עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Nitro,

שלום, לאחרונה רכשתי בחו"ל זכרונות Corsair Dominator PC8500 2048MBX2, הם עבדו ללא תקלות במשך מס' שבועות, בימים האחרונים חוויתי מס' BSOD, כנראה בעקבות תקלה בזכרונות. מצורפים קבצי ה Dump. מה עלי לעשות? תודה,[br]פורסם בתאריך: 27.06.2009 בשעה 21:17:02 שלום,מוסיף שבימים האחרונים אני מקבל שגיאה מהסוג הבא, וכן אינני יכול לבצע עידכון לאנטי וירוד (NOD32 גרסה 4 חוקי למהדרין). יש לציין שבסריקות ווירוסים אינני מוצא וירוסים וכן גם בסריקות של Adaware. נדב. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  2. אז ככה, לפני כמה חודשים קניתי חלקים למחשב בארה"ב והרכבתי הכל. לפני כמה ימים התחילו לי מסכים כחולים כל שעה בערך אז הרצתי MEMTEST. נמצאו איזה 20 שגיאות. כבר שלחתי טופס RMA ל-G.SKILL והתכוננתי נפשית לשלוח את הזכרונות. במקרה שמתי לב היום שיש גרסת BIOS חדשה ללוח (asrock z77 extreme4) אז התקנתי אותה. הפעלתי שוב MEMTEST ועכשיו כבר פועל 4 שעות בלי שום שגיאה (כשמקודם התקבלו שגיאות תוך 10 דקות...) אז מה זה אומר בעצם?? זכרונות תקולים או תקינים?? יש לציין שבשתי הפעמים הזכרונות רצו עם פרופיל XMP על התדר ותזמוני יצרן בלי OC וכו'.

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  3. כאשר אני מדליק את המחשב, נידלקים המאוררים ואני שומע את הHD ניכנס לפעולה אבל חוץ מזה איין כלום...אפילו המסך לא נדלק ואיין גם את הציפצוף הראשוני. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  4. Started by skippy22,

שלום לכולם! ניסיתי להתקין וונידוס 7+ פירמוט דרך USB, המחשב זיהה את ההתקן, אבל לפני התחלת ההתקנה קפצה הודעה ובה היה כתוב שהמחשב לא מצא את דיסק ההתקנה, נא להכניס אותו שוב, או במילים מדויקות: "No device driver were found. Make sure that the installation media contains the correct drivers, and then click OK" "Load driver A required CD/DVD drive device is missing. if you have a driver floppy disk, CD, DVD, or USB flash drive, please insert it now. Note: If the Windows installation media is in the CD/DVD drive, you can safely remove it for this step." קראתי באינטרנט והבנתי שהבעיה נפוצה, ויכול להיות שזה נובע מהסיבה שאין תמיכה בהתקנת ווינדוס 7 בUSB 3.0. ומעל כל החיבורי USB שבמחש…

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by itsik1231995,

הייתה תקלה מסויימת המחשב לאחר שהולחלט לפרמט התחלתי לפרמט את המחשב לאחר הפעלה מחדש ראשונה של המחשב עלתה לי תקלה שאמרה שעלי לעשות תיקון לווינדוס אחרי זה לא הצלחתי לעשות כלום עם המחשב אני לא יכול להכנס למערכת ההפעלה הקודמת כי כבר "דרסתי" אותה עם החדשה אני לא יכול להכנס לחדשה בגלל התקלה אני לא יכול להשלים את ההתקנה של החדשה ואני לא יכול להתחיל פירמוט חדש את ה BOT בגלל שאותה תקלה עולה שוב פעם מה לעשות ? תודה .

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  6. Started by motiyair,

במיטב כספי הלכתי וקניתי 2 זכרונות 256 333MHZ של GAIL בלוג'יק. חיברתי אותם ללוח אם בנוסף לזכרונות הקיימים. (GA-7N400V-L של ג'יגה בייט)בלוח אם יש 4מקומות לזכרונות 2 בצבע כתום ושתיים סגול ששם הזכרונות הקיימים (2 סטיקים של 128 כ"א) מונחים על הכתום. בנוסף להם הוספתי את החדשים הכל הלך בסדר. הפעלתי את המחשב אך לפני שהWINDOWS בכלל עלה הופיע לי מסך שחור ובו נכתב: MEMORY TESTING 622592K OK + 32M SHARED שזה בסדר היות ויש לי כרטיס מסך משולב (מדוע לא צריך להיות 732K+32M SHARED? החישוב הוא 256*3 שזה768 K פחות 32 זיכרון של כרטיס מסך לא?) בכל אופן אחרי זה היתה בעייה נכתב לי "חסר קובץ SYSTEM 32\DRIVERS\NTFS.SYS טתה יכול לנסות לתקן את הקובץ ע"יWINDOWS SETUP ובעזרת ה SETUP CD ROM האורגינלי…

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  7. Started by itai_biren,

שלום, אתמול התחילה לי בעיה מוזרה.. כל שתיים שלוש שניות כאילו מתחבר ומתנתק התקן כלשהו מיציאת USB מסויימת.. (כמובן שזה לא קורה..) ניסיתי כל דבר.. כולל התקנה מחדש של הווינדוס.. םתחתי את המארז לא ראיתי שום דבר יוצא דופן.. קודי השגיאה שמופיעים לי הם 45 (לכאורה כאשר לא מחובר..) ו43 (לכאורה כאשר מחובר) בבקשה עזרה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by gkman,

שלום לכולם לא מזמן קניתי כרטיס USB2 למחשב כשאני מחבר אליו את הARCHOS404 שלי ומנסה לפתוח אותו מהמחשב שלי מופיע שגיאה מושהו עם I\O device error (ראה תמונה) כשאני מחבר לUSB הרגיל אז הכל עובד באופן תקין רק לאט כיאה לUSB רגיל יש דרך לתקן את זה כי אני באמת ומעדיף את המהירות של USB 2 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  9. אהלן, שמתי לב בימים האחרונים שאני לא יכול לשמוע דרך הדוק של האוזניות. כלומר דרך הספיקרים אני שומע, אבל כשאני מחבר את האוזניות שלי למקום אין סאונד דרכם וממשיך לצאת סאונד רק דרך הרמקולים המובנים. פתחתי את המחשב לבדוק האם יש חוט משוחרר וחיברתי הכל מחדש, עדיין אין פתרון. בעבר כיבוי המערכת והדלקה מחדש היתה פותרת את התקלה, לא עובד יותר. יש סיכוי שאפשר לדעת מה התקלה? או שעלי להחליף כרטיס קול חדש? נ.ב אני במסך הנ"ל כמו בתמונה וכשאני עושה TEST אין סאונד באוזניות.

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  10. Started by hararim,

שלום לכולם. כבר שנתיים שאני מחבר את הלפטופ ל-LCD באמצעות כבל HDMI ואין שום בעיה. לפני כשבוע הייתה הפסקת חשמל קטנה ומאז אין סאונד כאשר אני מחבר את הלפטופ , המסך לבד עובד כרגיל והלפטופ עובד כרגיל אבל רק בחיבור ביניהם ישנה בעיה. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by aviv28,

-שלום לכולם, קיבלתי מחבר כרטיס מסך zotac 9500gt (שעבד אצלו במחשב) וניסיתי לחבר אותו היום למחשב. המחשב שלי: לוח אם gigabyte GA73PVM s2h (יש לציין שכרגע אני עובד עם הכרטיס המובנה שעל הלוח geforce 7100). ווינדוס 7 32bit. לאחר החיבור הראשוני (כמובן מחשב כבוי וחיברתי לPCIE) הדלקתי את המחשב והוא נתקע כמה דקות בעליית ווינדוס ולכן כיביתי אותו. בהדלקה חוזרת, (לפני כן עברתי על המדריכים כאן), עברתי על הביוס, והגדרתי את הכרטיס המובנה שיעבוד תמיד ואת החיבור pci -e בעדיפות ראשונה מבחינת בחירת הכרטיס מסך. לאחר שמירה והדלקה חוזרת -גם זה לא עבד ( הפעם כן עבר את השלב של startup windows אבל נשאר על מסך שחור אחרי השלב עם התמונה של החלונות) ניסיתי לחבר פעם את המסך למובנה ופעם אל הכרטיס- שניה…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום, יש לי לוח אם LGA775 socket של GIGABYTE דגם GA-EP43C-DS3 לצ'יפ-סט P43, ולאחרונה התקנתי ווינדוס 7 בגרסת 64-Bit. כיוון שכרטיס הרשת הישן שלי היה מיושן, ולא מצאתי דרייברים עדכניים לווינדוס 7, רכשתי כרטיס רשת חדש של Edimax, מדגם EW-7711In. לאחר שהתקנתי אותו באחד מחריצי ה-PCI שלי, והתקנתי את הדרייברים המצורפים, עדיין לא קיבלתי חיבור לרשת, ולמעשה, נראה היה שהמחשב כלל לא מזהה שחוברה לו חומרה חדשה. תוצאה זהה התקבלה גם כשחיברתי את הכרטיס לחריץ PCI אחר.כמו כן יצוין, כי נורית החיווי של הכרטיס פעלה, כך שנראה שלא מדובר בחיבור PCI לא תקין, או בכרטיס רשת תקול. לאחר מכן שמתי לב, שעל הכרטיס רשת מצויין שהוא כרטיס של 32-Bit. שאלתי היא, האם העובדה שמדובר בכרטיס רשת של 32-Bit משנה? האם כ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by cmicky86,

היי , יש לי בעיה דיי מוזרה , אנסה לתמצת , יש לי מחשב לפטופ של DELL E7440 ועליו מותקנת מע' הפעלה חוקית ENTERPRISE , קניתי מקלדת גיימרים פשוטה : Sharkoon Skiller Pro + אבל היא לא פועלת כשאני מחבר אותה למחשב , המחשב מוצא שיש USB KEYBOARD אבל לא מצליח להתקין אותה , מה שלא קרה לי כשחיברתי את אותה מקלדת למחשבים אחרים כשאני מחבר ללפטופ הזה מקלדות פשוטות של MICROSOFT או DELL או LOGITECH הם פועלות בלי בעיה , רק המקלדת הזאת לא עובדת עם המחשב הזה ... התקנתי את התוכנה של המקלדת SKILLER החדשה שלי ועדיין ברגע שאני מחבר אותה למחשב היא לא פועלת , דבר מוזר נוסף - כשאני עושה ריסט למחשב בזמן שהמקלדת מחוברת היא נדלקת לי ועובדת כמו שצריך , …

14. Started by Orit Forti,

הי כם במק וגם בפיסי, ביום אחד בהיר הפסיק לנגן לי היוטיוב. נתקע על הפליי.. כשאני עושה incognito או כל דפדפן אחר מלבד כרום זה עובד. מה חוסם אותי? חסר תוסף משהו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by idoleff,

שלום, מזה 3 ימים כל פעם שאני חוזר מהעבודה, וכשאני מנסה להזיז את העכבר על מנת "להעיר" את המחשב, אני רואה תמונה לפחות משנייה, ומייד לאחריה מסך שחור. כשאני מכבה את המחשב ומנסה להדליק, קורה אותו דבר, רק עם תמונת הביוס. רואה אותה למספר רגעים, ומייד לאחר מכן מסך שחור קבוע. חשוב לציין שאחרי כמה הדלקות (4-5) המחשב נדלק כרגיל ועובד בצורה חלקה. למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? המון תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Brox,

יש לי בעיה באחד המחשבים שכשמדליקים אותו הוא משמיע צפצוף ארוך ומיד אחריו שני צפצופים קצרים. המסך לא נדלק (כאילו הוא לא מחובר למחשב בכלל) ובדקתי אותו עם מחשב אחר והוא כן עובד. הWINDOWS עולה כרגיל אחר כך (אני מצליח להיכנס למחשב דרך הרשת ולהפעיל קבצים שנמצאים עליו). האם הבעיה בכ. מסך או אולי במשהו אחר ואם כן האם אני חייב להחליף כרטיס עכשיו?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by abirdh2,

הכונן התחיל לעשות בעיות, הרצתי את התוכנה לבדיקה וצירפתי את התמונה של התוצאות, מה ניתן לעשות, יש אפשרות לנסות לתקן?

18. Started by amos2009,

שלום לכולם פתחתי את המחשב לשאוב את האבק אחת לכמה זמן אני מבצע פעולה זו. בסיום השאיבה הדלקתי את המחשב אבל הכונן הקשיח משמיע רעשים שהוא נתקע. למה זה קורה ? האם בצעתי פעולה לא תקינה? תקלה זו חזרה על עצמה רק בכונן קשיח אחר, לפני חצי שנה ניקיתי עם לחץ אוויר וגם אז נהרס הכונן הקשיח. כיצד אני יכוך לשחזר את המידע מהכונן ללא עלות כספית? תודה שבוע טוב

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by chen20032,

שלום, יש לי כונן חיצוני WD שאני משתמש בו כבר יותר משנה. היום במהלך שהעברתי קבצים המחשב עשה ריסטרט ומאז שהמחשב עלה, הכונן לא עובד יותר. הוא לא מופיע במחשב שלי. כשאני מנסה לגשת אל הDISK MANAGMENT כשההתקן מחובר זה רושם connecting to virtual disks ולא קורה כלום. רק ברגע שאני מנתק את ההתקן זה מצליח להראות לי את הכוננים. ברגע שאני מנתק קופצת שגיאה בנוסף שאומרת שעליי לפרמט את הדיסק בשביל שאני אוכל לעבוד איתו. הכונן מקבל מתח ובמחשבים אחרים השגיאה חוזרת על עצמה באותה צורה. עזרה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. היי לכולם יש לי כונן חיצוני של WD המתחבר עם כבל USB היום כשחיברתי אותו ונסיתי להוציא קובץ הוא לא נפתח הכונן לא נפתח כשאני מנסה לפתוח דרך ה מחשב שלי , פעם היה מופיע בשם MY PASSPORT מופיע עכשיו כדיסק מקומי H כשאני לוחצת פעמיים על האייקון שלו נורית החיווי בכונן מהבהבת בלי הפסק החלון נתקע לכמה דקות ובסוף לא נפתח כלום מה ניתן לעשות כדי להחזיר אותו לפעולה יש לי בו הרבה קבצים ותמונות וזה חשוב לי מאוד !! תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 6.3k צפיות
  21. היי........ חג שמח לכולם יש לי 2 מחשבים אני עובד עם כונן חיצוני קשיח ומעדכן מוזיקה מה שקרה הוא שבמקבוק שלי הוא לא נתן לי להעביר תיקייה משולחן העבודה לכונן ועשיתי את המחיצה מהunitility ואז הוא ביקש שם חדש כונן רשמתי לחצתי הפעל והוא הראה לי את הכונן על שולחן העבודה אבל שפתחתי הוא היה ריק כל התיקיות והקבצים נעלמו גם כשהעברתי את הכונן למחשב עם ווינדוס הוא מזהה את ההתקן אבל מופיע לי שיש בעיה עם ההתקני יו אס בי או בקרי יו אס בי והוא בכלל לא מופיע במחשב ככונן אשמח לעזרה דחוףףף זה מלא חומר לאירועים תבורכו העוזרים.....תודה ענקית

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  22. Started by Juicys,

אני מכבה את המחשב (ווינדוס XP pro) כיבוי מסודר עושה shut down המחשב נכבה ואחרי משהו כמו 3,4 שניות שהוא כבוי נדלק מעצמו שוב התקנתי את המערכת הפעלה מחדש והתקלה לא נעלמה מישהו יודע מה אני יכול לעשות או מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  23. בוקר טוב וחג שמח, רכשתי לאחרונה את הכרטיס הנ"ל : http://www.cclonline.com/content/pdfs/ZgCQOtMLP1uRrKHnEUrr4g-3d-3d.pdf חיברתי אותו לסלוט במחשב הנייד שברשותי מדגם HP6460B ל EXPRESSCARD הווינדוס 7 32BIT , מזהה אותו והתקנתי לו את הדרייבר מאתר היצרן (מופיע גם תקין במנהל ההתקנים) אליו חיברתי את הכרטיס קול של RME FIREFACE800 הנ"ל: http://www.zzounds.com/item--RMEFIREFACE התקנתי גם כאן את הדרייבר המצורף ותוכנת הFIREFACE . הבעייה שאין שמע לרמקולים וגם לאוזניות ? התוכנת המיקסר של הFIREFACE פועלת תקין ואני רואה שיש שליטה על הRME (ברמת שינוי פונקציית הנורות בכרטיס). לכאורה , הכל עובד תקין אבל אין שמע. ניסיתי גם להתקין XP 32BIT ועדיין אותה בעייה. החשד שלי שזה משהו שקשור לכרטיס הDYNA…

24. Started by sopwith,

יש לי כרטיס מסך מסוג RADEON 8500LE לאחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה: לאחר פרק זמן מסויים המחשב קורס ומופיעים פסים מאונכים וצבעוניים על המסך, בהתחלה זה קרה רק במשחקים אבל לאחרונה התופעה חוזרת על עצמה באופן בלתי צפוי אפילו מספר שניות לאחר הדלקת המחשב. כאשר אני עובד ללא דריברים הבעיה פוסקת. בינתיים עשיתי את הפעולות הבאות ללא הצלחה: 1. עדכון דריברים 2. פרמוט והתקנה מחדש של חלונות XP 3.ניקוי ושימון המאוורר בכ. מסך.. חשדתי שמדובר בהתחממות אבל הכרטיס לא חם והמאוורר תקין, (אולי כדאי לפרק את גוף הקירור ולמרוח משחת קירור?) רעיונות נוספים ?מישהו נתקל במשהו דומה ?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  25. Started by spinchicken,

הי, יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro 128MB שמעתי קולות משונים מהמחשב וראיתי שהמאוורר הקטן המובנה על הכרטיס הפסיק לעבוד. בכל זאת המחשב עובד והתצוגה בסדר. איפה אפשר לתקן דבר כזה? אפשר לקנות רק מאוורר כזה קטן ולהרכיב או שלא כדאי להתעסק?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים