עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by alexsp,

שלום, רכשתי מחשב ללא כונן דיסקים ולכן נכנסתי לאתר של יצרנית הלוח אם במטרה להוריד את הדרייברים הנחוצים. ראיתי שזה בערך 5 קבצים ובכל קובץ יש המון המון תיקיות עם אופציות להתקנה האם אני צריך להתקין כל תיקייה ותיקייה או שבעצם יש כלכך הרבה כי היצרנית מכסה את כל האפשרויות שיש? ואם לא איך אני יודע איזה קבצים בידיוק אני צריך להתקין? תודה!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  2. היי, שאלה של מתחילים: אני מבין שמודם ראוטר שנדרש לפעול על תשתית של בזק צריך לתמוך בוקטורינג. יש לזה חשיבות גם עבור המגדיל טווח (REPEATER)? תודה, איתמר

3. שלום, משהו גורם למחשב להיות תקוע בשלב שבו מערכת ההפעלה נטענת (העיגול הכחול הזה שיש בחלונות 10) זה קורה לאחר "כיבוי והפעלה מחדש" זה תקוע כך איזה 5 דקות שבהם אין כל סימן לפעולה כלשהיא בדיסק. רק העיגול במסך העליה של windows לא מפסיק להסתובב. לאחר מספר דקות, פתאום הלד של הדיסק הקשיח מתחיל להבהב ותוך 5 שניות המערכת עולה והכל עובד מצויין, עד הריסטארט הבא... החומרה שלי מופיע למטה בחתימה, בבקשה אם למישהו יש רעיון כי לא ממש בא לי להתקין מערכת מחדש.

4. שלום ! יש תוכנת עריכת וידאו בשם DaVinci Resolve 14 מה ששונה בינה לבין תוכנות אחרות זה שהיא משתמשת במשאבים של כרטיס גרפי להפך מאחרות שמשתמשות בעיקר במעבד החברה פרסמה כרטיסים גרפיים מומלצים כאשר הזול ביותר עולה בארץ בערך 3,000 ש"ח https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/10series/geforce-gtx-1080/ אני מצאתי כל מיני כרטיסים גרפיים של חברות אחרות עם מספר דגם דומה GTX-1080 וגם באיזה אתר שנותן ביקורות על התוכנת עריכה ממליצים על כרטיסים לא של "nvidia" לדוגמה https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-GAMING-Support-02G-P4-6152-KR/dp/B01M6X89UG/?tag=li-org-guide-video-us-20&th=1 זה מה שהחברה של התוכנה כתבה על ה GPU …

5. שבוע שעבר קרס הווינדוס הקודם שלי. לאחר נסיונות כושלים לתקנו פרמטתי והתקנתי ווינדוס 7 חדש. למרות הודעות שגיאה שונות שצצו במהלך ההתקנה ורעשים חזקים מכונן הדיסקים בזמן שהיה קורא את דיסק התקנת הווינדוס (שאגב לא נשמעים כאשר אני מחברו למחשב אחר, ובודק שם אמנם דיסק של מוזיקה), כל פעם אחרי אתחול היה נראה שהתקנת הווינדוס ממשיכה, כך שנתתי לתהליך לרוץ ולבסוף הותקן אצלי ווינדוס 7! הייתי שמח ,אבל עכשיו כשבאתי להפעיל משחקי מחשב אני רואה שאף אחד, ללא יוצא מן הכלל, לא עולה ולא מופעל. בETS 2 כותב לי שהתוכנה קרסה (אפילו לא נכנס למשחק), ובמשחקי הGTA השונים אפילו אין תגובה בקליק כפול על הלינקים. כאשר אני מביט אחורה על ההליך המוזר שבו הותקן אצלי ווינדוס, אני מניח שזה קשור להו…

6. שלום אני לא מבין גדול בחומרת מחשבים אני צלם והתקינו לי את הכרטיס מסך +GeForce 9800 GTX אגב אני אשמח לדעת אם הכרטיס הזה נחשב לכרטיס טוב עבור עריכת וידאו ועיבוד תמונות בלייטרום בבקשה בכל מקרה אני עובד עם תוכנת עריכה בשם davinci resolve ומאז שהתקינו לי את הכרטיס מסך החדש אני מקבל הודעה שאין לי את ה CUDA ניסתי להתקין את ה CUDA ואני לא מצליח בכל מקרה לא מצליח לפתוח את התוכנה אם מישהו יכול לעזור לי אני ממש אשמח תודה

7. Started by MaxWentPro,

שלום לאחרונה קניתי מחשב עם r3 1200 עשיתי לו אוברקלוק ל 3.8 בנוסף יש gtx 1060 3gb של חברת palit. הראם שלי הוא בעייתי לדעתי gskill ddr4 2400 cl 17 אבל מראה לי 18cl דרך תוכנה. מחשבים עם חלקים דומים ביוטיוב מראים הרבה יותר fps במשחקים כגון bf1 ו pubg. לא משנה על איזה הגדרות אני משחק אם זה low או high אני מקבל את אותו fps 50-63. ב pubg גם יש בעיה של ספייקים יכול לעבוד על 65 fps על med ואז קופץ ל 35. המסך שלי 1080p 60hz

8. שלום, סליחה על הכותרת המבלבלת. רכשתי את הלנובו הזה מKSP https://ksp.co.il/?uin=40915&ami=122 בלי קשר לתוכן ההודעה אני לא ממליץ עליו. חשבתי שהוא יהיה קטן 14" אבל מסתבר שלנובו עשו אותו גדול מימדים כמעט כמו 15.6" והטאצ'פאד אוי הטאצ'פאד. כאילו נשארו להם חלקים מלפני 10 שנים, אז אמרו בואו נכניס את החלקים המתקדמים למארז מקלדת וחויית משתמש משנות ה90. מרגיש שממש עבדו עלי ולא ידעתי שצריך לבדוק מימדים של מחשב כחלק מבדיקות לפני קנייה. מקווה שתלמדו מהטעות שלי. בכל מקרה, החכמים בלנובו, החליטו שהטאצפאד יהיה רגיש למגע לכל אורכו כולל מעל הלחצנים (קליק ימני ושמאלי). כל הטאצ'פאד הוא בעצם ישורת אחת חלקה. וכמי שעובד תמיד כשאגודל שמאל נחה על קליק שמאלי זה ממש מתסכל. כי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, לפני מספר שבועות התחלתי לסבול מקריסות פתאומיות של המחשב בפעילות שגרתית לגמריי (עבודה על מסמכים, גלישה באינטרנ וכד') כל 30-60 דקות בערך. וינדוס היה קורס ל BSOD כל פעם עם הודעת שגיאה אחרת (וישר מנסה לעלות שוב, ככה שהיה קשה לצלם את השגיאה, אבל בכל זאת הספקתי כמה פעמים). ומאוד מתקשה לעלות חזרה - כלומר קורס שוב ושוב בשרשרת. היה מותקן גם לינוקס (אובונטו) במקביל, ולינוקס לא היה קורס, אבל היה "קופא" לפעמים. פירמטתי את הכונן והתקנתי מחדש וינדוס (חוקי) נקי. - התפעות נמשכו. בשלב מסויים התחלתי להשגיח על הטמפ' של המעבד עם Speccy ולא ראיתי עלייה מעל 45 מעלות בפעילות השוטפת הבעיות התחילו כנראה לאחר הוספת RAM "במצב טוב מאוד" שהזמנתי מאיביי ממוכר עם דירוג גבוה. המ…

10. אני מעוניין לקנות את הכרטיס gtx 1050 ti, כיום החומרה שלי היא: מעבד - i7-4790 RAM - 8.00 GB לוח אם - intel Q87 Express Chipset כרטיס מסך - GTX 750 אם צריך שאני יוסיף מידע על המפרט תגידו לי. גם עניין חשוב הוא עניין הספק, האם החלפה בין הכרטיסים תגרור צריכת הספק גדולה יותר?

11. יש לנו ראוטר של הוט. שביטלנו בו את האופציה של WIFI כי לא מעונינים בקרינה אלחוטית בבית משיקולנו האישיים, לאחר ביטול הWIFI יש אופציה לגלוש רק במחשב אחד מהשניים שהשתמשנו בהם עד כה , כי הראוטר שסיפק הרבה כתובות IP כשהיה בו עדיין WIFI, -כעת הפך למודם, והוא מספק רק כתובת IP אחת. (מדובר בראוטר "הוטבוקס" של הוט.) יש לו 4 יציאות של כבל רשת מאחורה נגיד חיברתי כבל רשת גם למחשב השני, איך מוסיפים לו IP משלו ? אשמח לתשובות מכל מי שביטל WIFI ועבר לחוטי, איך לסדר עמדת גלישה נוספת. או איזה איש מקצוע מבין בזה ולפנות אליו. כי מטכנאי רשת שדיברתי איתם נראה שאף אחד מהם לא מבין איך ומה. הערה: לא מדובר פה בשום נסיון קומבינה. שילמנו אותו תשלום כשהיה WIFI והיו…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Yoav Abend,

שלום, אשמח לעזרתכם יש לי מחשב חדש של asus, בזמן עבודה המחשב קורס, מציג מסך כחול ועושה ריסטרט השגיאה המוצגת: POWER DRIVER STATE FAILURE. עידכנתי את כל הדרייברים, ראיתי מדריכים וטוטוריאלים ה-troubleshooter מוצא את השגיאה הבאה ולא מצליח לתקן אותה potential windows update database error detected עשיתי את התהליכים האלה Run SFC Scan Run DISM Tool ללא הצלחה. אשמח אם תעזרו לי אני מנסה להימנע מלפרמט את המחשב. תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. בשבועיים האחרונים נתקלתי בשני לוחות עם מסוג ASROCK H61M-DPS (ואם אני לא טועה אחד מהם נקנה בשנה האחרונה) שמציגים את אותה הבעיה: -אין פוסט. -יש 4 צפצופים והמחשב כבה. עוד מישהו נתקל בבעיה כזו?

14. Started by danny52,

ברשותי איפאד .היום כאשר ניסיתי להכנס קבלתי הודעה שהוא נעול ועלי להכניס סיסמא .אין ברשותי את הסיסמא וגם תיבת המייל כבר לא פעילה . הצילו מה עושים ?????

15. Started by Belgia,

שלום לכולם, קיבלתי במתנה כרטיס GTX 980 משומש, חיברתי את הכרטיס ללוח האם וחיברתי לו מתח. כשאני מדליק את המחשב אני רואה שהכרטיס נדלק והמאוורים שלו עובדים, אבל אין תצוגה במסך. ניסיתי לחבר גם Display Port ולאחר שזה לא עבד ניתקתי אותו וניסיתי לחבר HDMI אבל עדיין אין תצוגה. בדקתי גם שהכרטיס מהודק ללוח האם. מוסיף שהספק שלי 650W. אשמח לעזרה, צירפתי מספר תמונות של החיבורים

16. Started by Yanir Davidov,

היי חזרתי היום מבית הספר והדלקתי את המחשב והוא פשוט נדלק ונכבה לכמה שניות ועושה את אותו הדבר כמה פעמים ולפעמים הוא עולה אבל לביוס(אין לי שליטה על הביוס) ולאחר מכן ישר נכבה ונדלק מפרט אם צריך cpu: i5 2500 mt: gigabyte ga h61m s2pv gpu:gtx 1050ti 4gb בבקשה תעזרו

• 13 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. אהלן חברים, יש לי בעיה מוזרה במחשב נייד Lenovo Y520 (דגם 80WK00B7IV) עם עכבר MiMouse של Xiaomi כאשר אני מחובר על מצב BT כאשר המטען מחובר למחשב העכבר מפסיק לעיתים לעבוד, או לקרטע במקרה הטוב... אך כאשר אני מנתק את המטען העכבר חוזר לפעולה והחיבור מתחדש במהרה. לא הצלחתי למצוא שום איזכור לכך בגוגל, אשמח אם מישהו ידע איך לטפל בבעיה כזו, או שאצטרך לבלוע רוק ולהמשיך איתו כך? תודה לעוזרי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, לפעמים כשאני נכנס בלפטופ לפייסבוק, אחרי דקה - שתיים הwifi מפסיק לעבוד טוב ואני צריך לעשות ריסטרט ללפטופ. אני לא יודע אם זה באמת ככה, או שזה משהו אחר או שזה בכלל לא קשור וזה סתם נראה לי. האם יש כזה דבר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by luvan,

שלום, רציתי לשאול האם יש בעיה בהתקנת אופיס 2013 חוקי על ווינדוס 7 לא חוקי. האם יהיו בעיות בהתקנה או בשימוש במקרה זה? תודה איתי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. אורח איתי
    Started by אורח איתי,

שלום, רציתי לשאול האם יש בעיה להתקין office חוקי לwindows 7 לא חוקי. האם יהיו בעיות עם הoffice במקרה זה או תהיה בעיית התקנה? תודה

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  21. Started by שמעון צביק,

קיבלתי מס למחשב, כשאני לא מפעיל את המחשב הרבה זמן ואני רוצה להפעיל אותו , למסך לוקח כ5 דקות להתחיל לעבוד. האם יש אפשרות לקצר את הזמו ולגרום למסך להגיב מיד עם התחלת העבודה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. אודה מאד למי שיוכל לעזור לוח האם של המחשב תומך ב8G בארבעה חריצים שונים . מותקן בו היום 4G בשני מודולים הוספתי 2 מודולים של 2G והמחשב לא עולה - הוא מתחיל לעבוד ולאחר 5 שניות הוא מאתחל את עצמו אני מצרף את פרטי המחשב . האם יש למישהו רעיון ?

23. Started by ido_,

אהלן, יש לי מחשב בסלון שיש עליו GTX 1060 של NVIDIA שמחובר לרסיבר של קולנוע בייתי ומשם לטלויזיה. אתמול החלפתי טלויזיה, אחרי ההחלפה באמת היתה לי את האפשרות להעלות רזולוציה ל4K אבל אחרי RESTART פתאום נעלם לי הCONTROL PANEL של NVIDIA, הרזולוציה מוגבלת ל1920x1080 ואין לי אפשרות להוציא שמע דרך הHDMI, עם איזשהו דרייבר ג'נרי של WINDOWS. ניסיתי: 1. לחבר ישירות לטלויזיה במקום דרך הרסיבר 2. להסיר את כל הדרייברים ולהתקין מחדש 3. לנתק מהחשמל 4. לפרק את הכרטיס מסך ולחבר מחדש (לא ניסיתי עדיין להחליף סלוט PCIE בגלל שיש בעיית מקום במארז בסלוט השני) 5. לבטל את הכרטיס מסך ONBOARD דרך הביוס כאשר מסירים לגמרי את הדרייברים הWINDOWS מ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי כרגע את הסיסמא הראשונית מהפרמוט האחרון איך אני משנה את זה?

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  25. Started by LordEnlil,

היי, היו לי בעיות עם המחשב, התקנתי ווינדוס מחדש והבעיות נמשכו. באמצע החלטתי גם לקנות מארז חדש. כאשר אני מנסה להדליק אותו אז הוא נכבה מייד - המאוורר מתחיל להסתובב לשבריר שניה ומפסיק. זה קורה 3 פעמים ואז הוא מפסיק לגמריי. ניסיתי לרסט את הלוח אם, להוציא את הבטריה שלו ולהחזיר לאחר זמן רב, ניתקתי הכל והדבר היחיד שמחובר ללוח אם זה ראם (שעבר MEMTEST) והמאורר של המעבד (והמעבד). אני מניח שהבעיה היא או בספק הכח או בלוח האם, וכנראה שבספק הכח. יש לי דרך לוודא את זה או לבדוק עוד דברים לפני שאני קונה ספק כח חדש? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים