תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
הי, יש לי מחשב נייח כבר קרוב ל-3 שנים - יום בהיר אחד (ממש כך... הוא עבד באופן מלא ללא אף תקלה עד עכשיו) הוא כבר לא הצליח להידלק יותר (הוא נדלק ונכבה בלולאה ולא מגיע ל-POST). העברתי את המחשב לחברה בה קניתי לבדיקה - והם אמרו בינתיים שהם "ניקו מגעים בלוח אם" והלוח אם עובד תקין בבדיקות מבודדות שלהם אך יש צורך בעוד בדיקות. רציתי לשאול כמה שאלות בנושא: 1. מה לפי דעתכם יכול להיות גורם סביר לבעיה הנ"ל. 2. מה זה אומר "ניקו מגעים בלוח אם" ? (הלוח אם קרוב לסוף האחריות - ואם יש בעיה בלוח אם אני לא מעוניין בפתרונות חלקיים שכאלו) 3. האם ליצור קשר עם החברות עצמם של החלקים יכול לעזור במשהו, או שאני חייב להתנהל מול הסניף בו קניתי (למרות שהם עושים לי בעיות). …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ב - Microsoft edge מסיבה לא ידועה כאשר אני מבקש הדפסה המסך של ההדפסה (זה שניתן לבחור בו את המדפסת, העמודים וכו') מופיע לשנייה ונעלם מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אין באפשרותי להקליד בקובץ וורד 2016..למה??? רושם שהבחירה נעולה..איך משיבים מצב לקדמותו??או משחררים בחירה?
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כוננים קשיחים, סך כולל של 780 ג'יגה. אני מעוניין למסור אותם לרשויות החוק לבדיקה, כדי לסייע בתיק שפתחתי. בכדי לבצע את התהליך ולא לפגום באיכות חיי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיכיל את כל מה שהיה לי בהוא שאני עתיד למסור. גיבויים ושכפולים יש לי 2 אופציות: 1. לשכפל את 2 ההארד דיסקים לכאלה הזהים להם בנפחם, ולהרכיבם על מחשב חדש. 2. לשכפל רק את ההארד דיסק שבו מותקנת מה"ה. להוסיף לשם את התוכן של ההארד דיסק השני. לצורך כך אצטרך הארד דיסק של 1 טרה. אותם לחבר במחשב חדש. יכול להיות במצב כזה שיהיו קצת בעיות עם הפעלת משחקי מחשב, כיוון שבמחשב המקורי המשחקים ישבו על ההארד דיסק השני ומ"ה על הראשון וכעת יש הארד דיסק אחד. כדי להמנע …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה למצוא פתרון טוב לבעיית הwi-fi בבית, אני גר בבית הכולל 3 קומות - מרתף, קומה 0 וקומה 1. המודם של האינטרנט נמצא בקומת המרתף ומי שנמצא בקומה 1 לא יכול להשתמש ב wi-fi. היום יש לנו מרחיק טווח בקומה האמצעית אך הוא לא מספיק טוב, אולי ישנו פתרון אחר?האם יש מרחיקי טווח מומלצים שבטוח יפתרו את הבעיה? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אתמול הפעלתי את המחשב של אשתי ועלתה הודעה בנוגע לבעיה במאוורר המעבד. מצרף צילום מסך של ההודעה וצילום מסך של המעבד. המחשב עובד, מעלה windows אבל אני לא משאיר אותו פתוח האם צריך להחליף את המאוורר? האם יש טעם כלכלי בכך (בהנחה שלא אעשה זאת לבד)? תודה נמרוד
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ותודה מראש לעוזרים , ברשותי מחשב נייד מדגם Lenovo y700-15 , הנייד נקנה לפני חודש. קניתי ssd 2tb ואני רוצה לחבר אותו למחשב, המחשב מגיע עם מערכת הפעלה windows 10 מובנה בחתימה דיגיטלית. התייעצתי עם טכנאי מחשבים טלפונית והוא אמר שאני חייב לשכפל את הביוס שעל המחשב אחרת לא אוכל להתקין את ה ssd, הוא ביקש 250 שקל עבור העבודה. רציתי לשאול עד כמה זה באמת מסובך והאם אפשר לקבל עזרה בביצוע השכפול. תודה וערב טוב.
-
- 24 תגובות
- 11.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מנסה להתקין ווינדוס 7 פרוץ מדיסק און קי, העברת הקבצים לדיסק און קי בוצעה כמו שצריך, נכנסתי לBIOS במחשב ללא ווינדוס כלל (חדש ונקי), והגדרתי שיתקין את הווינדוס מהדיסק און קי שלי. בוצע ריסטארט למחשב והחלה לעלות ההתקנה של הווינדוס (המקלדת והעכבר עבדו בBIOS כך שהם תקינים), ברגע שעלה המסך של בחירת שפה להתקנה וכו' העכבר והמקלדת (ולפי איך שזה נראה כל חיבורי הUSB שמחוברים למחשב - כולל הדיסק און קי), הפסיקו לעבוד. במצב הזה לא ניתן להתקדם עם ההתקנה כי אין לי שום אמצעי שליטה. מה יכולה להיות הסיבה והפתרונות האפשריים? תודה!
-
- 19 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה בתקופה האחרונה המחשב עובד רגיל אך כשאני נכנס למשחק המחשב נכבה ואז נדלק אחרי 3 דקות .. בעת שימוש רגיל הטמפרטורה לא עוברת את ה30 מעלות .. בעת משחק לדוגמא Bf4 הטמפרטורה עולה מעל 80 מעלות ( מצורף תמונה ) .מישהו יכול לתת לי פתרון לבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכל פעם שאני גולש עם גוגל כרום נפתחות לי למטה עוד ועוד חלוניות חדשות לבד ! חלוניות עם עמוד לבן סרקתי את המחשב עם שתיי תוכנות אני וירוס שונות והוא לא מוצא כלום למה זה קורה ? הינה צילום המסך
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
טוווווווו ארוך,זה התחיל באמצע הלילה כשהמחשב היה כבוי,ומאז לא מפסיק,רק כיבוי מפסק הרמקול מפסיק את הטווווווו הזה. מה הגורם ומה ניתן לעשות,תודה.
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב יחסית ישן אבל עבד מצוין עד שמת פתאום... המפרט: לוח אם Gigabyte EP45-ds3 מעבד אינטל Q6600 זכרונות G.SKILL DDR2 2*2GB כרטיס מסך GeForce 8400 GS ספק FSP500-60GHN כשמדליקים אותו כל הנוריות על לוח האם נדלקות יחד לרגע ומיד נכבות, המאווררים מתחילים להסתובב ומיד מפסיקים, וחוזר חלילה. כל זה ללא צפצופים. ניתקתי את ההארד דיסק, הזכרונות וכרטיס המסך- הנוריות אותו דבר ועדיין אין צפצופים. יכול להיות שהבעיה בספק ולא בלוח האם? שווה להשקיע בבדיקה בחנות, או ישר ללכת לקנות מחשב חדש? כמה אמורה לעלות בדיקה? 250 זה מחיר סביר ? תודה רבה לעונים
-
- 18 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום, הופיעה לי בעיה מואד מוזרה במחשב(וינדוס 10, 64 ביט). כשאני צופה ביוטיוב ובחלק גדול ממשחקי המחשב הכל עובד פיקס. לאחרונה שמתי לב שכשאני מריץ סרטים או סדרות מסוימות, יש לי מוזיקת רקע והכל..אבל אני לא שומע דיאלוג, וזה נכון לגביי משחק אחד ספציפי(Far Cry Primal). הקטע העוד יותר מוזר הוא שכשאומרים בסדרות למשל 'בפרקים הקודמים', אני שומע את כל הסאונד והכל..אבל כשמתחיל הפרק, פוף הוא נעלם. למישהו יש רעיונות? נ.ב. הבעיה מופיעה אך ורק דרך החיבור הישיר למחשב(רמקולים). כשאני משתמש באוזניות ובDAC חיצוני הכל עובד.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי ברשותי מחשב אינטל פנטיום E2140 שחסר בו הדרייבר "אפיק SM". חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי לצערי תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד שהרזולוצית מסך שלו היא 4k ויש לי טלויזיה שהרזולוציה שלה היא full hd עכשיו בהגדרות של הוינדוס הרזולוציה המקסימלית שהוא נותן היא 1080X1920 למה אין אפשרות לרזולוציה של 4k אם המסך של המחשב תומך בו ? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג במחשב לוח אם, מעבד וזיכרונות. האם אני צפוי לבעיות תאימות של הלוח על הדיסק הקשיח שיש לי ועם דיסק קשיח נוסף שמותקן לי?
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
- 2 followers
-
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש לפני חודש וחצי של לנובו דגם יוגה 720 ולצערי אני כבר נתקל בבעיה שאני מדליק אץ המחשב הוא פשוט נתקע ולא עולה לי המערכת הפעלה. אני יפרט יותר הוא נתקע לפעמים ממש בהתחלה עם הסמל של לנובו ויש כמו עיגולים כאלו שמסתובבים שנראה לי ששיכים לוונדוס רק מוזר שיש לוגו של לנובו. או שהוא נתקע במצב שבו רשום preparing automatic repair או במצב שרשום Diagnosing your PC. א. האם יהיה חייב במצב כזה לבצע פורמט ולמחוק את כל הנתונים ולהתקין מערכת הפעלה חדשה ? ב. האם ניתן לגבות את הקבצים שיש לי על המחשב אם המערכת הפעלה לא עולה לי ? ג. האם לדעתכם מדובר בתקלה של מערכת הפעלה ? ד. יש לי מערכת חוקית שבאה עם המחשב נייד האם אני יצתרך לק…
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE X370 GAMING K5. האופציה Fast Boot הייתה אצלי על Disable ולאחר שהעברתי אותה ל-Ultra Fast אני לא מצליח להינס לביוס. כבר ניסיתי המון פעמים לרסט את המחשב (Windows 10) ואני רואה שרשום לי ללחוץ Delete עלמנת להיכנס לביוס, ניסיתי וניסיתי לאחר הפוסט וממש מהר לכל אורך העליה של המחשב אבל הוא שוב ושוב נכנס ישר למערכת הפעלה.
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כרטיס מסך Gigabyte GTX1080 Ti, הורדתי מהאתר של Nvidia את הדרייבר ובחרתי Windows 10 64 Bit ו-1080 Ti. כשאני מתחיל להריץ את הדרייבר הוא בודק ואומר לי שהגרסה לא מתאימה לגרסת הווינדוס שלי, לי יש Windows 10 64 Bit Enterprise. מה עושים ? ניסיתי להוריד כמה פעמים ואותו הדבר.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברים. למישהו יש ספק מודולורי וכבל כזה שהוא לא משתמש בו ומוכן לתרום אותו? לא קריטי האורך, הצבע או כמות חיבורי ה SATA: 6pin to three SATA connectors Modular Cable
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום הרכבתי היום את המחשב שלפי דעתי מורכב כמו שצריך. המחשב עולה ולאחר 5-10 שניות מפעיל עצמו מחדש , אין תצוגה במסך. המעבד , הזיכרונות יושבים טוב - גם הקירור. ממה יכול לנבוע הבעיה? אם נשפך טיפה משחת קירור על הבית של המעבד זה בעייתי? אם תצטרכו פרטים נוספים אשמח לתת. -אין כרטיס מסך חיצוני אלא מחובר למובנה בלוח. -האורות נדלקים והמאווררים פועלים כראוי. -כל החלקים חדשים מהקופסא מפרט: לוח אם z270x gaming 7 מעבד intel i7 7700 זכרונות Corsair Vengeance 16GB (2x8GB) DDR4 3200 (PC4-25600) C16 for Intel 100, Red LED (CMU16GX4M2C3200C16R) ספק : EVGA SuperNOVA 650 G1, 80+ GOLD 650W, Fully Modular דיסק קש…
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להתקין מערכת הפעלה של הסתדרות המורים הניתנת כשידרוג בלבד למערכת הפעלה רגילה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד 6700K ראם 16GB DDR4 לוח - ASUS Z170I PRO GAMING אנא עיזרו לי. יותר מ3 דקות. זה לא הגיוני.
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, בעת שימושי היום במחשב נוצר רעש סטטי באוזניות והמחשב נתקע. כיביתי את המחשב ע"י לחיצה ממושכת על הכפתור הדלקה/כיבוי, ולאחר מכן המחשב לא עלה יותר. הינני חושד בכרטיס מסך. לאחר שניתקתי את הכרטיס מסך מן המחשב, המחשב נדלק ועובד. שאלתי היא כזאת האם בוודאות הדבר אומר שהכרטיס מסך הינו הבעיה? או יכול להיות שמדובר בספק כוח שאיבד מכוחו לספק את המתח הנדרש עבור הכרטיס מסך? מפרט: i5-3470 gigabyte b75m-d3h msi gtx970 seasonic ss620gb
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-