תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
הי, כפי שכתבתי פה בחודשים האחרונים ההארדיסק שלי נוקש מדי פעם. אתמול זה החמיר, ה- BSOD חוזרים על עצמם יותר ויותר, וצריך כמה פעמים לעשות Restart עד ש-XP יעלה כמו שצריך. הכל כבר מגובה, רק צריך להחליף את ההארדיסק. הבעיה היא שלא כל הזמן יש בעיות. כמו שאתם רואים עכשיו הכל תקין ואני יכול לגלוש דרך XP, לשחק, וכו. ניסיתי להוריד תוכנה מ- Hitachi שתבדוק את הכונן, אבל היא נתקעת ב- Boot עוד חםני שהיא מתחילה לעבוד (בשלב של Starting Dos או משהו כזה) עוד בעיה היא שאת ההארדיסק קניתי מ- KSP וכל שאר המחשב מחנות אחרת, לכן אני אביא רק את ההארדיסק. ועל ההרדיסק הזה נמצא ה- GRUB + XP, ואני לא יודע מה יקרה ל- GRUB אם הכונן של ה- Linux לא יהיה איתו. אז בקיצור, איך אני יכול להוכיח להם שבאמת ההארדיס…
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
-
שלום, היה לי בעבר ווינדוס ויסטה, וכשהייתי מחפש קובץ, הוא היה מחפש לפי שמות הקבצים, ואם רציתי, הייתי יכול לסמן לו שיחפש גם בתוך הקבצים, בתוכן שלהם. לפני כמה חודשים עברתי לווינדוס 7, ואני רואה שהדיפולט שלו זה לחפש בתוך הקבצים. כשאני עושה חיפוש פשוט, אני יכול לקבל מאות תוצאות... איך אני מונע ממנו שיחפש בתוך הקבצים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני תלמידה במכללה בסוף כל יום הלבורנטים מכבים את כל המחשבים ברשת יש דרך למנוע את הכיבוי? (זה תמיד קורה באמצע משהו חשוב...) אמרו לי שיש פקודה בCMD זה נכון? אם כן מה היא? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כי שמעתי שלמשל אתרים מסויימים משתמשים במשאבי המחשב לשם משהו אחר... יש לזה הרחבה? סתם מתוך סקרנות
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי WIN7 בVM ואני רוצה להוסיף לו את אחד ההארדיסקים שקיימים במחשב, להקצאות לו חלק מהמקום. לא מצליח לעשות את זה, חרשתי את גוגל ולא מצאתי, זה אפשרי בכלל בPLAYER או שצריך גרסא אחרת?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על "שנה הגדרות מתאם" נפתח עמוד ובו יש לי רק את ה אייקון local network connection איך אני מוסיף לעמוד את האייקון wireless network connection ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום הגיע הזמן לשדרג את המחשב קניתי כונן ssd Crucial bx 200 די ממזמן ויש לי לוח אם של GIGABYTE B75M-D3H אני מעוניין לפרמט את המחשב להתקין WIN 10 , ולהשאיר את הכונן הנוכחי גם . 1-היכן לחבר את ה SSD ? 2-האם צריך להגדיר את כונן ssd בביוס ? נא עזרתכם הדחופה
-
- 7 תגובות
- 5.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כיום המחשב שלי מותקן עם עם כונן WD800JB. ה ג'מפר מחובר ל Cable Settings ומחובר לקצה הכבל. כעת, ברצוני להוסיף כונן WD1600AAJB חדש - מהאריזה. הג'מפרים מקונפגים ל Cable Select והכונן מחובר לאמצע הכבל. המחשב לא עולה יותר: מגיע למסך הכחול לפני ה BIOS ונתקע שם. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף cd ואין חיבורים יש את החיבור הזה שמפוצל ל2 שאפשר להכניס בשתי סידירום אבל יש לי רק 1 אני יכול לקנות ולחבר בשתיהם ? ואיך ? תודהה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יש לי וינדוס 98 ופנטיום 2, איך אני יכול לזהות את התקני הקול שלי???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש את הכתובת IP של הראוטרקץראתי שמחפשים ב''התחל'' ופותחים את RUN/SEARCH אבל לא מצאתי שורה בשם זה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז היום נלמד איך אפשר להוציא וירוסים של קיצור דרך מusb שיטה 1. נכנסים לcmd כמנהל מערכת ורושמים שם: attrib -h -r -s /s /d f:\*.* רק שבמקום הf בסוף תשנו את האות של הכונן USB. שיטה 2. קודם כל תורידו את התוכנה Malewarebytes מכאן https://www.malwarebytes.com/mwb-download/ שימו לב חובה לשנות את הסיומת מmp4 לexe תתקינו אותה, ובחלון האחרון של ההתקנה (מיד לאחר העתקת הקבצים), תבטלו את שלושת ה"וי". לאחר מכן תפעילו אותה ושיבקש לעדכן -תעדכנו. כשהתוכנה תעלה, תבצעו סריקה מלאה, על הכונן הנייד ועל כל כונני המחשב. בסיום הסריקה, תלחצו "הצג תוצאות" ואז> הסר נבחרים. התוכנה תבקש להפעיל את המחשב מחדש, תאשרו! זהו הוירו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך להוריד ( download ) את הדרייבר של כרטיס הרשת שלי הפעיל איך עושים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אצלי הוא נשלף יחד עם המעבד למרות שהרגלית היתה סגורה. לא נגרם נזק אבל מעניין לדעת אם יש שיטה יעילה יותר.
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
באתר http://www.dailymotion.com יש סרטון שעולה תשלום לצפייה ניסיתי שתי תוכנות חינמיות שמורידות סרטים אבל כשאני מכניס להם הלינק שתיהם כותבות לי error יש דרך להוריד את הסרטון הזה ? הינה הלינק לסרטון http://www.dailymotion.com/swf/video/xsdrj8?autoPlay=1%27
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
איזו תוכנה יודעת להוריד סרטון מהאתר הישראלי MAKO.CO.IL ?
-
- 1 תגובה
- 7k צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה הרכבתי את המחשב החדש והתקנתי מערכת הפעלה. תודה לכם שעזרתם לי בפורום בכל שאלה ששאלתי. שאלה: שהמחשב עולה מופיע לי שהוא מזהה את הארד דיסק בתור ATA133, וזה למרות שיש לי HD מסוג SATAII . איך אפשר לדעת שהכונן עובד ב SATAII? תודה
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מספיק רק המדבקה שיש על הצ'יפ?
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
אני צריכה שתסבירו לי מה מייצג כל טמפ' דוגמא למי שלא הבין : "הראשון מייצג את המעבד" (למשל) http://img207.imageshack.us/img207/4258/61688448kq7.png
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אם יש למישהו מחשב שנתקע בצורה רנדומלית, לאחר ניקוי המחשב לגמריי מבחינת TEMP ודברים אחרים. המחשב עובד בסדר אבל נתקע כל מס' דקות רנדומליות. יכול להיות שזאת בעיה בספק כוחו - אפשר לבדוק ב BIOS. אבל אם הבעיה היא בלוח אם, איך אני יכול לבדוק את זה? גם דרך הBIOS?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב ואני רוצה לדעת שבאמת שמו לי דיסק sata (אני לא יכול לפתוח אותו כי הם שמו את המדבקה), ווינדוס כבר מותקן ורציתי לדעת איך אני יכול לזהות בווינדוס או בביוס שזה דיסק sata ולא ide דרך אגב איך אפשר גם לדעת שהזכרונות עובדים בדואל צ'אנל
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
איך אני מחבר ומגדיר מחיצות ל 2 הארד דיסקים במחשב? אשמח אם אפשר לקישורים! תודה!
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
מעוניינת לחבר את המחשב נייד שההתקלקל לו המסך, אבל המערכת הפעלה ווידוס 7 החומרה והתוכנה עובדים, למחשב הנייח הביתי, ואז לפתוח אותו ולתת בתוכו פקודה של מסך כפול, על מנת שאוכל לחבר לו אח"כ מסך חלופי. האם זה ניתן?
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-