עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Phungshok,

שלום לכולם, השמע אצלי במחשב הפוך, ז"א שאני שומע את ימין כשמאל ואת שמאל כימין (כן כן אני שם את האוזניות בסדר גמור) ברשותי כרטיס קול asus rog xonar phoebus , זה ככה גם דרך הכרטיס קול המובנה בלוח אם. הלוח אם שלי הוא asus p8z68-v. כיצד אפשר לתקן את הבעיה? אני מעדיף שלא לפרמט את המחשב. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  2. Started by Msys,

אהלן, לאחר התקנה חדשה ופירמוט של הכונן הלוגי של וינדוס 7, משום מה גם בפרוטי לופס וגם בהצגת סרטונים באינטרנט האודיו וודיאו מאוד מקרטעים, מה יכול לגרום לזה? מאז הפעם האחרונה, שיניתי הפעם את הכונן הלוגי למערכת מהארדיסק חדש יותר וגדול יותר זה המפרט: Gigabyte gak8n ultra 9 amd 939 socket 3000+ 3gb ram 160 gb hardrive 500gb hard drive both seagate sound blaster 5.1 vx geforce 9500 gt האם זה יכול ליהיות השינוי במיקום הכונן של הוינדוס?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by mikichi,

שלוום, כנראה זה בעיה במגעים אבל אם אני לא לוחץ את הפין של האוזניות שמתחבר לפאנל השמע הקדמי כלפי מעלה אז אני שומע רק צד אחד של האוזניות ,איך אפשר לוודא שזה אכן פאק בפאנל הקדמי(ולא בחיבור עם הלוח אם) ומאיפה קונים אחד כזה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by shevah,

היי, כבר הרבה זמן מטרידה אותי השאלה מדוע הסאונד על מקסימום בוינדוס 7 אבל אף פעם הבאר הירוק לא מגיע עד למעלה אלא עד החצי. יש לי את המחשב שלי כבר 4 שנים, אני משתמש בכרטיס קול של הלוח ASUS P5Q DELUXE ודרייברים של וינדוס 7. תמיד השמע היה נשמע לי נמוך אבל אף פעם לא עשיתי דבר כדי לפתור את זה. לאחרונה, התופעה החלה ממש לעצבן אותי ואני מוצא את עצמי מכוון את הרמקולים (פשוטים, אבל טובים מבית לוג'יטק) כמעט על הכי גבוהה כדי שאשמע משהו. לאחר שיטוט בגוגל הבנתי ששוה להתקין את הדרייברים המקוריים של לוח האם כדי "להנות" מחוויה מושלמת. כך עשיתי והתקנתי דרייבר SOUNDMAX המתאים ללוח. אין כל שיפור בסאונד והוא עדיין נמוך. יש למישהו כיוון בנושא? צריכים עוד פרטים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. המצב היחידי שבו הווינדוס כן מצליח לעלות זה אם הצ'יפסט זהה בשני הלוחות אם? או שיש לכך עוד פתרון?

6. שמעו אין לי כרטיס רשת רגיל במחשב השני יש לי כרטיס רשת ב usb כאילו חיצוני שמחובר דרך usb ושאני נכנס להגדרות רשת הוא אומר לי שאני יכול להגדיר כאן כרטיסי רשת שמחוברים פיזית למחשב שלי! איפה אני יכול להתקין את הכרטיס רשת שלי??

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  7. קניתי היום קירור למעבד וקירור לכרטיס מסך עכשיו הקירור של הכרטיס מסך לא יושב לי טוב יש לי GeForce 7600GS איזה קירור אני צריך בשביל המסך הזה בבקשה תביאו לי שם של דגם שיהיה של זלמן או של טרמלטק דחוף חברה אני הולך עכשיו לחנות לפני שהיא נסגרת

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  8. טוב אני מחבר את הכרטיס סבבה הכל טוב אחרי 30 דקות בום עושה ריסרטרט לקחתי את הכרטיס שמתי אותו במחשב אחר עובד אבל בביצועים חלשים בטירף קואנטר סטרייק 1.6 זה מירץ במחשב השני ב 90-100 fps שזה עלוב ברמות במחשב שלי הוא מריץ אותו טוב אבל המחשב נופל. אמורו לי שיש לכרטיס הזה מין חיבור שמיתחבר לספק ואמור לקחת כוח מהספק אבל אין לי את החיבור ואין לא יודע איך הוא ניראה/איפה לחבר אותו פתחתי את המחשב ראיתי את הכרטיס והחיבור היחידי שיש שם זה של המאוור ו הוא מחובר עוד דבר יש לי גם כרטיס GF 5500 והוא עובד טוב במחשב שלי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  9. utorrent משתמש בכרטיס מסך שלי בשביל כריית ביטקוין ? מה הנזק שיכול להיות מזה ? ואיך לדעת שמופעל אצלי דבר כזה שמפשיע על הכרטיס מסך רואים שהוא במאמץ או משהו אחר

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. קיבלתי היום את הRadeon 9500pro שלי,בשמחה ובששון באתי הביתה והרכבתי את הכרטיס במחשב, שמתי אותו בשקע AGP, וחיברתי אותו לספק... חיברתי את המסך לכרטיס והופ... המסך לא נדלק! בדקתי את הכרטיס, המאוורר שלו מסתובב, שזה סימן שהוא עובד לא? מחכה וגוזז ציפורניים.... תודה :'(

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by liron.r,

שלום, יש לי הראד דיסק חיצוני של ווסטרן דיגיטל (WD500H1U) והשנאי שלו נשבר. אני לא בטוח עד כמה חשוב להשתמש בשנאי מקורי או בשנאי שמספק בדיוק את אותם נתונים כמו של מקורי. על השנאי מופיעים כמה נתונים חוץ מוולט ואני לא יודע למה חשוב להתייחס (מופיע בתמונה). תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. Started by dotaneli,

שלום לכולם, יש לי שני מסכי מחשב. אחד בביתי ואחד אצל הוריי. שניהם סובלים מתופעה דומה: שניהם דולקים לסירוגין. אני חושב שבשניהם הבעיה היא בשנאי ומעוניין להחליף אותו. בעבור שנאי בעל נתונים של 14V, 2.14A - האם ניתן להשתמש בשנאי של 15V ו 4A? לדברי החברה שדיברתי איתה, "המסך לוקח רק את מה שהוא צריך, לא יותר". האם זה נכון? ובכלל - האם מסכים שנדלקים לסירוגין עושים כן בד"כ בגלל בעיות בשנאי?

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by questionman,

שלום, יש לי כונן קשיח WD Elements Desktop WDBAAU0030HBK שהשנאי שלו הפסיק לעבוד. יש לי שנאי אחר דומה אבל רשום שהוא SWITCHING ADAPTER והוא לא נכנס לשקע של הכונן. איזה שנאי אני צריך לקנות כדי שיתאים?

14. Started by 129sam,

שלום יש לי מכשיר בתוכו שנאי מ220ac ל12 ac איפה משיגים כזה.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  15. Started by Ziv_o,

שלום יש לי מחשב נייד של HP והשנאי שלו נשרף ואני לא מצליח למצוא מקום לקנות חדש המפרט שלו הוא כזה: Input: 100-240V ~ 2A(2A) 50-60Hz Output: 18.5V (18.5v) --- 6.5A (6.5a) 120W כיוון שהמחשב הוא יד שנייה גם אין לי אחריות ככה שגם אם רציתי לשלוח לHP זה לא יתן כלום אם יש למישו פיתרון אני אשמח מאוד לשמוע עליו! תודה רבה מראש לעוזרים! ??? ??? ??? :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by LitalOsi,
    • 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by spinal,

נתוני המחשב שלי הם: מעבד Q6600 QUAD זיכרון: 1GBX4 1066MHZ OCZ REAPER לוח אם: GB GA-X38-QD6 ספק: זלמן (ZM 600 HP 600W) הרדיסק: SEAGATE 500MB X 2 16M CACHE כ. מסך: ASUS EN8500GT מארז: THERMALTAKE KANDALF LCS WINDOWS XP PRO הבעיה בשני ה HD........ כאשר אני מתקין קבצים מה HD הוא נעצר באמצע ורושם לי בעית I/O ERROR או CRC ERROR, להערכתי אין בעיה עם הHD אלה עם הגדרות מאחר וניקלתי בבעיה דומה בפורומים בינלאומיים אך ללא פתרון קןנקרטי הרב רק רשמו שזו בעיה של מתח להרדיסק..... למישהו יכול להיות מושג מה יכולה להיות הבעיה?? דרך אגב שמתי לב לפונקציה על הHD לג'מפר שרשום עליו : LIMIT TO 1.5 GB/S OPERATION ו, 3GB/S OPERATION יכול להיות שזו הבעיה? על מה זה צריך להיות? תודה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by yakirsh4,

שלום, התקנתי אתמול לוח אם ומעבד חדש ומשום מה זה גרם לי לתקלה בווינדואס (הוא לא עלה) בניסיון לתקן את התקלה התקנתי עוד ווינדואס על הדיסק קשיח השני שלי שאני יוכל להריץ תוכנות לבדיקת הדיסק קשיח הראשון (ו למנוע פירמוט) אחרי כמה נסיונות ראיתי שזה לא עובד ופירמטתי את שני הדיסקים הקשיחים והתקנתי ווינדואס על הדיסק קשיח הראשון הכל עבר בהצלחה והווינדואס עולה כמו שצריך אבל המחשב עדיין נותן לי שתי אופציות של ווינדואס לעלוץ מהם (כמו שהיה כשבאמת היו לי שני וואינדואס מותקנים אחד על כל דיסק קשיח) למרות שהדיסק קשיח הראשון גם פורמט וריק מווינדואס איך מעלימים את זה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. קודם כול מצד אחד זה חומרה ומצב שני זה חלונות אז אם זה לא קשור לפה אני מצטער לקחתי זמנית את המחשב של אחותי ושמתי שם את הHD שלי אז יש את שלה (סאמסונג 80GB SATA) ושלי (WD 80GB IDE) אז שניתקתי את השלה וחיברתי את שלי המחשב עולה ושואל אותי אם אני רוצה להפעיל את חלונות כרגיל או מצב בטוח וכו, בחרתי את כרגיל והחלונות פשוט לא עולים, הוא אפילו לא טוען, ישר ריסט. חיברתי את של שתינו והחלונות שלה עלו ושני הHDים עובדים, יש את המחיצות של שתינו ואני רוצה את החלונות שלי, הוא אפילו לא שואל איזה מהחלונות אני רוצה. מה אני עושה? ושוב אני מצטער אם זה לא המקום הנכון

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by uorieldahan,

הזיכרון (64mb sd) במחשב שלי (פנטיום 3) לא טוב, החלפתי את הזיכרון ל-256 מגה ומישום מה יש לי שני בעיות א. המחשב מריץ בדיקה לזיכרון שלוש פעמים ורק בפעם השלישית ממשיך בתהליך ההפעלה ב. במקום לזהות 256 מגה הוא מזהה רק 131 מגה (האם הלוח אם לא תומך ביותר מ-131 מגה זיכרון?) הצילו אנא תעזרו לי!!! תודה למי שיענה :

• 12 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by rabbit,

1. כאשר אני מפעיל את המחשב אז לוקח לתוכנות שבצד ליד המחשב כמה דקות לעלות חשבתי שזה בגלל שלא פירמטתי הרבה זמן אבל היום פירמטתי ואותה בעיה אין לי מושג אך לפתור אותה ... 2. המחשב מבצע ריסט באופן אוטומטי בלי שום הודעת שגיאה או בעיה למרות שביטלתי את האפשרות לביצוע ריסט אוטומטי והמעלות של המחשב הם בסדר גמור כך שזו לא הסיבה אם למישהו יש מושג בבקשה שיעזור לי...

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  22. Started by Evil Inside,

1. לעיתים קרובות כשאני עובד על המחשב מדפדף בין תיקיות וכאלה אז פתאום הווינדוז עושה לעצמו מאין ריפרש ומוריד לי את הטסקבר לכמה שניות ומחזיר ומעלים בפעולה הזאת תיקיות ואתרים שהיו פתוחים..ממה זה נובע? 2. יש לי תיקיית פרוגרם פיילז שבה נמצאים הרבה קבצים גדולים ולוקח איזה כמה שנייות להיכנס לתיקייה..הפתרון זה רק להעביר קבצים לתיקיות אחרות? תודה..

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  23. שלום.. יש לי שתי בעיות מוזרות מאוד, נתחיל בראשונה: לפני כמה חודשים קניתי לעצמי 2 רכיבים חדשים למחשב, 80GB HDD ו512MB RDD2 RAM, התקינו לי אותם בחנות והכל היה בסדר, חזרתי הביתה, התחלתי לעבוד הכל היה בסדר, אחרי כמה זמן פתאום אני שם לב שהכונן שעליו שמתי את השמונים ג'יגה החדשים נעלם כאילו לא היה, לחצתי על קיצור דרך שמוביל למשהו שבכונן ההוא וזה כותב שהוא לא יכול למצוא את זה, מתוך יאוש ניסיתי ריסטרט ופתאום הכונן שם עם כל מה שהיה בו, אמרתי אוקיי והתעלמתי אבל זה ממשיך לעשות את אותו דבר מידי פעם, בעיקר אם אני משתמש בהרבה דברים שבכונן ההוא למשך זמן (למשל באמצע משחק של WoW זה קרה, מה שגרם לקריסה מיידית של המשחק).. אם תוכלו לחשוב על סיבה ודרך פתרון לזה אשמח לשמוע... וכן, הכונן מחובר ט…

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by blabla2002,

מוזר מעוד למישהו יש רעיון http://planet.nana.co.il/omer400/1%2Ejpg

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. טמפרטורה : http://img145.imageshack.us/img145/8940/fanpn8.jpg זה הזיכרון שכלום לא עובד על המחשב והוא עדיין מנצל 60% http://img213.imageshack.us/img213/3673/provl4.jpg http://img218.imageshack.us/img218/1792/pro2bd0.jpg

• 10 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים