תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
הבוקר בעקבות עבודות חשמל בדירה ואחרי החלפת תשתית המחשב שלי חטף שוב פריז חשמלי ונכנס ל power saving mode. התקלה קרתה אתמול בצהריים לראשונה. לאחר מעקב אחרי השלבים בסרטון למעלה ההודעה לא נעלמה והמחשב לא נדלק. השארתי את המחשב כל הלילה עם כבלים מנתוקים ובבוקר היום שקמתי המחשב פשוט נדלק רגיל מיד ללא ביצוע השלבים הנל. הבוקר הפריז החשמלי קרה שוב ושוב נכנס ל power saving mode. החלפתי את המפצל שכנראה הוא בעייתי ושמתי מגן ברקים בנוסף. מאז הבוקר ניסיתי עוד מספר פעמים את השלבים בסרטון למעלה (ללא ניתוק וחיבור ה RAM) והמחשב עדיין תקוע על power saving mode. אשמח לרעיונות בנושא ומה אני עושה לא בסדר. ( יש לציין כי כרגע עם ההודעה…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
תקלה מאוד מאוד מוזרה צצה לי במחשב... הווינדוז שלי עולה מאוד לאט, בקטע הזה של הקו המקוקו הזה של STARTING WINDOWS XP, אבל גיליתי משהו מאוד מוזר, שאני מחבר הרדיסק משני, זה עולה אולי חצי קו ועולה במקום 8 לופים של הקו הזה!!! לא משנה איזה הרדיסק אני שם כמשני, הכל עולה כמו מטוס, איך שאני מנתק הכל חוזר להיות איטי, חושבים שזו בעייה בהרדיסק? (אני חשבתי!) אבל עכשיו אחרי שאני עם הרדיסק חדש ובודד ושוב אותה תקלה, אני יודע שמשהו פה מסריח... מה עושים? ההרדיסק הוא WD, מג'ומפר על CS, ומחובר מהלוח לחלק האמצעי, מוגדר כ PRIMARY SLAVE לפני 2 SECONDARY MASTER+SLAVE (סידירום וצורב)... מה הגורם לאיטיות הזאת של ההרדיסק? :AR15: ולמה עוד הרדיסק מתקן את כל העוול ? (חיברתי אפילו 4 גיגה של…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש רגיל(לא ssd) ולחבר אותו בנוסף להארד דיסק הקיים כנראה את הארד דיסק הזה: https://ksp.co.il/?uin=37452&select=.145. רציתי לברר כמה דברים: 1.האם תומך בלוח האם הזה: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H81M-S1-rev-10#sp 2.אם מישהו ממליץ על חברה אחרת יותר טובה? 3.יכולות להיות עוד בעיות בחיבור ההארדדיסק למחשב שלי? אשמח לעזרה, תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חברים שלום, בניתי מפרט חזק שישמש אותי גם ל OC. המפרט כולל לוח אם: PRIME X299-DELUXE , מעבד: i9-7900X, זיכרון: F4-4266C19D-16GTZR DDR4 4266MHZ. למי שמכיר את הלוח יש לו מסך OLED שמראה נתונים / קוד תקלה. בהפעלה הראשונית המחשב לא עשה POST והיה נדרש ללחוץ על MemOK! ו CLEAR BIOS ואז התקבל POST עם מהירות הזיכרון הייתה 2133 והמחשב עלה. מידי פעם נראה שה OLED נותן קוד תקלה של Code 24 Check CPU ו Detect Memory במהלך Restart או הפעלה של המחשב. גם אחרי עדכון ביוס (הביוס עודכן) אך מתקבלת הודעת שגיאה במהלך ה POST Please enter setup to recover BIOS setting. After setting up Intel(R) Optane Memory or the RAID configuration was b…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 9800 פרו... עכשיו אני משחק נגיד במשחקים רגילים על 800X600 והכול עובד סבבה... אם למשל אני רק מעז לשים את זה על יותר ועושה APPLY הוא מראה לי ת'מסך על הרזולוציה רק קפוא... ואין לי מה לעשות חוץ מריסט... זתומרת המסך קופא העכבר לא זז ושום מקש לא עובד... נורת החיוות של ההארד דיסק לא דולקת אפילו לרבע שניה... המחשב דומם... מישהו יכול לעשות לי בבקשה?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך אני מתקין? אני יכול להוריד מהאינרנט ואז לשים את הסריאל או שאני חייב את הדיסק? מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד? לצרוב את הדיסק? אשמח לקבל הסבר מפורט כי עוד מעט אני מקבל את המחשב ואצטרך להתקין תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי הרשת אצלנו בבית קצת מבוזרת, וכנראה שנגרמה עכשיו התקלה הראשונה בגלל זה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור. רקע: משהו בבטון אצלנו מפריע (יותר מ"בטון רגיל") לאותות wifi / סלולאר. בכל החדרים יש כבל רשת, אבל בשביל לפטופ/סמארטפונים שמנו ראוטר במרכז הבית. הרשת בנויה בצורה הבאה: נתב HOTBOX שאחראי על קשר מול הוט וספקית (נטויז'ן), ועל חלוקת IP או DHCP. סוויצ' של 8 פורטים, מחבר את ההוטבוקס עם שאר הכבלים שהולכים לחדרים. נתב TPLINK שמבוטל אצלו הDHCP, משמש לגישה אלחוטית (מן הסתם מחובר בכבל דרך הסוויצ' אל ההוטבוקס) עד לפני כמה ימים הכל היה בסדר, אבל בחלק מהחדרים לא היתה קליטה בכלל. החלטנו להחליף לראוטר עם שלוש אנטנות ולא שתיים, בתקווה שזה יעזור (עזר חלקית, לא מספיק.) הראוטר החדש קונפג כרגי…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי. נתקלתי בבעיה המוזרה הבאה: כל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא נכבה לאחר מספר דקות. בד"כ פחות מדקה אחרי עליית ווינדוז. אם אני פותח את המחשב ומכוון עליו מאוורר ביתי, הוא עובד כנדרש. ההגיון אומר, שהמעבד מתחמם והמאוורר הנוסף עוזר לו להתמודד עם החום, אבל לא! הורדתי מספר תוכנות שמראות את טמפרטורת המעבד (coreTemp, HWMonitor), ובכולן מופיע שטמפרטורת המעבדים (הרגיל והגרפי) לא עולות על 45-50 מעלות (כשהמאוורר החיצוני מכובה), אך עם זאת, המחשב עדיין נכבה. יש למישהו רעיונות מה אני יכול לעשות? חוץ מלנקות את המחשב (כבר עשיתי) תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
העברתי כמו שהוא את הדיסק הקשיח מהמחשב שלי אל מחשב אחר עם מעבד ולוח אם אחר. הווינדוס עולה, אבל העכבר והמקלדת לא מתקשרים. ז"א אני לא מצליח להזיז את הסמן כאילו הם מנותקים. מה שמוזר זה שאני כן מצליח לתקשר עם המקלדת בשלב הביוס. רק לאחר היציאה מהביוס וסיום העלאת מערכת ההפעלה יש כאילו נתק. מישהו יודע במה מדובר?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השלט שקיבלתי עם הרמקולים Microlab solo 4C ממש לא מתפקד. כתוצאה מכך אני לא יכול לעבור בין מקורות שמע וצריך כל הזמן לחבר ולנתק כבלים בפנל האחורי. האם שלט אוניברסלי סטנדרטי יכול להוות תחליף טוב? איזה אפשרויות יש לי? תודה!. זה השלט דרך אגב: http://www.google.co.il/imgres?hl=en&sa=X&biw=1676&bih=833&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=pFSRfF--x4qsHM:&imgrefurl=http://sklep.chip.pl/product/153732/Sprzet_komputerowy/Peryferia/Microlab_pilot_zdalnego_sterowania_do_Solo_4C_5C_6C_7C_RCML_RC071.html&docid=-y3nTZGYj_sDAM&imgurl=http://sklep.chip.pl/product_picture/6/GLMICRCML-RC071/Microlab_pilot_zdalnego_sterowania_do_Solo_4C_5C_6C_7C_RCML_RC071.png&w=…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי gtx980 4gb g1 gaming. בהדלקה של המחשב המאווררים שלו מסתובבים מהר מאוד (לפי דעתי כ 80-90% עוצמה). אבל ברגע שהווינדוס עולה(עם דרייבר) המאווררים מתייצבים. עושה רושם שרק דרייבר פותר את הבעיה. אבל זה לא אמור להיות ככה. ניסית כמה לוחות וספקים ליתר ביטחון. האם יש פה תקלה?, "מחלה" ידוע בדגם ספציפי..? או משהו אחר? אשמח לעזרתכם.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה בן דוד שלי פירק לי את המחשב לגמרי חיברתי הכל מחדש אך הלוח אם לא נדלק (יש לו נורה בצבע ירוק כן?) אך לא נדלק כלום קניתי את הלוח לפני שנה - עכשיו אני רוצה לממש אחריות הלוח הוא GIGABYTE EP43 UD3L הלכתי לחנות שבו קניתי את המוצר והמוכר אמר לי להביא את הקופסה של הלוח אם (הלוח אם כבר אצלו אגב הוא בדק שזה לא משהו אחר שגורם לבעיות במחשב) עכשיו כמה שאלות: 1.לא צריך להביא קבלה מתי קניתי את הלוח? כי אין לי וזה בעיה למרות שהמוכר לא אמר לי כלום על זה 2.יש לי את כל הדפים הקופסה והכל של הלוח..הם יכולים לראות מתי נקנה הלוח עצמו? 3.במידה והלוח נשרף יחליפו לי אותו? או שהאחריות לא תקפה על שריפה 4.תוך כמה ימים יגיע הלוח החדש במידה ויחליפו? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום בבקשה תענו לי על השאלה הזאת , לפתע הפסיקה לי גלישה באינטרנט , אמרתי בו ננצל את הרסטררט בשביל עדכון עדכונים , נסתי להתקן שני עדכונים ,והם נכשלו . עשיתי רסטרט למחשב , לפתע הכל קטן , אני אומר שוב פעם זה השתנה לי לרזולוציה אחרת , אז נכנסתי להחליף. ואני רואה שיש לי מוצג לי FHD עכשיו אני רואה שכתוב ב"צג": את שם המסך שלי , שקודם היה כתוב שם מילה אחרת שאני לא זוכר . המסך תומך FHD הכרטיס מסך גם , אבל החיבור המקשר בינהם זה VGA, אז איך הגיוני שיש דרכו FHD? ולמה דווקא עכשיו זה קרה ? לא שנתי כלום לא עשיתי כלום מלנסות להתקין עדכונים שנכשלו ואז רסטרט . תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום וברכה אני מנסה לגבות את הקבצים במחשב אל הכונן החיצוני (בעבר הצלחתי) מה שאני מקבל זה הודעה: "תמונת המשימה פגומה או שהיא טופלה שלא כדין " מה אפשר לעשות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים התקלקל לי הכרטיס מסך הנקרא GeForce 8800 gt , חסכתי כסף וביקשתי פה בפורום המלצה על כרטיס מסך וקיבלתי , רכשתי את כרטיס המסך מסוג GIGABYTE HD6850 1g. Oc חיברתי למחשב הדלקתי הכל טוב ויפה התחלטתי לחטט במחשב כהרגלי ופתאום הוא נכבה בלי שום התראה וכלום פשוט נכבה , נסיתי להיכנס למצב בטוח וגם נכבה נסיתי לפרמט ואפילו לא הספקתי לטעון את הקבצים והוא נכבה י יכול להיות שיש בעיה בספק ?? אני אשמח לקבל עזרה כי אני כבר 3 חודשים בלי מחשב ועד שהשגתי את הכסף לכרטיס מסך אני צריך להתבאס עוד יותר ... אלה החלקים שיש כרגע במחשב : נ.ב : המחשב בן 4 שנים מעבד : Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz ספק ; Corsair CMPSU - 450VXEU 450 W לוח אמ : Gigabyte Technolgy co. LTD . P35-DS3L תודה …
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, תקלה במסך PW191 LCD ASUS - המסך מאוד חשוך - רואים משהו אבל כהה מאוד - מה הגורמים לתקלה מסוג כזה? האם ניתן לקחת יחידת מתח גבוה (היחידה מתחת מכסה המתכת) של מסך פיליפס ולנסות להחליף? היחידה סטנדרטית או שונה לפי כל יצרן? כיצד ניתן לבדוק עם מד מתח האם היחידה הזו תקינה? ספק הכח חדש. בברכה, משה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום קודם כל לא מצאתי פורום הנוגע לעינייני הסטריימרים, לכן זה פורסם פה. יש לי סטרימר של xtreamer הלך לי הדיסק שלו רציתי לדעת אם אני יכול להכניס בו מערכת הפעלה כל שהיא? אם כן אז יש אפשרות להכניס בו קודי ? אשמח אם תעזרו לי זה די חשוב לי שימש אותי עד היום מציון. http://www.xtreamer.net/ לכל המעוניין יש פה כמה דגמים שלי דגם ixtreamer b תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, בדיוק אספתי PC חדש שקניתי בKSP כשהוצאתי את המחשב מהקרטון ישר שמתי לב שמבצבץ לי מתוך המארז כבל USB (אני מניח שזה USB 3.0 משום שהוא מסומן בכחול) אני פשוט רוצה לדעת מה זה הכבל הזה, מה השימושים שלו, האם אני יכול לדוגמה לחבר אותו למחשב אחר ולבצע העברה קלה יותר של הקבצים האישיים ממחשב קודם למחשב החדש? אשמח להסבר. ליתר ביטחון ארשום לכם את המפרט שלו: מעבד Core i3 2120 3.3Ghz לוח אם P8H67-M LE זכרון DDR 1333 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM צורב LG GH22NS מארז Thermaltake Commander Middle Tower Series Black Case ספק כח Thermaltake TR2 450W PSU Active PFC תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן נייד של לפטוב WD1600BEVS עם חיבור SATA האם אני יכול לחבר אותו למחשב הנייח שלי עם לוח אם GigaByte H79M מאחר והוא קטן בגודל איך אני יכול לעגון אותו לתושבת כוננים ... האם אני צריך מתאם ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי כולם, יש לי בעיה מוזרה, שמתי לב פתאום במקרה שהמחשב שלי כותב לי שהוא מזהה 4GB RAM אך הוא כותב כי 1.99 ניתנים לשימוש. זה לא היה ככה קודם ולא שיניתי שום דבר שקשור לזיכרון שאני מודע אליו. יכול להיות שזה ככה מספר חודשים ורק עכשיו שמתי לב. למישהו יש מושג מה עושים עם זה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני כשעה המחשב הרגיש לי איטי החלטתי לעשות ריסט והוא רשם שיש עדכונים נתתי לעדכונים המון זמן להטען ולבסוף כשהמחשב חזר הכנסתי את הססמא שלי והופיע מסך שחור עם העכבר ניסיתי לעשות ריסטים, הטסק מנג׳ר לא מופיע (אם אני לוחץ קטרל אלט דליט מופיע המסך הכחול של הטסק והכל), ניסיתי ללחוץ טראבלשוטינג ולחזור לגרסא קודמת של וינדוס וזה לא עובד.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני כשנה וחצי-שנתיים קניתי צורב YAMAHA X6X4X16 אחרי כשנה בערך הוא הפסיק לקרוא דיסקים צרובים והדיסקים שצרבתי איתו לא ניקראו בשום מקום עכשיו....... לפני חודש וחצי קניתי צורב חדש- YAMAHA X16X10X40 ורציתי לדעת מה קרה לצורב הישן שלי ואיך אפשר למנוע מזה לקרות לצורב החדש? (ואם אפשר לעשות משהו ככדי להחיות את הצורב הישן) (ד"א- זה עכשיו קורה לי גם ב דיוידי רום שיש לי במחשב - הדיוידי לא מצליח לקרוא חצי מהדיסקים הצרובים שלי........) תודה מראש רועי
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ישנה אצלי בעיה במחשב מזה זמן רב, שמדי פעם נמצאים אצלי ריסטרטים אוטומטים. בבדיקה בEvent Viewer נמצא כמה שדות שהופיעו כמה שניות אחר התקרית. לפני התקרית לא מצאתי משהו מלבד בעיה הנקראית Kernel Power שאומרת שהמחשב ביצע ריסטרט לא תקין... מצ"ב גם קובץ DUMP. והנה לפניכם: 1. BugCheck - idEvent-1001 - System - Provider …
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי דיסק חיצוני ''2.5 320GB חציו עובד עם windows וחציו השני עובד עם mac. הדיסק מזוהה ע"י המחשב אבל לא מציג אותו והוא מזוהה כ- 2TB מה ניתן לעשות מבלי לפרמט/למחוק? ??? ??? תודה מראש על העזרה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-