תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,297 דיונים בפורום זה
-
ביום חמישי\שישי קרה משהו שמתי לב האינטרנט איטי בבדיקות הפינג עמד על 1000 + והמהירות הייתה 1.5 מגה ופחות מזה ככה זה כבר 4-5 ימים (הפינג חזר לרגיל) מה שמוזר זה שבשעות מסויימות בבוקר עד צהריים המהירות יכולה לעלות ל 10 מגה ואפילו 25 מגה מה שנשמע כאילו גורם מסויים עושה שימוש בקו כיביתי את האינטרנט האלחוטי הביתי ככה שלא תהיה גישה אליו אפילו שהוא סגור עם סיסמא ובכל זאת הבעיה ממשיכה עכשיו היה פה טכנאי של בזק וחיבר את המודם לנייד שלו והוא קיבל עליו מהירות 40 שצריכה להיות וגם לי יש נייד נוסף שחיברתי ישירות למודם וגם עליו אני מקבל 40 הטכנאי העלה את המחשב ב SAFE MODE וגם אז קיבל 40 אבל בוינדוס הרגיל הבעיה ממשיכה אני שומר על המחשב שלי טיפטופ ואין לי מושג מה הגורם לבעיה הרצתי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה וקוראים לי טל, האתר והפורום שלכם מדהימים. אז ככה, הבעיה שלי היא במסך! יש לי מחשב משהו כמו 2 וחצי שנים, ובשבוע האחרון שהייתי מדליק אותו, המסך היה מהבהב ואז או שהיה נדלק או שהיה משאיר נורה כתומה. היום הגעתי למצב שהמסך לא מגיב בכלל. ז"א נורה כתומה. לקחתי את המסך וחיברתי למחשב השני(זה שאני רושם ממנו עכשיו) והמסך עובד. מה גרם לבעיה? איך אפשר לסדר את זה? חבר אמר לי שזה הכרטיס מסך שהלך. עזרה בבקשה :-[
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום. בלוח של GIGABYTE GA-EP42-DS3L אין סאונד בפאנל הקדמי למרות שהכבל מחובר נכון בלוח. כשאני מחבר פלג כלשהו מקדימה אין בכלל תגובה מהתוכנה של הכרטיס קול ולכן חשבתי שזו בעית חומרה. כשאני מחבר לכרטיס מאחור עולה התוכנה ומודיעה על "התרחש חיבור" ואכן יש סאונד מאחור. תודה אם תוכלו לתת לי עצה. ערב טוב.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
החלפתי היום מ X1950 פרו ל-Connect3d Radeon HD4850 OC 512MB DDR3 TwinTurbo PCIe ולפעמים הווינדוס מודיע לי Display driver atikmdag stop responding and succesfully recoverd, או מסך כחול במשחקים. מה עושים? הכרטיס מריץ משחקים הכל בסדר, עד שקורס\מסך כחול. הכרטיס מקבל ב-3DMARK06 11400 נקודות בערך. יש לי ויסטה 64 ביט. מה עושים? הכרטיס פגום?
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש בבעלותי שני כוננים אחד דיסקים רגילים והאחד צורב שקניתי אותו לא מזמן עכשיו, ניסיתי להתקין את הצורב, והחשמל לא עבד...... הגעתי למצב כזה שהייתי צריך לנתק את כונן הדיסקים בשביל שהחשמל יעבוד וגם אז הצורב לא עבד עכשיו, החלפתי כבל IDE לאחד חדש ועכשיו החשמל של שניהם עובד אבל הם לא מותקנים במערכת!! אני לא מצליח להתקין אותם וגם בדקתי בביוס והם לא מותקנים עכשיו אני תקוע בלי שום כונן..... עיזרו לי בבקשה!! זה די דחוף, אני חייב להתקין אותם במהרה! תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי שלח את המחשב שלו לתיקון כי המחשב לא עלה, (הפסיק לעלות אחרי שהגיע לתמונה של הלוח אם ממש בהתחלה) ואז טכנאי אחד החליף לו את זה, אז אמרתי לחבר שלי שיבקש ממנו את הארד דיסק (אולי בכל זאת הוא עובד). אז חיברתי את זה למחשב שלי, לי יש הארד דיסק בS-ATA, והארד דיסק שהוא הביא לי זה IDE: WD caviar 120GB. חיברתי אותו בתור סלייב, והמחשב לא עבר את ההודעה של הלוח אם. אחרי זה ניתקתי את הארד דיסק שלי שהוא S-ATA וחיברתי את הארד דיסק שהוא הביא לי על מאסטר. ואותה בעיה, לא עובר את המסך של הלוח אם. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
בגלל בעיות קליטה ברחבי הבית,רכשתי שתי יחידות של HUAWEI AX3 ואני מעוניין לחבר אחד הראוטרים לVR600 כדי לקבל חיבור DSL בזק. מה לשנות בהגדרות של ראוטר TPLINK VR600 כדי שישמש מודם בלבד?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, על פי המלצת הפורום הזמנתי HTPC עם מפרט כזה: 214 1 VP-500PC - 500W - ATX12V v2.3 compliant שנתיים אחריות VP-500PC -Antec 520 1 i3-4150 Dual core CPU - LGA1150 - 3.5 GH שלוש שנים אחריות CM8064601483643 -Intel 279 1 Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 ch שלוש שנים אחריות GA-H81M-HD3 -Gigabyte 354 1 8GB 240-pin DIMM DDR3 PC3-12800 CL11 - U אחריות לכל החיים JM1600KLH-8G -Transcend 400 1 2TB - 3.5 inch -SATA3 6Gb/s - 7200rpm - שלוש שנים אחריות לפי תקנון יצרן ST2000DM001 -Seagate 45 1 2m High Speed HDMI with Ethernet (Also k CRHDMI-2M -יצרנים שונים 466 1 HTPC Grandia GD05 Black - Three silent 1 שנה אחריות SST-GD05B -Silverstone 233 1 Microsoft Wireless De…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שאין לו USB 2.0. הבעיה היא שכשאני מכניס דונגל טלוויזיה, הוא גורם למסך כחול מיידי. מניסיון העבר, זה נגרם בגלל הUSB 3.0. האם יש דרך לפתור את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לי בעייה מאוד מעצבנת ואין לי מושג איך לפתור אותה. כל פעם שאני מנסה להיכנס לסייר הקבצים שנעוץ לשורת ההתחל נפתח לי מסך כחול ואחרי כמה שניות יוצא ממנו וחוזר לשולחן העבודה. בנוסף שאני לוחץ מקש ימני על המחשב שלי קוראת אותה תקלה. גם בניסיון לפתוח תמונות. מצורף פה סרטון שהעלתי ליוטיוב שמתאר את הבעייה. (לא להתייחס לתיבה הפתוחה) תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב ושקט לכולנו!
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני מקבל הודעה זו ב boot של win xp במערכת של win 2000
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של לנובו - 310-15IKB Laptop (ideapad). המחשב בן 5 שנים והסוללה כנראה עשתה את שלה ונגמרה. המחשב עובד עם המטען. השאלה אם אני יכול לעבוד ככה באופן קבוע או שייגרם איזשהו נזק אם אני לא מחליף את הסוללה. הסוללה לא נשלפת וצריך לפרק המון בשביל להחליף אותה, ולא בא לי להשקיע במחשב, הוא כבר די ישן תודה לעונים
-
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
- 3 followers
-
-
קודם כל, אני רוצה לציין שכל הרכיבים עובדים טוב. הכל הוצא ממחשבים שעבדו טוב. עכשיו, הייתי צריך לשלוח את המחשב שלי הבייתה לפני מעבר דירה, אז לקחתי את האהרד דיסק שלי לחבר למחשב של חברה שלי שגרה איתי בשביל להשתמש בנתיים במחשב. חיברתי אותו בכל ג'ימפור אפשרי, ואיכשהוא גרמתי לו לעבוד בתור Slave. עכשיו, אני רוצה שהוא יהיה הMaster, ושאני מחבר אותו ככזה, או כיחיד, שהwindows עולה, אני מקבל לשבריר שניה מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו. זה קרה לי עוד פעם לפני זה שקניתי את המחשב של חברה שלי, וזה שקניתי ממנו (קרוב משפחה שהוא גם תכנאי מחשבים בדרך) אמר שזה קשור לאיזהשהיא הגדרה שניתן לשנות או משהו. רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעיה? ראוי לציין שוב, שלפני המעבר, הוא פעל, כרגע אני ניגש לקבצים ממ…
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
פתאום אחרי שכיביתי והדלקתי את המחשב (בלי שום סיבה, סתם לכבות ללילה) הUSB PORTS התחילו לא לעבוד. הם עובדים בזמן שהמחשב עולה, אבל כשנכנסים לווינדוס הם פתאום לא עובדים. המקלדת עובדת כי היא אל מחוברת בUSB. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה הדיסק הקשיח החל לעשות לי כל מיני בעיות, כבר כמה זמן שהוא קצת דפוק והווינדואז זורק לי הודעות על שגיאות בדיסק, האחריות פגה מזמן וגם יצא לי לבדוק אותו עם כל מיני תוכנות בזמנו שאישרו את החשש שלי בקשר לקילקולו. כמובן שהכל מגובה כבר מזמן כך שאין חשש לאיבוד מידע יקר ערך וכו' השאלה היא כזאת: האם כדאי לקנות דיסק קשיח חדש (כאילו ברור, אבל יש המשך) ולחבר את שניהם בRAID (אם עוד משתמשים בדבר הזה, אני קצת לא מעודכן), כמובן שמערכת ההפעלה צריכה להיות על התקין נכון? או פשוט להיפטר ממנו אחרי שאני קונה חדש? כמו כן, האם אני יכול לחבר את החדש, להתקין עליו מערכת הפעלה ולהשאיר פה את הקלוקל מחובר, שיכיל כל מיני שטויות ודברים זמניים עד שהוא יתפגר סופית? אולי יש עוד הצעה ש…
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום יש לי הרד דיסק שמותקנים עליו דרברים של מחשב עם ווינדוס XP וכל השאר, ואני צריך לגבות את המידע שיש בתוכו, האם יש דרך שאני יכול לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי מדפסת די ישנה עם חיבור פינים רחב. בלוח אם החדש שלי אין כזאת כניסה.(רק USB). בסורק יש לי כניסה למדפסת, והוסרק עצמו מחובר למחשב בUSB. ניסיתי לחבר את המדפסת לסורק,והסורק למחשב. אבל זה לא עבד. כבל מתאם(ממדפסת לUSB) עולה 160 ש"ח בחנות היחידה שראיתי. כך שאם אין פתרון אני אעדיף לקנות מדפסת משולבת חדשה, מאשר להשקיע אגורה במדפסת ישנה. אז אפשר בכלל לחבר את המדפסת? דרך הסורק?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי יש לי בעייה: בערך כל 4 שעות, המחשב שלי נתקע, הכל נתקע, וזה מראה לי STOP ERROR ב XP. אוקיי, אז אני עושה רסטרט, ומה? המסך לא עולה, מסך שחור/מנורה כתומה. אני מנסה שוב ושוב, לפעמים אני רואה על המסך בלאגן של צבעים על הכל ללא משמעות. אני סוגר את כל החשמל, מדליק מחדש את המחשב, אותו הדבר. אני מוציא את הכרטיס מסך שלי מה-AGP SLOT ומחזיר, אותו הדבר. אחרי איזה 15 דקות, פתאום ללא סיבה, זה פועל אחלה כאילו לא קרה כלום, המסך עולה וזה.. ואחרי עוד איזה 4 שעות שוב אותו הדבר. לא נראה לי שזאת בעייה של חום, כי אף פעם לא עשיתי אוברקלוק והמארז שלי מספיק מאוורר, וגם הטמפרטורה של המעבד היא טובה (עליה תקראו עכשיו). הנה המפרט שלי: AMD AthlonXP 1600+ MSI Geforce4 Ti4600 Chaintech 7KJD 256 DDR26…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יצרתי Bootable usb עם ווינדוס 7 עליו, על פי המדריך הנ"ל http://pcsupport.about.com/od/windows7/a/install-windows-7-usb.htm. הצלחתי לעלות איתו על מהלפ טופ היחסית חדש שלי. במחשב הישן (לוח P35 של Abit) יש שלוש אופציות: USB FDD USB ZIP/LS USB CD ROM שמתי את שלושתם ראשונים והוא פשוט לא עולה מהUSB אלא מגיע לדיסק הקשיח בסוף של דבר ועולה עם הווינדוס הישן שלי. יכול להיות שהלוח לא תומך? המחשב מ2008 בערך. יש עוד משהו שאני יכול לעשות? הפורמט של הUSB הוא NTFS אם זה משנה משהו. איו פה עניינים של UEFI ו-SECURE BOOT כי זה מחשב מהזמנים של אנטיוחוס
-
- 7 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וחזק... אני הרכבתי בו את כונני הDVD מהמחשב הישן הצורב DVD עבד יופי..הכונן DVD שינה את קצב ההעתקת המידע למחשב מדיסקים לזמן בלתי הגיוני (משהו כמו רבע שעה לדיסק של 700 מגה) שיערתי כי מדובר בכבלים...החלפתי עשרות כבלים...והיום שני הכוננים לא עובדים קשורה הצורב DVD רושם לי בנרו הודעת שגיאה של cominuction failur (תקשורת נכשלה) וזה קורה בדיוק 20 שניות אחרי לחיצת כפתור הצריבה...וכנן ה DVD ממשיך לעבוד בקצב איטי מה לעשות? איך אני יכול לדעת כי מדובר רק בכבלים אגב מדובר בכבלים IDE ארוכים מהרגיל...האם יכול להיות שזו הסיבה אין באפשרותי לחבר את הIDE למקום אחר בלוח מאחר ויש לי רק חיבור IDE אחד תוד המראש נדב
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסכים כחולים, מידי פעם כשאני מדליק את המחשב והמערכת ההפעלה עולה. העלתי את קובץ הMINIDUMP + תצלום מהניתוח של התוכנה תודה רבה לכל העוזרים! להורדה לחצו פה תצלום מתוך הניתוח
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש amd a64 3000+ לא מזמן הוא החליף את הקירור הישן שלו בקירור חדש וכתוצאה מכך הוא חושב שהוא פגע במעבד בעת ההרכבה איך הוא יכול לבדוק שהמעבד תקין? ושהוא מתפקד 100%?
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יש לחברה שלי בעיה של מסכים כחולים( תדירות משתנה) בין פעמיים בשבוע לפעם בחודש. התחלתי בכול מיני בדיקות שיגרתיות כמו בידקת ב blue screen dump לראות אם יש איזשהו דריבר או חומרה ספציפית שגורמת לבעיה אך כול פעם מדובר על דריבר אחר. ניסיתי אתמול להריץ memtest וקיבלתי ERRORS אבל אני לא יודע לפענח אותם.. אני מעלה 2 צילומי מסך. אשמח לחוות דעת תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
או לחשב את הצריכה של הרכיבים? המפרט שלי נמצא ב profile תודה, HaimTS
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב לפי המפרט שמצוין בצד. מאתמול בערב אני התחלתי לקבל הודעת שגיאה- מסך כחול והכיתוב הנ״ל. אפשר לקבל הסבר לגבי הסיבה שזה קורה ואיך אני יכול לפתור אותה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-