עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן, קניתי רכיבים והרכבתי לי מחשב חדש, הכל טוב ויפה ועובד סבבה, רק שהמאורר של המעבד מרעיש כמו מטוס גם המחשב באיידל ולא עושה כלום. זה המאורר סטוק שהגיע עם מעבד Intel i5-6400. כל המערכת ללא אוברקלוק (מן הסתם, מעבד ללא K ולוח H170). קצת מידע על החומרה והטמפ' פה מתוך HWMonitor בקובץ המצורף. בגדול, חם פה עכשיו. אני באוסטרליה ואומרים שבחוץ 26 מעלות אבל לפי דעתי בתוך הבית אפילו יותר חם. אז הטמפ' של המעבד ושאר הדבר לא גבוהות בצורה חריגה. אז למה המאורר עובד כל כך חזק? אני מניח ש AUXFANIN זה המאורר של המעבד. למה הוא צריך להיות כמעט 3000 RPM? יש איזה הגדרה שאני צריך לבדוק? אולי חיברתי משהו לא נכון בלוח? אני לא יודע אפילו איפה להתחיל. אולי פשוט זה חרא של מ…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by zam,

קניתי דיסק קשיח IDE חדש 80GB למחשב P-III 500Mhz הדיסק של WD דגם WD800JB. דרך מערכת ההפעלה (XP pro) עשיתי חלוקה של מחיצות לפי הסדר הבא: 10GB - למע' ההפעלה 30GB - תוכנות 30GB - תוכנות הנותר - שימוש אישי כולן הגדרתי בפורמט NTFS וכמחיצות ראשיות כאשר הראשונה היא ACTIVE. לאחר החלוקה התקנתי דרך מע' ההפעלה הקיימת אל הדיסק החדש, מאחר וכונן הדיסקטים לא עובד אצלי, ומשום מה ה-CD לא מוכן לזהות את מע' ההפעלה.. ההתקנה בוצעה בהצלחה (מלבד כמה קבצים שכנראה היו פגומים). לאחר מכן ניתקתי את הדיסק קשיח הישן בכדי להפעיל רק את החדש. וכאן ה- BIOS לא הסכים לזהות את הדיסק החדש. לא משנה מה עשיתי ולא משנה איך ג'מפרתי את הדיסק, המחשב מתעקש לא לזהות אותו. האם זו בעיה של עידכון BIOS לנפחי דיסק יותר גדול…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Mr Gadget,

חברים שלום, בניתי מפרט חזק שישמש אותי גם ל OC. המפרט כולל לוח אם: PRIME X299-DELUXE , מעבד: i9-7900X, זיכרון: F4-4266C19D-16GTZR DDR4 4266MHZ. למי שמכיר את הלוח יש לו מסך OLED שמראה נתונים / קוד תקלה. בהפעלה הראשונית המחשב לא עשה POST והיה נדרש ללחוץ על MemOK! ו CLEAR BIOS ואז התקבל POST עם מהירות הזיכרון הייתה 2133 והמחשב עלה. מידי פעם נראה שה OLED נותן קוד תקלה של Code 24 Check CPU ו Detect Memory במהלך Restart או הפעלה של המחשב. גם אחרי עדכון ביוס (הביוס עודכן) אך מתקבלת הודעת שגיאה במהלך ה POST Please enter setup to recover BIOS setting. After setting up Intel(R) Optane Memory or the RAID configuration was b…

4. היי כולם, יש לי בעיה מוזרה, שמתי לב פתאום במקרה שהמחשב שלי כותב לי שהוא מזהה 4GB RAM אך הוא כותב כי 1.99 ניתנים לשימוש. זה לא היה ככה קודם ולא שיניתי שום דבר שקשור לזיכרון שאני מודע אליו. יכול להיות שזה ככה מספר חודשים ורק עכשיו שמתי לב. למישהו יש מושג מה עושים עם זה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  5. היי, יש ל מחשב PC רגיל עם לוח אם GigaByte 880gma-ud2h ו-HD שמחובר ב-SATA. ה-BIOS לא מזהה את ה-HD, וכשהמחשב עולה הוא מנסה לעשות boot רק מה-DVD וכמובן נכשל. מה אפשר לעשות? לא מזמן עשיתי עדכון BIOS, יש דרך לחזור אחורה? תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by BaChoni BaChoni,

שלום בשיחה עם נציג הוט בעניין תקלה זניחה ... התברר לי שהוט יכולים לדעת לפחות את שם המחשבים שלי המחוברים ברשת לפיירבוקס , האם יש להוט גישה לקבצים משותפים ברשת הביתית , וידאו , תמונות וכו' ? תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  7. ברשותי עכבר אופטי אלחוטי של לוגיטק (Cordless Optical), הבעיה היא שלעיתים הנורה האדומה פשוט מתחילה להבהב מהר מאוד, ללא הפסקה. אני מודע לכך שזו בעצם הדגימות המאפשרות לו להיות אופטי, אבל אני מדבר על מצבים שבהם אני בכלל לא משתמש במחשב, אלא רואה את ההבהובים מרחוק. (השולחן גם לא זז, העכבר לא זז). האם זה תקין ? (זה הרי יגמור את הסוללות מהר מאוד, לא ?) ומדוע זה קורה ? תודה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by oshoman,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג מווינדוס 7 ל10, האם יש אפשרות לעשות העתק מדוייק לדיסק מערכת ולהמנע מפירמוט והתקנה חדשה לכל התוכנות? תודה מראש

9. שלום לכולם, לפני יומיים כמו בכל ערב, ביצעתי כיבוי למחשב Shut Down מה START . כיבוי שיגרתי לחלוטין. אבל משום מה ממש לקראת הכיבוי הסופי המחשב החליט שהוא מפעיל את עצמו מחדש ! מה יכול לגרום לבעיה ?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by spot,

מדי פעם מתבצע אצלי ביטול האצת חומרה ואני צריך לשוב למאפייני התצוגה->פתרון בעיות ולהפעיל זאת מחדש. יש למישהו מושג ממה זה נובע וכיצד ניתן לטפל בכך?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. טוב, אז לפני שבוע פחות או יותר, המחשב שלי קרס, בלי מסך כחול או משהו אחר פשוט לא היה סיגנל למסך לכמה זמן, לא הבנתי למה (ספציפית זה היה בשימוש דסקטופ, נראה לי באינטרט...), עשיתי ריסט דרך כפתור ההדלקה (הריסט לא רצה להגיב לו). המחשב נדלק מחדש הוא כתב לי שהיית בעיה שגרמה לכיבוי חלונות ואם אני מאשר לשלוח מידע למייקרוסופט אודות הבעיה (שלחתי). הדבר חזר על עצמו עוד פעם, אז החזרתי את ה-GTX570 הישן (לפני זה היה GTX680), שם הוא עבד עד ש... עבר שבוע והנה אני כאן היום, לפני כמה דקות בזמן משחק BF3, המחשב קרס לו, התמונה נתקעה והוא עושה REBOOT ועלה, אמרתי לא נורא, לא ניקיתי אותו כבר חודשיים, זה בטח בגלל החום. באתי לפתוח את כרום, הוא נפתח עברו כמה שניות והוא כותב שמנהל התצוגה קרס ושוחזר בה…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by p_uriel,

שלום קניתי חומרה חדשה למחשב (AMD X4 Athlon), כרטיס Gygabyte, וכו': התקנתי WIN 7. בעת כיבוי המחשב, נורת ה NUMLOCK דולקת קבוע. למה? האם תקלת חומרה? (בעבר, היה לי מחשב עם WIN XP, חומרה אינטל P3.06 וכו', והנורה לא דלקה בעת שהמחשב היה מכובה) מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Teknik,

שלום. יש לי gtx980 4gb g1 gaming. בהדלקה של המחשב המאווררים שלו מסתובבים מהר מאוד (לפי דעתי כ 80-90% עוצמה). אבל ברגע שהווינדוס עולה(עם דרייבר) המאווררים מתייצבים. עושה רושם שרק דרייבר פותר את הבעיה. אבל זה לא אמור להיות ככה. ניסית כמה לוחות וספקים ליתר ביטחון. האם יש פה תקלה?, "מחלה" ידוע בדגם ספציפי..? או משהו אחר? אשמח לעזרתכם.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by 9055,

החלטתי לאט לאט לשדרג את המחשב, החלטתי להתחיל לשדרג קודם כרטיס מסך. היה לי ראדון 5750 512M , החלפתי אותו ל 750I GTX - 2 G אני משחק במשחקים כמו CS GO + NBA 2K15 ואני חייב לציין שאין כמעט הבדל בין 2 הכרטיסים, כמובן שהתקנתי דרייבים ומה שצריך ואין הבדל למה נראה לכם זה יכול להיום? שאר המפרט הוא - 4G RAM + Q9400 - המעבד לא הכי טוב אבל זה אמור להיות טוב למשחקים כאלו ( נבדק באתר can i run it) בקשר ל CS GO , חברים שלי עם אותו כרטיס מסך מרצים את המשחק על 150 FPS ואני על 60

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אני מעלה תדיסק של הWINDOWS שאני יודע בוודאות שהוא עובד והכל בסדר איתו הטעינה של הקבצים מתחילה וכל פעם קורה משהו אחר 1. נתקע באמצע 2.מדווח על קבצים פגומים, כל פעם קובץ אחר למשל: HTKRNLMP.EXE, HALAACPI.DLL 3. עד שהצלחתי פעם אחת להתקדם קצת עם ההתקנה שאני בא לבחור באפשרות של התקנה מחדש של הווינדוס הוא רשם לי שיש לי בעיה בהארד דיסק 4. פעם אחת אפילו זה עשה לי ריסט באמצע הטעינה ועכשיו שאני מעלה תWINDOWS שיש לי בנתיים אנלא מספיק לעשות כלום וכבר הוא עושה לי ריסט ממש תוך דקה ככה שאין לי זמן אפילו להתעסק עם תוכונות לבדיקת חומרה אז עכשיו ניסיתי עוד פעם עם התוכנה MHDD וזה מראה לי שהוא לא מזהה תהרד דיסק ועוד משהו מצחיק שאני לוחץ F12 ומעלה תבוט דרך ההרד דיסק הוא נכנס לי לתוכנ…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Crapy,

יש לי כמו תקיעות רנדומליות כאלה למחשב עכשיו מבחינת משחק אני חושב שהכל תקין אולי קצת פחות FPS אבל הסאונד מתחרפן יש כמו תקיעות כאלה כאילו עוד שניה קורס לי המחשב אני חושב שזה הארד דיסק כי בסריקות לדוגמא אני שומע אותו ודברים מוזרים כאלה בזמן האחרון.. זה ממש בעייתי ואני לא בטוח מה לעשות מקווה לעזרה, תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by pixelsight,

חברה אני צריך עזרה מה אומר הלוג הזה ותגידו לי עם הקשיח שלי תקין הלוג מצורף בפורמט ZIP [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום לכולם, מדובר בכרטיס 32GB מחברה סינית עלומה עליו היה חלק מכובד מחייו של אחד מחברי, נמחק בטעות ולאחר מכן פורמט פעם אחת הצלחתי לשחזר את חלק מהמדיה הדיי אחרונה בו ע"י: recuva pro EaseUS Data Recovery Wizard R-Studio בגרסאות "המקצועיות" הבלתי חינמיות של התוכנות הנ"ל. מישהו מכיר תוכנות רציניות יותר? במידה ולא החבר מעוניין לפנות למעבדה מקצועית, מישהו יכול להמליץ? במחיר מה שיותר שפוי כמובן. מה בערך תתיכן העלות? וכמה אמורים לשלם במקרה של חוסר הצלחה. נ.ב למה בכלל מוכרים תוכנות כאלה אם אין להם יכולות מינימלית לטפל במה שהם היו אמורות לטפל? תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by גיל נייאזוב,

שלום יש לי את המשחק MAFIA3 בסטים והוא נתקע לי הכוונה יש המון דרופ FPS ניסיתי להשים את כל ההגדרות הכי נמוכות ולראות מדריכים כלום לא עזר עדכנתי דרייבר של כרטיס מסך והתקנתי את התוכנות הנלוות למשחק כלום לא עזר. מעבד:intel core i5 2500cpu 3.3GHZ כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE 750 GTX זכרון רם:8 GB דרך אגב ראיתי אנשים עם מעבד וכרטיס מסך יותר חלשים משלי שמריצים את המשחק ללא דרופ FPS. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום יש לי בעיה כפי שציינתי בכותרת. קורה לי גם ב- SSD של המערכת (סמסונג EVO 850) וגם בכונן איחסון (WD 2 TB). לחיצה של קליק ימני על כל קובץ גורם לסמן העכבר להפוך מיידית לעיגול חושב ואז רשום בתיקייה "לא מגיב". לחיצת קליק ימני שלא על קובץ (לדוגמא סתם בשולחן העבודה או על סל המיחזור) לא גורמת לתקיעה. חשוב לציין שהכוננים שניהם עם מספיק שטח אחסון חופשי ואין תכניות שפועלות ברקע. ניקיתי את המחשב אבל עדיין לא עוזר מה צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by galav1,

נתחיל בזה שהייתה לי בעיה בדיסק קשיח הקודם כנראה כי קיבלתי הודעה שהמחשב עולה על boot failure עכשיו חיברתי דיסק קשיח חדש אחר אבל הוא עדיין לא מזוהה ב-bios וגם שאני בא להתקין windows חדש הוא לא מזהה את הדיסק קשיח החדש יכול להיות שזאת בעיה שקשורה לדרייברים או בעיה אחרת?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  22. חברות וחברים, זקוק לעזרתכם. מתנצל מראש על החפירה. ביום שלישי האחרון (7.4) הפניתי שאלה בפורום ציוד הקפי, בנסיון לפתור בעיה במדפסת אלחוטית מדגם HP deskjet advantage 5275, שלפני כשבוע החליטה שהיא לא מדפיסה יותר מסמכים מהמחשב השולחני שלי (הדפסה אלחוטית). תחת זאת קיבלתי הודעת שגיאה באיזור ההודעות של חלונות. עד אז חשבתי שמדובר בבעיה במדפסת או בתקשורת האינטרנט בין המחשב למדפסת, אבל במהלך חג הפסח עשיתי ניסוי והתקנתי את תוכנת הניהול של המדפסת על מחשב נייד. לא היו כל בעיות, המדפסת עבדה. המסקנה שהגעתי אליה היא שהבעיה נמצאת במחשב שלי (חלונות 10 אנטרפרייז, מתוחזק היטב). החומרה אמנם מיושנת מאוד (2012) אבל הבעיה התעוררה כאמור רק בשבוע…

23. Started by menis,

כל כמה דקות הוא נתקע ולא מגיב? מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  24. מומחי מחשב שלום. המחשב שלי הופעל מחדש אתמול, לאחר התקנה של משחק (c&c 3 לשואלים) ולא עלה מאז. בשלב הראשון חשבתי שזה יכול להיות בעיה במגעים כתוצאה מאבק. הברקתי את המחשב והמגעים. צלעות קירור והכל. עדיין לא עולה. נורת החיווי הירוקה בלוח אם עובדת, המאווררים עובדים, גם של הכ. מסך. המחשב נדלק, כל הלדים עובדים, אך המסך לא מקבל סיגנל. הרמקול הפנימי לא מצפצף (זיהוי הזכרונות הפנימיים) וגם לא מעיד על העלאת הביוס. ניתקתי הכל - כ. מסך, כוננים כשיחים, dvd, ועדיין אני לא שומע את הרמקול של המארז. המפרט שלי: מעבד q9550 כ. מסך zotac 260 gtx לוח אם asus p5qc זכרונות 4*1gb של kingston אחת הבעיות - את המחשב הרכבתי לבד לפני שנתיים - וכל חלק נקנה מספק אחר. על החלקים יש אחריות…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום לכולכם, אני לא יודעת אם זה קשור לספק או לכבל, קרה לי רק פעמיים שהזזתי את הכבל הכוח שמתחבר לספק לשקע החשמל, קולות של קצר ואז זה גורם למחשב להתחיל מהתחלה. החלפתי את הכבל וזה אכשהו יסתדר, השאלה היא אם כדי להחליף ספק בכל מקרה? כי קניתי את המחשב באייבורי ב2016 ועדיין יש לי 3 שנים אחריות. ושאלה נוספת , קורה בכל פעם שאני מדליקה את המחשב שסימן של עכבר לא מופיע ואז שאני שוב מוציאה את הusb ומחברת שוב , הוא חוזר. יכול להיות שיש בעיה עם usb בלוח האם? תודה לכל התגובות

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים