תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי מאחורי המחשב חוט של אנטנה... או של כבלים אני לא בדיוק יודע.. השאלה שלי האם אני יכול לעשות שימוש בזה מבלי לקנות כרטיס טלויזיה? יענו רק לראות ערוצים 22 ו 11 ? במקרה שיש רק אנטנה או במקרה שיש כבלים לראות את הערוצים? תודה לעוזרים !!!!
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אהלן, ניתקלתי לאחרונה בכ.קול הנ"ל: Creative Sound Blaster Z השאלה שלי היא איך הולכים החיבורים לרמקולים נניח מהסוג הזה: Microlab SOLO 3C 2.0 לקבלת הצליל האיכותי ביותר? האם יש הבדל בין חיבור שכזה לחיבור לכ.קול בלוח אם מובנה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי חיבורי רמקולים מאחורי הקופסא אחד ירוק, אחד כחול. עכשיו רק הירוק מפעיל מוזיקה והכחול לא עושה שום דבר. ויש אותו ציור כמו של הירוק - של רמקולים. עכשיו השאלות - למה לא פועל לי החיבור השני? כלומר הוא לא מפעיל מוזיקה. האם הוא מיועד למשהו אחר? אם לא, למה הוא לא עובד ? אודה לכם מאוד אם תעזרו, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם ההרדיסק והצורב מחוברים כמו שצריך ההרדיסק שלי מחובר דרך כבל דק שעליו כתוב ATA והצורב דרך כבל IDE האם זה בסדר ? ובביוס מה אני אמור לשים ? IDE, AHCI, RAID (קיבלתי צורב אחר של חברת NEC אבל עדין הוא לא מתקין לי שום דבר חוץ מהדיסק של הדריוורים של המחשב) וגם מתי שאני ניכנס לבדוק את החומרה במחשב שלי במנהל התקנים ואז ל IDE ATA Controlles אז אם מה שבדקתי נכון זה מראה לי את ההרדסיק והצורב ב Primary IDE CHannel תודה על העזרה (יש איזה שהוא דרך לאפס את הביוס ?להחזיר אותו להגדרות שהיו לי לפני?)
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
יש לי רק כונן C-(200gb) אני רוצה לחלק אותו ל2 ולעשות שבכונן C יהיה 10 ג'יגה ו ב D (החדש) 190 ג'יגה אני רוצה לעשות את זה ללא התקנה חדשה של הווינדוס..אני יודע שאפשר לעשות אבל שחכתי איך.. בבקשה תעזרו זה דחוף
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה SpeedFan כדי לראות קצת את מצב הטמפ' בכללי ... עכשיו רשום לי איפשהו 71C לא ממש הבנתי מזה ? הנה תמונה: http://www.2send.us/uploads/3563f52a98.JPG יש איזו בעיה או משהו?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ברשותי נייד של hp pavilion 6200 CTO, לאחר בדיקת הכונן הקשיח במאמץ הטמפ' של הכונן עלתה עד 54 מעלות ונשארה שם. לאחר מודינג קטן באזור הכונן הקשיח הטמפ' במאמץ מגיעות ל-46 מעלות במאמץ, האם הטמפרטורה החדשה נורמלית, לשמירה על אורך חיי הכונן? הדאגה נובעת מכך שבמחשב הנייח שברשותי הטמפ' נמוכות משמעותית ומגיעות מקסימום ל-40 מעלות במאמץ. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
בדקתי באמצעות התוכנה EVEREST את החום במחשב ואני רואה שהמעבד הגיע ל: CPU 67 °C (153 °F) וכל שאר הדברים על טמפרטורה טובה Motherboard 40 °C (104 °F) Aux 35 °C (95 ° F) HDD 42 °C (108 °F) המחשב שלי AMD Athlon 2400+ האם זה נורמלי חום כזה במעבד? עוד משהו הוא גם נתקע אחרי כמה זמן
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
על איזה טמפ' )בערך לפחות)הכרטיס leadtek winfast 8800gts tdh 320mb אמור לעבוד במצב רגיל כשרק ווינדוס ויסטה פועל? המפרט: DualCore Intel Core 2 Duo E6420, 2133 MHz asus P5B socket LGA775 kingston 2G 667mhz WDC 2500 sweex 650v מארז עם מאוורר אחד של 12 אניץ' windows vista 32bit ניסיתי להוריד את הn tune של נוידיה והוא לא עובד .וגם התוכנה שבאה עם הכרטיס לא פועלת בויסטה. תודה לעוזרים. הטמפ' הנוכחית שלו : GPU:73 GPU diode:83 GPU ambient:64 GPU memory:73 GPU cooling fan 1678 RPM 63%
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום אחותי קיבלתי עם המחשב הניד שקנתה ראוטר ועכשיו(אחרי חצי שנה) אני רוצה לחבר אותו אבל הבעיה שאני לא מוצא את הכבל חשמל שלו מישהו יודע איפו אני יכול להסיג כבל חשמל לראוטר אם בכלל?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קראתי בפורום אחד את המדריך הבא: בדרך כלל כשאני מפעיל את המחשב אני שומע שתי ציפצופים אז חשבתי, נוו זה בטח ביגלל שיש לי מעבד Dual Core אבל היום, הפעלתי את המחשב והוא עשה לי ציפצופים של אמבולנס! אז רציתי לשאול אם המדריך הזה ביכלל נכון ומה המשמעות של זה שהוא עושה לי שתי ציפצופים ולפעמים ציפצופי אמבולנס מחכה לתשובה, powerUp
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן של 250GB 16Mb ושמתי לב לשני דגמים שמעניינים אותי ואני רוצה לדעת את ההבדל בניהם. אחד הוא SATA2 והשני Ultra ATA/100. מה יותר טוב מבין השניים? ומה ההבדל? תודה
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום! היום אפשר להגיד "שלקחתי " והיה כתוב עליה pc 100 מה זה אומר? ועל הכרטיס זיכרון שלי רשום 133 pc אני יוכל להכניס את זה למחשב? תודה רבה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 842 צפיות
-
-
רציתי רק לדעת עם הכרטיס הזה טוב כמו כל שאר כרטיסי ה7800GTX FORSA PCI-E FX7800GTX 256MB VIVO RETAIL NVIDIA Powered by GeForce 7800GTX GPU 0.11 micron process technology PCI-Express x16 interface support 24 Pixels/Clock Rendering Pipeline 400MHz RAMDACs support 2048x1536 resolution at 85Hz Highest DVI output up to 1900x1200 resolution Integrated full MPEG encode and decode support Integrated NTSC & PAL TV encoder output up to 1024x768 resolution Integrated HDTV encoder provides world-class HDTV-out functionality up to 1920x1080i resolutions more-» ואתר הבית שלו הוא www.geniman.com.hk/geforce7800gtx_pcie.htm תודה מראש על התגובות (השאלה הזאת פשוט באה בגלל שמצאתי לו מחי…
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני רוכש עכשיו כרטיס מסך : x1900xt ויש לו 2 יציאות DVI אך אין יציאות VGA רגילות המסך שלי הוא CRT ואני לא מתכוון להחליף אותו. האם יש דרך לחבר כרטיס מסך שתומך רק ב - DVI למסך שתומך רק ביציאה אנלוגית רגילה? ואם כן כמה בערך עולה המתאם הזה? תודה,
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי לוח שתומך בכרטיס מסך AGP X4 רציתי לדעת אם אני יתקין עליו AGP X8 האם הוא יעבוד והאם יכול לגרום נזק לכרטיס או ללוח. הלוח הוא מסוג: ABIT BE7
-
- 5 תגובות
- 522 צפיות
-
-
זה נורמלי אם כל פעולה שאני עושה גורמת לחימום של כרטיס המסך? פעולות כמו גלישה באינטרנט, ציפייה בסרטים ושימוש בתוכנות שונות.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שעבד בסדר עד לא מזמן ופתאום הכרטיס מסך הפסיק לשדר לו משום מה.. בדקתי את הכרטיס במחשב אחר והוא עובד וגם בדקתי את המחשב עם כרטיס אחר וזה גם עבד. כאילו המחשב והכרטיס עשו ברוגז.. (זכור לי שהוצאתי את הבטריה מהלוח אם אז הוא איפס את ההגדרות של הביוס, אם זה יכול להיות קשור..) וגם עוד שאלה ברשותכם.. אם יש לי מחשב עם לוח אם ישן ו768 מגה זיכרון ומחשב עם לוח הרבה יותר חדש עם 512 באיזה עדיף להשתמש? אם תוכלו להגיד לי איך הלוח משפיע על הביצועים של המחשב אני אשמח. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה נכון שכרטיס מסך מובנה (במקרה הזה מדובר על ג'יפורס 6100) מתקשה להריץ משחקים (אפילו ישנים כמו קאונטר סטרייק 1.6) ואף יכול לגרום ליציאה אקראית ממשחקים ואף למסך כחול?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני איזה חודש ככה בערך הייתה לי בעיה עם הכרטיס מסך ככה זה התחיל אני מדליק תמחשב וכל המסך מבולגן בלאגן כל המספרים וכל מה שכתוב שם בהתחלה..שעולה הוינדוס כולו מרוח שאני מזיז תעכבר נהיה כזה קווים לפי הכיוון שלו בשביל שהכל יעבוד כרגיל ההיתי צריך לעשות ריסט דרך הוינדוס ואז זה היה עולה חלק ובלי בלאגן עשיתי פורמט וזה לא עזר (חשבתי יש בעיה בוינדוס לא ידעתי מה לעשות זה הדרך היחידה שחשבתי) אחרי הכל עכשיו זה פתאום הפסיק לעשות לי תצבעים האלה שני מפעיל תמחשב לאחר שהוא יושן איזה כמה שעות טטובות אבל משחקים כמו gta4 maxpayne 1 virtul cap ועוד כמה שעבדו אצלי בעבר נתקעים לי שהמשחק מתחיל לפעול ואני חושב שהכרטיס מסך הולך למות עוד כמה ימים יש לי Gforce 2 64MB MX400 p3 450MH 256Sdram
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
היי חבר'ס יש לי בעיה שנראה לי היא מתאימה לפה (אם לא אשמח אם תפנו אותי לפורום הנכון ). יש לי ברשותי quad 6600 עם 2gb זיכרון ו 8800 gts 320 משום מה במשחקים מסויימים יש לי צניחה של fps מאוד גדולה שגורמים ל"קטיעה" למאית השניה ,לפעמים זה לא מורגש אבל תאמת זה די מציק (לא מדובר במשחקים כבדים במיוחד בד"כ bioshock ודומיהם ) , הורדתי את כל הדריברים העדכניים ולמרות זאת שום שיפור בבעיה . ממה זה לדעתכם נובע ? אשמח לתגובות המומחים
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אוקי נשרף לי הכרטיס מסך, לא בעקבות אוברקלוק או משהו, פשוט הספק לדעתי שרף אותו, בכניסה של החשמל לכרטיס רואים פין אחד שרוף לגמרי, אני מניח שזה הספק ששרף אותו. אבל בכל מקרה, החלפתי קירור על הכרטיס מסך, שמתי Arcting Cooling rev 3, השאלה היא אם אני יכול להחליף את הכרטיס מסך בחנות? או שזהו? שרוף ואי אפשר לעשות כלום? דבר שלישי, נגיד ואני מחבר את הקירור הישן, מאיפה אני יכול להשיג את הדברים השחורים הקטנים האלה לחבר את הכרטיס מסך למאורר? כדי שאני אגיד להם שלא החלפתי קירור, ואז אולי יש מצב שיחליפו לי. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אז ככה:היה לי לפני כמה זמן מסך מאג דגם 770V וקניתי כרטיס מסך של INNO גיפורס 2 עם 64 מגה זכרון.אבל משום מה הם לא הסתדרו ביחד או שזה המחשב שלי גם יכול להיות.כל פעם שההרד דיסק שלי עבד או הזזתי את העכבר על פני שולחן העבודה היו רצים לי כאלה פסים מלמעלה למטה דבר מעצבן מאוד מה שניסיתי לעשות לא עזר חבל על הזמן.לאחר כמה זמן החזרתי לחנות את הכרטיס מסך. לאחרונה קניתי מסך PROVIEW שטוח חדש והוא מעולה שאלתי היא:אם אני אקנה את אותו כרטיס מסך עכשיו הוא יעבוד נורמלי לפי דעתכם? האם זה אולי המחשב שלי שלא מסתדר עם כרטיס המסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של CREATIVE איך אני מחבר אותו? תודה
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה לקנות לוח אם חדש . עכשיו בלוח אם שיש לי עכשיו יש לי כרטיס קול onboard אז זאת אומרת שאם אני קונה לוח אם חדש אני צריך גם לקנות כרטיס קול ?
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-