תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
ברצוני תוכנה פשוטה וקלה או אולי משהו מובנה בווינדוס 7 שיהיה לי אפשרות לעשות שינוי בכונן d במחשב בחדר והשינוי יתבצע לבד במחשב בסלון ולהפך כל המטרה שלי היא לשמור על תוכן שווה בין המחשבים תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם!!!!! אולי מישהו מכיר תוכנה לסריקת דריברים עדכנים לחומרה ???
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם אפשרות TV-IN , אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לראות את הדברים שאני יחבר בין אם זה יהיה מצלמה או כבלים... יש לכם הצעה לתוכנה ?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש את האתר הזה של 150.co.il למי שרוצה שישתלטו עליו אבל מהיכן אני מוצא את האתר אם אני רוצה להשתלט תודה מראש לכל העוזרים ואם אפשר הסבר קצר האם זה מסובך לבצע את זה או לא.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ על תוכנה שעשויה לשפר ביצועי המחשב. כשאני מפעיל את AVAST הוא מראה לי שיש הרבה דברים לא תקינים.למשל: פריטי רישום שבורים, תוכניות שמאיטות את המחשב ועוד. אין לי בעיה לשלם על תוכנה אבל אני לא רוצה לעשות חשבון חודשי אלא לשלם פעם אחת וזהו. (ב AVAST אתה משלם כל חודש לעד...). אם יש תוכנה טובה חינמית, או בתשלום אשמח לשמוע. דרך אגב יש לי את CCLEANER ועדיין היא לא פתרה לי את מה ש AVAST הראה שעדיין יש לתקן במחשב תודה
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
משום מה, windows media player :AR15: לא מאפשר לי לצפות בפורמט MPEG-2 , באיז תוכנה איכותית כדאי להשתמש אם רוצים לראות סרטים בפורמט הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצותיכם לתוכנה לתחזוקת דיסק קשיח מכני. תיקון שגיאות וכו'... תודה!
-
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי שני מחשבים בבית אחד בסלון אחד בחדר. בסלון אני מקבל מאה מגה ובחדר רק חמישים ניסיתי לנתק את כל המכשירים המחוברים בWIFI(פלאפונים טאבלטים וכו'.) ואני עדיין מקבל רק חמישים אז התקשרתי לתמיכה של הוט אמרו לי שיש לי כנראה איזה תוכנה שפועל ברקע ולוקחת לי את כל האינטרנט אז סגרתי הכול הכול הכול ועדיין אני גולש רק על חמישים. פעם הייתי יכול לגלוש על מאה מגה בלי בעיה. עכשיו ניסיתי לבדוק ב(CMD(netstat -o -n איזה תוכנות פועלות לי ברקע ומשתמשות באינטרנט אבל לא מצאתי שום דבר מיוחד הרוב היה תהליכים של Chrome. פתרונות מישהו? אני לא רוצה להגיע למצב של פירמוט המחשב.
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום חברים, מישהו מסר לי דיסק שנפגע קשות (לא פיזית אבל מושבת לגמרי), התוכנות הרגילות לווינדוס כמו רסקיוV לא עזרו הרבה. השאלה האם מישהו מכיר תוכנת קוד פתוח מקצועית שתעשה לי שיבוט כל מה שיש שם, אני משתמש בלינוקס (במחשב של העבודה) אז עדיף שיהיה תוכנה ללינוקס. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מקלדת באלף שקל של רייזר כל פעם שאני פותח את המחשב חלון קופץ לי איך נפתרים מהחלון? זה שקניתי מקלדת באלף שקל זה לא עזר לי עם החלון הקופץ. כל המקלדות לא משנה באיזה מחיר גרועות! http://www.up2me.co.il/v.php?file=48451328.png
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
difragment כל שהם, תיקוני רג'יסטרי.. ניצול מירבי של מעבד, זיכרון, ועוד.. מה מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. התקנתי את התוכנה הזאת: http://www.hamar.sk/sphere/version.htm שהמליצו עלייה בפורום ווינדוס, ועכשיו בגלל זה כל המסך שלי נדפק בתצוגה שלו... יש מעיין רשת על המסך, כאילו שראים את ההבדים ביין הפיקסלים והתצוגה לא מאוזנת במיקום שלה על המסך... הסרתי את התוכנה, וגם התקנתי מחדש את הדריוורים של ATI ושם דבר לא עזר... יש למישהוא רעיון?
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אם יש תוכנה שמציגה את הסיסמא של ווינדוס 10,במידה ושכחתי אותה. אני לא רוצה לאפס את הסיסמה.רק לשחזר אותה. יש כזאת תוכנה? ואם כן,מאיפה מורידים אותה? תודה לכל העוזרים? טל
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש תוכנה כזו ? יש תוכנה שמצביעה על צוואר בקבוק ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אתם מכירים תוכנה או משהו שעולה דרך הבוט דרך DOK ובודק את החומרה של המחשב ומודיע אם היא תקינה או שלא? לא משהו מסובך מדי.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי, אני לא יודע מה קרה אבל משום מה רב התוכנות שמותקנות אצלי "נעלמו" מהstart menu ואם אני מתחיל להקליד את השם שלהם אז הם מופיעות אבל עם אייקון בהיר במיוחד כשמריצים אותם אז הן עובדות כראוי מישהו יודע מה הסיפור ולמה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא בטוח שזה כל כך קשור לפה אבל... טוב אז יש לי הרבה תוכנות שפשוט לא פעלות ואם אני מוציא ומכניס את הסוללה של הBIOS אז הם פועלות עד שאני מכבה את המחשב עוד פעם
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יכול לבדוק את ביצועי המחשב שלי. יש לי מחשב די חדש עם מפרט לא רע - אבל אני מרגיש שהוא קצת מקרטע לי - ואני רוצה לבדוק מה הסיבה. שמעתי על תוכנות כגון 3DMark06 Advanced ו PCMark05 Advanced - האם למישהו יש ניסיון בעבודה איתם? איפה אני יכול למצוא מדריכים שיסבירו בהם איך בדיוק לבצע את הבדיקות? האם אלה התוכנות המתאימות - או שאני צריך לחפש משהו אחר? תודה מראש, רם
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש שתי תוכנות: 1. שתציג סרטים - משהו בסגנון של bsplayer אבל כזאת שלא מעוותת את הרזולוציה של הסרט 2. תוכנה שמאפשרת להריץ בקצב מהיר יותר את הסרט. משהו כמו video speed controller שיש לגוגל כרום.
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
- 1 follower
-
-
היה לי לוח קומנדו היתה לי איתו בעיה תוכנות היו נתקעות לי ולא נסגרות גם דרך מנהל המסימות ואחרי מצב כזה גם לא יכולתי לעשות ריסט דרך הוינדוס עד שהחלפתי תלוח עבדתי על אותה מערכת עם לוח אם ומעבד AMD +3000 כאילו על אותו ספק ארדיסקים ולא היתה שום בעיה אף לא קטנה היום הבאתי לוח אם אחר Asus P5N32-E וצצה לי אותה בעיה אותם תקיעות בדקתי תזכרונות ב M טסט שום שגיעה אין לי מוסג מה יכולה להיות הבעיה מימה היא נובעת אם למשהו יש רעיון זה יעזור מאוד תודה
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שדומה בייעוד שלה ל-magic partition, כלומר מיועדת להגדרת מחיצות על הדיסק הקשיח, אך שתכיל גם יותר כלי עזר שמסוגלים לבצע סריקה יסודית של הדיסק ולתקן בעיות שמפריעות לדיסק לעבוד באופן תקין (כמובן עד רמה מסויימת). ברור לי שישנם מצבים שדיסק קשיח מגיע למצב כזה שלא ניתן כבר כלל להשתמש בו, אך מצד שני אני משוכנע שישנם מצבים רבים שעדיין ניתן (ע"י תוכנה מתאימה) לבצע סריקה יסודית בדיסק ולתקן אזורים שנפגעו או לבודד אותם כך שלא יפריעו לעבודה תקינה עם הדיסק , ובסופו של דבר ניתן יהיה ליצור עליו מחיצות, לפרמט אותן ואף לעלות עליו מערכת הפעלה או נתונים אחרים. לסיכום אני מעוניין למצוא תוכנה (שתהיה נוחה לשימוש כמה שניתן), ורצוי שתתאים לעבודה תחת windows, כלומר שתהיה בעלת ממשק "…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם האינטרנט, זה כל הזמן פותח לי חלון לבד כל זמן מסויים , כמו טיימר כזה שסופר ומתי שנגמר הזמן החלון נפתח, יש תמונות: אני מניח שזה פירסומות שאם פותחים אותם זה מוסיף כסף למי שעשה את זה.. יש לזה פיתרון חוץ מפירמוט? זה תהליך שרץ ברקע, אני לא מצליח לזהות אותו, ניסיתי להריץ: nod32 smart security 8 SUPERAntiSpyware Professional Malwarebytes Anti-Malware שום דבר לא עוזר, יש לכם פיתרון?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, השבוע אני הולך להתחדש במחשב חדש ורציתי לשאול אם יש אפשרות שלא להתקין את כל תוכנות הצד שלישי שמגיעות איתו וביחד עם הווינדוס, אלא מערכת הפעלה נקייה לגמרי. האם אפשר לעשות זאת באיזה שהיא צורה? הנייד הקודם שלי לדוגמא הגיע עם אנטיוירוס של מקאפי, תוכנת power dvd ועוד כל מיני דברים לא שימושיים. תודה,
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כמה ימים עשיתי פרמוט למחשב מווינדוס 10 חזרתי לווינדוס 7 הום פרימיום SP1. לאחר כמה ימים שבהם התקנתי את כל הדרייברים של המחשב (מחשב ASUS N75SF נייד) וכמה תוכנות הגנה וניקוי וגם כמה משחקים שמתי לב הרבה פעמים תוכניות קורסות לי עם זה הדפדפן של פיירפוקס או משחקים כמו PATH OF EXILE או KODI פשוט נסע ולא מגיב ואז רושם את ההודעה הרגילה של ווינדוס האם לחפש פתרון מקוון או לא לעשות כלום אין שגיאה מיוחדת. אשמח לעזרה ועצות מה יכולה להיות הבעיה אני כרגע שתי את הווינדוס לחיפוש עדכונים אבל כבר 3 שעות שהוא עדיין מחפש ולא מצא כלום לא יודע עם זה תקוע או סתם.
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי נייד שהוא עובד אבל רוצה לפרמט אותו.. אני נכנס להתקנה של 7 והוא רושם שלא מצא כוננים בכלל.. מה עושים? במחשב אחר הדיסק עובד טוב ניסיתי לשנות בביוס ל-ATA מ-AHCI ועדיין אותו דבר.. BIOS אי אפשר לעדכן כי הוא רושם שצריך סוללה מלאה ולנייד הזה אין סוללה כי היא נדפקה מה עושים?
-
- 22 תגובות
- 4.4k צפיות
-