תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
היי, אחרי הפסקת חשמל בסופ"ש, תצוגת המחשב התחילה להבהב: https://streamable.com/v9wp9 בדקתי עם מסך אחר וכאבל אחר, ועדיין ההבהוב נמשך. הנחתי שמדובר בתקלה בלוח אם.(כרטיס מסך מובנה בלוח אם) . שמתי את המחשב במעבדה למימוש האחריות, ונטען שם שההבהוב ממשיך גם עם לוח אם חדש. אם ככה מה שנשאר זה רק מערכת הפעלה.. לא? נראה לכם הגיוני שזה נגרם בעקבות הפסקת חשמל? והאם יש דרך לתקן זאת? או רק לפרמט? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הייתה לי הבוקר הפסקת חשמל וכשהיא עברה גיליתי שהמסך (שמחובר למגן מפני נחשולי מתח) לא דולק. בכלל. בכפתור ההדלקה אשר אמור להאיר באור כתום בזמן שאין אות יש חשכה מוחלטת כאילו הוא מכובה. המחשב עובד (ואני מקליד כרגע במסך חצי הרוס מ 2001)... מיותר לציין שהמסך בן 5-6 ולכן מזמן ללא אחריות... מחיפוש ברשת של הבעיה הזו (מסך לא נדלק אחרי הפסקת חשמל) והמילה u2312HM, אנשים ברחבי העולם מדווחים על אותן ההתרחשויות בדיוק (אחד ציין שגם הוא מוגן מנחשולי מתח) וענו למישהו שכנראה צריך להחליף את הPOWER CIRCUIT. הייתי מנסה להחליף בעצמי אבל בהתחשב בכך שדואר ישראל לא עובד ובכלל אני לא נמצא בארה"ב כך שעם משלוח זה יוצא יקר- אני די בדילמה. האם למסור את המסך (בן…
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, בזמן שהתעסקתי עם מע' סטריאו, כנראה קיצרתי אותה. היא היתה מחוברת ב-RCA למחשב (המחשב הוא המקור) היתה הפסקת חשמל, והיום כאשר הדלקתי את המחשב לא היה קול מהרמקולים. יש לי 3 מע' רמקולים שונות ואף אחת מהן לא משמיעה שום קול, כמו כן כאשר אני מפעיל את תוכנת כרטיס הקול אין שם את הדף של "Speakers", ובהגדרות של הווינדוס 7 זה מראה לי שהרמקולים לא מחוברים (כשהם כן). ניסיתי שחזור מערכת מלא (לא של הווינדוס, של תוכנה מקצועית) והוא לא עזר. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי פתרון, האם הלך הכרטיס קול? הוא מזוהה על ידי תוכנות ועדיין יש יציאות וכניסות אנלגויות שכנראה עובדות (לפי התוכנה של כרטיס הקול)
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום מישהוא יודע אולי איך לסדר את הבעיה ? תודה
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אתמול היתה הפסקת חשמל קצרה והמחשב הישן שלי (q6600 על לוח gb + 9800GTX ספק crosair 550) לא מצליח להדלק. התופעה שקוראת היא שהלוח נדלק לרגע וגם המאווררים ואז מייד נכבה . זה ממשיך כל עוד המחשב מחובר לחשמל והספק דלוק. אני חושד שמשהו התקלקל בספק. אין לי בדיוק ספק ספייר בשביל לבדוק את זה אבל אני חושב שאני יכול לחבר את הספק של המחשב החדש שלי למחשב הישן ולראות אם הוא עולה. ניסיתי לנתק את קווי ההזנה של הכרטיס המסך אני אולי יכול לנתק את הכל חוץ מהלוח ולראות מה קורה. אם יש למישהו ניסיון עם בעיה כזאת או יכול לתת לי רמז אני אשמח. אני חושב שהמחשב קצת סבל מהתחממות בגלל שחלק מהמאווררים מתו. כל המלצה תתקבל בברכה תודה מראש. עריכה : שאלתי מישהו בעבודה והוא אמר שאני צריך לנתק את הזיכרונות…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מה קורה היה הפסקת חשמל בבית והמחשב לא עלה. עשיתי איפוס BIOS ואז הוא עלה רגיל אבל עם תקיעות אז בדקתי עם HWMONITOR ואיפה שיש +12V אז זה נמוך ולא עובר את ה-2V היה לי ספק כוח למקרה חירום והחלפתי אבל זה לא עזר אז כנראה שהספק בסדר. מישהו יודע מה אפשר לעשות לפני שאני יקח אותו לתיקון? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו אני גם ככה הזמנתי מחשב חדש אבל הבעיה שבמחשב העכשווי שלי יש לי הרבה דברים חשובים שלא צרבתי על דיסקים עדין כמו שירים, תמונות וכו'. היום חזרתי הביתה הפעלתי את המחשב, המסך הראשוני של הלוח אם (msi ) עלה ואחריו עלה מסך של ה30 שניות איך לעלות את הוינדוס (במצב בטוח, מצב רגיל וכו'). בכל המצבים שניסיתי להעלות את הוינדוס הוא מייד עושה לעצמו ריסטרט. הדברים שיושבים על ההארד דיסק ממש חשובים לי והתכוונתי להעביר אותם למחשב החדש.. עכשיו אני לא יוכל לעשות זאת כנראה.. מה עושים? תודה.
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
התחילה לי בעיה לפני כמה ימים אני מפעיל את המחשב ושאני מגיע לאזור שכותבים את הסיסמא לווינדוס (יש לי ווינדוס 7) אני כותב ונכנס ואחרי כמה שניות פתאום מתכבה המסך וכתוב לי no signal. חבר אמר לי להיכנס דרך ה safe mode ולבדוק אם יש וירוסים אבל אין, וה safe mode עובד לי טוב, אני יכול להיות בו כמה שעות ולא יתכבה המסך. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לסדר?
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב קניתי מפלצת (בחלקים) על פי המפרט הבא GIGABYTE X97 UD3 2011 גירסה 1.1 ספק של 650 W זיכרון שני סטיקים של GGIL 1866 F3-1866-8GAB קירור נחמד של NOCTUA חיברתי הכול ...והתוצאה שאין ציפצוף והספק נדלק ונסגר וכך חוזר. יש לי אחריות... השאלה שלי מה אפשר לעשות מהנקודה הזו . והאם כדי להחזיר ל KSP שירכיבו לבד ....ואם כך ...האם רצוי לפרק הכול חזרה לקופסאות כדי שהם יתקינו ...או להשאיר במארז. (כרגע המחשב מורכב מחוץ למארז) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי הרכבת קירור מים, אין פוסט. מעבד amd fx8350 לוח asus SABERTOOTH X990 מערכת קירור של אנטק קולר 920 בקיצור העפתי את קירור הסטוק בעדינות נקיתי את המשחה הטרמית גם מהאנטק כדאי לשים משחה חדשה של נוטקוא שנראת יותר טרייה ממה שקיים באנטק. אחרי שסיימתי להרכיב המחשב נדלק לשניה ואז נכבה. ומפה אני שובר את הראש מה קרה לו. לא משנה מה עשיתי אין יותר פוסט. מה יכול לקרות? אולי משהו פה יחשוב על משהו שלא נסיתי, פירוק והרכבה מחדש שוב. שינוי סלוט הזיכרון. איפוס ביוס. יש כמה כפתורי גיבוי על הלוח למקרים כאלה שגם לא מצליחים להדליק שוב את הלוח, רק שאני מנתק את הספק ונכבת הנורה על הלוח, ושאני מחבר שוב ומנסה להדליק המאוורירים עושים חצי סיבוב ונורה אדומה ליד המעבד נדלקת לשניה וזהו, יותר מהתהלי…
-
- 28 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי, הרגע החלפתי את הHDD בSSD והתקנתי את מערכת ההפעלה 10 בצורה נקייה (לא שדרוג) יצרתי מחיצת עבור DATA מה צריך לעשות בנוסף? איך מבטלים את הריגול מעקב של חלונות 10? שהרבה אנשים מתנגדים לזה. ומה עוד?- קישורים למאמרים גם טוב . מומלץ או לא מומלץ לבטל את העדכונים האוטומטיים? הבנתי שאין יותר מידי שליטה בנושא בחלונות 10 , אין אפשרת בחירה מה להתקין ואו להגדיר משהו מלבד עדכונים אוטומטיים. זה או לבטל לגמרי או עדכונים אוטומטיים. תודה .
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ביצור כתוב לי שהוא לא מוצא התקנה לmultimedia audio controller עכשיו אין לי מושג מה סוג הכרטיס קול
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים יקרים צריך את עזרתכם כמה שיותר מהר יש לי מחשב בן שנתיים כשיש לו הארדיסק של ווסטרן-דיגיטל WD1600JS בגודל 60 ג'יגה! עכשיו קניתי הארדיסק חדש גם של ווסטרן-דיגיטל WD1600AAJS בנפח 160 ג'גה! שתיהם אותה מהירות 7200 ואותו זיכרון 8 מגה אני מעלה תמשחב מחדש עכשיו האקס-פי זיהה תכונן , אך כשאני נכנס למחשב שלי אני רואה רק כונן אחד C כמו שהיה עד עכשיו רק מה שפתאום הנפח שלו נהיה 160 גי'גה, אך אם אותו מקום פנוי בדיסק שהיה ואת הכונן החדש הוא פשוט לא מזהה כביכול(למרות שבביוס הוא מזוהה וכנ"ל גם במנהל ההתקנים) כלומר נוצר מצב שהוא רואה תכונן שהיה לי כ 160 גיגה ואת החדש לא מזהה מוזר לחלוטין צריך את עזרתכם כמה שיותר מהר תודה מראש אסף
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רק רוצה לומר שעשיתי פירמוט וניסיתי הכל גם בWINDOWS 7 גם ויסטה וגם XP. טוב אז ככה הכל עבד טוב שנתיים עד שפתאום כששיחקתי המחשב קפא וקיבלתי BSOD. עכשיו זה קרה לי עוד פעם ועוד פעם בזמן משחק אחרי כמה דקות קיבלתי BSOD ועשיתי ריסטרט אבל תמיד המחשב טען את הוינדוס והכל פעל טוב כל עוד לא נכנסתי למשחקים עד שפעם אחת איך שהמחשב טען את הוינדוס קיבלתי BSOD שדרכו הבנתי שיש בעיה בNV4_DISP, נכנסתי לסייף מוד מחקתי את הדרייבר והמחשב פועל אבל איך שאני מתקין את הדרייבר אני מקבל BSOD אחרי שהמחשב טוען את הווינדוס, אני רוצה גם לומר שכשזה טוען את הווינדוס XP הלוגו של הווינדוס מכוער מלא בנקודות שחורות. ותפריט BIOS מלא בנקודות בצבא תכלת. מה עושים? ד"א ניסיתי הרבה דרייברים גם ישני…
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אין לי אופציה לקבוע את המדפסת כברירת מחדל. היא סורקת. לפני הפרמוט היא עבדה כרגיל. כל הדריברים מותקנים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחבר מיקרופון אבל משום מה הווינדוס לא מזהה לי אותו איך אני פותר תבעיה?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנראה שעשיתי כל מיני שטויות בהתקנה. בסופו של דבר הסרתי את הדרייבר של הוידאו שהיה, הוצאתי את הכרטיס מסך החזרתי את הכבל הכחול לתוך הלוח אם ועדיין אני לא יכול להכנס לוינדוס. איך שהוא מסיים לטעון אותו המסך נהיה שחור. לא עובד סייפ מוד ולא VGA מוד ולא כלום... מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן. לאחר כמה דקות של שימוש במחשב , המחשב פתאום מחליט שנמאס לו ומראה את המסך הכחול הבא : מה הבעיה? מה עושים? תודה מראש לעוזרים , שחר.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה בכותרת. אשמח לתשובה ממה הדבר נגרם. תודה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אחרי כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי הרבה זמן שהוא היה כבוי הוא כותב לי PLEASE ENTER SYSTEM DISK (אתם מכירים את זה ב- DOS כשהו לא מוצא מערכת הפעלה) בקיצור, אני לא יודע אם זה ההארדיסק שלי או הולוח אם. בכלליות כל הבעיות האלה התחילו בהדרגה אחרי שהיו הרבה קצרים בבית בגלל קומקום חשמלי ומאז או ההארדיסק או הלוח אם עושים לי בעיות. גם בהרבה קרים אני מקבל Blue Screen of death שאומר לי שיש בעיה חומר או במעבד,בראם או בלוח אם. השאלה הגדולה היא איך אני יכול לדעת אם זה ההארדיסק שעושה את הבעיות או שזה הלוח אם? אני מתכנן לשלוח אחד מהם לנועה ביום ראשון ואני לא יכול לשלוח גם את ההארדיסק וגם את הלוח אם כל הדרך לחיפה (אני גר בירושלים), אז בגלל זה חשוב לי לדעת איזה מהם עושה את הבעיות.
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון יש תופעה חדשה למחשב שלי והיא שיבוש התצוגה אחרי כמה דקות משחק במשחק מסוים. במשך הדקות הראשונות התצוגות בסדר, אבל עם קווים שיוצאים ממקומות במסך (דמויות וכו'), או שפתאום יש כאילו "חתך" של חצי שניה במסך, ועוד מספר שיבושים קלים בתצוגה שאפשר להתעלם מהם, אבל אחרי כמה דקות עם הבעיות האלה המסך פשוט מתחיל להשתולל ולא רואים כלום, גם שממזערים את המסך הבעיה נמשכת ורק לאחר הפעלה מחדש נפתרת (עד הפעם הבאה). ניסיתי להתקין דרייברים חדשים, לא עזר. ניסיתי דרייברים של אומגה, לא עזר. הכרטיס מסך שלי הוא RADEON 9600SE 128MB. מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי COD2 ולאחר כמה דקות של משחק המחשב פשוט קופא ואין מה לעשות חוץ מלכבות ולהדליק מחדש. ניסיתי להוריד דרייבר חדש לכרטיס מסך, ואין שינוי.. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה, מפרט 1024 DDR gforce 6600 MB - gigabyte GA8I915G-MF
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום אנשים, היום שיחקתי במשחק שניקרא Dota 2, ואחרי כמה דקות משחק המחשב שלי נכבה ונדלק מחדש. זה לא קרה לי אף פעם ואני משאר שמה שקשור לזה הוא שאתמול החלפתי כרטיס מסך חדש. החלפתי את ה GeForce 9800 GT הישן בGTX 970. מה יכולה להיות הסיבה? אולי לא חיברתי אותו כמו שצריך? או שאולי זה טמפ' גבוהה? ספק כוח חלש? למרות שבדקתי אותו והוא מספק 700W ולא אמורה להיות אם זה בעיה לפי דעתי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי מסך CRT PROVIEW 17". עד היום הכל עבד איתו מצויין, רק שלפני חצי שעה התחילה תקלה מוזרה: בזמן שימוש רגיל במחשב, המסך מתחיל להבהב. הכוונה היא שהמסך נהיה שחור לשניה ואז חוזר לפעול לשניה, ואז ישר שחור לשנייה וכן הלאה! מה שפותר את הבעיה, הוא להוציא את המסך מהחשמל (נכנס ישירות בחשמל) ולהכניס מחדש. רק שזה ממשיך לחזור על עצמו כל 10 דקות בערך! ב-7 שנים שיש לי את המסך הזה, התקלה אף פעם לא קרתה. יש לי דרייברים הכי אחרונים של NVIDIA, רזולוציה 1024*768 על 85 רפרשרייט. ווידאתי שהחיבור לכרטיס מסך נכנס כמו שצריך, כנ"ל לגביי חיבור המסך לחשמל. הכל תקין. מה יכול לגרום לבעיה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום. היום פתחתי את הדלת של המארז לרגע (דבר שאני נוהג לעשות מדי פעם) כדי לראות שינוי טמפ' כשהדלת פתוחה. אני לא יודע אם יש קשר או לא, אבל קצת אחרי זה התחילה בעיה מוזרה כזו- אחרי שמדליקים את המחשב (מSTANDBY,מHIBERNATE או מכיבוי מוחלט) אין תצוגה על המסך. התסכלתי עליו קצת, לראות אם ומה עובד בפנים. בהתחלה הכל עבד חוץ מהתצוגה במסך.. אחרי קצת התעסקות עם זה, ניסיתי חיבור אחר (VGA) וזה כביכול פתר את הבעיה, השגתי תצוגה.. לאחר מכן הלכתי וכיביתי את המחשב (המתנה או HIBERNATE אם אני זוכר נכון), וכשחזרתי- אותה תקלה, רק שהפעם גם המאורר של המעבד לא הסתובב. שיחקתי עם זה, חשבתי שאולי הזזתי משהו.. דחפתי קצת את הכ. מסך פנימה, את הBIG TYPHOON שעל המעבד (הוא לא 100% מקובע למקום מאז ומתמיד- אפשר…
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-