תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי רמקולים 5.1 של לוגיטק z5500 הרמקולים מחוברים באמצעות כבל אופטי שיוצא מהמחשב למגבר מדי פעם אני שומע טיקים ברמקולים גם במצב שהווליום נמוך עד הסוף מה הסיבה לתופעה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי זכרונות DDR2 שפועלים בסטוק על 800MHZ (קיט של 2X2), ברגע שאני מחבר אליהם קיט נוסף של 2X2 (מחברה אחרת) שמתי לב שהתדר בביוס יורד ל533 ואפילו 667 . למה זה קורה ? למה הם לא נשארים על 800 ? *חשוב לציין שעל הקיט הנוסף שצירפתי רשום PC6400 שזה בעצם 800MHZ ? תקנו אותי אם אני טועה. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי מחשב נייד,וינדוס 10 במעבר בין כרטיסיות באינטרנט המסך מחשיך ואין אפשרות להמשיך בפעולה ורק לאחר ניסיונות חוזרים ניתן לסיים את הפעולה . מה יכולה להיות הבעיה?חומרה?תוכנה? תודה מראש אהוד
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שאלה למומחים יש לי שני הארד דיסקים ועל שניהם מערכות הפעלה. על הישן יותר מותקן nod32 עם רישיון משווקים פעיל ועובד אולם מישהו שם ב-ESET חסם את הרישיון הזה להפעלות עתידיות - זאת אומרת שבהארד דיסק החדש יותר בו התקנתי את מערכת ההפעלה לפני מספר ימים בלבד הרישיון כבר לא מפעיל את האנטי ווירוס. השאלה שלי האם מישהו יודע איך אני מעביר קבצים, חלקי רג'יסטרי או כל דבר אחר בכדי שהתוכנה תעבוד גם על המערכת החדשה יותר?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני אומנם טכנאי מחשבים אבל נתקלתי בבעיה (דווקא במחשב שלי) שאני לא יודע לאבחן אותה ועל כן צריך את עזרתכם. המחשב שלי יום בהיר אחד החליט שהוא לא מעלה יותר את ווינדוס 10 אלא מעביר אותי למסך תיקון בעיות. אחרי כמה ניסיונות פתאום המחשב כן עלה אבל אז שוב אחרי ש שעשיתי כמה פעמים ריסטרט הוא שוב נכנס למצב הנ"ל. בסופו של דבר התקנתי את הווינדווס מחדש במיוחד עם צאת הגרסה החדשה בימים האחרונים וחזרתי לעבוד. שוב לאחר מספר ימי עבודה רציפים ללא בעיות שוב פעם הווינדווס לא עולה אחרי ריסטרט יזום שלי - זאת אומרת שום מסך כחול באמצע עבודה. לי נראה שזה בעיית חומרה בהרד דיסק עצמו ( למרות שעשיתי לו בדיקה מקיפה ולא נמצאה בעיה בשם סקטור פגום) מכיוון שיש לי הארד מקביל שמותקן …
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז ככה מאז שבת שהיתה סופת ברקים ורעמים אין לי תצוגה למחשב. המחשב מחובר כדרך קבע למסך הטלוויזיה (אין מסך מחשב ייעודי). היה בום קטנטן ומאז אין תצוגה. יש לי במסך שלושה חיבורי HDMI, המחשב מחובר דרך הכרטיס מסך ישירות ליציאה 1. ניסיתי להעביר ל - 2 ו - 3 ללא הצלחה. ממיר יס מחובר ליציאה 2 - עובד כרגיל, עובד גם ביציאה 3 ואילו ביציאה 1 (שהיתה שייכת למחשב) - לא. החלפתי בין הכבלים ולא עזר. התחברתי למחשב דרך אפליקציית TEAM VIEWER והמחשב כן עובד ולפי מנהל ההתקנים יש כרטיס מסך והכל נראה תקין. אולם שאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך בזיהוי מסך הוא מזהה רק חיבור VGA (שלא בשימוש) - חיבור אנלוגי. מה קורה פה? האם הלך הכרטיס מסך? …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מחשב (אינספיירון 7570) ושדרגתי את הארדיסק, כעת אני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה באמצעות usb, הבעיה היא שבboot לא מופיעה האפשרות לusb וכשניסתי לסדר את ההגדרות בbios גילתי שהחליפו את המערכת למשהו חדש ומורכב יותר ובאפשרויות boot אני לא מצליח להוסיף אופציות... אם מישהו יכול לעזור להדרכה או משהו, או לחילופין להדריך איך נכנסים לbios אני ישמח. תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
שלום ברשותי מחשב מיני pc חיברתי את המחשב באמצעות כבל dp למסך ובטעות חיברתי ל-out ולא ל-in המחשב עבד ולא היתה תצוגה על המסך ונאלצתי לכבות את המחשב בצורה ידנית ואת המסך על מנת לחבר את הכבל ל-in האם גרמתי נזק כלשהו למחשב בגלל שכיביתי אותו ידנית ולא דרך מערכת ההפעלה מכיוון שלא היתה לי תצוגה על המסך ברצוני לציין שזאת פעם ראשונה שאני מכבה אותו בצורה ידנית דרך הכפתור
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני מסכי DELL ללא כניסת HDMI אבל עם כניסת DP. קניתי כבל צד אחד HDMI וצד שני DP. מנסה לחבר מחשב נייד באמצעות הכבל הזה למסך ואין תצוגה. ניסיתי עם שני המסכים ולא עובד. אותו מחשב עם חיבור HDMI ל HDMI אל מסך TV יש תצוגה ללא בעייה. חשבתי שאולי הכבל לא תקין אז החלפתי ב KSP לכבל חדש ועדיין לא עובד. איפה הבעייה ?
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק חיצוני מדגם wd ultra לפני כמה ימים הוא התחיל לתקתק לי ברגע שאני מחבר אותו למחשב והמחשב לא מזהה אותו בכלל ככונן שיש בו נפח אחסון. ניסיתי לבצע שחזור בכמה תוכנות שונות אבל אף אחת מהם לא הצליחה לשחזר אפילו מעט מהקבצים, אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין בגלל שיש לי בתוכו הרבה מאוד חומר חשוב. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי gtx980 4gb g1 gaming. בהדלקה של המחשב המאווררים שלו מסתובבים מהר מאוד (לפי דעתי כ 80-90% עוצמה). אבל ברגע שהווינדוס עולה(עם דרייבר) המאווררים מתייצבים. עושה רושם שרק דרייבר פותר את הבעיה. אבל זה לא אמור להיות ככה. ניסית כמה לוחות וספקים ליתר ביטחון. האם יש פה תקלה?, "מחלה" ידוע בדגם ספציפי..? או משהו אחר? אשמח לעזרתכם.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב DESKTOP מאוד מרעיש, לאחר בדיקה מסתבר שהמאוורר של המעבד הוא הסיבה העיקרית. ברגע שהוא דלוק ואני מנסה לעצור את המאוור לשנייה, המחשב נהיה שקט מאוד. המעבד מיועד לשימוש משרדי, PHOTOSHOP LIGHTROOM ולעיתים רחוקות עריכת וידאו עם PREMIERE. חשוב להדגיש שאני לא משתמש בו למשחקים בכלל, לכן אין צורך בקירור משמעותי. המעבד הוא INTEL i5-4440 לכן אני מחפש המלצה למאוורר, שיהיה בעיקר שקט, במחיר סביר (עד 200 ש"ח). מעדיף ברשת KSP משום שיש חנות ממש קרובה אלי. https://ksp.co.il/?select=.1066..182.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&a…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד asus e200ha vivobook שקיבלתי אותו עם windows 7 ושידרגתי אותו לפני מספר חודשים לwindows 10.ניסיתי לאפס את המחשב ולמחוק ממנו הכל , בחרתי תחילה באפשרות של איפוס רגיל (הסרת כל הקבצים והחשבונות ,זה שמצויין בו שלא לוקח הרבה זמן ) תהליך האיפוס התחיל ונתקע ב58% , לארח זמן מה קיבלתי מסך כחול ובו נכתב שהיתה בעיה באיפוס, חזרתי על תהליך זה 3 פעמים.לאחר מכן החלטתי לנסות את האפשרות השניה ( זאת שלוקחת מספר שעות) לאחר שבחרת באפשרות זו הופיע לי מסך שחור ובו כתובות 2 אפשרויות ללחוץ על f8 או f12 אני חושב, למיטב זכרוני לחצתי על f8, לאחר מכן שוב תהליך האיפוס התחיל והפעם נתקע על 40% ( יכול להיות שסדר האירועים היה הפוך, קודם נתקע על 40% לאחר מכן הופיע המסך השחור ) נתתי …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גלשתי עם כרום במשך הרבה שנים פתאום אני לוחץ על האייקון של כרום ושום עמוד לא נפתח. עשיתי ריסטרט למחשב כמה פעמים ואותו דבר שום עמוד לא נפתח מה זה יכול ליהיות ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכלם, יש ברשותי מחשב נייד lenovo yoga 710, המחשב בן שנה, עובד מצוין, לפני כמה ימים התחילה לי בעיה, שכאשר אני משתמש בטאצ של המסך, המסך נכבה, המחשב עצמו ממשיך לעבוד, ללא בעיה ונדלק בשניה כאשר אני נוגע בעכבר או לוחץ על המקלדת. אין שום בעיה כל שהיא במחשב, אני חושד שזה בעית תוכנה כל שהיא או ששיניתי איזה הגדרה בטעות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי. קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים חדשים. העכבר מגיב והמקלדת מגיבה חלקית. רק פותחת מחשבון מהכפתור הייעודי. האם היא לא תקינה או שפספסתי משהו? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אציין קודם כל שהמחשב שלי די ישן (מ 2008), ואני מעוניין להוסיף ראם (יש לי שני סטיקים של 2 ג'יגה, ומעוניין להוסיף עוד שני סטיקים כאלה). המפרט שלי הוא: מעבד: https://ark.intel.com/products/29765/Intel-Core2-Quad-Processor-Q6600-8M-Cache-2_40-GHz-1066-MHz-FSB לוח אם: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-EP45-DS3L-rev-10#ov ראם: https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231211 אציין גם שהחנות שממנה קניתי את המחשב עשתה OC למעבד (מ 2.4ghz ל- 3ghz), כפי שניתן לראות פה: http://up419.siz.co.il/up3/j24ymnwhlymj.png אז השאלה שלי היא - מהרשימה שלהלן מזאפ, איזה ראם הכי יתאים למערכת והכ…
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח. קניתי אוזניות בלוטות ומתאם בלוטות. איך אני מחבר בניהם כדי לשמוע באוזניות וברמקולים במקביל את מה שמנוגן במחשב? כרגע לא שומעים בכלל באוזניות.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים , אז קניתי מחשב חדש ושאני מחבר אותו למסך הטלווזיה ( sharp) , אני לא מצליח לקבל את הרזולציה המתאימה למסך הטלווזיה. שיחקתי עם כל הרזולציות האפשריות שקיימות במחשב ועדיין אני לא מקבל תמונה מותאמת למסך הטלווזיה . עם המחשב הקודם הספיק לי שינוי קטן ברזולציה והתמונה הותאמה לאותה הטלווזיה בקלות . בגדול יש לי כרטיס מסך של nivdia geforce 1050 אם זה עוזר ...
-
- 37 תגובות
- 5.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר במחשב נייד Dell vostro 14-5480 לפני כשבוע מסרתי מחשב לתיקון, נאמר לי שלא כלכלי לתקן את המחשב בגלל הנזק התקלה הייתה שהוא מתכבה כל 5 שניות מספר ימים לאחר קבלת המחשב חזרה ניסיתי להדליק אותו ולפתע הוא כלל לא נדלק ורק מצפצף פתחתי אותו והכרטיס זיכרון נראה לי קצת שונה(פחות כהה) אבל אני לא בטוח איך אני יכול לדעת אם החליפו לי את הזיכרון בזיכרון פגום? יש כל מיני נתונים על הזיכרון וגם בתושבת של הזיכרון עכשו דיברתי עם התמיכה הטכנית האמריקאית והם אמרו לי שבמערכות האלו הם שמים את הזיכרון הזה: 4GB Single Channel DDR3L 1600MHz (4GBx1) הםא זה אותו זיכרון או שאולי בישראל מחליפים את הסוג? צירפתי תמונות
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר במחשב נייד dell vostro 14-5480 בדקתי את המאווררים עצמם והם תקינים אבל כשמפעילים את המחשב הם לא נדלקים והמחשב מכבה את עצמו כל 6 שניות בערך אני אוסיף תמונות מאוחר יותר הנה סרטון כשהדיסק קשיח לא מחובר https://drive.google.com/open?id=0BxZtZemagMOrTFJUVG1nNXBDR0U הנה סרטון כשהדיסק קשיח מחובר https://drive.google.com/open?id=0BxZtZemagMOrRDhGNkhGb2xaX1k
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הי חברים קניתי מחשב דל חדש vostro 14 וכבר בשימוש ראשוני זיהיתי שהמחשב עובד לאט . בדקתי במשאבי מערכת וראיתי שהדיסק עומד על 100% ללא שום הצדקה אמיתית והוא לא משתחרר לאורך זמן. בשיחה עם נציגי דל תואם לי התקנת הארד דיסק חדש. במסגרת ההתקנה של מערכת ההפעלה ווינדוס 10 פרו על גבי ההארד דיסק החדש, ושאותה עשיתי מדיסק און קי, הגעתי לשלב שההתקנה מחפשת עידכונים קריטים. היא הודיעה לי שיש 4 גיגה של עידכונים ושזה יקח זמן. זה לקח - 16 שעות(!) עד שהמחשב סיים את התקנת העידכונים ושבסופם הסתיימה התקנת מערכת ההפעלה ווינדוס 10. לדעתי זה לא תקין. מה דעתכם ? האם יש אפשרות לבדוק את החומרה על גבי המחשב בכלי או…
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, יש לי מחשב נייח שאני לא מצליח להגיע לביוס. תסתכלו בתמונה המצורפת - זה מה שאני מקבל.. מדובר בלוח אינטל דגם D945GCNL. ניסיתי איפוס לוח אם והחלפת ספק כח. במידה ומוציאים את הזיכרון אז יש צפצופיםפ. מה עוד אפשר לעשות (אם בכלל ) ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שדרגתי ממעבד E5400 SOCKET 775 למעבד Q6600. הקרור שיש לי הוא מסוג THERMALTAKE SOCKET 775 clp 0524. לפי דיון אחר בפורום, נמסר לי כי הקרור הזה אמור להספיק.בזמן התקנת המאוור בחזרה, הוא נכנס לי רק עם 3 קליפים מתוך הארבעה אבל יושב יציב על המעבד. אבל בהדלקת המחשב, איך שהמערכת עולה ואני לוןחץ על איזה כפתור, המחשב נכבה. בבדיקה רראשונית מצאתי שלא חיברתי את המאוורר. אז שוב פתחתי המארז, חיברתי המאוורר והדלקתי שוב - שוב נכבה אחרי דקותיים איך שאני לוחץ על איזה מקש. כרגע אני עובד במצב בטוח והמחשב לא נופל. מה עושים?
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
- 4 followers
-