תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש לי בעיה במחשב של אבא שלי. הוא עבד אחלה עד שניסיתי להתקין אצלו כרטיס מסך חדש. ברגע שחיברתי פיזית את הכרטיס ואתחלתי את המחשב, המסך לא קלט שום דבר מהמחשב, כלומר המסך פשוט שחור מרגע הדלקת המחשב. מה גם שהמקלדת והעכבר לא מראים שהם מקבלים מתח. (העכבר בלי אור והcaps lock / num lock במקלדת לא מראים אורות). ניתקתי את הכרטיס מסך כדי להחזיר את המחשב לקדמותו ועדיין ללא הצלחה. כאילו מאז שחיברתי את הכרטיס מסך למחשב, המחשב לא מצליח להוציא שום 'פלט', לא למסך/עכבר/מקלדת. החלפתי מסכים/כבלי VGA/עכבר/מקלדת, שום דבר לא עזר. משהו דפוק במחשב, אבל אין לי שמץ מה. איך אפשר להחזיר את המחשב לקדמותו? תודה תודה אסף
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כפי שציינתי בכותרת. קורה לי גם ב- SSD של המערכת (סמסונג EVO 850) וגם בכונן איחסון (WD 2 TB). לחיצה של קליק ימני על כל קובץ גורם לסמן העכבר להפוך מיידית לעיגול חושב ואז רשום בתיקייה "לא מגיב". לחיצת קליק ימני שלא על קובץ (לדוגמא סתם בשולחן העבודה או על סל המיחזור) לא גורמת לתקיעה. חשוב לציין שהכוננים שניהם עם מספיק שטח אחסון חופשי ואין תכניות שפועלות ברקע. ניקיתי את המחשב אבל עדיין לא עוזר מה צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כאשר מחברים את האייפון למחשב הוא נותן שגיאה עליית מתח ביציאת ה HUB וזה ממשיך ככה איך אפשר לסדר את זה??? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אוקי, התלונה היא כזה: המחשב פתאום נכבה, ומאז כשמדליקים את המחשב לא עולה שום דבר על המסך. ישר חשבתי שזה משהו הקשור לכרטיס מסך, הפעלתי את הכרטיס מסך אצלי במחשב - והכרטיס מסך עובד. מפה אני כבר חושב שהבעיה הינה בלוח אם... מה עלי לעשות בשביל לבדוק היכן בדיוק הבעיה? לנסות להפעיל את המערכת עם ספק כח אחר? [ למרות שאותו אחד אמר שהוא החליף ספק כח כבר ] לנסות להפעיל את כל המערכת על גבי לוח אם אחר ? [ קצת בעיה..כי אין אצלי שום לוח רזרבי ] תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולכם ! יש לי בעיה שהמדפסת בזמן הדלקת מחשב תופסת את נייר שבתוך המגירת דפים,מכניסה אותו קרוב לחצי כאילו , "אדון אני מוכנה ......" אומנם לא שלחתי להדפסה כלום! ??? אבל כש אני מכבה אותה הכל מסדר עד הרגע שאני מכבה ומדליק אותו בחזרה. לא יודע מה עליי לעשות????
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי. אני גולש באתר המון,כל יום למעשה ומאוד נהנה מהכתבות ומהדיונים. למרות שאני לא ממש זקוק למערכת חדשה,החלטתי להתפנק בלוח אם ש ג'יגבייט GA-H81M-S2PV ובכונן SSD של סמסונג 840 בנפח 120GB. אני לא מצליח להתקין על WIN7 בשום מצב,אין בעיה להתקין על כונן מכני. ניסתי להגדיר בביוס מצב AHCI ועדיין,לא מצליח לסיים את ההתקנה. ב94% ההתקנה נתקעת ולא ממשיכה. יש לציין שהכוננן כניראה תקין כי זה הכונן השני מאותו סוג שאני מנסה להתקין עליו ואפילו החליפו לי את הכונן לאחר שהתלוננתי על הקודם. מא אני עושה לא נכון? אשמח לשמוע מה דעתכם.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתמול המעבד התחמם בזמן משחק והמחשב נכבה כמה פעמים בגלל זה. פתחתי את המחשב לנקות אבק ולהחליף משחה טרמית כדי לנסות לפתור את הבעיה. אחרי שעשיתי את זה וניסיתי להדליק את המחשב, הוא נדלק ממש לשניה ונכבה. אין צפצופים או כל אינדיקציה אחרת. ניתקתי הכל חוץ מזיכרונות, מעבד, ספק כוח ולוח כמובן והבעיה נמשכת. אני מתחיל לחשוד שאולי הברגתי את הקירור חזק מדי ו"פצעתי" את הלוח ולכן נגרם קצר או משהו בהדלקה. בכל אופן, האם יש דרך למצוא איפה התקלה? אין לי חלקי חילוף כרגע לניסיונות, זו הבעיה.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חבריה, יש לי מחשב של אייסר, בן 3 במשב שני כרטיסי מסך, הראשון גנרי של אינטל והשני גיפורס של נבידיה. משום מה הוא משתמש אך ורק בכרטיס מסך הגנרי ואני לא מצליח לגרום לו להשתמש בגיפורס הדרייברים שלו מעודכנים, מצרף צילומי מסך של כל מני דברים... חיפשתי שעות בגוגל ולא מצאתי פיתרון לבעיה. כמו שתיראו ה CPU Z לא רואה אותו, ובלוח בקרה של נבידיה אני לא מצליח להעביר אותו ממשולב ליחיד בשימוש בכרום בתכלס זה מה אני מחפש לעשות http://gyazo.com/025ac6d2ba72e2b3d7959a881334548a http://gyazo.com/78560c88caa41496e48773ec28f63bbb http://gyazo.com/2090d19749a5769ad36f94915db0bc98 http://gyazo.com/35a9e701b335f61dd0003babfff8c0ad http://gyazo.com/89eb6385b90ff495ff23d3aeb421715a אם יש עוד נת…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
ניסיתי להעלות את דיסק ההתקנה המקורי בבוט ולהתקין ולא הצלחתי, כל פעם עלה הלוגו של מייקרוסופט והמחשב עשה ריסטרט. הוצאתי פיזית את הדיסק קשיח מהמחשב לנובו וחיברתי אותו למחשב נייח אחר (לא מותג) וכן הצלחתי להתקין עליו ווינדוס 8.1, ניתקתי את הכונן וחיברתי שוב חזרה למחשב לנובו והווינדוס לא עולה כי הדרייברים שמותקנים עליו לא תואמים לחומרה של המחשב לנובו ועכשיו אני תקוע ולא יודע מה לעשות.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני אפילו מתקשה להסביר את הדבר הזה אז אני מעדיף להראות את התקלה: https://www.youtube.com/watch?v=KpzBQkuFmCk כמו שאתם רואים בכל פעם שאני מוריד או מעלה את העמוד זה נעלם ואז אחרי כמה שניות חוזר.. בכל שימוש אחר מלבד ניגון סרטונים הכל עובד כראוי, לא משנה אם זה ביו טיוב או אתר אחר, לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש, היה דרייבר של אינטל (עובד כרגע על המובנה) העפתי אותו ולא עזר, ניסיתי לבטל את האצת החומרה בפיירפוקס גם ללא הועיל, שיחקתי עם הרזולוציה של המסך, נאדה.. *זה לא היה קורה עם הכרטיס מסך שהיה מותקן. מישהו נתקל בתופעה הזו?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הלוח הוא ASUS m2n-e הכל מסורבל פעם היה תוכנה שהיה אפשר לעדכן דרך המערכת הפעלה , היום זה לא עובד...
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כשעה המחשב הרגיש לי איטי החלטתי לעשות ריסט והוא רשם שיש עדכונים נתתי לעדכונים המון זמן להטען ולבסוף כשהמחשב חזר הכנסתי את הססמא שלי והופיע מסך שחור עם העכבר ניסיתי לעשות ריסטים, הטסק מנג׳ר לא מופיע (אם אני לוחץ קטרל אלט דליט מופיע המסך הכחול של הטסק והכל), ניסיתי ללחוץ טראבלשוטינג ולחזור לגרסא קודמת של וינדוס וזה לא עובד.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני מספר ימים הרמקולים שלי הפסיקו להשמיע מוסיקה. כל מה שהם משמיעים הוא מעין רחש סטטי. 1. בדקתי חיבור חשמלי - מחובר ועובד. 2. בדקתי חיבור אות - מחובר. 3. בדקתי גם מוסיקה מהאינטרנט וגם דיסק - שניהם מתנהגים זהה. הדיסק/סרט יוטיוב רץ, ה-WMC נפתח ורץ (בדיסק) אבל אין שום מוסיקה. המחשב הוא ישן למדי (כ-4 שנים) ועם XP אבל עד עכשיו עבד תקין. תודה מראש.
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים אני חובה חוויה מעצבנת. בכל פעם שאני רוצה לעבור לדף הבית של HWZONE הלא הוא: https://hwzone.co.il כתובת דף הבית משתנה אוטומטית ל https://hwzone.co.il/503.shtml ומשם הודעת אבוי! עמוד לא קיים. כשאני לוחץ על הקישור 'אתם מוזמנים לעבור לדף הבית' קורית אותה תקלה. רק ב FIREFOX. מה צריך לעשות כדי להיפטר מהמטרד המעצבן הזה ?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מחשב שרץ כבר כמה שנים >> מערכת הפעלה 7, 64 BIT. בימים האחרונים המחשב קופא כאשר הוא בשולחן העבודה, בצורה רנדומאלית. ניתקתי שומר מסך \ והגדרות כיבוי, לא עזר. התקניתי חלונות מחדש לא עזר. החלפתי HD והתקנתי שוב חלונות לא עזר. DXDIAG >> ספויילר ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 6/1/2017, 11:16:58 Machine name: 800D-PC Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_rtm.101119-1850) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Tec…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , כשאני מחבר אוזניות לקידמת המארז לחור של האוזניות אחרי שאני מחבר האוזניות לא מזוהות . מה שניסיתי : 1. חיברתי תאוזניות למאחורה של המארז איפה שמחברים תרמקולים והאוזניות כן זוהו ועבדו . 2. עשיתי ריסטארט למחשב וחיברתי לקידמת המארז עדיין לא היו מזוהות . 3. החוט של האוזניות קצר זה למה אני צריך לחבר לקידמת המארז ולא למאחורה .
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב לא עולה כלל מופיע לי רק זיהוי כ.מסך עשיתי את זה (הוצאת הסוללה) בגלל שישנתי לאח שלי משהו בביוס והמחשב גם כן לא עלה למשהו יש רעיון איך אפשר להחזיר את הביוס ?????? אני ממש עבוד !
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני זוכר כאשר רכשתי את הרמקולים בהתחלה עלה לי איזה שהוא תוכנה בה אני יכול לשחק עם ההגדרות שלהם. עכשיו אני מנסה למצוא שוב איך מגיעים לשם ולא מוצא... זה משגע אותי. אם זה משנה משהו אז הרמקולים שיש לי הם microlab m 700 איך אני יכול למצוא את התוכנה היעודית שלהם?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הרכבתי על לוח האם -דגם אסוס Z87 דלוקס 4 יחידות של ג'י סקייל קיט,8ג'יגבייט כ"א, המחשב מזהה את כולם, אבל משתמש רק ב16 גיגה,(שהם חצי מהכמות)- מה עושים שישתמש בהכל?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה.. עברתי דירה.. ומעכשיו שאני נוגע במסך או במארז אני מרגיש חשמל סטטי מוזר כזה.. אני לא זוכר אם זה היה בדירה הקודמת נראה לי שלא כי ההיתי שם לב לזה.. מה אתם חושבים שהוא גורם הבעיה? והאם זה מזיק למחשב? המחשב דיי ישן.. הזמנתי מחשב חדש שאמור להגיע ביום שני ואני פוחד שזה יקרה גם במחשב החדש... זה יכול להרוס תמחשב או משהו?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי חברים, מדובר בנייח מעבד C2D עם ווינדוס אקספי שלא עולה. נתקע בטעינה בדיוק באותה נקודה עשיתי בדיקת זכרון והארדיסק עם HIRENS ואין סקטורים פגומים. החלפתי כרטיס זכרון לחדש ומראה אותה תקלה בדיוק. מה יכולה להיות הבעיה כאן? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום,לאחרונה אני חווה באמת בעיות במחשב שהוא איטי וFPS נמוך במשחקים לא יודע אם קשור, ניקיתי את המחשב מאבק.לאחר בדיקה קטנה שעשיתי שמתי לב שהמאוורר שיושב על הלוח אם לא עובד בכלל, הוא מחובר לחשמל שלו והמחשב עולה והכל טוב האם יש דרך לבדוק אם הוא שרוף או לחבר אותו למקום אחר שיעבוד האם זאת יכולה להיות בעיה שהמחשב איטי וכו'? תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מה ההמלצות שלכם ? יש להתחשב כמובן בלוח , הספק כוח אגב שודרג ל550 ואט. תקציב עד 1100 ש"ח בערך. צרכים : לשחק פיפא על ביצועים מקסימלים, לערוך וידאו (תחביב לא בצורה מקצועית, אבל עדיין חשוב לי במידת מה מהירות רינדור) תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב... קניתי שני מחשבים לאחרונה (נייחים) ואני מעוניין שהם יהיהו זהים לחלוטין למחשב (נייח) שיש ברשותי... המפרטים של המחשבים שונים.. ניסיתי לעבוד עם נרטון גוסט 10... בביצוע הגיבוי הכל עבד חלק... בה"תקנה" למחשבים החדשים או שבסוף ההתקנה הוא אומר לי להכניס את דיסק הגיבוי או שהוא מגבה עד הסוף ובהפעלה מחדש הוא לא מצליח אפילו לעשות בוט... יש למישהו רעיון או המלצה לתוכנה אחרת? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה מה אומר הלוג הזה ותגידו לי עם הקשיח שלי תקין הלוג מצורף בפורמט ZIP [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-