עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yair d,

שלום, יש לי כרטיס microsd (קניתי את הרישיון) כשהתוכנה (התוכן הוא ספרים לקריאה/לימוד) מותקנת הוא מופיע ככונן דיסק : cdf פניתי לחברה ואמרו שזה ניתן בעדכון התוכנה (הם מפרסמים עדכונים בתדירות די גבוהה ,ברור לי שזה כלכלי ולא טכני). אני רוצה לשכפל אותו לכרטיס אחר, או לעתיק אותו למחשב שיפעל ללא הכרטיס. (לשימוש עצמי). יש אפשרות או תוכנה שיכולה לעשות את זה? עד עכשיו ניסיתי כל מיני תוכנות לשכפול דיסקים וכרטיסים ללא הצלחה (כבר לא זוכר באלו תוכנות). תודה.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  2. שלום לפני כמה זמן פתחתי נושא על בעיה שהייתה לי עם הדיסק און קיי (פתחתי נושא חדש כי פחדש תנעלו לי אותו מקווה שזה בסדר) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=550199.msg4693368#msg4693368 אז עשיתי אתחול והמחשב העביר את הקובץץ רגיל ולאחר כמה דקות נוצר אותו קובץ אבל כקיצור דרך,מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. לאחורנה גיליתי שהמחשב שלי מקרטע וזה מפריע לי מאוד, ניסיתי לחפש תשובות בגוגל אך ללא הצלחה. זה מתחיל מהעליה של המחשב בשלב הBIOS ( סרטון: https://vid.me/4TWi ) הדפי אינטרנט מקרטעים בגלילה, תגובת המחשב איטית ואני מקבל FPS נמוך אפילו במשחקים שאינם דורשים הרבה. לאחר ניסיון של OC למעבד הייתה קפיצה מ90-100 FPS בCS:GO (עדיין המשחק מרגיש כאילו הוא מקרטע) ל150 FPS יציב והמשחק פשוט רץ חלק. המחשב לא הסתדר כל כך טוב עם הOC ,אפילו כהעליתי מ200 ל210 ולכן ויתרתי. זאת נראית בעיה של מעבד\לוח אם.. האם תוכלו לשפוך קצת אור על הנושא? מפרט: לוח אם: GA-880GM-D2H REV 1 מעבד: AMD Athlon II x4 640 3.0ghz כונן קשיח: INTEL SSD 120GB כרטיס מסך: AMD HD6850 עשיתי גם בדיקת וירוסים, MALEWARE וכו'..

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום, יש לי בעיה שברגע שנגיד שאני לוחץ ימני בעכבר אז נפתח ההתקנה של norton anti virus ואין לי מושג למה זה קורה גם שמקישים ctrl+c וctrl+V איך לעזעאל אני מבטל את זה? יש צורך להביא תמונה? תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by oli(v)er,

האים כרטיס המסך שבמחשב יכול להרוס את המסך כי קניתי כבר שתי מסכים אחד אחרי השני ויש את אותו תקלה התקלה היא שהמסך אחרי איזה שבועיים נותן רעידות בתצוגה רעידות שמציקות ממש וזה על קצב רעינון של 85 הרץ כאשר אני מוריד תקצב רעינון ל 60 הרץ אז ביכלל יש כבר מצב של גלים וזה מה שקרה לי בשתי המסכים השאלה שלי היא אים יש קשר לכרטיס מסך שהוא fx 5750 pci או שבעצם נפלתי למזלי על מסכים לא טובים כי אני מפחד כבר ליקנות עוד מסך חח

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  6. היי מופיע לי לפי אוורס שהטפ של המעבד שלי היא 82 מעלות! ואז רשום כל מעבד בנפרד 46 מעלות. זה תקין????? שנית רשום לי שהזיכרון שלי הוא DDR3-1333 והוא 1600!! אני לא מבין למה רשום 1333? DIMM1: G Skill F3-12800CL7-2GBECO 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz)זה GSKILL ECO EDDITION מישהו יודע מה הבעייה? הלוח תומך עד 1866 זה הזיכרון Module Name G Skill F3-12800CL7-2GBECO

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי מחשב נייד מסוג טושיבה ,ואיני מצליח להוציא את כונן הדיסקים שלו . זה אמור להשלף בשנייה משום מה לא יוצא . וכשניסיתי על מחשב נייד אחר שלי הצלחתי ללא שום בעיה. מצטרף תמונה איפה טעיתי?!

8. אוקיי שלום לכם. אתמול בבוקר המחשב פעל יפה והכל , בערב אני יצאתי החוצה , פתאום המחשב נכבה, כשחזרתי ניסיתי להפעיל את המחשב, הוא פועל , אחרי שהוא מגיע להעברת ה Windows , לפני ה"ברוך הבא" , מופיע לי חלון כחול וכל מיני דברים יש שם , (לפי דעתי זה וירוס). עכשיו שאני בא לפרמט את המחשב שלי , הכל פועל הוא מוחק אותו היטב, אחרי שהוא מגיע להעתקת קבצים , מופיע לי שוב החלון הזה אם הוירוס. כך שאיני יכול לפרמט את המחשב, כי יש לי את החלון הכחול הזה, מה עושים? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  9. שלום , אני נמצא כעת בלי אנטי וירוס על המחשב, ורציתי לשאול אותכם , איזה אנטי וירוס הכי טוב , והכי קל לשימוש, . ואם מישהו יכול להביא לי פה הורדה לזה אני אשמח , תודה ויום טוב!

10. איך אני מסיר את הווינדוס מסנג'ר ב איכספי?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. שלום יש לי מקל זיכרון אין לי מושג איך אינ בודק כמה MB הוא וכמה MHZ, תודה על התשובה שתיתנו.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by ambaman,

שלום אני חדש!!! יש לי בעיה יש כמה משחקים חלק ישנים חלק חדשים לא בכל המשחקים רק בחלק אני משחק ופתאום מופיע מסך כחול שכתוב בערך ככה: יש בעיה וינדוס יעשה ריסט עכשיו אולי צריך לעדכן את הביוס או לבטל אפשריות מתקדמות של הביוס כמו : caching וshadowing (נכנסתי לביוס וחפשתי ולא מצאתי משהו כזה). ולמטה כתוב תחילת נפילת זיכרון חופשי של המערכת ושורה אחר-כך סיום הנפילה וזהו אז ריסט. עכשיו יש לי לוח אם ישן מאוד אני לא יודע מה הדגם ובתוכנה הזאת שבודקים כתוב unknowen יש לי amd 1200+ וראדאון 9200 ו256 זיכרון. עכשיו כל המשחקים האלה עבדו לי שהיה לי וינדוס 98 ועכשיו לא והם לא כל-כך ישנים(2001,2002) גם החלפתי כרטיס מגיפה 4 לראדון 9200 באותו זמן שהתקנתי את הוינדוס תודה רבה לעוזרים!!!!!!! ;

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  13. Started by Asher11,

שלום אני חדש כאן בפורום,אני מקווה להשתלב פה יפה,יש לי בעיה די רצינית,יש לי בעיה שכול פעם שאני פותח את המחשב מופיע לי ההערה הבאה: "VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי" ושאני צריך לדווח ל-ATI Technolagies או משהו כזה,ואני לא יכול להכנס לשום משחק ברגע שיש לי את ההודעה הזאת יש לי אפשרות של שלח/אל תשלח ולא משנה מה אני יבחר זה יכתוב לי שלא משנה מה אני יבחר בכול מקרה אני יהייה חייב לעשות ריסטרט,אם אני עושה אל תשלח אז אני לא יכול לשחק בכלום ואם אני עושה שלח אז אני צריך לעשות ריסטרט וזה שוב עולה בדיוק אותה בעיה של שלח/אל תשלח ואני לא יכול להכנס לשום משחק,אני לא ממש מבין בדברים האלה אבל אני חושב שזה קשור לכרטיס מסך שלי,Radeon 9600 XT למשהו יש אי…

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  14. המחשב שלי עושה ריסטר בכול פעם שאני מקליק על המחשב שלי וגם במשחקים בלי שום סביבה או עודה מוקדמת יש לי מחשב פנטיום 4 מעבד 2400mhz זיכרון:256rdram דיסק קשיח:40gb מעכרת הפעלה:windows xp pro (sp1) אני לא יודע כבר מה לעשות יש לכם פיתרונות בשביל בתודה מראש לעוזרים רותם

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  15. שלום אני מחפש עידכון ביוס ל acer n1996 ms-6772 ver1... תודה רבה..

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  16. אז ככה קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש intel p 4 3.0 g mb-itel rocklake 865prl 512 ram ge force 5700 256 mb 128 bit agp x 8 ויש לי בעיה במשחקים ב פיפה 2004 המשחק עובד עם קפיצות הכוונה טקיעות ושאני מתקין תדריברים החדשים של אן וידיה אז המשחק מתחיל לקפוץ כמו בטלויזיה מקולקלת הכל בצבעה לבן ופסים כאלה מוזרים ואז מעלים ת אנטיאליסינג ל כפול 8 בהגדרות זה מפסיק המשחק עובד אבל ממש ממש לאט ו בניד פור ספיד החדש בכלל אפשר לשחק בקושים על גרפיקה מינימלית והיום שהתקנתי תמשחק פיפה 2002 וורלד קאפ על ההגדרות הכי נמוכות בכרטיס מסך זה רק עובד חלק על ניראה על הפנים ובמחשב הקודם שהיה לי מעבד 1.8 וכרטיס מסך geforce ti 4200 הפיפה 2002 היה טס על ההגדרות הכי גבוהות אז שאלה שלי למה המשחקים עובדים לאט …

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  17. זה המחשב........ http://www.upimg.net/main/666BLABLA.JPG עכשיו אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לשפר אותו מבחינת ביצועים כי במשחקים קשה לו יותר והמחשב שלי המרכזבי ומנהל רשת של שני מחשבים ולפעמים הוא נתקע .... אני לא הכי מבין גדול ואני צריך שתעזרו לי ..אני יודע שהלוח אם ישן אבל אני רוצה לדעת אם שווה לשדרג אותו עדיין?..תודה אגב זה המעלות של המחשב..הם סבירים? http://www.upimg.net/main/4159tempature.JPG תודה רבה לעוזרים..?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  18. אוקיי אתמול קבלתי את האל פסק שלי PowerMust UPS-600USB חיברתי אותו למחשב שלי והדלקתי. מרגע שחברתי למחשב שמתי לב שהוא מתנהג כאילו אין לו מספק כח.(נהיה איטי) בקיצור כיביתי את האל פסק ומהחשב נכבה.באתי להדליק את המחשב והוא לא מתניע היה לי ספק ישן 230 שמתי אותו והמחשב נדלק אבל המסך לא מקבל סימן מהכרטיס מסך. שמתי עוד שני כרטיסים אחרים ואותו סיפור. האם יכול להיות שלוח האם נשרף? גם הרמקול הקטן שבמחשב לא משמיע צפצופים סתם מן רעשים חלשים החלפתי רמקול חדש ואותו סיפור. האם יכול להיות שבגלל שלא טענתי את האל פסק המחשב תפקד חלש? ובגלל שכיביתי ישירות את האל פסק וזה כיבה בבת אחת את המחשב? כרגע הביאו לי מחשב אחר ואני הולך להזמין מחשב חדש כי שלי היה ישן XP 1600 DDR 2100 RADEON …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. השתמשתי בתוכנה שמנקה את כל מה שנשאר מהדרייברים הקודמים של NVIDIA כי הייתה לי בעיה אחרת בהתקנה של הדרייבר החדש ועכשיו באתי להתקין במחשב נייד שלי אחרי שניקיתי הכל ועכשיו הוא בכלל לא נותן לי להתקין את הדרייבר , מישו בבקשה יכול לעזור לי?? [ATTACH=CONFIG]4326[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  20. Started by shai87,

הבעיה היא כזאת מחשב חדש עם דיסק קשיח בנפח 320 ג'יגה המחשב מזהה רק 130... מה לעשות? התקנתי SP וזה לא עזר... תודה

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by קוני,

התקנתי WIN 7 המחשב לעתים עולה כרגיל , לעתים עולה מסך HP ואז המסך נהיה שחור וסימון של קו מהבהב מצד שמאל , אני צריך לכבות והדליק אותו מחדש לפעמים מספר פעמים עד שעולה כרגיל , שאלתי למה ומה עושים ? זאת בעיית תוכנה או חומרה? תודה לעונים,

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. זה לא בעיה בתמונה לא שחקתי בהגדרות ולא שניתי כלום אשמח לעזרה תודה

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. המחשב שלי עובד קצת לאט בזמן האחרון, אמרו לי שזה בגלל שההרדיסק עובד קצת לאט (בגלל גילו שנתיים-3) יש איזהשהיא תוכנה שבודקת את מצב ההרדיסק, את העבודה שלו והכל? תודה מוראל.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  24. לפני כשבוע וחצי לאחר עדכון דריבר לחדש, כל דריבר שאני מנסה להתקין גורם לי לBLACK SCREEN או בהתקנה או בהפעלת המחשב מחדש, ללא דריבר המערכת עובדת אני יכול להריץ משחקים (עולים ממש לאט) כמו כן לראות סרטים ולהשתמש במחשב, כך שנראה שה GPU תקין.... דברים שניסיתי: בדיקה על שתי מערכות win 7 ו win 8.1 (נקייה) מעודכנים (חוץ משני UPDATES הראשון KB3000850 שגורם ללולאת אתחול אין סופית על המחשב, והשני KB 3004394 שAMD ממליצה להסיר מכיוון שהוא גורם לבעיות גראפיות והתנגשויות עם דריברים) בדקתי את כל הדריברים של המערכות (ואני מתכוון כולם) בין דריבר לדריבר בוצעה הסרה מלאה של הקודם (SAFEMODE, מהריגסטרי ושאריות של תקיות) התקנה ישירה של הדריבר בלבד OLDSCHOOL ביטול אנטי וירוס (AVG) …

25. בא לי לזרוק קצת כסף על שטויות ואני הרבה זמן מחפש צג חדש אני חושב שאני הולך עלhttp://www.asus.com/il/Monitors_Projectors/VG248QE/ לפי מה שאני מבין הוא הכי מהיר שיש היום למחיר שלו , פה אין לי בעיה נראה לי שהחלטתי בקשר לכרטיס מסך אני משחק די הרבה והייתי רוצה לקנות כרטיס שאני יקח איתי גם למחשב הבא בלי בעיה, אני אישית חשבתי על 970 החדש, בגלל ביקורות וגם בגלל שאני חושב שקיים בו GYSNC וגם במסך? תקנו אותי אם אני טועה... עכשיו בעיה אחת עולה לי לראש הלוח שלי הוא http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3765#ov לפי מה שאני קורא ה PCI EXPREES הוא 2.0 8X ואני יודע שהGTX הוא 3.0 16X האם אני יראה הבדלים או שזה משנה רק בקונפוגרציות של SLI וכאלה. עוד שאלה קטנה יש לי מע…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים