תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
- 

מפרט מחשב: Intel Sandy bridge i5 2500 socket 1155 Asrock H67M-GE HIS Radeon 6950 2GB D5 Antec NEO ECO 620W המחשב לא היה בשימוש קצת מעל לשנה, כשפתחתי אותו לאחר שנה היה נראה כאילו יש בעיות במגעים, אבל לאחר קצת משחק עם הכבל HDMI המחשב עבד בסדר. לאחר כשבועיים עבודה, יום אחד לאחר שהדלקתי את המחשב הוא הפסיק לזהות את הכרטיס מסך. המחשב עובד ללא בעיות דרך הכרטיס מסך שעל הלוח אם, כאשר הכרטיס מסך מחובר לחשמל אך לא ללוח אם המאווררים עובדים, אך כאשר הוא מחובר למחשב הוא לא מזהה אותו יותר. בהנחה שאין לי מחשב נוסף או כרטיס PCI-E נוסף, האם יש דרך לוודא שהתקלה אכן בכרטיס מסך? (או בעצם מה הסיכוי שהתקלה בלוח אם?)
- 

- 3 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שלום, יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 8800GT של gigabyte. לוח אם Gigabyte GA P35-DSL3 תמיד כאשר אני מדליק את המחשב או כאשר הוא מתעורר מהייברנייט המאוורר של הכרטיס מסך עושה רעש חזק (כמו של spin-up, כאילו הוא מסתובב ממש ממש מהר) שמפסיק אחרי 2-3 שניות ורק לאחריו המחשב מתחיל לעלות. לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב או כאשר הוא מתעורר המאוורר משמיע את אותו הרעש החזק אך לא מפסיק והמחשב לא עולה. אני צריך לרסט או לכבות ולהדליק אותו מספר פעמים עד שהוא מתאפס על עצמו. למישהו זה קרה פעם? האם זו בעייה בכרטיס המסך או אולי בלוח האם או בספק? (הכרטיס מקבל מתח בכבל ישירות מהספק בנוסף לסלוט שהוא יושב עליו). אני מדגיש רק שלא מדובר במנוע תקול של המאורר או בהצטברות אבק. תודה
- 

- 8 תגובות
 - 2.1k צפיות

- 

- 

פירמטתי את המחשב ועכשיו אני מנסה להתקין את הדרייבר וזה לא נותן לי זה כול פעם חוסם את ההתקנה ע"י האבטחה של ווינדוס והדיסק המקורי של הדרייבר לא עובד.. ועכשיו אני לא יכול להפעיל מוזיקה וכול פעם שאני מנסה הוא מוציא לי הודעה על שגיאה ורושם שיש בעיה במנהל ההתקן שלי.. מישהו יכול לעזור לי בפתרון או בדרייבר עובד ללוח אם GA-8I915P Duo gigabyte לווינדוס 7. תודה רבה.
- 

- 3 תגובות
 - 813 צפיות

- 

- 

שבת שלום, אתמול עברנו לטריפל של הוט, טכנאי הגיע חיבר את מכשיר ההוטבוקס של הוט לאינטרנט מבלי לגעת במחשב כלל. האינטרנט עובד והכל סבבה אבל, מאז שאני מחובר לאינטרנט המחשב שלי פשוט עגלה מהלכת, הווינדוס אקספלרור כל הזמן נתקע ולא מגיב, שעה לוקח לו לפתוח את הפיירפוקס או את שורת הפתיחה, הוא נתקע המווווווון. ניתקתי את הכבל שמחבר בין האינטרנט להוטבוקס ועשיתי ריסט למחשב והוא חזר לפעול כרגיל. אני באמת לא יודע מה להגיד זה אף פעם לא קרה לי וזה נראה לי מאוד מוזר שכתוצאה מהתחברות לאינטרנט המחשב יואט ויעשה בעיות בצורה כזו משמעותית. עשיתי סריקת ווירוסים וספיוורים ולא מצאתי כלום. עדכון!!! המחשב נתקע לא רק בפיירפוקס או באקספלורר גם בסתם תוכניות פשוטות שאני מנסה להיכנס אליהן, אפילו ללוח בקרה ז…
- 

- 4 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

קישור לשרשור שפתחתי http://hwzone.co.il/community/threads/541509-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%94-%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%97-HERO-%D7%A2%D7%9D-%D7%96%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-CROSAIR-DOMINATOR תודה לעוזרים!
- 

- 0 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

שלום, יש לי שאלה לפני שאני שולח את המחשב לטכנאי מחשבים , אז בניתי מחשב מאפס , הכל היה טוב ויפה והוא עבד מהר וטוב(לפני שהכנסתי אותו למארז), אבל בשלב האחרון שהכנסתי את כפתור ההדלקה לבית שלו הכבל שלו נקרע אז חיברתי את אותו ,אבל התבלבלתי בין פלוס למינוס ונהיה סוג של ניצוץ,(שכחתי להוציא את המחשב מהחשמל)ומאז הוא לא נדלק, החלפתי כפתור אחר לגמרי אבל לא עזר , יכול להיות שנשרף כל הלוח אם? או שנשרף רק חלק אחד קטן בלוח אם שניתן לתיקון? תודה לעונים:)
- 

- 4 תגובות
 - 1.5k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

מחשב נייד נכבה לבד, בעבר המחשב היה נכבה אחרי כמה עשרות דקות והיום כבר אחרי דקה או שתיים המחשב נכבה. בבדיקת מעבדה נאמר לי שהתקלה היא בלוח אם,אני רוצה לנסות לתקן אותה לבד, מישהו מכיר איזה חלק בלוח יכול לגורם לתופעה?
- 

- 2 תגובות
 - 886 צפיות

- 

- 

שלום לכולם . יש לי לוח אם עם פנטיום 4 ו כרטיס מסך מובנה . הבעיה ש אין לו תצוגה ו אין לו אפילו חריץ AGP כדי לשים כרטיס מסך חיצוני. מה אפשר עוד לעשות במצב כזה ????? :screwy:
- 

- 9 תגובות
 - 965 צפיות

- 

- 

כשאני מדליק את המחשב לא נשלח סיגנל למסך מחשב (המסך תקין , כבל תקין)לאחר כיבוי והדלקה ריסטים וכו התצוגה פועלת האם זה סימן שהכרטיס מסך "נדפק"כל המחשב בנוי על לוח אם מובנה כ.מסף רשת קול וכו...תודה מראש
- 

- 2 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

כבר אמרתי שאחזור עם לוח אחר (ראו הודעות קודמות) בלוח הזה הבעיה שאחרי שהוא נדלק, מספר שניות אחרי הוא פשוט נכבה. חשבתי שאולי הבעיה בספק ושמתי ספק CORSAIR CMPSU-400CX אבל עדין אותה בעיה. אין צפצופים. מה עוד אפשר לבדוק?
- 

- 3 תגובות
 - 708 צפיות

- 

- 

כתבתי את ההודעה הזאת בפורום אודיו אולי כאן ההודעה יותר מתאימה יש לי כרטיס קול און בורד לוח אם MSI 865 NEO2 יש לכרטיס שלושה סוגי יציאות להוצאת האודיו החוצה א.רגיל PAL ב. אופטית אני מתכוון קרן אדומה מי שמכיר ג. קואקסלית היציאות עובדות מצוין אני יכול לראות סרטים עם פענוח של המגבר הנפרד שיש לי אבל אחרי כשמונה שעות היציאות ב וג האופטית והקואקסלית מפסיקות להוציא אודיו ורק היציאה האנולגית ממשיכה להוציא את האודיו רק שאני מכבה את המחשב לחלוטין כלומר כיבוי ולא הפעלה מחדש היציאות חוזרות לעבוד חובה לציין שהורדתי את כל הדרבירים המועדכנים של הביוס כרטיס הקול וכדומה אשמח אם מישהו יכול לעזור בתודה מראש
- 

- 15 תגובות
 - 943 צפיות

- 

- 

לפני מספר ימים, בזמן שלא היה עומס מיוחד על המחשב, פתאום המחשב כבה. ניסתי להדליק אותו מספר פעמים אך הוא לא נדלק. מדי פעם האור בכפתור ההפעלה עבד ומדי פעם לא. הוא אפילו לא הגיע לBIOS כלל (לא השמיע שום ביפ). כשפתחתי את המחשב לא ראיתי שום דבר שגוי (סרקתי לקבלים פגועים). כשנסיתי להדליק את המחשב יכולתי להבחין שאף מאוורר לא פועל למעט המאוורר של המעבד שעובד לחלקיק שנייה ואז מפסיק. ראיתי גם שהלד של PWR על לוח אם פועל. כדי להוכיח שזו אשמת הספק ניסתי עם ספק ג'נרי ישן שנראה שעבד (על מערכת בלי RAM המאוורר של המעבד פעל לכמה שניות ואז הפסיק כשללא ספק המערכת נכשלה POST) אך כשחיברתי את החיבורים ללוח האם ולמעבד כשהפעלתי את המערכת הספק התחיל להעלות עשן ולהסריח (ניתקתי אותו מיד). רכשתי ספק אח…
- 

- 8 תגובות
 - 3.1k צפיות

- 

- 

היי, יש לי תקלה והמחשב לא עולה, עשיתי בדיקה ואלה התוצאות, מה זה אומר? מה אני צריכה לעשות? האם אפשר להציל את המחשב או לא?
- 

- 3 תגובות
 - 2.4k צפיות

- 

- 

שלום, מדובר במאוורר 120מ"מ על גבי גוף קירור Hyper Evo 212 (מעבד 4670K), שומעים שיש בעיה במיסב ולפעמים הוא מפסיק להסתובב לחלוטין. חיפשתי בזאפ ועוד אתרים אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר מאוורר 120מ"מ עם קליפס שמתלבש על גוף קירור ולא מתחשק לי להשקיע בגוף קירור חדש רק בגלל מאוורר מסכן... המלצות? אפשר אולי להשתמש במאוורר 120מ"מ שמיועד למארז?
- 

- 2 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

שלום לכולם. הרכבתי מאוורר חדש לגוף קירור של המעבד. בזמן ה-BOOT מתקבלת הודעה של תקלה ב- CPU FAN וצריך ללחוץ F1 להמשך". בפועל אני המאוורר עובד וגם כשהווינוס עולה רואים דרך תוכנה של הלוח שהמאוורר עובד. הלוח הוא Asus P6x58D Premium. Windows 7 Ultimate 64 Bit מאוורר של SKYTHE עם PMW (עם בקרת מהירות סיבוב) - עם ארבעה פינים מחובר לתקע CPU FAN בלוח. לפני זה היה מחובר מאוורר ללא PMW ולא הייתה שום הודעה. יש למישהו רעיון לפתרון הבעיה?
- 

- 1 תגובה
 - 854 צפיות

- 

- 

יש לי מדפסת משולבת HP עם ראש דיו שחור 21 (זה מספר הדגם). מכיוון שהראש הישן לא עבד דיברתי עם החברה והם שלחו לי ראש חדש במקומו, אבל מה, גם החדש לא עובד והמדפסת לא מוציאה דיו שחור בהדפסות. השתמשתי בפונקציית ה"העתקת מסמך" ככה שלא היה צורך בדרייברים או תוכנות כאלה ואחרות ככה ששללתי את האופציה הזאת. הראש עצמו חדש לחלוטין אבל כשאני מוציא אותו מהמדפסת הוא לא מוציא צבע, כלומר אם אני נוגע בו עם חתיכת נייר הוא יבש לחלוטין. הראש הצבעוני לעומתו כן מוציא צבע אם נוגעים בו עם נייר. אז איך בעצם אני יודע אם הבעייה במדפסת או בראש? האם הבדיקה שעשיתי (לגעת בראש עם נייר) מספיק טובה כדי לדעת בוודאות שזה הראש דפוק?
- 

- 0 תגובות
 - 1.8k צפיות

- 

- 

c6183 hp הוא רושם לי Eror 0xc18a0206 ובמחשב הוא רושם תקלה במערכת הזרקת הדיו, ניסיתי להוציא את הדיו ולהחזיר, לנתק מהחשמל ולהחזיר. מה עושים?
- 

- 4 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

שלום רב, יש לי שני תקלות שלא נפתרו גם אחרי שפרמטי את המחשב: תקלה ראשונה: יש לי מדפסת hp 930c ויש לי ווינדוס אקס פי עיברית. יש דרייבר במחשב התקנתי אותה והכל, אבל היא לא מדפיסה. כלומר היא מוציאה דפים ריקים ולפעמים רושמת זה בג'בריש וזהו. אני מנסה בוורד להדפיס מילים או משהו וכלום הראשי דיו חדשים ניתקתי אותה מהמחשב וחיברתי שוב וגם לא עזר היא מותקנת במחשב אבל למה היא לא פועלת לי? מישהו יכול בבקשה להגיד לי לתת לי הצעות לנסות... תודה תקלה שנייה: יש לי מצלמת אינטרנט של intel cs1100 משהו כזה, היא מותקנת לי בווינדוס אקס פי בעיברית אבל משום מה אני נכנס עלייה היא מצלמת כמה שניות ונתקעת ואי אפשר להמשיך להשתמש בה וצריך לעשות סיום משימה. למה זה קורה? איך פותרים את שני הבעיות האלו? תודה …
- 

- 0 תגובות
 - 749 צפיות

- 

- 

לא ברור לי בדיוק מה הבעיה, אבל במחשב החדש שקניתי אחרי שכבר התקנתי קודם WINDOWS, כרגע אני לא מסוגל לעלות אותו וגם לא מסוגל להתקין מחדש באמצעות BOOT מהדיסק. כשאני מנסה להתקין מחדש הוא רושם לי שגיאה 0xE0000100. שום דבר שניסיתי לא גורם למערכת הפעלה לעלות, בחלק מהפעמים הוא לא מזהה שמה שמותקן זה בכלל WINDOWS. יש כלי שמאפשר לי לעשות דרכו BOOT ולשחזר את הדיסק הקשיח למצב ברירת מחדל? פורמט ולבטל את כל המחיצות? תודה.
- 

- 1 תגובה
 - 629 צפיות

- 

- 

כפי שכתבתי חצי מהקשיח שלי (שמחולק וירטואלית לכונן אחר) לא נפתח ומצויין 'מבנה הדיסק פגום' השאלה אם יש מה לעשות כדי להציל את החומר. מדובר בhhd ותיק של סמסונג בנפח 1tb
- 

- 7 תגובות
 - 2.8k צפיות

- 

- 

ברשותי מכשיר משולב HP OfficeJet J5783. לאחרונה הופיעה באופן פתאומי (בלי סיבה ידועה) על מסך המכשיר הודעת שגיאה Cartidge error: Cartidge right must be replaced. ניסיתי להוציא את הראש דיו ולהכניס אותו כמה פעמים וההודעה לא נעלמה. ניסתי גם לנקות את המגעים שם, ושום דבר לא עזר. הנקודה המעניינת היא שכאשר ניסיתי להדפיס עמוד אבחון המכשיר עשה זאת מיד וללא בעיות. אלא שאחרי כמה שניות הודעת השגיאה המעצבנת חזרה. אני חושש להחליף את ראש הדיו מכיוון שאם אני שוב אקבל את הודעת השגיאה הזו, המחסנית תתייבש והלכו לי 100 ש"ח +. לאור מה שכתבתי האם יש למישהו הצעה מה לעשות?
- 

- 1 תגובה
 - 1.3k צפיות

- 

- 

שלום. יש לי מחשב נייד , ולפעמים הוא פשוט קורס, הוא מקרטע המחשב ממשיך להיות דלוק אבל כשאני לוחץ על דברים הוא פשוט לא מגיב. מישהו יודע איך לסדר את זה ? אני לא יודע הרבה על המפרט אבל זה משהו כמו : I7 דור שני 12 ראם 256 ssd וכרטיס מסך עם ג'יגה אחת . תודה מראש
- 

- 1 תגובה
 - 611 צפיות

- 

- 

שלום רב, המצב כרגע הוא שהמחשב לא עולה, רק נדלקת נורה של לחצן ההדלקה. לאחרונה(לפני שהמחשב מת) שמתי לב לכך שהוא מתנתק מדי פעם וגם שכשהוא נדלק מופיע מסך מסויים(מצורף תמונה זהה למה שראיתי אצלי שלקחתי מהמרשתת). נראה לי שמדובר בספק כח, השאלות: 1) איך ניתן לוודא שהבעיה טמונה בו? 2) בהנחה ובאמת הבעיה בספק חשבתי לקנות ספק ולהרכיב, האם הספק הנ"ל מתאים(מבחינת הספק וכו'..) והאם מומלץ? או שיש משהו יותר מומלץ למפרט שלי ובמחיר זול יותר. הספק שאני חושב לקנות: https://www.tms.co.il/ss500et תודה
- 

- 2 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שלום, רציתי לדעת איך אפשר לעשות בדיקה כוללת של כל החומרה שלי ולבדוק אם היא תקינה בצורה מושלמת. אשמח אם יהיו בדיקות שלא חייבים בהפעלת Windows. אני רוצה שתכתבו לי בדיקות שעושים ממש במעבדות שירות, כך שבמקום לשלם 120 שקל על בדיקה כללית, אדע לעשות זאת בבית. אשמח אם תכתבו לי לגבי כל רכיב ורכיב, לדוגמא: זכרונות- הבדיקה שעושים עבורה היא התוכנה MEMINFO. כרטיס מסך- וכו' וכו'. לוח אם- וכן הלא הלאה... תודה מראש, אבקש שתחסכו ממני תשובות כמו "לפתוח את המארז ולראות אם משהו שרוף" כי את זה אני כבר יודע.
- 

- 0 תגובות
 - 535 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, היתה לי תקלה במחשב שהתחילה אחרי הפסקת חשמל. המחשב בן 9 שנים, הדבר היחיד שהוחלף זה כרטיס מסך. הדלקתי אותו (אירוע נדיר) ובצעתי התקנות של כל מיני - java עדכון מערכת הפעלה (win7) משהו לא זז טוב אז הפעלתי מחדש... האנטיוירוס לא עלה וכל מיני תוכנות נוספות, העסק היה כבד ביותר, לא ראיתי משהו רץ ברקע (בפרוססים) בסופו של דבר עשיתי ריסטור במצב סייפמוד ארבעה ימים אחורה. לא עזר. עשיתי ריסטור חודש אחורה, עזר. עכשיו עובד כמו קודם. לאחר יום עבודה פתאום שוב כרום לא עולה... הורדתי מחדש את הכרום וזה פתר את הבעיה. בהתחלה חשבתי שזה היה וירוס, לפני הריסטור הרציני הרצתי AVAST ומיילוורבייטס לא נראה לי שמצאו משהו דרמטי... יש לי תחושה שזה הכונן הקשיח, יש איזה רעש כאשר המחשב …
- 

- 14 תגובות
 - 1.4k צפיות
 - 3 followers

-