עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הי חברים. יש לי בעיה ממש הזויה על עכבר של לוג'יטק מדגם G602. משום מה יש לאגים ממש גדולים בתגובה של העכבר, קרי הפרש רציני בין התזוזה שלו על המשטח לתזוזה של הסמן על המסך, לפעמים עד כדי קפיאה מלאה. העכבר מחובר למחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס 10, בנוסף מחובר למחשב סט אלחוטי מדגם MK710 (השילוב עבד היטב זמן רב ככה שלא זו הבעיה). דברים שכבר ניסיתי ולא עבדו: 1. להזיז את הרסיבר לכל יציאת USB במחשב (מאחורה על הלוח ומקדימה במארז), כולל למפצל חיצוני. 2. הסרה של כל התוכנות הנלוות של לוג'יטק, בדיקה וכשזה לא עבד התקנתם מחדש. 3. עבודה רק העכבר ללא הסט האלחוטי הנוסף מחובר. 4. ביטול כל התוכנות שרצות ב STARTUP של המחשב. 5. נסיון לעבודה ללא המשטח עכבר היעודי. …

2. התקנתי ווינדווס מחדש, התקנתי את כל העידכונים ואת כל הדרייברים מהאתר של יצרן לוח האם (https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-770T-D3L-rev-1x) כולל דרייברים של סאונד של REALTEK אבל הסאונד עדיין לא פועל.שמתי לב שהבעיה היא בדרייבר מסוים ששמו Multimedia Audio Controller, לתת לווינדווס לחפש Update בשבילו לא מחזיר תוצאות. ניסיתי גם לחפש הורדה שלו אבל מצאתי רק אתרים מפוקפקים שמציעים EXE שיתקן לי את הדרייברים (אני מנחש שזה וירוסים). התגובות לגביו בפורומים של תמיכה טכנית ברחבי האינטרנט היו או לא רלוונטיות למחשב שלי או שהציעו להתקין דרייברים ועידכוני ווינדווס. גרסת הווינדווס שלי היא Windows 7 Ultimate x64. בקובץ המצורף אפשר לראות שחלק מהדרייברים של הסאונד מותקנים בסדר, רק Multim…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. היי לכולם. אני מריץ ווינדוס 10 64ביט עם העדכון האחרון בהחלט (בעת כתיבת שורות אלה). שני כרטיסי מסך R9 290 שעבדו בסדר גמור עד לאחרונה. דרייברים מעודכנים ביותר של הכרטיסי מסך וביטלתי ברג'יסטרי את EnableULPS. בהגדרות הדרייבר של הכרטיס מסך מופיע CrossFire Enabled תחת הגדרות גלובליות. בווינדוס הסרתי את Xbox ו-Game Mode = OFF כשאני מריץ GPU-Z ומפעיל את הבדיקת מאמץ שמובנית בו, הכרטיס מסך השני לא נכנס לפעולה בכלל. כך זה נראה דרך GPU-Z: שני הכרטיסים צריך להיות על x8 3 ולא 1.1! בביוס הכרטיסים מוגדרים על GEN 3 (הלוח אם הוא Asus P8Z77-V-Deluxe) ומוגדר להשתמש בכרטיס PCIE ולא ב- iGPU. כך שאין לי…

4. אורח איילת

היי.יש לי כונן במחשב (D). לאחרונה הוא השתגע, אני לא יכולה למחוק או להעתיק ממנו קובץ ליעד אחר במחשב כי יש הודעת שגיאה כמו בתמונה.אודה לפתרון. אודה לפתרון.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by echad,

שלום לכולם רציתי לשאול מה ההבדל בין lga1155 לבין lga1156 יש לי 2 לוחות אם ואני שוקל מה מהם יותר טוב הסוקט שלהם לא זהה ורציתי לדעת מה ההבדל בינהם אלה הם שמות הלוחות אם א GA-H61M-D2-B3 ב GA-H55M-USB3 שניהם של חברת גיגהבייט 1 איזה מהלוחות אם יותר חדש ? 2 האם מדובר באותו מעבד ? תודה רבה על הפורום הנפלא

6. היי לאחרונה הוספתי מקלדת אל חוטית של לוג'יטק דגם k270 מאז אני חווה תופעה מוזרה שאין לי תצוגת מסך כשהוא עולה מחדש , התצוגה חוזרת לפעולה ומופיעה כאשר עליי לבחור את מערכת ההפעלה (קיימות אצלי 2) ואז שוב התצוגה מתנתקת , לא רואה את המסך שבו נטען הווינדוס, התצוגה חוזרת שוב בכניסה לשולחן העבודה. כמו כן כל מיני פעולות שיש בהן מסכי דוס (command prompt) מחוץ לסביבת הווינדוס גם לא מוצגות , כאילו הכרטיס מסך לא פעיל. הדבר מונע ממני גישה לביוס, בחירת כל מיני פעולות מחוץ לסביבת הווינדוס וזה דיי מציק. win10 pro GT740 nvidia

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. כשאני מנסה להיכנס ללוח בקרה של nvidia, קופץ חלון שבו כתוב "אינך משתמש בהתקן תצוגה המחובר אל יחידה לעיבוד גרפי" מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  8. היי, בעקבות הבעיות המוקרות של ה R9-290 של חום ורעש מאוורר נוראי חבר שלי הביא לי גוף קירור ישן שהיה לו. הוא טוען שהוא גוף קירור חזק ושאמור להתמודד עם הכרטיס שלי. בנוסף ראיתי הרבה איזכורים אליו אבל בגרסא השנייה שלו בשימוש עם ה R9-290. כשניסיתי לחבר את הגוף הזה הוא קודם כל היה שקט הרבה הרבה יותר ואף שמר על טמפרטורה נמוכה (46 מעלות בערך) לא במאמץ. אבל כאשר הכרטיס מסך עובד במאמץ (overwatch לדוגמא) המעלות מטפסות לאט לאט למעלה עד שהכרטיס מגיע ל 95-94 מעלות ומתחיל לעשות CHOCKING לעצמו כדי לא להתחמם יותר (והמשחק מקרטע). אשמח להמלצות הארות והערות בנושא האם הקירור מתאים או לא? האם יכול להיות שחיברתי משהו לא טוב? או שזה לא מספיק? האם י…

9. Started by Ben N,

היי חבר'ה, כבר כמה זמן שיש לי את הבעיה הזו וחשבתי כל הזמן שזה עקב איזה שיבוש שנהיה לי בווינדוס, אבל עכשיו כשפירמטתי וזה ממשיך לקרות כנראה מדובר במשהו אחר והחלטתי לנסות פה את מזלי.. אז קודם כל אגיד שאני מריץ מערכת ווינדוס 10 64ביט, עם המפרט הבא: Asrock H97M-Pro4 i5-4690 Quad core 3.5GHz Kingstone 8GB DDR3 1866MHz CL10 Sapphire R9 290 4GB 512 bit DDR5 הבעיה היא שהמחשב פשוט מדליק את עצמו. באיזה מצבים? ככה: 1. אם אני מעביר אותו למצב שינה או Hibernation הוא עובר למצב המבוקש, ואחרי אולי כמה דקות בודדות חוזר לפעול לבד מבלי שנגעתי בכלום, גם לא כיביתי/הדלקתי מכשיר חשמל אחר שיושב על אותו קו. 2. אם אני מכבה לגמרי את המחשב, אחרי 24 שע…

10. אורח fgl
    Started by אורח fgl,

האתר //nova.rambler.ru השתלט על הדפדפן כרום מה עושים תודה

11. אורח
    Started by אורח,

שלום לכולם האם יצא למישהו להתנסות עם NUC7i7BNH החדש וחווה גם רעש מהמאוורר ? מחשב דנדש אבל רועש לעומת הסדרה הקודמת שהיתה מוצלחת ושקטה.. גם לאחר ששיניתי את ההגדרות למצב שקט בביוס (כמוכן לאחר עדכון לגרסה 46), ראיתי בפורום שאני לא חריג בנושא הזה, אשמח גם לרעיון להחליף אולי את המאוורר לדגם שקט מאד שיתאים למוצר.. ברור לי שמדובר במוצר מאד חדש בקנה מידה עולמי, סביר להניח שיהיו עוד עדכוני ביוס אבל ככה להשיק נשמע קצת מווזר... בברכה, VAM

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ariel007,

שלום, ברשותי מחשב נייד של לנובו מדגם ideapad 310. כשאני נכנס לאתר של לנובו הוא מודיע לי שאני צריך לעדכן את הדרייבר lenovo system interface foundation, שהוא בגודל כ-250GB. מה זה הדרייבר הזה ואני בכלל צריך אותו? המחשב ברשותי כחודשיים ועובד בלי שום בעייה. תודה לעונים

13. היי, אני מנסה להפעיל סרטון כבד במחשב הנייד אבל הוא מקרטע לי, אז חשבתי לעצמי אולי הוא מוגדר לעבוד עם היחידה המשולבת במקום עם הכרטיס מסך.. הסתכלתי בהגדרות ואני רואה שזה באמת ככה, אבל אין לי את האפשרות לשנות את זה לאופציה של עם המעבד מישהו מכיר את זה? תודה מראש

14. היי. יש המון משחקים שנתקעים אצלי, התמונה פשוט קופאת, ואין סאונד. כל המערכת הפעלה לא מגיבה. זה קרה לי גם בgtx1080 וגם ב-gtx1080ti. עשיתי restore ב-Windows10 עם אפשרות להשאיר קבצים וזה לא עזר. אני חושש שזה ההארד דיסק SSD שלי. האם זה יכול להיות? יש לכם עצות? תודה.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  15. אנא עזרה דחופה!!! היום בבוקר המחשב כתב את ההודעה הזו, ניסיתי לכבות ולהדליק שוב וזה מראה מסך שחור מה עושים?????

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by אלירן אורליק,

דגם לוח האם:ASUS z170 דגם המעבד:I7 6700 דגם כרטיס המסך:NVIDIA GTX 760 4RAM מפרט נוסף של חלקים רלוונטים לבעיה שלך: הספק ספק הכח של המחשב:750 טרמלטאק כאשר המחשב נדלק, כמה צפצופים אתה שומע מהמחשב, והאם אתה שומע צפצופים ארוכים או קצרים: כמה זמן יש לך את המחשב והחלקים בתוכו:שנה וחצי מתי פעם אחרונה ניקית ממנו אבק:הרבה זמן עבר תיאור התקלה:לפעמים הבעיה קוראת פעם ב....שאני מדליק את המחשב ופתאום מופיע המסך הכחול הזה אם האחוזים ואז צריך לרסט ללחוץ על הכפתור במארז.ויש תקופה שזה הרבה זמן לא קורה.בכול מקרה דרייבר של כרטיס מסך מעודכן.מערכת הפעלה וונדוס 10 64 BIT וכול מה שנדרש.

17. Started by cmicky86,

היי , יש לי בעיה דיי מוזרה , אנסה לתמצת , יש לי מחשב לפטופ של DELL E7440 ועליו מותקנת מע' הפעלה חוקית ENTERPRISE , קניתי מקלדת גיימרים פשוטה : Sharkoon Skiller Pro + אבל היא לא פועלת כשאני מחבר אותה למחשב , המחשב מוצא שיש USB KEYBOARD אבל לא מצליח להתקין אותה , מה שלא קרה לי כשחיברתי את אותה מקלדת למחשבים אחרים כשאני מחבר ללפטופ הזה מקלדות פשוטות של MICROSOFT או DELL או LOGITECH הם פועלות בלי בעיה , רק המקלדת הזאת לא עובדת עם המחשב הזה ... התקנתי את התוכנה של המקלדת SKILLER החדשה שלי ועדיין ברגע שאני מחבר אותה למחשב היא לא פועלת , דבר מוזר נוסף - כשאני עושה ריסט למחשב בזמן שהמקלדת מחוברת היא נדלקת לי ועובדת כמו שצריך , …

18. שדרגתי מ 8.1 ל 10 ( ב 8.1 הבעייה לא הייתה קיימת ) . אני מגביל את ה CPU ל 80% לדוגמא דרך : Control Panel > Hardware and sound > Power options > Change plan settings > Change advanced power settings > Processor power management > אבל הוא עדיין מגיע ל 100% בתודה מראש

19. Started by Itamar Perets,

שלום ישלי בעיה במחשב אני משחק משחק רשת עכשיו המחשב עצמו בסדר מחוץ למשחק הכל טוב ויפה אבל אחרי שאני משחק כמה זמן במשחק המסך שלי נכבה ועובר אליו חשמל (נורה אדומה מהבהבת כרגיל כמו שהמסך מכובה בעת שהמחשב מכובה ) אבל המחשב ממשיך לפעול וכדי לתקן את הבעיה אני צריך להדליק מחדש את המחשב ואי אפשר לשחק ככה יש למישו רעיון ?ד.א. עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ועדיין לא עזר הכרטיס מסך זה NVIDIA GeForce GT 430

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by shaielgali12,

המעבד והכרטיס מסך לא עוברים את 50 אחוז שאני משחק בלאק אופס 3 בסינגל הכרטיס עובד טוב על אחוזים גבוהים והfps גם גבוהה יותר ממאה אבל במולטיפלייר הוא על אחזוים נמוכים והfps נמוך נע בין 50 ל70 אין סיכוי שזה המעבד יש לי 7700K כרטיס מסך 1070 והמסך מחשב בחיבור hdmi מסך של 60 הרץ אם זה משנה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי שלום קוראים לי כלנית ויש לי בעיה ברשת האלחוטית במחשב ניסיתי הכול מלכבות את המחשב על לנתק את המתאם אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי תודה מראש

22. Started by berner,

לתשומת ליבך! MAJER יש לך 1 הודעות פרטיות שלא קראת, לחץ כאן כדי לראות. × שלום לחברי הפורום בצעתי הפעלה מחדש למחשב וקבלתי הודעה הבאה "This driver release to failure" מה עלי לעשות לתיקון הבעיה בברכה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by .Joseph M,

היי לכולם, המעבד שלי: i5-4690k. מאוורר המעבד שלי:Noctua NH-U12S. האם מאוורר המעבד שלי טוב?, איך ולפי מה נקבעת מהירות מאוורר מעבד זה?,איך ולפי מה הוא פועל? לפי מה נקבעת מהירות המאוורר של המעבד?,האם היא משתנה באופן עצמאי לפי הטמפרטורה של המעבד? על כמה עומדת (מהו הטווח - סיבובים לדקה) מהירות תקינה - של מאוורר המעבד במנוחה/בעומס? האם מהירות מאוורר מעבד במנוחה,אשר פחותה מ600 RPM - היא תקינה (ככה זה אצלי,אבל טמ"פ המעבד 30-40 מעלות)? בבקשה - הגדילו את הידע שלי בנושא... תודה רבה מאוד מראש.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום. דרייבר כרטיס המסך שלי מותקן כבר. אך בעדכון אופציונאלי של Windows 7 מופיע לי עדכון לכרטיס המסך. זהו דבר שאף פעם לא הבנתי. האם עלי לעדכן? תודה רבה

25. Started by Motix,

שלום לכולם. הבעיה מזכירה את הבעיה שקורה כשאין קודאקים בנגני ווידאו והווידאו נתקע כזה. אני לא מצליח לפתור את זה. הורדתי jave הכי חדש וגם above flash ושום דבר לא עוזר. ניסיתי גם דפדפנים שונים מכרום ולא עובד גם.בנגן הווידאו (MPC), אני רואה סרטים וסדרות בHd והכל עובד פיקס... יש לציין שכשאני מוריד את האיכות למשל מ1080 ל480 הווידאו לא נתקע. מה יכולה להיות הבעיה?אשמח לעזרה כי זה לעסקתודה

דיונים חדשים בפורומים