עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by stav_r,

שלום לכולם. לאחורה התחלה אצלי בעיה מזורה : המחשב עובד ונדלק , אבל המסך מראה כאילו אין אות ונכנס ל Power Save . המסך תקין בוודאות , חיברתי אותו למחשב הנייד והוא הראה תמונה. המחשב גם כן נראה תקין , עובר POST , הכרטיס מסך עובד וכל המאוורים מסתובבים. מה שכן שמתי לב שהחיבור של הכרטיס מסך נראה שבור ולא תקין. אבל מה שקורה שזה לפעמים הכרטיס מסך מחליט לשלוח אות והכל תקין ועובד זה קורה פעם ב ואם אני עושה ריסט זה כבר לא עובד. מה לעשות ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by No-One,

שלום לכולם, בטעות פתחתי כמה משתמשים על כמה כתובות מייל שלי כיוון ששכחתי את הססמאות. אני מעוניין למחוק את שאר המשתמשים, ניסיתי למצוא בהגדרות החשבון ולא מצאתי, מישהו יכול להסביר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי לוח אם של P2, ויש בו רק 2 שקעים של מאורר, אחד ליד המעבד (תפוס) ואחד ליד כרטיס המסך (פנוי). למארז שלי אין מאורר ולכן פירקתי מאורר מספק כח הרוס ואני רוצה לחבר אותו למארז. 2 אופציות לפני: א. להשיג חוט ארוך עם חיבור מתאים ולחבר את המאורר המפורק ליציאה שיש לי ליד כרטיס המסך. ב. לחבר את המאורר לספק כח (הוא משהו כמו 250W, ישן וג'נרי), ושוב על ידי שאמצא חיבור מתאים. השאלה, בעיקר לאופציה השניה: איך אני מוודא שהמאורר לא יישרף לי מהחשמל שיקבל מהספק כח? (או מהלוח אם)?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Yans,

היי חברים הרמקולים משמיעים רעש סטטי חלש וכל מיני קליקים, בעיקר כשהמחשב מבצע פעולות או חושב - למשל בתנועות עכבר, הרעש ממש מלווה את התנועה. אין קשר לעוצמת הקול - גם כשאני משתיק לגמרי, או אפילו מחבר אוזניות, זה עדיין שם (לא דרך האוזניות). הדרייברים עדכניים וזה מחשב חדש לגמרי עם לוח אם ברמה גבוהה מאוד אז אני לא מבין מה הבעייה כאן. עצות, רעיונות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי לכולם/ן יש לי נקות אינטרנט בממד, ואני רוצה להוציא אותה משם ג בגלל הקרינה וגם בגלל הקליטה המוגבלת. מה עלי לעשות ? יש חדר בבית בו יש נקודה שבעבר היה בה חיבור לטלפון, האם אני צריכה לקחת את הכבל רשת והראוטר מהממ"ד ופשוט לחבר את הכול לנק' החדשה? או להזמין טכנאי ? תודה מראש, אביב

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by PT,

i went to the shower and when i came back the keyboard didn't work. it'a a microsoft wireless multimedia keyboard. i've tryed to replace the batteries and reconnect it with the button o the base no luck :'( help me! i have no alternative keyboad, only this virtual one

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  7. Started by ikehgl,

שלום כשאני "מעיר" את המסך של המחשב אני נדרש להכניס את הסיסמה שפעם קבעתי, לפני ששולחן העבודה יכול לעלות. לא זוכר איך קבעתי את הסיסמה ומעוניין לבטל אותה כי רק אני משתמש במחשב. יש לי חלונות 10 , אם זה משנה. אשמח להדרכה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  8. Started by neogod,

יש לי 2 הארד דיסקים אחד של 30 ג'יגה שמחולק ל5 מחיצות , אלה הם 5 המחיצות הראשוןנות ועוד אחד של 6 ג'יגה שזה ההארד דיסק האחרון!!! עכשיו כל כמה פעמים שאני מפעיל את המחשב מחדש אז הדיסק של 6GB הופך להיות D למרות שאני מגדיר אותו ב disk managment כ- H האם יש דרך לגרום לו להשאר כ H ולא לחזור להיות D אחרי הפעלה מחדש????

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by renton,

אחרי שעשיתי FLASH ל BIOS לגרסת 1.30 משום מה , יציאת USB אחת בלוח לא עובדת...... יש למישהו מושג? :-\

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  10. שלום. אז ככה, באמצע התקנה של תוכנה(Spyware Doctor אם זה רלוונטי) המחשב פשוט נתקע, ולאחר כמה שניות הוא איתחל את עצמו, מאז כל פעם שאני נכנס לווינדוס - המחשב מבצע ריסט אחרי 10 שניות. אין לי מושג איך זה קרה ולמה.. בהתחלה חשבתי שזה אולי כנראה נגרם מתוצאה של וירוס, כי לאנטי וירוס שלי פג התוקף אז חשבתי שאולי זה בגלל זה. החלטתי לבדוק את זה, במקרה יש לי גם ווינדוס ויסטה שמותקן על הכונן השני והחלטתי לבדוק, הורדתי AVG וסרקתי את הכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה XP, וזה לא מצא כלום.. אולי למישהו יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Sickp,

המחשב הנייח שלי משום מה עושה ריסט בלילה.. בלי סיבה ניראת לעין. במהלך היום המחשב עמוס - משחקים כבדים וקלים, אינטרנט, תוכנות עריכה וקידוד למינהם ודווקא בלילה כשהוא במנוחה [אפילו לא שמתי הורדות!] הוא עושה ריסט ובבוקר אני מוצא אותו במצב שבו בוחרים יוזר ומכניסים סיסמא.... יש לי וינדוס 7 SP1 Intel DualCore E5700 @ 3.8GHZ כרטיס מסך Radeon HD4850 @ Core: 680Mhz, Memory: 1000Mhz זכרון 2 סטיקים של 1GB DDR2 על תדר מקורי המחשב עבר בדיקות מאמץ לפני כחודשיים - לא היו בעיות... והכל מקורר בצורה מעולה! למה זה קורה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. המחשב הנייד הפסיק לעבוד, כשמפעילים אותו מופיע הדף המצורף. אם לוחצים על ENTER זה מוביל למסך הפתיחה של DELL וחוזר לדף הזה, אם הבנתי נכון יש בעיה בהארד דיסק הפנימי של המחשב. המחשב הוא מחשב של DELL עם מערכת הפעלה במקור של 1.windows 8 ולאחר מכן שודרג ל windows 10. מקווה שתוכלו לעזור לי בהקדם, עדיף שהמידע שהיה שמור על המחשב ישמר אבל אין בעיה גם שיימחק כל עוד המחשב יעבוד. תודה מראש.

13. שלום יש לי בעיה, למשל אני נכנס לאתר קשת לראות ארץ נהדרת, את כל המערכונים וכו', בקיצור אני רואה מערכון אחד, מגדיל על כל המסך , או משאיר את זה ברירת מחדל קטן כזה, ואז שמסתיים הסרטון, כל המחשב נתקע לעזעזאל ולרוב דופק מסכים כחולים. (זה גם יכול לקרות במחשב עצמו, שאני מפעיל סרט כלשהו, ופתאום זה גם קורה). העלתי פה שלושה קבצי DMP אחרונים לגבי זה, ממה שהבנתי זה קשור לכרטיס מסך, צריך כנראה לעדכן דרייברים או משהו כזה, אני חיפשתי וחרשתי את כל האינטרנט, אבל לעזעזאל לא מצאתי! אז אם מישהו יוכל להביא לי לינק ישיר לכרטיס מסך GT7600A של ליטידיק 256MB ו128BIT לצורך העניין, אודה לו. (XP PRO SP 2) המפרט של המחשב שלי הוא: 3.0 GHZ פרסקוט עם אובר ל3.6 2GB ראם שלושה סטיקים של קינגסטון, …

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  14. שלום.. יש לי שתי בעיות מוזרות מאוד, נתחיל בראשונה: לפני כמה חודשים קניתי לעצמי 2 רכיבים חדשים למחשב, 80GB HDD ו512MB RDD2 RAM, התקינו לי אותם בחנות והכל היה בסדר, חזרתי הביתה, התחלתי לעבוד הכל היה בסדר, אחרי כמה זמן פתאום אני שם לב שהכונן שעליו שמתי את השמונים ג'יגה החדשים נעלם כאילו לא היה, לחצתי על קיצור דרך שמוביל למשהו שבכונן ההוא וזה כותב שהוא לא יכול למצוא את זה, מתוך יאוש ניסיתי ריסטרט ופתאום הכונן שם עם כל מה שהיה בו, אמרתי אוקיי והתעלמתי אבל זה ממשיך לעשות את אותו דבר מידי פעם, בעיקר אם אני משתמש בהרבה דברים שבכונן ההוא למשך זמן (למשל באמצע משחק של WoW זה קרה, מה שגרם לקריסה מיידית של המשחק).. אם תוכלו לחשוב על סיבה ודרך פתרון לזה אשמח לשמוע... וכן, הכונן מחובר ט…

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by yadin,

שלום מקירים את זה שפיתום בצד של המחשב אי אפשר להכניס קבצים לא לגעת שם ביכלל וזה ניראה כאילו רגיל אבל שמים לב שכל הקבצים דחוסים בצד אחד מה אני אמור לעשות?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by EroSenin,

לפעמים שאני משאיר את המחשב דולק' בלילה אני מגלה שהיה ריסטרט של המערכת ואף פעם זה לא קרה לי שעבדתי על המחשב. אין לי שום minidump בדקתי בתיקיה. מה עלי לעשות עלמנת למנוע את הקריסות הללו?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  17. קניתי מחשב חדש AMD 1700 עכשיו ביומיים שלושה האחרונים יש לי הרבה ריסטים : החלונות נתקעים והעכבר זז, אחרי כמה שניות המחשב מוציא צפצוף והכל נתקע. יש לציין שביצעתי אוברקלוק לכרטיס מסך ביומיים שלושה האחרונים וזה קרה מאז שביצעתי את האוברקלוק זה בגלל זה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני צריך למצוא קובץ שעושה פלאש לביוס ואני לא מצאתי אם מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הקובץ אז בבקשה לידע אותי דרך האי מייל שלי בתודה רבה ארז בויום

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by 6847761,

שלום וברכה, נגנב לי המחשב הנייד לפני כמה שעות, המשטרה שאלה אם אני יודע מה הIP של המחשב.. אין לי. מה שיש לי זה teamviewer מותקן על המחשב הגנוב, בהנחה שהגנב מספיק טיפש לפתוח את המחשב ושאני יהיה מספיק זריז להתקין לו תוכנה קטנה מבלי שישים לב , אני מחפש תוכנה שבמינימום תשלח לי מייל עם כל הפרטים המזהים של המחשב IP, MAC ADRESS. ובמקסימום גם תשלח לי תמונה של הברנש... יש למישהו רעיון? ניסיתי לשוטט ברשת ודי נאבדתי... ובאופן כללי, יש דרכים אחרות? לאבד תקווה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by מורן-85,

היי בניתי מחשב חדש לפני כחודש והתקנתי עליו ווינדוס 10 לאחר שהגדרתי הכל בנוסף גם את השומר מסך כמו שצריך מסתבר שהוא לא עובד בווינדוס 10! בדקתי את הגדרות החשמל וכל שאר הדברים מסביב והכל היה מוגדר פיקס מישהו נתקל בבעייה ו/או הצליח לפתר את זה? תודה רבה לכל העוזרים :)

21. הרכבתי מחשב חדש AMD 5600 לוח ASUS ציפסט 780G זיכרון 2G OCZ המחשב נדלק. התקנת WINXP32BIT מסתימת והמחשב לא מפסיק לקרוס. האם יש איזו הגדרה בביוס ל32BIT יש משהו שצריך להגדיר שאני לא יודע. לחבר שלי יש בדיוק אותו מחשב אשר הורכב בחנות והמחשב עובד טוב מאוד.(אני התקנתי לו WIN ודריברים). תודה למי שעוזר

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  22. שלום, מערכת בצד < בזמן האחרון יש לי בעייה מוזרה במחשב... בהתחלה זה היה כך : הייתי מדליק את המחשב, הולך לי להכין לשתות או משהו, חוזר אחרי שכבר הכנסתי את הסיסמא ב Welcome Screen ומוצא את המחשב קפוא לחלוטין, אי אפשר לעשות כלום - אבל יש תמונה... פשוט אי אפשר לעשות כלום. עושים ריסטרט מהכפתור - לוקח למחשב הרבה זמן להגיע למסך של הפוסט, לפעמים אפילו צריך לעשות עוד ריסטרט... הוא פשוט תקוע במסך שחור והמנורה במסך מהבהבת כאילו המחשב מכובה. הבנתי שזה משהו ב Idle - והסרתי לחלוטין את כל מה שקשור ל Power Saving... עכשיו המחשב קופא ב Welcome Screen אם אני לא נכנס תוך כמה דקות ושוב אותו סיפור, נתקע לפני הפוסט, לפעמים צריך לעשות ריסטרט שוב. תמפ' של הכרטיס מסך, מעבד והארדיסקים תקינה לחלוט…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by doktors,

שאני מפעיל סרט דרך תוכנת CRYSTAL ישנה הודעה אשר גורמת לסרט לא להופיע cant locate video stream מה עליי לעשות ?והאם יש פיתרון בעניין על מנת שאוכל לראות את הסרט

24. המסך עובד עם לפ טופ אולם לא עובד עם מחשב חדש לגמריי ולא מראה שמקבל Signal , יש למישהו מושג ? הערה : המחשב החדש עבר בדיקות בחנות כך שלא נראה שיש בעיה בכרטיס מסך . תודה מראש

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  25. היי חברים. במחשב שלי בבית התנתקתי מהמשתמש באתר כאן, ואינני מצליח להתחבר אליו חזרה. כשאני כותב שם משתמש וסיסמא הדפדפן טוען את הבקשה וחוזר לאותו דף בדיוק בלי הודעה שיש שגיאה בנתונים או משהו כזה. ניסיתי לאפס הגדרות דפדפן, לבטל תוספים וכהנה וללא הועיל. ניסיתי לשחזר סיסמא דרך המייל, לחצתי על הקישור במייל ובמקום להפנות אותי לדף בו אני אמור להזין סיסמא חדשה, הופנתי לדף הראשי של הפורומים כאן, כאילו שלעולם לא שלחתי בקשה לאיפוס סיסמא, וחוזר חלילה... כרגע אני כותב ממחשב אחר בו יש לי LOG-IN אוטומטי לאתר כאן. יש בעיה ידועה באתר או שמשהו אצלי התבלגן? אודה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.