תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום..עברתי על אין ספור פוסטים בנושא ללא פיתרון אני עם ווינדוס 10 (כבר ניסיתי היום לעדכן) לא עזר יש לי מיני מחשב של INTEL שמחובר לטלוזיה עם HDMI הרמקולים מתחברים בחיבור אוזניות למחשב, הכל עבד טוב היתה לי אפשרות של שמיעה מהטלוזיה ושמיעה מהרמקולים ופתאום הבעיה צצה.. אני שומע מהטלויזיה אבל לא מהרמקולים ב"השמעה" יש רק את הטלויזיה שלי וגם שאני עושה הצג התקנים זמינים ומנותקים אין לי עוד אפשרות מה שאומר שאין לי בכלל אפשרות לשנות את זה להתקן אוזניות..זה מושמע מHDMI ניסיתי גם לעדכן דרייברים..ללא שינוי כשאני מחשב את הרמקולים למחשב אחר זה כן עובד מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס קול onboard היה מחובר למחשב מגבר והחוט שהיה מחבר ביניהם נהרס אחרי שהחלפתי אותו בחדש לא היה לי קול יותר המגבר תקין והמחשב כותב שכרטיס הקול תקין אבל לא משנה מה אני עושה וכמה פעמים מתקים מחדש ובודק חיבורים פשוט אין לי קול אמרו לי שהלך לי הכרטיס קול אז הבאתי כרטיס קול אחר ישן שאמור לעבוד המחשב מזהה אותו אבל אני לא מצליח להתקין אותו קראוי כי אני לא מוצא דרייבר בשום מקום עם למישהו יש רעיון איך אפשר לתקן את זה אני מאוד אודה לו כי אני בלי סאונד כבר מספר חודשים. נ.ב הכרטיס שאני לא מוצא לו דרייבר זה sound blaster live 5.1
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לפני כמה ימים עשיתי פורמט והתקנתי windows 7 שרק ממרר לי תחיים. חוץ מבעיות נוספות שיש לי אני לא מצליח להפעיל את הסאונד במחשב. התקנתי את הדרייבר של realtek והוא גם מראה שיש חיבור שמע אבל בכל זאת לא שומעים. כל פעם שעשיתי פורמט ברגע שהתקנתי את הדרייבר הכל היה עובד פיקס, מה השתנה? יש למישהו הצעות איך אני פותר את הבעיה הזאת? נ.ב. לפני שהחלפתי לwindows 7 היה לי ubuntu והיו שומעים פיקס בלי שהייתי צריך להתערב בכלל.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום! רכשתי מחשב עם לוח אם של MSI, הK8N neo, שמכיל כרטיס קול אונבורד של 8 ערוצים. התקנתי את הדרייבר שסופק על הדיסק עם לוח האם, והמחשב זיהה את כרטיס הקול, אבל כאשר אני מחבר 2 ספיקרים, או אוזניות עדיין אין סאונד. בדקתי שההגדרות מכוונות על 2 רמקולים(או אוזניות) ואכן חיברתי לחיבור הנכון(תוכנת ההגדרות מראה על המחשב לכל תצורה איזה חיבור הוא החיבור הנכון). אני לא יכול לעדכן את הדרייברים כי אין לי במחשב ההוא אינטרנט ואני מדבר ממחשב הרחוק ממנו כמה קילומטרים. האם ידועה בעיה כלשהי עם הדרייברים שמסופקים עם כרטיס קול זה? או שלא להמתין עד שיהיה לי אינטרנט, וישר לשלוח את המחשב עם לוח האם למעבדה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT NF7S וחיברתי לו 256 MB של DDR רגיל עם מעבד 2400 AMD אתלון XP ומאיץ גרפי ישן של קריאטיב ועל המסך בהפעלה לא רואים כלום יש למישהו רעיון??
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה רכשתי אוזניות arctis prime . חיברתי למחשב עם הכבל שקיבלתי (usb ל 3.5 pin( ושאני מנסה לבצע TEST שמע ל 5.1 רמקולים . אני לא שומע אף רמקול אחורי - רק mono. ניסיתי לבצע שינוי בהגדרות וכו' אבל לא עזר . אני שומע רק מונו .יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 395 צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב לכולם. יש לי כרטיס קול של focusrite 2i4. כשאני צופה בסרטונים ביוטיוב הכל תקין ועובד ושומעים. כשזה מגיע לשמיעה של תוכן בוואטסאפ (הודעות קוליות) דרך המחשב לא שומעים כלום. מישהו יודע מה הפתרון לתופעה המוזרה הזאת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שיש על זה כמה נושאים, (אומנם ישנים) אבל עדיין הפתרונות לא כל כך עזרו לי. אני משתמש בwin 7, יש לי כרטיס מסך ATI RADEHON 4270 HD , אני מתחבר מהכרטיס מסך עם כבל HDMI-HDMI למסך, יש תמונה אך אין סאונד. ראיתי שהפתרונות המוצעים הם לעדכן את הכרטיס מסך-עידכנתי. ראיתי עוד פיתרון לחבר כבל בין הכרטיס מסך לכרטיס קול אבל הבנתי שבכרטיסים החדשים אין צורך בזה והשהכרטיסים כבר מחוברים. ברגע שאני נכנס להגדרות של התקני שמע, יש לי ברירת מחדל על הרמקולים של המחשב, ומופיע לי שם גם digital output שניתן לבחירה כברחרת מחדל וגם ati hdmi שלא ניתן לבחירה כברירת מחדל. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
-
-
טוב אז פרמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים,גם את אלה של REALTEK HD שעכשיו מופיעים לי בצד שמאל למטה.. אני נכנס לבדיקת שמע ב3D בתוכנה (REALTEK HD) ואין כלום.. לא משנה כיצד אני מנסה לפתור את זה שום דבר לא עוזר,מיותר לציין כי הרמקולים כן עובדים (כלומר כן דלוקים) והכל מחובר כשורה P: עזרה בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום רב רכשתי מחשב חדש והעניין הוא כזה: יש לי מערכת רמקולים של מייקרוסופט הכוללת סאב ו 2 רמקולים המתחברת הן בחיבור USB והן בחיבור רגיל (3.5 mm). במחשב הישן לא הייתה בעיה, הרמקולים היו מחוברים באמצעות USB בלבד והיו שומעים מצויין אך במחשב החדש לא שומעים כלום, הן ב-USB והן ברגיל. בדקתי עם רמקולים פשוטים (לא USB) ושומעים בסזדר גמור, ה-DEVICE MANAGER נקי ורשום שהרמקולים מותקנים כראוי. ראיתי שגם מותקנת איזו תוכנה VIA HD AUDIO DECK. אשמח לפתרון, דרך אגב יש 6 חיבורים לכרטיס קול: ירוק, ורוד כחול, אפור שחור וכתום. בברכה, שלומי.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים צריך את עזרתכם הרבה פירמטתי את המחשב שלי לWIN8.1 בגירסת 32 ביט (בדיעבד רק הבנתי שזה ינצל לי חלק קטן מהזיכרון, יש לי מעבד מרובע ליבות i5 ו8 ראם זיכרון) בקיצור לאחר ההתקנה התקנתי את הדרייבר של reaktek לכרטיס קול ועדיין אין לי שמע במחשב, בדקתי את הרמקולים ואת החיבור שלהם למחשב, הכל תקין. ניסיתי להתקין דרייבר ייעודי ללוחות gigabit ועדיין לצערי שום דבר לא מתקדם.. תודה מראש לעזורים.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זו כנראה תופעה של וירוס.. היה לי וירוס במחשב משהו חזק שפועל עם רוטקיט ומחק לי את הNOD32 והזון אלרם, איכשהו הצלחתי לצאת ממנו ומחקתי אותו... ועכשיו האנטי וירוס והפיירוול עובדים כראוי, אבל משום מה אני לא יכול לשמוע קול במחשב... התקנתי דרייברים מחדש וזה לא עזר... מה עושים?! הקבצים של הוירוס עם הרוטקיט היו hldrrr.exe ו srosa.sys והיו עוד כמה קבצים שלו הוירוס אבל אלו העיקריים... הוא היה סוג של BAGLE נדמה לי. הנה כמה תמונות מהבעיית סאונד במחשב להמחשה... http://img530.imageshack.us/img530/4320/s1yw1.jpg http://img185.imageshack.us/img185/4102/s2dn7.jpg http://img185.imageshack.us/img185/9964/s3bi0.jpg חיפשתי פה בפורום וראיתי עוד איזה שניים שלושה אנשים שזה קרה להם אבל לא נתנו להם …
-
- 32 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לנו מחשב שהיה תקין בעבר, וכשמדליקים אין תגובה במסך.. הוא תמיד היה מחובר לכרטיס מסך חיצוני, לא עבד ניסיתי לנתק אותו ולחבר למובנה ועדיין אין.. המחשב כן מגיב, מאוורר המעבד מסתובב והכל בסדר.. אין צפצופים בכלל (ניסיתי גם לנתק הכל: כרטיס מסך, זכרונות, קשיח וכונן דיסקים אבל עדיין אין צפצופים).. מה לעשות? הוצאתי את המעבד גם והוא נראה תקין לגמרי. והמסך תקין בוודאות
-
- 37 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מוזרה המחשב של אמא שלי פתאום הפסיק לעבוד הדלקתי את המחשב , עולה לשניה המסך של הפנטיום 4 ואז נעלם וכלום המסך עובד הכרטיס מסך עובד בדקתי חיבורים אין ציפצופים על כשל כלשהו בחומרה ניסיתי להכינס לביוס אבל גם זה לא מתאפשר. ואני מגיע למצב שכאילו המסך שחור וזהו. מה יכולה להיות הבעיה, החלפתי כבל של המסך כי חשבתי אולי הכבל דפוק ועדיין אותה הבעיה . מחשב ממש ישן פנטיום 4 עם כרטיס מסך גיפטרס 4 נראה לי ומסך של בנקיו LCD תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, יש לי בעיה, אני מוטרד מזה שיכול להיות שהלך הכרטיס מסך. הייתי באמצע משחק Oblivion שפתאום התחילו מין תקיעות קטנות, יצאתי מהמשחק ועשיתי ריסט... מאז אין תמונה על המסך וזה נראה כאילו אין סיגנל. הכרטיס מחובר טוב, הזכרונות עובדים וגם המעבד...על הכרטיס יש Zalman VF900CU אז לא נראה לי שהוא נשרף...גם על הכרטיס עצמו אין סימנים של שריפה או עקימות או משהו אחר נראה כאילו הוא פשוט שבק. מה שעוד יותר מוזר הוא שכשאני מחבר אותו לPCIe אז הLED שמתריע על זה שהחשמל החיצוני לא מחובר דולק..אבל כשאני מדליק את המחשב לא קורה כלום...איון צפצופים אין כלום....כשאני שולף את הכרטיס מסך יש את הצפצוף הרגיל המתריע על זה שאין כרטיס מסך.. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? אם לא אני פשוט אארוז את המחשב וא…
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי מחשב חדש, לא כרטיס מסך בינתיים עד שיצאו החדשים, הכל עובד (אורות, זיכרונות וכו') ושאני מחבר HDMI המסך קולט שחובר משהו אבל אין תצוגה יש נורת VGA דולקת למטה
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה "קטנה" כשאני מדליק את המחשב אין תמונה במסך אין כלום המסך נדלק (יש נורה ירוקה דולקת) אבל אין תמונה.לא בדיקת זיכרון ולא כלום פשוט ריק. החלפתי ספק כח כי גם הוא לא עבד בהתחלה. ואני חושב שיש בעיה עם הלוח ברגע שאני מדליק את המחשב אין צפצוף ואין כלום. המאוררים של הספק ושל המעבד עובדים. את כל החיבורים חיברתי כפי שצריך בזה אני בטוח ב 1000 אחוז. עשיתי בדיקה וניתקתי את כל הרכיבים כוננים הכל אפילו זיכרון הוצאתי ועדיין אין כלום אפילו לא צפצוף קל. רציתי לשאול איך אני יכול להיות בטוח שהלוח דפוק לפני שאני רוכש אחד חדש ואיך אני יכול לדעת שהבעיה לא מהמעבד דווקא.??? אשמח גם לקבל חוו"ד על תהליך הבדיקה. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מעבד , לוח, ספק וזכרון חדשים, המפרט המדויק: Athlon II x2 Dual Core 255 3.1Ghz Socket AM3 Box 2GB G.Skill CL9 *2 M5A78L-M LX AM3+, הרכבתי את כולם, והתקנתי ווינדוס, הכל עבד מצוין כמה שעות, עד שלפתע קיבלתי מסך כחול בווינדוס. לאחר מכן ניסיתי לעשות ריסט, אך המחשב סירב להראות משהו על המסך (יש לציין שהכרטיס מסך הוא onboard, והמסך תקין לחלוטין) כבר עברו כמה ימים מאז, ועדיין אני לא רואה כלום על המסך, (כל שאר הדברים המאווררים, ההארדיסקים , הכל עושה רושם שפועל ומקבל חשמל). ניסיתי לבודד את הבעיה, ולהפעיל את המחשב אך ורק עם זכרון,לשים כרטיס מסך אחר אך גם זה לא עזר. אשמח לעצות.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום דוד שלי התקשר אלי ואמר לי שהמחשב שלו לא מוציא תמונה (מחשב ישן ואיטי מאוד, אז לא מפתיע) ואמר לי שיש לבן שלו עוד מחשב שהוא לא משתמש בו ושהוא רוצה שאני אחליף בנייהם הדלקתי את המחשב של בן דוד שלי והכול עבד, אחרי שהעברתי את המחשב לסלון לא הייתה תמונה. ניסיתי גם להחליף למסך ואפילו לכבל שהיה כשהכול עבד ועדיין אין לי תמונה. נסיתי גם להחליף דיסק קשיח וכרטיס מסך, כלום לא עובד עצות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני משתמש במחשב עם לוח אם של אינטל DP55WG עם מעבד i3, והיה מורכב עליו כרטיס של אנוידיה 9800GT והכל עבד כמו שצריך (לאחר שביצעתי עדכון אחרון לביוס, לפני כן הייתה בעיה דומה לנוכחית גם עם הכרטיס 9800GT). היום החלפתי את ה- 9800GT בכרטיס AMD Sapphire HD 5750, שהיה מורכב וגם פעל במחשב אחר בבית (ועדיין עובד על כל מחשב אחר בבית), והמחשב לא עולה. אין תמונה, והלוח מציג באמצעות LED את הודעת השגיאה Eb שמשמעותה calling video bios והוא לא ממשיך בעליית המערכת (אפילו לא מגיע לביוס). ניסיתי להכניס HD 6850 במקום, וגם איתו יש בעיה זהה. לעומת זאת, כאשר אני מכניס כרטיס של אנוידיה 8500GT (שבמזל שכב לי איפשהו בבית) המחשב כן מצליח לעלות, וכן מצליח להכנס לביוס. ניסיתי באופן שיטתי לכבות ולהפעיל אפש…
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, לאחר החלפת כרטיס מסך במחשב שלי, המסך מציג רק מסך שחור. מפרט: Intel i5 2500k Nvidia GTX 970 Corsair vx650 עד לפני החלפת הכרטיס, הכל עבד תקין, הכרטיס הקודם היה Nvidia GTX 650ti. ניסיתי להחזיר את הכרטיס הישן למחשב, אך עדיין אותו הדבר. המסך מציג את אותו הדבר, מסך שחור. ניסיתי לאפס את הביוס - אותו הדבר. ניסיתי להחליף ספק כוח שהיה לי בבית seasonic m520, אך אותו הדבר. הכרטיס המסך ''החדש'' היה במחשב שלי והיה תקין לפני החלפה. למישהו יש עוד רעיונות חדשים? תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על העזרה מראש . יש לי לוח אם Abit IL9-Pro ובדקתי את המעבד E5200 אם הוא עובד על הלוח הזה. המעבד הנוכחי שלי הוא D820. לאחר שהחלפתי ביניהם הכל עבד טוב, אבל כאשר החזרתי לD820 התחילו צרות. המחשב כעת נדלק, אך יש לי HD4850 והאור האדום שלו דלוק כל הזמן ואין תמונה. כל המאווררים עובדים על מהירות הכי גבוה, והכל מורכב טוב. בדקתי כרטיס מסך אחר על המחשב בשביל לשלול את הכרטיס, ואכן גם עם כרטיס אחר הבעיה קרתה. מה יכול להיות שיש למחשב שלי? אני אשמח לעזרה במהירות האפשרית.. בתודה, רון.
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי יש לי בעייה משונה, לפעמים שאני עושה REBOOT (מסודר) או מדליק את המחשב, מערכת ההפעלה עולה אבל התמונה נעלמת מהמסך לאחר שה- LOGO של XP מופיע (במעבר מ VGA לרזולוצייה שאני עובד איתה) לפני הופעת מסך ה LOGIN מערכת ההפעלה ממשיכה לעלות, אבל לא רואים כלום. אני מחכה דקה, עושה SOFT SHUTDOWN ע"י הכפתור ON/OFF ועושה RESTART, ואז הכל תקין (לפעמים צריך 3-4 REBOOTS) יש לי WINXP PRO עם כל העדכונים RADEON 9200, CATALYST 3.4 מסך LCD שמחובר בחיבור DVI רעיונות יתקבלו בברכה (בבקשה לא להגיד לעשות UPGRADE ל CATALYST אלא אם אתם בטוחים שזו הבעייה) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שנפתרו הבעיות האחרות, התחלתי להתקין חלונות 10 על המחשב - לוח אם gigabyte ga-h110m-s2h, מעבד G4400, ההתקנה הלכה בסדר עד לשלב בו נדרש לציין את הארץ/האזור. המסך הפך שחור וזהו. אין אפשרות להכנס לביוס ולא שום דבר אחר. ניתקתי את הSSD, לא שינה כלום. עשיתי clear cmos, לא שינה כלום. מישהו נתקל בתופעה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, למי שמכיר, הבעיה היא שאין תצוגה אחרי העלייה של ויונדווס (אחרי שהוא מציג את הלוגו) המסך מחפש Input וכותב Analog / Digital אבל לא מוצא כלום. בפירוט: היה מחשב עם XP, פירמטתי והתקנתי עליו Win8. אחרי ההתקנה הוא עלה כרגיל אבל אחרי הפעלה מחדש הבעיה קרתה. פירמטתי והתקנתי Win7 ושוב, אותה הבעיה. פירמטתי והתקנתי XP בחזרה וזה לא קורה אבל אני רוצה להתקין Win8... הוצאתי את הכרטיס מסך (nVidia Gforce 9400 GT), חיברתי למובנה ופירמטתי שוב והתקנתי Win8 הבעיה שוב קרתה. הצלחתי לעלות מהתפריט של F8 למצב של רזולוציה נמוכה וזה כן עלה. משם, התקנתי עדכונים ואחרי הפעלה מחדש הכל פעל כמו שצריך. החזרתי את הכרטיס מסך ושוב יש את הבעיה. ניסיתי לעלות במצב של רזולוציה נמוכה עם הכרטיס מסך א…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-