עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מה קורה המחשב שלי הוא I7 עם 4 גיגה ראם.. עכשיו הבעייה היא כשאני מעביר נגיד סרט לסידק און קי הוא עובר נורא לאט נגיד בשביל גיגה יותר מ 4 דקות שזה ממש לאט.. יש לי גם כונן קשיח חיצוני שהוא USB 3 שאמור להיות מהיר בערך פי 2 וזה אומר שאמור לעבור בשנייה איזה 500-600 מגה וזה ממש לא ככה.. אז מה יכול להיות הדבר שמעמיס לי על המחשב עד כדי כך שהוא יהיה איטי במצב הזה...? עדכנתי עכשיו את הבדיקת ווירוסים ועדיין אותה בעייה תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Yuvky,

המפרט : לוח אם asus p5v800 mx מעבד P4 פרסקוט. (טמפ' מנוחה 36+- מאמץ הכי גבוה שהגעתי היה בסביבות ה53 מעלות עם 3DMARK) 1G DDR כ.גרפי leadtek nvidia geforce 7600gt קירור למעבד של thermaltke קירור סטוק לכ.גרפי הרצתי את 3DMARK,עד שלב מסויים(הבדיקה של המעבד-שבו המחשב כמעט שבת) היה לי 8+- FPS,לאחר מכן הרצתי רק בדיקה של המעבד ולא היה בכלל FPS. המחשב כאילו נתקע או עבד נורא לאט. רציתי לדעת אם זה מרמז על בעיה במעבד. יש לי בעיה בCS של drops למרות שהכרטיס אמור להריץ את המשחק בלי מאמץ,אם משהו יכול לתת לי פידבק על התוצאה היחסית(לא סיימתי הבדיקה של 3D) של הכרטיס מסך ואולי להציע רעיון בקשר לבעיה במשחק.[br]פורסם בתאריך: 14.01.2008 בשעה 19:25:11 משהו?

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  3. Started by hai555,

---------- קיבלתי את התשובה מחיפוש ברשת .

4. Started by מני מור,

שלום, יש לי מחשב hp compaq 8200 elite pro ולאחרונה עשיתי לו כמה שידרוגים (כרטיס מסך, SSD, RAM) ועכשיו הזמנתי גם מעבד חדש עם 4 ליבות. סוג המעבד הוא xeon e3 1220 v2, וראיתי שהתושבת שיש לי תואמת. (lga 1155), עד כאן הכל טוב. אבל בדקתי באתר החברה (של המחשב) ולא ראיתי ברשימה של התמיכה שהוא תומך במעבדי קסאון, למרות שהוא תומך באיי 5 ואיי 7 גם עם ארבע ליבות. אשמח לדעת האם זה יתאים או האם יש סיבה שלא יתאים (אולי ערכת שבבים) תודה מראש, מבטיח לעדכן בתוצאות אם תענו לי

5. שלום רב, ברשותי מחשב חדש לחלוטין: i7-4770 קירור: Artic Freezer i11 לוח אם: Gygabyte H87 HD3 בזמן גלישה רגילה באינטרנט (אתרי חדשות טיפוסיים כמו ווינט) אני שומע את המאוורר מעלה ומוריד טורים (מהירות סיבוב) כל מספר שניות שזה ממש מעצבן. כשאני מנטר את מהירות המאוורר וטמפרטורות המעבד (באמצעות התוכנה HWiNFO64) אני רואה הרבה תנודות מוזרות בטמפרטורת ליבות המעבד, ובמהירות המאוורר. ראו את התמונות הבאות (ראו ערכי מנימום ומקסימום בצד ימין) 1 כאשר שום דבר לא פועל ברקע: http://i1368.photobucket.com/albums/ag171/Someone2014/Temperaturesi7-4770_zps3cf51557.jpg 2 כאשר דפדפן האינטרנט אקפלורר 11 פתוח: http://i1368.photobucket.com/albums/ag171/Someone2014/Temperaturesi7-4770_IEOpen_zps0…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. קניתי מחשב חדש לפי מפרט שהיה באתר אני רוצה לשאול... איך פותרים בעיה של סמן עכבר (אלחוטי מייקרוסופט) שמקרטע בתזוזה (ווינדווס 8.0 מקורי). גם המקלדת אותו דבר. דבר שני. בבוט יש צפצוף יחיד. מה הוא אומר? יום נעים... נ.ב. ניסיתי להחליף בטריית עכבר.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by No-One,

לאחר עדכון גירסא של win10 לגירסאת 1909 נעלמה התוכנה שמנהלת את הסאונד Realtek HD Audio כמדומני, לא קריטי. הקטע הדפוק הוא שהמחשב לא מזהה אוזניות. לאחר חיפוש ברשת גיליתי שזו מעין בעיה כללית בRealtek מאז עדכון 1903. ניסיתי לעדכן דרייברים, למחוק ולהתקין את כל הגירסאות שיש באתר של לוח האם : https://www.gigabyte.com/il/Motherboard/B450-AORUS-PRO-rev-10/support#support-dl-driver העניין הוא שכאשר מריצים את ההתקנה, התוכנה אמורה לעשות מחיקה לגירסאות קודמות, לאתחל את המערכת, להתקין דרייברים ושוב לאתחל. במקום זה לאחר האתחול הראשון היא חוזרת למחוק ולבקש אתחול וחוזר חלילה. ירדתי מנושא הדרייברים וחשבתי לשנמך גירסא ל1903, לא עזר בכלו…

8. Started by C--L,

שלום לחבר שיל יש מחשב intel p4 2.4HT asus mx 533 g-f4mx 512mb 400mhz והמחשב שלו דפוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 לא פועל טוב......לפעמים מגיע לעומס יתר.... הEXPLORER לוקח 300 MB זיכרון...ועוד פול שטויות ניסית להתקין מחדש ........ניסיתי מס ווינדוזים בדקתי את המעבד....את הזיכרון (עולי עבדו עליו....שכבר עבדו עליו.....(OMC הבני זונות...)) אבל כלום לא משנה מה ניסיתי בהתחלה נראה שזה פועל...ואחרי כמה זמן זה חוזר לאותו המצב.... מה לעשות????

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  9. שלום יש לי בעיה חמורה אם האינטרנט החדש שלי (ADSL 0.5 של NETVISION) ואני כבר מיואש נטויזיון לא רוצים לעזור לי כי הם אומרים שזה בעיה בווינדווס ומיקרוסופת רודפי בצע גנבים והתמיכה הטכנית שלהם היא בתשלום. אתם האחרונים שאולי יכולים לעזור לי . מאז שקיבלתי את האינטרנט והתקנטי את המודם היו לי בעיות אם תוכנות שמשתמשותבאינטרנט. בהתחלה המנהלי הורדות לא פעלו EMULE לא פעל אבל KAZAA פעל המוריד של ווינדווז פעל וגם האינטרנט אקספלורר, אקיצור רוב התוכנות שבאות אם הWIN XP PRO שיש לי. באותו הזמן אלה היו כל התוכנות שבדקתי אבל ניראה לי שגם דברים אחרים לא היו פועלים. אז עשיתיFORMAT והתקנטי את WIN XP שוב אבל אותה בעיה חזרה, אבל הפעם FLASHGET פעל EMULE פעל וKAZAA לא פעל בנוסף גיליתי שכל שאר התו…

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  10. Started by Street_Fighter,

אני משאיר בפורום הודעות על בעיה בצורב שלי ואף אחד לא עונה!!!! או שהוא עונה תשובה של מהנדסים למחשבים. (ואני לא מבין כל כך הרבה במחשבים). יש לי בעיה בצורב פיליפס בן שנה שפעל מצוין לפני שעברתי לווינדווס אקס פי. כאשר אני רוצה לצרוב משהו זה לא נותן לי לבחור את המהירות, זה כאילו על ברירת מחדל X2 , ובכל זאת כשאני מתחיל את הצריבה זה מודיע לי תוך 2 שניות:power calibration error אני לא יודע מה לעשות, ואם אתם חושבים שאני צריך לעדכן משהו אז תפרטו לי בבקשה כי אני לא מבין כל כך ואם אפשר גם תתנו לי לינק להורדה. אני משתמש בתוכנת נרו, והחלפתי גם כמה תוכנות, זה לא עזר, אני גם יודע שהבעיה היא לא בספק כי הוא מספיק חזק ואני בטוח בזה. ואני התקנתי את הדרייבר פעמיים כבר. בתודה גדולה ורבה למי שי…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אז כך קבלתי 4000 נקודות ב 3DMARK 2001 זה בסדר בשביל מערת שלי יש לי MotherBoard : EPoX 8KHA PLUS Duron 1200 ChainTech GeForce 2 Ti 64DDR SamSung 128 Ram DDR Mouse: Microsoft Optic עכשיו יש לי עוד בעיה בחלונות 98 אז בכל דבר שאני עושה שגורם להרד דיסק או לסידי רום לחשוב העכבר נתיקע באותו הרגע נגיד הכנסתי סידירום והוא התחיל לעבוד אז באותו הרגע העכבר ניתקע כזה לשנייה או הפעלתי איזה תוכנה וזה גרם להרד דיסק לחשוב אז גם אז העכבר כזה קצת ניתקע בקיצור בהרבה מקריעם העכבר ניתקע זה קורה גם לכם ב 98?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם יש לי בעיה במחשב השני בבית ( שהוא לאחים הקטנים שלי ) הבעיה היא התרחשה היום היום פשוט הדלקתי את המחשב ולא מופיע כלום על המסך ניסיתי לחבר למסך אחר וזה לא עבד , אני רוצה להדגיש שאין שום צפצופים וגם נוריות המקלדת מהבהבות בהדלקת המחשב, ונורית הדיסק דולקת בפנייה לכונן הדיסקטים/דיסק קשיח . וככה הגעתי למסקנה שיש בעיה בכרטיס המסך שהוא מובנה על לוח האם וגודלו 64 מגה ! והמחשב הוא פנטיום 4 , 2600 .

13. Started by mc hagay,

תראו אני אובד עצות הורדתי דרייבר לכרטיס קול התקנתי והוא נשאר כמו שהיה יש לי כרטיס קול VIA AC'97 Enhanced Audio Controller עכשיו אני בסך הכל רוצה ללכת ללוח בקרה שהמחשב יזהה אותו ואז אני אוכל להכנס לצלילים וללחוץ על האופציה הצג בשורת המשימות אני מנסה והוא אומר לי ללכת להתקין משהו התקנתי דרייבר מה עוד אפשר? נ.ב. יש לי XP PROFESIONAL

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  14. http://s41.yousendit.com/d.aspx?id=1QV630C1ZHWD10MTBDMIY4WA73 הינה תמונה לא היה לי עוד איפה לעלות מצער זה פשוט ההודעה הכי דפוקה שראיתי בחיים ... שלי .. כי משחקים אחרים עובדים לי chamouins leauge 2005 requires hardware graphics acclelrtion ניסיתי משחק אחר והוא כן עולה הכל עולה רגיל אני לא יודע מה יכל לגרום לזה

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  15. קניתי אתChainTech GeForce 2Ti 64DDR ויש לי מחשב מעולה Duron 1200 morgan עם לוח אם חזק ביותר EPOX 8KHA PLUS עם 128 זיכרון רם שמספיק לחלונות 98 ואפילו לאקס פי זיכרונות DDR 2100 של סמסונג בקיצור הכל אמור להיות פצצה אבל עם כרטיס הזה משחקים לא עובדים כמו שצריך הגרפיקה איטית ביותר אף ניתקעת ב משחק כמו GLOBAL OPERATIONS ו MAX PAYEN זה ממש מעצבן עשיתי כבר פורמטים והתקנתי את כל הדריורים גם של לוח אם וגם של כרטיסים הכל מותקן נסיתי כל מניי דריורים עם כולם יש בעיות מה עושים הכרטיס דפוק?

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by Spawn123,

שלום!!! יש לי שני מערכות הפעלה אחד XP והשני 98 כשאני מדליק את המחשב הוא שואל אותי באיזה מערכת להשתמש... הוא מחכה 30 שניות ואז ממשיך או עד שאני לוחץ... איך אני יכול לכוון את הזמן שהוא יחכה ? למשל לא 30 שניות אלא 2 שניות? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by shapin,

אני לא יודע באיזה התקן מדובר, לא מרגיש שום שינוי במחשב או קריסות, מישהו יודע במה מדובר?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. יש לי מחשב נייד ישן של HP דגם hp pavilion dv4000 עם מערכת הפעלה מייקרוסופט חלונות windows xp וניסיתי למחוק תוכנה שלא הייתה טובה בהסרת תוכניות ואז אחרי שראיתי שראיתי שהתוכנה לא ממש נימחקה אז לא הייתה לי ברירה ועשיתי את האפשרות של שיחזור מערכת לתאריך מוקדם יותר של 29/7/2013 ואחרי לחצתי אישור אז זה התחיל בשיחזור מערכת ואחרי כמה דקות שהוא סיים את השיחזור אז המחשב נייד היתכבה ואז נידלק מחדש ובמקום שהוא יגיע לשולחן עבודה כרגיל אז אחרי הסמל של חלונות XP והפס שעובר נהיה פיתאום מסך שחור וכתוב באנגלית בצבע לבן בדיוק כמו שרואים בתמונה הזאת בבקשה תעזרו לי מה עושים

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by ילד-hw,

היי לכולם פתאום באמצא גלישה באינטרנט אני רואה מסך כחול כמו של 98 (יש לי אקס פי פרו) עם אותיות בצבע לבן ושם כתוב שכנראה התקנתי חומרה או תוכנה לא טובים ואני לא נגעתי במחשב בכלום הקיצר אני רוצה לפרמט ואז אני פותח את המחשב והארד-דיסק פועל אבל לא ראו על המסך כלום חברתי ארד דיסק אחר והוא פעל החזרתי את הקודם ופתאום הוא עבד אני רוצה לפרמט!! זה יעזור אתם חושבים?!?!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  20. כל פעם שאני מדליק את המחשב הרזולוציה יורדת למינימום, אני שור את ההגדרות 1024X768 על קצב רענון 85HRZ כמו שהיה לי לפני שפירמטתי את המחשב (עבד בלי בעיות) ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הרזולוציה נהיית על 480X640 שזה המינימום, כל פעם שאני מגדיר את זה על 1024X768 ומכבה את המחשב זה שוב חוזר, מה עושים ? הדרייבר של הכרטיס מסך הוא 93.71 , ויש עוד כמה גרסאות שלא עובדות לי משום מה ( הגרסא הזאת עבדה לי גם לפני הפרמוט אז השארתי אותה) ד"א, ניסיתי להתקין גם דרייברים קודמים, אומגה, להסיר את כל הדרייברים בקיצור שום דבר לא עוזר, חוסר כל הזמן למינימום אחרי הפעלה מחדש... מה אני עושה ?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by oxana555,

היי כולם יש לי בעיה הורדתי ויסטה מפה: *הקישור נערך ע"י מנהל הפורום* התקנתי והכל היה בסדר אבל אז אחרי הורדתי אנטי-וירוס המחשב נכבה!! ושאני הדלקתי שוב זה מה שקרה: אחרי כמה שניות מופיעה מסך שחור וכתוב שם: windows error recovery(כותרת) ואז יש בחירה.... 1.safe mode 2.safe mode with networking 3.safe mode with command prompt 4.last known good configuration 5.start windows normaly לא משנה מה אני בוחרת זה מגיעה לדף הזה: windows failed to start. a recent hardware or software change might be in cause. to fix the problem: 1: insert your winfows installation disc and restart your computer. 2: choose your language settings and then click next. 3: click repair your computer. if you d…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  22. Started by גלית,

אני חדשה פה.. אז תבינו.. בבקשה תעזרווו ליי פירמטו לי את המחשב לפני כמה ימים... ואני לא מצליחה להתקין את הסורק... ניסתי מ-2 דיסקים מקוריים.. הדיסקים עצמם טובים..אבל ההתקנה מגיעה עד 99% ומפסיקה... איך אוכל לסדר את זה ולהשתמש סופסוף בסורק?? :-\ :-\

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  23. Started by sababag,

שלום לכולם , יש לי תעלומה שאשמח לעזרה מחברי הפורום. הסיפור מתחיל בכך שבמחשב הישן שלי נתקלתי בבעיה של המחשב קופא ואינו מגיב רק לאחר ריסט . זה היה קורה באופן רנדומלי (לא זמן קצוב יכול להיות חצי שעה ויכול להיות שעתיים) בעיקר לאחר הרצת משחקים (diablo , leage of leagends) . על המסך התמונה הייתה קופאת והמחשב לא היה מגיב לכלום רק לריסט. ניסיתי לבצע עידכון דרייברים ובדיקות תוכנה כגון TUNE UP ועדיין הבעיה הייתה חוזרת. לאחר ייאוש החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את החומרה ורכשתי לי מחשב חדש לחלוטין (לפי המלצת פורום בניית מחשב ) כאשר הרכיב היחידי שלקחתי למחשב החדש היינו כונן דיסק קשיח של סמסונג בנפח של 1 TB . שבוע שעבר ,לאחר שקיבלתי את המחשב מTMS שמח וטוב לב ולאחר כל ההתקנות למיניהם הבעייה…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם (וחג שמח) יש לי דיסקשיח של מקסטור בנפח 80GB. הכל היה סבבה לבאבא, עד שלפני חודש הוא הנפיץ בעייה חדשה: הוא מפסיק לעבוד, ובגלל זה הXP מבצע אתחול - אבל לא בדרך הרגילה, אלא פשוט כאילו לחצתי ריסט. מה נבדק כבר: - רוגלות / וירוסים / שאר ג'יפות- אין, בטוח. - אבק שמכביד על מאווררים- אין. - בעייה של דרייברים- נבדקה דרך מנהל ההתקנים, שם לא נראית בעייה. האם יש דרך לנטר או לבדוק את הדיסק? תודה ואל תגזימו עם הסופגניות ;D אורן 8)

25. לפני חצי שנה קנינו מחשב חדש מ-TMS, צירפתי את המפרט בקישור. מאז היום הראשון שהמחשב הגיע אלינו, הוא סובל מ"פריזים" חוזרים ונישנים כל שעה-שעתיים ובלתי אפשרי לעבוד איתו. כשזה קורה, התצוגה ביחד עם הסמן קופאת ואי אפשר לעשות שום דבר חוץ מכיבוי פיזי והדלקה מחדש. בזמן הפריז שום דבר לא עובד, אפילו נורית חיווי CAPS LOCK שבמקלדת אינה מגיבה ללחיצה. ניסינו כבר הכל, חיברנו את המחשב לאל-פסק, ניתקנו מהמחשב הכל חוץ ממקלדת ועכבר ואף ניסינו מקלדות ועכברים שונים ושום דבר לא עזר. המחשב נתקע בין אם יש בו שימוש ובין אם לא. יצרנו קשר עם TMS והם כבר אספו והחזירו את המחשב למשרדנו ארבע פעמים אך התקלה אינה נפתרת! הם טוענים שבמעבדתם אין זכר לפריזים. הם לא היו מוכנים להחליף את כל המ…

דיונים חדשים בפורומים