תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי לוח asus p4p800 delux ומארז עם שני חיבורי usb מקדימה, בתוך המארז לכל חיבור usb יש 4 חוטים דקים שכתוב עלייהם: - + ground v5 מצורפים תמונות מהספר איזה כבל מחברים לאן?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! קניתי לפני כמה זמן מארז, והרכבתי את כל המחשב שלי עליו במו-ידי. הכל "עבר בשלום" אבל דבר אחד ממש ממש משגע, מחרפן, מטריף ומוציא אותי מדעתי: - עם המארז קיבלתי חיבור (אני מדגיש: חיבור - לא רק ההכנה לחיבור) USB קדמי, ומאחוריו יוצא חוט (או שניים) עם הרבה מאוד חיבורים קטנים ("פינים יחידים" או איך שקוראים לזה...). בכל אופן, הסתכלתי בחוברת של לוח-האם שלי (ASUS P4T-E), ולא ממש הבנתי לאן, מי, מה, מו.... מישהו יכול לעזור לי? זה נראה כמו חיווט פשוט, אני רק צריך שמישהו (שיודע כמובן) יגיד לי לאן לחבר כל אחד ו\או לא לחבר....... תודה רבה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי דרייבר מהאתר של לוג'יטק ולא מתייחסים שם לחלק השני של המקלדת ( החלק עם המספרים שאמור להוות כשלט ) מישהט יכול לעזור ?????????
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום! אני צריך להעביר וידאו למחשב. את החלק הויזואלי זה לא בעיה, פשוט מחברים לSVIDEO IN, אבל איך מחברים את הסאונד... הרי אין כניסת בננות (אדום ולבן) בכרטיס קול... אךי עושים זאת?
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אתם יודעים, כל החוטים שמחברים את כפתור הריסט, הלד של הIDE, וכד' ללוח האם. אני תמיד מתבלבל בחיבור שלהם ללוח, ולכן כמעט תמיד כשאני מרכיב מחשב, הוא לא פועל על ההדלקה הראשונה, ואני צריך להחליף חוטים וכדומה. יש איזה טיפ או שיטה שיכולים להבטיח חיבור נכון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה בת 20 שנה יש לי GEFORCE 550FX יש מצב לחבר בינהם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה. עד עכשיו הכל עבד בסדר. יש לי כונן קשיח SATA 2 של WESTREN DIGITAL 250GB. פתחתי את המחשב כדי להוסיף כונן דיסקטים. בסוף ויתרתי. ואז פתחתי את המחשב ואני לא מצליח לעלות את הוינדוס. אחרי שהכנסתי את הדיסק של הווינדוס ועשיתי דרכו בוט זה כתב לי שזה לא מוצא את הדיסק הקשיח. הסתכלתי על הדיסק הקשיח ורק הכבל הצהוב היה מחובר. האם גם צריך להיות מחובר אליו כבל חשמל או רק כבל צהוב? תודה.
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר כמה דיסקים קשיחים למחשב ושכל פעם רק אחד יפעל והשאר לא יהיו מחוברים/יהיו כבויים לגמרה נגיד יש 3 אנשים שמשתמשים בבית וכל אחד מקבל דיסק קשיח משלו בלי שום גישה לדיסיקם אחרים.. בטח אפשר כל פעם לפתוח תמחשב לנתק דיסק קשיח ולחבר אחד חדש, אבל אין שיטה יותר נוחה?
-
- 12 תגובות
- 903 צפיות
-
-
החיים קשים. ניסינו לחבר מחשב All in one (כלומר הכל, למעט המקלדת, משולב במסך) של אסוס מדגם ET2701I לטלוויזיית סוני W955, כך שאפשר יהיה להשתמש בטלוויזיה כצג משני למחשב. ניסיון ראשון: חיברנו כבר HDMI ארוך מפורט ה- HDMI במחשב אל אחת מכניסות ה-HDMI בטלוויזיה. המחשב זיהה מיד חיבור כבל, הטלוויזיה לא. מצד שני, המחשב לא זיהה שמחובר אליו מסך שני. אחרי לא מעט ניסיונות וחיפושים ברשת, הגענו למסקנה שמה שיש במחשב זו כניסת HDMI ולא יציאת HDMI, כלומר אפשר לחבר למחשב מקור אות חיצוני, נאמר ממיר, אבל לא לחבר את המחשב למסך חיצוני. Strike one! ניסיון שני - המחשב הגיע עם Windows 8.1 x64 שאמורה לכלול תמיכה מובנית ב- Miracast. הטלוויזיה תומכת ב- Miracast וכבר ה…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מסך Dell U2414H ומחשב עם כרטיס מסך GTX750 ואי אפשר לחבר ביניהם? מה הפיתרון? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכבל טעינה שיוצא מהמקלדת זה לא אותו חור כניסה של הטאבלט איזה סוג חיבור שיתיאם ביניהם אני צריך
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
איך מחברים נכון את הלוח אם עם המארז(כפתור ההפעלה והריסטארט, לא אם הספק כוח)?
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
לא הצלחתי למחוק חשבון בחלונות 10 מקורי טעיתי לרשום משתמש חדש עם מייל לא נכון אני רוצה לרשום מחדש עם מייל שלי קבוע. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 23.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של אייסר עם מערכת הפעלה ויסטה כמעט מהיום הראשון שיש לי אותו הוא כל הזמן מקפיץ לי הודעות לגבי מצלמת הוובקאם האינטגראלית במחשב שהיא היתה יכולה לעבוד מהר יותר וטוב יותר אם אני ישנה את היציאת USB >> הוא גם נותן לי 2 אופציות חלופיות אבל לא נותן אופצייה להחליף יציאת USB מי עוזר לי לגבי איך בוחרים יציאה אחרת?....לא הצלחתי להבין לבד את הנושא תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי... יש מנוף שחור שסוגר את התושבת אבל כשאני מרים אותו ופותח עדיין אי אפשר להוציא את התושבת יש עדיין משהו שתופס אותו. תודה
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם של GIGABYTE לפנטיום 4. המחשב בעיקרון לא נדלק אלא אם אני מוציא את החיבור חשמל של המעבד אך משאיר את החיבור של הספק אז הלוח נדלק אבל המחשב כאמור לא עולה. הגעתי למסקנה שהקבל נוזל (ע"פ צפייה בתמונות בפורום כאן שכן זה ממש דומה לאיך שהקבל נראה וגם הקבל נמצא ממש ליד חיבור החשמל של המעבד. ברצוני לדעת איך אני מחליף קבל או משיג אחד על מנת להחליף. תודה!
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
:s05:התקנתי את המחשב ועכשיו בכיבוי מגיע למסך עכשיו אפשר לכבות את המחשב ,לפני ההתקנה המחשב היה נכבה לגמרי
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי, בנייד הקודם שלי של לנובו, דגם Thinkpad אני חושב, הייתה אפשרות פשוט ללחץ על Fn + F6 (או F אחר) והמסך היה משחיר, בלי להיכנס למצב שינה. בחדש, Ideapad, אין את האפשרות הזאת בF. אף אחד מהם לא משחיר את המסך. יש אפשרות להשחיר את המסך דרך המקשים ולא דרך תוכנה? תודה
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
כנראה שלחצתי בטעות איפשהו והמקש השמאלי למעלה (Esc) נדלק. וזה מונע ממני להשתמש בקיצורים כמו בהירות, קול וכל השאר איך מכבים?? מילא זה 'מופעל' אבל מפריעה לי הנורה שדלוקה.... תודה!
-
- 22 תגובות
- 5.1k צפיות
- 2 followers
-
-
איך מכווצים משהו לתוך WINRAR כאילו שאני לוחץ על קובץ יש לי כמה אפשרויות ששיכות לWINRAR אבל זה רק להכניס את הקובץ לארכיון ווינרר בלי לקבץ אותו.. לעומת זאת אם אני בוחר דחס ושלח באימייל הוא כן מכווץ אותו.. איך אני מכווץ ומשאיר אותו לדוגמא על השולחן עבודה?
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
חחחח אני יודע שזאת שאלה מטופשת אבל אני לא יודע כל-כך.... ;D קיצר... כשאני עושה prt-scn וחותך מהצילום את הדברים שלא דרושים הוא ניהיה מגה נקודה משהו וכאן בפורום מותר להעלות רק עד 250 קילו אז איך אני מכווץ את התמונות?
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ניסיתי דרך איפה שהפורמט אבל לא עובד כשמעלים את המחשב...אני צריך לעלות את המחשב ב MSDOS בשביל להפעיל עידכון ביוס...
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
בטעות מחקתי את ה-BIOS של הלוח אם ויש לי רק את ה-CD של הלוח אם וניסיתי ליצור במחשב אחר דיסקט DOS ושם לשים את התוכנת BIOS ואז המחשב כתב כי יש תקלה בA: ושהוא לא מזהה מקלדת. אני ממש נואש ולא בה לי להוציא כסף על תיקון ואני מבקש הסבר איך בדיוק אני עושה הכנסת תוכנת BIOS ללוח אם.
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ולא דרך מנהל ההתקנים , אמרו לי שאפשר דרך הביוס הכצעקתה ? מערכת הפעלה : xp . מחשב ישן 6-7 שנים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצורב וה-DVD שלי פשוט מלאים באבק. יש דרך פשוטה לנקות אותם? או שצריך לפרק אותם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-