תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום רב , קניתי לוח אם חדש וזכרון חדש. לוח האם - H87-HD3 של ג'יגהבייט הזכרון : DDR 3 16G (8Gx2) 1600 Kingston HyperX Blu Kit כאשר אני נכנס לביוס , משום מה אני רואה שהזכרון עובד במהירות של 1333 . ה system memroy multiplier מכוון ל auto מה אני אמור לעשות על מנת שיעבוד ב 1600 ? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב בן חצי שנה מאז FD core 3000 usb3.0. יש למארז 3 מאווררים ואף אחד מהם לא עובד. המאווררים של המעבד והספק כח עובדים יופי. על פניו נראה שכל החיבורים של המאווררים מחוברים כמו שצריך. מישהו יכול לכוון אותי יותר למה אולי הם לא עובדים? זו בעיה או שככה זה צריך להיות. עשיתי בדיקת מעלות באוורסט ואלו התוצאות:
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המעבד כל הזמן על 100 אחוז יש לציין שהמחשב חדש i3 4130 4ראם Ssd 840 evo 250 למה המעבד תמיד ב100 ? לעזרתכם אודה, תומר.
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם המהירה! הזמנתי מחשב חדש מחנות מוכרת, והמחשב חטף מכה בזמן המשלוח. המחשב נמצא במארז Fractal Core 3000 ונפל על חלקו התחתון / אחורי של המארז כאשר הוא ארוז כהלכה באריזת היצרן (קרטון וקלקרים), המחשב הכיל 2 דיסקים קשיחים, SSD וקירור Arctic 7 Pro אך ללא כרטיס מסך חיצוני (כמובן לוח, מעבד וספק כוח). הקרטון כנראה נפל על משהו מגובה של לפחות מטר וחטף מכה טובה(המתוארת בתמונות), כתוצאה מהמכה רוסק הקלקר בנקודת הפגיעה. הנזק הפנימי הנראה כאשר פתחתי את המארז היה: 1. תופסני המתכת של הפילטר התחתון (ספק כוח) היו עקומים / שבורים (איזור המכה - כלומר החפץ הפוגע עבר את הקלקר ופגע בפילטר עצמו במארז). 2. הדיסקים הקשיחים ושאר המסילות הפנויות של הדיסקים היו תקועים באלכסון…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה דומה לזאת בתמונות פה http://www.flickr.com/photos/60587624@N03/sets/72157629887949709/detail/ זה קרה אחרי שהתעסקתי קצת בסידור הכוננים במחשב וכנראה שינוי כבלי ה IDE בלבל משהו, לפני כן הכונן הראה 2 טרה ועבד מעולה. ניסיתי להוריד כל מיני כלים מהאתר של סיגייט ושל אינטל ( יש לי לוח אם DH67CL שלהם) ואף שימוש ב Gparted ללא הצלחה. ניסיתי לחברו במחשב אחר עם לוח אם של ג'יגבייט וזה גם הראה טרה 1. הכונן הוא ST2000DM001. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי 8.1 שרץ על W530 דרייברים מעודכנים. אם אני לא נוגע במחשב תוך כמה דקות אני שומע את המאווררים נקרעים.... בדיקה ב-TASK MANAGER: ntoskrnl.exe טוחן את המעבד. ProcessExplorer משום מה מסרב להקליט ארועים.... יש על המחשב 2.5 אנטי וירוסים (אולי זו הבעיה.....) ביצעתי סריקת בוט.... ברגע שאני נוגע במקלדת, הוא נרגע. רעיונות ? (rundll32.exe גם חוגג....)
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המחשב מזהה 3 גיגה מותקן אבל רק גיגה בשימוש. 2גיגה שמור לחומרה. או יותר נכון לביוס. לוח אם:x58a - udr3 ניסיתי לעדכן ביוס לא עזר. כבר לא יודע מה לעשות המחשב לא זז
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, סוף כל סוף קיבלתי את המחשב החדש שלי. בכוונה הזמנתי לוח עם 5 ערוצים בשביל המערכת שלי. התקנתי אותה, הכל טוב ויפה ובאמת דרך התוכנה של הכרטיס קול ניתן לשמוע בהפרדה בכל רמקול בנפרד! הבעיה היא שאם אני שומע שירים ביוטיוב הוא משמיע לי רק ב2 רמקולים הקדמיים... האם ניתן לשמוע בכל ה5? ואם לא... האם במשחק BF4 כן ישמעו בכל ה5? בכלל, איך כל העניין הזה עובד? הקובץ חייב להיות מוגדר ל5 ערוצים? תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס מסך 7790HD 1GB וכל פעם שאני מחבר עם כבל HDMI ושם את הרזולוציה על ה 1920*1080 זה לא מראה על כל המסך מישהו יודע איך מסנכרנים את זה?
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קובץ שהוא קובץ של תמונה ואני רוצה להעביר אותו לקובץ וורד איך אני עושה זאת? תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב לפתע פתאום ללא מאמץ בכלל בכלל גם ששום דבר לא פועל התחיל לעשות רעש של רכבת זאת לציין שזה לא היה ככה עד לפני כמה שעות... הוא נקי (יחסית) וגם אם לא זה לא אמור ממש להתאמץ גם בלי אבק איך אני מעיף את הרעש הזה מהאוזניים שלי?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה, המחשב מקבל חשמל המאוררים עובדים אבל הרמקול לא משמיע קול שאין בטריה ואין כרטיסי זיכרון הכל התחיל בזה שרציתי להוסיף זיכרון למחשב, ניסיתי להוסיף ולהוריד והיה ציפצופים, עכשיו הרמקול לא מצפצף בכלל ואני לא יודע לאתר את התקלה, מה אני עושה?
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לפני הכל - נתחיל עם המפרט הנוכחי: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 קירור למעבד: ARCTIC Alpine 11 Plus לוח: Gigabyte 965P-DS3 זיכרון - סה"כ 6GB ב-4 מודולים: Kingston DDR2 1GB 667MHz X 2 Kingston DDR2 2GB 800MHz X 2 כרטיס מסך: Gigabyte AMD Radeon HD 6570 1GB דיסק קשיח - שני דיסקים בנפח 500GB כל אחד: Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB Seagate ST3500418AS Barracuda 7200.12 500GB כונן אופטי: LG GH24NS95 DVD Rewriter מארז: NZXT Apollo ספק כח: FSP 300-60THA(1) 300W אין המהרה כלשהי. המחשב דולק כ-90% מהזמן (אני מכבה אותו אולי פעם בשבוע ללילה אחד). הבסיס של המחשב (הלוח, הזיכרון במהירות 667MHz, המארז וספק הכח) נקנה לפני 7 שנים, עוד 4GB נקנו לפני כ-4 שנים, דיסק קשיח אחד נקנה …
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אתמול פירמטתי את המחשב, הכל עובד מצויין עד לרגע שהפעלתי את הסטים שלי וניסיתי להעלות משחק (לדוג' - BIOSHOCK). כאשר אני מעלה משחק, לא משנה איזה, ולא רק מהסטים אני נתקל בשגיאה. מצ"ב צילום מסך שמראה את הבעיה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי. אני גולש באתר המון,כל יום למעשה ומאוד נהנה מהכתבות ומהדיונים. למרות שאני לא ממש זקוק למערכת חדשה,החלטתי להתפנק בלוח אם ש ג'יגבייט GA-H81M-S2PV ובכונן SSD של סמסונג 840 בנפח 120GB. אני לא מצליח להתקין על WIN7 בשום מצב,אין בעיה להתקין על כונן מכני. ניסתי להגדיר בביוס מצב AHCI ועדיין,לא מצליח לסיים את ההתקנה. ב94% ההתקנה נתקעת ולא ממשיכה. יש לציין שהכוננן כניראה תקין כי זה הכונן השני מאותו סוג שאני מנסה להתקין עליו ואפילו החליפו לי את הכונן לאחר שהתלוננתי על הקודם. מא אני עושה לא נכון? אשמח לשמוע מה דעתכם.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
החלפתי מאוורר למעבד כי הקודם התקלקל. שמתי משחה תרמית ועדיין המחשב מגיע ל85-90 מעלות אחרי 2 דקות. בדקתי בביוס והמעבד על 1.2Ghz מתוך 2.5Ghz והאוברקלוק אוף. המחשב מתחיל מ-30 מעלות בביוס ואחרי 2-3 דקות מגיע ל-85-90. אני מתוסבך מזה כבר אין לי מושג מה לעשות. מישהו יכול לעזור?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, שמח להצטרף לכאן יש לי בלימודים רשת אלחוטית פרוסה בכל הקמפוס כשלכל סטודנט יש יוזר וססמא אישיים. בימים האחרונים שמתי לב לבעיה בהתחברות לרשת דרך הלפטופ. הוא רושם לי WINDOWS UNABLE TO CONNECT שמתי לב שלא משנה איזה יוזר\ססמא אני אכניס - הוא יקפיץ לי את ההודעה הזאת אוטומטית ויהי מה. ניסיתי: 1. למחוק את ההגדרות של הWIFI ולהתחבר מחדש 2. להגדיר את ההתחברות לרשת manually 3. למחוק את הדרייברים של הכ. רשת והתקנה מחדש 4. לחבר כ. רשת אחר ב USB סטיק - שגם כאן, כשהייתי בטוח שהבעיה תפתר - היא לא נפתרה. כל אלה לא צלחו. ועדיין הבעיה נמשכת. חייב לציין שבעבר הצלחתי להתחבר לרשת וזאת בעיה חדשה, בנוסף, בגלקסי ובאייפד אני מתחבר בלי בעיות וגולש כרגיל. כך שהבעיה היא ללא ספק במחשב עצמו. …
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של LENOVO. זרקתי אותו על המיטה בזמן שהיה דלוק והמסך התחיל לרצד ומיד כיביתי אותו. עכשיו שאני מדליק אותו חוץ מפינה קטנה במסך מופרדת על ידי פס שחור אי אפשר לראות כלום. החצי השמאלי של המסך שחור לגמרי והחצי השני לבן עם פסים צבעוניים. את הפס השחור והפסים הצבעוניים אפשר לראות גם שהמסך כבוי. אז הרסתי אותו לגמרי או שיש דרך לתקן? לא נראה לי שיש לי עדיין אחריות, יש טעם לפתוח אותו ולנסות לראות אולי מה קורה?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי בברצלונה הסופ"ש וצילמתי דרך הנייד (GALAXY S2) תמונות. הטעות שלי היא שצילמתי את התמונות דרך MICROSD סיני שקניתי באיביי בפרוטה וחצי. נסיתי להוריד תוכנות שמתקנות קבצי תמונה פגומים, ועוד ועוד.. לצערי לא צלחתי. יום לאחר מכן ראיתי את כל התמונות בפלאפון הנייד במצב הזה: אף על פי שהמסך הציג לי את שהקבצים שבורים העברתי אותם למחשב (אציין שיש לא מעט קבצים שנמחקו לגמרי).
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מישהו יכול להגיד לי האם אפשר להדליק מחשב בלי מעבד? ברור לי שהוא לא יעשה בוט אבל השאלה אם המאוורים יתחילו לעבוד (בדומה להדלקה בלי זיכרון). אני שואל כי המחשב שלי לפתע לא נדלק אבל הספק כן מספק. כנראה הלך המעבד, נכון? בין העונים תוגרל תודה מיוחדת. תודה (לא מיוחדת). dr
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לצרוב קובץ בפורמט ISO בגודל 8.03 גיגה בצורב DVD שתומך כמובן ב-DL , אני מכניס דיסק ולוחץ BURN והוא מעלה לי הודעה שחסר 76 מגה לדיסק האופטי ,מה עושים איך אני אוכל לצרוב אותו ? הצורב הוא LG והדיסק האופטי מתוצרת SILVER LINE, אני מעלה תמונה של ההודעה, וסימנתי בחץ בתמונה איפה שרשום שחסר 76 מגה לביצוע הצריבה , בנוסף רואים את זה בחלונית הקטנה של ההודעה במרכז התמונה שחסר מקום בדיסק האופטי ,מה עושים ? תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התצוגה אצלי מוגדרת על רזולוציה של 1920x1080 וזה לא באמת מוצג ככה, עשיתי הפעלה מחדש למחשב וזה לא עזר. עד אתמול זה עבד בסדר. משום מה אני לא מצליח להעלות לכאן תמונה על מנת שתמחיש לכם למה אני מתכוון, זה רושם לי 'This is not a valid image file', התמונה שאני מנסה להעלות לכאן היא Jpeg והיא שוקלת 193kb. אשמח לעזרכתם, תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני עובד עם חלונות 10 ויש לי 16 גיגה ראם DDR4 הזיכורנות למעבדים החדשים וכאשר המחשב עובד זמן אורך הזיכרון הפנימי עולה מעצמו בלי ששום דבר פועל עד שזה מגיעה למקסימום ושוב שום דבר לא פועל חוץ מהווינדוס עצמו יש למישהו מוגש מזה הבאג הזה? וכן נכנסתי לTASK MANGER והקובץ הכי גדול שם לוקח 120 מגה בערך ולא רואים לאן הזיכרון הולך
-
- 12 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להתקין WIN 7 על לפטופ חדש שכרגע יש לו WIN 10. המחשב הוא dell inspiron 13 - 7352. אחרי משחקים בביוס עם הבוט, הצלחתי בסוף לעשות בוט מהUSB, אבל ההתקנה נתקעת ממש ממש בהתחלה אפילו לפני המסכים הכחולים של ההתקנה. הISO שבו אני משתמש עובד בטוח, מניסיון על מחשבים אחרים. אני אובד עצות תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי היום 2 מאווררים 120 (12) מ"מ של 2000RPM scythe slip stream, חיברתי,הפעלתי,ואני מקבל 2 מאווררים שעובדים בעוצמה מלאה עם המון רעש... יש אפשרות לשלוט עליהם ? אולי צריך לכוון משהו בביאוס ? תודה
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-