עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, בעיה מוזרה קיימת אצלי ואשמח לעזרתכם. במקור,היו מותקנים אצלי 2 כונני 640GB במצב Raid 0 כך שבסה"כ היה לי נפח של 1.2TB מזוהה בתור כונן אחד. הכונן 'האחד' הזה היה, עם פרטישן, מחולק ל-2, כאשר C היה מוגדר 150GB ככונן ראשי ו-D ככונן משני עם השאר, כלומר 1TB. עכשיו.. היום הוספתי כונן SSD, מתוך כוונה להפכו ל-C ואת 2 הקודמים שיהיו בנפרד עם ה-640 שלהם. מה שקרה זה, שה-SSD מזוהה בצורה תקינה בתור C, אחד מהקודמים מזוהה בצורה תקינה כ-600GB והאחר...מזוהה בתור 450GB.. השאלה שלי היא, לאן נעלמו 150GB והאם אפשר לתקן זאת? תודה מראש :-)

2. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי מחשב של lenovo עכשיו כל פעם שאני מגליק אותו הוא רושם לי שיש עדכונים לתוכנות שבאו עם המחשב השאלה שלי האם מומלץ לעדכן או לא ? תודה לעונים Sent from my iPhone using Tapatalk

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  3. כיום הדיסק המקורי מחובר לשקע סאטא1 וכונן סי-די לסאטא2. האם לחבר את הדיסק הנוסף לסאטא3 או עדיף להעביר לשם את הסי די, ואת הדיסק הנוסף לחבר לסאטא2?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Ronen Mars,

היי כולם, אשמח לעזרתכם, אני בא לפרמט כרגע מחשב thinkpad x130e עם מעבד 1.65GHZ ו4 ג'יגה RAM. כרגע יש עליו ווינדוס 7 והוא לא זז, כל דבר לוקח המון זמן, המעבד רץ על 100% רוב הזמן. הכי טוב יהיה להתקין WINXP, לא ? עצות שימושיות ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. קניתי מחשב חדש והעברתי אליו את ה-SSD שעליו מותקן ה-Windows ואת הכונן הקשיח השני של Western Digital מהמחשב הישן. בהתחלה הכל עבד מעולה אך כעת, כמה ימי אחרי החיבור אני מרגיש איטיות ממש בפתיחה של קבצי .rar, מחיקה של קבצים, העברה של קבצים ממקום למקום, התקנה וכו'. מה יכולה להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by nbav2,

יש דרך להפעיל משחקים ישנים כמו total club manager 2005 על חלונות 10? כשאני לוחץ פעמיים כדי להפעיל את המשחק, לא קורה כלום.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי יש ברשותי מחשב, מחשב בן - 5. המפרט שלו לפי מה שזכור לי זה מעבד i5 2500k לוח- ג'יגהבייט p67ud3-b3 זכרון- corsair 2x2gb ddr3 המחשב מגיע לשלב שהוא מעלה את הוינדוס (וינ 7) ואז מרסט את עצמו, ואז עולה שוב ומציג בפניי את הדף שהוינדוס נכשל בעליה, והאם ברצוני לתקן את הבעיה או להפעיל את וינדוס באופן נורמלי (launch startup repair או start windows normally) כמובן שבבחירה על הפעל בצורה רגילה הוא מרסט את עצמו שוב, גם בבחירה של התיקון הוא אינו מצליח לתקן, ומציע לי אפשרויות מתקדמות לתיקון ע"י שיחזור המערכת בדיקת הזיכרון וכו.. מה שמעצבן ולא ברור פה הוא שלא משנה במה אני אבחר, פשוט אחרי 2 דקות בערך המחשב מחשיך את המסך כאילו no signal ובעצם מפסיק בהתהל…

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. שלום חברים. קניתי הארד דיסק של wd blue 3tb. פירמטתי אותו לntfs והכל עובד כרגיל. הבעיה היא שהורדתי משחק ממש ישן ששוקל בלחץ 3GB. אני בא להתקין אותו על הכונן וכתוב לי שאין מספיק מקום בכונן ויש לי 2.5tb פנוי. חיפשתי בגוגל על התקלה הזו ולא הצלחתי למצוא שום דבר. אני אשמח אם תוכלו לפתור לי מה הבעיה. תודה רבה!

9. Started by shaked be,

אהלן, לאחרונה יש לי רעש ממש חזק מהמאורר בלפטופ. השתמשתי באוויר דחוס להוציא אבק וגם פתחתי את הלפטופ וניקיתי כמה שאפשר את המאוור ובאיזור של הגוף קירור. יש סיבה לרעשים האלה חוץ מאבק ואיך אפשר לפתור את הבעיה? תודה

• 12 תגובות
    • 4.6k צפיות
  10. Started by shishashu123,

היי, יש לי אתר דרך godaddy ולאחרונה שמתי לב להופעת פופ אפים... כגון doubleclick וכו'. האם מישהו יודע אם ניתן לאתר את הפופ אפים בקוד html של האתר או אולי יש המלצות אחרות? לא כל כך הצלחתי למצוא עזרה בנושא באינטרנט.... תודה רבה לעוזרים!

11. Started by parlux,

היי שלום ותודה רבה לעוזרים. יש לי מחשב נייד של ASUS דגם R512C המחשב פתאום יום אחד לא עבוד. אני לוחץ על לחצן ההדלקה, נדלק המחשב. המנורה של הארדיסק פועלת וגם של הסוללה, המסך מראה קצת אור בגלל שהמסך מציג רקע שחור אבל אין לוגו התחלתי של ASUS! יש מסך שחור ואחרי כמה שניות זה ניכנס לי ישירות לחלון הביוס מה לא עשיתי בשביל לנסות לסדר את זה, איפוס להגדרות של הביוס, פתחתי את המחשב והוצאתי את הסוללה של המחשב וגם את הסוללה שיש על הלוח אם (סוללה של הביוס אני חושב) והחלפתי סוללה חדשה בלוח (סוללה של הביוס) חשבתי אולי שהסוללה הקודמת נדפקה ולא עזר כלום, כשאני מדליק את המחשב עדיין אין את הלוגו ההתחלתי הבפעלת המחשב של אסוס ואין כלום! אחרי כמה שניות משהו כמו 10 זה ניכנס יש…

12. Started by mushnush,

צרבתי windows 7 בעזרת rufus על דיסק און קי וזה הולך ככה: מסך ראשון: אתה צריך לבחור שפת התקנה, אזור וכו'... מסך שני: לוחץ על "התקן כעת". מסך שלישי: טוען את ההתקנה. מסך רביעי - הבעיה: קופץ לי חלון שרשום בו:"מנהל התקן נדרש של כונן תקליטורים\DVD אינו זמין. אם יש לך מנהל התקן בתקליטון, תקליטור, DVD או כונן הבזק מסוג USB, נא הכנס אותו כעת. הערה: אם מדיית ההתקנה של windows נמצאת בתוך כונן התקליטורים/DVD. ניתן להוציאה בבטחה בשלב זה."

13. Started by MikMak,

הי , לפני שבוע קניתי מIVORY מחשב נייד : 14 HP 14-AC109NJ T1D82EA https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17223 עכשיו הפעלתי אותו אחרי הטענה והכל מצוין התקנתי אופיס ועוד איזה 2 תוכנות . לאחר מכן עשיתי כיבוי ואז שניסיתי להדליק אותו דרך הכפתור פשוט לא נדלק , חשבתי הוא במצב שינה או משהו ניסיתי כמה פעם ועזבתי אותו ואז ניסיתי שוב ונדלק , פחדתי ! היום זה קורה שוב מנסה ללחוץ בכפתור ושוב לא עובד ולא נדלק . מה עושים ? הדגם הזה ידוע בבעיות כלשהן ? או לדעתכם זה בעיה בכפתור ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  14. Started by Mmatan7,

יש לי סרפייס פרו 3 ואני משתמש בו כמברת ללימודים, לפעמים יש קפיצות בעט, פתאום נמחק, פתאום צ לא מגיב, מישהו יודע מה אפשר לעשות??

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  15. Started by harfoof,

שלום לכולם אני מנסה לנקות מקום בהארד דיסק שעליו מותקנת מערכת הפעלה win 10 / ניסית את רוב המדריכים אך ללא הצלחה כאשר מגיע לניקוי דיסק לא מופיע אצלי התיקייה הרצויה למחיקה יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by moshebd1,

שלום חברים, כונן C שלי מפוצץ, בעוד שכונן D חצי ריק. אני רוצה להוזיז את המחיצה ולהגדיל את C על חשבון D, האם יש מי שהוא שיודע (אבל ממש יודע) איך עושים זאת ומסוגל להסביר זאת למשתמש שהוא כבר לא כל כך צעיר וגם לא מוכשר במיוחד בנושא, כמוני ? תודה מקרב לב על הנכונות והרצון הטוב לעזור ! בנדה

17. Started by nitz23,

שלום וברכה קניתי מחשב חדש לוח אם Asus h110m-a בהתחלה הusb לא עלה בכלל עד שמצאתי איזה הדרכה באינטרנט לכבות את האבטחה של ה boot בביוס ועוד משהו עם קובץ ההתקנה , ביצעתי את כל הפעולות , מערכת ההתקנה עלתה ואז נתקלתי בהודעה הזאת שבתמונה . אשמח ממש לעזרה בנושא תודה רבה

18. Started by Alexkmr,

הלוח אם שיש לי הוא GA-Z170-HD3P. הלוח אם לזכורי על מצב עליה מהיר, ועל הלוגו שקופץ אין פרטים כמו שהיה פעם כמו DEL= MENU BUIS וכו' חשבתי בהתחלה שהלוח אם לא מזהה את המקלדת בעלת חיבור USB אז חיברתי מקלדת עם חיבור ישנה. בזמן עלית המחשב ניסיתי ללוג על DEL F12 וזה לא עזר גם כן במקלדת לא נדלקים הNUM LOCK/CAPS LOCK עד עליית הWIN

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי בעית קריסות שלא מאפשרת לי לשחק באופן רציף המחשב יחסית חדש עם 16 גיגה זיכרון (בדקתי שהוא לא בעייתי עם תוכנה אחרת) אני ממש לא יודע כבר מה לעשות - ניסיתי הכול אבל לא ברור מה הבעיה , ככל הנראה הטמפ בסדר , יש ספק 650 ואט איכותי הקריסה הייתה ממש ב 22:16 דקות -ועצרתי את הלוג כמה שניות לאחר מכן עצות ? CPU_Z.pdf

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, אני מנסה לחבר את כרטיס המסך שלי ( G.FORCE GT610) גם למסך מחשב וגם ל LCD . בחרתי בהגדרות בריבוי מסכים והכל בסדר. הבעיה מתעוררת כאשר אני סוגר את 2 המסכים לזמן מסויים ואז מדליק (למשל את ה LCD ראשון) ואז לא רואים במסך המחשב, או כאשר אני עושה RESET ואז אין תצוגה בכלל ושוב צריך לחבר מחדש את המסכים. האם יש פיתרון לבעיה הנ"ל או שפשוט כ.מסך יקר יותר יידע להציג את שניהם גם אם אני מכבה ומדליק אחד מהם או עושה RESET ? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, הכרום שלי כנראה עדכן את עצמו, ועכשיו כל הטקסט (של התפריטים, של העמודים, הכל), הפך להיות 20-30 אחוז יותר גדול. גם הסרגלי כלים הפכו להיות יותר גדולים. ניסיתי להוסיף שורה - "/high-dpi-support=1 /force-device-scale-factor=1" אך זה לא עבד. איך אני מחזיר את הכרום שלי לגודל נורמלי? תודה!

22. Started by simpleone,

התקלה נפתרה אחרי איפוס נוסף של הראוטר, אפשר למחוק את השרשור, תודה וסליחה ------------ היי, המחשב שלי הוא עם WINDOWS 7 32BIT והוא היה מחובר כרגיל לרשת דרך TL-WN822N עד היום, הוא מתחבר לראוטר בחדר מקביל ומתחבר אליו אלחוטית דרך המתאם. פתאום, הופיע סימן תמרור השגיאה הצהוב למטה בצד שמאל והאינטרנט לא עולה, גם אחרי איפוסים והתקנה מחדש, כיבוי הראוטר וכו', אני מקבל חיווי כי אני מחובר לרשת דרך המתאם, אבל אין אינטרנט משום מה. ניסיתי להתחבר לאותה הרשת דרך הפלאפון - זה עבד. ניסיתי דרך המתאם להתחבר לרשת של הפלאפון שלי, אותו הפכתי לנקודת רשת - זה עבד. כך שכאילו משהו בהגדרות של אותה רשת ספציפית מונע חיבור למרות שלא בוצע שום שינוי והכל …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by אילן ב מ,

רכשתי dir 825 d link הצלחתי להפעיל אותו ואפילו אלחוטי היום בבוקר חיברתי אותו שוב אך ללא תגובה לא מסתכרן עם הוט ואי אפשר להכנס אליו בכלל מה לעשות ניסיתי לאפס כמו שכתוב כלום לא מגיב

24. הייתה היום הפסקת חשמל וכעת המחשב לא עושה פוסט. הנורות דולקות והמאווררים פועלים. הנורה של HD מהבהבת בתדירות קבועה איטית. אין ציפצופים אבל לדעתי אין רמקול פנימי מחובר בלוח הזה. האם יש דרך לדעת מה מקור הבעיה?

• 23 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. שלום רב, המחשב שלי נתקע בערך פעם ביום. כשהוא נתקע, על מסך המחשב מופיעה תמונה מרצדת בתדר גבוה. ראו סרט מצורף כדי להבין מה מופיע על המסך כשהמחשב נתקע. בנוסף לכך שהמסך מתחיל לרצד, המחשב נתקע לגמרי, וצריך לכבות ולהדליק אותו (על ידי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי) כדי לפתור את הבעיה. הבעיה נמשכת כבר זמן רב, והתחילה עוד כשהמחשב היה חדש יחסית. הבעיה התחילה אחרי שהחלפתי (לבד) את לוח האם, המעבד וההארדיסק במחשב. המארז וספק הכוח הם בני כמה שנים. כל המאווררים (של המארז ושל המעבד וספק הכוח) תקינים. בדקנו טמפרטורה במעבד בעזרת תוכנה שהורדנו, והכל נראה תקין. ניסיתי לפתוח את יומן האירועים של ווינדוס בשביל לראות האם נרשמה …

• 4 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים