עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by INFERNO,

אנשים כבר נימאס לי ! אחרי שהג'יגהבייט 9000 Pro התפגר ב פעם ה רביעית (!!) החלפתי ל R9100 של ספייר עכשיו גם הוא לא עובד כבר נימאס לי לעבוד עם 2 MX אני פשוט לא מבין מה יכולה להיות הבעיה ? *יש לי את הדריברים הכי חדשים של ה N-force2 *עידכון הביוס אחרון מותקן במחשב (3069 אם אני לא טועה ) ברגע שאני מכניס את ה R9100 מדליק את המחשב , אין סיגנל במסך ובלוח אם יש את המספר 26 . כשאני מחזיר את הג'יפורס הכל פתאום בסדר ... מה אני כבר יכול לעשות ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by redti,

לא מצאתי שם אחר לכותרת.. בכל מקרה הבעיה היא כזאת.. החלפתי כרטיסי מסך בין 2 מחשבים באחד הכל עובד יפה בשני ששמתי בו RADEON 9700 PRO הוינדוס בא לעלות ואיך שהוא עולה נהיה מסך שחור.. הלוח אם בטוח תואם כי הוא יותר חדיש מהלוח אם שה9700 היה בו לפני..

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  3. לאחרונה (שבוע) קרה לי כבר 3 פעמים והיום פעמיים מקרה מוזר מאוד. לאחר שלא נגעתי במחשב במשך שעה וחצי-שעתיים ובאתי אח"כ לחדש את הפעולה[לעבוד עליו שוב/לגלוש] (המסך נכבה אוטומטית לאחר 15 דקות) הזזתי את העכבר / לחצתי על מקש במקלדת, ופתאום אני רואה שכל האורות במקלדת דולקים בו בזמן ואחרי זה המצב חוזר לאור אחד [של המספרים בצד ימין] - פעולה שמעידה כאילו הופסקה אספקת הזרם למקלדת ועכבר. ומאז אי אפשר לעשות כלום. המחשב לא מגיב. ניסיתי לנתק את החיבורים של המקלדת והעכבר ולחברם שוב - לא עוזר. ניסיתי לחבר אותם דרך USB (כרגע הם דרך PS נדמה לי קוראים לזה) גם לא עוזר. כאילו הזרם הופסק ואין תגובה מהם. עד עכשיו אני לא מבין היכן טמונה הבעיה... השאלה היא אם בכלל מישהו מכיר את התופעה הזו? מה הפיתר…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  4. תקלה מוזרה שמתרחשת לי במחשב ספציפי. לצורך העניין יש לי כרטיס רשת אלחוטי של intellinet מסוג Wireless Super G Hi-Speed USB Adapter. לכרטיס רשת הזה יש לי תיקייה עם הדרייברים שלו שאני מתקין את הדרייבר ידנית ממנהל ההתקנים, איך שאני מחבר את הכרטיס ל-USB מוצג לי זיהוי חומרה חדשה bg 802.11 wan, עד כאן הכל בסדר.. הבעיה היא כשאני מנסה להתקין ידנית את מנהל ההתקן, אני מנתב את הממשק לתיקיה עם הדרייבר לוחץ הבא לזיהוי.. החיפוש מתבצע קצרצר והופ לא זוהתה חומרה תומכת - לחץ "סיום". אלא מה שבדקתי בעוד שני מחשבים נייד ונייח, חיברתי ניתבתי לתיקיה עם הדריבר חיפש, זיהה, התקין, הושלמה התקנת החומרה סיום, ו-וואלה דבש. בהתחלה הערכתי שהדרייברים של האבים אולי זקוקים לעידכון ויש איתם איזושהי ב…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Tall-Guy,

בוקר טוב :-) אני כבר כמה שנים עובד עם שתי סטיקים של זיכרון ( 256 + 512 ) של A-Data והמחשב עובד מצוין. לפני כמה ימיים החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הזיכרון, וקניתי סטיק 1G של Kingston על מנת להחליף את הסטיק של ה 256M. פה התחילו הבעיות. אין סוף התרסקויות של משחקים ומערכת ההפעלה. אפילו MemTest86 התרסק שניסיתי לבדוק את הזיכרונות. אחרי ששיחקתי אם זה קצת - הסרתי את הזיכרון של ה A-Data ונשארתי רק עם סטיק אחד של Kingston - ולשמחתי הרבה MemTest86 עבר ללא שום בעיות. מאז אכן הבעיות כמעט נעלמו - אולם אני עדיין חווה Random Reset של המחשב - ולפעמים World of Warcraft לדוגמא מתרסק על Errror שטוענים שקורא בגלל בעית קריאה מהזיכרון. האם יכול להיות ש Kingston לא עובד כמו שצריך על הלוח אם שלי? …

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  6. איך אני מתקין? אני יכול להוריד מהאינרנט ואז לשים את הסריאל או שאני חייב את הדיסק? מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד? לצרוב את הדיסק? אשמח לקבל הסבר מפורט כי עוד מעט אני מקבל את המחשב ואצטרך להתקין תודה.

7. Started by hcxeron,

לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש עם מארז Thermaltake SViking VA4000BWS חיברתי אותו והכל עבד טוב יפה... הורדתי את מהירות המאווררים למינימום כדי להפחית מהרעש שלו. אחרי יומיים של עבודה במצב הזה המאווררים הגבירו את מהירותם על דעת עצמם ומאז הם לא מגיבים לוסתים המותקנים במארז :-\ אולי יש לכם מושג מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by dovk,

שלום ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה win 10 באחד הדיסקים במחשב 500GB כונן D המחיצות היו מחולקות אוטומטית כ490GB שהיה עליו מידע(סרטי ילדים ומשחקים) ועוד כ-10GB שעליו לא היה מידע, לטיפשותי ביצעתי איחוד של המחיצות מבלי לגבות את המידע כי לתומי חשבתי שאני בסה"כ יעביר את ה10GB כהמשך 490GB אבל לצער הילדים ושלי המידע נמחק. האיחוד בוצע ע"י מערכת ההפעלה בניהול דיסקים לא בתוכנת צד שלישי RECUVA בניסיון להציל מידע עם שימוש בתוכנת נרשם כי אין שום קבצים לשחזור שאלתי למומחים האם יש סיכוי להציל את המידע ???? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by yossi21,

אחי איבד במחשב שלו 20 ג'יגה מידע. ברצוני לדעת האם זה נכון שככל שישתמשו במחשב יותר זמן, ככה זה יקשה על השחזור של המידע?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by elada22,

חייב להגיד שזה אולי הדבר הכי מוזר שלא תיארתי לעצמי שקורה. אחרי קצת התעסקות שחיברתי את הלפטופ בחיבור hdmi לטיוי פתאום המחשב ממשיך לעבוד כרגיל פשוט בלי הפד המובנה, לא לחיצות ולא טאצ'. וינדוס 8.1 אני מנסה לאלתר איך לשלוט במחשב אז אם מישהו יוכל לקצר לי תהליכים אני אשמח. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by crak100,

שלום רב .. לפני כחודשיים רכשתי מחשב חדש עם לוח אם sandy bridge למחשב היה מחובר HD 1 וכונן CD אחד בזמן האחרון המחשב נתקע לי כל הזמן ולא מצליח להעלות את הWINDOWS לקחתי את הכונן למעבדה והסתבר שהוא תקין בכל זאת רכשתי HD נוסף התקנתי עליו מערכת הפעלה חדשה ועדיין יש את אותה בעיה לבסוף העברתי את החיבורים של הHD שלי לשני חיבורי SATA כנראה 6 (יש לי רק שתי יציאות כאלה בלוח) שיש בלוח אם והכל עובד מצויין ..הבעיה היא כרגע שהמחשב לא מזהה שום כונן/HD שמחובר לחיבורי הSATA השחורים/רגילים (יש לי 6 יציאות כאלה) למיטב הבנתי לא קיים בשוק תוכנה שבוחנת תקינות של יציאות מהלוח-אם (אשמח אם תתקנו אותי) לכן לפני שאני ניגש להוציא סכום נאה אודה למומחים שבינכם אם תתנו לי כיוון לגבי מקור הבעיה .. נ.ב בד…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מעוניין לפרמט ולשנות את סוג המחיצות איזה סוג מחיצה עליי לעשות???. תודה רבה ויום טוב!!!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. חבר שלי התקין מחדש את הווינדוס וגילה באיחור כי הוא איבד את הדיסק עם כל הדרייברים ללוח אם!!! אני ממש אשמח אם משהו ייתן לי לינק לקובץ או לפחות יכווין אותי לכיוון! כרגע הכי קריטי מבחינתו זה הדרייברים של המתאם VGA.

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by 11GnR,

אני משתמש בווינדוס ב150% DPI, אבל במשחקים שבאמת עובדים לפי הפויינטר של הווינדוס (למשל בתפריטים שמשתמשים בהם בפויינטר) העכבר מצביע למקום אחד והמשחק רואה אותו במקום אחר (אי אפשר להשתמש בתפריטים), ככה שאני חייב לעשות לקובץ EXE במאפיינים DISABLE HIGH DPI SCALING משהו כזה. אז בתכלס המשחקים עובדים על 100% DPI. אבל מצד שני בBF3 למשל הרצתי אותו עם הDISABLE HIGH DPI SCALING ז"א כביכול על 100% DPI, והתפריטים עובדים בסדר, אבל אם אני מפעיל את התוכנה שבודקת לתאוצה בעכבר יוצא שעם התיקון ל150% אין תאוצה ועם התיקון ל100% יש תאוצה! בקיצור לא יודע איזה כדאי. ANY THOUGHTS ?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by _xyz,

שלום, אני צריך UPS עם זמן עבודה(סוללה) גדול, קנינו mustek 600 אבל הוא בעייתי: ריש רע ממנו, WINDOWS לא מזהה אותו, תוכנה כבדה ואיטית, צפצופים חזקים ממנו. יש UPS יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  16. Started by davidz,

יש לי מחשב נישא איך אני יכול לדעת אם הוא תומך ב usb 1 או ב usb2 ? האם זה עניין של חומרה בלבד או שאפשר לעדכן זאת?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yoni8866,

קניתי מחשב נייד, שמותקן עליו ווינדוס 8.1. אני הולך לעשות לו עדכון לווינדוס 10, אבל אני לא יודע איזה אופיס עובד עליו. יש לי אופיס 2013, האם זה יעבוד עם ווינדוס 10 או שאני צריך אופיס חדש יותר? תודה.

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by Ivan,

נייד של בת משפחה Compaq Presario V6000 בן 3 שנים וקצת. לפני שנה מת כרטיב WIFI ובחודש אחרון עושה בוט פעם בעשרים נסיונות. בדיקה מעלה שזה עוד לימון מבית HP שאמנם האריכו אחריות לשנתיים באר"הב אבל זה מאוחר מדי לממשה. (הנייד נקנה באר"הב.) ההסבר הוא הלחמות קרות על לוח האם ובעיקר בציפ של נוידיה. חפשרתי וחפרתי ומצאתי הצעה באינטרנט לאפות את לוח האם בתנור אפיה. http://www.laptoprepair101.com/laptop/2010/04/06/fixing-compaq-presario-v6000-motherboard-no-video-issue מה ישל לי כבר להפסיד ? אז אפיתי את לוח האם בתנור האפיה שלי ב 200 מעלות במשך 7 וחצי דקות. לא היה ריח של עוגה, אבל היה ריח של פלסטיק שרוף. הוצאתי הלוח נתתי לו להתקרר, (לא ציפיתי בשוקולד או סוכר) אבל חברתי אותו ללא המארז זמ…

• 31 תגובות
    • 8.7k צפיות
  19. Started by roi777,

הי, אני צריך אנטי וירוס עבור מישהו שלא כל כך יודע להתעסק במחשב/אינטרנט. 1. האם צריך בכלל אנטי וירוס מעבר לבסיסי שמגיע עם ווינדוס? 2. איזה אנטי וירוס מומלץ לסוג שימוש הזה? (כדאי שלא יצריך יותר מידי התעסקות ואולי עדיף גם שיהיה בעברית) תודה רבה

20. שלום. אני לפני פירמוט ואשמח לקבל המלצות לאנטי וירוס קליל שלא שוחט משאבים ומאט מדי את המחשב לווינדוס 10 עד היום השתמשתי שנים בNOD32 שהוא יחסית קליל. את מקאפי ונורטון אני לא סובל כי הם מציקים ומאטים לי את המחשב. על AVG אני רק שומע אבל בחיים לא ניסיתי. אשמח להמלצות, תודה רבה

21. Started by gshhar,

האתר http://mysearchnow.com/ השתלט לי כבתור אתר הבית. כל פעם אני משנה ותוך 2 דק' הוא שוב חוזר להיות אתר הבית. עשיתי סריקה וניקוי עם Spybot-S&D (advanced mode) ועם Ad-aware 6 אבל הבעיה חוזרת. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  22. לחבר שלי הזכרונות היו מוגדרים על T2 אז רציתי לשנות לו את זה לT1 לפני שעשיתי את זה רציתי לאפס לו את כל הביוס אז אני רגיל במחשב שלי להשתמש באפשרות LOAD OPTIMIZED DEFAULTS אז עשיתי את זה אצלו ואחרי ששמרתי הביוס פשוט לא רואה את IDE CHANNELS 2-5 של ה SATA.. הינה תמונה : http://img230.imageshack.us/my.php?image=bios3qo2.jpg ב X מסומן מה שאצלו עכשיו כבר אין [ לפני OPTIMIZED DEFAULUTS זה זיהה את כל ה CHANNELS לוח האם שלו הוא GIGABYTE GA-K8NF-9-RH תודההה פשוט ענקית למי שפוטר לי את זה . כמה שלא ניסיתי לשנות לו בהגדרות שזה יעבוד - לא הצלחתי .

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. כל פעם שאני מעתיק משהו למחשב או מוריד המחשב נתקע או ההעתקה מבוטלת ויש מקום על ההארדיסק ודבר שני באמצע משחק המחשב מאבד קשר עם המסך, מה זה יכול להיות ישמח מאוד אם תעזרו לי

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. ואיך בודקים אם החלק הזה דפוק במחשב שלי? פשוט הרגע פירמטתי והתחילו לי מסכים כחולים..

• 3 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים