עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לאחר קניה של ספק חדש מה שקורה זה ! נגיד המחשב לא דלוק הרבה זמן אם אני רוצה להדליק ואני לוחץ על הכפתור שמדליקים הוא לא נידלק רק מתי שאני מוציא את התקע מהחשמל ומחזיר אותו אז אני יכול להדליק את המחשב ונגיד אני מכבה את המחשב אז נשאר אור במקלדת דלוק אוףף כל שניה בעיה אחרת !! הספק חדש חדש !!

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by zone glide,

יש לי קשיח חיצוני שבגדול הגיע מחבר.. ולא מזוהה בכלל וגם מתקתק.. לא מזוהה גם בניהול הדיסקים.. וגם לא בתוכנות שחזור מידע כמו Minitool. רעיונות? חשבתי על האופציות של לפתוח אותו פיזית והתחלתי לנסות זאת, אבל נראה שאין מה לעשות יותר מדי... הבנתי שאפשר לנסות להחליף את לוח ה-PCB, ובגדול יש לי קשיח מאותו יצרן שהוא דומה לו אבל מסדרה אחרת... אז אני לא יודע בדיוק מה הטעם לנסות זאת. ללכת למעבדה פחות אידיאלי כי זה לא זול.

3. Started by mikfeld,

בוקר טוב לכולכם,רכשתי מחשב ASUS X409 ללא מערכת הפעלה. בפתיחת המחשב הוא עובר ישירות למסך ה BIOS ובמסך ה- BOOT האופציה של לבחור מהיכן ה- BOOT יעלה בתחילה אינה אפשרית (disable) ה - Secure Boot גם ב - disable מה פספסתי פה ? או איך פותרים את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  4. -יש לי מחשב עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 HOME PREMIUM -מדפסת HP PSC 1310 מחוברת עם USB -כאשר אני רוצה להדפיס אז אופצית "הדפס לקובץ " נשארת כבויה ואין אפשרות לבחור בה. -האם יש פתרון שיפעיל אופציה זו ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם קודם כל חג שמח לכל חברי האתר .. וחופש נעים .. עכשיו לבעיה התגעגעתי לפיפא 2002 ומי פיפא 2002 קנייתי כבר מחשב והמחשב שלי עובר את ה 2.0 מגהרץ ... בקיצור המשחק פיפא 2002 כמובן לא עובד ! ולמה הוא לא עובד כי הוא לא תומך במחשבים מעל 2.0 מגהרץ מזה האפליה הזאת ! מאיפה הגעתי למסקנה שהוא לא עובד ?! ....במחשבים מעל 2.0 מגהרץ מפה ! http://www.tgame.co.il/index.asp?mode=faq&id=1398 מזה השטיות האלה לכל הרוחות למה הוא לא יכל לתמוך ?! ... מה הקשר .??!?!?!...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אוקי זה חייב להיות הדבר הכי מוזר ששמעתי בחיים שלי: אתמול המחשב נתקע ...עשיתי RESTART המחשב שלי פתאום הפסיק להיכנס לWINDOWS ורשם משהו בקשר לביוס ולאי תמיכה בACPI, ואז אחרי כמה פעמים החליט פתאום להיכנס אבל מה התברר? שמחק לי את הכרטיס קול! יש לי GTXP אם זה עוזר......... עדכון: כשאני מנסה להתקין את הכרטיס קול - דרייברים זה לא עושה כלום אבל זה מזהה משהו בכניסה לWINDOWS

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  7. אם אתם זוכרים לפני שבועיים בערך סיפרתי שכרטיס המסך שלי נשרף, ושאין לי מושג מה לעשות. היום בספונטיניות גמורה, חיברתי אותו סתם לנסות, ופתאום הוא עבד. מהר ניתקתי אותו, שמתי מחדש דבק תרמי, וחיברתי בחזרה את הקירור. השאלה איך לעזאזל שהכרטיס לא עבד קודם, לא אצלי, ולא אצל חבר שלי, אחרי שהוא שכב פה שבועיים פתאום התחיל לעבוד? שמישהו בבקשה יסביר לי, אני פשוט מבולבל.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אוקיי סידרתי את הבעיה שהמחשב היה מתכבה לי בגלל החום פשוט החלפתי מאוורר של הcpu מ3000 סיבובים ל6000 סיבובים לדקה ועכשיו הוא לא מתכבה אבל ממש לפעמים עכשיו אני משחק במשחק ופתאום הוא נתקע ואין דרך לצאת רק לעשות ריסט למחשב סתם ככה נתקע הטמפ עכשיו של המעבד הם: 51 ושל הלוח אם: 41 אבל נראה לי יותר שזה מתכבה בגלל התחממות של הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח תגידו לי מה שאתם חושבים [אין לי דרך לגלות את הטמפ של הכרטיס מסך] תודה

• 11 תגובות
    • 952 צפיות
  9. אוקיי יש לי abit nf7-s amd ahtlon xp 2800+ barton twinmos 512 ddr 3200 ואני התקנתי את הכל המחשב פועל מצוין אבל שאני מפעיל את הhardware doctor שבא לי בדיסק של הלוח אם הוא מראה לי WARNING והמחשב מתחיל להרעיש שהרכיב או לא יודע אפילו איך לקרוא לזה [ 5V- ] חוצה את גבולותיו אם הגבולות הידועים שלו הם 3-5 V הוא מגיע גם ל 7 וגם ל1 הוא ממש משתגע והם שואלים אותי בwarning מה לעשות לכבות את המחשב וזה... אני משתגע אני לא יודע מה לעשות אני היום יתקשר אל התכנאי אבל אולי אתם גם יודעים משהו לגבי זה כי לי אין מושג מזה ה-5v-

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  10. אוקיי בתחילת ההתקנה של windows xp אני לחצתי F6 ושמתי את הדיסקט של הSATA וזה עבד כמו גדול יצרתי פרטישן חדש פירמטתי אותו והתקנתי עליו את הקבצים אחרי שהוא סיים להתקין את הקבצים הוא עשה ריסט והעלה את השלב השני של ההתקנה ששם יש את הסריאל ורשום עוד כמה זמן ההתקנה תיגמר [לא כמו בהתקנה הקודמת] עכשיו הוא בדיוק העתיק את הקבצים על ההתחלה ופתח חלון כזה שרשום שם ככה: [ואני מצטט] Software Installation Silicon 3112 RATA has not passed windows logo testing to verify it's compatibilly with windows XP והוא אומר גם שאם אתה תמשיך את ההתקנה של זה זה עלול לפגוע בwindows ושואל אותי אם להמשיך או לא אני ניסיתי להתקין פעם אחת ולחצתי כן ופעם אחת גם לחצתי לא.. ועדיין תמיד הwindows יצא דפוק ואי אפשר …

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. התקנתי את הוינדוס הכול בסדר אבל אין סאונד!! כשאני מנסה להגיע ל volume control הוא אומר שאין שום device מותקן מאיפה אני מוריד את הדרייבר? כי הכרטיס קול מובנה על הלוח אם,הלוח הוא:Gigabyte GA-8SQ800 והמערכת הפעלה היא xp האם אין סאונד בגלל שהלוח אם יצא אחרי האקס פי ובגלל זה הוינדוס לא מזהה את הכרטיס? בבקשה עזרה ???

• 49 תגובות
    • 5.6k צפיות
  12. היום החלפתי את הספק כוח שלי בספק כוח חדש(בדיוק אותו דבר כמו הקודם)חיברתי את הכל למחשב..הדלקתי את המחשב ואני רואה שיש 2 נורות דולקות בלי הפסקה : אדום(gpu led) וצהוב.. זה מוזר.. מישהו יודע מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by AMD Sempron +3100,

אחרי המקרה המצער והטרגי עם הספק הקודם קניתי עוד ספק חיברתי אותו למחשב "אחר" הקטע שיש אור על הלוח תוצאה של מתח אבל המחשב לא נדלק כאילו מת למה ? בדקתי את כל החיבורים הכול. חיברתי את הספק למחשב אחר והוא נדלק. יכול להיות שהאלמנט(חיווט) של ה LED POWER נשרף ? או שהלוח הלך ? אבל הלוח מזהה מתח האור האדומה דולקת !!!!!!

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  14. Started by nicknone,

זה נראה לי הפורום המתאים אז אני שואל פה. קניתי דיסק קשיח חיצוני בחיבור USB. קיבלתי ביחד איתו כבל USB קצר(15-20 סנטימטר). אמרו לי לי להשתמש רק בכבל הזה כי בארוך יותר יכולות להיות בעיות. באיזה אורך בערך האות משתבש בכבל USB רגיל? ולשים את הפילטרים שבאים עם המצלמות הדיגיטליות לכבל יעזור? תודה!

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  15. Started by arielman22,

שלום יש ברשותי מחשב נייד HP מדגם HP Pavilion dv6-3125ej. ב 3 חודשים האחרונים יש לי בעיה בקליטת WIFI. המחשב ממוקם בערך 2 מטר מהראוטר של בזק, ובכל זאת אני מקבל בין קו אחד לשניים. עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס רשת וגם שיניתי ערוץ בראוטר. הבעיה שהתקנים אחרים (טאבלט/סמארטפון) כן מקבלים קליטה טובה, כך שהבעיה מגיעה מהלפטופ עצמו. קראתי בכמה מקומות שיכול להיות שזה קשור לאנטנת WIFI שבכרטיס רשת. מישהו יכול להגיד לי איך בדגם שלי אני יכול למצוא ולבדוק את זה? כמו כן אשמח לשמוע על רעיונות נוספים שיכולים אולי לעזור.

16. כשהחלפתי לוח אם גם אז לא הייתה תצוגה . רק לאחר החלפת סדר של הסטיקים של הזיכרונות עלה POST . כשהחזרתי חזרה ללוח אם החדש שוב אותה בעיה אין פוסט . למה ? מה נסגר עם החומרה המחורבנת בארץ ישראל היפה והקדושה ?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. התקנתי XP PRO במחשב חדש ונתקלתי בתופעה מוזרה שבה לחיצות על מקשי האותיות באנגלית נותנות אותיות שונות מאלה שמופיעות על המקשים. למשל לחיצה על s נותן e ,d נותן h וכך הלאה. האותיות בעברית נכונות ואם לוחמים על Caps Lock האותיות האנגליות גם נכונות. בהגדרות שפה ואזור נראה שהכל תקין אבל כנראה משהו לא מוגדר נכון כי חיברתי שתי מקלדות ושתיהן התנהגו כך. מישהו יכול להציע רעיון לפתרון העניין? רוצים כבר לעבוד עם המחשב החדש וזה כמעט בלתי אפשרי עם ה"באג" הזה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  18. Started by ליאור 20,

שלום לכולם, חלק מהאתרים שאני נכנס אליהם מראים לי פתאום אותיות הפוכות בעברית (משמאל לימין), אלה אתרים שביקרתי בהם בעבר והכל היה תקין, ניסיתי את כל הקידודים שיש לעברית וזה לא משנה כלום, ניסיתי לאפס את כל ההגדרות דפדפן, גם כן לא עזר. מישהו נתקל/מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור? WINDOWS 7 IE10

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by daido,

הי ושלום ברשותי מחשב ניד והיום פתאום שמתי לב שכשאני מקליד אותיות מצטרפות עוד אות ומספר, הדבר קורה גם כאשר אני מקליד לדוגמא 7 אז יוצא לי J7 בדקתי וירוסים והבעיה נשארה. אשמח לקבל עזרה תודה

• 11 תגובות
    • 7.2k צפיות
  20. שלום, בזמן משחק לא כבד, המחשב נתקע אבל סמן העכבר המשיך לזוז. אחרי זה עושה ריסטרט ושוב המחשב נתקע. מאז מנסה לעשות ריסטרט ואז קורה כל פעם משהו אחר: ברוב המקרים - שומע את המאווררים וכו' נדלקים, אבל אין שום תצוגה על המסך אפילו לא התחלה של בוט או ביוס, המקלדת גם לא מקבלת מתח. לפעמים מקבל תצוגה של התחלת בוט ונכנס לביוס - שזה קורה לפעמים רואה שם את כונן המערכת ולפעמים לא. שרואה אותו לפעמים משתנה סדר האתחול של הכוננים והוא שני ואז שמסדר ומפעיל שוב קורה שוב את כל מה שמתואר למעלה. פעמיים כן הצלחתי להיכנס לווינדוס אבל אז שוב המחשב מת והמסך שחור. מה זה לדעתכם? הלוח אם והמעבד ישנים (i7 דור ראשון) כרטיס מסך נווידיה 660

21. Started by ProSoldier,

קיבלתי מחשב חדש היום. ויש לי בעיה איתו אני מנסה לפרמט אותו ומתי שאני מגיע לפירמוט קופצת לי אזהרה כחולה כזאת. אין לי מושג למה זה קורה לי. אני לא חושב ששמתי איזו חומרה לא במקום אני חושב שהכל מחובר אחלה. אבל יש משו קטן שעשיתי שאמרו לי שזה לא הבעיה לקחתי תחוט שמסבר כונן A לחשמל וחיברתי אותו ללוח אם (DFI....) וגם יש לי אזהרה מתי שאני פותח תמחשב שאני צריך לשים תזיכרון הפנימי ב-2&4 אבל אני שמתי אותו ב-3&1 אז אני לא חושב שזו הבעיה. בקשה חבר'ה אניי מת לראות תביצועים שלו. תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by tood24,

הי אבקש עזרה והסבר על אזהרה שקבלתי לוואצפ לסגירת חשבון פייסבוק משתמשים יקרים, אנו מצטערים להודיע לך שחשבון הפייסבוק שלך יושבת לצמיתות במהלך 12 השעות הבאות. החלטה זו התקבלה מכיוון שחשבונך הפרה בבירור את כללי הקהילה. אם אתה חושב שדווח על חשבונך בגלל בלבול ורוצה לשחזר אותו, בדוק שוב את פרטי החשבון שלך. השתמש בחיבור הבא: הערה: https://facebook-support.tempisite.com/israel אם האימות לא יושלם תוך 24 שעות, חשבונך ייחסם אוטומטית וכבר לא תהיה לך גישה אליו. אנו מעריכים את שיתוף הפעולה שלך בהגנה על הבטיחות והאיכות של הקהילה שלנו. תודה על עזרתך בשיפור מערכת השירות Meta. קבוצת חדשות אבטחה. © 2024 © האם זה נכון?פישינג?ניסיון פריצה? חושש ללחוץ על הלינק המצורף תודה

23. Started by MekoPelet,

כן הכותרת כן clickbait אבל הכוונה היא לא פיקסלים מתים(מסך די חדש) אלה כשאני מפעיל את המחשב באזור אמצע יש איזה ריבוע(שסימנתי עם צייר) מסויים שבו הוא לא רואה את העכבר שלי בכלל. אם אני לוחץ על משהו או מעביר מעליו או מנסה גררור משהו ממנו (אם ממשיך להחזיק כשאני גורר מחוץ לו אז עדיין קולט. ווירוס? מישהו נתקל בזה פעם בחלונות 7? note: אני כרגע עם דואל בוט עם לינוקס (Arch) שזה המערכת הקבוע שלי אבל אני עם ווינדוס לצורך גיימינג. כשאני בלינוקס זה לא קורה. עוד משהו שאפשר להגיד זה שממש בהתחלה המקום עובד ואז אחרי דקה בערך הוא מפסיק כאילו יש שם חלון בלתי נראה שמופיע. אשמח לעזרה , רון.

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  24. יש לי אוזניית בלוטוס למחשב, ודרכה אני שומע מדיה פלאייר ועוד.הבעיה היא שלא את כל התוכנות המשדרות מוזיקה ניתן לשמוע.לדוגמא - אדובי אודישן לעריכת מוזיקה - אני שומע רק ברמקולים, ולא דרך האזניה. וכך עוד תוכנות, ואחת מהן הייתי שומע דרך האזניה של הבלוטוס, ולפני יומיים זה הפסיק. אני שומע רק דרך הרמקולים, הגם שהנגן הרגיל של חלונות עדיין משדר אכן מוזיקה דרך הבלוטוס.למישהו פתרונים??

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  25. Started by itaysk,

בעייה שקרתה במחשב של אבא שלי (PIII450 , ASUS P3B-F , 64*4SDRAM , VOODOO3 3000 , ספק גנרי): הוא לקח את הדיסק למעבדה לבדיקה כשהוא החזיר אותו הוא הדליק את המחשב (אחרי שחיבר חזרה את ההארדיסק) המחשב נדלק לשנייה ונכבה הוא הדליק את המחשב שלי ההארדיסק - המסך רושם [NO SIGNAL] המחשב עובד כמה שניות ואז נשמעת אזעקה כזאת... מישהו יודע מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים