עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Hochdorf,

גיגלתי העניין ויש תשובות מאוד מסובכות. אחרי שלחצתי F8 ובחרתי להעלות הכונן במצב בטוח, איך אני מוודא שאני אכן במצב זה? חבר אמר להכנס ל PROCESS EXPLORER ולראות שכל התהליכים הם של WINDOWS או לראות שימוש מופחת משמעותית בראם, אבל שניהם לא מתקיימים. מן הסתם לא מופיעה תווית SAFE MODE על המסך. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שבת שלום לכולם, רכשתי לפני כשלושה חודשים לכל היותר מחשב נייד מדגם DELL INSPIRON 7559 על הנייר מחשב די חזק עם נתונים מרשימים. לא הגבלתי את עצמי (שווי הקניה 5K). מחשב בשווי כזה אמור לעבוד חלק עם תגובה מהירה לפעולות במערכת. חקרתי את נושא זכרונות הSSD והבנתי שהם האידיאליים היום לתפעול מהיר של המחשב. פניתי ל Dell התקנתי מה שכביכול היה אמור לפתור את הבעיה, עידכנתי BIOS לפי הדרישה של הטכנאי מטעמם. בכל מקרה לא עזר דבר. הטכנאי אמר לי תן למערכת להסתדר ותפנה אלינו בעוד כחודש. התקשרתי שוב, לא עזר שום דבר. אני אתאר בפניכם את הבעיה תנסו אולי לייעץ לעזור מה שאפשר. הבעיה היא שהמחשב איטי בצורה לא מובנת(חשבתי שאקבל את המחשב המושלם עכשווי זמני תגובה מהירים) הכל מרוח ה…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by shlomoreuven,

שלום חברים, המייל של מקום עבודתי די מאובטח, שרת OWA, אני כן מצליח לסכרן את תיבת הדואר בטלפון אבל בתוכת המייל של המקבוק אני לא מצליח וניסיתי את כל האופציות מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  4. Started by a_london,

חברים שלום לכולם ברשותי 2 מסכים הבעיה שבכל משחק שאני מפעיל עובד על מסך אחד או להפך עובד בשני הצגים אך זהה אחד לשני, אני רוצה לגרום ל2 מסכים שמחובר לכרטיס מסך אחד לעבור כמסך אחד אשמח לעזרה זה הציוד שיש לי : WIN 10 מסך 1 : Zowie BenQ LED XL2430 מסך 2: Samsung S22B300B כרטיס מסך : NVIDIA GeForce GTX 1070

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. שלום,עברתי מWIN 7 לWIN 10 וההארדיסקים התחילו ל"צרצר" - אני יודע שמדובר בHEAD PARKING, בWIN 7 יכולתי דרך CRYSTAL DISC INFO לבחור לבטל את האופציות אבל בWIN 10 למרות שיש לי הרשאת אדמניסטרטור האפשרות הזו כבויה("אפורה) בינתיים הLOAD UNLOAD CYCLE עולה בערכים שלו (בערך 010 כאלה ביום) האם מישהו נתקל בתקלה דומה כזו ומצא פתרון? למען הסר ספק:לא מדובר בתקלה בהארדיסקים (ישנם 4 כאלה והם היו תקינים במחשב הקודם,גם נתוני סמארט תקינים) אשמח לעזרתכם תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by caroncaron,

הי, באילו דרכים אפשר לשחזר קבצים פגומים שנעלמו מדיסק קשיח פנימי של מחשב נייד?.. עד עכשיו ניסיתי עם התוכנה של easeus אך ללא הצלחה כשהקבצים שחשובים לי נעלמו ותיקית המסמכים היא פגומה ללא גישה. האם יש שירות מעבדה בארץ שיכול לשחזר קבצים במחיר סביר? או דרך שתאפשר לשחזר קבצים. תודה לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. פעם הוא היה עובד לאט, ורק כשמחשב מתאמץ הוא היה מגביר את המהירות. ניקיתי היטב אבק, פעם זה היה עוזר. הוא מתחיל לעבוד מהר מיד עם הפעלת המחשב. יכול להיות שחיישן הטמפרטורה שלו הפסיק לעבוד? איך אני בודק את זה? תודה

8. Started by marlboro,

הודעת שגיאה, וינדוס 8 מפסיק לעבוד יש משהו שלא מותקן נכון

9. Started by Oz Harel,

הי, מה יכולה להיות הסיבה שהווינדוס לא מזהה את כרטיס המסך? ולא ניתן להתקין את הדרייברים של NVIDIA? מצ"ב צילום מסך תודה רבה

10. Started by TheDiesel,

שלום ברשותי לוח אם ASUSTEK COMPUTER INC H81M-E ואני רוצה להתקין עליו מעבד חדש מסדרת Ryzen 3 האם האם אפשר להרכיב מעבד של Ryzen 3 על לוח אם זה? בנוסף המעבד שיש לי עכשיו זה INTEL CORE I3 4130 האם כדאי להחליף?

11. יש דרך להשיב יציאות USB בנייד מסוג asus לחיים? תודה !

12. שלום, היתה לי מדפסת משולבת cannon mx300 שלא עשתה לי בעיות לאורך 7 שנים למרות שפעמיים נפלה מידי על הריצפה. היום, בלי ליפול, החלה להשמיע קולות פרפור והבנתי שבא קיצה. בשמחה הייתי קונה שוב cannon mx300 אך היכן ?! בחנות הציעו לי cannon mx 445 או משהו דומה אך האירו עיני בדבר המצאות מדפסת hp שמחירה זהה אך מחיר הדיו שלה הוא כדי מחצית והותירו אותי לבד עם ההתלבטות: מה עדיף: cannon אן hp. מישהו יוכל לעזור לי בבחירת המדפסת ? לא איכפת לי לקנות בחנות עתיקות את ה mx300 אך כנראה שאין אזי, החלטה בין קנון ל hp בהחלט יכולה להיות צעד קדימה. תודה

13. Started by גולן ונטו,

רכשתי כונן זה של סמסונג אך איננו מגיע עם הבורג המאוד קטנצ'יק .. מישהו יודע איזה גודל זה ו/או היכן ניתן להשיג כזה מיוחד? פשוט טמטום בעיני שלא מגיע אפילו עם הלוח אם

14. הי חברים לפורום קניתי את המדפסת התרמית הזאת באלי אקספרס: https://www.aliexpress.com/item/freeshipping-black-USB-Port-58mm-thermal-Receipt-pirnter-POS-printer-low-noise-printer-thermal/1166651978.html השם של הדגם: pos-5890f בManual שלה כתוב שהיא תומכת בעברית, אבל בהדפסה יוצא רק ג'יבריש. ההתקנה עברה סבבה, באנגלית זה מדפיס טוב. רעיונות איך אני גורם לה לדבר בשפת הקודש?! תודה !

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. כאשר אני גולש באתרים מסוימים בגוגל כרום לדוגמא walla,oberlo ישר הוא מוציא אותי לגוגל. זה ממש משגעמה אני צריך לעשות? תודה מראש

16. יש לי כמה ספקים בכמה מחשבים, שיש בהם תופעה לאחר שינוי חומרה, זה יכול להיות הוספת זיכרון או הוספת כרטיס מסך, התופעה היא שהמחשב נדלק, ושתי שניות אחרי זה הספק נכבה ונדלק שוב ואז הכל בסדר. האם התופעה מוכרת? יש דרך לעקוף אותה?..

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by smootskin,

שלום, בזמן גלישה באינטרנט/צפייה ביוטיוב המחשב פשוט נכבה ולא נדלק יותר. הוצאתי את תקע הספק והחזרתי כולל כיבוי והדלקה של הכפתור ליד הספק, ניתקתי את כל הרכיבים (חוץ מהזכרונות והעכברים) והדבר היחיד שנדלק זה האור בעכבר הסיני, (עכבר של steel series לא הגיב). ניתקתי את שני העכברים והוצאת את הזכרונות והמחשב נדלק ביחד עם שלושה צפצופים ארוכים . נראה שהמאוורר של הספק מסתובב לאט יחסית, המאוורר של המעבד מסתובב רגיל אבל בדיוק לפני שמתחילים הצפצופים הוא מאט לכמה שניות וחוזר להסתובב רגיל. ספק או לוח אם? המלצות?

18. Started by ilanb0,

יש לי במחשב שני דיסקים פיזי בנוסף על הקשיח. כמדומני שאחד מהם שימש בין השאר לגיבויים של חלונות 7. שניהם מלאים לחלוטין ואני רוצה לרוקן/לפרמט אותם. אני לא זוכר אם זו חלוקה של דיסק וירטואלי מתוך דיסק פיזי ואם אני רוצה לפרמט אותם - איך אני יכול לדעת שלא תהיה פגיעה באיזה קובץ שחשוב למערכת ההפעלה כדי לפעול?

19. Started by caroncaron,

שלום, הוינדוס במחשב הנייד שלי לא עולה ולאחר ניסיון של repair דרך התקנת הוינדוס הוא נותן לי שגיאת error loading ולא מגיעה לטעינה בכלל. ניסיתי להתקין puppy linux עם USB כדי לתת גיבוי לכל הקבצים אך זה לא נותן לי אפשרות אפילו לראות את הקבצים שנמצאים בכונן הקשיח. האם ישנה עוד דרך כדי לגבות את כל הכונן או דרך אחרת לתקן את המערכת של וינדוס 10 שככל הניראה לא ניפתחת ביגלל וירוס? אודה מאוד לכל מי שיכול לעזור!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by naorsa,

המדפסת עבדה טוב עד שלפניי כמה ימים היא נפלה מגובה של 2 מ' בערך אחרי זה היא התחילה להדפיס חצאי דפים וגם אם כן אז לא אותיות מלאות (פסים, רווח בתוך אותיות) נסיתי לעשות יישור מחסניות דיו, יישור הדפסה כלום לא עוזר.. יש עוד משהו שאפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  21. Started by moping,

שלום לכולם! קיים ברשותי מחשב לנובו 80QQ התקנתי דרייבר מתאם רשת אלחוטי והWIFI לא מופיע כלל במחשב . הסרתי והתקנתי מספר פעמים ולא הועיל. יש למישהו כיוון בנושא? תודה לכולם!

22. ערב טוב לכולם : יש לי קירור מים corsair 110i gt ,,,, המאוררים שלו מרעישות יותר מדי !!! אני רואה ביוטיוב הרבה מחליפים את המאוררים למאוררים יותר שקיטים ? מה אתם מציעים ! איזו מאוררים ואיזו חברה ומה המהירות rpm !

23. Started by Eli236,

בס"ד היי, מאתמול בערב התחילה לי בעיה די מוזרה, אם אני מנסה לחבר 2 מסכים, שתיהם לא מקבלים אות. זה כבר כמה שנים שאני עובד ככה, עם מסך מחשב אחד שמחובר בDVI-D ומסך טלוויזיה שמחובר בHDMI. ועכשיו התחילה לי הבעיה המוזרה הזאת, אם אני מנסה לחבר את שתיהם אז שתיהם לא מקבלים אות והופכים לשחורים. ואם אני מנסה לחבר רק אחד אז גם הוא לפעמים קורס. וכשאני מנסה לכבות ולהדליק את המחשב אז אני מקבל מסך שחור, אני מנסה לשחק קצת עם החיבורים ולהזיז את הDVI ליציאה אחרת עד שמסתדר, לפעמים צריך לעבור לDVI של הלוח אם. המפרט שלי הוא R9 290 GIGABYTE H81M-HD3 16GB RAM

24. אני מחפש תוכנה חינמית לתיקון קבצי וידאו שיחזרתי מכרטיס זיכרון של מצלמה והתמונות חזרו אבל כל הוידאו פגומים מישהו מכיר תוכנה טובה? עדיפות לחינמית אבל אם אין אז תוכנה שלפחות נותנת מספר תיקונים בחינם ולא שנותנת רק מס' שניות מהסרטון כדי שאוכל לבדוק איך התוכנה והאם שווה לקנות אותה בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שאני נכנס לאיזה אתר בדפדפן גוגל כרום, לאיזה אתר חדשות שמפעיל וידאו עם קול, הוא משכפל לי את אותה הכרטיסייה אבל משתיק את הקול(עם סימן של רמקול מושתק בצד של הכרטיסיה) הוא עושה את זה בדרך כלל כאשר אני נכנס לכרום בפעם הראשונה, אבל לפעמים גם בתדירות יותר גבוהה באמצע הגלישה. ולפעמים הוא לא משכפל את הכרטיסיה, אלא פותח כרטיסיה חדשה אחרת בכלל של אתר אחר גם עם קול מושתק. זה נראה כמו וירוס לא? אשמח אם תעזרו לי. תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים