עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש. האם הגיוני שקיבלתי מחשב חדש והחנות (KSP) אומרת שאין שום ברגים וחלקים עודפים? (יש בסך הכל 4 ברגים שקשורים ללוח אם, אין בכלל חוטים, אין בכלל קופסא של המאוורר וכו'). בחנות אומרים שהם השתמשו בכל החלקים. מהסתכלות ביוטיוב זה נראה ממש לא נכון. לדוגמה דקה 17:00: נשארו די הרבה ברגים. אני מצרף את המפרט:

2. כמו שחלקכם יודעים, רכשתי מחשב שנפל במשלוח ולכן הוחזר לחנות. המצב כרגע הוא שיש לי SSD שנקנה ממקום אחר עם מערכת הפעלה וכל התוכנות שאני צריך ועם הדרייברים של המחשב הקודם. הזמנתי היום מחשב חדש. המעבד אותו מעבד אך שאר החלקים שונים (לוח אם של ASUS במקום ג'יגהבייט וכו'). האם יש לי דרך פשוטה למחוק את הדרייברים הקודמים ולהתקין את החדשים או שעדיף כדי לא ליצור בעיות עתידיות לפרמט את הכונן ולהתקין הכל מחדש?

3. שלום לכולם, השאלה בכותרת,מצרף לינק למוצר,ואת המפרט של המחשב הענתיקה שלי תודה מראש ואחלה שבת לכולם https://he.aliexpress.com/item/1005005967113022.html?spm=a2g0o.cart.0.0.43d05c6eXP4GvS&mp=1&gatewayAdapt=glo2isr

4. Started by arnontl,

ברשותי לפטופ שבו מותקנת מערכת הפעלה חלונות 10 ללא רשיון. האם ניתן לרכוש באי ביי קוד מוצר לחלונות 10 שיתפוס גם על מערכת ההפעלה שכבר מותקנת אצלי? ובכך להפוך אותה למערכת הפעלה חוקית ומאושרת? תודה על התשובה.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Kevin Kizu Zubareff,

אחרי שהתקנתי לפתע נתקע על מסך התחלתי של ביוס שאומר מה מחובר למחשב, רשום להיכנס למערכת F1 לא משנה כמה אלחץ לא עובד.. המקלדת אגב כן עובדת, יש תגובה ל del, ctl, alt.. גם אחרי שהסרתי את הכרטיס מסך הבעיה לא נפתרה, האם יש פתרון למישהו?

6. חיברתי למארז כונן בגודל 6 גיגה"צ המחשב מודיע כי זיהה חומרה חדשה ובמנהל התקנים מופיע לי הדיסק אבל בקונטרול פאנל איננו מופיע (רק הכוננים הקבועים מופיעים) הדיסק מחובר כ מאסטר והוא תקין אותה תופעה מופיע גם במחשב שני ב DISK MANAGMENT גם אינו מופיע .ניסיתי לחבר כונן קשיח אחר בגודל 4 גיג"ה -אותו דבר גם ב PARTITION MAGIC אינו מופיע מוזר שכן במנהל התקנים הכונן מזוהה בדיוק (שם+גודל) תודה מה עושים?

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  7. שלום חברים יקרים, בתור חובב מושבע של מעבדי AMD ולאחר 6 שנים של הנאה עם מעבד אטלון כפול ליבה בתדר Z2.1GH הגיעה הזמן להשתדרג , רכשתי מעבד החזק והכי חדיש של החברה "[]AMD FX-Series 8350 " שלפי הנתונים שלו , זהו המעבד הטוב ביותר שקיים שניתן לקנות היום , 8 ליבות בתדר של 4GHZ, ודיסק קשיח של סייגט SATA 3 בנפח 1T ... ( אני אומר שלום יפה להארדיסק 500 גי'גה של מקסטור בחיבור הIDE שלו ) וזיכרונות 8 גי'גה של קרוסייר בתדר 1600 ( אני לא מכיר את החברה הזאת .. אבל הבנתי שהיא איכותית . הכל טוב ויפה עד שהגעתי לבחירת לוח האם, ניתן לרכוש 3 לוחות עבור הסוקט של המעבד הזה , 1 של אסוס, ו2 של ג'יגבייט את הלוח של אסוס פסלתי לפני הכל , ונשארתי עם הג'יבייט הנוטרים , לקחתי את הדגם הפשוט יחסית בעלות של…

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. שלום לכולם, המסך לא מציג כלום, מסך שחור, לא ברור לי מה הבעיה, שום דבר לא עולה... חברתי עכבר, מקלדת וכבל מהמסך למחשב DP (וכמובן חשמל) מה אני מפספס?

9. אני אנימטורית ועוסקת בתלת מימד, לקחתי שלשום את המחשב מהחנות (לא הרכבתי אותו לבד) ויש איתו כל מיני בעיות. אשמח גם לתשובה חלקית, לכל טיפ ועצה!! :-[ 1. הבעיה הראשונה נוגעת לטמפרטורה: ה-cpu נע בין 48-51 וה-system בין 49-52 גם כשאני לא מבצעת פעולות שדורשות משאבים. הנתונים האלו הם לפי התוכנה שהגיעה עם הלוח אם-"USUS-AI SUITE" לפני כמה דקות המחשב איתחל את עצמו, אני לא יודעת אם הייתה התראה לפני כן ( כי יצאתי מהחדר לדקה.) errors שניתקלתי בהם: א. "microsoft visual c++ runtime library !runtime error Program: c:/program Files (x R6025 -pure virtual call לפי מה שהבנתי, זאת בעיה שקשורה לזמן ריצה ואפשר לראות אותה עם היישום DebugBreak אבל אני לא יודעת מה זה אומר בדיוק.. ב.…

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by itai666,

שלום חברים וחג שמח! אז ככה יש לי jbl charge ואני מנסה לחבר אותו ללפטופ שלי (samsung r540) משהו שכבר עשיתי בעבר לא ממזמן עשיתי שינמוך לwindows 7 (היה לי windows 10) ואני חושב שאחרי המכשיר כבר לא מתחבר חזרתי חזרה לwindows 10 ועדיין עושה את אותה הבעיה רק במראה טיפה שונה המחשב מזהה את המכשיר ואחרי התקנת דרייבר כלשהו הוא רושם jbl charge paird אבל הרמקול עדיין מהבהב כאילו כלום לא קרה ניסיתי הכל שינוי לאוטומט בservice,התקנה מחדש של דרייברים של הbluetooth -כל מה שיש לגוגל להציע ואני עדיין לא מבין את הבעיה האם יש למישהו פתרון\רעיון? תודה!

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. שלום, רכשתי רמקול blutooth מסוג anker. אני מצליח להתחבר לסלולרי אך לא למחשה הנייד asus מע. הפעלה win 10. הפעלתי את האפשרות blutooth ובסרגל המשימות מופיע הצלם הכחול. מישהו נתקל בבעיה דומה? אפשר להציע לי איך להפעיל את הרמקולים ב asus ? תודה

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  12. Started by bah10,

יש כרטיס קול AUDIGY עם רמקולים 5.1 שכולם תקינים כולל הסנטר. אני יודע שכמעט שום דבר היום לא תומך ב5.1, חוץ מDVD אבל כשהפעלתי סרט DVD הרמקול סנטר עדיין לא עבד. יש לי את הרמקולים כבר 4 חודשים ואף פעם לא נהנתי מצליל 5.1 אלא רק 4.1, הסנטר החליט לשנות תפקיד - > לעציץ! אה, עוד דבר, חיברתי כבל דיגיטלי מהכונן DVD לכ.קול (SPIDF) אבל גם זה לא עזר. סרט DVD עדיין שומעים רק ב4.1. ב4 חודשים האלה הצלחתי לשמוע רק פעם אחת בכל הרמקולים, זה היה באיזה משחק (UT). מה אפשר לעשות אם בכלל?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. טוווווווו ארוך,זה התחיל באמצע הלילה כשהמחשב היה כבוי,ומאז לא מפסיק,רק כיבוי מפסק הרמקול מפסיק את הטווווווו הזה. מה הגורם ומה ניתן לעשות,תודה.

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  14. שלום רב: בעת בדיקת הרמקולים (T-008 GPT, תצורת 2.1, מיועדים להגדרה כסטריאו) דרך הדרייבר של כרטיס הקול המובנה בלוח האם של המחשב של אמי, נוכחתי לשים לכך, שהרמקול הימני וכן הסאב וופר לא עובדים, ורק הרמקול השמאלי עובד. מה הסיבה לבעייה? האם יש צורך להחליף רמקולים?

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by roalush,

אני מחבר את המחשב למערכת סטראו דרך כניסת AUX הבעיה היא שהרמקול הימני לא עובד. אם אני "משחק" עם החיבור לכרטיס קול אז הוא חוזר לפעול לכמה שניות. בחיבור ליציאה הקדמית אין בעיה. משיטוט בפורומים ראיתי שממליצים על תרסיס מגעים אבל בשום פורום לא ראיתי מישהו שניסה וזה עבד. השאלה שלי היא האם כדאי לקנות את התרסיס, ובאופן כללי האם ברוב המקרים זאת באמת בעיה במגעים? פתרון אחר שראיתי והצלחתי ליישם הוא להגדיר את כרטיס הקול לסראונד ולחבר את הכבל לכניסה אחרת - במקרה הזה לאיפה עדיף לחבר לסנטר/סאב או לרמקולים אחוריים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by pergola,

קניתי את הרמקולים X530.. והרמקול סנטר שלי בבדיקה של התוכנה של הכרטיס קול.. לא משמיע צליל. הוא פשוט לא עובד.. איך אפשר לדעת אם הבעיה ברמקול, או שזאת בעיה שאפשר לסדר?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  17. הרמקול השמאלי שלי עושה צליל "בזזז" - מזכיר קצת אפקט של קליפ (דיסטורשן), למוסיקאים בינינו - אבל לא כל הזמן, וגם לא כל זמן שמנוגן משהו. אני חושב שזה תדרים מסויימים בווליום מסויים (מינימום), מה שגורם לצליל הזה. יכול להיות שזה רכיב פנימי שרועד בגלל התנודה של גלי הקול, אבל זאת רק השערה. רעיונות כלשהם לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  18. Started by brum,

אהלן. קיבלתי רמקולים למחשב בחיבור USB - לא ידעתי שיש דבר כזה. הכל מחובר, הרמקולים זוהו ואין לי סאונד. לפני שתתנו לי עצה רציתי גם לדעת האם לכרטיס הקול במחשב עדיין יש משמעות כי הרמקולים בכלל לא מחוברים אליו. תודה.

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by regevk.80,

שלום לכולם , אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב שישמשו אותי גם למוזיקה וגם לגיימינג. חשוב לי גם העוצמה עם צליל נקי. חשבתי על אלו : Edifier R1855DB 2.0 למישהו יש ניסיון איתם? האם יש לכם המלצה טובה?

• 0 תגובות
    • 377 צפיות
  20. Started by SushLohet,

היי חברים , לא יודע אם מישהו נתקל בבעיה כזאת ואשמח לדעת אם יש פיתרון . יש לי לוח ASUS ROG STRIX Z390-E ורמקולים אומנם ישנים של Creative מסוג I Trigue 5600 אבל תקינים בוודאות. אני לא מצליח לשמוע את הרמקולים האחוריים . נראה כאילו החיבור השחור והכתום מזוהיים עלידי הדרייבר אבל פשוט מסרבים לנגן.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום לכולם. יש לי לוח אם ab9 pro (כרטיס קול 7.1 onboard) ורמקולים x-530 . מערכת הפעלה vista 32 . בעיה ראשונה, אחד הרמקולים האחוריים לא מנגן. בעיה שניה, הרמקול האחורי השני והסנטר מתחלפים, לוחצים בבדיקה של הרמקולים על ניגון של הסנטר והאחורי מנגן ולהפך. בדקתי את החיבורים, נראה תקין. (קשה לטעות עם הצבעים) למישהו יש מושג מה מקור הבעיה, חומרה? ואם כן איזה חלק, MB או רמקולים.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  22. Started by shaithebest,

שבת שלום חברים וחג שמח לאחר התקנה של כרטיס קול PCI של SOUND BLASTER הרמקולים הם של CREATIVE 5.1 ווינדוס XP מה שקורה זה ששומעים רק ב2 רמקולים מתוך ה5 שמחוברים. שמעו בהם טוב בעבר אני עובר על כל ההגדרות של הכרטיס קול וזה על 5.1 ושעושים בדיקת שמע אז הוא כן מראה שהרמקולים עובדים כל החמישה אבל שאני מנגן שיר רגיל שומעים רק ב2 אני לא מבין מה הבעיה אני שולל לגמרי את העובדה שצריך לקנות רמקולים חדשים בגלל שבדיקת השמע מראה שכל הרמקולים מגיבים תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  23. התקנתי את win 7, הרמקולים מסרבים להשמיע קול כאשר אני מחבר אותם למחשב אחר הם עובדים כאשר אני מחבר אוזניות ל win 7 יש קול אחרי המון נסיונות, הגדרת הרמקולים 2.1 כאוזניות גרמו להם לפעול

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by zahipan,

חיברתי את הרמקולים למחשב באמצעות הכבל המצורף והפעלתי סרטון ביוטיוב, אבל הם לא עובדים. בבדיקה שעשיתי בדרייבר "Realtek hd" כל הרמקולים משמיעים צליל בצורה תקינה. ניסיתי לחבר את הרמקולים למחשב באמצעות כבל AUX ולהפעיל שיר ביוטיוב והרמקולים עובדים נהדר. מה עושים כדי לגרום לרמקולים לעבוד? או שאולי פשוט להשאיר את זה ככה עם הכבל AUX? תודה.

25. Started by nattyk212,

שלום קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה עם הרמקולים לא יודע אם זו ממש בעיה- הרמקולים האחוריים+הסנטר לא עובדים. טכנית הם כן עובדים אם אני מחבר אותם במקום הקידמיים או אפילו מנסה לשים שיר עם הפלפון ולא המחשב. בתוכנה של הכרטיס קול כיוונתי ל5.1 וזה גם לא עזר גם שאני עושה בדיקות קול בתוכנה של הכרטיס לא שומעים את האחוריים בקיצור איך אני מפעיל את כל המערכת? כמו שבסרטים הקולות רקע מאחורה הצליל מקדימה וכל זה... תודה לעזורים, מקווה שהבנתם מה אני רוצה ><

דיונים חדשים בפורומים