עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום. אני לפני פירמוט ואשמח לקבל המלצות לאנטי וירוס קליל שלא שוחט משאבים ומאט מדי את המחשב לווינדוס 10 עד היום השתמשתי שנים בNOD32 שהוא יחסית קליל. את מקאפי ונורטון אני לא סובל כי הם מציקים ומאטים לי את המחשב. על AVG אני רק שומע אבל בחיים לא ניסיתי. אשמח להמלצות, תודה רבה

2. Started by Sroh,

היי, היום הגיע לי מחשב נייד שרכשתי לפני כמה שבועות, המחשב הנייד הוא DELL XPS 15 9560. לפי ההוראות צריך לחבר את המחשב לאדפטר, את האדפטר לחשמל וללחוץ על מתג ההפעלה, העניין הוא שברגע שאני עושה את זה לא קורה כלום. המחשב חדש לחלוטין לא השתמשתי בו פעם אחת. מוכרח לציין שאכן הכבל טעינה כן עושה אור כשהוא מחובר לחשמל (נורת led קטנה על הכבל) אך כשאני מחבר אותו למחשב הנייד אין אורות של טעינה על המחשב עצמו. מה גם שיש מתאם לחשמל כי החיבור הוא לשקעים של ארה"ב (בספק אם זה זה). שוב אציין שהמחשב חדש לחלוטין. זה משהו ידוע שקורה או שזאת בעיה במחשב עצמו ואני צריך לשלוח אותו לתיקון כבר?

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. שלום, אני רוצה לראות אם מתאם מתח מ-דל אינספירון 5767 (45 וואט) יוכל לעבוד עם דל אינספירון 5770 (65 וואט). פתחתי את הפידיאף של האינספירון 5770 וכתוב שם בעמוד 20: טבלה 17 . מפרטים של מתאם המתח Type (סוג)• 45 ואט - עבור תצורה משולבת• 65 ואט - עבור תצורה נפרדת מה זה אומר? מה זה "משולבת" / "נפרדת"? האם אני יכול להשתמש ב-45 וואט לאינספירון 5770? תודה!!

4. Started by gameri,

קניתי מחשב של HP OMEN ליפני שנה אני רוצה להוסיף לו כונן קשיח (כרגע יש לי 512 SSD ) ואני צריך כונן נוסף יש לי מקום פיזי במחשב 2.5 אינץ אני צריך בערך עוד 1000 כזה אבל הבעיה שהחיבור זה לא SATA לא יודע איזה חיבור זה הטכניאי מחשבים ראה את זה ואמר לי שזה משו מיוחד שלהם (כי תמיד צריך ליות שתי יצואות חשמל ומידע אבל שם יש אחד ) בקיצר היתקשרתי לHP והם שלחו אותי למעבדה DCS אם אני זוכר שם אמרו לי שם צריך מקת ובHP אמרו שאין להם מקטים של חלקים רק של מוצרים בקיצר אף אחד לא יודע אז אמרתי לעצמי אולי יש לכם מוסג אולי מוישו במיקרה מכיר את זה ויודע מאיפה אני מסיג את החלק (לא אכפת לי איזה כונן זה יהיה SSD H\HD ) אני רק צריך כונן תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. אם עשיתי דיסק אימג', ולאחר מכן עשיתי עדכון ביוס, האם הדיסק אימג' ישוחזר יעלה בלי בעיה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. שלום, קניתי מחשב חדש ורמקולים חדשים, אך הרמקולים אינם מזוהים במחשב (בהתקני השמעה הרמקולים מופיעים כלא מחובר), הם מחוברים לשקע הנכון, עשיתי עדכון התקן במנהל ההתקנים והפעלתי מחדש אבל עדיין הרמקולים לא מזוהים. חיברתי אותם למחשב אחר והן כן עובדים. מה יכולה להיות הבעיה?

7. Started by iSolt,

אז חודש שלם שהמחשב עבד מעולה, פרמטתי אותו מסיבה כלשהי ושוב נהיה ריסטרט אחרי יום אחד שהוא דלוק ככה באמצע עבודה מה אני יכול לעשות? בעיה חומרתית אין לא במעבד, לא בכרטיס מסך, לא בספק כח ולא בראם, כל אלה עברו בדיקת מעבדה החלק היחיד שנשאר חשוד חומרתית הוא הssd אבל הריסטרטים לא היה בחודש שלם לפני הפרמוט

8. Started by נחמה ב,

שלום לכולם , מבקשת מדריך לתפקיד של התוכנה ושימושה . האם יש לתוכנה הזאת קשר לתוכנה ProcessExplorer ? תודה לעוזרים. שנה טובה

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. עובר לדירה שכורה עם אילוצים של מיקום דברים. האם יש דרך לעבוד בין נייח למסך המחשב באופן אלחוטי? ידוע לי שבנייח אפשר להכניס כרטיס אלחוטי. אבל המסך הוא לפני מספר שנים ולא חושב שיש לו אופציה אלחוטית. ( אם בכלל יש דבר כזה במסכי מחשב- יודע שיש בטלויזיות חכמות).

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by דני כהן,

יש לי מחשב DEL 780 - ישן עם מעבד 4 ליבות וכרטים מסך GT240 לכרטיס המסך יש יציאת HDMI אבל הרזולוציה המקסימאלית שאני יכול לראות היא FUL HD יש לי מסך חדש של 4K. האם יש אפשרות לראות 4K עם הכרטיס הנוכחי ? אם לא איזה כרטיס מסך יכול להתאים רצוי עם יציאת DP לא יקר אבל שיוכל לשמש אותי כשאחליף למחשב מתקדם יותר

11. שלום! יש לי מק מיני עוצמתי אבל אני תוהה האם יש למק מיני i7, Late 2012 עם TB מגרסה 1, תחנת כרטיסי מסך תואמת כמו זו: https://hwzone.co.il/קטן-וקטן-אפילו-יותר-תחנות-כרטיסי-המסך-ה/ אשמח לדעת!!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by chaim_f,

יש אפשרות לתקן את זה עם - Hiren's BootCD? א"כ תחת איזה קטגוריה אני אמצא את זה? בתודה מראש

13. שלום, קניתי נייד של דל שבקושי זז בפעולות הכי בסיסיות - ללחוץ על כפתור ההתחל (!), לפתוח וורד או כרום או מנהל קבצים וכדומה. עשיתי את כל הדברים האפשריים שאפשר לעשות - העפתי תוכנות, בדקתי כמה פעמים שאין וירוסים, העפתי מהסטארטאפ, העפתי אנימציות וכו' וכו'. אני בטוח שהחומרה של המחשב אמורה להריץ כאלו דברים בסיסיים בגלל שדל בן 10 שנים שלי מריץ את הדברים האלו בלי למצמץ עם חומרה שהייתה לפני 10 שנים. אני חושב שהסיבה לכך היא פשוט כי יש ווינדוס 10 64 ביט ואילו בדל הישן שלי יש ווינדוס 7 32 ביט. השאלה שלי האם אני צודק ואיך אני עושה כזה דבר - איך אני מתקין ווינדוס 7 על הלפטופ שבתוכו מותקן ווינדוס 10? האם אני צריך טכנאי מ…

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by Minex,

סרטון: https://streamable.com/qsqa1 לוח אם קודם gigabyte gaz77m d3h, השמיע צפצופים דומים לפני שהתקצר ומת. החלפתי ספק 600 קולרמאסטר , לוח חדש gigabyte h61m 2spv ומאוורר מעבד של ארקטיק. חיברתי הכל, שמתי משחה טרמית (אולי יותר מדי?), חיברתי כרטיס הרחבה usb3 pci חדש, הכל עבד כמו שצריך, אפילו שיחקתי משחק רשת עתיר גרפיקה, אם כי כל המארז רעד מאוד מהמאווררים (לא קרה לי עד כה). הבוקר קמתי, שמח וטוב לבב וקיבלתי צפצופים מהירים (קובץ וידאו מצורף). המעבד i7 ומחובר גם מאיץ 660ti. בניתוק רוב החומרה, הלוח עדיין מצפצף.

15. Started by קובי פסח,

שלןם רב, 1. ברשותי מחשב סמסונג מדגם NP370R5E-S01 2. מעוניין להתקין עליו כונן ssd לשיפור הביצועים מהדגם הבא : SanDisk Ultra II 240GB SATA III 2.5-Inch 7mm Height Solid State Drive (SSD) with Read Up To 550MB/s 3. איך אני יודע אם לוח האם שלי תומך ssd ?

16. היי, קניתי מחשב נייד Asus VivoBook 15 X510UQ-BQ663, הוא מגיע ללא מערכת הפעלה, המחשב ללא כונן DVD, אני מנסה להתקין לו Windows 7 דרך דיסק און קי, ולאחר ההפעלה של ההתקנה אני מקבל את השגיאה הזאת: ניסיתי כמה פתרונות שראיתי באינטרנט, ושום דבר לא עזר, יש לכם פתרון? תודה מראש.

17. Started by yoni26,

שלום לכולם, אני רוצה להחליף את הכונן ל-SSD במחשב נייד ויש לי שאלה. האם אפשר לחבר כונן SSD (שמיועד להחליף את הכונן הפנימי הרגיל) חיצונית באמצעות כבל ולבצע עליו את כל ההתקנות (ווינדוס, דרייברים ואופיס) ורק בסוף אחרי שהכל עובד להכניס את ה-SSD ולהוציא את הרגיל? במידה וזה אפשרי עד כמה זה אמור להיות מסובך למישהו שלא מבין במחשבים. (הסיבה שאני רוצה לעשות את זה כך היא שאני לא רוצה להתקע פתאום בלי ווינדוס וגם כך אוכל לבצע את כל ההתקנות בשלבים מבלי לפגוע ברציפות השימוש)

18. Started by ronent07,

לק"י שבוע טוב: ברשותי מדפסת הזרקת דיו HP. מה ההבדל בין הדפסה רגילה לטיוטה או איכותית? תודה רונן

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום רב, עזרתכם תתקבל בברכה. אני חדש כאן ואני מקווה שאני עושה את זה נכון. ברשותי טאבלט בעל מקלדת נשלפת עליו מותקן WINDOWS 10 HOME EDITION בשם ACER ASPIRE SWITCH 10 SW5-012 בכל פעם כשה-WIFI דולק, ה-BLUETOOTH מתנתק (בין אם זה אוזנייה, רמקול, מקלדת וכו'). בהתחלה חשבתי שה-BLUETOOTH פשוט מתנתק אקראית, אך גיליתי זאת לאחר שכיביתי והדלקתי את ה-WIFI כמשחק, לראות מה יקרה. בכל פעם כשה-WIFI כבוי, ה-BLUETOOTH נשאר מחובר כל הזמן. בנוסף העירו לי שמדובר בבעיה בדרייבר של מכשירי ה-BT אבל מדובר במדיות מוזיקה (רמקול נייד AC BTS-F7 ואוזניות sennheiser HD4.40) שהם לא זקוקים לדרייבר. בנוסף ניסיתי להתקין מחדש ולשחק עם ההגדרות הקיימות במנהל ההתקנים …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by nizansm,

אהלן. קניתי חלקים למחשב חדש והרכבתי אותו, אבל ישנן 2 בעיות: 1. בלחיצה על המפסק הדלקה, לפעמים המחשב נכבה לאחר שנייה, ונדלק שוב לבד, ואז נכבה, ונדלק שוב לבד, וכו'. לא קורה כל פעם. 2. אין שום פלט למסך - מסך שחור ללא אות תגובה. ניסיתי לאפס ביוס - אין שינוי. ניסיתי תצוגה מכרטיס מסך חיצוני - אין שינוי. ניסיתי להחליף ספק - אין שינוי. מעבד, זיכרון ולוח אם אין לי אחרים לנסות.. למישהו יש רעיון?

21. היי אני מנסה להתקין את הקורא כרטיסים והטוקן של COMSIGN אבל הוא דורש NET FRAMEWORK 2. אנחנו על חלונות 10 בעברית. כאשר מנסים להתקין את התכונה (לא יודע אם פעלתי נכון) הוא אומר שלא ניתן להתקין. כאשר גם ניסיתי להתקין NET FRAMEWORK עדכני הוא אומר שזה כבר מותקן. קצת נואשים פה למצוא פיתרון כי החברה אומרים שכל עוד לא נתקין את זה הם לא יוכלו לעזור... וקשה מאוד לתפוס אותם טלפונית נשמח לפיתרון תודה

22. Started by F!N4L,

שלום לכולם אני משחק במשחק בשם PLAYER UNKNOWN BATTLEGROUNDS לא יודע אם כולם מכירים או לא אבל זה שאלה בנושא שסוג של קשור למשחק גם אני משחק במשחק לפעמים עם חברים ויש אנשים שנגדנו במשחק שהם רואים אותם ממש רחוק ואני לא כלכך לפעמים אני גם רואה סרטונים של שחקני PRO שמשחקים במשחק והם פשוט רואים דברים שאני לא מצליח לראות רק אחרי שאני ממש ממש מתרכז ומתקרב למסך אני רואה ועדיין בטשטוש רציתי לשאול אם יש איזה שהוא קשר למסך שאני משתמש ולחיבור שאני משתמש בו יש לי מסך לא חדש 21' אני משתמש בחיבור VGA(אני לא יודע אם זה בדיוק זה אבל יש HDMI יש DP יש כחול ויש לבן ואני משתמש בלבן) המחשב שלי הוא מחשב גיימרים יש לי כרטיס מסך דיי טוב שיש לו חיבורים לHDMI וDP …

23. Started by xxxlr1,

שלום יש לי מחשב די ישן שלאחרונה בדקתי אותו והוא לא מאה אחוז הכרטיס מסך מתחמם מאוד ובדקתי את העניין ושמתי לב שהמאוורר עליו לא מסתובב ניקיתי מלא אבק אבל זה לא עזר ניסיתי דרך msi afterburner ולא עבד אמרו לי לראות אם התנתק משו אני לא בטוח הנה תמונה מה אני עושה? כרטיס ATI Radeon 5770 HD תודה לעוזרים

24. Started by F!N4L,

שלום לכולם רציתי לדעת אם זה אפשרי שאני אוכל לשמוע סאונד באוזניות במסך של המחשב ובמסך הטלוויזיה( שמחובר למחשב בכבל hdmi) סאונד שונה? סתם לדוגמא אני רוצה לשחק במשחק במסך של המחשב ולשמוע באוזניות ובמסך של הטלוויזיה אישתי רוצה לראות סרט ולשמוע דרך הטלוויזיה.. האם זה אפשרי או שחייב כרטיס קול חיצוני?.. ואם חייב כרטיס קול חיצוני תוכלו בבקשה להציע לי משהו שאיכותי לגיימינג ולא יעלה על 200 שקל? תודה רבה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Alexkmr,

איך אני מאתר מה הבעיה?

דיונים חדשים בפורומים