עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מדפסת משולבת HP עם ראש דיו שחור 21 (זה מספר הדגם). מכיוון שהראש הישן לא עבד דיברתי עם החברה והם שלחו לי ראש חדש במקומו, אבל מה, גם החדש לא עובד והמדפסת לא מוציאה דיו שחור בהדפסות. השתמשתי בפונקציית ה"העתקת מסמך" ככה שלא היה צורך בדרייברים או תוכנות כאלה ואחרות ככה ששללתי את האופציה הזאת. הראש עצמו חדש לחלוטין אבל כשאני מוציא אותו מהמדפסת הוא לא מוציא צבע, כלומר אם אני נוגע בו עם חתיכת נייר הוא יבש לחלוטין. הראש הצבעוני לעומתו כן מוציא צבע אם נוגעים בו עם נייר. אז איך בעצם אני יודע אם הבעייה במדפסת או בראש? האם הבדיקה שעשיתי (לגעת בראש עם נייר) מספיק טובה כדי לדעת בוודאות שזה הראש דפוק?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by ziv124,

c6183 hp הוא רושם לי Eror 0xc18a0206 ובמחשב הוא רושם תקלה במערכת הזרקת הדיו, ניסיתי להוציא את הדיו ולהחזיר, לנתק מהחשמל ולהחזיר. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by stalbetman,

שלום רב, יש לי שני תקלות שלא נפתרו גם אחרי שפרמטי את המחשב: תקלה ראשונה: יש לי מדפסת hp 930c ויש לי ווינדוס אקס פי עיברית. יש דרייבר במחשב התקנתי אותה והכל, אבל היא לא מדפיסה. כלומר היא מוציאה דפים ריקים ולפעמים רושמת זה בג'בריש וזהו. אני מנסה בוורד להדפיס מילים או משהו וכלום הראשי דיו חדשים ניתקתי אותה מהמחשב וחיברתי שוב וגם לא עזר היא מותקנת במחשב אבל למה היא לא פועלת לי? מישהו יכול בבקשה להגיד לי לתת לי הצעות לנסות... תודה תקלה שנייה: יש לי מצלמת אינטרנט של intel cs1100 משהו כזה, היא מותקנת לי בווינדוס אקס פי בעיברית אבל משום מה אני נכנס עלייה היא מצלמת כמה שניות ונתקעת ואי אפשר להמשיך להשתמש בה וצריך לעשות סיום משימה. למה זה קורה? איך פותרים את שני הבעיות האלו? תודה …

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by Enn0L,

לא ברור לי בדיוק מה הבעיה, אבל במחשב החדש שקניתי אחרי שכבר התקנתי קודם WINDOWS, כרגע אני לא מסוגל לעלות אותו וגם לא מסוגל להתקין מחדש באמצעות BOOT מהדיסק. כשאני מנסה להתקין מחדש הוא רושם לי שגיאה 0xE0000100. שום דבר שניסיתי לא גורם למערכת הפעלה לעלות, בחלק מהפעמים הוא לא מזהה שמה שמותקן זה בכלל WINDOWS. יש כלי שמאפשר לי לעשות דרכו BOOT ולשחזר את הדיסק הקשיח למצב ברירת מחדל? פורמט ולבטל את כל המחיצות? תודה.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  5. Started by yosi b,

כפי שכתבתי חצי מהקשיח שלי (שמחולק וירטואלית לכונן אחר) לא נפתח ומצויין 'מבנה הדיסק פגום' השאלה אם יש מה לעשות כדי להציל את החומר. מדובר בhhd ותיק של סמסונג בנפח 1tb

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by Dannycom,

ברשותי מכשיר משולב HP OfficeJet J5783. לאחרונה הופיעה באופן פתאומי (בלי סיבה ידועה) על מסך המכשיר הודעת שגיאה Cartidge error: Cartidge right must be replaced. ניסיתי להוציא את הראש דיו ולהכניס אותו כמה פעמים וההודעה לא נעלמה. ניסתי גם לנקות את המגעים שם, ושום דבר לא עזר. הנקודה המעניינת היא שכאשר ניסיתי להדפיס עמוד אבחון המכשיר עשה זאת מיד וללא בעיות. אלא שאחרי כמה שניות הודעת השגיאה המעצבנת חזרה. אני חושש להחליף את ראש הדיו מכיוון שאם אני שוב אקבל את הודעת השגיאה הזו, המחסנית תתייבש והלכו לי 100 ש"ח +. לאור מה שכתבתי האם יש למישהו הצעה מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by אופיר עלוש,

שלום. יש לי מחשב נייד , ולפעמים הוא פשוט קורס, הוא מקרטע המחשב ממשיך להיות דלוק אבל כשאני לוחץ על דברים הוא פשוט לא מגיב. מישהו יודע איך לסדר את זה ? אני לא יודע הרבה על המפרט אבל זה משהו כמו : I7 דור שני 12 ראם 256 ssd וכרטיס מסך עם ג'יגה אחת . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  8. Started by אופיר עלוש,

שלום, רציתי לדעת איך אפשר לעשות בדיקה כוללת של כל החומרה שלי ולבדוק אם היא תקינה בצורה מושלמת. אשמח אם יהיו בדיקות שלא חייבים בהפעלת Windows. אני רוצה שתכתבו לי בדיקות שעושים ממש במעבדות שירות, כך שבמקום לשלם 120 שקל על בדיקה כללית, אדע לעשות זאת בבית. אשמח אם תכתבו לי לגבי כל רכיב ורכיב, לדוגמא: זכרונות- הבדיקה שעושים עבורה היא התוכנה MEMINFO. כרטיס מסך- וכו' וכו'. לוח אם- וכן הלא הלאה... תודה מראש, אבקש שתחסכו ממני תשובות כמו "לפתוח את המארז ולראות אם משהו שרוף" כי את זה אני כבר יודע.

9. Started by shevo,

שלום רב, המצב כרגע הוא שהמחשב לא עולה, רק נדלקת נורה של לחצן ההדלקה. לאחרונה(לפני שהמחשב מת) שמתי לב לכך שהוא מתנתק מדי פעם וגם שכשהוא נדלק מופיע מסך מסויים(מצורף תמונה זהה למה שראיתי אצלי שלקחתי מהמרשתת). נראה לי שמדובר בספק כח, השאלות: 1) איך ניתן לוודא שהבעיה טמונה בו? 2) בהנחה ובאמת הבעיה בספק חשבתי לקנות ספק ולהרכיב, האם הספק הנ"ל מתאים(מבחינת הספק וכו'..) והאם מומלץ? או שיש משהו יותר מומלץ למפרט שלי ובמחיר זול יותר. הספק שאני חושב לקנות: https://www.tms.co.il/ss500et תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ozzo,

שלום לכולם, היתה לי תקלה במחשב שהתחילה אחרי הפסקת חשמל. המחשב בן 9 שנים, הדבר היחיד שהוחלף זה כרטיס מסך. הדלקתי אותו (אירוע נדיר) ובצעתי התקנות של כל מיני - java עדכון מערכת הפעלה (win7) משהו לא זז טוב אז הפעלתי מחדש... האנטיוירוס לא עלה וכל מיני תוכנות נוספות, העסק היה כבד ביותר, לא ראיתי משהו רץ ברקע (בפרוססים) בסופו של דבר עשיתי ריסטור במצב סייפמוד ארבעה ימים אחורה. לא עזר. עשיתי ריסטור חודש אחורה, עזר. עכשיו עובד כמו קודם. לאחר יום עבודה פתאום שוב כרום לא עולה... הורדתי מחדש את הכרום וזה פתר את הבעיה. בהתחלה חשבתי שזה היה וירוס, לפני הריסטור הרציני הרצתי AVAST ומיילוורבייטס לא נראה לי שמצאו משהו דרמטי... יש לי תחושה שזה הכונן הקשיח, יש איזה רעש כאשר המחשב …

11. Started by me10me,

שלום, אשמח מאד לעזרה מכם! מזה מספר חודשים המחשב שלי עובד ON -OFF, הוא יכול לעבוד שבוע ללא תקלה בכלל והוא יכול ביום נתון להתקע מאז פעם ואז מתקבלות הודעות שגיאה משתנות, להלן חלק מהן במסכים כחולים: STOP: 0X00000008E(0XC0000090, 0X004B4BD8, 0XEE25885C, 0X00000000) Beginning dump of physical memory. ואחרי זה: The error was: IRQL_NOT_LESS_OR_Equal ***stop:0x0000000A (0x00000004,0x00000002,0x00000000,0x804EC29D) מה יכולה להיות הבעייה? שוב, ברגע שהמחשב לא עובד לפעמים רק כאחרי 80 לחיצות על פתיחה וסגירה, המחשב עולה בסופו של דבר ישר למסך ה- BIOS (לעיתים גם ב BIOS עצמו הוא נתקע). אודה מאד על פתרון!!

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by Oriillu,

שלום לכולם, היום הדלקתי את המחשב ובזמן העבודה איתו הוא פתאום התחיל להגיב לאט (העכבר נגרר באדישות) והתצוגה נהייתה לא ברורה. גם לאחר כיבוי והפעלה מחדש אני מקבל עוד במסך הטעינה את אותו דבר. נתתי לו קצת זמן לנוח, ניקיתי את המאווררים, ניסיתי לנתק ולבדוק ללא חלקי זיכרון\H.D וכו'.. ללא הועיל. ??? אשמח אם תוכלו לכוון אותי לפתרון, תודה מראש. תמונת מסך :

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  13. אהלן... הבעיה היא במחשב Pc רגיל , שפשוט החליט לשבוק חיים לפתע לחיצה על כפתור ההפעלה לא עשתה כלום , פשוט מת... הניסיונות שאני עשיתי כדי לתקן הם : החלפתי ספקים - בעיה נמשכת , הספק עובד מצויין במחשב אחר.. ניתקתי את כל הכבלים והחומרה מלבד המעבד , הוצאתי את הבטריה של הביוס לדקה אחת והחזרתי (קראתי איפשהו שזה יכול לעזור) - ולא עזר :ֹ/ שום קבל בלוח אם לא נראה מנופח (פגום).. המשכתי ובדקתי את החיבור של הפנל הקדמי של המחשב ובהם נמצאים כל הכבלים של הלדים , הספיקר הפנימי וכמובן של כפתור ההפעלה (Power Sw) ושל כפתור reset sw .. ניתקתי וחיברתי אותם חזרה למקום הנכון לפי ההוראות של הלוח האם הספציפי שלי Gigabyte GA-EP35C-DS3r בכל מקרה , כרגע נראה לי שזה יכול להיות רק לוח-אם או מ…

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by odedidush,

הי , ברשותי לפטופ של dell מדגם inspiron 1525 , יש לי אותו כבר 8 שנים והוא משמש אותי כיום כמחשב נוסף בבית בעיקר לגלישה באינטרנט והוא די עשה את העבודה . מערכת ההפעלה שהייתה מותקנת עליו היא win xp ולא היו בעיות מיוחדות חוץ מדי איטיות בתגובה . למחשב שני סלוטים של זכרון בעל 1G ram בכל אחד . בשבוע שעבר הדלקתי את המחשב והווינדוס לא עלה , במקומו עלה מסך כחול עם הודעה registry file failed (מצורפת תמונה ) . חקרתי קצת באינטרנט על פתרון לתקלה ונאמר שצריך להכניס cd של winxp ולעבור לRecovery Console ומשם לפי ההנחיות : https://support.microsoft.com/en-us/kb/307545 האם התנסיתם על תקלה מסוג זה ? האם הייתם ממליצים לשדרג ל-win7 ? אולי באותה הזדמנות גם לשדר…

• 7 תגובות
    • 4.6k צפיות
  15. Started by itsik1231995,

בזמן משחק המחשב נתקע ולא מגיב בכלל עד שמחבים אותו מהרמקולים שומעים את הצליל האחרון חוזר על עצמו שוב ושוב ושוב טררררררררררררררררררררררררררר מה הבעיה הזותת ואיך נפתרים ממנה ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי בעיה במחשב כבר איזה חצי שעה כול פעם שאני באיזה משחק למשל COD 4 WOW ואפילו Football Manager 2009 וכו' אחרי כמה זמן (לפעמים חמש דוקת לפעמים חצי שעה)המחשב קורס יש קצת קווים על המסך ואז אחרי כמה זמן המסך מחשיך המשחב לא נכבה אבל הוא לא מגיב לשום דבר וצריך לכבות אותו ולהתחיל אותו מחדש כדי שהוא יפעל זה ממש משגע אותי כי אי אפשר לשחק באף משחק הרבה זמן כי זה תמיד נתקע אפילו במשחק לא כבד יחסית כמו Football Manager 2009!!! כבר ניסיתי הכול הלכתי לKSP כדי שיבדקו מה הבעיה הם אמרו שזה הכרטיס מסך החליפו לי אותו וזה המשיך , פרמטתי את המחשב וזה לא עזר, עידכנתי את הדרייברים וזה גם לא עזר שום דבר לא פעל לי! עכשיו ראיתי שהודעה אחרת בפורום הזה הודעה דומה : http://hwzone.co.il/community/i…

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  17. תקלה מעצבנת במחשב חדש בן שבוע תקלות לאחר התקנת מחשב : המחשב מרסט את עצמו כל כמה שעות 6-7 בממוצע לאחר שזה קרה לי מספר פעמים לקחתי את המחשב לחנות ממנה קניתי (KSP) אולם המחשב הוחזר אלי ללא שום תיקון בטענה שהכל תקין. התחושה שלי שונה. החלטתי להתקין שוב מחדש, פירמוט והתקנת מערכת הפעלה לא התעצלתי דרייברים מעודכנים וכו' שמח הכל נראה יופי ואז לאחר כ 7 שעות עבודה על המחשב הפתעה RESET שוב וזה לאחר התקנה מחדש. ביטלתי את הכרטיס קול אחשבתי אולי מתנגש אבל לא זה לא זה כי בעודי כותב לכם הודעה המחשב עושה לעצמו מנוחה ומרסט את עצמו שוב פעם טוב אני יבטל את הכרטיס מסך ויעבוד על הכרטיס מסך מהלוח אם אני יודע שזה קצת ארוך תעזרו לי בבקשה קצת התיאשתי אופיר מפרט המחשב : לוח אם ABIT NF-95 מע…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ibud,

שלום לכולם, לפני כמה שבועות בניתי מחשב, I5 750, קירור מים. בקיצור לאחר הרבה בעיות בהרכבה הצלחתי להפעיל אותו והתקנתי את הווינדוס, במחשב עבד איזה יומיים בצורה נהדרת. אחרי יומיים כשבאתי להדליק אותו, הוא נדלק ונכבה לאחר שניה, ומאז הוא פשוט לא מצליח להדלק, כל הזמן נדלק נכבה, נדלק נכבה, נדלק נכבה. לא יודע מה לעשות, בבקשה עזרה. חשוב להוסיף שמאז שהוא פעל נהדר ועד שהוא לא נדלק לא פתחתי את המארז.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by megaPipe,

קיצר , כולה באתי לעשות שיראו מהמחשב לטלוויזיה , הזזתי תמחשב שמתי חיברתי תכבל הזה שמיועד ל svideo התעסקתי עם זה קצת ופק המסך ניהיה המסך שחור (כרטיס מסך xfx6800nu) באתי לכבות את המחשב דרך הכפתור , לא נכבה והנורה האדומה והירוקה תמיד דולקות ואז לא הייתה ברירה כיביתי דרך המפסק של הספק כוח (hec 525w) , ואז כל הזמן שאני מביא את המפסק ל"on" במחשב נדלק אוטומטי הכל פועל אך מסך שחור והמחשב לא עולה!! ןאי אפשר לסגור מהפתכורר ניסיתייי לעשות כמעט הכלל התעסקתי עם חיבורים הוצאתי הכנסתי בע... תודה למביגיבים ולעוזרים ! =]

20. Started by osher_co,

שלום לכולם , יש לי מחשב DUAL CORE 2 ולאחורה משהו מוזר קרה לו , כשאני מפעיל את המחשב יש תמונה של GIGABITE של הלוח..ואז המחשב נעצר על מסך שחור ולא עולה לWINDOWS. הכנסתי דיסק של WIN 7 לפרמט את המחשב ואז הוא מתחיל לכתוב BOOT לוחץ אנטר ואז שוב אנטר וזה מגיע לשלב של "WINDOWS LOADING FIELS" ורץ קו אפור ונתקע. הכנסתי דיסק של XP וגם באותו מצב זה נתקע. החלפתי לארדיסק אחר וגם הוא לא מצליח לעבור את השלב הזה , החלפתי כבל לארדיסק ולא עוזר. בדקתי כרטיס מסך אחר וגם לא עוזר. הבעיה האחרונה שנראה לי זה זיכרון אבל אין לי פה חילופי כי במחשב הזה יש 800 מהירות זכרון ויש לי כאן זכרונות של 500. אבל בואו נראה מה דעתכם... בבקשה עזרה כי אני כבר מיואש. תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by rino,

המחשב הנייד שלי נדפק , רואים את שולחן העבודה אך אין תאורה אחורית,המסך חשוך לגמרי. שלחתי אותו לתיקון במעבדה מורשית של HP והייתי בטוח שנשרפה נורת מסך אך במעבדה אומרים שהלך לוח אם והתיקו- שימו לב - 2500 ש"ח יכול להיות שתאורת המסך קשורה ללוח האם או שהם מנסים לעשות עלי קופה יפה?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  22. Started by HITL339,

יש אצלי בעייה במחשב הנייד (קצת ישן) שהוא משמיע רעשים של חרחור מצד שמאל מתחת למקלדת וזה קורה לסירוגין +בעוצמות שונות המחשב עצמו במצב טוב ואף פעם לא היו איתו בעיות ומעוניין לדעת מה הפתרון לזה ?

23. Started by david54200,

בס"ד קודם כל תודה לעוזרים... הבעייה: איך שאני מפעיל את המחשב לפני שעולה הווידנוס מופיע לי מסך שחור שעליו רשום שחסר לי קובץ:windows\system32\config\system ולמטה רשום שאני צריך את הדיסק של הווינדוס ואחר כך ללחוץ על האות "R"... ניסיתי לפני המסך ללחוץ על "safe mode" שום דבר...הוא נותן את אותה ההודעה... מישיכול לעזור לי אני הודה לו מאוד... המשך יום נעים לכלנו...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by tood,

היי חבריה לוח אם אינטל וינדוס 7 היו 2 הארדיסק הוצאתי אחד ,המחשב לא עולה וזו התקלה המופיעה > PXE-E61:Media test failure, check cable PXE-M0F:Exiting Intel Boot Agent No bootable device--insert boot disk and press any key. נכנסתי לביוס וזה הסדר בבוט cd flopy על אף שאין פלופי בכלל במחשב hard disk drive ethernet Hard drive order<wdc wd800jd וזה ההארד דיסק הפעיל שהשארתי מה התקלה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by yair_zur,

המחשב לא מעלה את מערכת ההפעלה אבל את התוכן של הסידי רום הוא מעלה העכבר דולק תמיד כשהספק של המחשב מחובר לחשמל (גם כשהמחשב מכובה) יש גישה לביוס :kopfpatsch: יש למישהו רעיון אך ליפתור את הבעיה

• 4 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים