תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רציתי את עצתכם לגבי איתור הבעיה במחשב שלי. הסימפטום העיקרי הינו כיבוי ספונטני של המחשב. חשבתי בהתחלה שהבעיה היא בכונן הקשיח (כי בהמשך הופיעו שגיאות ביומן הרישום) אבל הצלחתי לשלול את האפשרות הזו כשהמחשב כבה כאשר הכונן הקשיח בכלל לא היה מחובר. ניסיתי לבדוק אם הבעיה היא בזיכרון, אבל כנראה שגם זה נשלל כיוון שהרצתי בדיקת זיכרון של לינוקס (מLive CD) והמחשב נופל באמצע הבדיקה (בדקתי על כל אחד מהכרטיסים שכבר היו לי במחשב, בסלוטים שונים ובנוסף עם כרטיס זיכרון תקין אחר בסלוט חדש ובכל המקרים המחשב כבה באמצע הבדיקה). פחות או יותר מה שנשאר לבדוק זה את לוח האם, המעבד, הספק וכרטיס המסך. הבעיה היא שאין לי מושג איך לבדוק את זה כל כך (חוץ מלקנות כל רכיב ולראות אם הבעיה נפתרת). …
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בחודשיים האחרונים נתקל בבעיה רצינית במהלך משחק במשחקים GTA V ו assassin's creed origins. אחרי 4 דקות של משחק ב 60 - 70 FPS, הוא פתאום מתחיל לרדת מאוד ולתקוע את המשחק. ניסיתי לשחזר עדכונים ישנים של כרטיס המסך ושל ווינדוס אך זה לא שינה דבר, ניקיתי ווירוסים שמצאתי ועדיין אין שיפור במצב. מדובר בבעיה שפתאום התחילה, המחשב חזק והצלחתי לשחק במשחקים הללו בלי בעיות במשך תקופה ארוכה מאוד. בנוסף ביצעתי בדיקה לכרטיס המסך ב 3Dmark שיצאה בסדר 7804 נקודות. טכנאי מחשב הציע לי להתקין את ווינדוס מחדש. נתוני מחשב: Intel Core i7- 2600k 3.40GHz GTX 1060 6GB ram 32 GB מסך samsung full hd 60hz ספק כוח 860 W הווינדוס מותקן על SSD של …
-
- 28 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב קצת ישן. הכונן מוגדר שיעלה ראשון, אני מכניס את הדיסק של הווינדוס והוא כאילו לא מזהה את הבוט. הדיסק תקין נבדק ב2 מחשבים אחרים [דיסק מקורי]. חבר שלי קנה כונן חדש מהניילונים התקין וגם לא עוזר. הארדיסק תקין הוא טוען את המערכת הישנה [רק שהיא לא עולה כמו שצריך]. מישהו יכול לכוון אותי לבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם זו ההודעה הראשונה שלי פורום אני מקווה שאצליח לנסח אותה בצורה המובנת ביותר. אני עובד על פרויקט קבלתי מחשב פנטיום סלרון עם מעבד של 2.8 וRAM של 512 אין לי מושג אם זה פנטיום 3 או 4 אני מאמין ש3 בכל מקרה התקלה הראשונית במחשב הייתה שהוא היה נכבה באמצע העבודה לכן החלפתי לו ספק כוח לEZCOOL 400V אחרי שהחלפתי את הספק חשבתי שהמחשב יפעל כראוי אך מרגע ההדלקה שלו הוא מראה לי מסך שחור וריק והמסך מחשב מראה נורית ירוקה זה אומר שהוא עובד לדעתי נשרף הכרטיס מסך על הדרך עם הספק הישן מה דעתכם בנושא ומה עלי לעשות אשמח לקבל תגובות מכל אחד תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של ASUS P5GD1 כרטיס מסך GEFORCE 6600GT זיכרון DDR1 443MGHZ 1G כרגע יש לי תקלה עוד לפני שעולה המערכת הפעלה אני רואה גרשיים על כל מילה ולפעמים רואה מסכים שלמים של ג'יבריש עד שהמערכת הפעלה ניטענת עכשיו שאני בסביבת WINDOWS הכל עובד תקין עד שאני מנסה לשחק חלק מהמשחקים כמו PRO EVULTION 2008 עובד ומופיעים ארטיפקטים ויש משחקים שפשוט המחשב ניתקע ועושה ריסטארט. עידכנתי את הדרייברים של הכרטיס לדרייבר הכי עדכני החלפתי את הכרטיס הזה בכרטיס אחר 7100GS ואז לא הופיעו התופעות ניסיתי לעדכן את הביוס של הלוח אם והכרטיס מסך חוץ מלהחליף את הכרטיס מסך לא מצאתי פיתרון אחר. אם יש איזשהו דרך להציל את הכרטיס מסך שלי אשמח לקבל כל הצעה תודה לכל מי שטרח ליקרוא את ה…
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם פרטי המחשב: אינטל 6600 לוח אסוס דלוקס 4 ג' זכרון כרטיס מסך של LEADTEK QUADRO 1500 חלונות XP כל הדרייברים והתוכנות מעודכנים. כבר כמה חודשים שהמחשב שלי עושה בעיות מעיניינות : נקודות צבעוניות על המסכים. כמו פיקסלים שרופים אבל מופיעות כל פעם במקום אחר. כולל פיקסלים צבעוניים דבוקים לסמן של העכבר . הפיקסלים האלה מופיעים בעיקר על וידאו. במסכי הפתיחה כשאני מאתחל את המחשב , הם מופיעים בגודל יותר גדול (כאלו שהגודל שלהם הוא לפי הרזולוציה של התצוגה) אי אפשר לקרוא יותר מקובץ PDF אחד כל פעם , כי האקרובט מתחיל להראות פסים ומריחות. המחשב נתקע לפעמים כשמנגנים קבצי וידאו ובעיקר כשמנגנים קבצי FLV. לפעמים הוא משתחרר אחרי כמה דקות ולפעמים לא. תוכנת הקויקטיים לא מתפקדת טוב ויש לה בע…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בשבוע האחרון קרה לי משהו מאוד מוזר עם כרטיס המסך שלי מדגם sapphire hd 7950 dual-x with boost (המפרט המלא בפרופיל) המסך התחיל להכבות מעצמו באמצע גלישה\משחקים ובקיצור בכל סוג של שימוש במחשב. לא היה לזה חוקים זה פשוט נכבה והיה צריך לבצע ריסטרט. ניסיתי להחליף כבל, פירקתי וניקיתי את כל המחשב כולל החיבורים, ניסיתי מסך אחר, ניסיתי להתקין מחדש דריוורים ואפילו ווינדוס. בסוף מה שפתר את הבעיה זה כפתור שמצא על הבורד שאני מניח שתפקידו זה להחליף ביוס. (לחצתי עליו ונדלקה שם נורה בצבע כחול). מישהו יודע באמת מה עושה הכפתור? מה יכלה להיות הבעיה? ואיך בדיוק זה נפתר? ועד כמה זה אומר שהכרטיס שלי קרוב לקיצו? הטמפ' בזמן משחק לפי HWMONITOR באזור ה 65-71
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקלה/בעיה מורכבת שקשר לחיבור SATA של ה HARDDISK קרה לי משהו מטומטם .. קיבלתי מחשב חדש. ויש לי HardDisk מהמחשב הישן (250GB) ויש בו דברים חשובים מאוד עכשיו בידיוק בקטע שאני בה לחבר את ה חיבור SATA אני עושה אפצ'י . נשבר לי הפלאסטיק של החיבור בתוך הכבל. ה פינים לא נשברו או משהו רק ה פלאסטיק שבעצם מחזיק אותם נשבר מה אני אמור לעשות? אפשר לתקן את זה (במעבדת מחשבים או משהו) או שזה בילתי ניתן לתיקון? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי תקלה שהחלה לפני כמה ימים ואין לי מושג מה גרם לה.. פתאום המחשב נתקע באמצע העלייה על החלון של ה- WIN XP עם הקוביות הכחולות שזזות ולא זז משם. לא התקנתי שום תוכנה ושום עדכון לפני שזה קרה. מה יכול לגרום לכך?וכיצד אני יכול לפתור את הבעיה ללא פירמוט ומחיקה של הקבצים? נ.ב. למצבי ה- safe mode למיניהם הוא נכנס ללא בעיה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
חג שמח לכולם יש לי מחשב נייד HP דגם G62 מותקן לי על המחשב תוכנת אנטי וירוס AVG2015 לא מזמן התקנתי תוכנת אנטי וירוס NOD32 ומאז המחשב עובד ממש ממש לאט.... האם יש סיבה לכך שזה קשור לתוכנה החדשה שהיתקנתי? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חיבור VGA שמתחבר ללוח אם, אין לי אפשרות להכניס כ.מסך כי אין לי מושג איזה כרטיס מסך מתאים לו יש לו חריצים מוזרים אם תוכלו להפנות אותי לאתר שמסביר על סוגי החריצים לכ.מסך אני אשמח. בכל אופן, כאשר אני מחבר אתץ הVGA למחשב המסך עובר למצב המתנה.. הוצאתי את הבטריה וזה גם לא עזר.. נסיתי להחליף כמה מסכים אבל המסך בסדר.. אשמח לפתרונות
-
- 13 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה אני נתקל באיזו תקלה מוזרה. במחשב נייד מוגדרת כתובת IP קבועה (בשימוש בעבודה). מעבר לחיבור קווי בעבודה לא מתחבר עם המחשב קווי אלא רק בWIFI. לעיתים אני מנתק את המחשב מהרשת וכשאני חוזר ומחבר לרשת הקווית בעבודה הIP הקבוע נמחק. האם מישהו נתקל בזה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המחשב עבד עד לפני יום , נחלטתי לעשות סדר ולסדר את כל החוטים מאחורי התושבת של לוח האם כלומר בצד הסגור של המארז, סידרתי את כל הכאבלים וחיברתי הכל כולל כרטיסים כולל דיסקים קשיחים כולל זיכרונות, כולל מאוררים, כולל חשמל ללוח אם חיבור גדול וקטן, לאחר שחיברתי את המסך לכרטיס מסך וחשמל המחשב ניראה כאילו הוא נדלק כל הנורות נדלקות, מאווררים עובדים, הנורות בסידירום נדלקות ניראה כי גם הדיסקים הקשיחים עובדים, מסך לא מציג תמונה, עם מחשב אחר הוא עובד ומציג תמונה, כאבל תין נבדק עם מחשב אחר(כאבל מסך למחשב), המחשב לא מצפצף , הוא פשוט נדלק והמסך לא מציג כלם אין גם את הציפצוף היחיד של הביוס כשהמחשב עולה בהתחלה, מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 6.7k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה אני מקבל את המסך הכחול הבא: בחיפוש באינטרנט ראיתי כל מיני סיבות ואחת מהן מצביע על ההארדיסק. ברשותי 3 הארדיסקים. 1-SSD- עליו מותקנת המערכת הפעלה - הרצתי עליו מספר בדיקות ונמצא תקין. ועוד 2 הארדיסקים של טרה וגם עליהם עשיתי מספר בדיקות ונמצאו תקינים. בנוסף, לאחרונה קיבלתי את המסך הבא: לא יודע אם לקשור את זה למקרה של המסך הכחול. ניסיתי לנתק את כל מה שמחובר למחשב כולל הכרטיס מסך וכרגע אני עובד עם הכרטיס המובנה והכל עובד כמו שצריך. בנוסף עשיתי גם בדיקת מאמץ לכרטיס מסך שלפתע עשה רעשים מוזרים (רק במהלך הבדיקה), שינמכתי\עידכנתי דרייברים ועדיין חוזר על עצמו מידי פעם. חשוב לציין כי המחשב נקנה לפני שנה וקצת (הכרטיס מסך הוא - 280x) האם מישהו נתקל בכזה דבר?…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב והיא: המחשב יחסית חדש קניתי אותו לפני חצי שנה עד שנה בערך זה המפרט של המחשב: ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 10/22/2009, 14:25:52 Machine name: USER-E3358229AE Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.090206-1234) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD System Model: MS-7519 BIOS: Default System BIOS Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8500 @ 3.16GHz (2 CPUs) Memory: 3072MB RAM Page File: 425MB used, 4530MB available Windows Dir: C:\WINDOWS Di…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברה מה הולך אני חדש פה אז תפרגנו אז ככה: את המפרט של המחשב שלי אתם יכולים לראות כבר <= המחשב קורס עד מסך כחול לפחות כמה פעמיים ביום במצבים שונים שלא כ"כ קשורים אחד לשני (פעם במשחק, פעם בווינדאוס אבל בעיקר בהמתנה). ישנן תקופות ארוכות ללא נפילה אבל כאשר יש נפילה אני מחליף את החלק שנראה לי בעייתי, ואז ישנה תקופה ארוכה של שקט (בערך כחודש) עד הנפילה הבאה. מהפעם הראשנוה שהתחילו הנפילות הוחלפה כבר כל המערכת למעט המעבד. השגיאות שקורות בד"כ הן: 0x0000001a - הנפוצה ביותר 0x000000be 0x000000f4 ועוד כמה שאני לא כ"כ הספקתי לקרוא. זה האיבחון של הווינדווס לנפילה האחרונה. נפילה זו באה אחרי נפילה (0x0000001a) במצב המתנה. Problem signature: Problem Event Name: Bl…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, כבר מספר ימים שיש לי בעיות עם האינטרנט.הרבה פעמים ביום האינטרנט לא עובד לי (במחשב הנייח),יש לי מודם נתב לאינטרנט וראוטר לווי פיי,כשהאינטרנט במחשב לא עובד אצלי גם האינטרנט שמספק הווי פיי לא עובד,יש את הבר שמראה שהוא עובד אבל פיזית הוא לא עובד,למשל,כשאני מחובר לווי פיי באייפון ואני רוצה להיכנס לפייסבוק לדוגמה אז אני יכול להיכנס אבל אני לא יכול לראות עדכונים חדשים מכיוון שאין שליחת אינטרנט מהווי פיי למכשיר ובו זמנית כמובן יש את אותה תקלה במחשב. כשאני בודק את הבעיה דרך ווינדוס 7 במחשב רשום לי משהו עם שרתי DNS. אשמח אם תעזרו לי. תודה
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום היום הכרטיס מסך המובנה(ASUS P5KPL-CM) במחשב של אחותי מת , אתמול המחשב עבד בסדר גמור וזהו היום הדליקו את המחשב כרגיל והוא פשוט נשאר דלוק אבל במסך כתוב "No Signal", חיברתי את המסך למחשב אחר והוא עבד לכן אני מבין שהבעיה זה הכרטיס מסך המובנה. השאלה שלי היא אם פשוט קונים כרטיס מסך זה יפתור את הבעיה לא?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, הרכבתי ממש חדש לגמרי כל הרכיבים חדשים מקופסא חוץ מהזכרונות והכרטיס מסך. חשוב לציין שהזכרונות עברו טסט של שעה בערך בmemtest הכל עבר כמו שצריך. מעבד עבר בcinebench. כרטיס מסך גם עבר. המפרט: mobo: x570 aorus elite wifi cpu: ryzen 5 5600x ram: corsair lpx vengeance 2x16 3200mhz cl16 gpu: gtx 1060 6g psu: evga 750w ga storage: smasung evo 860 ssd 500g + 1tb hdd מפרסם סרטון שמסביר ומראה בדיוק מה התקלה אשמח שתקדישו את הדקה וחצי פשוט עברתי את כל המבחנים, בדקתי הכל, התקנתי מחדש ווינדאוס ניסיתי לבדוק שוב את הרכיבים שהכל מורכב כמו שצריך + הטמפ' נבדקות באופן קבוע והכל בגדר הנורמה. מעבד - 35…
-
- 64 תגובות
- 8.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אילו בעיות יכולות להצביע על בעיה עם ספק הכח במחשב? בעיות מהספק לא מספיק? מתחים לא יציבים? מה הסימפטומים שמופיעים שניתן להגיד שזו בעיה עם הספק? בתודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי מחשב חדש MSI ALPHA15 A3DDK בן שבוע נרכש ב-NEGEEV ארהב איך אני פותר את הבעיה כונני USB לא מקבל כונן HDD חיצוני ותוקע את המחשב בנוסף "בקרי אחסון" "התקני אבטחה" יש שגיאה מה עלי לעשות ?
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה התחילו בעיות בהדלקת מחשב. המאווררים עובדים אבל אין קריאה מהדיסק וכמובן שלא מגיע אפילו לביוס. עשיתי ריסט לביוס והבעיה עברה. הבוקר שוב תקלה זהה. ריסט לביוס לא פתר כלום. קראתי כאן שצריך לנתק את ספק הכח וללחוץ מספר פעמים על לחצן ההדלקה כדי לפרוק קבלים. עשיתי והמחשב הסתדר. לדעתי הבעיה בלוח האם. מישהו מכיר הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי תקלות מוזרות במחשב, לפעמים הוא עובד לאט ו/או נתקע, ולאחרונה התחילה בעיה מאוד מעצבנת שכ-50-70% מקבצי ה-RAR שאני מורידה מהאינטרנט יוצאים CORRUPTED. האם יכול להיות שחלק מהזכרונות פגומים או שאולי אחד מההרדיסקים? אודה לכל עצה. *עדכון* שמתי לב שזה קורה בקבצים של סדרה מסויימת שהורדתי, ממקורות שונים. ניסיתי להוריד ממקור חדש ועכשיו זה בסדר. לגבי הבעיות האחרות, ככל הנראה שזה קשור לבעיית תוכנה (זה קרה בעבר כבר במחשב הזה) אז עשיתי שחזור של הויסטה מגיבוי ACRONIS שעשיתי לפני כן ואני מקווה שזה יסתדר
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב לפי המפרט: E2160 1.8Ghz Gigabyte 965P-S3 rev3.3 2X1GB 667MHZ CL5 Seagate SATA2 3GB 7200RPM SAPPHIRE 2600PRO Samsung DVDRW-DL כל פעם אחרי שאני מתקין מערכת הפעלהXP PS2 וכמה דרייברים הוא נתקע כל הזמן, עד שבסופו של דבר הוא לא עולה יותר. יש הודעות של "כתיבה מושהית נכשלה". עדכנתי את הBIOS לגרסה 12 (האחרונה). מה עוד יכול לגרום לזה? איך אפשר לבדוק שהרכיבים תקינים?
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-