עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני יכול לתאר את הצלילים האלא רק כצלילי גישה כשהוא כותב מדי פעם אני שומע את הHDD עושה קולות מוזרים יש לי WD 160 בדקתי עם Western Digital Data LifeGuard Diagnostics לא מצא לי בעיות עזרה בבקשה

• 13 תגובות
    • 974 צפיות
  2. Started by Ben Binyamin,

אהלן, רכשתי לא מזמן מחשב LENOVO והתקנתי מערכת הפעלה מסוג WIN10. הכל עובד מעולה למעט חיבור HDMI שלא מתחבר לטלוויזיה (כמובן שבוצעו כלל הריסטים, רזולוציה ובדיקות). מ-LENOVO נאמר שצריך לעדכן את ה-BIOS אך כשאני מנסה דרך האתר שלהם קופצת לי הודעת שגיאה בנושא המחיצות. האם מישהו נתקל בזה? יכול להיפתר בלי לפרמט את המחשב? ואם כן - כיצד. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 4.7k צפיות
  3. אז ככה נכנסתי לביוס כדי לשנות כמה הגדרות שקשורות לאוברקלוק. אחרי שמירת הגדרות והפעלה מחדש המחשב לא נתן פוסט. ניסיתי כמה פעמים לעשות לו ריסט וזה לא הלך, אז החלטתי לעשות Clear CMOS עם ג׳אמפר, הבעיה היא ששכחתי לנתק את המחשב מהחשמל והספק עדיין העביר זרם כשהכנסתי את הגאמפר. המחשב היה מכובה אבל מחובר לחשמל. עכשיו המחשב נדלק אבל אין כלום על המסך, שום תצוגה ולא פוסט. ניסיתי להעביר את המתג לביוס השני בלוח ואותו דבר, הלך הלוח? ובנוסף האם יש סיכון שחלקים אחרים כמו מעבד/לוח/כרטיס מסך/דיסק קשיח נפגעו מזה גם או שהסכנה במקרה הזה היא רק ללוח עצמו?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שמתי לב שאכן הרבה פונים עם בעיה של איכות וגרפיקה גרועה במהלך משחק . גם אני קניתי לפני שבוע מחשב חזק במיוחד עם כרטיס מסך 8600GT -> התקנתי את הדיסק שמגיע עם הכרטיס משחק NeverNight משהו כזה התקנתי לצורך בדיקת איכות . התפלתי לראות איכות כזאת גרועה לאחר ששיחקתי עם כל ההגדרות שמה . מדובר במחשב שקיבלתי במחיר של דילר שזה המחיר הכי זול ועלה לי 6000 ש"ח . אין לי כח לרשום את כל המפרט אבל באמת מחשב חייתי !!! מה אתם חושבים שזו הבעיה ? במהלך המשחק אם אני בתזוזה אני רואה את התמונה חדה וחלקה -> אם אני עוזר אז פתאום נהייים קווים כאלה מגעילים על השחקת ולא רואים את הקווים כפלס. זה ככה גם במערכת הפעלה VISTA וגם ב XP . שמתי לב שהרבה מגדמי ה Geforce החדשים נתקלים באותה בעיה .

• 13 תגובות
    • 886 צפיות
  5. Started by Edi Maingard,

אהלן, ממש אין לי מושג במחשבים/תוכנה ואשמח לעזרתכם. הורדתי קובץ ISO של ווינדוס 8 לדיסק און-קי, אני מעוניין להתקין ווינדוס מחדש על המחשב, יש לי את הkey של התוכנה. כרגע יש לי את הקובץ ואני תקוע משם. אם מישהו יוכל להסביר מה השלבים הבאים אני אודה לו מאד. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. טוב אתמול קניתי לוח ma790x-ud4p של ג'יגהבייט ומעבד 720BE היום שהתקנתי וגם איפסתי ביוס חיברתי לחשמל ושום דבר לא קורה אני מקבל רק את המנורה הכחולה שנדלקת ליד כפתור ההדלקה בCM ELITE 334 וזהו שום מאוורר לא פועל ולא כלום יכול להיות שצריך לעדכן ביוס? עריכה: לא משנה הבעייה נפתרה מרוב טיפשוטי לא חיברתי את הפאנל של המארז נכון

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  7. שלום חברים ברצוני לחבר אוזניות לוגיטק G633 ללוח האם בחיבור אנלוגי האוזניות מגיעות עם חיבור 3.5MM, עם פין יחיד, קניתי מצפל 2-1 כדי לחבר למחשב https://www.aliexpress.com/item/32821951470.html?spm=a2g0o.detail.1000023.16.5480fa49vkLoBo העניין הוא שכרגע האוזניות מחוברות בקדמת המארז והסטאפ הזה מאוד מסורבל בשבילי. רציתי לחבר בחיבור האחורי ללוח: בירוק מחוברת מערכת רמקולים, את המיק אני יודע לחבר לוורוד, השאלה היא אם אני אחבר לכתום\כחול\שחור, האם אני אאבד מהסאונד הרגיל של האוזניות חלקים מסויימים מהסאונד? או לסירוגין האם אפשר לחבר את הכבל המקורי של האוזניות ללא מתאם 2-1 בחיבור יחידי ללוח באופן שאוזניות יפעלו יחד עם המי…

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by guyyug,

הצורב שלי גומר לצרוב מודיע על הצלחה אבל את הדיסק אי אפשר לקרא ניסיתי ב5 CD שונים ניסיתי לצרוב עם שתי תוכנות שונות 4דיסקים יש דרך לבדוק את הצורב בעוד דרך או תוכנה ואם הוא התקלקל שווה לתקון (YAMAHA 8424 SCSI בן 3 מהתקופה שצורב היה רק סקזי)

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. קניתי היום מצלמת רשת USB עם מיקרופון, המיקרופון מחובר לאותו USB, אין לו חיבור לשקע הורוד שאני מנסה לדבר יש בהקלטה רעשי רקע חזקים שלא מאפשרים דיבור. החזרתי את המצלמה, קיבלתי אחרת ועדייו יש רעשים. איפה הבעיה

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  10. שלום, ההודעה הזאת כנראה מוכיחה שיש לי OCD רציני, אבל היום חיברתי SSD חדש למחשב, ומשום מה האייקון שלו מופיע בצורה שונה משני הכוננים האחרים. זה נראה כאילו אייקון של CD משום מה. זה לא עד כדי כך מפריע לי, אבל רציתי לדעת האם יש אפשרות שהאייקון שלו יופיע בצורה רגילה, כמו לדוגמא כונן C וD שיש לי. דרך אגב, לא יודע אם זה קשור, היה לי כונן E שהוא היה הארדיסק שהפסיק לעבוד, ולכן הוא לא מחובר יותר. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by d.k.,

שלום, הבעיה שנתקלתי בה, היא שבזמן צריבת סרט קיבלתי מסך כחול ואתחול של המחשב, בהתחלה חשבתי שמדובר בקובץ פגום, כשזה קרה לי פעם שנייה (הפעם בזמן בדיקת קובץ אחר), ניסיתי להריץ את chkdsk אבל הוא נתקע לי באמצע הבדיקה. השאלה היא, האם מישהו יכול להמליץ לי תוכנה אחרת שיכולה לבדוק את הדיסק ולסמן סקטורים פגומים? תודה,

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום יש לי בעיה כאשר שאני מפעיל את חלק מהמשחקים לאחר שימוש של 10 דקות או יותר המחשב פשוט מבצע ריסטרט אם זה חשוב זה המחשב שלי: pentium 4 3.0 ghz 320gb 1gb ram freezer 7 pro hd 2600 pr0 512mg זה העיקר אבל למשל משקים כמו קריסיס אני מצליח להריץ חופשי (כמבון על בינוני) ולא עושה לי ריסטרט או call of duty 6 אבל במשחקים אחרים כמו nfs "shift tu פרוטוטיפ עושה לי את הבעיה בדקתי והטמפרטורה של המעבד בזמן מאמץ 57-65 מעלות אז מה הבעיה יכולה להיות?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by Lior4543,

היי, כבר כמה זמן שאני מקבל את השגיאה הזאת שאני מוציא דיסק מהכונן דיסקים / מנתק DOK, הבעיה מטריפה אותי, איפה שאני לא לוחץ ההודעה ממשיכה לקפוץ עד לשלב שאני מרסט את המחשב, אם תשימו לב כרגע היא על התהליך של פיירפוקס, אבל זה משתנה לפעמים זה על iexplorer, או explorer, או אחרים. אשמח לעזרתכם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. תישמעו דבר מוזר אתמול הכל היה תקין היום הידלקתי המחשב = אין הודעות שגיאה אבל חלק מהמקשים = לדוגמה הספרות 456 או האותיות ASD /שדג פשוט לא עובדות מה לא ניסיתי ...הידלקתי ניתקתי / הוצאתי היכנסתי ----הכל ....וכלום! במקלדת הישנה - הכל תקין האם יכול להיות שמקלדת נידפקת סתם ככה? או מה אגב זה חיבור PS2 רגיל...לא USB או משהו כזה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by eid101,

שלום . יש לי מסך LG שהוא CRT והתכרפנתי ושמתי תמגבר לידו ושכחתי שיש בו מגנט ואז המסך נתן אור חלש מהצד העליון וצבע שונה לגמריי !!!!! מה אני עושה במצב זה חברה ? ??? ??? ??? תודה לכם מראש אגב אני חדש פה ואם המקום לא מתאים אז נא להודיע לי .

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by 3emi,

ביום חמישי\שישי קרה משהו שמתי לב האינטרנט איטי בבדיקות הפינג עמד על 1000 + והמהירות הייתה 1.5 מגה ופחות מזה ככה זה כבר 4-5 ימים (הפינג חזר לרגיל) מה שמוזר זה שבשעות מסויימות בבוקר עד צהריים המהירות יכולה לעלות ל 10 מגה ואפילו 25 מגה מה שנשמע כאילו גורם מסויים עושה שימוש בקו כיביתי את האינטרנט האלחוטי הביתי ככה שלא תהיה גישה אליו אפילו שהוא סגור עם סיסמא ובכל זאת הבעיה ממשיכה עכשיו היה פה טכנאי של בזק וחיבר את המודם לנייד שלו והוא קיבל עליו מהירות 40 שצריכה להיות וגם לי יש נייד נוסף שחיברתי ישירות למודם וגם עליו אני מקבל 40 הטכנאי העלה את המחשב ב SAFE MODE וגם אז קיבל 40 אבל בוינדוס הרגיל הבעיה ממשיכה אני שומר על המחשב שלי טיפטופ ואין לי מושג מה הגורם לבעיה הרצתי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by TalLitman,

שלום, אני חדש פה וקוראים לי טל, האתר והפורום שלכם מדהימים. אז ככה, הבעיה שלי היא במסך! יש לי מחשב משהו כמו 2 וחצי שנים, ובשבוע האחרון שהייתי מדליק אותו, המסך היה מהבהב ואז או שהיה נדלק או שהיה משאיר נורה כתומה. היום הגעתי למצב שהמסך לא מגיב בכלל. ז"א נורה כתומה. לקחתי את המסך וחיברתי למחשב השני(זה שאני רושם ממנו עכשיו) והמסך עובד. מה גרם לבעיה? איך אפשר לסדר את זה? חבר אמר לי שזה הכרטיס מסך שהלך. עזרה בבקשה :-[

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  18. שלום. בלוח של GIGABYTE GA-EP42-DS3L אין סאונד בפאנל הקדמי למרות שהכבל מחובר נכון בלוח. כשאני מחבר פלג כלשהו מקדימה אין בכלל תגובה מהתוכנה של הכרטיס קול ולכן חשבתי שזו בעית חומרה. כשאני מחבר לכרטיס מאחור עולה התוכנה ומודיעה על "התרחש חיבור" ואכן יש סאונד מאחור. תודה אם תוכלו לתת לי עצה. ערב טוב.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  19. החלפתי היום מ X1950 פרו ל-Connect3d Radeon HD4850 OC 512MB DDR3 TwinTurbo PCIe ולפעמים הווינדוס מודיע לי Display driver atikmdag stop responding and succesfully recoverd, או מסך כחול במשחקים. מה עושים? הכרטיס מריץ משחקים הכל בסדר, עד שקורס\מסך כחול. הכרטיס מקבל ב-3DMARK06 11400 נקודות בערך. יש לי ויסטה 64 ביט. מה עושים? הכרטיס פגום?

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by NoName,

יש בבעלותי שני כוננים אחד דיסקים רגילים והאחד צורב שקניתי אותו לא מזמן עכשיו, ניסיתי להתקין את הצורב, והחשמל לא עבד...... הגעתי למצב כזה שהייתי צריך לנתק את כונן הדיסקים בשביל שהחשמל יעבוד וגם אז הצורב לא עבד עכשיו, החלפתי כבל IDE לאחד חדש ועכשיו החשמל של שניהם עובד אבל הם לא מותקנים במערכת!! אני לא מצליח להתקין אותם וגם בדקתי בביוס והם לא מותקנים עכשיו אני תקוע בלי שום כונן..... עיזרו לי בבקשה!! זה די דחוף, אני חייב להתקין אותם במהרה! תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Zimer,

שלום, חבר שלי שלח את המחשב שלו לתיקון כי המחשב לא עלה, (הפסיק לעלות אחרי שהגיע לתמונה של הלוח אם ממש בהתחלה) ואז טכנאי אחד החליף לו את זה, אז אמרתי לחבר שלי שיבקש ממנו את הארד דיסק (אולי בכל זאת הוא עובד). אז חיברתי את זה למחשב שלי, לי יש הארד דיסק בS-ATA, והארד דיסק שהוא הביא לי זה IDE: WD caviar 120GB. חיברתי אותו בתור סלייב, והמחשב לא עבר את ההודעה של הלוח אם. אחרי זה ניתקתי את הארד דיסק שלי שהוא S-ATA וחיברתי את הארד דיסק שהוא הביא לי על מאסטר. ואותה בעיה, לא עובר את המסך של הלוח אם. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  22. Started by avihwz,

בגלל בעיות קליטה ברחבי הבית,רכשתי שתי יחידות של HUAWEI AX3 ואני מעוניין לחבר אחד הראוטרים לVR600 כדי לקבל חיבור DSL בזק. מה לשנות בהגדרות של ראוטר TPLINK VR600 כדי שישמש מודם בלבד?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Charg,

היי, על פי המלצת הפורום הזמנתי HTPC עם מפרט כזה: 214 1 VP-500PC - 500W - ATX12V v2.3 compliant שנתיים אחריות VP-500PC -Antec 520 1 i3-4150 Dual core CPU - LGA1150 - 3.5 GH שלוש שנים אחריות CM8064601483643 -Intel 279 1 Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 ch שלוש שנים אחריות GA-H81M-HD3 -Gigabyte 354 1 8GB 240-pin DIMM DDR3 PC3-12800 CL11 - U אחריות לכל החיים JM1600KLH-8G -Transcend 400 1 2TB - 3.5 inch -SATA3 6Gb/s - 7200rpm - שלוש שנים אחריות לפי תקנון יצרן ST2000DM001 -Seagate 45 1 2m High Speed HDMI with Ethernet (Also k CRHDMI-2M -יצרנים שונים 466 1 HTPC Grandia GD05 Black - Three silent 1 שנה אחריות SST-GD05B -Silverstone 233 1 Microsoft Wireless De…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by coperl,

קניתי מחשב חדש שאין לו USB 2.0. הבעיה היא שכשאני מכניס דונגל טלוויזיה, הוא גורם למסך כחול מיידי. מניסיון העבר, זה נגרם בגלל הUSB 3.0. האם יש דרך לפתור את זה?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by oribe,

שבוע טוב לכולם יש לי בעייה מאוד מעצבנת ואין לי מושג איך לפתור אותה. כל פעם שאני מנסה להיכנס לסייר הקבצים שנעוץ לשורת ההתחל נפתח לי מסך כחול ואחרי כמה שניות יוצא ממנו וחוזר לשולחן העבודה. בנוסף שאני לוחץ מקש ימני על המחשב שלי קוראת אותה תקלה. גם בניסיון לפתוח תמונות. מצורף פה סרטון שהעלתי ליוטיוב שמתאר את הבעייה. (לא להתייחס לתיבה הפתוחה) תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב ושקט לכולנו!

• 4 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים