תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפשת על המצלה לתוכנה טובה. עדיף כמובן חינמית שאוכל לשלוט בחלוקת מסך. למשל לחלק את המסך ל-4 בכל רבע לקבוע איזה אפליקציה תרוץ. אשמח לשמוע הצעות. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש תוכנה מומלצת וחינמית ליצירת אימאג לדיסק הקשיח בחלונות 10? תוכנה כמו גוסט של נורטון. תודה
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזו תוכנה הכי טובה ליצירת קליפ קצר ??? (להציג כל מיני תמונות וברקע שיהיה שיר)??
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מה התוכנה הכי טובה בשביל הדברים האלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם! היכן אפשר למצוא תוכנה של אסוס שמאתרת עדכונים בחומרה וכל הדברים האלה? כמו שיש בHP ובדל וכו'?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום . המחשב שלי עןשה ריסט כל הזמן וכל כמה ימים אני מחליף ןינדוס עכשיו ידו לי שיש בעיה בחומרה רק שאני לא יודע מה הספק חלש או הכרטיס מסך או כלרגיב אחר רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה הבעיה ולהלחיף את החלק אני יודע שטכנאי יכול להגיד לי מה הבעיה אבל הוא עולה כסף שאת הכסף הזה אני מעדיף להשקיע בקנית מוצר חדש
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה למקלדת של האופיס בשביל שהמקלדת תעבוד כמו שצריך...אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותה שיתן לינק בבקשה... ...
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
ברצוני תוכנה פשוטה וקלה או אולי משהו מובנה בווינדוס 7 שיהיה לי אפשרות לעשות שינוי בכונן d במחשב בחדר והשינוי יתבצע לבד במחשב בסלון ולהפך כל המטרה שלי היא לשמור על תוכן שווה בין המחשבים תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם!!!!! אולי מישהו מכיר תוכנה לסריקת דריברים עדכנים לחומרה ???
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם אפשרות TV-IN , אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לראות את הדברים שאני יחבר בין אם זה יהיה מצלמה או כבלים... יש לכם הצעה לתוכנה ?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש את האתר הזה של 150.co.il למי שרוצה שישתלטו עליו אבל מהיכן אני מוצא את האתר אם אני רוצה להשתלט תודה מראש לכל העוזרים ואם אפשר הסבר קצר האם זה מסובך לבצע את זה או לא.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ על תוכנה שעשויה לשפר ביצועי המחשב. כשאני מפעיל את AVAST הוא מראה לי שיש הרבה דברים לא תקינים.למשל: פריטי רישום שבורים, תוכניות שמאיטות את המחשב ועוד. אין לי בעיה לשלם על תוכנה אבל אני לא רוצה לעשות חשבון חודשי אלא לשלם פעם אחת וזהו. (ב AVAST אתה משלם כל חודש לעד...). אם יש תוכנה טובה חינמית, או בתשלום אשמח לשמוע. דרך אגב יש לי את CCLEANER ועדיין היא לא פתרה לי את מה ש AVAST הראה שעדיין יש לתקן במחשב תודה
-
- 3 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
משום מה, windows media player :AR15: לא מאפשר לי לצפות בפורמט MPEG-2 , באיז תוכנה איכותית כדאי להשתמש אם רוצים לראות סרטים בפורמט הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצותיכם לתוכנה לתחזוקת דיסק קשיח מכני. תיקון שגיאות וכו'... תודה!
-
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי שני מחשבים בבית אחד בסלון אחד בחדר. בסלון אני מקבל מאה מגה ובחדר רק חמישים ניסיתי לנתק את כל המכשירים המחוברים בWIFI(פלאפונים טאבלטים וכו'.) ואני עדיין מקבל רק חמישים אז התקשרתי לתמיכה של הוט אמרו לי שיש לי כנראה איזה תוכנה שפועל ברקע ולוקחת לי את כל האינטרנט אז סגרתי הכול הכול הכול ועדיין אני גולש רק על חמישים. פעם הייתי יכול לגלוש על מאה מגה בלי בעיה. עכשיו ניסיתי לבדוק ב(CMD(netstat -o -n איזה תוכנות פועלות לי ברקע ומשתמשות באינטרנט אבל לא מצאתי שום דבר מיוחד הרוב היה תהליכים של Chrome. פתרונות מישהו? אני לא רוצה להגיע למצב של פירמוט המחשב.
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום חברים, מישהו מסר לי דיסק שנפגע קשות (לא פיזית אבל מושבת לגמרי), התוכנות הרגילות לווינדוס כמו רסקיוV לא עזרו הרבה. השאלה האם מישהו מכיר תוכנת קוד פתוח מקצועית שתעשה לי שיבוט כל מה שיש שם, אני משתמש בלינוקס (במחשב של העבודה) אז עדיף שיהיה תוכנה ללינוקס. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מקלדת באלף שקל של רייזר כל פעם שאני פותח את המחשב חלון קופץ לי איך נפתרים מהחלון? זה שקניתי מקלדת באלף שקל זה לא עזר לי עם החלון הקופץ. כל המקלדות לא משנה באיזה מחיר גרועות! http://www.up2me.co.il/v.php?file=48451328.png
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
difragment כל שהם, תיקוני רג'יסטרי.. ניצול מירבי של מעבד, זיכרון, ועוד.. מה מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. התקנתי את התוכנה הזאת: http://www.hamar.sk/sphere/version.htm שהמליצו עלייה בפורום ווינדוס, ועכשיו בגלל זה כל המסך שלי נדפק בתצוגה שלו... יש מעיין רשת על המסך, כאילו שראים את ההבדים ביין הפיקסלים והתצוגה לא מאוזנת במיקום שלה על המסך... הסרתי את התוכנה, וגם התקנתי מחדש את הדריוורים של ATI ושם דבר לא עזר... יש למישהוא רעיון?
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אם יש תוכנה שמציגה את הסיסמא של ווינדוס 10,במידה ושכחתי אותה. אני לא רוצה לאפס את הסיסמה.רק לשחזר אותה. יש כזאת תוכנה? ואם כן,מאיפה מורידים אותה? תודה לכל העוזרים? טל
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש תוכנה כזו ? יש תוכנה שמצביעה על צוואר בקבוק ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אתם מכירים תוכנה או משהו שעולה דרך הבוט דרך DOK ובודק את החומרה של המחשב ומודיע אם היא תקינה או שלא? לא משהו מסובך מדי.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי, אני לא יודע מה קרה אבל משום מה רב התוכנות שמותקנות אצלי "נעלמו" מהstart menu ואם אני מתחיל להקליד את השם שלהם אז הם מופיעות אבל עם אייקון בהיר במיוחד כשמריצים אותם אז הן עובדות כראוי מישהו יודע מה הסיפור ולמה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-