תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברה שלי יש מחשב יחסית בסדר פנטיום 2.4 עם לוח של אסוס כבר לא זוכר וכרטיס מסך GEFORCE 5200 AGP ולצערי רק 256 MB המשחק היחיד שהיא משחקת הוא SIMS 2 והמחשק דיי עובד לאט, מה לעשות על מנט לשפר ? זיכרון יעזור או החלפת כרטיס מסך ? חשוב לציין שהרזולוציה המקס' שהיא משחקת היא 600X800 תודה מראש, חן.
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי את ה-windows מחדש, ומאז משחקים עולים אצלי באיטיות מחרידה, אין שנייה שהתמונה לא נתקעת, והורדתי את האיכות תמונה והרזולוציה אבל זה כמעט לא שינה. לא חשבתי שמשחקים יכולים להתקע בצורה כזאת תחת radeon 9000. ואל תחשבו ששכחתי להתקין את הדרייבר.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
המשחקים בעבר היו עובדים אצלי חלק בלי תקיעות וזמן טעינתם היה מהיר.. לדוגמא פיפא 07. הבאתי את המחשב לטכנאי ומאז שחזר לי המחשב הפיפא נתקעת בין מסך למסך ... כלומר כל פעם שהפתח חלון חדש הוא נתקע ומשתחרר אחרי כמה זמן שאלתי את הטכנאי מה הבעיה ואין לו איך לעזור לי. הודה לכם עם תעזרו לי. תודה ניל.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי מה קורה? לפני כ-3 חודשים רכשתי לפטופ Asus 32xvd i5. הזיכרון הפנימי הוא 4 ג'יגה. מותקן ווינדוס 7 64 ביט. פחות או יותר מתחילת העבודה על המחשב, הוא לא עבד במהירות מצופה ממחשב כזה...אני מדבר על ביצועים בסיסיים כגון עבודה באינטרנט, פתיחת חלונות.. לאיטים בזמן הקלדה, ההקלדה קופאת למספר שניות. לעיתים לוקח זמן רב עד שחלונות נפתחים. גם זמן העליה של המחשב (מרגע שמדליקים ועד תחילת עבודה) ארוך. היה מותקן אנטי וירוס avg אך מחקתי אותו (חשבתי שאולי זה קשור), והתקנתי לבינתיים windows essentials. אין איזה תוכנה שהתקנתי שלדעתי עלולה להשפיע... יש למישהו רעיון מה לעשות או מה לבדוק? לא נראה לי שאלו הביצועים של המחשב הזה. תודה
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום. המחשב עולה מאוד לאט וזה אפילו אחרי שפירמטתי אותו. ברור לי שזו בעיית חומרה אבל אני לא מצליח לעלות עליה. מרגע הופעת הנקודות שרצות המסך הופך שחור כמעט דקה שלמה ואז עולה הווינדוז והכל עובד מצוין. אלו הפעולות שביצעתי : החלפתי הארדיסק ופירמטתי גם אותו, החלפתי סטיק זיכרון, והחלפתי כרטיס מסך. עדיין אותה הבעיה. תודה למי שיוכל לעזור.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לאחרונה שמתי לב לתופעה של איטיות מסויימת ברגע שאני מסמן כל האייקונים בדסקטופ (WIN 7) וירוסים ורוגלות אין לי - בדקתי. שימוש ב CPU עומד על כ-0-5% אך ברגע שאני מסמן את כל האייקונים אז יש איטיות כפי שציינת והשימוש קופץ בערך ל-60% למשך שניה וחזור לנורמל. מה הבעיה בדיוק ? נ.ב מתי שאני מסמן את הקבצים אז אני רואה ב task manager שה- explorer.exe עולה ל50%
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והעברתי אליו את ה-SSD שעליו מותקן ה-Windows ואת הכונן הקשיח השני של Western Digital מהמחשב הישן. בהתחלה הכל עבד מעולה אך כעת, כמה ימי אחרי החיבור אני מרגיש איטיות ממש בפתיחה של קבצי .rar, מחיקה של קבצים, העברה של קבצים ממקום למקום, התקנה וכו'. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, זה לא עד כדי כך נורא, אבל די מעצבן. לפעמים, בדר"כ אחרי שאני משחק במשחק כלשהו, לוקח הרבה זמן(כ 3 שניות) לסגור/לפתוח חלון מסוים(לעשות minimize) יש הרגשה של lag כזה. לדוגמא: IRC או אתר או explorer. כאילו מרגישים שהמשחק עדיין פועל למרות שסגרתי אותו. אם אני מפעיל את המשחק שוב וסוגר אותו מיד זה מפסיק לרוב. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה עם פתיחת קבצי טקסט ומדיה פלייר. כשאני פותח קובץ של פנקס רשימות לוקח לו בערך 10 שניות עד שהוא נפתח, ככה גם קבצי מדיה פלייר. עשיתי איחוי, בדיקת וירוסים, הסרתי ספייוורים, וכלום לא עוזר. מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר חודשים, התקנתי על המחשב שלי Windows 7 x32, הכל עבד בצורה מצויינת והייתי מרוצה מאוד מהתוצאות. לפני כשבועיים התחילו בעיות של איטיות כבדה על המחשב, אי התמודדות עם עומסים שונים - לדוגמא, בזמן התקנה של תוכנה, אפילו הפשוטה ביותר - לא ניתן לעשות כלום עם המחשב, ההתקנה עצמה איטית מהרגיל והמחשב נתקע מדיי פעם (גם ההתקנה). עקב זאת, התקנות שאמורות לקחת כ-5 דקות במחשב רגיל (דוגמאת סקייפ), לוקחות כ-45 דקות, וזה בלתי נסבל. לאחר התייעצות עם מספר אנשים, המליצו לי לעבור למערכת של 64bit, בטענה שהיא מנהלת את צריכת המעבד והזיכרון בצורה יעילה יותר והדבר יניב שיפור. התקנתי על המחשב Windows 7 x64, אבל עדיין אני סובל מאותה האיטיות - הבעיה לא נפתרה. חשוב לציין שהאיטיות באה ליד…
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי מחשב טוב DELL XPS 9560 בשנה האחרונה אני מרגיש שכל משחק\תוכנה שאני מריץ המחשב נחנק ושומעים את המאוורים מתאמצים+מתחמם מה יכולה להיות הסיבה? איך אפשר לבדוק שהחומרה הכל תקין? איפה אפשר לשלוח לאבחון ותיקון? כבר פרמטתי פעם אחת לא עזר
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא מחשב לנובו מעבד איי 5 7800 זיכרון 16 גיגה סטיק של מהירות 2133 וסטיק של 3000 דיסק ססד 500 גיגה של סמסונג איבו כרטיס מסך מובנה אני עובד עם המון אינטרנט, אופיס ותוכנות קלילות פיננסיות יש לי מותקן אופיס 365 איטיות וכבדות, יש ליאנטי וירוס נוד32, פיירוול המון מקום בדיסק, מה עושים? התקנה מחדש של כל התוכנות היא בעייתית ולכן עדיתי cline מדיסק קשיח קודם והתקנתי ווינדוס 10 כשדרוג עבד כיו מטוס ולאחרונה יש איטיות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כן כן איטיות ופינג גבוה זה מה שמשגע אותי בימים האחרונים כל 2 דקות שאני משחק הפינק קופץ ל 5000 ואחרי דקה יורד לפינג סביר רגיל(לפעמים הוא פשוט מתנתק לי מהשרת). אני מקבל פינג טיימאוט מהמירק ואתמול לא הצלחתי להתחבר בכלל לאינטרנט למספר שעות מסיבה בלתי ידועה ספק האינטרנט שלי הוא ברק האם גם לכם זה קורה ? עוד דבר שיש לציין לפעמים רק הנורה הראשונה של המודם דולקת ולוקח לו איזה 10 דקות עד שהוא מצליח להדליק את הנורה השניה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיית חומרה שאני די בטוח שקשורה למעבד/לוח/זיכרון ולכן אני שואל כאן. מדובר במחשב פנטיום 4 1.7 עם 128 מגה זיכרון (אין לי כרגע את המפרט המדוייק, אבל אני יכול לברר אם זה נחוץ). המחשב נקנה לפני שנתיים בערך, וכמעט מההתחלה אני זוכר שהוא היה די איטי. תמיד האשמנו את אחותי הקטנה על כל הזבל שהיא מתקינה ושמה על המחשב. המצב הלך והחמיר ולא משנה כמה סריקות עם אנטיוירוסים ועם ספייבוט עשיתי המחשב נהיה איטי יותר ויותר. כשהמצב נהיה בלתי נסבל החלטתי לגבות הכל, לפרמט ולהתקין מחדש. כבר בהתקנה הקצב נראה לי די איטי ואחרי ההתקנה היה ברור שאמנם יש שיפור קל, אבל המחשב ממש ממש איטי. בגלל שמייד אחרי פירמוט והתקנה הוא כבר איטי (ואפילו כבר בשלבי ההתקנה הראשונים) אני מניח שמדובר בב…
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיית חומרה שאני די בטוח שקשורה למעבד/לוח/זיכרון ולכן אני שואל כאן. מדובר במחשב פנטיום 4 1.7 עם 128 מגה זיכרון (אין לי כרגע את המפרט המדוייק, אבל אני יכול לברר אם זה נחוץ). המחשב נקנה לפני שנתיים בערך, וכמעט מההתחלה אני זוכר שהוא היה די איטי. תמיד האשמנו את אחותי הקטנה על כל הזבל שהיא מתקינה ושמה על המחשב. המצב הלך והחמיר ולא משנה כמה סריקות עם אנטיוירוסים ועם ספייבוט עשיתי המחשב נהיה איטי יותר ויותר. כשהמצב נהיה בלתי נסבל החלטתי לגבות הכל, לפרמט ולהתקין מחדש. כבר בהתקנה הקצב נראה לי די איטי ואחרי ההתקנה היה ברור שאמנם יש שיפור קל, אבל המחשב ממש ממש איטי. בגלל שמייד אחרי פירמוט והתקנה הוא כבר איטי (ואפילו כבר בשלבי ההתקנה הראשונים) אני מניח שמדובר בב…
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אהלן חברים, לחבר שלי יש את המחשב הבא: Lenovo Ideapad Y700 Gaming Laptop, Intel Core i7, 16GB RAM, 1TB HDD + 256GB SSD, 15.6" Ultra HD (4K), Black המחשב עובד בצורה מאוד מאוד איטית, עד לרמה שישנו דיליי בהקלדת אותיות בדפדפן הגלישה. מבדיקה כללית זה נראה כי לרוב התדר של המעבד מכוון לתדר הנמוך ביותר בסביבות ה-800 מגה הרץ, למרות שמהחשב מחובר לחשמל והכל. לא הצלחתי למצוא אצלו שום תוכנה של ניהול משאבים שמותקנת בלנובו, ולכן אין לי מושג אם אכן המחשב עובד במצב חיסכון אך למרות זאת המחשב מגיב מאוד מאוד לאט. האם יש דרך לבדוק ולנסות לתקן את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמעו שמתי לב הבדל רציני שקורה לי בין וידוס 2000 ואקס.פי 2000 עובד לי מצויין אבל באופן הויזואלי הוא גרוע מאוד אבל באקס פי יש לי בעיה אחרי חודש הוא מתחיל לזוז לי כמו צב! הכל זז לי מאוד לאט ומבחינת להשאיר את המחשב דלוק לרוב אני משאיר אותו דלוק ימים ב2000 הכל היה עובד רגיל גם אחרי ימים שהוא דלוק ובאקס פי הכל מתחיל להיות לאט לאט גרוע! עכשיו הבעיה העיקרית שלי היא למשל שאני לוחת על האקספלורר להכנס יש לי מעין delay כזה של 10 שניות לפני שהוא נכנס לי לאקספלורר איך אני מתקן את זה? זה קורה לי בכל התוכנות! כל תוכנה שאני מפעיל יש לה delay מסויים עד שהיא בכלל מתחילה לחשוב בשביל להפתח! אנא עיזרו לי
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בניתי 3 מחשבים 2 של אינטל עם מעבדים של סלרון ואחד אתלון 64 ביט של AMD והבעיה היא כזאת שלושתם עבדו הכול בסדר אבל היו איטיים ניסיתי לבודד רכיב רכיב וכלום לעומת זאת לחבר שלי יש פנטיום 4 ישן עם לוח פולק עממי והכול רץ שם ...אצלי על הנייר הכול חדש מתקדם ועדיין איטי ..אם בשלושת המחשבים יש איטיות אז זה כבר אומר שהבעיה לא בלוח ולא במעבד או בספק כח או בזיכרונות ... הדיסק הקשיח חדש Sata 1.5 GB / 150MB/S בנפח 120GB. יכול להיות שאני שוכח לעשות משהו ובגלל זה יש איטיות מחפירה ? אני חייב לציין שבשלושת המחשבים עשיתי פירמוט דרך ה XP אבל פירמוט מלא .. לא מהיר אולי פה הבעיה צריך לפרמט קודם כל מה DOS ? הקטע שהדיסק הקשיח ממש חדש קיבלתי אותו באריזה בלי וירוסים בלי קבצים בלי כלום אפילו פירמוט מה…
-
- 14 תגובות
- 905 צפיות
-
-
בחודשיים האחרונים חלה האוטה משמעותית בחלק מהפעולות במחשב: * זמני קומפילציה ב-visual studio איטיים מאוד * תקשורת דרך דרייבר NDIS יעודי לכרטיס פיתוח חומרה ב-RJ45 מאוד איטית. * לעיתים פתיחת תוכנות לוקחת המון. במחשב אחר, חלש יותר, הכל רץ הרבה יותר מהר. בנוסף, מדי פעם המקלדת "משתגעת" והמקשים כאילו מוקצים לפעולות אחריות - F מתנהג כמו ALT, מקש C כמו HOME והשאר לא ממש מגיבים. מסתדר אחרי RESTART אותו דבר עם העכבר - מדי פעם קליק שמאלי מתנהג כ-download link למשל. גם מסתדר אחרי RESTART מפרט: I7-4770K SSD 256GB 32GB RAM לוח Z77 GTX660TI OC LOGITECH G700S KEYBOARD MICROSOFT X6 מלבד וירוס (לא מצאתי) ולפרמט מחדש - יש רעיונות איך לאבחן מה הבעיה? תודה
-
- 40 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום, בשבועיים באחרונים אני נתקל בבעיה במחשב, אחרי שהוא מעלה את הווינדוס ומראה את תמונת הרקע של שולחן העבודה לוקח לו עוד שתי דקות בערך עד שהוא מעלה את שאר האייקונים על המסך אם זה אייקונים של שולחן העבודה או של הווינדוס. בעבר נתקלתי בבעיה כמה פעמים אבל זה קרה תמיד הכי שהתקנתי תוכנה חדשה במחשב, אחרי שהסרתי אותה או שעשיתי system roll back המחשב חזר לתפקד כרגיל, הפעם לא התקנתי כבר חודש בערך כלום והדבר היחידי שניסיתי זה לסנכרן את הטלפון הנייד שלי למחשב בעזרת כבל usb שהגיע יחד איתו, חוץ מזה היו לי גם כמה פעמים שהמחשב נפל עקב הפסקות חשמל אז אולי זה בגלל זה בכלל? בכל מקרה כשניסיתי לעשות סיסטם רול בק במחשב לא הצליח לבצע את הפעולה ולהחזיר למצב התקין.. מה קרה למחשב שלי ואיך אני …
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום. מדובר במחשב שייעודו לגרפיקה ועריכת אלבומים דיגיטליים וכדו' לאחרונה לוקח לו הרבה זמן באופן מוזר בכל תמונה חדשה שהוא מציג עד שהוא מעביר אותה ממצב מפוקסל למצב של צפיה נורמלית. רציתי לשאול אם יש מישהו שיודע מה יכול להיות הגורם לזה. המפרט הוא זה: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W זיכרון: Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1.5TB Sata3 BaracudaLP 64MB cache קשיח למחשב שולחני: SAMSUNG SSD 830 128GB 2.5 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK אשמח מאוד לעזרה כיוון שהדבר …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת, מדובר בנפורס 3 MSI NEO2 PLATINUM ניסיתי כמה דיסקים, חלקים SATA חלקם PATA, האיטיות מחרידה DEFRAG לא עזר בכלל, זאת בעיה בדרייבר/בקר/משהו אחר.. כמו שאני זוכר נכון, הדרייבר היחיד שמותקן זה ה NFORCE FORCEWARE 5.1 ללוח אם בהעתקה מדיסק קשיח לדיסק קשיח אני מגיע לכ 5 מגה שניה בלבד !! מבקש בעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע מאיפה להתחיל לבדוק, כאשר אני מעביר קבצים מהכונן DVD שלי למחשב, האיטיות בלתי נסבלת, הקצב נשאר קבוע על 900KB לשניה, בדיסקים אחרים זה מגיע להעברה של 3 מגה לשניה ותו לא. בדקתי מה קורה כאשר אני מעביר קבצים מכונן לכונן ואין בעיה, הבעיה היא רק כאשר אני מעביר קבצים מהכונן עצמו למחשב אני משתמש ב WIN7 PRO 644BITוהכונן שלי הוא: LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA מפרט מלא בצד, מה אני צריך לעשות ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב AMD 3000 ג'יגה זיכרון... אני יודע שהמחשב לא כזה חדש / מהיר אבל הוא אמור לסחוב ווינדווז XP בקלות. היה לי 80 ג'יגה דיסק קשיח עד לפני שבוע. סבלתי שמה מאיטיות שהנחתי שבאה כתוצאה מהתנגשות בדרייברים (כי יש לי מקלדת של לוג'יטק מהסט 110, במקום להשתמש בעכבר שלה אני משתמש בMX Revolution) והאמנתי שזאת אחת הסיבות להתנגשות ולהאטה. לא העלתי בדעתי שום חדירת ווירוס, ספייוור וכו' מכיוון שהיו לי כמה הגנות על המחשב (COMODO, AVG, SPYWARE BOOSTER) כל הזמן ניטרו את המחשב ולא איפשרו חדירה. מה עוד, שהשתמשתי עם FF עם תוספת שמבטלת סקריפטים ומדברים בדף לפעול... אז האמנתי שהכל ביחד ימנע ממני חדירה של ווירוסים או ספייוור דרך האינטרנט. החלטתי לקנות דיסק קשיח חדש של 500 ג'יגה כי נגמר ל…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
במחשב מחוברים אצלי 3 כוננים כשיחים בנפחים של 250 GB כולם מלאים למעט כונן C בזמן האחרון הרגשתי ירידה בתיפקוד תגובות המחשב לדוגמא כאשר אני רוצה להיכנס למשל למחשב שלי לוקח זמן תגובה עד שאני מקבל את החלון על המסך כאשר ניתקתי את שני הכוננים ונשארתי רק עם כונן אחד הבעיה הסתדרה והמחשב חזר לתגובה נורמלית לצין שלוח האם הוא ASUS P5N32 -E SLI N זכרונות 6G RAM מערכת הפעלה ויסטה 64 BUT
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-