תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
היי, במחשבי מותקנים שני SSDים של סמסונג: 850 Pro ו 850 Evo, כשעל הPRO מותקנת מערכת ההפעלה + RAPID מופעל. לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב, והתקנתי מחדש ווינדוס 8.1 64. הכל עובד בסדר, מלבד ההודעה הבאה שמופיעה עם הפעלת המחשב: "WMI Service is disabled. Enable?" ניתן לבחור "כן" ו"לא". 1. חיפשתי בגוגל, ולא מאתי פתרון לנושא. 2. גם לפני שאני לוחץ על "כן", כשאני בודק את המצב הservice, הוא מופיע כפעיל, ומוגדר לAutomatic (Delayed Start). 3. על פניו אין שום סימן לתקלות כלשהן. 4. התקנה מחדש לא פתרה את המצב. 5. הווינדוס מעודכן לחלוטין. 6. כל הדרייברים למיניהם מותקנים. כפי שרשמתי בהתחלה, אותו מחשב עם אותו 8.1 עבד ללא השגיאה הזאת עד ה…
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי דיסק קשיח חיצוני עם חיבור USB3 (כחול) שעובד יפה עם מחשב הו'ינדוס7 שלי. הדיסק אמור לעבוד גם עם כניסת USB2, אבל הוא לא עובד במחשב הישן XP שלי, שאפילו לא מזהה שהוא קיים. כניסת ה-USB2 שאליה אני מחבר אותו עובדת עם כל דיסק און קי וכרטיס זיכרון שאני מחבר אליה. למה היא לא מזהה את הדיסק הקשיח???? תודה, תודה לעונים, שיסייעו. שקד
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לפטופ HP PAVILLION GAMING NOTEBOOK יש לי יציא אחת HDMI ו-3 יציאות USB . כרטיס מסך NVIDIA GE FORCE GTX 950M אני מנסה לחבר את הלפטופ ל -4 מסכים על מנת לעבוד בו זמנית בכולם. אני לא רוצה לראות אותו דבר בכל מסך אלא לראות בכל מסך משהו אחר, זאת אומרת שהלפטופ (WINDOWS 10) אמור לזהות מסך 1 , מסך 2 , מסך 3, מסך 4 וכו' מצאתי רק פתרון אחד שדורש לפתוח את הלפטופ ולחבר כרטיס מסך לחלק של ה WIFI אך זה לא בכאופציה. אני יודע שיש מלא פתרונות אך לא יודע איך לפתור את הבעיה הזאת. אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאז שרכשתי את המחשב (נייח) כרגע עם וינדוס 10 המחשב קופא בתדרות יותר גדולה בין 5 דקות עבודה ועד מספר שעות שמתי לב שבימים קרים כמו עכשיו יש פחות תקיעות הורדתי תוכנות לבדיקת חום רכיבי המחשב. נראה שהמעבד 120 מעלות למרות שנשמע שזה יותר מדי/לא הגיוני. אפשר לראות מספר נתוני טמפרטורה למעבד בקובץ המצורף דגימה משתי תוכנות- לא יודע מה ההבדל בינהם. המחשב עם מארז פתוח ומאוורר עובד תקין ובכל זאת קופא דעתכם בבקשה לנתונים
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
סטרימר מסוג Original S82 Amlogic S802 Android4.4 Quad Core 2.0GHz Mali450 GPU 2G/16G Bluetooth4.0 XBMC WIFI 2.4G/5G Miracast DLNA Mini PC , לאחרונה נתקע ולא מנגן סרטוני יוטיוב. פתרון זמני של ניתוק וחיבור הוא זמני בלבד עד שהתקלה חוזרת . מישהו יודע דרך לעדכן תוכנה או פתרון של הורדת אנדרואיד גרסה אחרת ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Help I have an Asus X200 and it won't turn on and when it's plugged to the electricity with or without the battery three led lights are flashing and also it doesn't turn on. Tried pressing for 60 seconds while the battery is out and not connected and it still didn't help. Any idea???
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים יש לי מחשב ישן עם מעבד e 5500 ורציתי להחליף לe 8600 העם זה ישפר את המהירות של המחשב . אני רק גולש באינטרנט לא משחק משחקים
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בנוגע לחיבור מחשב לטלוויזיה. עד לא מזמן הייתי מחבר את המחשב לטלוויזיה רגיל באמצעות חיבור HDMI, שום דבר לא השתנה מלבד הפסקת חשמל אחת (שאולי היא הגורם) CTRL P לא מזהה את המסך הנוסף, עדכנתי דרייבים, חיברתי כבל אחר, חיברתי למקרן ולא לטלוויזיה. המחשב עצמו המקרן כן מזהים שהכנסתי קבל אבל עדיין המחשב לא מזהה. בנוסף הוצאתי את הכניסה של המסך הרגיל השארתי רק את החיבור לטלוויזיה והפעלתי מחדש. גם לא מזהה. אשמח לעזרה כי נראה לי שניסיתי הכל
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מנסה להוריד משחק דרך סטים אבל ההורדה מאוד איטית, זה מוריד לי באזור ה- 60 kb/s. אני גולש במהירות של 40 מגה. מחיפוש באינטרנט ראיתי שיכול להיות שהאנטיוירוס מעכב את ההורדה, יש לי eset nod 32 antivirus 10, לא הצלחתי למצוא מדריך שמותאם לאנטי וירוס הזה, ההגדרות שלו מסודרות שונה מקודמיו. אשמח לעזרה. כמובן, אם למישהו יש פיתרון אחר לבעיה אודה על עזרתו. תודה
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לידידה נשבר המסך בLenovo YOGA 700. המחשב נקנה בארה"ב לפני כשנה, כנראה לא מכוסה באחריות כבר (לא שזה משנה כי זה נזק עצמי) יצרנו קשר עם היבואן ואמורים לחזור אלינו מהמעבדה. בכל מקרה כנראה שהם די ישחטו במחיר. לכן אני מחפש מעבדה פרטית שמחזיקה מסך כזה במלאי , באזור המרכז או חיפה. מבדיקה בכל מיני EBAY/ALIEXPRESS המסך די יקר - כ130 דולר בהזמנה אבל המהירות טיפול פה יותר קריטית בגלל שמחשב משמש ללימודים, באמצע הסמסטר. אז הצעות למעבדות או טיפים לטיפול? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן, אתמול ניסיתי לגשת לקובץ מסוג XLS מאוד חשוב וקיבלתי הודעה שגיאה שאומרת "אין אפשרות לגשת אל". ייתכן שהקובץ פגום, ממוקם בשרת שאינו מגיב או מוגדר לקריאה בלבד" ניסיתי את כל הדברים הבאים שלא עזרו (אגב עשיתי איחוי ותיקון סקטורים של ווינדוז לכונן שעליו יושב הקובץ, האם יש קשר ? המסמך נפתח יום אחרי האיחוי תיקון): - נכנסתי להרשאות הקובץ, נתתי גישה מלאה לכל המשתמשים - ניסיתי להעלות את הקובץ לרשת/להעתיק למקום אחר (הודעת שגיאה שווינדוז לא מצליח לקרוא את הנתונים) - הורדתי תוכנת unlocker, לא מצאה נעילה וכאשר ביקשתי ממנה להעביר את הקובץ גם היא כשלה - דרך תוכנת אקסל יש אופציה לפתוח ולתקן, ניסיתי, לא עבד, התוכנה קורסת - ניסיתי שתי תוכנות שונות שקשורות בXL…
-
ברשותי נייד lenovo g510 בן 3. לאחרונה (3 חודשים) הוא עושה לי בעיות בכיבוי ובהדלקה. לדוג' לפעמים בהדלקה מופיע הסמל של לנובו וככה הוא נתקע ורק אחרי כמה כיבויים והדלקות הוא מתעשת ועובד. כמו כן, כאשר אני סוגר את המכסה והוא מוגדר לעבור למצב שינה, לפעמים הוא לא עובר אלא נשאר תקוע כך עם מסך מוחשך (שאין דרך להעירו ולהאירו לחיים גם בפתיחת המחשב מחדש ולחיצה על לחצן הפעלה או מקשים אחרים). כמו כן לפעמים הוא כאילו בהילוך איטי בקליטת מצבו, כמו איחור רב ברענון הסייר להוצאת או הכנסת USB / כונן גיבוי חיצוני וכו'... פירמטתי את המחשב בתקוה שזה יפתור את הבעייה אבל זה לא עזר. יש לציין שאת הפעילות הרגילה שלו הוא עושה מצויין בהתאם לנתונים שלו (i5 4210m 4 ram) אני חושד שזה קו…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי את המשחק MAFIA3 בסטים והוא נתקע לי הכוונה יש המון דרופ FPS ניסיתי להשים את כל ההגדרות הכי נמוכות ולראות מדריכים כלום לא עזר עדכנתי דרייבר של כרטיס מסך והתקנתי את התוכנות הנלוות למשחק כלום לא עזר. מעבד:intel core i5 2500cpu 3.3GHZ כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE 750 GTX זכרון רם:8 GB דרך אגב ראיתי אנשים עם מעבד וכרטיס מסך יותר חלשים משלי שמריצים את המשחק ללא דרופ FPS. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שידרגתי חלק מהמחשב ( מעבד + לוח אם + זיכרונות ראם + SSD) התקנתי את כל הדרייברים שקיבלתי בדיסקים של הרכיבים החדשים עשיתי בדיקה בעידכון של הוינדוס שאין עידכון מסוים. ועדיין מופיע שחסר דרייבר ואין לי מושג מה זה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי evga 980 SC acx אני רוצה לקנות evga 980 ftw acx הם יעבדו יחד?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתנצל מראש, זה קצת ארוך, אז נסו לעקוב: בחודשים האחרונים, נהרסו לי במחשב שני דיסקים קשיחים, שהיו בני 5 שנים. הכונן השני שנהרס, עבד בסדר ללא התראה, עד שיום אחד כשהייתי מעביר לדיסק הקשיח קבצים כלשהם, שמתי לב שהוא היה מעביר במהירות גבוהה יותר ממה שראיתי אי פעם, בסדר גודל של 300-400 מגה לשניה שזה לא הגיוני. באותן העברה לאחר מכן, מהירות ההעברה היתה צונחת ל-0 ואז הההעברה היתה נתקעת ולא הייתי יכול לסגור את ההעברה ללא אתחול המחשב, הבעיה היא שכאשר אתחלתי את המחשב מחדש, WINDOWS לא עלה וכל הזמן היה בטעינה. רק לאחר שניתקתי את הדיסק הקשיח (כבל SATA) בזמן אמת (או כשמחשב היה סגור) מיד מע' ההפעלה היתה עולה כרגיל. אז הבנתי שיש בעיה, וכשהרצתי בדיקה עם CRYSTALDISKINF…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, הבעיה התחילה אתמול בלילה כאשר כיביתי את המחשב כרגיל. הוא כבה כרגיל אבל כאילו לא כיבה את החשמל שלו. ז"א המחשב סגור, המסך כבוי אבל יש חשמל. המאוורר עובד, הכונן הקשיח החיצוני עובד, אפשר לפתוח את מגירת הדיסק. אבל המחשב עצמו כבוי. לא עזר שום דבר שעשיתי כולל עדכון ביוס... רק להוציא מהחשמל. אבל גם אחרי יום שלם כשהחזרתי את החשמל הכל חזר לעבוד כשהמחשב עצמו כבוי. פרטי המחשב: I5 3570 MSI B75MA-E33 Samsung SSD 840 8 GB זיכרון Crucial Radeon HD 7700 אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש. לוח אם Asus H110M-K. מערכת הפעלה win 10. המחשב נקנה עם HDD SSD 250G ואליו אני רוצה להוסיף HDD 500G מהמחשב הישן בחיבור SATA. כאשר מדליקים את המחשב, הוא מזהה את שני הדיסקים, אך כאשר עולה מערכת ההפעלה, לוקח לה יותר זמן לעלות כאשר הדיסק השני מחובר לעומת כאשר יש את ה SSD וכן ה HDD השני לא מזוהה. אשמח לעצות מה ניתן לעשות. החיבורים בלוח אם הם SATA1 ה SSD ו SATA2 ה HDD.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש להוריד דרייבר רשת לזכרון נייד, דיסקאוןקי על מנת להתקין במחשב נייד ללא אפשרות להתחבר לרשת אינטרנט. איך אני מעביר את הדרייבר מהמחשב בו הורדתי לזכרון הנייד ? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב נייד חדש יחסית, הסוללה מאבדת בערך 10-13 אחוז תוך 24 שעות כאשר המחשב מכובה לחלוטין (לא שינה) ווינדוס 10. מה אפשר לעשות? כמו כן יש אפליקציה/ תוכנה שיודעת לתת תשובה חד משמעית כמה זמן הסוללה שלי מחזיקה? תודה
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, התחדשתי בזיכרונות חדשים Trident Z - F4-3200C14Q-64GTZSW. לאחר התקנה המערכת לא מזהה אותם (לא מגיע ל BIOS) מסך שחור. הלוח הוא X99A MSI Gaming 7. מעבד 5930K האם יש המלצות??? Plug and play לא עובד תודה אלי
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב חדש (מהחודש האחרון) מהיום הראשון שקיבלתי אותו, אם אני שומע מוסיקה דרך WINDOWS MEDIA או דרך VLC או ביוטיוב או כל דבר אחר שיש לו סאונד - כל כמה זמן יש שנייהשתיים של שקט למרות שזה עדיין רץ. אלה אותם רמקולים שהיו במחשב הקודם ולא היה איתם בעיה במחשב הקודם. אני על וינדוס 10. יש כיוון מה זה יכול להיות שגורם לבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשדרג את הנייד הוותיק שלי (בן 6) לכונן SSD. נראה שקניתי כונן עם חיבורים לא נכונים. האם יש מתאם בין השניים? אם כן איזה מתאם בדיוק אני צריך והיכן ניתן להשיג? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , יש ברשותי מחשב נייד של dell , win8.1 ,64bit עם כרטיס מסך nvidia geforce 920m לאחרונה ראיתי שנעלם לי האופציה במקש הימני בשולחן העבודה של הניהול גרפיקה של נבידה לאחר מכן ניסיתי להתקין דרייברים וקיבלתי שגיאה , ראיתי הרבה מדריכים ניסיתי כמה אפשרויות ולא הצלחתי מקווה שתוכלו לעזור לי בהקדם האפשרי תודה וערב טוב !
-
- 3 תגובות
- 5.8k צפיות
- 1 follower
-