עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by netci,

היי, מחשב: נייח דגם כרטיס רשת: Realtek PCIe GBE family controller דגם ראוטר: TPLINK archer vr600 מערכת הפעלה: WIN 10 HOME תקלה מעט מוזרה שיש לי, לפני מספר שבועות העברתי את הראוטר מיקום, וכרגע הוא מחובר בכבל למחשב. הרבה פעמים כשאני מדליק אותו בבוקר או תו"כ עבודה, פתאום אין אינטרנט במחשב כאשר באותו זמן הWIFI עובד הן בטלפון והן בהתקנים אחרים בבית. בנוסף מחוברת טלוויזיה בכבל לאותו ראוטר- ושם לא נצפו בעיות. מה שפותר את הבעיה לפעמים, זה או לבצע Enable/disable לכרטיס רשת כמה פעמים, או פשוט לעבור לאינטרנט האלחוטי במחשב הנייח ואז אחרי כמה זמן פתאום זה מסתדר לו. ניסיתי להחליף את הכבל רשת עם הכבל השני של הטלוויזיה, זה ל…

2. ברשותי עכבר אופטי אלחוטי של לוגיטק (Cordless Optical), הבעיה היא שלעיתים הנורה האדומה פשוט מתחילה להבהב מהר מאוד, ללא הפסקה. אני מודע לכך שזו בעצם הדגימות המאפשרות לו להיות אופטי, אבל אני מדבר על מצבים שבהם אני בכלל לא משתמש במחשב, אלא רואה את ההבהובים מרחוק. (השולחן גם לא זז, העכבר לא זז). האם זה תקין ? (זה הרי יגמור את הסוללות מהר מאוד, לא ?) ומדוע זה קורה ? תודה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  3. כאשר מחברים את האייפון למחשב הוא נותן שגיאה עליית מתח ביציאת ה HUB וזה ממשיך ככה איך אפשר לסדר את זה??? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  4. Started by Morfium,

שלום לאחרונה התקנתי מס חלקים חדשים במחשב שלי. לאחר זמן מסויים התחלתי לחוות קריסות פתאומיות של המחשב, שלאחר מכן הוא לא רוצה להדלק, רק לאחר שאני מוציא את כבל החשמל ומחכה קצת הוא נדלק . העניין הוא כזה אני חושב שספק הכח שלי פשוט לא מספיק חזק, יש לי ספק 450W ומפרט דיי חזק ( אפשר לראותו אותו בצד ), כמו כן אני חזק בכיוון של הספק מיכיוון שלפעמים אני רואה נורות אדומות על הכ.מסך שלי, כמו נורות התראה כאלה, שלפי דעתי מעידות על חוסר בחשמל . כמו כן יש לי עוד שלאה, האם ספק חלש יחסית יכול לפגוע בביצועי המחשב ?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by poltergeits,

החלפתי מעבד מ- 3200 ל4400 X2 , איפסתי את ההגדרות בביוס לדיפולט, המחשב עולה עד למסך הטעינה של הווינדוס ואז יש כיבוי מלא של המעבד וההרדיסק (מאווררים והכל), כשניסיתי להעלות את המחשב בסייפמוד הוא נתקע על השלב CLASSPNP.SYS קראתי קצת שזה יכול להיות נוגע לתצורת הדיסק הקשיח, למישהו יש הצעות כאן ללא פרמוטים כמובן. תודה

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום , בעיה במחשב של לקוח שנכנס למצב שינה בזמן משחקים , המחשב נכנס למצב שינה אחרי שעתיים של משחק ( לא משחק ספציפי ) עשיתי בדיקות כלליות למחשב כדי לבדוק שהכל בסדר ... MEMTEST - תקין MHDD - תקין אין קבלים נפוחים על הלוח או על הכרטיס מסך , בדיקה של 3D MARK עברה חלק ... ללקוח יש כרטיס מסך Nvidia Geforce 315 ומארז קטן ... ( כנראה מחברת Qualcom ) מעבד - I3 - INTEL העניין הוא שלאחר הבדיקה ב-3D MARK , נכנסתי לתוכנה שנקראת SpeenFan וראיתי שהטמפ' של ה-GPU עומד על 60C , האם זה מצב תקין לכרטיסים האלה ? אפשר לציין שבדקתי מאווררים וכולם עובדים באופן תקין לחלוטין ... אני רוצה פשוט לשלול את האפשרות שמדובר בהתחממות ייתר של הרכיבים בכרטיס מסך לפני שאני פונה לבדיקה של המ…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by oshoman,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג מווינדוס 7 ל10, האם יש אפשרות לעשות העתק מדוייק לדיסק מערכת ולהמנע מפירמוט והתקנה חדשה לכל התוכנות? תודה מראש

8. Started by ronb,

התקנתי היום זיכרונות (ניסיתי בכל אופן, אבל יש לי בעיה וכתבתי על כך בהודעה אחרת). בכל מקרה, לפני שה-Windows עולה, קיבלתי את ההודעה הבאה: Intel recommends the use of a 2X12 power connector OR a 2X10 power connector in conjuction with the 1X4 alternate power connector. יש למישהו מושג מה זו ההודעה הזו ?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  9. יש לי 9800 פרו... עכשיו אני משחק נגיד במשחקים רגילים על 800X600 והכול עובד סבבה... אם למשל אני רק מעז לשים את זה על יותר ועושה APPLY הוא מראה לי ת'מסך על הרזולוציה רק קפוא... ואין לי מה לעשות חוץ מריסט... זתומרת המסך קופא העכבר לא זז ושום מקש לא עובד... נורת החיוות של ההארד דיסק לא דולקת אפילו לרבע שניה... המחשב דומם... מישהו יכול לעשות לי בבקשה?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by pc34,

שלום חברים היום באתי למחשב ופתאום אני קולט שמופיע לי הודעה על המסך "input not support" ניסיתי להדליק מחדש ועדיין הופיע ההודעה וכשניתקתי את המסך וחיברתי אחרי הדלקה מחדש חזרה התצוגה אבל לא ניתן לשנות את הרזולוציה לfhd כמו שצריך להיות והרזולוציה מאוד נמוכה מה לעשות? הבהרה כשאני אומר שהופיע הודעה על המסך אני מתכוון שהמסך עצמו רשם לי את השגיאה ולא הווינדוס

11. Started by iveco,

עשיתי סריקה עם MHDD 4.6 ואיך שהתחילה את הבדיקה הכול נעצר והוא מצא שגיאה אחת ! ועד סוף הבדיקה הכול היה תקין השאלה אם זה משהו קריטי או שאפשר עדיין לעבוד ככה ? כונן קשיח SATA 500GB TOSHIBA

12. שלום לכולם. לפני כשבוע רציתי לחבר את המחשב לטלויזיה , קניתי קבל S-VIDEO ל- S-VIDEO צד אחד חיברתי למחשב בכרטיס מסך מסוג NAVIDA GEFORCE 7600GT וצד שני למתאם 21 פינים בעל חיבור S-VIDEO , כאשר חיברתי לטלויזיה את המתאם שמחובר אליו הקבל כרטיס המסך שלי נשרף מיד... יש לציין שזהו כרטיס מסך חדש וזלגו הרבה דמעות. מתוך אימפולסיביות חשבתי שהבעייה היתה בגלל שהמחשב היה דלוק אז פניתי למחשב השני וניסיתי לחבר גם אליו את הקבל באותה צורה ומיותר לציין שגם הכרטיס מסך במחשב השני נשרף. באותו יום הלעתי לחנות חשמל וקניתי מתאם חדש ובחנות אמרו לי לכוון אותו על יציאה שהמידע יצא אל הטלויזיה ושהמחשב יהיה סגור ולא אמורה להיות בעייה , מצוייד בכרטיס מסך מיד חזרתי הבייתה וניסיתי לחבר שוב ..... שוב נשרף.…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by אורי סלמן,

אני מוריד cod aw בסטים ובזמן ההורדה דפים נפתחים בדיליי של 3-4 שניות אני לא יכול לשחק משחקים אחרים רציתי לדעת אם זה בסדר או לא למפרט הזה intel core i5 4590 gtx 970 8gb ram אני לא אומר שיש לי מפרט סופר על או משהו ואיך זה הגיוני שזה קורה.. אני רק רוצה לדעת אם זה הגיוני ועוד שאלה זה אם למשל אני מוריד cod aw או לדוגמא cs go שתיהם צריכים להאט לי את המחשב באותה צורה בזמן הורדה? או שבגלל שcod aw יותר גדול אז המשחב יותר יתאמץ? או בקיצור אם המחשב מתאמץ באותה מידה בשתי הדוגמאות של המשחקים האלה בזמן הורדה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Megalodon,

מחשב חדש, מפעם לפעם פשוט קופא לגמרי ונשאר במצב הזה עד אתחול פיזי. בדקתי את כל ההגדרות, החזרתי להגדרות יצרן כל מה שלא רלוונטי והרצתי אינספור בדיקות על כל הרכיבים, הכל בסדר גמור. אין שגיאה ב-Event Viewer של Windows 8.1 כשזה קורה. פשוט קפיאה מוחלטת, אפילו לא BSOD. אני מהמר שזה הדיסק הקשיח - Samsung 850 EVO 500GB, אבל בדיקות שהרצתי עליו לא הראו שום בעיה. גם בדיקות זכרון עברו בסדר (ומהניסיון שלי זכרון בעייתי גורם ל-BSOD, לא להתנהגות כזו.) מישהו נתקל בדבר כזה פעם? למישהו יש השערה מה יכול לגרום לזה? תודה. מפרט: מעבד: i7-5820K זכרון: Adata DDR4 8x2GB לוח אם: MSI X99 SLI Plus דיסקים קשיחים: Samsung 850 EVO 500GB, Seagate Barracuda 2GB 7200 HDD כרטיס מסך: Gigabyte G1 GTX980 ספק: …

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אהלן העכבר האלחוטי הנ"ל מחובר אצלי בווינדוס 10 בעבודה, הוא לא עובד חלק וקופץ ממקום למקום בלי קשר למשטח, מעין Stuttering. הרסיבר שלו נמצא קרוב מאוד לעכבר במרחק של עד מטר לא משנה איפה חיברתי אותו למחשב, זה קורה. בעבר היה קורה גם במקלדת אלחוטית. יש איזושהי בעיה עם אלחוטיות ומקלדות / עכברים?

16. היי יש לי תקלה , לוח אם של אסרוק 990fx extreme3 מעבד phenom 2 x4 965 זכרונות של gskill 1333 2x4 המחשב עבד תקופה ארוכה משהו כמו 3 שנים אולי יותר , לאחרונה משהו כמו חודש כבר המחשב שבק חיים , משמיע צליל פוסט 3 צפצופים ארוכים מתמשכים מתחדשים , ניסיתי זכרונות להוציא לשים 1 כל פעם או מיקום שונה לא עוזר , ניסיתי לפרק הכל לנתק כדי לשים אחד אחד את הרכיבים לא עוזר ניתקתי חיבורי חשמל והחזרתי לא עוזר חשבתי אולי כרטיס מסך כונן קשיח כלום , מה שמסתמן זה רק בעיית לוח , למישהו יש רעיון?

17. קודם כל: זה משהו שצץ רק לאחרונה. לא התקנתי שום דבר לאחרונה, לא הורדתי קבצים ולא נכנסתי לאתרים מפוקפקים. וההתנהגות חוזרת על עצמה כל הזמן: מפעיל את המחשב, הוא פועל בסדר למשך כמה דקות. מגיע למערכת ההפעלה, מעלה את הדפדפן - הכל עדיין בסדר. בינתיים טמפרטורות של המעבד בסדר גמור, אפילו נמוכות יחסית. ואז בבום, בלי שום התראה, לאחר כמה דקות של שימוש רגיל - שני מסכים שמחוברים דרך כרטיס המסך בבת אחת קורסים יחדיו. מקבל מסר שאין אות, והמסך הופך שחור. אם יש וידאו מנגן, השמע ממשיך - המחשב לא קרס, רק פתאום אין אות וידאו. אני ממש לא רוצה שזה יהיה סימן שאני צריך להחליף כרטיס גרפי אחרי 4 שנים בלבד... פרטים טכניים: מעבד:Intel Core i7-8700K 3.7 Ghz 6-…

18. לפני שבוע בערך כשהמחשב היה חדש, הכל היה בסדר. הכנסתי ב-nLite את ה-SATA Drivers לקובץ התקנת WinXpProSp2 , שיניתי ב BIOS מה שצריך (AHCI mode , Boot from CDROM), הדיסק עלה מהכונן, ה unpartition הרד-דיסק זוהה, נעשתה חלוקה, גם פירמוט, ההתקנה הצליחה. לא הייתי מרוצה מהגירסה הזאת של ה Windows , עשתה לי בעיות, (כנראה "שיפצרו" אותה יותר מידי), השגתי גירסת WinXpProSp2 נקיה, הכנסתי שוב SATA Drivers אבל הפעם הכונן לא זיהה את דיסק התקנה, המחשב עלה למסכים כחולים... ניסיתי גירסות Windows שונות, כל פעם הכנסתי SATA Drivers, לא עזר שום דבר, הכונן לא מעלה את הדיסק להתחלת התקנת Windows . (רק שאני מחזיר ב BIOS למצב IDE הכונן מזהה דיסקים). אז לא הייתה ברירה והתקנתי במצב IDE, סתם ביזבוז אופציה…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by seladlev,

שלום יש לי מחשב פנטיום 4 עם מעבד 3 גיגה הרץ לוח אם של msi 915p combo כמו כן יש בו כרטיב מסך ati1300 בתושבת pci express לפני כמה ימים נמחשב נדלק ונכבה אחרי 10 שניות וזה חוזר על עצמו בלופ. הוצאתי חלק חלק לבדוק מה מקצר ומסתבר שהכרטיס מסך מקצר. יש לי שאלות בקשר לזה : 1. איך אני יודע אם הכרטיס מסך מקצר או שהסלוט על הלוח אם דפוק? 2. אם אני אשים כרטיס מסך אחר ובהנחה שהסלוט דפוק האם גם ידפק הכרטיס מסך? 3. האם יש דרך אחרת או הצעה לפיתרון אני שמח

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by מלי191,

שלום לעוזרים! ניסיתימלפרמט את המחשב שלי ונתקלת בהודעת שגיאה. מצורפת תמונה. מה אפשר לעשות?! תודה רבה מראש לעונים מלי

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  21. היי, יש ל מחשב PC רגיל עם לוח אם GigaByte 880gma-ud2h ו-HD שמחובר ב-SATA. ה-BIOS לא מזהה את ה-HD, וכשהמחשב עולה הוא מנסה לעשות boot רק מה-DVD וכמובן נכשל. מה אפשר לעשות? לא מזמן עשיתי עדכון BIOS, יש דרך לחזור אחורה? תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by sagiv,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]ערב טוב ברשותי מחשב נייד Dell Inspiron 15R N5110 יש איתו כמה בעיות שמפריעות לי לעשות התקנה מסודרת ונקייה. אני מנסה לעקוף את הבעיות וחשבתי להיעזר בחברי הפורום.. אז ככה הצורב מקולקל ולא מצליח לסיים את התקנה ניסיתי מספר רב של פעמים עם דיסקים שונים הגיע ל99% ונפסק. דרך USB usb2 לא קיים הלך לעולמו נשארתי רק עם 2 USB.3 ומשם הבוט לא יודע למשוך את הדרייבר (לפחות לא שאני מכיר) לסיכום אין עוד דרכים לפרמט ...עזרתכם?[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by asaf7,

אהלן יש לי בעיה במחשב של אבא שלי. הוא עבד אחלה עד שניסיתי להתקין אצלו כרטיס מסך חדש. ברגע שחיברתי פיזית את הכרטיס ואתחלתי את המחשב, המסך לא קלט שום דבר מהמחשב, כלומר המסך פשוט שחור מרגע הדלקת המחשב. מה גם שהמקלדת והעכבר לא מראים שהם מקבלים מתח. (העכבר בלי אור והcaps lock / num lock במקלדת לא מראים אורות). ניתקתי את הכרטיס מסך כדי להחזיר את המחשב לקדמותו ועדיין ללא הצלחה. כאילו מאז שחיברתי את הכרטיס מסך למחשב, המחשב לא מצליח להוציא שום 'פלט', לא למסך/עכבר/מקלדת. החלפתי מסכים/כבלי VGA/עכבר/מקלדת, שום דבר לא עזר. משהו דפוק במחשב, אבל אין לי שמץ מה. איך אפשר להחזיר את המחשב לקדמותו? תודה תודה אסף

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  24. הלוח הוא ASUS m2n-e הכל מסורבל פעם היה תוכנה שהיה אפשר לעדכן דרך המערכת הפעלה , היום זה לא עובד...

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by tirani8,

שלום, התקנתי על המחשב win 7 לפני כמה ימים, עבד קצת לאט עשה בעיות אז החלטתי להתקין win xp בחזרה. באמצע ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה במסך הכחול: the bios in this system is not fully acpi compliant . STOP 0X000000A5 הודעה שאומרת שצריך לעדכן את הביוס. השתמשתי בתוכנה שאמורה למחוק כל מה שיש על המחשב אבל היא מחקה רק את המערכת הפעלה, והביוס נשאר באותה גרסא. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס, זה איפס את ההגדרות של הביוס אבל עדיין אני מקבל את המסך הכחול. מצאתי פיתרון שאומר שבתחילת ההתקנה במקום ללחוץ f6 ללחוץ f7, אבל אני לא מצליח לחזור למסך הראשון של ההתקנה, כשאני מדליק את המחשב הוא נכנס כבר לשלב "מתקין את windows" ואחרי דקה מופיעה הודעת השגיאה. אשמח לקבל עזרה, תודה.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים