עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, רכשתי רמקולים של harman kardon sound stick iii 2.1 ברצוני לחבר אותם לטלויזיה, יש חיבור תואם בטלויזיה ויש בננה שמתחברת לטלויזיה, אבל על שום מה אני לא מצליח, ואפילו בהגדרות של הטלויזיה הגדרתי שמהחיבור הזה אני רוצה את ה-audio ודי נתקעתי. הטלויזיה אגב של sharp תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by ajl,

אני לא יודע מה נסגר עם המכונה שלי (אולי זה מזג האוויר החם) אבל בזמן האחרון (שבוע שבועיים) המערכת נכבית לי לפעמים ככה סתם. אני חושש שזה אולי מהספק (300W) או מהקירור freezer 7 pro (במארז יש לי עוד 2 מאווררים). מחוברים למכונה דרך USB wacom, DOK, mouse, printer, screen Hub(dell) יכול להיות שאין מספיק מתח וקירור ובגלל זה המחשב קורס? למה זה לא קרה עד עכשיו? (יש לי אותו כבר חצי שנה), יכול להיות שזה מערכת ההפעלה?

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. יש לי לוח Intel DH67GD עם ספק כח Antec EA-430D. אם הכפתור בספק כח דלוק - המחשב נדלק לבד ברגע שאני מחבר אותו לחשמל. אם אני מכבה את המחשב דרך ווינדוס, לאחר מכן שולף את כבל החשמל ומחבר אותו בחזרה - המחשב נדלק לבד. האם מישהו נתקל בזה? מה יכול להיות הגורם להתנהגות המוזרה הזאת?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by d30DK,

לפני כשבועיים-שלושה קיבלתי מחשב חדש שידידה רכשה ב-TMS, בחלקים (בכוונה). הרכבתי את המחשב לפני כשבועיים והחזרתי לקרטון (מחוסר זמן להתקנות). הערב פתחתי את המארז, הרכבתי מסך וכו', אני מדליק אותו, הוא נדלק ונכבה אחרי כמה שניות. אין אפילו אורות בלוח אם. רק אור כחול של המארז (R4) שנדלק ונכבה כשהמחשב נדלק ונכבה יחד. מדובר בספק כוח חדש מהניילון, FSP RAIDER 650W וידאתי כי הזכרונות במקום (ניסיתי גם להחליף מיקומים לפי ההוראות), חיבור 24 פינים + 8 פינים. הכל נראה תקין לחלוטין. אף פעם זה לא קרה לי. יש מצב שספק הכוח פגום למרות שהוא חדש מהאריזה ולעולם לא אבד? מישהו נתקל בבעיה כזאת בעבר? תודה! - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: זה לא ספק כוח. מצאתי ספק אחר שיש לי וקורה אותו דבר …

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום ווינדוס 7 אולטימט דפדפן ie 11 המעודכן ביותר. יש לי תופעה מעצבנת עך סף המטורפת, אני נזקק לעדכן את הפלאש פלייר מידי יום כמעט. הייתי שמח להתעלם מכך ,אבל הוא מנטרל כל תצוגה של פלאש בדפדפן. כל מה שמובסס על פלאש הופך לסימן אפור עם סימן קריאה. אז הברירה היחידה שנותרת לי זה להכנס לאתר adobe לעדכן, ואז הכל מסתדר. במחשבים אחרים שאני משתמש בהם זה בכלל לא קורה. איך אני מונע את התלות הזו? בלי להחליף דפדפן. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. אהלן אבקש המלצה לסט מברגים - כלי עבודה - לפירוק והרכבה של לפטופים אם כולל גם סמארטפונים עוד יותר טוב תודה

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by CyberBot,

המפרט מה שיש לי בצד שזה לא הגיוני שעם 8 ג'יגה וכרטיס מסך של 2 ג'יגה ראם המחשב לא סוחב באטלפילד 4

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by No-One,

שלום לכולם, במחשב ניייד asus x200ma התקנתי בעבר וינ'10, לאחר שגיליתי שהוא עובד בצורה מקרטעת למדי החלטתי להתקין לו וינ'7. הכנתי בוט עם rufus (יש לציין שכאשר הגדרתי את הבוט בביוס, ההארד דיסק לא הופיע שם אלא רק הבוט ברשימת הבחירה.) לאחר שתוכנית ההתקנה עלתה, בתפריט בו בוחרים באיזה כונן להתקין, לאחר שביטלתי את כל המחיצות(כמו שקראתי כאן בעבר) התוכנית מודיעה: setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition. ושכאני פותח את החלון הסבר כתוב: windows cannot be installed to this disk. the computer's hardware may not support booting to this disk. ensure that the disk's controller is enabled in thr computer's bios…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by spoty1977,

שלום לכולם. כבר מספר חודשים שהמחשב שלי לא עובד בצורה תקינה-ונדמה לי שהפעם הלוח אם הלך לו לעולם שכולו קבלים... בהתחלה הוא לא עלה לי בכל פעם והיה נכבה בצורה אקראית בנוסף לריסטרטים חוזרים ונשנים,אחרי שניקיתי את המחשב והחלפתי את הגריז הטרמי-הבעיה הסתדרה. לפני מספר ימים,המחשב הפסיק לעבוד לחלוטין:המחשב לי בד"כ,בעת ההפעלה היה:נדלק,נכבה-ואז נדלק שוב ועולה (זה המצב התקין לפי ההגדרות בביוס),עכשיו הוא נדלק-נכבה-נדלק-נכבה-נדלק-ושום דבר לא עולה ,המאוורר מסתובב אבל לא נראה שיש משהו שמגיב במחשב,פירקתי אותו לגמרי,ניקיתי את המארז ואת כל החלקים שלו ,החלפתי שוב גריז טרמי-ושום דבר,גורנישט,גם הוצאה והחזרה של הסוללה בביוס לא עזרה(אפילו החלפתי אותה),אין לי עוד מחשב לבדוק את הרכיבם בנפרד,אבל לא …

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by SEangel,

המשחק הזה תמיד נתקע, גם בסייף מוד מה עושים? יש לי פאלומינו 1700 עם GFORCE 2/400 64 אולי זה בגלל הCD? יש לי צורב על הסלייב וDVD על הסלייב הסקנדרי

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. המחשב לא עולה, כאילו נדלק אבל לא מציג כלום, גם לא מצפצף, איך אני יכול לאבחן תקלות כאלה? יש לי 3 מחשבים כאלה וכולם פשוט מדוממים, יש איזה כלי כלשהו לאתר את התקלה במדוייק?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. היי, רציתי לשאול קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים והיו בו תקלות מהחודש השני. הטכנאי לא הצליח לזהות את הבעיה וכל הזמן ניסה לתקן אותה משלט רחוק או ע"י הפעלה מחדש. כל זה לא עזר. הוא כרגע מנסה לבודד רכיב רכיב במחשב, על מנת לבדוק תוך כדי עבודה שלי איזה מהם תקול, ניסיתי וגיליתי שבלתי אפשרי לעבוד על המחשב כי התוכנות נסגרות ואנמ מאבדת חומר. אמרתי לו שאני רוצה שיבדוק את המחשב במעבדה בלי עזרתי והוא טען שזה יקח כך מלא זמן כי קשה לבדוק את זה. 21 ימי עסקים. לי זה נראה בלתי הגיוני להשבית את העבודה שלי (גרפיקאית) שכל כולה מתבססת על המחשב למשך כל כך הרבה זמן. ביחוד שהמחשב היה ממש חדש בזמן שההחלו התקלות, והטכנאי עד עתה לא מצא פתרון! מה מקובל בשו…

13. Started by L1ron,

הבעיה היא כזאת : המעבד כל הזמן נמצא במעמס מתהליכים שונות במערכת , פעם הEXPLORE , פעם בוחר להיות בעומס מאנטי וירוס , פעם מתוכנה כמו STEAM , פעם זה כל מיני תהליכים שאני לא מכיר.(ctrl+alt+delte). ובעצם כל הזמן המחשב שלי איטי ככה. המעבד שלי הוא E6550 2.33GHZ שזה נחשב עדיין למעבד טוב. כמו כן , נקיתי את כל המארז כולל את הקירור של המעבד , והמעלות תקינות . המעלות של כל החומרה במערכת טובות .

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. שלום. יש לי בבית שני מחשבים. לצערי ניתקלתי בבעיה חמורה במחשב החזק מבינהם. הכל התחיל לפני כשבוע, באמצע העבודה על המחשב הוא ניכבה פתאום. חשבתי שזאת בעייה חד פעמית... אך טעיתי. הדבר חזר על עצמו בכל פעם שהדלקתי את המחשב. קיבלתי עצה מחבר להתקין XP SP3.... אחרי ההתקנה המחשב החל לעבוד יותר טוב ובלי תקיעות. ואז אמרתי לעצמי שלא יהיה בעיות עשיתי סריקה מלאה באטני-ווירוס שלי... (כמובן ב SAFE MOD) האנטי ווירוס מצא כמה ווירוסים אותם מחקתי. איזה 3 ימים המחשב עבד טוב בלי כיבויים בלי רצויים. היום בבוקר אני מדליק את המחשב והוא מצפצף... פיפ אחד ארוך ושלוש קצרים... קראתי במדריך וזה אומר שיש בעייה עם הזכרונות.... אוקיי פתחתי את המארז הוצאתי את הזכרונות ולהפתעתי הם היו חמים מאוד(המחשב לא דלק ב…

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by I7210I,

שלום יש לי מחשב נייד ASUS K55A עשיתי לו פירמוט והתקנת עליוWIN 8.1 64BIT וחסרים לי דרייברים,הדיסק שמגיע איתו מתאים לWIN 7 באתר של אסוס אין דריברים נדרשים (אחרי מה שהתקנתי עדיין חסרים)איזה תוכנה יכולה לגלות מה חסר ולהוריד או להפנות להורדה?וכן להגיד אם מה התקנתי זה הנכון? תודה

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Chura,

שלום חברים הרכבתי מחשב חדש מהחלקים הבאים: Intel i5-4670k Gigabyte B85m-HD3 2x2GB HP 1333Ghz Fractal Design Define Mini Corsair TX750 3x 1T HDD עכשיו הבעיה כזו, אני מדליק את המחשב, מתחיל לעבוד (מאווררים, דיסקים ולד כחול, אחרי 7-8 שניות נכבה לבד, 2-3 שניות ונדלק שוב וחוזר חלילה)אין לי מושג איפה הרמקול שפעם שמרתי בשביל לשמוע את הצפצופים, אבל למישהו יש רעיון בלי זה ? הדלקתי את המחשב בלי זכרונות, אותו דבר, בלי חשמל לדיסקים קשיחים, אותו דבר. תודה! - - - תגובה אוחדה: - - - חיברתי רמקול, ויש ביפים בלי סוף בקצב אחיד עד הכיבוי העצמאי. מה זה אומר ?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Lishay,

שמעו יש לי מחשב של אחותי דפוק ניסיתי להפעיל אותו כי הוא לא עובד וגם המעבדה לא הצליחה להפעיל אותו בכל מקרה לקחתי את המחשב הישן שלי, שמתי בו את הספק של אחותי והדיסק קשיח שלה, עדיין לא עבד (ככל הנראה בעיה בספק, למרות שמפעילים המאוורר שלו עובד) בכל מקרה, לספק שלה יש כזה כפתור VOLT אתם בטח מכירים.. עכשיו הייתי דפוק וידעתי שזה לא טוב או משהו אבל אמרתי לא מעניין אותי כל כך המחשב גם ככה אני זורק את שניהם, כיביתי את המחשב, אבל הכבל חשמל היה מחובר למחשב, וברגע ששיניתי את הכפתור הזה לצד שני להספק יותר נמוך אני חושב.. לא הסתכלתי אז או ברגע הזה, או ברגע שלחצתי על הפעלת המחשב, היה פיצוץ כזה, בום עם הלם כזה (זאת אומרת ראיתי כמו אש כזה אדום לשניה ממש והיה בום קטן, וריח של שרוף.. ישר כיבת…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. הצלחתי להפעיל מחשב ישן (פנטיום 3) סך הכל החלפתי הארדיסק, אני לא מצליח להיכנס לביוס לחצתי DEL לא מגיב איך שהמחשב עולה רשום "פאקר באל", לאחר מכן 2 אפשרויות ESC בשביל להריץ POST , F2 בשביל COMOS, שאני לוחץ F2 המחשב אינו מגיב איך אני ניכנס לביוס, לשנות הגדרות בנוסף אני מעוניין לפרמט אותו?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. יש סיבה לזה ? למה זה קורה ואך פותרים את הבעיה. בוצעה פריקת חשמל והתקנים אחרים עובדים.

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by delight,

היי חברים יש לי בעיה מאוד מעניינת במשחקים, הרצתי 2 בדיקות של מאמץ בערך ל 9 שעות והכל נמצא תקין אן לי כבר מה לעשות בנידון חוץ מלחשוב על זה שאן לי מזל?כשאני משחק במשחקי כמו The Division, ו BDO 2 המשחקים הללו פשוט נתקעים בצורה מחרידה, אני לא יודע איך לתאר את זה יותר טוב, אבל כאשר אני משחק בבידאו ומסביבי נמצאים המון שחקנים המשחק מתחיל להתקע לי וה FPS מתחיל להחרפן, נסיתי לבדוק עם MSI AFTERBURNER השימוש של הכרטיס פתאום משתגע ולפעמים רואים שהוא בכלל נופל למטה מסיבה לא ידוע יכול להביא כמה סרטונים שצלמתי מה שקורה לי במשחק עצמו.. זה בלתי שחיק פשוט. https://streamable.com/6kxls1 https://streamable.com/8z2ggk https://streamable.com/s9wy4d המשחק פשוט מסרב לרוץ נורמאלי, הגעתי למצ…

21. Started by pakariel,

אחרי שהתקנתי תוכנה מסוימת שקשורה לעריכת סרטים. כל הקבצים במחשב קיבלו בנוסף לסיומת שלהם סיומת lokd.* והמחשב התחיל להשתגע (מובן לי שכנראה הותקן איזה שהוא וירוס) למזלי רוב הקבצים שלי שמורים בהארד דיסק נפרד לכונן הwindows. אז פירמטי והתקנתי מחדש. עכשיו גם כשניסיתי ידנית למחוק את הסיומת lokd המחשב מזהה את הקובץ תקין (כלומר אני רואה את האייקון של התוכנה שאמור להפתח בעזרתה אבל כאשר אני מנסה לפתוח את הקובץ אני מקבל הודעה שהקובץ פגום (קורה עם כל הקבצים גם תמונות גם PDF גם אופיס) בנוסף בכל אחת מתיקיות המחשב יש לי קובץ readme מסוג txt שזה תוכנו (מצורף קובץ) אני צריך עזרה ב2 דברים 1) איך אני משחרר את כל הקבצים? 2) איך אני משנה את הסיומת של כל הקבצים ב…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי כונן חיצוני של Seagte 3 גיגה שמחובר ליציאת USB3. לאחרונה כאשר אני מ]עיל את המחשב אני מקבל הודעה שהתקן זה מסוגל לביצועים טובים יותר... אני מנתק אותו ומחבר אותו ליציאת usb3 אחרת (למעשה ניסיתי בכול יציאות הUSB 3 שלי) ובכולם אני מקבל את ההודעה הזאת. גם במנהל ההתקנים הוא מזוהה כ usb mass sotrege devise, ניסיתי להסיר את ההתקן ושוב לחבר את ההארד דיסק וכלום... הוא תמיד מזוהה כUSB 2 . מה עוד ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by iveco,

רציתי לדעת אם אני מבטל את האופציה של הנמכת תדר C1E והתדר ישאר במצב רגיל 2.9 GHZ ולא ירד ל 1.6 השאלה אם הביצועים יהיו יותר טובים ? צריכת החשמל פחות מעניינת אותי , אני מדבר על ביצועים נטו . אם אני רוצה ביצועים גבוהים עדיף לבטל את ה C1E ? אמרו לי שאם אני מבטל את ה C1E זה הורס את המעבד זה נכון ?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. שלום לכולם, ברשותי מערכת 2.1 של JBL למחשב ולאחרונה הרמקול שמחובר ליציאת האודיו השמאלית ב-SUB מוציא קול ברמה כמעט חרישית, שלא שומעים בה כלום (ולא עוזר אם אני מגביר...). מחיבור של הרמקול הזה ישירות לאייפון העוצמה הכמעט אפסית נשארה. וידאתי שהבעיה היא לא בסאב או במחשב - הרמקול השני התקין משמיע קול מ-2 היציאות של הסאב (צד שמאל או ימין בהתאם). כיום אני עובד רק עם התקין והסאב, ולא שומע בכלל את האודיו בערוץ השמאלי (בשירים של הביטלס לדוג'). יש לי 2 שאלות שאשמח אם תעזרו לי בהם: 1. פתחתי את הרמקול הלא תקין וכמעט שאין בפנים רכיבים שיכולים להדפק - רק קבל אחד גדול ו-2 ספיקרים. יש דרך לתקן אותו? מה יכולה להיות הבעיה שלו? 2. האם יש דרך לשמוע גם את ערוץ שמאל וגם את ימין דרך הרמקול האחד שכ…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by erez84,

ברשותי 486 DX2 , כאשר מדליקים אותו , הספק נדלק תקין , אבל שום דבר מעבר לא נדלק על המסך, ניסיתי לנתק הכל ולהפעיל רק עם מעבד וזיכרון , לא עובד, ניסיתי להחליף בין הסלוטים, אבל כלום, אין אפילו צפצוף שגיאה, אני בטוח שזה תקלה בלוח , כי התקלה היתה תמיד, רק שאם הייתי משאיר את המשחב דלוק במצב הזה כמה זמן, (לפעמים אפילו כמה ימים) אז פתאום הוא היה עולה והביוס היה עולה והכל עובד כמו שצריך. אבל עכשיו כבר הוא היה דלוק כמה ימים רצוף והוא לא עלה. אני ניסיתי לעשות הכל אך ללא הועיל, אני מבקש בבקשה, המלצה על מקום שבו מתקנים לוחות אם (יש לי את כל הספרות המקורית של הלוח אם ושל הביוס), באזור ראשון לציון. (מקום וטלפון) בדקתי עם סקופ ויש תדר מהגביש, אבל משהו לא נותן למחשב לעלות. כאילו …

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים