עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אשמח ואעריך אם מישהו יוכל לעזור לי באחת מהבעיות (לא כולן, מן הסתם, קשורות זו לזו): 1. בעיה קשה בהעלאת WINDOWS: לעיתים המחשב בכלל לא מזהה את הכונן הקשיח, טוען שיש ERROR או כי לא מזהה אותו. ניסיתי להעביר את הדיסק לסלוט אחר, הבעיה חזרה. לפעמים הוא כן מזהה ואז הכל בסדר. 2. כשהמחשב כן מזהה את הדיסק הקשיח, WINDOWS יכול פתאום להתקע במסך הראשון שלו (מסך שחור שבו כתוב WINDOWS באמצע המסך קו מרצד משמאל לימין) - פתאום הקו יפסיק לנוע וכאן זה מסתיים. כאן רק כיבוי אלים יעזור, וגם - אחת לשלוש ארבע או יותר נסיונות עוזרים. 3. כש WINDOWS כבר עולה - הכל בסדר, בלי שום בעיות, גם לאחר HIBERNATION. בעיה אחרת - כנראה לא קשורה: המסך הרבה פעמים כאילו נכבה (עובר ל - STANDBY) ותוך שניה או שתיים נדל…

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  2. אז ככה, יש לי: Athlon Xp 1600+ (עם המאוורר הרגיל שאיתו הוא מגיע Spire) Radeon 9600 Pro 128 MB ו-Catalyst 4.7 מותקן. CTX PR705F Gigabyte 7vtxe Windows Xp קצב הריענון שלי כרגע הוא H: 48.5KHZ ו-V:60.3HZ ברזולוציה של 1024X768. כשאני מנסה לשנות את קצב הריענון לקצב המקסימלי של המסך שלי דרך ה-Windows הוא מראה לי שהמסך עובד כרגע על 200HZ. הקצב המקסימלי שלי ברזולוציה הזאת הוא 100HZ. לא משנה לכמה אני אשנה אותו ב-Windows הוא תמיד יעבוד על אותו קצב נמוך (60.3). ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר וזה לא עזר... בעיה נוספת שלי היא שהטמפרטורות לפי ה-BIOS הן CPU: 59 System: 50. לאחר שפתחתי את המארז משני הצדדים הטמפרטורות ירדו ב-4 מעלות כל אחת CPU: 55 System: 46. בעיה נוספת שיש לי, שולי…

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  3. Started by galedri,

כשאני ניכנס למחשב שלי אז הופיעו לי יום אחד ניכנסתי למחשב שלי ואני רואה ש-2 מהכוננים נעלמו לי לא כוננים שאני מאחסן בהם את כל הדברים של המחשב כונן f ועוד כונן לא זוכר איזה אות הוא..

4. Started by solikt,

יש לי שתי כרטיסי מסך במחשב איך אני יודע ששתי הם פועלים ? ולא אחד?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אז ככה יש לי שתי מחשבים שפשוט לא נדלקים בד'תי עם ספקים טובים הכפתור של ההפעלה היה מחובר... המחשב פשוט לא נדלק אפילו לא הספק... עכשיו יש דרך לתקן את זה? ואם לא מה אשר כבר לעשות עם לוח? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות שבמסך אחד (+עכבר ומקלדת אחת) יהיה אותו מחשב ? במקום לעבור כל שניה ממחשב למחשב ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by yochy,

התקנתי מחדש ווינדוס XP, אבל המחשב התקין מערכת נוספת. עכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה, אחת תקינה ואחת לא. הבעייה היא, שהמערכת התקינה לא "רואה" את כל התוכניות והקיצורים שהיו לי קודם, למרות שהן על המחשב. 1. איך גורמים למערכת החדשה "לראות" את התכנים של המערכת הישנה? 2. איך מוחקים את המערכת הישנה, כדי לא להישאר עם שתי מערכות הפעלה (שתיהן XP)?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  8. Started by דן שלו,

שלום האם ניתן להפעיל במקביל את המצלמה במחשב הנייד ובנוסף להפעיל מצלמה שמחוברת דרך USB כלומר שאוכל לראות במחשב שני מסכים, אחד של כל מצלמה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by mp91,

יש לי שתי צפצופים כאלה כשהמחשב עולה. השאלה זה אם זה אומר שיש לי בעיה באיזה שהו חלק במחשב ואיזה? ואם אמורים להישמע צפצופים כשהמחשב עולה?

• 13 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. Started by hattricking,

אוקיי הראשונה היא היותר דחופה: הדיסק און קי שלי עבד מצוין אבל פתאום כשאני מכניס אותו למחשב הוא לא נפתח ושואל אותי אם ברצוני לפרמט אותו. יש לי שם דברים אישיים וחשובים שלא הספקתי לגבות ואני אודה למי שיציע לי דרך איך לחלץ ממנו את המידע. השאלה השנייה: אני בתיכון ואני מתחיל ללמוד ולעסוק הרבה בתכנות אבל ההבנה שלי בנוגע לשאר במחשבים היא בסיסית ביותר והייתי רוצה ללמוד עוד! למשל, כשאני מוריד תוכנות או משחקים מהאינטרנט ולא יודע איך להפעילן (אם אני לא רואה קובץ exe) כי אין לי הבנה בנושא, ואני רוצה לדעת באופן כללי לגבי אופן הפעולה של משחקים, תוכנות, ZIP ודברים שימושיים וטכניים כדי לא להיות בור בנושא. איזה מקורות מידע אתם מכירים ללמוד ככה על מה שכתבתי?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  11. שאלה ראשונה היא כמה זמן אמור לקחת סריקת מערכת מלאה עם אנטי וירוס מלאה? (פחות או יותר עם מפרט כמו שלי) ושתיים הטמפרטורה של המעבד שלי היא 55 מעלות, ושל המערכת בכללי היא 50, זה בסדר? טוב? או מסוכן? (כי זה נראה לי ממש גבוהה!) תודות מראש!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by uorieldahan,

1) איפה אפשר להשיג (לקנות) כבל לחיבור USB מהלוח אם? (רציתי להוסיף כרטיס USB למחשב ובמקרה שהצצתי בחוברת לוח האם שיש עוד 4 יציאות נוספות על הלוח עצמו) 2) יש לי לוח ומעבד של פנטיום שלוש וכשהורדתי את המאוורר מהמעבד ראיתי שהמשחה יבשה ומפורקת איך אני יודע שצריך לשים משחה חדשה ואיפה קונים משחה כזו? תודה למי שיענה!!!!

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  13. Started by E-tay,

מה זה isa enable bit ? ומה זה pci ide bus master ? אני מיואש מהמהירות שהמערכת עולה לי (פעם היא עלתה הרבה יותר מהר..) ולמה שאני מאפשר pci ide bus master זה רושם לי boot feild : system halted ? יש לי Intel® Desktop Board D850MV

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by dnoma,

1) בדפדפן הרגיל של המחשב אקספלור משהו ישתנה לי בהגדרות יש את הלשונית למעלה של כניסה לדף אינטרנט בצד יש איקס לסגור וממש צמוד אפשר לפתוח עוד לשונית בדכ שהיתי פותח עוד לשונית/חלון זה הראה לי את כל האתרים שהיתי בהם בסוג של מסך אחד מפוצל כזה ניסיתי לשחק בהגדרות ולהחזיר לקדמותו ללא הצלחה איך עושים זאת בבקשה ? 2)יש לי מחשב נייח התקנתי קודי כיצד אני יכול לצפות בתכנים משם במסך הטלויזיה שלי (יש במסך כל מיני אפשרויות שלא ניצלתי אותם ) האם צריך סטרימר ? אשמח להבין כיצד ניתן לראות מבלי חיבורים חיצונים ? תודה רבה לכולם על העזרה

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by M07,

אז ככה לפני הפרמוט המחשב היה קצת איטי במעברים לתיקיות עם הרבה קבצים ולקח לו בערך דקה ומשהו לעלות אז החלטתי לעשות לו פרמוט עכשיו לאחר הפרמוט יש לי שני בעיות כל פעם שאני מעלה אתה הווינדוס לאחר ריסט או הדלקה התהליך svchost.exe מתחרפן לי במשך כמה דקות ואחרי זה נרגע זאת אומרת שהוא לוקח לי 50% CPU במשך כמה דקות ואחרי זה נרגע לשאלה השנייה היותר מעצבנת שסרטים במגה וידאו וגם שמתי לב שקצת ביוטיוב מקרטעים אני מתכוון לזה שהסרט רץ אבל כל שנייה נתקע וממשיך כמו נגיד איזה מחשב ישן שמתקשה להריץ סרטונים ולפני זה זה לא היה, כבר לפני הורדתי את כל העידכונים של מיקרוסופט והורדתי אדובי פלש אז מה אתם אומרים ? לגבי הקטע שהסרטונים מקרטעים עליתי על משהו במחשב השני בבית יש קובץ בהוספה והסרה של Ado…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני מעונין לעשות למחשב פירמוט ויש לי מלא הודעות בOUTLOOK איך אני שומר אותם כדי שיהיו לי גם אחרי הפירמוט. וגם איך אני שומר את האתרים המעודפים שלי ומכניס אותם אחרי הפירמוט תודה מראש!! :s05:

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by Skippy,

איך אני יודע על ספק אם הוא ג'יינר או לא ומה זה אומר? ואיך אני יודע אם ההארדיסק שלי הוא סטה אחד או שנים?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  18. שלום רב, שאלה ראשונה : היום בשעה טובה הפעלתי את המחשב החדש שלי E6600 ולוח אסוס P5B , אבל ראיתי בתוכנת ASUS PROBE שטמפרטורת המעבד בין 56 ל-60 מעלות. מורכב לי קירור הסטוק המקורי (ללא חומר תרמי אלא המדבקה המקורית של המאוורר) שמגיע עם המעבד בגרסת BOX ומארז אלומיניום שאמור לשפר את המצב הכללי. כשנגעתי בגוף החימום הוא לא נראה לי מי יודע מה חם אבל אני מודאג מהטמפרטורה הגבוהה. השאלה האם יכול להיות שה-BIOS של הלוח מזייף ? הביוס של הלוח הוא הביוס המעודכן ביותר. שאלה שנייה: לגבי כונן קשיח מקסטור 200 ג'יגה SATA2 - בתחילת ההתקנה של הווינדוס כאשר אני אמור לפרמט את הכונן , הכונן מזוהה ככונן של 131 ג'יגה בלבד -למרות שבביוס של הלוח אני רואה שהנפח הוא 200 ג'יגה, האם למישהו יש רעיון לגבי הת…

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  19. Started by shlomi_x,

היי, אני מדליק את המחשב ותוך שתי שניות בערך הוא נכבה מעצמו. הסרתי את כל הכרטיסים + זכרונות + דיסקים + חיווט ובדקתי עם ספק אחר והתופעה חוזרת על עצמה... לכן אני מניח שהבעיה יכולה להיות ב: 1. מעבד 2. לוח אם * אין סימני חריכה על לוח האם ועל המעבד. זה מה שיש לי במחשב: CPU: AMD Athlon XP 2000+ Tray - סוקט A Motherboard: Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Memory: DDR 400 מהנקודה הזו... מה אתם מציעים לי לעשות? * יש לוחות שניתן לקנות ותומכים במעבד וב ddr? * יש לוחות (קנייה ומכירה) של יד שנייה למעבדים ולוחות אם? תודה!!!

20. Started by TheDiesel,

שלום יש לי בעיה, שלפחות פעם ביום המחשב עושה לעצמו ריסט, ואחרי שהוא הופעל מחדש מופיע תפריט שצריך ללחוץ בו F1, ואחרי שאני לוחץ F1 מופיע לי תפריט הביוס ורק אחרי שאני יצוא ממנו עולה לי הווינדאוס האם הבעיה היא בספק כוח? עוד בעיה, בכל פעם אחרי שאני מפעיל את המחשב ומנסה להיכנס לגוגל מופיעה הודעת שגיאה, ורק שאני מנתק את המודם ומחברו אני מצליח לגלוש אשמח לפתרון לבעיות. תודה רבה

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. המון זמן ככה, כשאני לוחץ על צירוף המקשים Fn+F2 בשביל להנמיך את הווליום בסרטוני יוטיוב (בעבר הייתי צריך ללחוץ רק על F2 בשביל להנמיך ואיכשהו שיניתי את זה שזה יפעל רק עם מקש ה-Fn), אז הסרטון קופץ קצת אחורה. כמו כן, מקש הספרה 2 במקלדת שנמצא מתחת למקש ה-F2, לעיתים נלחץ מעצמו. זה לא שהמקש תקוע אלא הכוונה, שכשאני לוחץ עליו אז הספרה 2 נכתבת מעצמה והרבה, זה לא קורה כשאני לוחץ על הספרה 2 ב-Numpad אשמח לעזרה. תודה

22. Started by Sweet_Tooth,

המגרה של המקלדת נפלה על המחשב והוא קיבל מכה קצת חזקה אז עשה אתחול ועכשיו הכל נראה בסדר אבל מה בדיוק גרם למחשב לעשות אתחול?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  23. שלום, יש לי מסך LG flatron w2346 ברגע שמדליקים אותו, התוצאה מופיעה לכמה שניות (משתנה בין פעם לפעם) ולאחר מכן נכבית. אם אני מסתכל חזק מקרוב אני רואה שהתצוגה עצמה עדיין עובדת ורק התאורה האחורית כבויה. מקריאה באינטרנט אני מבין שזה כנראה האינוורטר. זה משהו שאפשר להחליף לבד? איפה קונים אם כן? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by arnon,

מחשב נייד ישן של HP פתאום אין אור במסך, המסך מציג את התמונה אך היא חשוכה וכמעט לא רואים מה אפשר לעשות

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Yeshayhu Brill,

בקשר למחשבי ווינדוס 10, רציתי לדעת האם בעיית התאימות ל4k שהיתה בחלונות ובפוטושופ (בעיקר בפוטושופ) נפתרה לאחר העדכון האחרון?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים