תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה קטנה יש אפשרות לחבר ללוח אם מסוג asus p4p800 e deluxe אר דיסק sata 2 16bm או אר דיסק sata 1 16mb
-
- 6 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שמעתי שברגע שמכבים את המחשב ורוצים להתעסק עם החומרה בפנים, יש עדיין חשמל סטטי שיכול להזיק לי ואיזשהו רכיב במחשב ויש איזה דרך לנטרל אותו משהו שנקרא Grounding באנגלית אם אני לא טועה יש למישהו מושג איך לעשות את זה? ועד כמה זה באמת חשוב? כל מידע יעזור, תודה
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לפני שאני יחליף סתם ספק כוח שאלה קטנה הספק אמור להיות רותח? כי בימים הראשונים של המחשב הספק היה קר לחלוטין והמחשב היה דלוק 24 שעות ביממה עכשיו יום אחד באמצע משהו המחשב נכבה באופן פתאומי! ומתי שהתקרבתי לאזור של הספק הרגשתי שחם לי ביד שנגעתי באזור הזה נכוותי יכול להיות שאני באמת צריך להחליף ספק?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי בעיה עשיתי פירמוט ואיבדתי את הדיסק התקנה של המדפסת מישהו יכול לתת לי לינק לדריבר להורדה? המדפסת היא lexmark 5200 ועוד דבר אני מנסה לחבר USB של הפלאפון למחשב וזה לא קורה לי את החומרה מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה? (אין לי גייניו לווינדוס)
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני רואה תמיד אפשרות בהגדרות הגרפיקה של משחקים שנקראת VSYNC. הקטע הוא שאני שם משחק על Very high ואז כדי לבדוק שכל ההגדרות באמת על הכי גבוהה (וכדי לשים AA על הכי גבוה) אני רואה שזה לא מסומן. מישהו יכול אולי להסביר מה זה בדיוק? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
1.נראה לי שהמאורר של הספק שלי איטי מידי... איך אני יכול לבדוק את זה?? 2.מידי פעם המחשב שלי עושה ריסטרט.בדקתי בווינדוס והכול בסדר בהגדרות.איפה אני יכול לבדוק עוד? ואולי העיה הזאת קשורה לספק??
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אם יצאו כמה גרסאות חדשות של ביוס האם אנ י צריך להתקין את כולם או רק את החדשה ביותר
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
עם אינטרנט פתוח
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים אחד ישן אבל שמתי בו כרטיס מסך geforce 9500gt, ואחד חדש יחסית שאין בו כרטיס מסך בכלל השאלה שלי זה האם אפשר לקחת את הכרטיס מסך מהמחשב הישן ולשים במחשב הישן. ברמת העיקרון אני יודע שזה אפשרי פשוט הבן אדם שהביא לי את המחשב אמר שאי אפשר לשים במחשב החדש את הכרטיס סך הזה. ובנוסף רציתי לשאול איך הכרטיס מסך הזה ביחס למשחקים שיצאו כמו fifa 2014 וpes 14. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אם יש לי 2 מחשבים ברשת ומחשב אחד מסוגל להריץ משחקים ומחשב אחד ש.. לא כ"כ בלשון המעטה... האם יש אפשרות כלשהי שהמשחק עצמו ירוץ על המחשב החזק, אבל ישוחק על המחשב השני, דרך הרשת?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי את כל הרכיבים באתי להדליק תמחשב לא נדלק. כמובן שחיברתי את כל החוטים של ה-Power והלדים והכל אבל אז ראיתי עוד שני חוטים אפורים על האחד מלא אותיות והשני דברים שהיו קשורים באלקטרוניקה - Ground, 5V ועוד דברים שאיני זוכר כרגע. האם בגלל זה לא נדלק המחשב? מה זה החוטים האלו בכלל? תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אני יכול להרכיב שני harddisks על אותו מחשב האם זה יכול לפגוע במחשב תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה עם הספק כח הוא עושה רעש בלתי נסבל של מין שריקה כזאת.. האם יש דרך להשתיק אותו??????למה אני לא חושב שיש לי מספיק כסף בשביל לקנות חדש אם צריך...?? דרך אגב הספק הוא של 400 ואט וקיבלתי אותו עם המארז.... ??? ??? :-\
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת עם יש אופציה לעשות מקש במקלדת שאני מעביר שירים במדיה פלייר? כמו שלמשל יש למעלה את המקשים של להגביר ולהלמיך דרך המקלדת,אז אותו הדבר לקבוע שתי מקשים של להעביר שיר קדימה ואחורה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר חודשים פירקתי כרטיס קול מהמחשב שלי, לאחר הפירוק, בלי סיבה מובנת, הספק התחיל לאותת לי שהוא מתקרב לסוף ימיו במארז. לפני כשבוע הוא מת סופית (או לפחות כך אני סבור), המחשב לא נדלק יותר... סוף סוף מצאתי זמן לקנות ספק כח חדש, החלפתי אותו בישן, חיברתי הכל בפנים וחיברתי אותו לחשמל - והמחשב לא נדלק! ניסיתי לשחק עם החיבורים האלו של הפאנל הקדמי ללוח אם, חיברתי לפי ההוראות במדריך של הלוח (gigabyte us3l) והפכתי אותם (אני לא באמת יודע איפה הפלוס ואיפה המינוס כשהם לא כתובים...) ושום דבר... רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
חח שאלה שעניינה אותי תמיד... שלי מרעישממש מעט לדעתי זה הדיסק קשיח של המחשב ... עוד שאלה - מה בדרך כלל עושה את הרעש של המחשב ? נ.ב - אם זה לא המקום אשמח שתסבירו לי היכן פותחים נושאים כאלה
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
...לא מודינג, לא שמודינג פשוט רוצה לחבר כרטיס קול ישן, כדי שאני אוכל לחבר את הג'ויסטיק ...הבעיה שלי היא... שאני לא יודע איך להוציא את הלוחות האלו שמאחורי המארז, כדי לפנות מקום ללוח חדש :'( אני לא יודע איך ולא רוצה להסב נזק... אני רגיל במארזים לראות פשוט בורג אחד, מבריגים החוצה, ומוציאים את הכרטיס... ככה זה נראה אצלי... האם אפשר בבקשה עזרה?
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת, האם הצטברות של אבק מזיקה למכשירים חשמליים, כמו טלויזיה,מחשב,ממיר וכו'?. פרט לנזק של התחממות מחשב שיש בו אבק, האם הצטברות אבק יכולה לגרום לנזקים נוספים שלא קשורים לנזק מהתחממות המחשב? האם גם טלויזיה\ממיר מתחממים יותר בגלל האבק? והאם האבק יכול לגרום למכשירים חשמליים בכלל נזק כלשהו?. תודה!
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
תמיד יוצא לי סמל מיתחת לשעון מה זה אומר ? הדבר הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שאלתי פה שאלה בקשר ל: איך מורידים תוכנות שרצות בהתחלה בWINDOWS כמו WINAMP ICQ KAZAA וכו.... מדובר בWINDOWS 2000 בWINDOWS 98 יש אפשרות להיכנס לMSCONFIG ב2000 אין אפשרות כזאת... אבל אני לא מוצא את השאלה הזאת בפורם, גם לאחר החיפוש...
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
דוד שלי רצה לזרוק שני מחשבים של WINDOWS 98 אז הוא יבואי לי אותן אז יש לי שאלה אם אני יוסיף דיסק קשיח לאחד מהם אז אני יוכל להתקין WINDOWS xp תודה מראש..!
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
לא יודע אם זה מתאים לפה אבל לא ידעתי איפה לשאול אני רוצה לדעת אם יש ספק כח בלי מאוורר ככה שהמחשב יהיה שקט ביותר כי אני מתכנן בעתיד על מחשב שקט ואני רוצה שיהיו כמה שפחות מאווררים ובכלל רציתי לדעת כמה זמן מחזיק קירור מים?! יש מצב שאחרי שנתיים או משהו המים התקעו פתאום או לא יודע משהו כזה עד כמה זה בטוח?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
הזמנתי במפרט גם קירור כזה: Freezer 64 Pro (754, 939, AM2 מ-KSP איך אני יכול לוודא שהם שמו את זה בלי לפתוח מארז?
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש איזה אתר איך אני יוכל להכנס לאתר במצב לא מקוון איך אני יכול להכינס לאתר בלי שיהיה לי אינטרנט האתר לא יהיה מעדכן אני רק רוצה לישמור את האתר הזה והשאתר היפעל גם שלא יהיה לי אינטרנט...
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אוקי ככה אני שומע רק שאני מדליק את המחשב יענו בזמן עליית הווינדוס אך ורק מן רעש מההארדיסק כמו ששומעים שהמחשב נכבה אבל הכל פועל טוב וחשוב לציין זה רק בעליית הווינדוס(יענו שהוא עושה את הטעינה הזאת) פעם לא הייתי שומע את זה יש מצב שזה קשור לאחת התוכנות שהתקנתי להאצת המחשב? תודה רבה לכולם!
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-