עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nissim segev,
  2. שלום לכולם... כותרת... מישהו יודע מה עושים אם זה? the application was unable to start correctly 0xc00000a5 ? זה קורה שפותחים את הכרום או שפותחים עוד דף או עוברים בין דפים...!?

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  3. Started by Momochi,

כאשר אני מכניס diskonkey למחשב אני רואה שכל הקבצים שאמורים להיות בו מופיעים כקיצורי דרך ולא כקבצים רגילים. הקיצור דרך מכוון ל: "C:\Documents and Settings\All Users\..\..\windows\system32\cmd.exe" /c "start %cd%01.Xaris_Kostopoulos_-_breite_mou_kapia_(live).mp3 & start %cd%JeFlMDYYAEBKpEv.exe & exit" כאשר זה שם הקובץ: 01.Xaris_Kostopoulos_-_breite_mou_kapia_(live).mp3 כשאני לוחץ על הקבצים נפתח לי טרמינל cmd עם הודעת שגיאה שהקובץ JeFlMDYYAEBKpEv.exe לא נמצא ולאחר מכן נפתח הקובץ. בדקתי את הdiskonkey עם אנטי וירוס של מקפי ואין עליו וירוסים אני אשמח לעזרה בנושא תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  4. Started by quantum03,

יש לי דיסק קשיח של wd , דגם wd10ears , בגודל 1 טרה. היום הדיסק החליט פתאום , אחרי שהוא בחיים לא עשה בעיות , לעשות בעיות. הדיסק מזוהה בביוס , אבל כשאני הפעלתי את המחשב , הווינדוס 8 עשה ניסיון תיקון אוטומטי (שזה עדיף מכלום...) , אז נתתי לו לסיים , וזה לא נראה שזה עזר יותר מדי. אני רואה את הדיסק כg , אבל זהו. הכונן בסך הכל בן שנתיים , ועוד אחד שלא עבד קשה , מכיוון שהוא מיועד בעיקר לאחסון של מידע ועוד בגרסה ירוקה , ובמחשב נייח. עכשיו מה אני יכול לעשות בשביל לנסות להציל את הקבצים , ולהעביר אותם לדיסק אחר? (אני כבר לא יכול לסמוך על הכונן הזה , אז אחרי זה הוא יילך לפח).

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by All-In,

טוב אז ככה שלום לכולם. חברים יש לי מחשב די ישן (core2duo) אבל הוא מספיק לי למה שאני עושה. לפני יומיים נרדמתי והשארתי אותו דלוק. כשהתעוררתי עשיתי לו ריסט (אני לא זוכר את הסיבה תאמת או שאולי הוא קרס) בהתחלה הבאה התחילו הבעיות. זמני טעינה איטיים, מסכים כחולים, עצירות. הדבר הבא שעשיתי היה לחפש וירוסים וכד'. עשיתי כל בדיקה אפשרית כולל חיפוש אחר בוטקיטס ומה לא. אני רוצה לציין שהמחשב עבד בsafe mode וגם בהגדרות אחרות כמו ללא דרייברים או האפשרות השניה שהמחשב לא מתכבה בעת תקלה. למרות שהיה קורס אחרי זמן מה באפשרות השניה וגם העתיק קבצים לאט. החלטתי להתקין ווינדוס 7 מחדש בלי לפרמט. בהתחלה היה נראה שזה עזר עד שניסיתי להתקין סטים ומאז חזרו הבעיות מסכ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. התקנתי מחשב ישן מחדש, עם חלונות 7. כחלק מסט העדכונים הראשוני עודכן גם דרייבר כרטיס המסך (מסוג nVidia 7600 GS). לאחר ביצוע ה-reboot המסורתי, בעת עליית המחשב מחדש לאחר הופעת הלוגו הצבעוני של ארבעת הריבועים שהופכים לאחד ולפני הופעת מסך הכניסה (הקשת הסיסמא) אני מקבל BSOD, עם ציון הדרייבר nvlddmkm.sys. אם אני נכנס ל-safe mode המחשב עולה. אני מסיר את ההתקנה של הדרייבר של nVidia והמחשב עולה באופן רגיל, אך כל ניסיון עדכון גורם לתהליך דומה. לא ניתן לעבוד ללא העדכון, מכיוון שהרזולוציה אינה תקינה והשפעות דומות. ניסיון התקנה ועבודה קצרה על Windows XP, עבר בהצלחה מלאה. יש למישהו מושג כיצד ניתן להתגבר על הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  7. Started by benhalaf,

פירמטתי הארד דיסק של חבר והעברתי את התוכן שלו אל ההארד דיסק שלי ההארד דיסק שלו היה מלא בקבצים דפוקים שכל לחיצה עליהם הייתה מפילה את הווינדוס לאחר מכן ההארד דיסק שלי נדפק והוא לא מצליח להפעיל את הווינדוס בכלל (מסך שחור) הוא עושה רעשים של: טיק...טיק...טיק...שניה הפסקה ואז שוב טיק...טיק...טיק חבר שלי אמר שיכול להיות שזאת הסיכה בתוך ההארד דיסק שעושה את הרעש הזה שאלתי היא האם אפשר לסדר את ההארד דיסק או לפחות להציל את התוכן שבו (האם הוא יעבוד על מחשב אחר ואז אני אעתיק את התוכן) ?

8. Started by sh.yoav,

שלום רב, יש לי הארד דיסק חיצוני maxtor 500gb st3500820as הבעיה היא כזו: בזמן שההארד דיסק עבד הוא נפל, נפילה כביכול לא רצינית, אך ככל הנראה מספיקה בשביל לפגום בו קשות. לקחתי אותו לדיאגנוזה בטיק טק טכנולוגיות. לפי האבחנה שלהם נגרם נזק למנוע (כאשר הוא מנסה לעבוד הוא נתקע ולא מסתובב). לפי מה שאני הבנתי מהטכנאי (אני ממש בור בענייני מחשבים בכלל) יש להעביר את הפלטות להארד דיסק עם מנוע חדש (אמור להיות עסק מורכב למדי). כל הסיפור אמור לעלות לי שם הון תועפות, ולכן בהתחשב בסוג המידע בחרתי שלא לבצע את השחזור. כבר השלמתי עם העובדה שכנראה המידע אבוד ולכן אני שוקל ברצינות לנסות לפתור את הבעיה בעצמי או כמובן ע"י "חובבן" שיוכל לתת לי כיוון כלשהו, להפנות אותי, או כמובן לעזור לי בעצמו במחיר …

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  9. Started by Spectalecy,

אהלן, יש לי הארד דיסק חיצוני WD My Passport.. לא מזמן האנטי וירוס שלי NOD32 החליט שכל הקבצים שם מסוכנים משום מה, ושלח אותם לQUARANTINE.. כאשר עשיתי באנטי וירוס RESTORE מהQUARANTINE, הכל חזר, אבל כל התיקיות הפכו ל"קיצורי דרך" של התיקיות האמיתיות, אבל כל הקבצים היו שם.. שרדתי עם זה, אבל מאז חיברתי אותו למחשב נוסף בטעות וכל התיקיות וקיצורי הדרך נעלמו. כאשר אני מסתכל בPROPERTIES של ההארד דיסק, רשום לי שיש לי 450 ג'יגה מלאים, וכשאני מסמן את כל מה שאני רואה בתוכו, זה שוקל בסה"כ 40 ג'יגה ככה.. דרך חיפוש ניתן להגיע לחלק מהתיקיות.. בכל מקרה רציתי לדעת האם יש דרך לשחזר את המידע מבלי לשלוח למעבדה כי יש לי שם קבצים רגישים פשוט.. תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום רב קודם כל אני די חדש פה אז אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון.... יש לי הארד דיסק נייד של חברת verbatim (המחשב מזהה אותו כסמסונג) 250 ג'יגה שלפני כחצי שנה פורמט בטעות. לאחר הפירמוט לקחתי אותו לטכנאי ששיחזר לי את ההארד דיסק במלואו והכל עבד טוב ויפה לפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב (לא שלי אלא של אחי הקטן) שמסתבר שהUSB בו די דפוק, וכשחיברתי אותו הוא נתקע בAUTOPLAY ולא זז הוצאתי אותו ומאז ניסיתי לחבר אותו בכמה מחשבים, וכולם מזהים אותו אבל כאילו הוא ריק, בלי מידע בכלל, וחלק מהמחשבים אומרים לי שצריך לפרמט לפני ההפעלה היה לי עליו מלא מלא מלא דברים חשובים ואני די תקוע פה, אז אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור עם עצה טובה מה לעשות כי זה די מדאיג אותי תודה רבה רבה רבה לכל מי שיעזור …

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  11. שלום חבריי, קניתי לפניי יומיים ערכה מחברת DYNAMODE למי שמכיר, אשר כוללת בתוכה מתאם לחיבור כוננים IDE SATA וכוננים קשיחים של LAPTOP ובתוכו יש חיבור של SATA על מנת לחבר לבקר, ואז מחברים למשחב עם USB והוא רואה אותו כ כונן נייד. קניתי את הערכה בעקבות הערכה שהייתה לאחיין שלי, שהביא לי לנסות והתלהבתי דווקא ממנה, דבר נחמד. עכשיו למקרה: בן דוד שלי הביא לי היום את המחשב שלו, על מנת להעביר לו כמה קבצים, כמו כן לתקן משהו עם האנטי וירוס וכו', רציתי לבדוק את הערכה שלי, חיברתי לכונן את כבל המתח מהשנאי שמגיע עם הערכה, והוא התחיל לעשות רעש של צפצוף מתמשך, נגעתי בכונן הקשיח לבדוק האם הפלטה החלהל הסתובב, שום כלום, אבל מתחת לכונן הרגשתי חום עז, נגעתי במיקום מסויים ואפילו כמעט נכוותי. אוקיי…

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  12. יש לי באחד המחשבים תקלה כזו. ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא עובד כדקה או שניים לאחר שהעלה את מערכת ההפעלה.ולאחר מכן נשמע קליק קטן כנראה מההארד דיסק ואז הכל נתקע ולא זז עד ההפעלה מחדש ולאחר ההפעלה מחדש בפעם השנייה הוא מעלה את מערכת ההפעלה וישר נתקע הכל שוב.עד היום הייתי בטוח שזה הארדדיסק שנפגם.היום מישהו אמר שיכול להיות שזה לוח האם.שאלתי היא איך ניתן לבדוק לבד {כי אין למכריי IDE]מה בדיוק נפגם האם יש דרך?תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by DeniK,

שלום, חיברתי שתי מסכים למחשב נייח דרך מפצל VGA (קופסה לא כבל) עכשיו מופיעה לי אותה תמונה בשתי המסכים, איך אני מפריד ביניהם? הפכתי את כל הגדרות התצוגה והמחשב כביכול לא מזהה שיש 2 מסכים, עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והפעלתי מחדש מספיק פעמים... מה יכולה להיות הבעיה? למה המחשב לא מזהה את המסך השני? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by ^Daemon^,

משום מה אחרי התקנת מערכת ההפעלה (WinXP SP2) על המחשב החדש, והתקנת כל הדרייברים, אני שם לב לרכיב ש"לא מותקן כראוי", הרכיב הוא 1394 Net Adapter, לא שאני מבין בכלל מה הוא.. ה 1394 זה חיבור בכלל למצלמת וידאו שלי.. כמה שורות מעליו מופיע רכיב דומה שאני חושב שהוא ה 1394 המקורי והוא מופיע בסדר.. להלן תמונה: למישהו יש הסבר איך ניתן לתקן את הבעיה? :

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by RevolutioN-,

שלום, יום אחד הדלקתי את המחשב,המחשב נדלק,אך המסך עשה צורות משונות,ואז הפך לפסים של שחור ואפור. הבעיה היא לא במסך,ניסיתי עם מסך אחר שעובד ואותה בעיה גם בו. מה יכולה להיות הבעיה?ומה ופיתרונה? תודה..(:

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by Xstyle,

שלום, יש ברשותי מחשב אם לוח אם ASUS מעבד 2.4 אני חושב שהפרטים לא עקרונים כרגע. הבעיה היא שאני מדליק את המחשב הוא נידלק אבל המסך לא נידלק ואין את הביפ שצריך להיות כשהמחשב עולה. המאווררים הכול מיסתובב הנורה על הלוח אמ עובדת הכול עובד כמו שצריך אני שומע את ההרדיסק עולה אבל אין את הביפ של הלוח אמ ובעצם המסך לא נידלק. בנוסף אני רוצה לציין שהחלפתי מארז ומאז זה קרה ואני רוצה להגיד שהכול מחובר טוב ושום כבל לא פגום והספייקר והכול מחוברים כמו שצריך!

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by pMor,

חבר שלי קיבל מאחד מקרובי המשפחה שלו מחשב, שהיה בשימוש כבר הרבה זמן. הרכבתי לו את המחשב (לא הרכבה של המחשב, הכוונה לשים אותו בשולחן, לחבר מסך מקלדת רמקולים וכו'), המחשב עבד אחלה, הגדרתי לו רשת, הכל עבד יופי. מספר ימים לאחר מכן, הייתי צריך לחזור ולסדר את הרשת, כשהם טענו שהאינטרנט לא עובד. בדקתי הכל, הייתה תקשורת, אך לא כל היישומים פעלו עם האנטרנט (למעשה, רק קאזה עבד). לאחר מספר ימים, קראו לי שוב כשהמחשב לא נדלק. באתי, בדקתי, החלפתי כבלים של חשמל, שקעים, וכלום. פתחתי את המחשב, ראיתי את הלד הירוק דולק, ובנוסף יש לציין שלפעמים כשמנסים להדליק שומעים מעין זמזום מהרמקולים. במידה ומשהו תקול, מה יכול להיות תקול? או אם עשיתי משהו לא נכון, אז מה? *יש לציין שהספק ג'נרי. אקדים תודה, pM…

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  18. שלום לכולם. יש לי בעיה שנמשכת כבר כמה חודשים, להלן: כאשר אני מוריד קבצי Torrent, בין אם זה עם uTorrent או Bitlord, יש לי בעיות שונות. ראשית, אני מוריד משחקים של Reloaded שהם נחשבים להכי אמינים ואני מוריד אותם מאתרים אמינים, כגון Torrentleech. הבעיה מתחלקת ל-2: 1. הקובץ יורד בתור תיקייה שבתוכה יש קבצי rar שיש לחלץ אותם, בעת החילוץ הוא מתריע על קבצים פגומים. 2. הקובץ יורד בצורה של קובץ iso אשר אני פותח אותו עם Daemon tools, וכאשר אני מתקין את המשחק, אני מקבל שגיאות של קבצים חסרים או שגיאה של Decompression error. יש לי מחשב Windows 7 professional x64 עם 8 גיגה זיכרון, מעבד i3 וכרטיס מסך geforce 650 gtx. לפני כשנה החליפו לי את לוח האם מכיוון שהוא נשרף, וכעת יש לי לוח של giga…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by אוריפ,

שלום! יש ברשותי נגן MP3 מבוסס זכרון פלאש, דגם MP-M700 של חברת MPMAN. זה מכשיר די ישן (יש לו רק 64 מגה בייט), אבל עד עכשיו הוא עבד מעולה! אחרי שפרמטתי את המחשב, והתקנתי את התוכנות והדרייבירם מחדש, כל פעם שאני מנסה להעביר שיר מהמחשב לנגן הוא נותן את ההודעה המצורפת. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה, לא עבד. התקנתי מחדש את הדרייברים, לא עבד. עדכנתי את התוכנה (שנקראת RIOPORT AUDIO MANAGER) לגרסא הכי חדשה, לא עבד. יש מצב שזה בגלל שהווינדוז מעודכן לSP2? עם SP1 זה עבד מעולה! מישהו יודע מה הבעיה? אם כן, איך פותרים אותה? רציתי גם לבקש המלצה לתוכנה אחרת שיכולה להעביר מוזיקה מהמחשב לנגן, כי אולי זה סתם בעיה ספציפית בתוכנה, ותוכנה אחרת תעשה את העבודה טוב יותר. תודה! [attachment deleted by…

20. אז ככה, העברתי את המחשב ממקום למקום, ללא פגיעות כלשהן. המחשב עבד מצויין עד עכשיו. לאחר ההעברה, מערכת ההפעלה (XP) לא עולה. וזה בערך מה שקורה: כשאני מחבר את המחשב בכבל VGA למסך. מערכת ההפעלה עולה עד להצגת הטעינה של ה-XP ולאחר מכן מופיע על המסך שאין מתאם מחובר (NO NIGNAL). כשאני מחבר את המחשב בכבל HD המחשב מגיע לאותו מסך תצוגה על טעינת מערכת ההםעלה ולאחר המסך מחשיך למספר שניות, ואז רשום לי על המסך: אנאלוגי\דיגיטלי (הודעות מתחלפות) ניסיתי לנתק ולחבר מחדש את הכרטיס מסך וזה עדין לא פתר את הבעיה. העניין הוא שאם הכרטיס מסך נפגע בצורה כלשהי, אז איך יתכן ויש תצודה עד העליה של מערכת ההפעלה? למישהו יש רעיון? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by eyalco1981,

שלום לכולם, שידרגתי אתמול את המחשב שלי (החלפתי כמעט הכל חוץ מספק, מארז וכוננים) וכשאני מנסה להפעיל אותו באמצות מערכת ההפעלה (xp) מההארד דיסק הישן המחשב, כל פעם מבצע ריסטארט מיד אחרי שהוא מתחיל להעלות את הווינדואס, גם אם אני מנסה להריץ ב-safe mode ניסיתי להפעיל את המחשב על ידי התקנה של win מכונן התקליטורים (win xp חוקי) וכשהוא מגיע לשלב ההתקנה אני מגיע למסך כחול עם הודעה: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer ... check for viruses on your computer. remove any newly installed hard drives or hard drive controllers. check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated. run CHKDSK /F to check for ha…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by eliranl1,

שלום לכולם!!! יש לי מחשב חדש (בן חודש וחצי בערך) ובכל פעם שאני מדליק אותו בפעם הראשונה אחריי כמה שניות הוא מתכבה (בערך ברגע שהוא מגיע לסמל של הפעלת הווינדוס)ולאחר מכן אני מדליק אותו שוב והוא נדלק בסדר גמור. מה הסיבה שאני צריך כל פעם להדליק אותו כביכול פעמיים? (המחשב לא נמצא במצב שינה, הוא סגור לחלוטין). תודה רבה לכל העוזרים !!!

23. Started by parlux,

היי שלום ותודה רבה לעוזרים. יש לי מחשב נייד של ASUS דגם R512C המחשב פתאום יום אחד לא עבוד. אני לוחץ על לחצן ההדלקה, נדלק המחשב. המנורה של הארדיסק פועלת וגם של הסוללה, המסך מראה קצת אור בגלל שהמסך מציג רקע שחור אבל אין לוגו התחלתי של ASUS! יש מסך שחור ואחרי כמה שניות זה ניכנס לי ישירות לחלון הביוס מה לא עשיתי בשביל לנסות לסדר את זה, איפוס להגדרות של הביוס, פתחתי את המחשב והוצאתי את הסוללה של המחשב וגם את הסוללה שיש על הלוח אם (סוללה של הביוס אני חושב) והחלפתי סוללה חדשה בלוח (סוללה של הביוס) חשבתי אולי שהסוללה הקודמת נדפקה ולא עזר כלום, כשאני מדליק את המחשב עדיין אין את הלוגו ההתחלתי הבפעלת המחשב של אסוס ואין כלום! אחרי כמה שניות משהו כמו 10 זה ניכנס יש…

24. Started by ilanb0,

ברגע שאני מפעיל וורד, אני מקבל הודעה על בעיה והיישום נסגר. לאחר מכן מתקבלת הודעה נוספת לפיה "חלונות" יודיע לי על פתרון זמין, אבל איני מקבל כל פתרון. כרגע, לא יכול להפעיל וורד. מדובר באופיס 2016 על חלונות 10 (התכנות עם רשיון מקורי). מה עושים?

25. המפרט שלי הוא 2.6@3.2 MUSHKIN 512 PC3200 IC7 ABIT R9800P CAT 4.3 התקלה לא נובעת בגלל OC, בדוק. אחרי שתיקנתי תמחשב והכנסתי אליו את הריידון 9800PRO המשובח של חברת ELSA התחלתי להתעסק עם הדרייברים ולהריץ תוכנות בנצ'מארק למינן. שהגעתי לקטגורית הSMARTGART שמתי לב שכתוב ש"כתיבה מהירה", מנותקת, ולא פעילה. לחצתי על "בדוק מחדש" וזה הראה לי שפונקצית כיתבה מהירה מחוברת וביקש ממני להפעיל את המחשב מחדש כדי שהשיניים יתקבלו והכתיבה המהירה תופעל. הווינדווס על מחדש ושוב בקטגורית הSMARTGART כתוב שהפונקציה מנותקת ולא פעילה. חזרתי על פעולת ההפעלה,ושוב, לא עובד. חבר'ה! מה אני עושה?! זה חשוב, אני רוצה לסחוט עוד קצת MARKS!

• 2 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים