תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש כולל SSD חדש ועליו מותקנת מע הפעלה WIN10 הוספתי מהמחשב הקודם את שני HD של 2 טרה בחיבור SATA וכל יום המחשב מאתחל את עצמו אני לו יודע מתי מכיוון שאני לא לידו רוב הזמן המחשב נתקע בעליה מחדש במסך של הביוס והדיסק SSD לא מופיע שם רק לאחר כיבוי מלא של המחשב המחשב עולה תקין באם אני מנתק את שני הדיסקים הישנים המחשב עובד תקין ללא שום איתחולים פיתאומיים כיצד אני יכול לדעת היכן הבעיה ? תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי P 600 ו 128 ראם . המחשב עושה ריסטרט לבד מדי פעם, במשחקים, בהתקנות או סתם בגלישה באינטרנט . אני רואה מסך כחול לשנייה אחת (!) ואז המחשב עושה ריסטרט באופן די מפתיע איך אני יכול לפתור את הבעיה ? עשיתי Scandisk, איחויים, בדיקות וירוסים אבל שום דבר לא עזר... נ.ב שכחתי לציין, יש לי ווינדוס 2000 ואין למחשב בעיות התחממות . תודה מראש,
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום.. הרכבתי הארדיסק חדש והוא עושה לי בעיות... הוא רושם primary HD fail... הוא לא משמיע רעשים מוזרים ולא כלום.. ואצל חבר שלי הוא עבד.... יכול להיות שיש לי בעית תאימות ?
-
- 12 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שאני אומר קשה זאת אומרת שניסתי כל פתרון אפשרי. הבעיה-אין אינטרנט במחשב הנייח (XP SP3) במחשבים הניידים יש אינטרנט זאת אומרת הקו תקין. 1. בדיקה IPCONFIG חוזרת הודעת שגיאה שקשורה לTCP IP ולא מתקבל אף IP 2. אין אפשרות לעשות פינג. 3. בוצע ניסיון תיקון לחיבור חוזרת הודעת שגיאה-->לווינדוס לא היתה לבצע שאילתה לTCP IP הפעולה נכשלה 4. הסרת כרטיס רשת והתקנתו מחדש-לא עזר 5. חיבור לכרטיס רשת אחר שיושב במחשב -לא עזר 6. ביצוע תיקון WINSOCK FIX לא עזר 7. ביצוע NETSH -לא עזר 8. הסרה כללית של פורוטוקל TCP IP והתקנתו מחדש כולל מחיקה של WINSOCK +WINSOCK2- לא עזר! 9. סריקת וירוסים- לא עזר אין וירוסים. אין דברים כאלה. יש למישהו עצה נוספת?
-
- 12 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חיצוני בחיבור usb3 לפני שבוע, כאשר אני מחבר אותו ליציאת usb2 הוא עובד בלי בעיה ולא משמיע נקישות וגם כאשר אני מחבר אותו ליציאת usb3 המובנת בלוח האם במחשב הנייח שלי הוא עובד בלי בעיה ולא משמיע נקישות, אבל כאשר אני מחבר אותו ליציאת usb3 שנמצאת ככרטיס הרחבה במחשב נייד, הוא(הדיסק קשיח) מתחיל להשמיע נקישות והמחשב לא מזהה אותו, יש לציין שכאשר אני מחבר התקנים בחיבור usb2 לאותו חיבור(הכרטיס הרחבה לusb3 במחשב נייד) הם עובדים בלי בעיות, הכרטיס הרחבה הוא של l/antec ugt uc312cb 2-port superspeed usb3 Expresscard/34 למה הוא משמיע את הרעש הזה ואיך אפשר לסדר את זה??
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
חוששני שהספק הכוח שלי גוסס ועומד לסיים את עבודתו. מה שקורה, זה שבאמצע עבודה שוטפת על המחשב לפתע המסך נכבה ואיתו גם העכבר, המחשב עצמו נשאר דולק ואיתו גם המקלדת. אני מעוניין לדעת האם אלה הם סממנים של גסיסת ספק כוח. האם ספק יכול בכלל לגסוס או שהוא ישר נשרף\מפסיק לעבוד בפעם אחת? יש לי ספק של 300w משהו פשוט, איני יודע את שמו. תודה על כל עזרה שתבוא.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתקלתי בתקלה זו פעמיים השבוע. בפעם הראשונה במהלך השינה שמעתי את המחשב מבצע קולות של איתחול מחדש ולהפתעתי גיליתי שהמחשב נכנס למעיין LOOP וכאשר הוא מגיע לחלון ה-LOAD של חלונות XP הוא מאתחל את עצמו מחדש וחוזר חלילה. החלטתי לכבות את המחשב ופתחתי אותו יותר מאוחר בבוקר. מאז המחשב עבד כמו שצריך והיום להפתעתי כשחזרתי מצאתי אותו באותו המצב של ה-LOOP המוזר הזה. גם כעת לאחר כיבוי של כמה שעות המחשב חזר לעבוד כרגיל. משום מה חשבתי לעצמי שאולי המאוורר של המעבד יוצא מכלל פעולה לעיתים כך שהמעבד מתחמם יתר על המידה מה שמביא לאיתחול האוטומטי הזה. התקנתי את CPU COOL ונכון לעכשיו הטמפרטורה קבועה וסבירה בהחלט. האם יכול להיות שהמאוור נתקע או יוצא מכלל פעולה מדי פעם בגלל שהוא מקולקל או שהבעיה היא…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המחשב הבא: לוח אם: MSI B450 MORTAR TITANIUM מעבד: AMD RYZEN 3800X זיכרון: קיט של 8X2 (כפול 2 ז"א 4 סטיקים של 8 ) Corsair vengeance LPX 2X8GB DDR4 2400MHz CL16 CMK16GX4M2A2400C16 סך הזיכרונות במחשב 32 גיגה רם. כרטיס מסך 2080TI ספק כוח 750 פלטינום 80 פלוס קירור מים למעבד מחשב בהרכבה עצמית הבעיה היא שכשאני נכנס לCPU-Z אני רואה שהזיכרון הראשון הוא על 2133, השני על 2400, השלישי על 2133 והרביעי הוא על 2400 מגהרץ ניסיתי להדליק את הXMP בBIOS או אפילו את פונקציית הTRY ME של MSI בCPU-Z רשום שהזכרונות עובדים בXMP בפועל שאני עושה בדיקות בנצ'מארק אני מקבל תוצאה נמוכה מאוד …
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה במחשב שלדעתי היא בעייה של חומרה כי ניסיתי לפרמט את המחשב כבר מספר פעמים וזאת בעיה שהולכת וחוזרת בתקופות.. הבעיה ממש מוזרה בהתחלה העכבר זז לאט לאחר כמה שניות העכבר נתקע ואז לאחר עוד כמה שניות גם התמונה במסך נתקעת (המחשב עצמו ממשיך לפעול למשל שיחות בסקייפ וכו'). לאחר כמה שניות המחשב נתקע לחלוטין ולפעמים קורס.. אני באמת לא מצליח להבין מה מקור הבעיה ולפעמים גם אתרים מסויימים או תוכנות מסויימות כמו למשל windows update תוקעים לי את המחשב זה ממש בלתי נסבל.. אולי יש למישהו נחמד כאן רעיון או פתרון לבעיה? תודה רבה מראש
-
- 12 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
טוב חברים, אחרי שבדקתי הכל - ואני לא מצליח לאתר את התקלה, אני פונה אליכם בתקווה שלמישהו יהיה רעיון... בגדול זה היה כבר לפני כמה חודשים אבל נעלם, והופיע שוב בימים האחרונים. בכל פעם שמדליקים את המחשב מחדש, מפעיל את הדפדפן מתחיל לגלוש קצת, אחרי 4-5 דקות בערך, המסך קופא, גם העכבר המקלדת- כלום! בלת ברירה אני מרסטט, ואז המחשב מסרב להדלק! הנורות דולקות והכל הכוננים מסתובבים, אך אין פלט למסך. בדרכ זה מסתדר אחרי הוצאה של כמה דקות מהחשמל, או במקרים חמורים יותר "טפיחות ידידותיות" על גב המחשב מטפלות בבעיה. אחרי שהמחשב עולה בשנית, הכל בסדר והוא יכול להשאר דלוק אפילו כמה ימים בלי אף בעיה. בדקתי בEVENT LOG של חלונות, ולא דווח על שום תקלת תוכנה, אז רוב הסיכויים שזאת בעיית חומרה, אבל ל…
-
- 12 תגובות
- 992 צפיות
-
-
טוב אז קניתי לפני כמה ימים מחשב נייד והתחיל לקרוא לי "מסך המוות" . פירמטתי את המחשב וזה לא עזר. יש לי פה כמה תמונות של הבעיה: מסך כחול--- http://www.up2me.co.il/v.php?file=95569919.jpg תמונה מתוך התוכנה שנעזרתי בנעוץ ---- http://www.up2me.co.il/v.php?file=54126851.jpg אהיה רב תודות למי שיעזור לי! תודה אנשים אתם עושים עבודה מעולה!! יום טוב! עריכה: לדעתי הבעיה היא בדרייברים. מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב חדש וחוץ מהעבודה שווינדוס באמת עולה הרבה יותר מהר, שאר הפעולות מרגישות לי כאילו אני עובד על HDD. למשל, פריסה של קובץ דחוס שנמצא על הדסקטופ והתקנה של אפליקציה כמו פוטושופ מתוך ה-SSD ל- program files ב-SSD. הפעולה הזאת אמורה להיות מאד מהירה והיא לקחה 4 דקות. אני יודע בוודאות שהפעולה הזאת לוקחת פחות מדקה עד דקה בכונן SSD. יש קשר לזה שה-HDD מהמחשב הישן שלי מחובר ככונן D למחשב? העברתי אליו את התיקיות my documents, my pictures, saved games אולי למישהו יש ניסיון טוב עם SSD ויכול לתת עצות ולנסות לפתור את הבעיה. המערכת: Intel Core i7 3770K ASUS P8Z77-V-DELUXE 16GB RAM - 4X4GB - CORSAIR VENGEANCE Intel 520 series SSD 240GB ATI HD6950 2GB כונן HDD 500GB…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לפני כמה ימים סתם טיילתי בביוס ובדקתי משהו לגבי הטורבו בווסט לא נגעתי בכלום אבל חבר אמר לי לעשות optimzed defults כדי להחזיר הכל לקדמותו עשיתי את זה ואז המחשב עלה ורשם לי משהו שSATA לא עובד עם IDE והוא עובד על משהו ACHI לא כלכך הבנתי מזה היה לחצתי מהלחץ ישר כן ואז עלה לי ווינדוס ואמר לי לבחור או REPIR STARTUP או START WINDOWS NORMAL עשיתי תרייפר זה בדק כמה דקות עשה לי הפעלה מחדש ולא סידר עשיתי תאפשרות השנייה לעלות תווינדוס נורמל זה בא לעלות וקיבלתי מסך כחול לשניה בדיוק אפילו לא שנייה וריסטרט חזרתי לביוס עשיתי עוד פעם optimzed defults ואז שהופיע לי עוד פעם הבעיה של SATA עשיתי NO וזה הסתתדר. תיקנתי תבעיה לגמרי? פעלתי נכון סידרתי את זה? עם לא איך אני עושה ריסטרט לביוס מבלי ל…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה כרטיס מסך (קישור להודעת התייעצות מהפורום - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=526263.msg4492870#msg4492870). דגם הכרטיס - Ninja 6450 1GB GDDR3 דגם לוח האם - Intel DQ965GF לאחר הכנסתו למערכת, והתקנת הדרייברים שהגיעו איתו כמובן, אני עדיין לא מסוגל להפעיל אותו ולעבור לתצוגת DVI. הכרטיס מסך לא מופיע גם ב-Device Manager, ויש שם אזהרה שככל הנראה חסרים דרייברים ל-PCI Simple Communications Controller. חיפשתי ועד עתה לא הצלחתי למצוא דרייבר מתאים... מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפעמים אם אני משחק רואה סרטים או סתם בגוגל כרום המחשב או עושה הפעלה מחדש או הדרייבר של הכרטיס מסך קורס. מפרט המחשב: ספק:seasonic 520W כרטיס מסך:hd 7950 לוח אם: gigabyte f2a88xm-hd מעבד:amd a8-7600 זיכרונות:16GB של CRUCIAL SSD: crucial bx100 250GB בדקתי גם התחממות לא המעבד ולא הכרטיס לא התחממו יותר מדי. ניסיתי למחוק ולהתקין דרייברים של הכרטיס מסך וזה לא עזר. צירפתי תצלום מסך של המעלות והעלתי קובץ DMP של ההפעלה מחדש: https://mega.nz/#!Q4JUGQjT!qJc9-N-QavyNZhyH2ihgYPAVmnTuYK6-4dOgRs1u_ew
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום רב , לפני פחות מחודש קניתי מחשב נייח חדש : Gigabyte Ga-G41 COMBO Pentium Dual Core 5700 3.0GHZ DDR3 4GB 1333 2X2 1st HDD 500GB 2nd HDD 320GB nVidia Geforce 9500GT DVI-I+VGA+HDMI עכשיו השאלה שלי היא האם ספק כח 500 וואט יכול להריץ את כל אלה בלי תקלות ? תודה מראש לכל העוזרים :)
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ליפני חצי שנה קניתי מחשב חדש ואלו הנתונים שלו: בכול אופן נחשב מחדש חזק וגם דיי חדש. לאחרונה אני שם לב לירידה במהירות הפעילות שלו שבאה למשל לידי ביטוי בדברים פשוטים כמו: פתיחה של אתרים, הוספת של שירים למדיה פלייר-זה ניתקע כזה, אפילו במיזעור של תמונה בוורד יש דיליי כזה ואפילו זה טוען לי כשאני מעביר סתם ככה תמונות. אני יודע שאלה דוגמאות דיי מפגרות אבל זה ממש משפיע לי על החוויה וזה מציק רצח. יכול ליהיות שיש בעיה בחומרה?או שאני מעמיס עליו?כי אני בסה"כ משחק במישחק רשת אחד, מישתמש באינטרנט בסקייפ ושומע מוזיקה.לא דברים מיוחדים. אשמח לעזרה מיכם. שבת שלום
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקנתי רגיל מדיסק של בוט וזה נתקע בשלב הזה....לא עובר אותו ניסיתי כמה עותקים שונים של אקס פי אבל לא עזר... מה יכול להיות הבעיה? ( זה מחשב שלא היה עליו אקס פי ..) אחרי שדרוג... שהוחלף לוח אם מעבד וכ.מסך ..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בכרטיס זכרון SD קבצים ותיקיות מוסתרים של מערכת הפעלה לינוקס איזה תוכנה מציגה את הקבצים ותיקיות מוסתרים? כמובן שהגדרתי בוינדוס שיציג קבצים ותיקיות מוסתרים אך לא עזר
-
- 12 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם p55a ud4 של gigabyte. כרטיס מסך 7950 windforce oc של gigabyte גם... מסך dell u2311h... הבעיה כזאת: לפעמים, בלי קשר לכניסה למצב שינה (ביטלתי את האופציה) כאשר המסך ׳נרדם׳ ואני ניגש להעיר אותו... יש צליל של windows שהכל מתעורר.. נורות דולקות... רעש מאווררים... אבל המסך לא מקבל תמונה. הוא לא חוזר לשינה כאילו אין לו אינפוט אלא פשוט נשאר דלוק על מסך שחור... שום דבר לא מאפשר לצאת מהמצב חוץ מכיבוי פיזי של המחשב...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי מחשב נייח והדיסק הקשיח שלו נדפק. (הדיסק באחריות) בחנות שבה קניתי מוכנים להחליף לי את הדיסק בתנאים הבאים: 1. יתקינו לי דיסק משומש 2. תמורת תשלום מוכנים להעתיק לי חומר מהדיסק התקול (שעדיין לא מת לחלוטין) לחדש ולהתקין לי עליו את מערכת ההפעלה יש לציין ששילמתי עבור פעילות זו בעת קניית המחשב (העתקת חומר והתקנת מערכת הפעלה) האם תנאים אלה מקובלים?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כולכם בוודאי מכירים את הבעיה שמחסנית הדיו נגמרת ושודדים אותנו במחיר של המחסנית. לאחרונה קניתי ליטר דיו ומזרק והתחלתי למלאת את המחסנית באופן עצמאי והכל עבד מצויין אולם לאחר פעמיים שלשה שבהם מילאתי את המחסנית - המחסנית לא מזוהה והוא מבקש ממני להחליף מחסנית. השאלה שלי - האם התופעה הזו שמחסנית דיו מושבתת לאחר כמה פעמים של מילוי עצמאי היא תופעה נורמלית? ואם כן האם יש פתרון לבעיה זו וניתן למלאת את המחסנית אינספור פעמים?
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע התקנתי במחשב שלי את @bios של gigabyte הורדתי תעידכון של הביוס מהאתר שלהם קיצור לא הלך שם משהו עם העידכון והמחשב לא עולה כלל הוא רושם: Award BootBlock BIOS v1.0 Copyright © 2000, Award software , Inc. Scanning BIOS Image in Hard Drive.... מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קובץ שהוא קובץ של תמונה ואני רוצה להעביר אותו לקובץ וורד איך אני עושה זאת? תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב כל הזמן עושה לי ריסטים , משהו כמו 6 פעמים ביום. סרקתי וירוסים עם קספרסקי , אד אוור , ספייבוט , ואין כלום. וגם עם HijackThis , והכל תקין. האנטי וירוס לא מוצא וירוסים , הספיי וורים אצלי נבדקים מידי יום. הקבצי טמפ מוסרים כל יום , ואין לי מושג מה גורם למחשב לאתחל את עצמו , תוך כדי עבודה , בזמן משחקים או סתם גלישה ברשת. חשבתי שזה החום של המעבד ובדקתי עם תוכנה בשם speed fan ואני לא מבין את הנתונים שלה : temp1 : 39c temp 2: 34c temp3 : 56 c עם נורית אדומה לידו. hd0 : 33c hd1: 36c מה הבדיקה שלה אומרת ? תוצאות תקינות ? מה גורם למחשב שלי לעשות ריסטים ? אם אין לי וירוסים ? או טרויינים ? גם הסרתי את האפשרות של ריסרט אוטומטי מהלוח בקרה , במקרה של בעיה. אם אני אתקין את הווינד…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-