תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
יש בנמצא תכנה כזו? משתמש באאוטלוק 2016 לחלונות 10.
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברה לצרכי תכנות האם עדיף 2 או 3 מסכים? איזו גודל של מסך מומלץ? האם עדיף 24 אינץ או אולי משהו גדול יותר (השאלה אם זה לא יגרום לי כל רגע להעלות ולהוריד את הראש ולסובב לצדדים כדי לראות את כל מה שעל המסך).
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, העכבר שלי רגיש מידי ולפעמים הגלגלת עושה טיק אחד למטה... יש דרך לשנות איכשהו שרק כל שתי טיקים יהיו שווים ברגיסטרי לאחד ? (ולא יחס רגיל של אחד לאחד...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר עדכון WINDOWS פתאום הם לא עובדים, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את המקודד FFDShow ועוד אחרים כמו DIVX (הרגיל), וכל פעם שאני נכנס לAVI זה עושה לי שלח \ אל תשלח של הexplorer.exe.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני משתמש עם מחשב נייד מדגם DEEL VESTRO 14 5401 אני רוצה לחבר שני מסכים למחשב שלי השאלה עם צריך דווקא את תחנת העגינה של DEEL או אפשר לקנות אוניברסלי? האם זה מכביד/מאט על המחשב? האם יש למישהו המלצה על תחנת עגינה טובה ואיכותית במחיר שפוי? תודה רבה מראש לכל המגיבים...
-
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מה שלומכם? לאחרונה רכשתי מחשב Core I3 2100 עם לוח של אינטל bearup lake, מחשב HTPC שיתאים לטלוויזית תלת מימד שלי שהבאתי מחול, טלוויזיה של סמסונג 58". חיברתי בHDMI והרצתי סרט תלת מימד, מיוטיוב (טריילר) ולצערי אני לא רואה תלת מימד. מה אני עושה לא נכון?מה אני צריך להגדיר תחילה? בחרתי בכוונה את הלוח ואת המעבד כך שיתמכו בתלת מימד להבנתי. כמו כן רכשתי כונן בלוריי של סמסונג ולהפתעתי הוא לא תומך תלת מימד, אפשר המלצה לכונן שכן תומך? אני מוריד סרט מלא תלת מימד (כי אני לא יכול להריץ אחד מהסרטים שרכשתי במחשב עדיין).
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאין לי מושג ממה היא נובעת. בזמן גרירת תיקייה בשולחן עבודה התמונה נמרחת כאילו הפריימים מאוד נמוכים, ובעת גלילה בעמוד אינטרנט מלא בטקסט יש ריצודים. בהתחלה חשבתי שהבעיה מהמסך שלי (acer v236hlbd) אז שמתי מסך ממחשב אחר (fujitsu ll3200t) וגם בו יש אותה בעיה (במחשב שממנו לקחתי את המסך אין את הבעיה) ככה ששללתי בעיית מסך. ואז פניתי לכיוון הכבל בהתחלה חיברתי כבך dvi מהכרטיס מסך החיצוני (HD 7950) עדיין זה קורה, אז כאפשרות אחרונה חיברתי כבל VGA מהכרטיס מסך המובנה למסך ועדיין זה קורה. אם יש למישהו מכם איזשהו מושג לגבי מה יכולה להיות הבעיה אני אשמח לעזרה. מצורף סרטון קצר שממחיש את הבעיה: https://youtu.be/uD3o_DEFQgU …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צופה בשידורי סטרימינג באיכות של 3,000 kb מדובר בשידור ספורט (כדורסל) לפעמים התמונה רצה מהר מדי באופן שנראה לא טבעי ולא חלק כחלק מדרישות השידור באתר nba אני משתמש בנגן פלאש מעודכן בגרסה האחרונה( מהאתר של adobe ) הסרת האופציה של האצת החומרה בנגן לא עזרה נתונים: קו 15 מגה (אני מדגיש שהשידור עצמו לא נתקע ולא קופא-רק הבעיה הזו) מעבד אינטל- e8500 3.16ghz כרטיס מסך- nvidia 9800gtx+ עם דרייברים אחרונים מעודכנים מהאתר של נוידיה ניסיתי לצפות ב- דפדפנים שונים (אקספלורר כרום ופיירפוקס)- אותו דבר אודה לעזרתכם בפתרון הבעיה אגב, האם שדרוג הקו ל-30 מגה היה מסדיר הבעיה? (למרות שאני בספק כי השידור לא נתקע) תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זוכרים את המחלוקת שהייתה לי כאן עם החברה . ששאלתי בקשר אם נוסף כרטיס מסך שתןמך ב4K . אם אקבל תמונה 4 K ? במחשב עם לוח אם שלא תומך ב4K . הדעות היו שונות כאן . אז סוף טוה הכול טוב . קנית אתמואל מחשב חדש . מעבד I5 לוח אם תומך ב4K . רק עד 30H חבל שלא הוספתי עוד 300 ש"ח הייתי מקבל 60H ב4K . תמונה מעולה בסרטים 4K. בשלט של הTV לחיצה על OK מופיע על המסך 3840*2160 . אז צדקתי צריך לוח אם שתומך ב4K כול העניין עלה לי 2100 ש"ח . שיפור עצום בטיב התמונה . ללא כרטיס מסך ההוא תודה ליועצים של אז רק הטכנאי קרמר
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התמונה במסך המחשב שלי קופצת. בתחילה חשבתי שמדובר בוירוס ולכן פירמטתי את המחשב אך התופעה שוב חוזרת על עצמה. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי יש ברשותי מחשב נייד של IBM וכשאני מנסה לבחר את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל S-VIDEO מתקבלת תמונה הפוכה לא בשולחן העבודה אלא בצפייה בסרטים למשל ניסיתי את POWERDVD וגם את MEDIA PLAYER אך ללא הועיל מחכה לפתרון עוד שאלה איך ניתן לקבל סאונד לא מהלפטופ? כלומר מהטלויזיה? יש לחבר חיבור בננה לפתח של האוזניות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא נדלק במצב עומד, לא היתה תמונה והמנורה של הדיסק קשיל הבהבה בצורקה קבועה, כאילו זה מעיד על איזו שהיא תקלה שהשכבתי את המחשב הוא נדלק טוב, ואחר כך העמדתי אותו הוא לא פעל, אז השכבתי נקתי אבק וכאלו, העמדתי עכשיו הוא עובד. מה זה
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה אני מקבל תמונה עם גלים כאילו יש הפרעות של קליטה ניתקתי את האנטנה מהטלוויזיה אך זה לא עזר למישהו יש עצה אייך אני מעלים את התופעה הזו אולי קיים איזה פילטר שמעלים את זה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה במחשב כבר המון זמן שלא עליתי עליה מה זה... הבעיה היא שברגע שאני מריץ משחק (כל משחק) בעל גראפיקה באייכות של ניד פור ספיד אנדגראונד, או ווארלד אוף ווארקרפט או כל משחק ברמה של גראפיקה כזאת, המסך או שהוא מתכבה והמשחק ממשיך לעבוד או שיש סוג של פלאש שחור ואז חוזר לתמונה ומשאיר את התמונה מוקפאת והמשחק ממשיך לעבוד, ואין אפשרות לעשות אסקייפ או ctrl + alt +delete כדי לסגור את היישום. ניסיתי להחליף כרטיס מסך אבל כנראה שזה גם לא הכרטיס מסך... לגביי המשחקים בדקתי את הדרישות מערכת והם מתאימות למפרט של המחשב שלי... יש למישהו מושג איך אני מסדר את זה או מה זה יכול להיות? תודה מראש עידן נ.ב הינה המפרט מחשב שלי: Mainboard : Unspecified AM2NF6G-VSTA Chipset : Athlon 64 / Opte…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ה-LCD PROVIEW שלי עושה בעיות 3 חודשים אחרי האחריות ((((( המסך הוא טלוויזיה שמשמשת גם כמסך מחשב. כל הוידאו, מכל האינפוטים מטושטש, כולל התפריט. כאשר אין וידאו, התפריט בסדר. נראה שמשהו לא בסדר עם איזשהו רכיב שאחראי על סנכרון התמונה... תמונות מצורפות: https://www.dropbox.com/s/iqbhrmvc5x0zgx0/2012-05-27%2020.10.57.jpg https://www.dropbox.com/s/ukvf3846t3hrzsr/2012-05-27%2020.11.17.jpg https://www.dropbox.com/s/wmo191su1nm5slg/2012-05-27%2020.11.47.jpg https://www.dropbox.com/s/gjbd1fnvyx80e9p/2012-05-27%2020.12.09.jpg יש רעיונות מה לא בסדר ואיך ניתן לתקן את זה? תודה רבה, שחר
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
^ כותרת. קצת יותר פירוט:אממ הדלקתי ת'מחשב לפני 5 דק' התמונה נראתה ארוגה-כאילו מקווקוות כזאת גם הביוס בהתחלה וגם הטעינה של הווינדוס.לאחר שהווינדוס סיים את הטעינה שלו,נכבה המסך אך המחשב,העכבר והמקלדת דלקו ועבדו. לאחר ריסט זה לא קרה.[ד"א קרה לי פעם לפני חודש את אותו דבר בדיוק]. אמרו לי להחליף דריוור,עכשיו אני מנסה,אם למישהו יש עוד רעיונות/עצות/הארות או הערות-התקבלו בברכה.נכון זה לא קריטי אבל זה מעצבן.ד"א 2-זה לא טמפ' כי היא בסדר בדקתי.
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ההארד דיסק שלי בעבודה הלך( bad sectors) . לאחר שהתקינו לי מחדש עם הארד דיסק חדש, התמונה באקפלורר בזמן גלישה- מרצדת, מהבהבת. זה קורא רק ב IE . ( זה לא הכבל.)
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
במסך LCD שלי כשאני למשל סוגר תיקיה בשולחן העבודה נשארות שאריות מהתמונה ואני צריך לרענן את שולחן העבודה כדי שהשאריות יעלמו. למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
החלפתי מסך ורציתי לחבר את המסך הישן למחשב של ההורים שלי דרך הDVI (הכרטיס מסך הוא Geforce 5200 AGP) משום מה התמונה נעלמת אחרי כמה דקות לאחר שWindows עולה. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך וזה גם לא עזר האם יש עוד משהו שכדאי לבדוק לפני התקנת המערכת מחדש? יכול להיות שמדובר בתקלת חומרה שמשפיעה רק על מצבים גראפים ? (עד שהווינדוס עולה תמיד רואים תמונה).
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מסך 17" של סמנונג מדגם SyncMaster 753 dfx בהתחלה היתה מבסוט ממנו והיה אחלה מסך אבל לאחרונה כחודש לאחר שקניתי אותו התמונה בו רועדת מעט ולפעמים זה מפסיק אבל מופיע שוב לאחר זמן מה. עכשיו הקטע המוזר זה שאותה התופעה היתה לי במסך הקודם. וזה לא יכול להיות בגלל הכרטיס מסך מפני שהוא יותר חדש מהסך של סמסונג. אז אולי מישהו יכול להגיד לי מה יכול לגרום לזה???
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
רציתי לשואל אותכם למה אני יכול לשפר את המחשב שיהיה יותר טוב. אתם יודעים כרטיס מסך, זכרון אולי עוד 512, משהו כזה. השאלה האם אני יכול לקנות כרטיס מסך שיתאים לי למחשב, זאת הבעיה. אז הנה ראו:
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתחילה לא מזמן כשאני מנגן סרטים או משחקים וגם שומרי מסך תלת מימד אחרי כמה זמן התמונה מתחילה לקפוץ לקפוא במעט יש רעשים של נקישות מהרמקולים וישנו קצת delay וגם העכבר כתגובה לא יציב וקופץ .חשבתי שאולי זה הכרטיס קול אולם כשאני משמיע מוזיקה אין את הבעיה הזו וגם כשניטרלתי אותו בביוס הבעיה עדיין נמשכת גם למרות שאין קול.אולי הבעיה בכרטיס המסך יש לי geforce 2 של אסוס וגם לוח אם של אסוס.הבעיה גם קוראת שאני אפילו באינטרנט שאני מעביר את העכבר מעל איזשהו אוביקט גרפי העכבר כאילו קופץ ולא עובד בצורה חלקה
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום קניתי SSD של סמסונג, דגם 840 EVO התקנתי מערכת WIN7 ולאחר התקנת דרייברים של NVIDIA לכרטיס המסך, המחשב עולה עד מערכת ההפעלה ושם אני מקבל אך ורק מסך רקע ללא אייקונים, ללא עכבר, ללא כל דבר אחר שמאפשר לי שליטה. למה זה קורה? איך אפשר לפתור את זה? תודה אסף
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
windows , אך אני רוצה שהן ייפתחו אחרת (בלי הרקע של תוכנת גלרית התמונות): עם איזו תוכנה אתם ממליצים לפתוח תמונות (מסוג JPEG)? windows הפסיק לפעול windows מחפש פתרון לבעיה-windows מבצע הפעלה מחדש" ותיקיית התמונות נסגרת. למה זה קורה? מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
שלום יש לי windows 8.1 ועד עכשיו כשלחצתי לחיצה כפולה בעכבר על התמונה, היא הופיעה על גבי כול המסך. פתאם כשאני לוחץ לחיצה כפולה התמונה מופיעה תחת צייר. השאלה - איך מחזירים את המצב שהיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-