עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by pk1,

המחשב שלי משהה רק אחד מ-2 כוננים אופטיים שיש לי. אני חושב שזה בגלל ששניהם מוגדרים כMASTER כי בנפרד שניהם עובדים והבנתי שכדי להגדיר אחרת צריך לג'מפר אותם. מצאתי מזה בכלל ג'מפרים אבל הבנתי שצריך לסדר בצורה מסויימת כדי שיוגדרו אחרת ממה שהם כרגע ולא מצאתי הוראות איך לג'מפר, לא על הכונן לפחות.... מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. קניתי כבל HDMI ממחשב לטלוויזה עכשוי שאני מחבר אותם ומדליק תמחשב התצוגה נראית לי על מסך הטלוייזיה על לקטע של STARTING WINDOWS ואז זה עובר למסך מחשב שאני נכנס להגדרת בכרטיס מסך{NVIDIA GEFORCE GT 430 1 GB DDR3] יש לי שמה DUALVIWER ולא רשום שום דבר על חיבור דיגיטלי צריך עזרה ממישהו שיודע נ.ב שאני מוציא תכבל VGA ומחבר ת HDMI ואז עושה ריסטרט רואים רק בטלוויזה ושנדלק המחשב וההיונדוס אז אני מחבר ת VGA ורואים בשתי המסכים יענו כל פעם שאני ירצה שיראו בשתי המסכים אני יצרך להוציא תכבל VGA ואז להכניס תכבל HDMI ושיעה הווינדוס רק אז אני יוכל להכניס תכבל VGA צריך עזרה כל הפרטים בחתימה שלי TOSHIBA 32</blockquote>נ.ב האם בכל VGA מפריע לכבל HDMI אני יצטרך לנתק אותו יענו ואז לחבר תמיד …

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by arkanss,

שלום רב , לפני פחות מחודש קניתי מחשב נייח חדש : Gigabyte Ga-G41 COMBO Pentium Dual Core 5700 3.0GHZ DDR3 4GB 1333 2X2 1st HDD 500GB 2nd HDD 320GB nVidia Geforce 9500GT DVI-I+VGA+HDMI עכשיו השאלה שלי היא האם ספק כח 500 וואט יכול להריץ את כל אלה בלי תקלות ? תודה מראש לכל העוזרים :)

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Booooome,

שלום לכולם יש לי HD חיצוני המתחבר ב- USB2. עד אתמול הכל היה טוב ויפה, והכל עבד כולל חיבור ה- USB במהירות העברה של USB2. אתמול המחשב הפסיק לזהות כל רכיב שמתחבר ב- USB2. Motherboard הבא: Asus P4S533-VM אשר תומך ב- USB2. בדקתי בביוס וראיתי ש- USB2 הוא Enabled. ה- Drivers של USB2 מותקנים. מערכת הפעלה: xp pro עם xp1 למחשב יש רק חיבורים מאחור. שניים עליונים שכעת מסרבים לזהות כל רכיב usb2 אם כי כאשר אני מחבר את ה- HD החיצוני או מצלמה אני מקבל את הסימון לכך שרכיב חומרה לא מזוהה התחבר (הקילשון...) כאשר אני מחבר את ה- HD לחיבורים התחתונים, הוא מזוהה אך המהירות היא של USB1. הסרתי והתקנתי את ה- driverים ל- usb2 כמה פעמים ושום דבר לא עוזר. אני שוב מדגיש, שהדבר קרה כך פתאום, באמצע עב…

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  5. המחשב סמפרון AMD . תמיד במאמץ המחשב קופא לרגע וחוזר לעבוד רגיל ... יש לו עצירות סמויות מעצבנות מאוד כל מאמץ הכי קטן או גלישה באינטרנט הוא מקבל טיפה איטיות כמו במצב שאין דרייבר של כרטיס מסך אותה הרגשה .. הרצתי כמה תוכנות הכול יצא תקין ... הקטע שאני שם אברסט או ORTHOS אני רואה שה SYS מתחמם ל 55-60 מעלות ורשום " אזהרה " . מה יכול להיות ? לא נתקלתי בתופעה כזאת סמויה ומעצבנת ... הציפסט = הגשר הדרומי של VIA בלי שום היט סינק או קירור יכול להיות שהוא מתחמם ? או שהכרטיס מסך מתחמם ? יש לה VIA און בורד ... לא מוצא דרך לעזור לה , אולי הזיכרון מתחמם ? אולי המעבד ? בביוס הטמפרטורות תקינות ישנה גם תופעה שאני לוחץ על דפדפן שכמה דקות לא פתחתי הוא נפתח קופא לכמה שניות רואים " מאמץ של כונ…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by OrBen91,

אני רוצה לשדרג בנייד כונן HDD לSDD, עקב איטיות נוראית של המחשב, אם זה משנה זה המחשב של Packard Ball והעלתי תמונה עם המפרט. כמו כן אני מעלה תמונה של החיבור של הHDD ושל החיבור בתוך המחשב, האם אפשרי בכלל לשדרג? מה שמתאים זה כונן 2.5 אינץ'? והאם יש דרך להוריד את הווינדוס ל32 סיביות במקום 64? הבנתי שזה לוקח יותר זיכרון מהמחשב (שגם ככה יש רק 4) ואין הבדל בתפקוד של הווינדוס. אשמח לעצות

7. מה ניתן לעשות? ניסיתי אוויר דחוס או לתקוע עט. המאוור לא מפסיק להרעיש. האם ניתן להחליף ספק כח למחשב בן יותר מחמש שנים?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by shriko,

שלום לכולם ברשותי דיסק חיצוני ''2.5 320GB חציו עובד עם windows וחציו השני עובד עם mac. הדיסק מזוהה ע"י המחשב אבל לא מציג אותו והוא מזוהה כ- 2TB מה ניתן לעשות מבלי לפרמט/למחוק? ??? ??? תודה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלטם ותודה מראש על הקריאה והעזרה. עברתי היום מחלונות 7 ל-8.1 (עוד לא בטוח אם זה היה חכם, אבל ימים יגידו). לא התקנתי על אותו כונן, כי קניתי ssd חדש במיוחד בשביל מערכת ההפעלה, כך שזו בעצם התקנה חדשה לגמרי ולא שדרוג. מחוברת לי מערכת רמקולים 5.1 של logitech. עד חלונות 7, אחרי ההתקנה היה צריך להתקין את הדרייבר של realtek כדי שיהיה סאונד, אבל הפעם היה כבר סאונד בלי זה. למרות זאת, בבדיקת הרמקולים של windows, כשכל רמקול צריך לנגן צליל זיהוי, הסנטר מנגן גם את הצליל של עצמו וגם את הצליל של הסאבוופר, והסאב עצמו שותק לגמרי. התקנתי בכל זאת את הדרייבר של realtek (הכי מעודכן מהאתר שלהם) והבעיה נשארה בעינה. גם בבדיקת הרמקולים של realtek קורה אותו הדבר. לא הצלחתי למצוא לזה שום פיתרון, כו…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by yo,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה. אני שומע את כל קבצי הקול למיניהם (MP3, WAV...) במהירות כפולה ללא קשר לתוכנת ההשמעה. לעומת זאת דיסקים של מוסיקה דרך ה - CDROM אני שומע במהירות רגילה. מישהו מכיר את הבעיה ואיך להפטר ממנה? (WIN2000) בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by alexsp,

שלום, רכשתי מחשב ללא כונן דיסקים ולכן נכנסתי לאתר של יצרנית הלוח אם במטרה להוריד את הדרייברים הנחוצים. ראיתי שזה בערך 5 קבצים ובכל קובץ יש המון המון תיקיות עם אופציות להתקנה האם אני צריך להתקין כל תיקייה ותיקייה או שבעצם יש כלכך הרבה כי היצרנית מכסה את כל האפשרויות שיש? ואם לא איך אני יודע איזה קבצים בידיוק אני צריך להתקין? תודה!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by 97YAKIR Frid,

drop fps יש לי מחשב "גיימינג" NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB 16 GB RAM DDR 3 INTEL CORE I5 4570 B85M-D2V לוח אם אני יכול לשחק משחק שבדרך כלל יש לי 120+ FPS אני מפעיל מחדש את המחשב זה נופל ל60-30 שלחתי את הכרטיס גרפי לבדיקת מעבדה ולא מצאו כלום יש לי הרגשה שזה הלוח אם האם יש דרך לבדוק את זה ואיזה אפשרות ללוח אם +מעבד חדשדים במחירים נורמלים למשחקים? תודה רבה

13. Started by אלעד8,

שלום, לאחר תקופה קצרה ללא קול במחשב, ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס הקול, אך לאחר אתחול מחדש הבעיה לא נפתרה והמחשב נעשה מאוד מאוד איטי, באופן טבעי הייתי מנסה לפרמט אבל מאחר שהמחשב לא מזהה את הכונן החיצוני אין לי אפשרות לגבות את המחשב, אחרי חיפוש קצר בפורום מצאתי את 2 הפתרונות הבאים: מנהל התקנים ריק: פתרון היישר מפי האתון (מיקרוסופט): 1. התחל->הפעלה-> services.msc ->אישור 2.לחיצה כפולה על Plug and Play. אם קיבלת את חלון Configuration Manager message - לחץ אישור 3. בשורה "סוג הפעלה": בחר "אוטומטי", לחץאישור 4. הפעל מחדש את המחשב (חובה!) אם זה לא עובד : פתרון מפורום http://www.tomshardware.com: 1. התחל-> הפעלה-> regedit -> אישור 2. פתח את הערך "HKEY_LOCA…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by toxicbszone,

שלום, קניתי מפצל חיבורי USB למחשב. כאשר אני מחבר מכשיר נגן MP4 דרך המפצל אני מקבל את ההודעה "ההתקן לא מזוהה". כשאני מחבר את הנגן למחשב ישירות הוא עובד בלי שום בעיות. מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אז ככה כל כמה שבועות אני מפעיל את המחשב והמערכת לא עובדת בכלל, המסך לא נדלק והלוח אם מצפצף ואז הלוח אם אומר לי system failed due to CPU overclocking חשוב לציין שהמערכת בכלל לא ב OC!! לפני שנה בערך עליתי על "טריק" במאמצי למצוע פתרון לבעיה והוא: לכבות את המחשב להוציא סטיק אחד של ה DDR (יש לי 2 סטיקים כל אחד 512MB) ופתאום המחשב עולה כרגיל, כשהמחשב עלה אני מכבה אותו ומוסיף את הסטיק השני לחריץ אחר ממה שהוא היה בו מקודם והפלא ופלא הכל עובד בערך, יש לי 1GB של DDR כפי שאני רואה בהגדרות המחשב לי אך כשאני משחק משחקים כל כמה שניות המשחק נתקע הקול גם נתקע ונוצר מעיין רעש צורם שכזה ולאחר כמה תקיעות המשחק פשוט נתקע ולא חוזר לעצמו ואז אני נאלץ לכבות אותו בעזרת מנהל המשימות. אני משתמש ב …

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Evilized,

יש לי לוח אם של אסוס והארד דיסק של WD נכנסתי לביוס מופיע לי שם שהצורב הוא מאסטר ושההארד דיסק הוא SATA 2 ואין גם אפשרות לשנות את זה בדקתי חיבורים הכול מחובר ועדיין לא עולה כלום מה לעשות??? נסיתי לפרמט אחרי שהוא רושם SETIP IS LOADING FILES ואז מגיעה ההודעה הבאה http://img10.imageshack.us/my.php?image=08052009250.jpg

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by e-r-a-n,

בכל המשחקים שאני מנסה לשחק פרט ל c&c - renegade המסך מחליף צבעים כל הזמן כל שניה קופץ בצבע אחר איך אני מתקן את הבעייה המעצבנת הזאתי???

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by semca,

שלום ,יש ברשותי התקן USB 2 ןאני מקבל התראה שההתקן שברשותי, יפעל במהירות אחטית,ושעלי להתקין התקן מסוג HI SPEED USB ,לא מצאתי התקן שכזה במחשב שלי, לכן אני פונה בבקשת עזרה למי שיודע איכן אני מוריד התקן כזה,בכבוד רב.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by lt mor,

שלום, ברשותי מחשב מדור קודם שלוח האם שלו התחיל לגמגם (נבדק כבר זיכרונות, כרטיס מסך וכו) האם אני יכול להעביר הכול ללוח החדש ללא התקנה מחדש של חלונות 10? לוח קודם: Z68A B3 D3 גיגבהייט הלוח החדש: asus P8P67

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by House M.D.,

היי. יש לי מחשב HTPC שכרגע אני משתמש בו כמחשב ראשי זמני (היה לי נייד שנשרף לו לוח אם). ועכשיו גיליתי, שמהמחשב בוקע רעש סטטי מוזר. הרעש לא מגיע מהדיסק הקשיח, אלא מכיוון הספק כוח (או משהו שנמצא לידו). הרעש קורה כאשר : מזיזים את סמן העכבר. הרעש נפסק ברגע שמשחררים את הסמן כאשר אני גולל עם הגלגלת של העכבר, יש רעש מסוג קצת שונה (צליל גבוה יותר) בקצב של הגלילה, כמובן נפסק כאשר הגלילה נפסקת פעילות דיסק קשיח, ואני שומע הבדל ברור בין הרעש שהדיסק קשיח עושה לרעש הסטטי הזה. הרעש הסטטי קיים גם כאשר הדיסק קשיח מנותק. מכייון שהרעש נשמע מכיוון ספק הכוח, והיה לי ספק ג'נרי, החלפתי אותו עם Hiper 425W ששכב לי בארון. זה ממש לא שיפר את המצב, להפך הרעש הסטטי החמיר. זה גם לא בא מהרמקולים מכיוון ש…

21. Started by xena,

מה יכולה להיות הבעיה? המאוורר עובד כראוי. גם המחשב עובד כראוי. לא שמתי לב לכך עד שבמקרה בדקתי טמפרטורות סתם ככה. Uploaded with ImageShack.us

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Epidem,

שלום חברים, אני צריך את עזרתכם באיתור בעיה במחשב. הדבר היחיד שאני מבין שזה כאה תקלה בחומרה, אך מה המקור לא ברור לי, ואין לי חלקים להחלפה שאני יכול לבדוק אחד אחד. לוח אם Asus B85M-G מעבד Intel Core i5 4440 ויושב עליו קירור i11 של Arctic עם משחה חדשה. ראם Hynix DDR3 8GB 1600 סטיק יחיד אני מנסה לעלות את המחשב עם החלקים האלה בלבד: אני מקבל צליל של פוסט (צפצוף אחד קצר) אך אין תצוגה - גם בחיבור HDMI וגם בחיבור VGA שיש ללוח הזה. אם אני מסיר את הראם יש צפצוף ארוך ושניים קצרים בלופים (אני מניח שזה הודעה של הלוח אם שאין ראם) בלי מעבד הכל נדלק אך אין צפצופים - נראלי הגיוני... בכל מקרה אין תצוגה בכלל, גם דרך הכרטיס מסך המובנה וגם דרך כ. מסך נפר…

23. Started by Shalev Abuhatzeira,

שלום חברים, אודה למנוסים שביניכם במקרה הספציפי הבא, לקרוא עד הסוף בבקשה. אני כרגע עם SSD SATA SAMSUNG EVO 860 500GB. יש לי NVME M.2 EVO 960 500GB של סמסונג גם כן. ידוע לי שיש את הכלי של סמסונג למיגריישן בין הכוננים, אבל השאלה שלי היא אחרת, לפי מדריכים / יוטיוב וכו' זה נראה שהתכנה עושה העתקה רק עבור מחיצת C, ולמה אני שואל, כי כשאני מתקין ווינדוס חדש על SSD בדר"כ נוצרות עוד 2 מחיצות מערכת, למיטב זכרוני אחת EFI והשניה לשחזור. מה קורה איתן? הן לא חשובות בשביל עבודה תקינה של הווינדוס שהועתק לכונן אחר? מישהו יכול לשפוך בבקשה קצת אור בנושא? דבר שני, אחרי השכפול וההטמעה של ה-NVME ככונן ראשי, אני ארצה להשתמש ב-SSD כמשני, איך אני מפרמט אותו בצורה הכי טובה …

24. Started by nadabometal,

שלום חברים, ברשותי מחשב נייד inpirson 1525 של DELL. המחשב כבר עייף אבל עדיין עושה עבודה טובה (לימודים, אינטרנט...). מה שקורה שהרבה פעמים ש cpu usage שלו גבוהה מאוד 90-100% ולכן מקרטע. האם יש דרך לשפר זאת? כרגע יש לי שני זכרונות RAM של 1G אולי על ידי שיפור שלהם ל4G ישפר את הביצועים של המחשב? צירפתי תמונה של הtask manager שמציג את הבעיה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by ROEF,

שלום כבר הרבה זמן שהגימייל חתוך ניסיתי לשנות לתצוגה COMFORT קומפקטית לא משנה מה זה נשאר חתוך באמצע האם זה קשור להגדרות תצוגה? זה קורה בכל הדפדפנים לאו דווקא באופרה גם בכרום.. יש לי וינדוס 8 32 ביט.. מצורפת תמונה תודה מראש! - - - תגובה אוחדה: - - - http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/907/kYHQsJ.png

• 4 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים