עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by asinnn,

שמעו עם אין לי חומת אש במחשב אז בקלות אפשר לפרוץ לי ? מה כול האפשרות של בנאדם לפרוץ למחשב ? עם אין לי פוורויל אני יודע שאפשר לשלוח לי קובץ למחשב ואז אני הלחץ על הקובץ ואז יהיה אפשר לפרוץ אז במה בדיוק חומת אש עוזר לא אבנתי עם יש לי חומת אש ובנאדם שולח לי קובץ ואני מאשר תקובץ אז הוא הוא גם פורץ לי לא ? כי במקרה פרצו לדוד שלי למחשב הוא לא יודע איך אבל אותו בנאדם דיבר איתו באיסיקיו והוא לא שלח לו שום קובץ אז מעניין אותי איך הוא פרץ לו כאילו כי אני מאוד מבין במחשבים ... אז כול בנאדם שרוצה לפרוץ לי למחשב הוא חייב לשלוח לי משהו נכון ?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by dude_o,

קניתי מחשב עם מעבד AMD 3000+ 64 ביט, כשהמחשב עולה רשום לי, cpu frequency 200 MHZ ככה זה אמור להיות?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  3. Started by dbx22,

יש לי ג'ויסטיק עם חיבור כזה ומכיוון שהג'ויסטיק ישן אז אין לי חיבור כזה בלוח אם מה לעשות? יש אולי איזה ממיר מהחיבור הזה לUSB? יש לכם אולי הצעות אחרות? תודה

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  4. שלום לכולם. אני צריך לשלוח למישהו את דיסק ההתקנה של ווינדוס 7 דרך גוגל דרייב. (הלך לו הלפטופ ואני צריך לעזור לו להתקין מחדש את הווינדוס - יש לו רשיון חוקי אבל אין לו דיסק) ובגלל שזה בנאדם שלא הכי מבין אני לא רוצה לסבך אותו עם צריבת אימאג'ים. אני רוצה להעתיק את כל הקבצים מהדיסק התקנה שיש לי ולשלוח אותם אליו ככה שהוא רק צריך לגרור את כל הקבצים ולצרוב DVD בצורה רגילה. השאלה שלי היא האם יש בדיסק ההתקנה קבצים מוסתרים או קבצים שלא ניתנים להעתקה? אם אני פשוט מסמן הכל ומעתיק זה יעבוד בסדר? תודה מראש על העזרה.

• 25 תגובות
    • 4k צפיות
  5. היי שיחקתי כבר בהרבה משחקים על המחשב וכמעט כולם עובדים יופי. משחקים בודדים עשו לי בעיות כמו קול שנשמע לא בסדר ואף תקיעה של המחשב. (עד שהורדתי את הsound acceleration בdirectx). לאחרונה הייתה לי בעיה עם משחק שגרם למחשב להיתקע והרבה אחרים ששיחקו באותו משחק לא נתקלו באותה בעיה (Rogue Trooper). שלחתי מייל לתמיכה של המשחק והתומך ישר ידע לומר לי שהבעיה קשורה לsound acceleration בdirectx ושצריך להוריד את זה לbasic. אכן, זה באמת פתר לי את הבעיה. מה שרציתי לשאול זה - מדוע כרטיס הקול גורם למחשב להיתקע במשחקים מסוימים? והאם זאת בעיה של כרטיסים מסוימים? לי יש Creative SoundBlaster Audigy Value. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  6. תראו זה כל הסיפור של הקנייה ועד וסופה אתמול קניתי מחשב נייד חדש דגם LG LM50a מחשב שהשווי שלו הוא 8970 ש''ח קניתי ב 6000 מהספקית כאשר קניתי היה לי מוזר המחיר אמרתי וואלה עיסקה מצויינת עשיתי כאן בכל זאת יש כאן 3000 ש''ח הנחה... טוב אני מגיע הבית שמח מבסוט אני מדליק את המחשב על ידי החשמל פתאום אני רואה נקודות קטנות קטנות קטנות בצע אפור נאמר על רקע לבן לא משו שאני חושב שקשור ליקסל שרוף אלא כתמים כאלה ממש ממש קטנים אפורים שנראים קצבעוניים על המסך שבקשי נראים לעין בכל מקרה לא יחסתי חשיבות חשבתי ככה המחשבים האלה כי בכל זאת המסך דק מאוד וכל המחשב עצמו דק מאוד וקטן מאוד טוב בקיצר שאלתי כאן בעלים עם מחשב LG לא בהכרח מאותו הדגם הם אמרו שהם לא רואים כלום ויש להם מסך חלק בכל מקרה החל…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by sbhtkK7,

יש הבדל בפעולות בהתקנת מערכת הפעלה בנייד ובין שולחני? הנושא דחוף לי,תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by yopser,

ידי נפלה על כמה זיכרונות ורציתי לדעת איך לשלב אותם בצורה הכי טובה באיזה מחשב ישן שיש לי. כרגע יש לי עם המחשב DDR400)2.5( 256MX8 ועכשיו יש לי גם זיכרון של 512 DDR/CL2.5 ועוד שלושה זיכרונות DDR CL2.5 266MHZ 256MB המחשב מריץ וינדוס XP ויש לי 4 סלוטים לזיכרון. אני יודע שלא מומלץ לערבב גדלים שונים של זיכרון וגם שXP קולט עד 1GB או 700ומשהו MB לכן אין טעם להכניס את הכל. מה אתם אומרים? ל

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by RX7,

המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים לבד. אז לקחתי אותו למעבדה. הריצו עליו בדיקה עם תוכנה כל שהי, וזיהתה בעיה במעבד. האם שני זכרונות לא זהים (אחד של ג'יגה ואחד של 256 לא אותו חברה) יכולים לגרום באיזושהי צורה לתקלה במעבד?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  10. Started by almog1620,

היי לכולם. האם כל מעבד 64 סיביות יכול לתמוך ביותר מ-4 ג'יגה ראם??? יש לי מחשב עם מעבד intel core 2 מרובע ליבות משנת 2008 (קצת ישן אבל קיבלתי את המחשב בחינם ). אני רוצה שיהיה לו 8 ג'יגה ראם. כאמור הוא 64 סיביות אבל בכל זאת קצת ישן. האם יוכל להכיל 8 ג'יגה ראם??? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by gab1234,

שלום לכולם... לי יש מחשב שעובד יפה כבר שנתים וחצי...אבל לאחרונה הוא מתחיל להאיט ולזייף . לוח האם - EPoX 8KDA3J מעבד - AMD 3200 זיכרון - 512 של סמסונג. רציתי לדעת איזה זיכרונות אני יכול להוסיף שיהיו הכי חזקים שאפשר והאם לוח האם הזה תומך ב-DDR או רק ב- SDRAM ? האם אני צריך להחליף ספק ? לי יש את המקורי שהגיע עם הקייס שהוא 350 של HEC. אני מודה לכם על התשובות מראש... תודה לכול הגאונים...

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by shlomi8,

יש לי במחשב 4 סטיקים של 256mb ddr 400....עכשיו מה שרציתי לשאול עם אני יחליף שתי סטיקים שלי בשניים של 512 ddr 400 הם יעבדו ביחד? תודה

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  13. אוקי אז ככה בניתי כמה מפרטים וזה ובסוף הגעתי להחלטה שאם אני יקח מעבד טוב וכרטיס מסך בינוני אז יש מצב שירוצו המשחקים טוב מאוד (דרך אגב זה מחשב לגיימר כבד שמשחק משחקים חדשים וכבדים) אוקי אז ככה המעבד שאני רוצה זה intel quad core extreme Q6600 2.4 GHZ והכרטיס מסך שאני רוצה זה CLUB3D 8600GT 512MB OVERCLOCKED EDITION והזכרון שיהיה לי זה 2gb אולי אפילו 4 של corsair 800mhz עכשיו עם מחשב כזה המשחקים ירוצו טוב? אני מדבר למשחקים כמו crysis cod4 bioshock ועוד כמה משחקים חדשים.. כאילו אני מתכוון על ההגדרות הכי גבוהות אם כרטיס כזה ומעבד כזה. אז מה שאני בעצם רוצה שתגידו לי אם זה משתלם לי כאילו אם זה כדאי או שאני יקח 8800GT אבל עם מעבד core 2 duo (6750( והודעה למנהלים אני מצטער אם זה …

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by tzahi20,

שלום קניתי מחשב חדש עם לוח gigabyte h97-m -d3h שקיימים בו חיבורי VGA HDMI ו DVI-D יש לי מסך מחשב LCD ישן עם חיבור VGA בלבד ומסך טלויזיה ישן עם חיבור VGA. אני רוצה לחבר את שניהם למחשב אבל לא מצליח. יציאת ה DVI-D לא תומכת במתאם VGA-DVI ניסיתי לחבר את הטלויזיה עם כבל HDMI-VGA שיש לי וגם לא עובד, הוא לא מזהה את הטלויזיה. מישהו יודע למה ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by lioryoro,

קניתי מחשב חדש והחיבור מסך ללוח אם בא עם DVI ו HDMI החיבור למסך שלי הוא VGA מה הפתרון הטוב ביותר לחבר בניהם אשמח לתגובה מהירה (אני חייב את המחשב דחוף) תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by pk1,

אם אני משנה את סדר חיבורי הIDE במחשב זה ישנה משהו? אני מתכוון למשל להחליף בין הכבל של הHDD לכבל של כונןCD או צורב זה משנה אם על אותו IDE שהיה פעם את הHDD והפלופי יהיה עכשיו משהו אחר? בקיצור אם אני משנה את חיבורי הIDE במחשב, תהיה לי בעיה?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  17. שלום אני מנסה לחבר את החיבורים של כפתור המתח מהמארז ללוח אם לפי ההוראות של הלוח אם: על הכבל במארז יש רק סימון שזה הכבל של המתח אבל אין סימון של - PWRBIN או Ground מסומן רק חץ על הכבל בערך משהוא כזה: האם החץ זה ה-Ground והאם יקרה משהוא אם אני מחבר את אחד מהרבה החיבורים של המתח, ה-LEDS, RESET וכו' הפוך ואז בודק ע"י ניסיון הדלקה?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  18. Started by ori24,

יש לי מחשב שמיועד בעיקר למשחקים וגם לשאר הדברים כמו תוכנות,סרטים וכו'.הדיסק קשיח שלי הוא של 160GB סאטה 2. שמתי בכונן 20GB C , איך כדאי לי לחלק את ה132GB שנשארו בצורה הטובה ביותר? הבנתי שבמשחקים ובכלל שככל שהשטח של הדיסק קשיח הוא גדול יותר אז יש פגיעה בביצועים של המשחקים היות והמחט בדיסק צריכה להסתובב למרחקים גדולים יותר וככה הדיסק קשיח נעשה יותר איטי,ככה שמעתי תקנו אותי אם אני טועה. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  19. שלום לכולם קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש והייתי מעוניין לעקוב אחרי הטמפ שלו כדי לשמור עליו. הייתי מעוניין בחוות דעתכם על הטמפ האם הם סבירות ומה הגבול העליון שאותו לא כדאי לעבור? גם אם אין לכם כוח לענות שוב על שאלה כזאת אשמח אם תוכלו להפנות אותי לכתובת עם תשובה בנושא הנתונים שלי (לפי EVEREST ): AMD 3200 COMPUCASE 6A19 2 FANS 12 CM+ ARTIC SILENCER 64 DFI LANPARTY ULTRA X800GT 2 HDD Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM63 (ATI-I2C 4Ch) Motherboard Name DFI nF4 Series Temperatures: Motherboard 46 °C (115 °F) CPU …

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by asaf556,

האם 67 מעלות לכרטיס מסך אחרי גלישה באינטרנט זה מסוכן יכול לגרום נזק או לא נורא ואם נורא מה עושים הכרטיס מסך הוא 7300 gs

21. Started by the_saint,

רציתי לדעת אם אני יכול להפעיל את היציאת טלויזה ביחד עם המסך מחשב.. כלומר...שבזמן שהטלויזה עובדת שגם המסך יעבוד

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by haimvrt,

מה זה הצהוב הזה שיש על הכרטיס המסך:

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  23. שלום. יש לי כרטיס מסך PCI רגיל ישן של ATI 9250 שכולל DVI ויציאה כחולה רגילה וS-VIDEO. השאלה שלי האם הוא ייפעל על לוח מהלוחות החדשים? כלומר נגיד הלוח הזה: P31-S3L שהוא בלי כרטיס מובנה עם הכרטיס מסך הזה יעבוד? התצוגה תועבר אוטומטית לכרטיס מסך הזה כשאני ייחבר אותו? פשוט ניצלנו את כול התקציב הזעום במיוחד למחשב וזה מחשב לילדות ולא לביצועים של משחקים, אינטרנט וכאלה אבל צריך שיהיה לו אפשרות שידרוג, זה לא קשור אבל בכול מקרה השאלה היא אך ורק כזאת. יעבוד הכרטיס מסך PCI רגיל על הלוח הנ"ל שציינתי?[br]פורסם בתאריך: 8.12.2007 בשעה 12:25:43 חייב עזרה דיי דחופה, מיצטער על ההקפצה, אין לי זמן לשלוח ה"פ למנהלים אני חוזר מחר לבסיס, רק תשובה חד משמעית של כן או לא וזהו,תודה מראש ואני מיצטער,…

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  24. Started by ffooxx,

בכרטיס הקול יש שלושה יציאות אחת רמקול השנייה לרמקולים למה השלישית משמשת והאם אפשר בבקשה את השם המקצועי של כל יציאה ויציאה תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by redman,

אז ככה היום הלכתי לחנות מחשבים שממנה קניתי תמחשב אמרתי להם שיש לי בעיה במשחקים שאני לא יכול להגביר תגרפיקה בכרטיס מסך כי המשחקים מתחילים להיתקע אז הם אמרו לי כי הכרטיס חלש ואני בקושי מנצל 10 אחוז מהמעבד שלי עם הכרטיס הזה ויש לי Gforce FX5700 LE 256 MB אז מעניין אותי לדעת איזה כרטיס כידי לי לקנות כידי שאני יוכל להישתולל עם הגרפיקה במשחקים הסכום של הכסף לא משנה לי כי עם אני כבר יקנה אז זה יהיה עוד כמה חודשים ואני רוצה תהכי תותח בחנות המליצו לי לקנות radeon במקום geforce וגם מעניין אותי בכמה הכרטיס שיש לי פחות טוב מה טי אי 4200 ועוד שאלה על לוחות אם יש לי intel rocklake 865perl העם זה נחשב לוח טוב וגם מה אומר ה 865 וה 785 מה שאני יודעה שאמרו שה785 יותר טוב למשחקים רק במה ? ו…

• 8 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים