תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום שמתי לב שכשהמחשב שלי חוטף מכה (בטעות מהכסא) או זעזוע, הוא עושה ריסט אוטומטי. האם זה תקין? אולי מערכת הגנה או משהו? אשמח לדעת לוח אם: אסוס MAXIMUS VI HERO http://www.asus.com/Motherboards/MAXIMUS_VI_HERO/
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי איזה 5 דקות של משחק, בשלב הראשון של הקריירה, המחשב פתאום עושה ריסטרט בלי שום הודעה מוקדמת. ניסיתי לשנות את הצבעים ל-16 ביט והבעיה עדיין נשארה. לא מצאתי שום פאץ' למשחק, ועידכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך לאחרונים שקיימים. אשמח אם תוכלו לעזור לי, זה נורא מעצבן..
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לפי המינידאמפ: Probably caused by : ati2dvag.dll ( ati2dvag!DrvBitBlt+2a3a ) אבל הסרתי את הדרייבר (לחלוטין, עם DRIVER CLEANER), והתקנתי דרייבר עדכני יותר הסרתי גם את ה ACDSEE והתקנתי מחדש הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, לפני זה הכל היה בסדר עם ה-ACDSEE חשוב לציין שבכלל ה ACDSEE המקולל הזה עושה לי בעיות בזמן האחרון, לוקח לו מאה שנה לטעון תיקיות, לפעמים הוא תופס עשרות משאבים מהמעבד ונתקע לגמרי לא יודע מה הולך איתו... איך אני יכול לחזור למצב הקודם? הACDSEE עד לפני כמה שבועות עבד לי פיקס! תודה רבה...
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה דחוף יש לי בעיה שהמחשב עושה לעצמו ריסט בזמן שאני עובד במיוחד מתי שיש לי עומס של תוכנות והוא גם נתקע הרבה והריסט הוא פשוט כאילו ניתקת את המחשב מהחשמל וחיברת והפעלת אותו שוב תוך חצי שניה זה ממש מעצבן הולכים לי כל מה שהתקדמתי במשחקים ועבודות והרבה דברים. ניסיתי להתקין מחדש ווינדוס לסרוק עם פנדה 2005 מעודכן וADAWARE שלא מצאו כלום שניהם ואין שום דבר לא עוזר אז מן הסתם נראה לי שהבעיה היא בחומרה ולא בתוכנה. יש לי Asus P4S800D Intel Pentium 4 1.7 GHz (משהו ישן) שני 256MB 333MHz (סה"כ 512MB) Gainward GeForce FX 5200 128MB וכרטיס טלויזיה LifeView FlyTV Platinum תעזרו לי בבקשה!!!
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ברכות, לפני כשלושה ימים באמצע משחק המחשב ביצע ריסט לעצמו. אם נכנסים לפרטים, תחילה המסך נכנס ל-Safe Mode (כמו במצב של Standby), אור הסידירום נדלק "כאילו" הוא קורא, ואחרי בערך 6-7 שניות המחשב עושה ריסט. אחרי הריסט קולות של סירנה נשמעים הנפסקים רק בכיבוי של המחשב. תחילה חשבתי שמדובר במצב שקורה רק במשחקים, אחרי כן נתגלה לי שהבעיה חוזרת בכל מצב של עבודה "קשה" - כלומר צפיית סרט, עשיית Benchmarks וכו'. למעשה הדבר היחיד שאני יכול לעשות הוא לגלוש... כמה דברים שכדאי לדעת לפני שמפעילים את התאים: -המחשב עובד מצויין כבר הרבה זמן. -לא הייתה איזה פעולה חשובה שקדמה לבעיה (אממ, האמת שניסיתי להתקין משחק והמחשב קרס, אבל חוץ מזה כלום) -מדובר בבעיה בחומרה 100%. על המחשב עומדים לי שני גיר…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
רציתי לשאול אם במידה והמחשב מרסט ולא מייצר קובץ MINI DUMP, האם הדבר אומר שהמעבד מתחמם בוודאות? מדובר על פרסקוט שמגיע ל73 מעלות במאמץ. עבר ריענון משחה טרמית + ניקיון אבק יסודי. תודה מראש, סופ"ש נעים.
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
ערב טוב השאלה שלי היא כזו:האם כשהמחשב נתקע,הכוונה אני מוציא אותו לריסט דרך הווינדוז והוא לא מתרסט,אין לי מושג למה זה קורה,אפשר אם זה קורה פעם ב לעשות את הריסט דרך הכפתור במחשב?זה פוגע במחשב עצמו?כי למשל בשבוע שעבר או השבוע אני לא זוכר,כנראה ששבוע שעבר כי השבוע רק התחיל חח,זה קרה לי פעמיים בערך,וכל פעם אני חושש שהמחשב נהרס שאלה נוספת:אבא שלי התעסק עם המחשב עם כבל רשת וזה,ובטעות כיבה את המחשב,זה הורס את המחשב גם כן אם זה קורה פעם בהרבה זמן?או שזה לא כזה נורא? כי המחשב שלי נורא יקר,וכל פעם שזה קורה אני נורא חושש שהפעם הוא יהרס... תודה חג שמח
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני באוברקלוק כרגע והיה לי ריסט יחיד מוזר שאני רוצה לדעת מה מקורו להלן קבצי מינידאמפ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום חברים, הפכתי את העולם לנסות לגלות מה הסיבה לכך שלפתע ללא קשר כלשהוא יש תקיעה לכמה שניות שמלווה בצליל קבוע של 2 שניות וריסט פתאומי אני מציג לכם את המציג אירועים של הוינדוס אולי יעזור, האחרון היה ב13:08 אודה לכל עזרה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב בעל המפרט הזה - AMD AM2 3800 Dual Core Asus M2N8-VMX WD 250GB SATA2 7200RPM WD2500YS Leadtek px7300gs LG DVD-RW GSA-H42 SUPER Talent 512 * 2 667mhz באמצע עבודה שגרתית באינטרנט (FIREFOX אם זה רלוונטי) אני שומע מין קליק בתוך המחשב ופתאום הוא עושה ריסט... בלי שום התרעה מוקדמת או כל פעולה מסויימת שאני עושה. מה יכול לגרום לזה? האם אחד מרכיבי החומרה או אולי הווינדוס? כאשר המחשב עולה מחדש (מעצמו, אין צורך להפעיל מחדש) עולה לי הודעה של מיקרוסופט ומודיעה על הבעיה ושואלת האם לדווח על הבעיה למיקרוסופט. אשמח לקבל פרטים נוספים לפני שאפנה לטכנאי, תודה
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הייתי לתומי בICQ ופתאום נהיה לי מסך שחור שבחלק העליון שלו יש פס שמורכב ממלא קווים קטנים ירוקים..... ואז אחרי כמה שניות המחשב עשה ריסט בלי שנגעתי בכלום.... מה זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני משחק NFS Most wanted אחרי כמה זמן המחשב עושה ריסט. האם זה בגלל שהמעבד מגיע ל56 מעלות והלוח ל41 או בגלל שיש לי ספק כח פשוט? המחשב עבר כמה פרמוטים ככה שזה לא נראה בעיה בXP. איזה טמפ' נחשבת גבוהה ללוח אם?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חג שמח. יש לי את ה3 בעיות הנ"ל: 1. יש לי מארז utopia (שאני כנראה אחליף), במצב סטנדרטי הטמפ' הן בערך: Motherboard 36 °C CPU 57 °C Aux 43 °C כשמתחילים לשחק או מעמיסים עם תוכנות המחשב עושה ריסט. המעבד הוא את'לון 2500 והקירור שלו זה vantec aeroflow. זה קורה גם אחרי פרמוט. מה ההמלצה במצב כזה? 2. יש לי דונגל microcom bluetooth ואני לא מצליח למצוא דרייברים. אתם מכירים איזשהו אתר שהדרייברים בטוח יתאימו? 3. הכ. קול שלי realtek ac97 onboard לאחרונה מוציא בצד אחד צליל "מלוכלך". גם כשאני מחבר אוזניות ישירות במקום המערכת סטריאו. חשבתי אולי לחבר אותו ליציאה האחורית במקום לקדמית של כרגע. תוכלו להסביר איך עושים את זה בדיוק לפני שאני פותח ומתחיל ניסוי וטעיה?
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
היי שלום לקחתי לחבר את המחשב אליי הביתה כדי לבצע פורמט והתקנה של ווינדוס. "למרבה המזל" בטעות לחצתי על הכפתור ריסטארט עם הרגל בלי לשים לב המחשב ביצע איתחול באמצע העתקת הקבצים, ניסיתי לעלות את ההתקנה שוב ונחשו מה ? אין התקנה . ההתקנה לא עולה. :-\ באילו צעדים אני צריך לנקוט על מנת לסדר את זה ? או שאולי דפקת את הדיסק ? :'( :'( (מה שיגרום לי ללכת כמו גדול מחר בבוקר ולקנות חדש ולהביא לו את המחשב כאילו לא קרה כלום ) תודה רבה לעוזרים ... :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
זה קורה לי הרבה בזמן האחרון עשיתי בדיקות טמפ' יציבות וטובות בדרך כלל המחשב עושה ריסטארט פתאומי שהמחשב אפילו לא במאמץ ואחרי שהוא ריסטארט הוא עובד לאיזה 15-30 דק' טובות ואז שוב פעם[br]פורסם בתאריך: 22.03.2010 בשעה 11:55:23 UPשאלה בנוסף איך עושים בדיקה לתקינות הספק ללא האופציה לנתק את הספק פיזית מהמחשב ולראות אם הוא עובד
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אחרי שעדכנתי ל-SP2 שמתי לב שהדפדפן מאפשר להתקין תוכנה בשם activeX. ניסיתי להתקין את התוכנה וברגע שלחצתי OK קיבלתי ריסטארט לפנים, כאילו מישהו לחץ על RESET. המחשב עלה מחדש, התחברתי לאינטרנט, ניסיתי שוב להתקין את activeX - ושוב חטפתי ריסטארט! הערה: הפיירוול עובד והאנטי-וירוס מעודכן. מישהו יכול להסביר את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הבעיה התחילה פתאום; הפעלתי את המחשב והוא התחיל לצפצף יחד עם הודעה של חוסר חשמל לכרטיס מסך (Radeon 9800Pro). פתחתי את המחשב וחיזקתי את הכבל חשמל לכרטיס מסך, הדלקתי את המחשב מחדש והכל עבד מצוין. בכל אופן כשאני מפעיל משחקים, אחרי איזה רבע שעה של משחק, המחשב מפעיל את עצמו מחדש. חשבתי אולי המחשב מתחמם מדי (מחשב דיי חדש, כאילו חלק מהרכיבים), אבל אני לא ממש יכול לדעת את זה (יש איזה תוכנה מסוימת?). פתחת את הצד של המארז, וזה עדיין ממשיך לקרות. מה שאני שואל זה מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לדעת? פרטים על המחשב: P4 E 3Ghz 1024 ddr 400 9800Pro לוח אם לא מזוהה (סיפור ארוך קיבלתי בחינם).
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מדי פעם המחשב עושה לי ריסטיים מה הסיבה? ואיך האפשר לסדר את זה
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי הנה המפרט של המחשב AMD ATHLON 64 3000 SOCKET 939 BOX 2/ A-DATA 512 MB DDR 3200 MEMORY GIGAYBYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 SOCKET 939 RADEON 3600 HD THERMALTAKE TT420APD 2-FAN APFC POWER SUPPLY המחשב עושה הרבה ריסטרט בדקתי זכרונות בממטסט כרטיס מסך חדש מצורף קובץ dump תודה [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני סובל מבעייה במחשב לאחרונה שאני רואה לפי הטוקבקים פה שאני לא היחיד.. . בדומה ללטענות קודמות פה - סבלתי מזה שהמחשב היה עושה ריסט לעצמו מבלי שום הודעה מוקדמת תוך כדי עבודה לעיתחים קרובות. לפעמים אחרי הדלקה הוא היה מחזיק קצת הרבה יותר מ-5 דקות אך לאחרונה הוא היה מוציא לי הודעה אחרי ההפעלה מחדש על overclocking fail שאני מעולם לא ניסתי לבצע overclocking. בנוסף אציין שעקבתי בביוס אחרי הטמפרטורה של המעבד והלוח אם וניראות לי סבירות בהחלט - סביבות 50-52 מעלות. לאחר ניקויי הצלעות קירור של המעבד המחשב חזר לעבוד פעם אחת לתקופה ארוכה ולאחר מכן הודיע על cpu fan fail. החלפתי אצ המערכת קירור לאחרת חדשה ובעיית cpu fan fail נפתרה אך בעיית הריסט נשארה. כאשר אני מסתכל על המתחים המ…
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, בחודשיים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות בעיות בזמן העליה שלו. אני מדליק אותו, ובמקום להידלק, פשוט רואים מסך שחור. לאחר זמן מה וכמה ריסטים, הוא עולה. עם הזמן, כמות הריסטים הדרושה עלתה. כמו כן, עם הזמן, אני גם התחלתי לקבל מסכים כחולים בדרך לעליית הווינדוס. ישר חשדתי בהמהרה, אך חדשה זו התבדתה. המצב נשאר בדיוק אותו דבר גם לאחר שהחזרתי את כל ההגדרות לברירת המחדל. בזמן האחרון הבעיה התגברה עוד יותר. אני גם מקבל מסכים כחולים בזמן העבודה השוטפת במחשב. בדקתי את המחשב בעזרת Memtest86 והתקבל כי הזכרון תקין. אשמח לעצות כיצד להמשיך מכאן הלאה. אני חושג בלוח האם, אך לא יודע כיצד לאמת זאת (אין לי רכיבי חומרה תואמים שאני יכול להחליף). תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כפי שציינתי בכותרת הנושא , הבעיה חוזרת על עצמה, ריסטים פתאומיים, ( במידה וסומן automatic restart ) או לא - אז מסכים כחולים. השגיאה שמתקבלת בקובץ ה- MiniDump : Probably caused by : NDIS.sys ( NDIS+6b85 ) להלן הקובץ המלא : http://www.money-time.co.il/mongol/Mini082706-02.dmp * לא רק שבעית הריסטים חוזרת על עצמה - השגיאה עצמה חוזרת בדיוק. מקווה שיש פיתרון לבעיה, תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם בימים האחרונים (שבוע שבועיים) המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים אקראיים. זה לא קורה באמצע משהו ספציפי, אלא בזמנים אקראיים כמו בזמן גלישה באינטרנט או משחק. הרצתי memtest86+ והוא לא מצא תקלות. מה יכולה להיות הבעיה? זה המפרט שלי (אם זה עוזר במשהו): AMD AthlonXP Barton 2500 CoolerMaster Aero 7 Lite CP5-8J71F Epox 8RDA+ Corsair DDR 2700 333Mhz 256*2 Hercules Radeon 9700PRO WD ATA 80GB Hec 300W מארז של 3r Systems עם שני מאווררים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-