תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי מחשב נייד עם 32SSD + 500G נכנסתי גם למנהל ההתקנים וגם לניהול דיסק ואני לא רואה שם את הSSD איפה אני אמור לראות שזה קיים? תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום כבר כמה ימים שאין לי סאונד במחשב מחשב בן שנה וחצי סוג מערכת win7 32bit. תמונה של המערכת עם מנהל ההתקנים. תמונה www.siz.co.il/view/nwyzyltjrkq5.jpg.htm www.סיז.co.il/view/nwyzyltjrkq5.jpg.htm ניסתי הסרת הדרייברים חיבוי דרך הכפתור (לא במצב בטוח) כולל ביצוי סריקה לגילוי שינוי חומרה ללא הועיל יש לי את דיסק הדרייברים שקיבלתי עם המחשב. אבל אין את כונן ה dvd הוא מוסתר http://support.microsoft.com/kb/982116/he לא מצליח כי אין UpperFilters ו LowerFilters בבקשהה תעזרו לי.
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב שנה וחצי שנתייים מערכת הפעלה Win 7 מעבד intel core 2 duo CPU E8400 @ 3.00GHz 3.01 GHz זיכרון - 3 GB לוח אם - micro-star international co.,LTD - MS-7519 כרטיס מסך - nividia geforce 9800 GT - 1GB memory אז ככה - שקניתי את המחשב היה לי geforce 9600 512M והכל עבד כמו שצריך.. עד שהמאורר שלו התקלקל הלכתי לחנות (אייבורי) והחליפו לי במקום בגלל האחריות, שמו לי כרטיס מחודש את ה9800GT 1024M - התקנתי את הדרייבר הכי מעודכן מהאתר. מאז הבעיות התחילו:1- שהדלקתי את המחשב, המסך לא עלה, אחרי כמה הפעלות מחדש זה נתפס.. 2 - חצי מהמשחקים היו עושים לי בעיות- תוקעים את המחשב באמצע- ואז הייתי צריך לעשות הפעלה מחדש - אבל זה הסתדר מעצמו. 3- חצי מהמשחקים לא היו עולים לי בכלל, אבל גם זה…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים! אני אובד עצות, יש לי כונן קשיח 250 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל, ה-filesystem של הכונן הפך ל-RAW במקום NTFS. ניסיתי לפרמט אותו אבל הוא לא מסיים את הפרמוט, אין מידע חשוב על הכונן, אני רק רוצה להשמיש אותו בחזרה. מישהו יודע איך עושים את זה? חיפשתי שעות בגוגל ולא מצאתי מידע חד משמעי. אשמח מאוד אם תעזרו לי, תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
החור הירוק שבו הכנסתי את האוזניות למחשב עד עכשיו נפגם והחיבור דפוק לגמרי, עובד לשנייה אם אני נוגע בו ואז מפסיק לעבוד. מה מומלץ שאעשה? אפשר להחליף בדרך מסוימת את החור שאליו יחוברו האוזניות (חור בצבע אחר) או שדרוש תיקון נקודתי של החיבור? כתבתי אוזניות, כמובן שהדבר תקף במידה זהה לגבי רמקולים.... תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום... לפני שנה בערך אני זוכר שעיגלתי את הכבלים של ה IDE במחשב שלי בשביל שתהיה זרימת אויר טובה יותר מאז שמתי לב שהמחשב עולה יותר לאט ופועל יותר לאט אבל לא יחסתי לזה חשיבות עכשיו עשיתי בנצ'מרק להארד דיסק ו... :o יש לי הארד דיסק IBM 60GB 7200RPM *אני בטוח ב99% שלא פגעתי באיזה חוט מתי שעיגלתי את הכבלים
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מחשב נייד inpirson 1525 של DELL. המחשב כבר עייף אבל עדיין עושה עבודה טובה (לימודים, אינטרנט...). מה שקורה שהרבה פעמים ש cpu usage שלו גבוהה מאוד 90-100% ולכן מקרטע. האם יש דרך לשפר זאת? כרגע יש לי שני זכרונות RAM של 1G אולי על ידי שיפור שלהם ל4G ישפר את הביצועים של המחשב? צירפתי תמונה של הtask manager שמציג את הבעיה.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני כשנה וחצי-שנתיים קניתי צורב YAMAHA X6X4X16 אחרי כשנה בערך הוא הפסיק לקרוא דיסקים צרובים והדיסקים שצרבתי איתו לא ניקראו בשום מקום עכשיו....... לפני חודש וחצי קניתי צורב חדש- YAMAHA X16X10X40 ורציתי לדעת מה קרה לצורב הישן שלי ואיך אפשר למנוע מזה לקרות לצורב החדש? (ואם אפשר לעשות משהו ככדי להחיות את הצורב הישן) (ד"א- זה עכשיו קורה לי גם ב דיוידי רום שיש לי במחשב - הדיוידי לא מצליח לקרוא חצי מהדיסקים הצרובים שלי........) תודה מראש רועי
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תקלה מאוד מאוד מוזרה צצה לי במחשב... הווינדוז שלי עולה מאוד לאט, בקטע הזה של הקו המקוקו הזה של STARTING WINDOWS XP, אבל גיליתי משהו מאוד מוזר, שאני מחבר הרדיסק משני, זה עולה אולי חצי קו ועולה במקום 8 לופים של הקו הזה!!! לא משנה איזה הרדיסק אני שם כמשני, הכל עולה כמו מטוס, איך שאני מנתק הכל חוזר להיות איטי, חושבים שזו בעייה בהרדיסק? (אני חשבתי!) אבל עכשיו אחרי שאני עם הרדיסק חדש ובודד ושוב אותה תקלה, אני יודע שמשהו פה מסריח... מה עושים? ההרדיסק הוא WD, מג'ומפר על CS, ומחובר מהלוח לחלק האמצעי, מוגדר כ PRIMARY SLAVE לפני 2 SECONDARY MASTER+SLAVE (סידירום וצורב)... מה הגורם לאיטיות הזאת של ההרדיסק? :AR15: ולמה עוד הרדיסק מתקן את כל העוול ? (חיברתי אפילו 4 גיגה של…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי נתקע כל הזמן אבל לא הצלחתי לאבחן את הבעיה ולצמצם את האפשריויות הוא יכול להתקע באמצע סרט, באמצע משחק או סתם תוך כדי גלישה באינטרנט. לרוב המחשב קופא ורק ולא נשאר לעשות כלום מלבד ריסט ולפעמים עולה מסך כחול שאמור לאבחן את הבעיה אבל גם המסך הכחול משתנה. בכל מקרה מה שעשיתי זה בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך, מעבד, לוח אם , ודיסק קשיח במצב מנוחה ובמצב עומס והטמפרטורות היו בסדר גמור החלפתי את הזכרונות במיקום על הלוח אם. ביצעתי בדיקת וירוסים . וכל זה לא עזר המחשב עדיין נתקע למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות ואיך אפשר לפטור את הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי ההתקנה של הסקייפ בזמן שיחה אנשים שמדברים איתי מתלוננים על רעש שנשמע אצלי ברקע וגם אני שומע טיפה רעשים... איך אפשר לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה עושים ? :-( [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, ואני גם לא בטוח מה בדיוק הבעייה במחשב שלי, אבל אני חושב שזה הלוח אם שלי (דגם Asus M2A-VM HDMI). קודם כל: איך הבעייה קרתה? המחשב קרס והראה לי מסך כחול שעכשיו אני מצטער שלא ייחסתי לזה חשיבות ולא ראיתי מה היה כתוב בהודעה. הבעייה:כשאני מנסה להפעיל את המחשב אז קורים מספר דברים - 1)המסך נשאר תקוע על התצוגה של הלוח אם (כל פעם שאני מפעיל את המחשב זה מראה לי את הפרטים של המחשב מהר, ואז יש תמונה של הדם של הלוח אם, ואז טוען את הווינדוס, ואני דיי בטוח שאתם כבר יודעים את זה אבל רק ליתר בטחון...). 2)המקלדת לא עובדת, לעומת זאת העכבר כן עובד, אז אני לא יכול ללחוץ על DEL או TAB ולהתעסק בשטויות שם... 3)אם אני מוציא את הכרטיס מסך שלי ומשתמש במובנה…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המסך פשוט שחור , אין אפילו גישה ל BIOS ... ניסיתי לפרק ולהרכיב את החיבורים למאווררים , זכרונות , קירור למעבד, כרטיס מסך , הכל נשאר כרגיל ... אין רעשים מהדיסק הקשיח של עליית המערכת ... אני חושש שהבעיה אולי נעוצה בלוח אם או הספק ... (המפרט בצד) תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם כאשר אני מנסה להוריד קבצים מהאינטרנט, קבצים מהאוניברסיטה למשל, הקובץ מתחיל ומסיים את ההורדה אך כשהוא מנסה להיפתח מופיע לי : "זוהה וירוס-נכשל". זה החל בתקופה האחרונה וקשה לי להאמין שיש וירוסים בכל הקבצים של האוניברסיטה. אני מנסה בכרום וגם באקספלורר ובשניהם אותה הודעה. אשמח להערות והצעות.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי עושה ריסט לפעמים בפתאומיות .. סרקתי את המחשב מווירוסים,ספייויר,רגיסטי וכו'.. ולא מצא כלום.. לפעמים שאני נכנס לתוכנה אז המחשב נתקע לשניה ואז עושה ריסט.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה לעוזרים, דניאל.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם של אסוס והארד דיסק של WD נכנסתי לביוס מופיע לי שם שהצורב הוא מאסטר ושההארד דיסק הוא SATA 2 ואין גם אפשרות לשנות את זה בדקתי חיבורים הכול מחובר ועדיין לא עולה כלום מה לעשות??? נסיתי לפרמט אחרי שהוא רושם SETIP IS LOADING FILES ואז מגיעה ההודעה הבאה http://img10.imageshack.us/my.php?image=08052009250.jpg
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד LENOVO S130 11IGM, שהלך לו הלוח אם, החלפתי לו ללוח הזה, (הלוח הקודם שלו היה 5B20R61168) ככל הנראה הלוח הזה שייך לדגם 120S, אך מתאים אחת לאחת לדגם S130. (חשוב לציין שS130 הוא בעצם אותו מחשב כמו 120S, אך מעט יותר מתקדם). אחרי ההחלפה עשיתי התקנה נקייה של WINDOWS, רק שמאז מקש הSHIFT הימני עושה את הסימן "\", ומקש הSHIFT השמאלי עושה את הסימן "#", כל השאר תקין לחלוטין, ניסיתי להתחל את המחשב עם LINUX שמותקן על LIVE CD, והבעיה עדיין קיימת, ככה שככל הנראה הבעיה אינה דרייבר. יש לציין שכשמחברים מקלדת בUSB, התקלה אינה קיימת. ניסיתי לשדרג BIOS, והתקלה עדיין קיימת. חשבתי אולי להתקין על הלוח אם את הBIOS של הדגם S130, אבל אני מפחד שזה…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב , לפני פחות מחודש קניתי מחשב נייח חדש : Gigabyte Ga-G41 COMBO Pentium Dual Core 5700 3.0GHZ DDR3 4GB 1333 2X2 1st HDD 500GB 2nd HDD 320GB nVidia Geforce 9500GT DVI-I+VGA+HDMI עכשיו השאלה שלי היא האם ספק כח 500 וואט יכול להריץ את כל אלה בלי תקלות ? תודה מראש לכל העוזרים :)
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. היום רציתי לפרמט מחיצה בהרד דיסק העלתי את דיסק ההתקנה של וינדוס 7(7 כבר היה מותקן)ופירמטתי מחיצה שלא היה מותקן בה הוינדוס אך ברגע שלחצתי על פירמוט המחשב עשה מיד ריסט ומערכת לא עלתה. העלתי את דיסק ההתקנה כדי להתקין מחדש אך תוכנת ההתקנה אינה מזהה דיסק קשיח כלל. ניסיתי עם כמה מערכות הפעלה ויסטה אקס פי אך הם לא מזהים את ההרד דיק כאילו הוא לא קיים. מה קרה האם הדיסק הקשיח הלך?אשמח לסיוע(כתבתי את האשכול בפורום חומרה אבל אם לדעתכם זו בעיית תוכנה תעבירו) דיסק קשיח sata 2
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בתפריט של האייקונים מופיע לי פעמים הסמל של האנטי וירוס. תמונה של הבעיה: עוד בעיה קטנה יש לי בנגן . הוא מראה לי את התרגום הפוך: הבעיה צצה מאתמול בערב ואין לי מושג איך פותרים אותה. ניסיתי לעשות התקנה מחדש אך לא עזר. אשמח לעזרה. מערת ההפעלה שלי וינדוס 7 אולטימט 32 סיביות.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השלט שקיבלתי עם הרמקולים Microlab solo 4C ממש לא מתפקד. כתוצאה מכך אני לא יכול לעבור בין מקורות שמע וצריך כל הזמן לחבר ולנתק כבלים בפנל האחורי. האם שלט אוניברסלי סטנדרטי יכול להוות תחליף טוב? איזה אפשרויות יש לי? תודה!. זה השלט דרך אגב: http://www.google.co.il/imgres?hl=en&sa=X&biw=1676&bih=833&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=pFSRfF--x4qsHM:&imgrefurl=http://sklep.chip.pl/product/153732/Sprzet_komputerowy/Peryferia/Microlab_pilot_zdalnego_sterowania_do_Solo_4C_5C_6C_7C_RCML_RC071.html&docid=-y3nTZGYj_sDAM&imgurl=http://sklep.chip.pl/product_picture/6/GLMICRCML-RC071/Microlab_pilot_zdalnego_sterowania_do_Solo_4C_5C_6C_7C_RCML_RC071.png&w=…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, במחשב שלי מותקן וינדוז XP ואני מעוניינת להתקין וינדוז 8 או 10. האם אוכל להתקין על המחשב עם הנתונים הבאי: AMD ATHLON ׂTMׁ64X2 DUAL+CORE PROCESSOR 4000 RAM של 1.87 GB 2.09 GHZ פשוט חבל לי לקנות סתם, אולי פשוט אעדיף להחליף מחשב. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום התקנתי אתמול את כל רכיבי המחשב החדש שלי, והעברתי את כרטיס הקול הישן שלי למחשב החדש, והופיעה לי בעיה שלא היתה במחשב הישן: כאילו שהעברת המידע לכרטיס הקול גבולית כך שכל עבודה הכי קטנה שהמחשב מבצע גורם לקטיעת זרם הנתונים למוזיקה (mp3 ב winamp), וגורם להפרעות עד ששוב המעבד פנוי לחלוטין. זה אפילו נגרם כתוצאה מטעינת שיר חדש. כל שיר שאני שם לנגינה מקבל הפרעה בדיוק 4 שניות מתחילת נגינת השיר. אם בשלב הזה אני אעביר את השיר אחורה ואתן לו להתנגן שוב, לא תהיה הפרעה (אני מנחש ש winamp טוען את 4 השניות הראשונות של השיר בהתחלה ואז טוען את השאר בזמן הנגינה או משהו כזה). בדקתי ב dxdiag ויש hardware accelaration על הסאונג, וכל הבדיקות שלו עוברות בהצלחה (יש לי directx 9.0b הכי מעודכן…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-