עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by lol_minbet,

יש לי לפעמים תקיעות בזמן שאני משחק, המחשב קופא ל2 דקות ואז הכל חוזר. עשיתי בדיקות בOCCT הכל יצא טוב, עשיתי בדיקה בHD TUNE גם יצא בסדר, אבל זה מה שמראה לי בHEALTH TAB החלפתי כבל SATA2 אבל עדיין מראה לי את השגיאה, מה עושים? אני עם לוח אם p67a-ud3 וi2500k אם זה משנה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  2. שלום, יש לי מחשב שאני רוצה להשתמש בו אך ורק כקליינט RDC למחשב עבודה אחר. על המחשב יש התקנה חדשה של WIN7 והסרבר גם הוא WIN7 כרגע יש 3 מחשבים בבית (A,B,C) A (ווינדוס8.1) יכול להתחבר לכולם B (ווינדוס 7) יכול להתחבר לכולם C (ווינדוס 7) יכול להתחבר רק לA הודעת השגיאה שמופיעה היא ניסיתי כמה פתרונות שאמרו ברשת אבל אף אחד מהם לא עזר (כולל חיבור קווי במקום האלחוטי שקיים כרגע)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by גיימרית,

באמצע משחק של HG:L המשחק נסגר ובWindows התקבלה שגיאה: Memory has been exhausted. WTF?

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by daniel123,

קניתי מחשב לפני שנה(הכל חדש חוץ משני הארד דיסקים), לאחר זמן מה פתאום נהיו שגיאות לעיתים רחוקות, פתרתי את הבעיה בכך שנתקתי את אחד הארד דיסקים והבעיה נפתרה אך השגיאה המשיכה לחזור. האם יש דרכים לפתור את הבעיה או שכדאי לשלוח את המחשב לבדיקה בחנות? דבר נוסף ששמתי לב לאחרונה זה כשנכנסתי לביוס לBOOT DEVICE לא ראו את הכונן ה SSD(שנרכש יחד עם המחשב) בו מותקן הווינדוס. תודה לעוזרים.

5. Started by שגיב,

שלום אתמול החלפתי במחשב לוח וזיכרון ועכשיו שניכנסתי לביוס הוא מציג לי הערה שאני נכנס ל ADVENT ואז ל CHIPSET הוא כותב לי setting wrong values in below selections may cause system to malfunction מה לעשות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by avi chezi,

איני מצליח לעשות נקודת שחזור למערכת מביא שגיאה זו ויש לציין שהמחשב אחרי התקנה נקייה שוב של מערכת הפעלה 10 לפני שבועיים ושוב חזר לי אותה שגיאה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by moti30,

המחשב לא מצליח לעשות גיבוי (או ליתר דיוק תמונת מערכת) הודעת שגיאה: 0x81000037. ניסיתי לעשות את ההוראות באתר של ווינדוס ולא עזר כלום.

8. Started by moti30,

המחשב לא מצליח לעשות גיבוי (או ליתר דיוק תמונת מערכת) הודעת שגיאה: 0x81000037. ניסיתי לעשות את ההוראות באתר של ווינדוס ולא עזר כלום.

9. Started by Atlon-Xp,

שחקתי בRA3 המשחק נתקע ולאחר כ3 דק' המשחק יצא לוונדוס והשגאה הבאה הופיעה (לא של המשחק השניה של הכרטיס מסך). לא נתקלתי בשגיאות כאלה ואחרות במהלך החודש האחרון כי רק לפני כמה זמן התקנתי XP. כרטיס מסך Gforce 8800 עדכון הכי אחרון של NVIDIA. תודה רבה [attachment deleted by admin]

10. Started by For3444,

המחשב הינו נייח או נייד? נייח שפת מערכת ההפעלה : עברית/אנגלית. עברית מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 64 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: שאני מדליק את המחשב קופצת לי שגיאה: ובנוסף (הבעיה הזאת התחילה עוד לפני שהייתה לי שגיאה) שאני מדליק את המחשב לדברים לוקח זמן להטען כמו: -למחשב מחובר כרטיס אנטרנט וUSB של סורק נייד אז פעם ישר שהמחשב מגיע למסך העבודה בהדלקתו אז שניהם פעלו ישר עכשיו לוקח להם דקה וחצי בערך עד שזה נכנס לאנטרנט והסורק פועל - אני מנסה להכנס לתוכנות/ תיקיות אבל רק אחרי דקה וחצי בערך (כמו הסורק והאנטנרט) זה נכנס בהדלקת המחשב ממתי התקלה קיימת? בערך שבוע - שבועיים התקלה הראשונה התקלה השנייה מלפני חודש האם בו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by motorishta2,

ערב טוב. כבר כמה פעמים אני מקבל שגיאה בהעברת קבצים שמשקלם עולה על 5 ג'יגה בדרך כלל, עם דיסקים חיצוניים שונים לרבות 2.5, זה כבר הדיסק הקשיח השלישי שאני מחבר על מנת להעתיק סרטים לחברים, ומידי פעם אני מקבל את השגיאה הבאה. אני שולל פגם במערכת ההפעלה כי עברתי לפני שבוע מ-7 ל-8. הפעם מדובר בדיסק חדש לגמרי של Transcend StoreJet 25H3 1T.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by l_messi,

קניתי השבוע SSD חדש והתקנתי ווינדוס והכל וכשאני מפעיל חלק מהמשחקים או תוכנות בעיקר משחקים מופיעה לי השגיאה הזאת אני חייב לציין שזה קורה לי גם במשחקים מקוריים אבל חלק מהמשחקים גם המקוריים וגם הלא כן עובדים לי מה אני צריך לעשות?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. היי, קניתי מחשב נייד Asus VivoBook 15 X510UQ-BQ663, הוא מגיע ללא מערכת הפעלה, המחשב ללא כונן DVD, אני מנסה להתקין לו Windows 7 דרך דיסק און קי, ולאחר ההפעלה של ההתקנה אני מקבל את השגיאה הזאת: ניסיתי כמה פתרונות שראיתי באינטרנט, ושום דבר לא עזר, יש לכם פתרון? תודה מראש.

14. Started by asher323,

יש לי בעיה בהתקנת ווינדוס XP אני רוצה לציין שעל המחשב היה מותקן ווינדוס XP לפני התקנה זו שאני מבצע כרגע אבל יום אחד המחשב פשוט נתן מסך כחול עם הודעת שגיאה ביצעתי במחשב FDISK ופורמט והתחלתי בהתקנה של ווינדוס XP אני מגיע לשלב הזה: ראו תמונה מצורפת..... ואחרי זה הוא אומר לי שהוא לא מזהה את הדיסק הקשיח והאפשרות היחידה היא ללחוץ F3 ליציאה מהתקנת ווינדוס XP. ניסיתי להתקין ווינדוס 98se וזה כן עובד במחשב. כמו כן התקנתי על אותו דיסק קשיח את ווינדוס XP אבל במחשב אחר וזה עבד(במחשב אחר) ניסיתי גם להוסיף או להחליף את הזיכרון וגם זה לא עזר תוכלו להסביר לי מה יכול לגרום לבעיה זו? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 952 צפיות
  15. Started by ShakedB,

שלום, אני מנסה להתקין וינדוס על לפטופ, ומקבל באמצע הההתקנה את השגיאה למעלה ניסיתי עם CLEAN ISO, עם ISO פרוץ, עם התוכנה של הוינדוס עשר, עם התוכנה של וינדוס שבע, עם DOKים בעיקר היו הניסיונות למעט אחד עם דיסק, כל פעם מגיע לשגיאה המייאשת הזאת. הורדתי גם ISO נקי של שבע, והשגיאה עדיין צצה. הדיסק קשיח מפורמט. אשמח לפתרון.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by omri55,

ניסיתי להתקין WIN XP קיבלתי שגיאה בזמן הפורמט. עכשיו אני מנסה עם WIN 7 ואני מקבל את השגיאה the file or directory d:\windows\system32\logfile is corrupt and unreadble.please run the chkdsk utility/ אני ממש נואש אשמח לכל עזרה אפשרית.

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by The-Magician,

אני מנסה לפרוץ פלאפון וזה נותן לי את השגיאה הבאה: http://jpg.co.il/view/510ce46ceca41.jpg/ והמחשב קורס, ואח"כ מבצע הפעלה מחדש ומשחזר את הכל מחשב נייד דואל קור e660 2 גיגה זיכרון מערכת הפעלה windows 7 64 bit מזה?

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  18. עשיתי סריקת וירוסים ושמעתי שאפשר לעשות גם משהו עם CHKDSK אבל איך הוא יבדוק כונן שנעלם?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  19. Started by rafiisak,

שלום. כאמור יש לי מעבד asus p5rd1-vm ואני מקבל שגיאה לאחר שאני מסיים לפרמט שאומרת: ''the disk or cd may be damage'' רציתי לדעת מה עליי לעשות? אמרו לי שאני צריך להחליף מRaid ל IDE בביוס אבל סרקתי את כל הביוס ולא מצאתי help ?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. הפירמוט נופל ועולה מסך שכתוב משהו על: "setup was unable to format the partition the disk may be damaged" ועוד משהו על SCSI... מישהו יודע מה לעשות? תודה לעוזרים מראש עריכה: הצלחתי לפרמט ב-QUICK, כל הזמן ניסיתי לעשות FULL וזה עובד, אני מסתפק בזה. אני קראתי בגוגל כל מיני דברים כדי לסדר את הבעיה וראיתי משהו כמו low level format, הבנתי שזה מסוכן אז אני אסתפק בפירמוט המהיר. אם אין עוד מה להגיד, אפשר לנעול, תודה!

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by elior021,

אהלן חברה יש לי שגיאה במסך הכחול netrcacmxp sys 0X000000D1 מישהו יודע מה זה אומר ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by tood,

היי, המחשב נדלק אך מערכת ההפעלה לא עולה וזו האזהרה שמופיעה לי באיתחול המחשב: warning: system boot fail your system maybe overclok fail or post interrupted, enter setup to load defaule מה מהות השגיאה ומה עושים? תודה

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  23. תודה

24. שלום רב, יש לי מחשב נייד מסוג lenovo twist 230u. מרגע שהפעלתי אותו יש לי בעיות התחברות לאתרים באינטרנט. לעיתים תכופות בעת שאני מכניס כתובת של אתר לדוגמה www.walla.co.il ולוחץ על enter אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להתחבר ל-serever ורק אחרי שאני לוחץ מספר פעמים על refresh או לוחץ try again האתר שאני רוצה להכנס אליו עולה. ישנם פעמים שאין בעיות בכלל ולעיתים אני מוצא את עצמי לוחץ על try again עשר פעמים עד שאני מצליח להתחר לאתר. הנ"ל קורא גם כשאני מחובר עם כבל לאינטרנט וגם במקרים בהם אני משתמש בחיבור אלחוטי wifi. אשמח לקבל עזרה איך להתגבר על התקלה. תודה מראש לכולם. וסוף שבוע נעים.

25. Started by SaSami,

איני מצליח להדליק המחשב , מתקבלת ההודעה הבאה : Reboot and select proper boot device. Or insert boot media in selected boot device and press a key מה עליי לעשות על מנת לתקן המצב ? תודה ..

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים