תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש ברשותי לפטופ אשר לא מתחבר ספציפית לרשת מסוימת - אבל כן מתחבר לשאר רשתות מבדיקה שעשיתי לרשת אבל מתחברים באופן חלק כל שאר המחשבים - התקנים, אלחוטית ואין להם שום בעיה רציתי לשאול מה ניתן לעשות
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום! המצלמה שלי שומרת תמונות על כרטיס SDHC 4GB של סאנדיסק, ובעזרת מתאם לUSB אני מעביר את התמונות למחשב - כך עשיתי כבר לא פעם. אחרי הרבה זמן שלא עשיתי זאת, אני נתקל בבעיה - בכונן שהמחשב קורא מופיע רק קובץ אחד ללא סיומת ששוקל 0K, בשם: ".USBC `iF" על הכרטיס בוודאות יש תמונות - ניתן לראות אותם על מסך המצלמה כשהוא מוכנס אליה. בנוסף, בדקתי על הכרטיס שהוא לא היה במצב נעול בעת חיבורו למחשב. מה עשויה להיות הבעיה? יכול להיות שווינדוס 10 מתקשה בקריאת כרטיסים כאלו? יש פתרון או שצריך להגיד שלום לתמונות? אודה לכם מאוד על עזרתכם! יום טוב (:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי רוגלה במחשב שאני לא מצליחה להיפטר ממנה גם אחרי התקנה מחדש של WIN10. היום שמתי לב שכל הזמן צצות תיקיות עם קבצים כאשר התיקיות מוחבאות ואפשר לראות אותן רק אם מסמנים לראות קבצי מערכת. אחרי מחיקה של התיקיות שוב ושוב הן צצות כל פעם מחדש לא משנה כמה פעמים אני מנסה למחוק. ניסיתי לסרוק עם אנטי וירוסים ורוגלות שונים (eset/malwarebytes/hitman pro ועוד) וזה לא עזר. התקנתי Windows 10 מחדש על ה-SSD (בלי לפרמט כוננים נוספים כי שם המידע שלי מאוכסן) וגם זה לא עזר, התיקיות עדיין צצות. ש להן שמות עם כל מיני אותיות. לדוגמה התיקיה מתחת ל-WINDOWS BT. התמונה השניה זה התוכן של התיקייה, קבצים שלא קשורים אלי ושלא אני יצרתי. אודה לעזרתכם בנושא. תודה מראש. …
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
טוב באמת שאין לי כותרת יותר טובה אחי קנה מחשב חדש הרכבנו אותו וכל מה שקיבלנו הוא 5 צפצופים ארוכים זה המפרט i7 7700 gigabyte ga-h170-d3hp corsair cmk 16gx4m2a2133c13r (8GBx2) antec vp650p gtx 760 (נשאר מהמחשב המוחלף, ישודרג מתישהו בעתיד) משום מה אין פירוש לצפצופים לא בחוברת של הלוח אם ולא באתר של גיגהבייט אבל מחיפוש באינטרנט נראה שהדעות חלוקות בין זיכרון שלא יושב טוב או תקלה במעבד הזיכרון נראה שיושב כמו שצריך, ניסיתי להושיב אותם מחדש בתצורות שונות, בבודדים ושום דבר מעבד פירקתי ובדקתי פינים נראה שהכל בסדר עכשיו הדבר היחיד שנראה לי שקורה זה שהמעבד הזה לא מופיע ברשימת התמיכה של הלוח ואני חושש שדרוש עדכון ביו…
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
כהרגלי הורדתי ספאם מהרשת ונפלתי על וירוס הצלחתי להתמודד איתו כמעט עד ליסוד וכעת נותרו פה רק כמה ריקושטים קטנים כל כמה דקות (רנדומלי) נפתח לי אתר פרסומת אפילו שהדפדפן סגור קיצור הדרך בשולחן העבודה לכרום מקבל נתיב להתחבר לאתר ספאם כל פעם מחדש: C:\chrome.exe --load-extension="C:\Users\51D6~1\AppData\Local\kemgadeojglibflomicgnfeopkdfflnk" http://fanli90.cn/ (מדובר ב2 וירוסים שונים שהגיעו ממקורות שונים בזמנים שונים) מחקתי את מה שהנתיב מחיל וכאשר הוא לובש את הנתיב הזה, אני מקבל ERROR בעת פתיחת הדפדפן. ניסיתי NOD32 וגם malwarebytes אך ללא הועיל. הסרתי כרום מחקתי את התיקייה המחילה מחקתי USER LOCAL ווידאתי שאין ל…
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי רכשתי מחשב חדש הנה המידע הרלוונטי לוח אם : ASUS H170 PRO USB3.1 מערכת הפעלה : WINDWOS 10 HOME קודק מותקן : Realtek High Definition Audio Driver ברמקולים בבית אני שומע מצויין אין בעיה. הבעיה כשאני מנסה לשדר דרך הסטריאו מיקס לצ'אט מצלמות ,זה לא עובד ניסיתי כל מיני הגדרות כלום לא עוזר או שלא שומעים כלום או שיש רעש חזק בלבד. , אני מעלה תמונה של ההגדרות שתראו תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני עובד על המחשב הנייד לפתע, הוא נתקע, אני מרסט אותו ומופיע לי ההודעה הבאה: Reboot and select proper boot device אני בודק ב- BIOS Order והוא ראשון ברשימה מנתק מהמחשב הנייד מחבר אותו למחשב נייח במקום הכונן הקשיח שקיים לי שם, אני שם לב שהוא בכלל לא מזהה אותו. הכונן קשיח הלך? או שיש פתרון? ואם אין פתרון יש דרך להוציא משם את הנתונים? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הנורה SB POWER דולקת על הלוח. הצלחתי להדליק עם מברג בנגיעה בשני הפינים של החיבור של כפתור ההדלקה, אבל ברגע שחיברתי את החיבור של הכפתור הדלקה לפינים שוב זה נכנס למצב הזה. לוח - ASUS Z170 PRO GAMING. פרקתי מתח, הוצאתי וחהזרתי סוללה וזה לא עוזר. אנא עיזרו לי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים בניסיון להחיות PC עתיק ששוכב אצלי, הסתבר שהסוללה של ה-BIOS נזלה ויצרה קורוזיה על הלוח והמחשב לא עולה הסוללה היא Ni-MH 3.6v 60mAh ויש אפילו סוללה כזו בארץ ב-100 ש"ח (יש גם בחו"ל אבל מחיר המשלוח עושה אותה יקרה יותר ) השאלה אם אפשר לאלתר משהו רק כדי לבדוק אם המחשב בכלל עולה לפני שאני משקיע סכום כלשהו בחלקים. יש למישהו רעיון ? תודה מראש למגיבים
-
- 16 תגובות
- 5.4k צפיות
- 2 followers
-
-
לאחרונה אני נתקל בבעיה שלאחר כמה ימים מרגע שאני מפעיל מחדש את המחשב מתחיל לי בעיות latency שמדי כמה שניות קופץ ה-latency לרמה גבוהה מה שגורם לשמיעת "פצפוצים" מדי כמה שניות מהרמקולים בזמן צפיה ביוטיוב למשל... מדובר בווידוס 8.1 ובכטיס קול realtek HD on board. בנוסף בדקתי ועשיתי את התיקון של ה- power management וזה לא שינה הרבה אם כי זה טיפה שיפר. כמו כן מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייברים מה שלא עזר. אשמח לעזרה אם מישהו נתקל בבעיה דומה או מבין בזה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה בתגובה של המחשב.. כאשר לדוגמא אני לוחץ על אות מסויימת ל3 שניות ואז מפסיק, זה ממשיך לרשום עוד כמה פעמים את האות הזאת.. או שכשאני מוחק חצי ממשפט , אז זה ממשיך למחוק את המשפט גם אחרי שעזבתי את המקש... עזרה?
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי לפני שנה מחשב חזק ושיחקתי בהרבה משחקים (על הגדרות גבוהות) במהלך השנה הזאת וכולם עבדו טוב, לפני שבוע התחילו לי תקיעות קלות במשחקים בזמן שה-FPS שלי יחסית גבוהה בין 50-80 תלוי במשחק. אחרי שחיפשתי באינטרנט הבנתי שיש לי מה שנקרא stuttering . הבעיה היא שלא ניתן לשחק באף אחד מהמשחקים בגלל התקיעות הקטנות האלה, המשחקים שאני משחק בהם כרגע הם: Witcher 3, Warhammer Total war, Elder of Scrolls Online. ניסיתי מספר דברים כדי לתקן את זה אבל אף אחד לא עזר: - להוריד הגדרות למינימום - איחוי דיסק - התקנה מחודשת של דרייברים לכרטיס מסך - הורדתי 3 תוכנות Anti Malware וסרקתי איתן את המחשב - ניקוי אבק בתוך המחשב - פירמוט של אחד מש…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי, בזמן האחרון האנטי-וירוס שלי (AVG חינמי) כל הזמן מתריע לי על וירוס Adware Generic7.CASB. אני מדליק את המחשב ואז במשך כמה ימים הוא כל כמה דקות מתריע לי שהוא מצא אותו, ואני לוחץ על "remove threat" הוא כותב לי שהוא טיפל בו ואז אחרי כמה דקות מופיע עוד אחד ובשם המלא שלו (הכוונה c:/Users/user...) הם טיפה שונים. ואם אני לא לוחץ על "remove threat" הוא פשוט צובר לי הרבה כאלה עד שאני אומר לו לטפל בכולם. אחרי כמה ימים זה פתאום מפסיק, לא ברור לי למה, אבל אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו זה חוזר... לא הרגשתי השפעה על התפקוד של המחשב אבל זה מציק.... מישהו פה יודע מה לעשות?? שאלה נוספת שאני לא בטוח שקשורה לפה, אם לא אז תגידו, על איזה אנטי-וירוס חינמי אתם…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הכונן התחיל לעשות בעיות, הרצתי את התוכנה לבדיקה וצירפתי את התמונה של התוצאות, מה ניתן לעשות, יש אפשרות לנסות לתקן?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הwifi של הבית תקין כי הוא מחובר לטלפון לשלי אך משום מה המחשב הנייד שלי הפסיק לקלוט wifi מהראוטר בבית יש סימן איקס על אפשרות חיבור לרשת בבקשה בברשה תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי ווינדוס 7 פרוץ ושידרתי ל10 ואני לא מצליח לעשות אקטיבציה ראיתי כבר 100000 מדריכים מישהו אולי מכיר את הבעיה ויודע לפתור? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, איכשהו הותקנה אצלי תוכנת / אפליקציית אלי אקספרס שצצה בכל הפעלה של המחשב כל ניסיון להוריד אותה דרך uninstall a program נתקע והתוכנה לא יורדת עושה רושם שזה איזשהו וירוס, למרות שעד כה לא נראים נזקים כלשהם.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני שבוע התקנתי כרטיס מסך חדש ומאז במשחקים מסויימים (fifa 16 וgrim dawn)אחרי מעט מאוד זמן המחשב עושה לעצמו restart. אני ביחד עם חבר שמבין במחשבים התקנו את הכרטיס מסך (לא יודע אם זה משנה או לא) המחשב שלי : לוח אם: z87m_g43 sata3 usb3 haswell 1150 msi ספק כוח : A.PFC VS650 650W CORSAIR מעבד: 3.4GHz 6mb CORE 15 1150 QUAD 4670K כרטיס מסך : EVGA GTX 1080 FTW DT GAMING ACX 3.0 8GB GDDR5X DVI HDMI 3xDP PCI-E
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין להוריד למחשב הקלטה ממיר הוט. חיברתי את הHD בSATA לUSB כולל מתח SATA חיצוני, מסתבר שהמחשב מזהה חיבור כונן אך לא פותח ספרייה. איך ניתן לעקוף ? (הכבל נבדק על HD נוספים ועבד) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי, אני מחפש דרך יעילה למיין קבצים על פי סוג לדוגמה כשאני מוריד מהאינטרנט MP3 אל שולחן העבודה אני רוצה שהוא יעשה את דרכו באופן עצמאי אל תיקיית מוזיקה וכו'. איך אני יכול ?
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אהלן, אני כרגע עם בעיה מעצבנת שהתחילה לי זה עתה. לפני חודש וחצי בערך,שנמכתי חלונות מ-10 ל-7. הכל היה בסדר עד היום,עזבתי את המחשב לכמה דקות,כשחזרתי ראיתי אותו מעלה לי את ההודעה הזו: כמובן שלא הבנתי מה הסיבה אז לחצתי Restore. טוב המחשב חזר לפעול,ואחרי שעה בערך קיבלתי את "מסך המוות": **חשוב לציין שהתמונות מהרשת אז סביר להניח כי לי היה Teh info שונה. טוב המחשב חזר לפועל לאזור השעה וחצי,ואז קרה הדבר הבא: מפה,אני כבר לא יודע מה לעשות,אני במחשבה שלי היתי חושב שזה וירוס. אבל היום הורדתי סדרה מ - tvnetil אבל האתר אמור להיות נקי מוירוסים לחלוטין. והורדתי עוד פרק של סדרה מאתר שא…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה המחשב התחיל להראות סימני מצוקה כאשר אני לוחץ על הדלקה הוא כאילו מנסה "להתניע" ללא הצלחה במשך כמה דקות ואז לבסוף הוא מופעל ועולה. צירפתי סרטון של התופעה יש לציין שמה שרואים זה רק דקה וחצי מתוך 8-10 דקות עד לרגע שהוא מצליח להידלק. אשמח לקבל טיפים או מידע קונקרטי לגבי הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה. אציין כי ניתקתי את כל הכבלים של החשמל מהלוח אם והכרטיס מסך ואף הוצאתי את הזכרונות והחזרתי הכל למקומו במטרה לנסות ו"לשחרר" אולי מתחים במעגלים וזה זה לא עזר. https://youtu.be/CNFZ1gS25bM
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-