עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by מוחמד היהודי,

יש לי מחשב עם אחריות עד 2007 ונמאס לי ממנו עכשיו אני רוצה לדפוק אותו במסגרת האחריות בעיקר את הלוח והמעבד איך אפשר לעשות את זה בלי שישימו לב במעבדה? הלוח והמעבד אינטל

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. היום התקנתי מחשב חדש שהחליף את הישן. התמונה במסך שונה מהמוכר לי. יותר גרעינית/יותר מט מבעבר. התמונה נראית לי גם יותר קעורה.. איך אני משנה זאת? או שאין באמת מה לשנות והכל בתחושה... מערכת הפעלהWindows 7 Home Premium 64-bit יע"מ Intel Core i3 4340 @ 3.60GHz 26 °C Haswell 22nm טכנולוגית RAM ‎8.00GB בודד-ערוץ DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. H81M-HD3 (SOCKET 0) 28 °C גרפיקה DELL 2209WA (1680x1050@59Hz) Intel HD Graphics 4400 (Gigabyte) אחסון 119GB Crucial_ CT128MX100SSD1 SCSI Disk Device (SSD) 17 °C 931GB Seagate ST1000DM 003-1ER162 SCSI Disk Device (SATA) 24 °C 7GB SanDisk Cruzer Force USB Device (USB) כוננים אופטיים HL-DT-ST DVDRAM GH24NSC0 …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Burkey,

שלום, אני רוצה את עצתכם בנושא רזולוציה גרועה בחלונות 8.1. אתמול התבקשתי לטפל במחשב ישן ומקרטע. המחשב הוא עם לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H rev 1.1. המעבד הוא AMD Athlon II X3 445. הזיכרון היה 2GB של DDR3 1333. במסגרת ה - "שדרוג", הגדלתי את הזיכרון ל - 4GB, פירמטתי, ועשיתי שטות והתקנתי חלונות 8.1. למה שטות ? כי זה אומנם עובד טוב ומהר, אבל הרזולוציה נוראית. קודם כל, באתר של חלונות 8 כתוב שלוח האם נתמך על ידי המערכת. אבל בפועל, אין דרייבר באתר של Gigabyte (ואני בדקתי רק באתר של מייקרוסופט). חלונות מאפשרת לי לבחור בין 2 רזולוציות בלבד: נמוכה (1024X768) והיא הממולצת על ידי המערכת, ו - 1280X1024, הגבוהה. בנמוכה, הכל גדול, ואין חדות, הכל נראה כאילו יותר מטושטש כזה. בגבוהה, שבה…

4. שלום, יש לי בעיה כבר כמה חודשים שאני לא מצליח לחבר את הלפטופ למסך דרך hdmi ל dvi. הכל עבד בסדר עד שבפתאומיות בלי שעשיתי משהו ראוי לציון המסך הפסיק לקלוט את המחשב, אבל מופיע אור במסך שאומר שהמחשב מחובר.עכשיו, הבעייה היא לא בכבל, כי לפטופ אחר עם אותו כבל כן מתחבר למסך, ומצד שני שניסיתי לחבר את המחשב הבעייתי לטלוויזיה עםHdmi-hdmi הכל היה תקין.ניסיתי לשחק בלוח הבקרה ובלוח הבקרה של nvidia( הנייד מסוג gt62vr msi) ואפילו פעם אחת אחרי ששיניתי הגדרות הצלחתי לגרום למסך לקלוט את המחשב, אבל רק ברזולוצייה מאוד נמוכה, והיו כל מיני ריצודים וכתמים כחולים על המסך. מישהו יודע מה מקור הבעייה? עדכון***מחקתי לגמרי והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, ועדיין אותו תוצאה.יש לציין שכבר הצלחתי פעם א…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. המיקרופון שלי החליט להפסיק לעבוד למרות שב100 אחוז הוא תקין חיברתי עוד מיקרופון אחר למחשב בישביל ליבדוק שהוא באמת תקין וגם הוא מסרב לעבוד ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס קול וזה לא עזר למרות שהמחשב קולט שהמקרופון מחובר הוא לא עובד משהו יודע למה כזה דבר יכול לקרות? עריכה: אוקי עכשיו המקרופון כן עובד אבל זה תקלה שחוזרת על עצמה כל הזמן שהוא מפסיק לעבוד ואז אחרי כמה זמן חוזר מעצמו אז בכל זאת אשמח לתשובות אם משהו יודע למה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by nissim segev,

אני חדש כאן קודם כל ברוכים הנימצאים, קרתה לי תקלה הערב שעבדתי עם המחשב נייד שלי ( hp דגם g62 ) ובאמצע העבודה פתאום המסך נהיה כולו בצבע כחול עם הודעות באנגלית ולמטה הוא התחיל להריץ מיספרים עד 100 והפעיל מחדש את המחשב. מה זה יכול להיות? תודה לכל העוזרים...

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by roeesnir,

לוח ASUS - P5GL-MX כמובן, סידרתי את זה בביוס. כונן אופטי תקין - כמובן. (החלפתי 3 תקינים) ניסיתי גם IDE וגם SATA דיסק CD תקין. (XP) גם נבדק. דיסק קשיח תקין (דרך אגב גם כשאני מנתק אותו - אותה תוצאה) כשאני עושה בוט מהCD - הוא כאילו נתקע לאיזה דקה, ואח"כ נותן לי את ההודעה של "להכניס Bootable media). אני משתגע. אני לא מצליח להבין מה לא תקין. כנראה שהלוח לא בסדר. יכול להיות? הסתדרתי - תודה

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by eli_kats,

המחשב עובד לאט ואני חושד שהתקלה נובעת מאחד הדיסקים קשיחים... אילו תוכנות אתם ממליצים לי לבדיקת תקינות דיסק קשיח ? כנ"ל לתוכנות בדיקת מהירות עבודה תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by FC Chelsea,

כבר שלושה חודשים שאני לא מסוגל לשחק בשום משחק.. ניסיתי את כל הדרייברים האפשריים של ATI ועדיין 2-3 דקות אחרי כניסה למשחקים ( הכל מלבד FIFA או משחקים ישנים ) המחשב נתקע / עושה ריסט מעצמו. אין לי בעיה של חום כי התקנתי על הכרטיס מאורר של TT והוא לא עובר את ה60 מעלות. הדרייברים שעובדים לי הכי טוב הם בגירסה 7-12.. הם היחידים שבמשחקים הכבדים נתקעים אחת ל 3-4 משחקים, אבל כשאני משחק איתם יש מלא הפרעות ומריחות של קווים על המסך. בינתיים אני מוגבל למשחקים כמו הדמו של FIFA 09 .. חחח.. אבל בקרוב יוצא NFS חדש, GTA, RA3 ועוד ואם המצב מממשיך אני לא אוכל לשחק גם בהם.. מה עושים ? :s05: תודה.

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Kfir,

אז ככה, קודם כל פירוט מחשב: AMD 1.33 Asus A7M MotherBoard, 512MB Ram, Geforce 4 TI4600 בתחילת השבוע הפסיק כונן 40 GB בן חצי שנה לעבוד, פשוט התחיל להשמיע "צלילים" מוזרים,להיות איטי,ולהעלים מידע, וגם-הכי גרוע,המון BAD SECTORS שהולכים וגודלים גם לאחר FDISK ו FORMAT. טוב אז הHD נשלח להחלפה בMAXTOR, וכל העניין הוא, שעוד HD חדש לגמרי,גם של MAXTOR, וגם 40GB 7200,התחיל היום לעשות את אותם בעיות בדיוק! צירוף מקרים? וירוס? כבל? יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? תודה...!

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. קניתי מחשב חדש במארז גדול וטוב SIMBADDA 400WATT לוח אםEPOX 4SDA SIS645 ומעבד P4 1.6A עכשיו אמרו לי שאני יכול להעיץ אותו ל 2000 בלי בעייות אבל בלי העצה הוא אצלי ב 55 מעלות כך הוא כותב בביוס!!! (הזמנתי מפנדה ב 200 שקל את VULCANO 7+ עוד שבוע וחצי אני יקבל) אבל עםה חום שהוא כותב לכמה אני יכול להעיץ?? והאם הוא מזייף? מה לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום לכולם! מקווה מאוד שמשהו כאן יצליח לעזור לי יש לי בעיה חמורה של קליטה בבית בכל הספקים וכפיתרון הייתי משתמש ב- WIFI CALLING באמצעות רשת פאלפון בנייד ו- HOT עבור תשתית וספק לאינטרנט. מכשיר הנייד שלי היא SAMSUNG GALAXY S10e (SM-G970U1). הכל עבד תקין עד ששדרגתי את האינטרנט ל- FIBER של הוט (מהירות של 1000MB). מאותו בוקר ה- WIFI CALLING הפסיקה לעבוד והאייקון לא מופיע על המכשיר. כשאני נמצא במקומות אחרים זה חוזר לעבוד כך שההיגיון אומרת שהבעיה היא אצל הוט באינטרנט. מבחינת פתרונות: 1. פאלפון אמרו שיש צורך לפתוח פורטים. הוט עשו זאת אבל עדיין לא עבד. 2. עברתי מפאלפון להוט כספק סלולר בתקווה שזה אולי יעזור אבל גם זה לא עבד. מבחינת הוט מובייל הכל נראה תק…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by MK007,

יש לי מחשב נייד של Fujitsu amilo הבעיה היא שרק הUSB השמאלי עובד, שתי החיבורים שיש מצד ימין לא עובדים, יש משהו שאפשר לבדוק חוץ מלקחת את המחשב לחנות ?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by maoram9,

מה נשמע חברים ? בזמן האחרון יש לי בעיה שאני משחק במשחקים וזה לא משנה איזה ועל כמה האיכות... המחשב מצפצף ממושך ולא מפסיק אני כמעט בטוח שזה נובע מהכרטיס מסך שלי חשוב לי לציין שהכל היה עובד מצוין ורק בזמן האחרון זה ככה. המעבד שלי I7-5820K הכרטיס מסך GTX780 Lightning Edition של MSI 3GB אחרי בדיקה שערכתי השבוע והתעמקתי הבנתי שיש לי צוואר בקבוק בגלל שהכרטיס לא מתאים בדיוק למעבד. אני יקנה בעתיד כרטיס כרגע אני חייב איזה פיתרון כלשהו שהמצב יחזור לעבוד כמו שצריך עשיתי אפילו אתמול פירמוט טוטאלי של כל המחשב והתקנה מחדש של הווינדוס וזה ממשיך עדיין... תודה רבה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by izir,

שלום לכולם יש לי 4 כוננים(C.D.E.F) כרגע נעלם לי כונן אני לא מוצא אותו יש לי 2 ארד דיסקים - כנירא E שנעלם שייך להארד דיסק השני איך אני מוצא אותו? יש לי שמה מסמכים חשובים

16. Started by SweeT_EviL,

היום באתי לשחק באיזה משחק פתאום בתפריט שלו נשמע איזה טאק כזה והתמונה קפאה ולא יכלתי לעשות כלום חוץ מללחוץ למטה על הSHUTDOWN אחרי זה אני בא להדליק את המחשב ואני שומע שהוא נדלק אבל אין תמונה כאילו המסך לא נדלק(יש אור כתום ולא ירוק) ניסיתי לחבר את המסך ללפטופ ולראות אם יש תמונה והוא קיבל... גם ראיתי שכל המאוררים שלי מסתובבים וגם ההרד דיסק - הספק עובד מה אני יכול לעשות ? 1.יכול להיות שכרטיס שלי לא מקבל מספיק חשמל בגלל הספק הגנרי? (תראו במפרט איזה ספק יש לי...) 2.יכול להיות שהלך לי הכרטיס מסך?(למרות שזה לא ממש הגיוני כי הוא מגיע במאמץ ל58 על קירור שכתוב לי במפרט...)

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by J.Dog-Christ,

היי, אחד המחשבים שלי התחיל להתנהג מוזר בזמן האחרון, עושה ריסטים ישר כשהוא מגיע לווינדוס וקצת קולות מוזרים בזמן הBOOT. אף על פי שאיתרתי וירוס מסויים במחשב אני לא בטוח שהוא הוא זה שגורם לבעיות, ואני לא ממש רוצה לפרמט אותו אלא אם לא תהיה ברירה אחרת כדי לבדוק שזה לא הוירוס - אז במקום זאת כיצד אני מוודא שזה לא הלוח אם?? אין לי לוח אם חלופי להרכיב עליו את המחשב, אלו הם חלקים בני 4 שנים [סלרון 3.6GHZ] חשוב לציין של SAFE MODE הוא נותן לי להגיע לווינדוס. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. ה-Windows10 הפסיק לזהות כונן קשיח משני פנימי - (Toshiba DT01ACA100 (SATA III,7,200rpm זה התחיל בהיעלמויות הדרגתיות עד שנעלם לגמרי. במחשב אחר הכונן כן עולה, (אבל הוא נחוץ בעמדה הספציפית). יש דרך לסדר את זה?

19. Started by godisme171,

יש לי צורב YAMAHA CRW2100E ולפעמים הוא לא פותח לי את המגש אז אני צריך להפעיל מהתחלה את המחשב ואז לפתוח משיהו יודע למה ???

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by a-v-i,

שלום אני מנסה להתקין מחדש Windows על המחשב של אחותי (Athlon XP 1700+). עשיתי בוט מהכונן דיסקים, ההתקנה עולה, אבל אחרי השלב הראשון של הזיהוי של הרכיבים, כאשר הוא רושם Setup is now starting windows או משהו כזה, המחשב זורק לי Blue Screen עם ההודעה הבאה: מה ניתן לעשות? כיצד ניתן לבודד את הבעיה? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by KerA,

נתחיל מזה, שפירמטתי את המחשב לא מזמן. לא מזמן ניקיתי אותו מאבק, זו הייתה גם פעם ראשונה שבניקוי הוצאתי את זיכרון ה RAM החוצה ואת כרטיס המסך. מאז הניקיון, המחשב עושה לי בעיות בלי סוף! נתחיל מהתמונה הבאה: אתם יכולים לראות שלא מופיע כלום במנהל ההתקנים בנוסף תוכלו לראות שבהוצאה בטוחה לא מופיע כלום (ומחובר אצלי הארד דיסק נייד שתמיד הופיע שם)\ אתם יכולים גם לראות שרשום שאני מחובר באינטרנט קווי, אבל אני בכלל עם אינטרנט אלחוטי (עם סטיק USB כזה). אמורים להופיע קווים כאלה של קליטה! אם אני מנסה לחבר את הפלאפון שלי למחשב, הוא פשוט לא עולה (גם התוכנה SAMSUNG KIES לא מזהה כלום) נוסיף שלא מעט השגיאה הבאה מופיע לי: וגם: אני אישית משתמש ב אינטרנט אקספלורר, הוא קורס לי המון …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום רב, יש ברשותי מחשב נייח שהגיע עם Windows 7, התקנתי עליו לפני מספר ימים Windows 10 התקנה חדשה ונקייה. לאחר ההתקנה ניסיתי לחבר מספר התקנים ל-USB 3.0 והוא לא מגיב. גם לא עכבר ומקלדת. לא יודע מה הבעיה ניסיתי הכל. תך חיבורי ה-USB הרגילים עובדים. פרטי המחשב: מישהו יכול לעזור לי? בברכה ותודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Ronit Rizansky,

בוקר טוב. אני גרפיקאית. הוחלפה במחשב שלי לפני כמה ימים מערכת הפעלה והוכנס SSD. עכשיו.. קבצי אילוסטרייטור שנמצאים אצלי בהארד דיסק החיצוני שלי לא נפתחים, אלא אם כן, אגרור אותם לדסקטופ ורק משם לתוכנה. גם בשמירה.. לא אוכל לשמור שום דבר בהרד דיסק החיצוני, אלא קודם לשמור על הדסקטופ. כשאני רוצה לפתוח קובץ הוא פותח את התוכנה ואז מוציא הודעה "FILE NOT FOUND" לחלופין כשאני רוצה לשמור - רצ"ב תמונה להודעה. האם מישהו נתקל בבעיה כזו? שמתי לב שזה רק בתוכנה אחת. עשיתי עדכונים למחשב, האם הבעיה היא בהרד דיסק או להתקין מחדש את האילוסטרייטר??? הטכנאי שלי ועוד כמה אנשים ששאלתי לא יודעים את התשובה.. והאמת שגם בגוגל לא הצלחתי למצוא תשובה אשמח לעזרה. …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by eliorbb,

שלום. קניתי מחשב חדש עם דיסק ושמתי עליו את הדיסק קשיח הישן שהיה לי. עכשיו רק ה ssd מוצג ושום דיסק קשיח לא מוצג ב"מחשב" שלי. אחד מהדיסקים קשיחים כן מוצג ב device manger אבל השני בכלל לא למישהו יש פתרון? אני יודע שפעם היו עושים אחר סלייב וכ'ו לא יודע אם עכשיו גם צריך וגם לא זוכר איך יש לי עוד שאלה הוספתי למארז החדש מאוור 120 מ"מ מהמחשב הישן מה עדיף שהוא יכניס או יוציא אוויר? תודה רבה

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. לאור הקור הנוראי בימים האחרונים והפסקות חשמל בלתי פוסקות. אני מעוניין לדעתי איך מכבים את האופציה במחשב שלאחרי הפסקת חשמל הוא לא ידלק בשנית אלא ישאר כבוי. הבנתי שזה איזשוהי הגדרה בBIOS. בתפריט POWER. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבקשה. תודה רבה

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים