תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. התלבטתי איפה לשים את הדיון, אבל החלטתי על פורום תמיכה טכנית. אם זה לא המקום הנכון, עמכם הסליחה, תעבירו את הדיון. אני משדרג את המעבד ולוח האם שלי בקרוב. זה הולך לעלות לי בערך מאתיים שקל. המחשב של סבתא שלי גסס בשבועות האחרונים, והיום מת במפתיע [ליתר דיוק הHD מת]. כבר לפני כמה ימים היא החליטה לשדרג. אבא שלי הציע רעיון חביב: מכיוון שסבתי משתמשת במחשב שלה לדברים עם דרישות מאוד מינימליות [היה לה עד לפני כשנה 486, עכשיו היא נפתרת מפנטיום 1 עם 133Mhz], הוא חשב שאולי אני אעשה איתה טרייד-אין. אני אתן לה את לוח האם והמעבד שלי, והיא תיתן לי את החדשים שלה. היא אתמול אישרה את הרעיון. הייתי מספר איזה בלאגן הולך להיות לי בין-לבין, אבל זה לא קשור לדיון. אני משתמש בWindows…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג בנייד כונן HDD לSDD, עקב איטיות נוראית של המחשב, אם זה משנה זה המחשב של Packard Ball והעלתי תמונה עם המפרט. כמו כן אני מעלה תמונה של החיבור של הHDD ושל החיבור בתוך המחשב, האם אפשרי בכלל לשדרג? מה שמתאים זה כונן 2.5 אינץ'? והאם יש דרך להוריד את הווינדוס ל32 סיביות במקום 64? הבנתי שזה לוקח יותר זיכרון מהמחשב (שגם ככה יש רק 4) ואין הבדל בתפקוד של הווינדוס. אשמח לעצות
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חייב עזרה לגבי אחסון במחשב יש לי מחשב dell בן חצי שנה עם 256 ssd אני רוצה להגדיל ל500 האם צריך להחליף את הקיים או שאפשר לחבר אחד חדש בנוסף?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש ברשותי מחשב נייד dell inspiron 15 5567 כרגע יש לו RAM של 4GB (שני סלוטים לכרטיסים) אני מעוניין לשדרג אותו ל-8GB השאלה היא מה עדיף, להוסיף עוד 4GB בסלוט השני או להחליף את הקיים ב-8GB אם אני הולך על האופצייה הראשונה, האם ללכת על אותו דגם וחברה של הכרטיס הקיים (והאם אני יכול לבדוק את זה מבלי לפתוח את המחשב) ואם אני הולך על האופצייה השנייה איזה דגם וחברה מומלץ ומה ההבדל בין הכרטיסים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את הזיכרון במחשב שלי ל 2 כרטיסים מסוג קינגסטון בעלי נפח של 1 GB כל אחד. לפי נתוני לוח האם שלי שמצאתי באתר ביוסטר הוא תומך בכרטיסי DDR SDRAM DIMM 2 X 1GB 184 PIN-PC2100 עד נפח כולל של 2 GB במהירות של עד 266MHZ, אני מעדיף לשים את הכרטיס במהירות המומלצת על פי נתוני היצרן אך במידה ולא האם ניתן לשים כרטיס במהירות העולה על זו שלוח האם שלי תומך וכן מהם ההשלכות של כך ? להלן נתוני המחשב שלי לפי מה שתוכנת אוורסט מצאה : Field Value CPU Type: Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) Field Value Motherboard Name : VIA U8668 pro (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Field Value Motherboard Chipset :VIA VT8751 Apollo P4M266 Field Value Sy…
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום ... יש לי geforce 6600GT 128mb 128bit עכשיו רציתי לשאול אתכם האם כדאי לי לשדרג אותו לכרטיס X1800GTO ? או להישאר איתו ולא לשדרג ... כי בזמן הקרוב אני לא אקנה מחשב חדש אז רציתי שיהיה משהו טוב ושיריץ לי משחקים חדשים בצורה טובה מאוד ואפילו חלקה בעתיד . אם יש משהו אחר שאתם ממליצים אז תכתבו ... ויש לי עוד שאלה , האם קירור טוב של כרטיס מסך משפיע על הביצועים שלו ?!? ובבקשה תענו מהר כי זה דחוףףףףףףף
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה והנחיות כיצד להחליף SSD קיים 128GB בגדול יותר (חצי טרה) באמצעות ההעברה של ההתקנה הקיימת של Win10 אליו. בגדול התהליך צריך להיות גיבוי ה-SSD הקיים לדיסק חיצוני או למיקום ברשת הביתית, החלפה פיזית של ה-SSD, ושחזור הגיבוי אל ה-SSD החדש.
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה האם אפשר לשדרג מחשב כזה למחשב לגרפיקה חזק בעיקר אילוסטרייטור ואינדיזיין פוטושופ פרימייר או שכבר עדיף לרכוש חדש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אז יש לי כרגע i5-7500 + 1070gtx 16gbRAM ובדקתי באתר וכתוב שהמעבד חלש לכרטיס הזה. לוח אם b150m-dv2 איזה מעבד אפשר לשדרג? זה רשימת המעבדים ללוח הזה: i7-7700 זה טוב? עיקר השימוש גיימינג וסטרימינג תקציב של 1300 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מגדיר בבוט להתחיל את הCDRON אז זה מראה לי מסך שחור עם "_" כזה למעלה בצד שמאל ואחרי זה המערכת עולה כרגיל...למה זה ככה?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני כמה זמן הווינדוז התעדכן לי אוטומטית לווינדוז 10.. זה לא הפריע לי עד שפתאום המחשב לא קלט את המדפסת שלי, מחקתי והתקנתי מחדש את כל מה שצריך שקשור למדפסת ועדיין שום דבר לא קורה.. וזה מתסכל ! עכשיו בכלל הווינדוז לא מכניס אותי למשתמש הרגיל שלי עם כל הדברים שהיו לי, יש דרך להחזיר את ווינדוז 7 בלי לאבד את כל הדברים?
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אודה לקבלת תובנות מה התצורה המירבית שאוכל לפיה לשפר את לוח האם והזכרונות שלי?
-
- 26 תגובות
- 3.6k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי שני מחשבים ישנים פנטיום 3 ואני מעוניין לאחד בניהם. הגעתי למצב שיש לי יותר חומרה במחשב אחד משהמחשב יכול לתמוך. כלומר, יש לי פחות מדי כבלי חשמל ו IDE. האם ניתן להגדיל את מספר הכבלים? ושאלה נוספת, איך אני מוצא את גודל הזיכרון אם לא כתוב על גבי הכרטיס במפורש? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי dell inspirion 5000 עם 1T SATA, אני רוצה להחליף אותו ל 256 Ssd. בנוגע לזה יש לי כמה שאלות: 1. האם אפשר להוסיף את הSSd או רק להחליף ? 2. במידה ואני מחליף איך אני מעביר להארד דיסק החדש את מערכת ההפעלה window 10 ואת חבילת הoffice שיש לי על ההארד דיסק הישן? 3. איזה SSD מומלץ לקנות? תודה לכל העוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
חבר שדרג את המחשב עם כרטיס מסך Radeon hd 7950 וספק איכותי של סיסוניק Seasonic M12II-620 620W Modular Bulk. בבדיקה בחנות שהמחשב עובד הספק גרם להפסקת חשמל והיו ניצוצות. הם החליפו את הספק לאותו אחד חדש ונדלק בסדר אבל בבית שוב היו הפסקות חשמל בהדלקה ואם המחשב הצליח להגיע לשולחן העבודה אז הוא המחשב ביצע כל הזמן ריסטרט. הבעיה כנראה בספק?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג במחשב לוח אם, מעבד וזיכרונות. האם אני צפוי לבעיות תאימות של הלוח על הדיסק הקשיח שיש לי ועם דיסק קשיח נוסף שמותקן לי?
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, יש לי בבית מחשב יחסית ישן שנמצא בשימוש יומיומי עדיין. בשנה האחרונה, הוא כבר מקרטע ברמה שהוא כמעט ולא שמיש. רציתי לנסות להציל אותו בעזרת כמה חלקים חדשים. כרגע המפרט הוא: CPU: Intel Pentium E5300 RAM: 2x2GB DDRR Hard Drive: WD 320GB GPU: NVIDIA GeForce 9400GT MotherBoard: MSI 2A78h מחשב מותג של HP מאזור שנת 2009. תכננתי להוסיף SSD ולהחליף את הCPU, בהתחשב בעובדה שכנראה הלוח-אם לא יתמוך ביותר RAM, וגם אין צורך בכרטיס מסך טוב יותר לשימוש יומיומי. מעבר לSSD מסוג Crucial MX500 או Samsung EVO 870 בנפח 500GB. https://www.amazon.com/Crucial-MX500-500GB-NAND-Internal/dp/B07…
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם! בבית הורי יש מחשב ישן עם מעבד מסוג פנטיום 4. לאחרונה אמא שלי מתלוננת על איטיות מרובה במחשב, אני רק אציין שהשימושים שלה במחשב הם בעיקר דפדוף קל באינטרנט (מייל, חדשות וכדומה) צפייה בתמונות של הנכדים, ומעט סרטים באיכות בינונית בלבד. בדקתי קצת את העניין ושמתי לב שבמארז המחשב לא מותקן שום מאוורר מלבד המאווררים של ספק הכח ושל המעבד. פתחתי את המארז והעמדתי מאוורר רגיל מול המארז הפתוח תוך כדי שימוש ואכן רואים שיפור אדיר במהירות. (זה עדיין לא משהו ברמה של המחשבים של ימינו אבל עדיין מספיק בשביל השימושים של הורי.) מה שכן, שמתי לב שמלבד סרטים ישנים בעלי איכות די ירודה כל סרט באיכות "נורמלית", די "מקרטע" בלשון המעטה, שלא לדבר על סרטי HD. (אפילו מספר הסרטות שהעברתי מהאייפון…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה יש לי מחשב נייד ישן וניסתי להפוך אותו לשרת PLEX המחשב הוא מסוג Lenovo L412 כשאני מריץ סרט ממכשיר אחר הוא כנראה משתמש בכל ה- CPU, מתחמם ונכבה יש מצב לשדרג אותו ולהכשיר אותו למשימה? Intel Core i5 CPU M460 2.53GHz 2.00 GB memory ניסיתי לנקות את הקירור והמאוורר אבל לא היה שם הרבה אבק וזה לא עזר אודה לעזרה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של חברת טושיבה המחשב שמספק אותי ברוב הדברים, חוץ מבמשחקי פרו אבולושן סאקר (PES) שהוא טיפה מגמגם ובפרט לפי הדרישות של הPES18 שהולך לצאת, שאותו המחשב שלי כנראה לא יריץ. רציתי לשאול אם יש לי אופצייה לשדרג את המחשב עי הוספת זכרון ראם ו/או שדרוג כרטיס מסך, ואם כן מה כדאי לשדרג ומה הטווח מחירים. תודה מראש לעונים. מפרט המחשב דגם SATELLITE L50-B-23P סוג מעבד Intel Core i5 5200U גודל מסך 15.6 אינטש רזולוציית מסך 1366x768 זכרון ראם 4 DDR3 זכרון 256 SSD כרטיס מסך AMD Radeon R7 M260
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לפני כשנה ומשהו מחשב נייד, ואני רוצה לשדרג אותו. שלא כמו רוב המחשבים, המחשב שלי (HP ProBook 455 g1) הוא בארכיטקטורת AMD ולא INTEL. עכשיו רציתי לדעת כמה דברים: א. אם אני רוצה לשדרג את המעבד למעבד AMD חזק יותר, האם זה אפשרי מבחינה טכנית? האם אצטרך משטח קירור טוב יותר? ב. אם אני רוצה להחליף את המאיץ הגרפי לאחד יותר טוב, האם המאיץ צריך גם כן להיות עם ערכת שבבים AMD (כמו במעבדים שאם לא רוצים להחליף את הלוח צריך להיות אותה חברה)? האם אצטרך משטח קירור טוב יותר? ג. אשמח להמלצה על SSD בנפח 256\240 GB טוב אמין ויחסית זול תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום וברכה , ברשותי מחשב מדגם asus x555la-xx546h אני מעוניין לשדרג את האחסון ואת הזיכרון אשמח להמלצות. כמו כן אשמח אם תאשרו לי , שהציוד הבא תואם לדגם המחשב. מבין אחסוני הSsd הבאי מה מומלץ. 1. https://ksp.co.il/?uin=45227 2. https://ksp.co.il/index.php?uin=39797 מבין הזכרונות הבאים מה מומלץ ספויילר ספויילר 1. https://ksp.co.il/index.php?uin=20765&select=.1038..316..99. 2. https://ksp.co.il/index.php?uin=29060&select=.1038..316..99. הבנתי שהמכשיר לא יכול לעבור סך זיכרון של 8Gb ויש כבר ארבע מובנה , אשמח א…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח ואני מעוניינת לשדרג אותו מחפשת מישהו שמבין שיוכל לתת לי הצעת מחיר שדרוג כי אין לי מושג ברכיבים של המחשב. מטרתו של המחשב היא גלישה באתרי אינטרנט שמירת קבצי קול ושימוש באופיס . מטרתו של המחשב ללימודים. המחשב מאד איטי עולה לאט פותח חלונות ממש לאט והייתי רוצה שיגיב בזריזות .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מקווה שאני בפורום הנכון ברשותי כיום מחשב בן כ-4 שנים, ללא כונן SSD אני רוצה לרכוש כונן SSD כדי לשפר את פעילות המחשב. קצת הלכתי לאיבוד בין כל סוגי החיבורים ואודה לעזרתכם האם איזו סוג חיבור אני יכול לחבר ( SATA, M/2 PCIE ) תודה רבה בנוסף, אני רוצה להוסיף זכרון, אשמח לאותה עצה ( האם אני יכול להוסיף והאם יש סוג מסויים ) תודה רבה רבה מצ"ב המפרט Intel core I5 3570K 3.4 Ghz 6MB L3 cache S1155 arctic Cooling Freezer 11 LP CPU Fan for Intel s775, 1156 Gigabyte GA z77 D3h (LGA-1155 core i3/i5/i7, intel Z77, DDR3 1600, 2*pci-e,VGA,DVI, hdmi/ G.skill ares 2*4GB DDR3 1600 MHZ pc3-12800 kit cl-9-9- (F3-1600c9d-8gab) segate B…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-