עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. 1. אני מניח שזה קרה בערך בחודש מאי- כל משחק שהרצתי על המחשב שלי, ממשחקי חד מימד מטופשים שמותקנים אצלי על הDOK, עובר בGTA3 ועד HALF LIFE 2- רצים פשוט נורא. המשחק והעכבר זזים פעם בכמה שניות, עד כדי שאי אפשר בכלל לשחק, שלא לדבר על האיטיות. אם אני עושה שחזור מערכת לתאריך מוקדם יחסית- לכמה דקות הראשונות זה בסדר, ואז זה שוב עושה בעיות. הטמפרטורות של הרכיבים שלי בסדר(בסביבות 40 מעלות צלזיוס) והתקנתי את הדרייבר האחרון לכרטיס המסך שלי, היישר מהאתר של AMD-ATI. כמו כן, לפני זה, הכל רץ חלק. (מפרט בצד) מה הבעיה, ואיך אני מסדר אותה? 2. יש לי במחשב דיסק קשיח של 250 GB, והטכנאי הכין לי 2 מחיצות. מחיצה ראשונה- 100GB, מערכת NTFS. מחיצה שניה- שאין בה כלום. 0 מקום פנוי, 0 שטח בשימוש.. מע…

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  2. היי אנשים. קודם כל, חיפשתי קצת נושאים דומים לא מצאתי משהו קרוב - ויש רשימה של דברים שניסיתי. אז נא עזרתכם. נתונים: ------------ יש לי מחשב נייח, לא הכי סוס או חדש אבל עובד כמה שנים מצוין, גלישה פייסבוק וכאלה. לא משחקים. רואה בו סרטים ב HD. אלה השימושים. נתונים: מע' הפעלה WIN7 מעבד CORE 2 DUO 7200 זכרון 2GB (כן יודע שלא הרבה, אבל לא תמיד הספיק ואני לא מגיע לניצול של חצי אפילו בזמן עבודה במחשב) כרטיס מסך GEFORCE 210 , דרייבר עודכן לאחרון במהלך הבדיקות. הבעיה: -------------- כאשר אני שומע מוזיקה, בין אם יוטיוב ובין אם MP3 או כסרט HD של הופעה, ובו זמנית גולש בדפדפן (בד"כ כרום, ניסיתי גם FF וגם אקספלורר), יש תקיעות קטנות של הסאונד. מן צקצוקים כאלה מעצבנים. אם אני לא גולש באתר…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by lmlm,

שלום, לעיתים דיי קרובות לא משנה מתי, משחקים שזה במצב שומר מסך , סתם ככה. המחשב כזה ב FREEZE ולפעמים המסך מתכבה. מה יכולה להיות הבעיה? במשחקים זה מראה לי הודעה של VPU RECORVER, ביטלתי את זה עדיין ממשיך. אני חושד בזיכרון או בלוח אם. אולי הזיכרון לא נתמך טוב לוח אם? משהו יודע אולי? בבקשה זה דיי דחוף,אני לא יכול לעבוד שהמסך נתקע ככה סתם

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by Eylon,

לפחות בשני משחקים שאני משחק בהם לרוב ( nba 2k3 וgta vice city ) יש לי תקיעות פתאומיות לשנייה וקצת ואז הכל ממשיך כרגיל... מה יכולה להיות הבעיה? יש ברשותי : amd athlon xp 2500 Asus a7v333 512 mb 333 mhz ati radeon 8500 wd 80 gb ואני מצוייד בדרייברים עדכניים catalyst 3.4. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  5. Started by Mike_M16,

אהלן, יש לי מחשב, די חדש, חזק וטוב אך יש לי בעיה נורא מעצבנת של תקיעות באינטרנט שאני לא יודע ממה היא נובעת, לדוגמא: אני גולש באינטרנט, נכנס לשיר ביוטיוב, ובו זמנית פותח עוד לשוניות, ויש מן תקיעות כאלה וגם השיר נקתע לזמן מסויים. אני לא מבין ממה הבעיה נובעת ואשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור אותה. נ.ב, גם אם אני שומע שיר לא באינטרנט לדוגמא, אבל כן גולש באינטרנט, השיר נתקע לפעמים. באמת שאני לא יודע למה זה קשור. תודה רבה מראש, מיקי.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי מחשב חדש: Win 10 Pro (לא מקורי) Intel Core i7 4790 CoolerMaster TX3 EVO Corsair VS 650W Gigabyte H97 HD3 ADATA XPGV1.0 16GB DDR3 1600MHz CL9 2/16 Gigabyte GTX980 G1 4GB מחשב חדש לגמרי אבל במשחקים קצת התאכזבתי או שאני לא התקנתי משהו או לא עשיתי משהו, נגיד אני משחק ב COD BO3, משחק עם האופטימיזציה של NVIDIA EXPRESS והכל עובד חלק בסדר בלי לאגים ואז לאחר כמה דקות משחק מתחילות כל מני תקיעות קטנות שמיד מסתדרות ואז חוזרות, גם ב METRO 2033 יש לי כל מני תקיעות קטנות של פחות מחצי שניה ואז מסתדר, התקנתי דריבר של כרטיס מסך (כרגע עומד אצלי הדריבר הכי אחרון 359.06) מישהו יודע אולי מה גורם לתקיעות האלה? או שאולי חסרה לי תוכנה כלשהי במחשב? …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Assaf L,

שלום, במהלך משחקים כמו NFS MW המשחק לא רץ חלק, יש תקיעות קטנות בין הפריימים, למרות שהכרטיס חזק והגרפיקה מכוונת על בינוני פלוס זה קורה בכמה משחקים בעיקר של מכוניות כמו TOCA 2 המפרט הוא XIN XP SP2 AMD 2400+ KV7 768MB RAM 333 6600GT 128RAM 128BIT עם קיט קירור של זלמן המחשב ללא OC איפה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  8. Started by idoyi,

יש לי את המשחק החדש need for speed most wanted והמשחק נתקע לי כזה...המכונית פתאום זזה לאט זה קורה כשאני מעלה את הרזולוצייה למעל 640*480 יכול להיות שהכרטיס מסך שלי כבר עייף למשחקים החדשים או שיש לזה סיבה אחרת?? (המפרט של המחשב שלי למטה) תודה...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם , אני משחק במשחק COUNTER STRIKE 1.6 שזהו משחק ישן.. המשחק הוא משחק שמושפע מהFPS ובלי 100 FPS אי אפשר לשחק כמו שצריך הדרישות הבסיסיות ל100FPS הם GEFORCE 5500 והמומלצות הם 6600 לפחות.. יש לי כרטיס GEFORCE 8500GT כבר שנתיים וחצי וזהו כרטיס שכל הזמן הריץ לי את המשחק כמו שצריך עם 100FPS והוא גם מעל ומעבר בשביל זה... לאחרונה יש לי תקיעות קטנות כאלה מה שנקרא אולי דרופים (זה קורא לשניה כמו תקיעה כזאת וחוזר) או נפילות ל20FPS וחוזר ל100... פעם הכרטיס שלי היה מתחמם ומגיע ל70 מעלות אבל קניתי לו קירור(לכרטיס מסך)ועכשיו הוא עומד על 55 מעלות במנוחה.(60 במשחק)

• 15 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. Started by ETB,

כל כמה דקות באופן קבועה, שעכבר נתקע לכמה שניות ונשמע קול של שגיעה בתחילת התקיעה ובסוף. ולעיתים רחוקות העכבר נתקע באופן קבועה (אי אפשר להזיז בכלל). אין בעיה של חום מעבד, ואין בעיה בהתקן של הUSB. ניסיתי להריץ סריקות אנטי וירוס וספיי וור, אבל אין שום וירוסים, אלה רק ספיי ור אחד שמסרב להמחק(coolWWWsearch.googlems), אבל לא ניראה לי שזה הבעיה. מה יכול לגרום לתקיעות המעצבנות האלו? מערכת הפעלהWinXP SP1 עם .McAfee Security center

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  11. שלום, הייתה לי בעיה של מין תקיעות קטנות כל הזמן(אם מקלידים מהר למשל אותיות נעלמות וזה בייחוד מעצבן עם סיסמאות), זה הפך כל שימוש במחשב לפשוט מתסכל, אי אפשר לעשות כלום חוץ מלגלוש: משחקים פשוט זוועה ככה, כתיבה של כל דבר פשוט מטריפה, פשוט נוראי. הנחתי שפירמוט יפתור את הבעיה אך ממש עכשיו לאחר פירמוט הבעיה ממש לא עברה והמחשב פשוט לא שמיש(הכתיבה של ההודעה הזאת כבר לקחה לי רבע שעה). המחשב הוא toshiba satellite L505-13z תהיתי אם למישהו יש הצעות לפיתרון לפני שאני פונה אל האחריות של טושיבה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. שלום חברים. יש לי פיפא 13 כדי שהמשחק יפעל לי על המחשב נאלצתי להוריד דרייבר חדש של NVIDIA עכשיו המשחק פועל אבל ישנה בעיה אחרת.. לאורך המשחק ישנם דרופים קטנים זה משגע את העין ועושה כאב ראש זה ממש מוזר ... בפיפא 12 זה לא היה ואחרי התקנת הדרייבר בדקתי וגם שם התחילה אותה בעיה.. מבדיקה עולה כי הבעיה לא בfps משהו אחר שמגע אותי אבל אין לי שמץ מהו.. אם תוכלו למצוא לי פיתרון זה יעשה אותי ממש שמח (: הגירסא של הדרייבר שלי: NVIDIA control panel geforce gts 250 version 306.23 תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by itayze,

המחשב נתקע לא מעט פעמים , גם לאחר פרמוט , כל הפעלה חדשה של תוכנה ( איסיקיו ,אקספולרר ,פיירפוקס ,ויאנמפ ) גורמת למחשב להכנס לסוג של הילוך איטי לכמה שניות ממש מתסכלות. בנוסף אני שומע תלקים מהמארז , כאשר חצי דקה לאחר מכן המחשב עושה קצת פריז ואז חוזר לעצמו, תדירות התלקים די מתגברת בזמן האחרון .. אני חושד שהבעיה היא באחד הhd ... כיצד לבדוק זאת בצורה הכי מהירה ? ( אין לי הרבה זמן להתעסק עם משהו מורכב מכיוון שאני נכנס לתקופת מבחנים ) .

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by Phuq,

אוקיי אז ככה. היום החלפתי כרטיס מסך (ל- 8500GT 256MB PCIE). קיבלתי מחיר טוב באלוף והם התקינו לי את הכרטיס ונתנו לי ריצת הדגמה בTWO WORLDS לראות אם הכל אחלה. הכל פעל מצוין, אז קניתי והלכתי לאינקום כדי שיסדר לי את ה5.1 ... עכשיו הדפוק הזה התחיל להתעסק בכל מיני שטויות בBIOS וגם התקין לי איזה עידכון לווינדוז שאני לא מבין מה זה בכלל. קיצר חזרתי הביתה ושמתי לב שכל כמה זמן המחשב נתקע וגורר איתו את הצליל האחרון (נגיד כשאני שומע מוזיקה) עד שנרגע (שנייה או שתיים). עשיתי שחזור מערכת, וזה לא פעל. חשבתי אולי זה המודם דופק לי את המחשב, גם לא. עשיתי DISABLE לכרטיס קול שהתקינו לי באינקום והבעיה נשארה. ניסיתי לפרמט, והייתה שגיאה לגבי C: (איפה שהווינדוז מותקן). עכשיו אני חושב, יכול להיות ז…

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, יש לי בעייה קשה ב-GTA החדש, כל פעם המשחק נתקע לי ככה סתם באמצע שאני משחק בלי שום הודעה בלי קשר לאיפה אני נמצא תמיד איכשהו זה ייתקע ואני אהיה חייב לעשות ריסטרט. החלפתי אנטי-וירוס, החלפתי פיירוול, החלפתי דרייברים {ATI} ועדיין זה נתקע, לא יודע כבר מה לעשות, גם השגתי איזה FIX שהיא אמור לעזור ושום דבר לא עוזר אני ממש בבעיה קשה כי כל פעם עד שאני עובר איזושהי משימה זה נתקע ואין לי כוח כל פעם לנסוע עד לבית ולשמור כל פעם את המשחק. אני לא חושב שזאת בעייה של התחממות כי סה"כ זה רק במשחק הזה והמעבד לא עובר את ה-48 מעלות גג בשיא החום בצהריים. יש למישהו פיתרון ?? בתודה, דודי הסטלן.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני עם הבעיה הזאת כבר בערך חודשיים. הצלחתי לסבול אותה, אבל ביומיים האחרונים זה גובר עד ל10 פעמים ביום, וזה בלתי אפשרי. ניסיתי כבר לבדוק הכל. זה החל כשקניתי דיסק קשיח ומסך חדש למחשב. הקטע הוא שבדקתי את הדיסק החדש לבעיות סקטורים פגומים וכד' ואין כלום. ולא נראה לי שהמסך הוא הבעיה... בדקתי את הזכירון עם MEMTEST וגם שם אין בעיות. בדקתי את הטמפ' במצבי לחץ והכל נורמלי. ההשערה המופרעת שלי כרגע היא שזה אולי המעבד הישן שלי INTEL CORE 2 DOU E6300 1.8GHZ יש לי לוח אם של ASROCK - CONROE SATAXFIRE יכול גם להיות שהבעיה שם. יש למישהו הצעות??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Pentium D,

יש לי תקלה במחשב שהתחילה רק אתמול. אחרי זמן ממושך (או אף קצר) שאני משתמש במחשב, לפתע הוא נתקע, ולאט לאט המסך מתחיל לההפך למטושטש. (הצבעים נמרחים) אני לא יכול לעשות שום דבר כי זה יכול לקרות כל רגע שאני באמצע משהו חשוב. אחרי שזה קורה ואני עושה ריסט, אז כשהמחשב עולה (שולחן העבודה) מופיעים פסים לבנים על רקע שחור ולאחר כמה שניות המסך נהפך שחור כולו. אז אני צריך לכבות אותו ולחכות כמה זמן (לפעמים הרבה זמן) ואז זה עובד רגיל. אם למישהו יש מושג מה לשעות,תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by SHAY951,

לאחרונה במשחקים מסוימים המחשב שלי פשוט קופא (נתקע) ואני צריך לעשות ריסט כדי להחזיר אותו לפעולה (הוא לא מגיב לשום דבר). במה יכולה להיות הבעיה? * המשחקים שהמחשב שלי נתקע בהם הם לא בהכרח משחקים עם דרישות גבוהות (DOOM 3 לא עושה לי בעיות ומשחקים קצת יותר ישנים ממנו כן). * חשבתי שהבעיה היא אולי בדרייבר של הכרטיס מסך אז הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן שיצא, התקנתי אות וזה לא עזר.

• 14 תגובות
    • 935 צפיות
  19. ** הלוח אם במפרט המחשב מכיל את הבאג של אינטל בבקרי ה-SATA, אבל אני לא משוכנע שזאת הבעיה ** הבעיה היא כזאת: מדי פעם המחשב קופא חלקית, אפשר להזיז את העכבר, אבל שום דבר אחר לא מגיב. מדי פעם גם מופיע מסך כחול, לאחר מכן שאני עושה רסטרט מופיעה ההודעה: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key. הבעיה היא 100 אחוז בלוח האם? יש לציין שהעברתי גם את הכונן הקשיח וגם את הכונן האופטי לחיבורי SATA 6 הקיצוניים בלוח אם, ככה שזאת לא "אמורה" להיות הבעיה.

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  20. Started by arietul,

שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש שאמור להיות מאוד מהיר אבל משום מה יש תקיעות של העכבר כשהמחשב חושב. זאת אומרת העכבר לא מגיב מייד ו"קופץ" ממקום למקום על המסך. אני לא יודע אם זה בעיות תוכנה או חומרה. מישהו יכול לעזור מפרט המחשב: צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1708 Cooler Master Elite 310 Blue, יחידות 1 ₪164 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1811 Antec BP500U 500Watt, יחידות 1 ₪219 http://www.rsm.co.il/product.aspx?p…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Art Tatum,

הבעיה מתרחשת מדי פעם גם בכרטיס יעודי וגם בכרטיס OB באותה מידה. ניסיתי כמה נגנים, אותו סיפור. זה משפיע גם על מוזיקה וגם על סרטים. ביטול הOC לא עוזר. ספק נבדק עם OCCT, נראה יציב. בDPC LATENCY CHECKER היה ירוק כשבדקתי עם הASUS. ועכשיו שאני בודק עם הOB חלק מהקפיצות ירוק כאילו כלום, וחלק אדום עד הסוף. נראה כאילו משהו במערכת גורם לתקיעות קטנות שגורמות לLATENCY בסאונד באופן עקיף. מה זה יכול להיות ?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום לכולם, שבת שלום. יש בבעלותי מחשב יחסית ישן בן 5 בערך שרציתי לשדרג לו את המהירות בכך שאני יוסיף זכרון. בדקתי לפי השם של הלוח אם , איזה זכרון מתאים ויצא ככה: 2 ג'יגה מקסימלי ותמיכה ב DDR2 (גם הזכרון הישן היה DDR2). - אני כרגע לא במחשב אבל אני בטוח שבמפרט שלו רשום maximun memmory 2gb 2 blocks of 1 הלכתי לחנות וקניתי 2 סטיקים של 1 ג'יגה (חשבתי על dual). בכל מקרה פתחתי את המחשב וראיתי שיש לי רק 2 סלוטים לזכרונות (הלך ה dual ), הוצאתי את ה512 מגה שהיה לי ושמתי סטיק 1 של ג'יגה . הפעלתי, עבד חלק וטוב מאוד. הוספתי את הסטיק השני. הפעלתי, נתקע במסך שמראה את הלוגו של החברה שיצרה את הלוח אם (LOGO SCREEN). לפעמים נתקע ולפעמים ממשיך בboot אבל בדיוק לפני שהווינדאוס צריך להיכנס למס…

23. קניתי ת הכרטיס הנ"ל היום. שאיתו קניתי ספק של אנרמקס ליברטי עכשיו,הופיעה לי בעיה שאין בעיה יותר מעצבנת ממנה. כשאני מפעיל משחק או כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך ומשחק שם עם ההגדרות פתאום המחשב קופא,נתקע והמסך ה LCD ניהיה שחור ואז חוזר לעצמו ושוב פעם עושה את אותה בעיה ואז חוזר..ככה,ללא הפסקה עד שאני חייב לעשות ריסט. העלתי כאן תמונה של הארור שמופיע לי תמונה מסך בבקשה עזה די דחופה

24. Started by fidel,

אהלן חברים... יש ברשותי מחשב נייד של חברת dell מסדרת xps. לפני דקות אחדות התקנתי לראשונה במחשב נייד שלי את ווינדוס 8.1 (חוקי כמובן), לאחר ההתקנה הכנסתי דיסק רשמי של dell של כל הדרייברים שצריך להתקין. אבל אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הוא עשה לי הפעלה מחדש של המחשב ומאז כל פעם שאני מקיש את הקוד כניסה למשתמש הוא מראה לי מסך שחור ובפינה השמאלית למעלה הוא כותב לי באותיות גדולות: "חיפוש, הגדרות וצ'ארמס אחרים"! ומתחת לזה באותיות קטנות ההודעה הבאה: "הזז את מצביע העכבר כל הדרך לעבר הפינה, הזז אותו למטה בקצה ולאחר מכן לחץ"... מיותר לציין שכבר ניסיתי מאות פעמים להזיז את העכבר בכל הצורות הקיימות שניתן אולם אין קול ואין עונה... אז אם למישהו כאן יש איזה שהוא שמץ של מושג מה לעש…

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  25. יש לי מחשב די חזק שאני משתמש בו למשחקים וגלישה , ורציתי להשתמש בו גם לצורכי עבודה ( שרטוט ) , ורציתי שתהיה הפרדה בין שתי השימושים , אז על הכונן הראשי שעליו מותקן הווינודוס 10 ניתקתי מהמחשב וחיברתי כונן חדש ועליו התקנתי ווינדוס 10 חדש עבור העבודה , כדי שההתקנה על הכונן החדש לא תמחק את מערכת ההפעלה מהדיסק הישן , ואז חיברתי בחזרה את הדיסק הראשי ( שתיהם SSD אם רלוונטי ) , וכל פעם שרציתי לעבור בין מערכות ההפעלה , כיביתי את המחשב וקבעתי במסך הראשוני של המחשב מאיזה כונן המחשב יעלה הפעם , וזה עבד מצוין , אבל מאז שהווינוס בכונן הישן ביצע שדרוג במערכת ההפעלה מגירסה לגירסה ( נראה לי סוג של התקנה מחדש של הווינדוס ) אז אני לא יכול להעלות את המחשב מהכונן של העבודה ויש שגיא…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים