עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by מאור247,

יש לי את המשחק Ghost Recon Advanced Warfighter אבל כאשר אני מנסה להפעיל אותו מופיע לי error code: 6001 ואני לא מצליח להתקין.

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  2. המחשב נדלק, רואים תמונה על המסך, יש את הציפצוף היחיד שמסמן שהכל בסדר, ואחרי שהוא מזהה את הכוננים הוא נכבה. זה לא הספק, החלפתי אחד וזה עדיין קורה. תודה רבה, בז'נגלו.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  3. Started by avielsvis,

http://www.f2h.co.il/jauqqdk94vgy זה קובץ שהמחשב נתן לי כשהפעלתי אותו מחדש.. זה קרה לי בשבוע האחרון הרבה פעמים... אבל אתמול בלילה הציג קובץ minidump עוד פעם עכשיו: עכשיו השארתי איזה חצי שעה את המחשב בלי לעשות כלום וכשהוא נכנס למצב שינה אז לא מתעורר ממנה.. ובאמת עכשיו עשה לי מסך כחול אותו המסך שקרה לי הרבה פעמים עם 116 בסוף אחרי ה-0 הנה תמונה של התיאור אחרי שהיה מסך כחול אז עשיתי הפעלה מחדש ואחרי "ברוך הבא" היה מסך שחור ואז עשיתי שוב ואז אפילו לא עלה המחשב(המסך לא הציג כלום אבל המאווררים עבדו) חייב עזרה.... יש פעמים אפילו שזה פתאום קורה לא רק כשמחכים שזה נכנס למצב שינה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by Rusty Kuntz,

שלום, התקנתי מחשב חדש (לוח, מעבד, זכרון) לספק הישן שלי (בן כמה שנים טובות) ואני מקבל מתח לא יציב וטמפרטורה גבוהה במערכת לפחות ככה זה נראה בגרפים... ורציתי לדעת מה הסיבה? יש לציין שעד עכשיו הספק כח היה תקין ונתן מתחים טובים.

5. Started by croko,

שלום לכולם,יש לי מחשב עם לוח אם GA-H55M-D2H של GIGABYTEאני מנסה להוסיף לו זכרון כי יש לי רק 2G, עובד טוב רק לאטהוספתי זכרונות גם של 4G וגם 8G מהירות 1600 DDR3 והם לא עובדים,המחשב לא עולה אתם, הכנסתי אותם בנפרד וגם ביחד עם 2G שלי ,זכרונות טובים נבדקו במחשב אחר ועובדים בסדר.מה לעשות???

6. אוקיי יש לי abit nf7-s amd ahtlon xp 2800+ barton twinmos 512 ddr 3200 ואני התקנתי את הכל המחשב פועל מצוין אבל שאני מפעיל את הhardware doctor שבא לי בדיסק של הלוח אם הוא מראה לי WARNING והמחשב מתחיל להרעיש שהרכיב או לא יודע אפילו איך לקרוא לזה [ 5V- ] חוצה את גבולותיו אם הגבולות הידועים שלו הם 3-5 V הוא מגיע גם ל 7 וגם ל1 הוא ממש משתגע והם שואלים אותי בwarning מה לעשות לכבות את המחשב וזה... אני משתגע אני לא יודע מה לעשות אני היום יתקשר אל התכנאי אבל אולי אתם גם יודעים משהו לגבי זה כי לי אין מושג מזה ה-5v-

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by omri_ro,

יש לי DS4 וכשאני עושב BOOT עם דיסק שיש לי אז הוא לא מצליח לטעון את הדרייבר לCDROM ניסיתי גם 98 וגם FREE DOS אני מניח שהבעיה קיימת בכל לוח עם ICH8 ולא רק בלוח הספציפי שלי למישהו יש פתרון

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  8. בניתי מחשב חדש וכשאני מדליק אותו אני מתחיל לראות את המסך השחור של ההתחלה ומייד לאחר מכן המסך מתחיל לרצד בשלל צבעים ואי אפשר לראות את המסך הכחול של הביוס למישהו יש רעיון מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  9. אז קניתי כלפני שבועיים שלושה מסך חדש של סמסונג ( אינצ'24 sf350) והכרטיס שלי הוא r9 380, שניהם תומכים בfreesync אבל התוכנה של amd טוענת כי משהו לא תומך(freesync not supported). הfree sync עובד דרך hdmi (אין dp). הפעלתי את ההגדרה דרך המסך עצמו עדכנתי את הדרייבר(ועל הדרך כל דרייבר אחר על המחשב עם driver booster(את העדכון של amd עשיתי בנפרד)) אפילו קניתי hdmi 2.0 ועדיין זה לא עובד אני מחפש פתרונות באנטרנט מאז שהמסך נקנה ולא מצאתי על זה שום דבר. תודה מראש על כל עזרה

10. יש לי בעיה, כשאני מפעיל את המחשב, אז ב boot הראשון ( רק הראשון ) המחשב נתקע במסך של הלוגו של הלוח אם. כאשר אני עושה ריסט זה לא קורה.. לפני שבועים זה היה לי והתקנתי דרייבר חדש של הכרטיס מסך שלי וזה הסתדר עד שלשום.. יש איזה שהיא דרך לגלות פרטים על התנגשויות חומרה שקורות במהלך ה boot ?? תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  11. שלום לכולם יש לי דיסק קשיח של 500gb כבר הרבה זמן ולפני כשבועיים הוא התחיל להיות מזוהה רק כ 127gb בדקתי עם דיסק קשיח אחר של 250gb והוא עדיין מראה לי גודל של 127gb עשיתי עידכון לביוס וזה לא שינה דבר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה שכל דיסק קשיח בכל גודל יראה את אותו נפח בדיוק. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  12. אז ככה מדובר במחשב פנטיום 4 סוקט 478 : נקראתי לבדוק את המחשב מכיוון שהוא סובל מאיטיות יתר+תקיעות . ולעיתים אין תצוגה(מחשב דולק ) בתור התחלה הצעתי לו להחליף מחשב הרי הוא בסה"כ מעוניין באינטרנט... (ומה שיש לו כרגע : WINXP 512MB GFORCE 5200 התקנה נקיה) כאשר פתחתי את המחשב לבדוק מאוררים וכו' , ראיתי שם כרטיס מסך עם קבלים נפוחים ו2 סטיקים של זכרונת DDR 1 256 MB עם מגעים חרוכים את הזכרונות ניקיתי, כולל סלוטים, מאורר של המעבד היה מרעיש, מאורר של הצ'יפסט לא עבד, החלפתי 2 מאוררים והצעתי לו להחליף כרטיס מסך ולשדרג את הזכרונות ללפחות 1 ג'יגה , הוא הביא את החלקים ועדיין המחשב לא נדלק ... אחרי כל ההצלבות האפשריות , הצלבתי מעבד שמתי לו במקום P4 3.0 שמתי CELERON 2.4 (הסקתי מזה שהמעבד ה…

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  13. Started by Sheda,

שלום יש לי מחשב כזה : E6600 ASUS P5B כרטיס מסך קקי מארז COOLERMASTER PRAETORIAN הייה לי במחשב ספק כוח נראה לי ממש גרוע 300W של HP, וכל פעם שהייתי נוגע במארז הייתי ממש מתחשמל ברמה של כאבים ביד. שאלתי 5 תכנאי מחשב שונים 4 מתוכם אמרו לי להחליף ספק כי ה "ארקה" שלו הלכה , אז היום קניתי ANTEC TRUEPOWER 2.0 430W אני כמעט ולא מתחשמל אבל שאני נוגע בפאנל של המארז אני עדיין מקבל קצת זרמים. השאלה שלי היא האם יש בעיה מסויימת של היתחשמלות ממארז ספציפי זה -> PRAETORAIN ? הספק החדש שקניתי גם חרא ? שמתי "קונקטורים" שיפרידו בין המגע של הלוח אם לתושבת במארז ככה שזאת לא הבעיה ... ובגדול מה עליי לעשות והאם ברגעים אלו ממש יכול להישרף לי המחשב ?

• 43 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. שמתי לב שהמחשב שלי איטי בזמן האחרון (בעיקר בכיבוי והפעלה) אני יודע שהמעבד חרא אבל המחשב לא אמור להיות כל כך איטי ועוד פעם המסך הכחול עלה עם השגיאה Stop:*** 0x0000009c (0x000000004, 0x0545ff0, 0xb2000000, 0x00070f0f) Beginning dump of pnysical memory מוזר כי במעבדה אמרו שזה וירוסים (נבלות סתם לקחו 180 שקל) הנה השירותים מ-msconfig

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  15. Started by bad-sector,

טוב, קצת מרגיש דביל אבל לאחר ייאוש של ניסיון לפענח צפצופים מלוחות האם המרובים שיושבים לי ליד הרגליים אזרתי אומץ ורכשתי POSTCARD מתקדם מ EBAY. עכשיו מה שקורה הוא שאני מחבר את הכרטיס אבל עם כל הכבוד לחוברת קודים שהגיע איתו אני פשוט לא מצליח לאתר את התקלה... יש מישהו שמשתמש בו על בסיס יומי ויכול לתת קצת טיפים?

16. Started by pc34,

שלום חברים היום באתי למחשב ופתאום אני קולט שמופיע לי הודעה על המסך "input not support" ניסיתי להדליק מחדש ועדיין הופיע ההודעה וכשניתקתי את המסך וחיברתי אחרי הדלקה מחדש חזרה התצוגה אבל לא ניתן לשנות את הרזולוציה לfhd כמו שצריך להיות והרזולוציה מאוד נמוכה מה לעשות? הבהרה כשאני אומר שהופיע הודעה על המסך אני מתכוון שהמסך עצמו רשם לי את השגיאה ולא הווינדוס

17. Started by malkano,

שלום חסמתי גישה לתעבורת רשת של google inc איך אפשר לשחרר אותה? מה זה בעצם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by miim17,

שלום. בעודי מתקין את המחשב החדש שלי (לוח אם M2NPV-VM ) אני מקבל באופן אוט' את ההרדיסקים שמחוברים ב IDE כ ULTRA DMA 5 ועל פי המפרט הוא יכול להגיע ל 6 (גם ההרדיסק תומך ב 6 ). מבדיקה במנהל ההתקנים אני רואה שהדריבר של ה IDE הוא של MS ולא של NVIDIA. הורדתי והתקנתי את הדריברים של NFORCE מהאתר של NVIDIA וגם של ASUS. זה תקין? או שיש איפשהוא דריבר ל IDE של NVIDIA ? ועוד שאלה שאני אהיה בטוח DMA5 = 100 DMA6 = 133 ?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  19. מדובר בגוף קירור סטנדרטי למעבד AMD את'לון 64 +3000. הטמפרטורה שלו היא כ 41 מעלות [בלי ששום דבר רץ כמעט]. אני מעוניין לנקות את גוך הקירור של המעבד. את המאוורר לא היתה לי בעיה להוציא, אבל הגוף עם הצלעות פשוט יושב בכל הכוח ואני מפחד להרוס. האם יש איזה מן דרך אחידה להוצאה של גופי קירור או שזה תלוי לכל אחד בנפרד?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by OAD77,

הבנתי שאני צריך להשתמש בספייסרים.אך קיבלתי עם המארז שייבות (אומים) מלבד לאיפה הם מתאימים ? לספייסרים? בין הספייסר למארז? בין הספייסר ללוח? צריך עזרה תודה

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by aLekz,

אני כבר מיואש, לא יודע מה לעשות... ווינדוס XP לא עולה, מראה את השגיאה 0x000000ED. הכונן קשיח פחות מחצי שנה. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Igor Stashevski,

שלום רב. קניתי למחשב הנייד שלי (dell inspiron 5520) סוללה חדשה הבעיה שהיא פשוט מסרבת להטען. עכשיו מה שיותר מוזר זה שכשאני מחבר את המטען, הסוללה נטענת אולי 10 שניות ואז מפסיקה ורשום Plugged in, not charging. ניסיתי הכל חוץ מלעדכן ביוס משום שצריך לפחות 10 אחוז וגם זה אין לי. מופעל מעולה בלי סוללה ורק על מטען. מה לעזאזל זה יכול להיות? מתוסכל מאוד כבר.. פורמט אולי יכול לעזור?

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by coorva,

שלום יש לי מערכת xp pro, פנטיום 4, המערכת הפעלה באנגלית עם direct x מעודכן. המחשב מחובר למערכת הסטריאו וסוג הכרטיס קול שלי הוא: creative SB pci 128 (ensoniq ES5880( עד היום לא היתה בעיית אודיו עם אף משחק....halo, vice city ועוד. התקנתי את star wars:knights of the old republic ושומעים רק ברמקול אחד. ניסיתי לשחק בהגדרות אודיו של המישחק אך ללא הצלחה. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  24. Started by Assassin,

שלום לכולם, לפני כ3 חודשים המחשב שלי עשה במשך שבועות ריסטרטים,ראיתי בעזרת תוכנות שהמחשב חם ולכן הוספתי לו עוד מאוורר שמוציא אוויר והבעיה חלפה (גם לקחתי אותו לטכנאי והוא בדק את המחשב והוא אמר שאין בעיה בספק או בדיסק קשיח). עכשיו הבעיה חוזרת שוב,הוא עושה ריסטרט כל 3 שעות בערך,ולעיתים גם הוא נכבה בצורה מוזרה (שהמסך היה במצב המתנה,לא היו אורות במחשב,אבל העכבר והמקלדת היו פועלים) ואפשר להפעיל את המחשב רק לאחר ניתוק מהחשמל. חשוב להדגיש שהמחשב נקי מאבק וניקיתי אותו לפני כמה ימים וזה עדיין קורה! הנה תמונה מspeed fan של הטפרטורה אחרי ריסטרט: מה אפשר לעשות? (אם אני לא טועה נגמר לי המקום לעוד מאווררים)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.