עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tovtov,

בוקר טוב, אז ככה: יש לי מחשב שלא עובד. כאשר מדליקים אותו המאוורר לא פועל מה שרואים זה שנורית הבקרה בלוח האם נדלקת המאוורר של הCPU פועל לשנייה ומפסיק. המעבד לא מופעל וכלום לא נדלק . מה יכולה להיות הסיבה?? תודה, יוסי

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by asaf16,

תאונה מצערת קרתה לxps12 שלי. הSSD מכיל את כל החיים שלי בערך. נראה שהוא שרד. מה דעתכם? אם כן, אם אני אחבר אותו למחשב אחר במקום SSD קיים, האם הכל יפתח רגיל? האם יש דרך לפתוח את מה שיש בפנים גם מבלי לחבר אותו למחשב אחר? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום, לפני כשנתיים קניתי מחשב (i5, לוח אם Gigabyte P67X-UD3-B3) עם כונן Crucial SSD של 64GB. התקנתי עליו רק וינדוס 7 ומס' תוכנות חשובות המשמשות אותי באופן יומיומי (שאר התוכנות התקנתי על כונן HDD רגיל). מאז, הנפח על הSSD אזל לחלוטין. שיניתי את כל ההגדרות שניתן לשנות, אין system restore ואין page file ולא נשמר cache אך עדיין אין מקום על הדיסק. אני רוצה לקנות SSD חדש - Samsung 840 250GB ובמצב אופטימלי לעשות איזשהו סוג של RAID כדי ששניהם ישמשו ביחד ככונן C אחד או לחילופין להעביר את כל מה שיש על הSSD הישן לחדש מבלי להתקין מחדש את כל מערכת ההפעלה והתוכנות... האם זה אפשרי? ואיך? תודה רבה לכל מי שיוכל ליעץ!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום, יש לי כונן סיגייט באראקודה 1 TB שהוצאתי מהמק של הבת זוג שלי ואני מעוניין לפרמט אותו ככה שאוכל לעבוד איתו על ה PC שלי . הרצתי DISK PART ועשיתי CLEAN לכונן , ברגע שאני נכנס ל COMPUTER MANAGMENT אני מקבל הודעות שגיאה לגבי הכונן ואני לא מצליח לעשות לו יוטלייז . אני מפספס משהו בתהליך? בגדול נשמע שהכל דיי פשוט . אשמח לעזרה, תודה .

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. אהלן אבקש המלצה לסט מברגים - כלי עבודה - לפירוק והרכבה של לפטופים אם כולל גם סמארטפונים עוד יותר טוב תודה

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by Rockstatement10,

לאחרונה המעבד שלי מתחיל להרעיש ולהתחמם וגם על אחוז ניצול גבוה בגלל שחדר לי ביטקוין למחשב, כנראה שזה בגלל אחי שהוריד שטויות. זה קרה לפני כמה ימים והצלחתי איכשהו להסירו עם תוכנות למיניהן, אבל עכשיו זה חזר שוב והמחשב שוב מרעיש. איך נפטרים מהדבר הזה?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Quora.,

היי, לפני כשנתיים רכשתי מחשב נייד של לנובו מKSP באילת. יש לי עדיין אחריות. המחשב הנייד עושה בעיות עם חיבור של אוזניות אלחוטיות אליו ובנוסף הסוללה נשחקה (זה מה שכתוב במחשב באזור של הסוללה). בכל מקרה, ארצה לקחת את המחשב לתיקון מעבדה. למי לפנות? אין לי את הקבלה, אך שילמתי לKSP באשראי. האם לKSP יש מעבדה מורשית של לנובו? האם יש מקום אחר מורשה שאפשר לסמוך עליו? האם בגדר האחריות התיקון יהיה בחינם? (החלפת סוללה ותיקון חיבור האוזניות האלחוטיות למחשב הנייד) תודה רבה לעוזרים.

8. שלום. יש לי בבית שני מחשבים. לצערי ניתקלתי בבעיה חמורה במחשב החזק מבינהם. הכל התחיל לפני כשבוע, באמצע העבודה על המחשב הוא ניכבה פתאום. חשבתי שזאת בעייה חד פעמית... אך טעיתי. הדבר חזר על עצמו בכל פעם שהדלקתי את המחשב. קיבלתי עצה מחבר להתקין XP SP3.... אחרי ההתקנה המחשב החל לעבוד יותר טוב ובלי תקיעות. ואז אמרתי לעצמי שלא יהיה בעיות עשיתי סריקה מלאה באטני-ווירוס שלי... (כמובן ב SAFE MOD) האנטי ווירוס מצא כמה ווירוסים אותם מחקתי. איזה 3 ימים המחשב עבד טוב בלי כיבויים בלי רצויים. היום בבוקר אני מדליק את המחשב והוא מצפצף... פיפ אחד ארוך ושלוש קצרים... קראתי במדריך וזה אומר שיש בעייה עם הזכרונות.... אוקיי פתחתי את המארז הוצאתי את הזכרונות ולהפתעתי הם היו חמים מאוד(המחשב לא דלק ב…

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. יש לי בעיות של מעבד מתחמם בצורה בלתי מובנת. המחשב יכול לעבוד שעות בטמפרטורה של 50 55 מעלות ופתאום לקפוץ ל 79 עד 83 מעלות. נירא לי שילדי שחקו עם ההגדרות. יש לי מעבד אינטל 3.6G חד ליבה. יש לי מארז של Gigabyte 3D AURORA - + ספק 630 . על המעבד יש גוף קירור ומאוורר של Gigabyte 3D Rocket Cooler Pro PCU22-VG . למרות שאני מעלה את המאוורר לסי המהירות הטמפרטורה לא יורדת. המחשב חדש.

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. נראה לי שהמסך שלי התקלקל או משהו איך אני יכול לבדוק את זה בשביל שאני יהיה שקט?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. הרצתי את 3DMARK 2001 SE על כרטיס ה-GF2 Ti שלי (לא בהמהרה) והוא לא הצליח לסיים את המבחנים והמחשב אותחל עקב כך. מתקבלת ההודעה // The driver for the display device got stuck in an infinite loop. This // usually indicates a problem with the device itself or with the device // driver programming the hardware incorrectly. Please check with your // display device vendor for any driver updates. וגם זה : ShutdownCount: 54 Shutdown: 0 EventCount: 3 BreakCount: 3 BugcheckTriggered: 1 DebuggerNotPresent: 1 DriverName: nv4_disp EventFlag: 1 DeviceClass: Display DeviceDescription: NVIDIA GeForce2 Ti HardwareID: PCI\VEN_10DE&DEV_0151&SUBSYS_03E910B0&REV_A4 Manufacturer: NVI…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. למחשב שלי יש כרטיס מסך GeForce 2 100/200 MX 32MB. הבעייה מתחילה כשאני מעלה משחק עם גרפיקה שדורשת ביצועים בינוניים ומעלה (ולפעמים אפילו לא זה) ואם אני מעלה יותר מדי דברים ביחד. היום למשל, הורדתי משהו מהקאזה והתקנתי משחק וזה נתקע. כשאני משחק במשחקוני פלאש זה גם נתקע. הזמן שזה נתקע לא קבוע, וזה יכול להגיע אפילו לשעות משחק עד שזה נתקע, או שזה גם יכול להיתקע בדקה הראשונה. מה שרציתי לדעת, אם יכול להיות שזה בגלל הכרטיס מסך שלי (שיכול להיות שהוא פגום) או בגלל שאין מספיק קירור למחשב שלי? דרך אגב, יש לי ווינדוס XP PRO... אני חייב עזרה :-\

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by d30DK,

לפני כשבועיים-שלושה קיבלתי מחשב חדש שידידה רכשה ב-TMS, בחלקים (בכוונה). הרכבתי את המחשב לפני כשבועיים והחזרתי לקרטון (מחוסר זמן להתקנות). הערב פתחתי את המארז, הרכבתי מסך וכו', אני מדליק אותו, הוא נדלק ונכבה אחרי כמה שניות. אין אפילו אורות בלוח אם. רק אור כחול של המארז (R4) שנדלק ונכבה כשהמחשב נדלק ונכבה יחד. מדובר בספק כוח חדש מהניילון, FSP RAIDER 650W וידאתי כי הזכרונות במקום (ניסיתי גם להחליף מיקומים לפי ההוראות), חיבור 24 פינים + 8 פינים. הכל נראה תקין לחלוטין. אף פעם זה לא קרה לי. יש מצב שספק הכוח פגום למרות שהוא חדש מהאריזה ולעולם לא אבד? מישהו נתקל בבעיה כזאת בעבר? תודה! - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: זה לא ספק כוח. מצאתי ספק אחר שיש לי וקורה אותו דבר …

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by proevo4ever,

יש לי WIN 8 PRO מחשב LENOVO T61P ב BIOS הפעלתי את השירות וירטואלזציה של INTEL ועדיין מקבל את השגיאה הבאה שאני מנסה להוסיף את הפיצ'ר: hyper v platform cannot be installed the processor does not have second level address translation (slat) capabilities מה צריך לעשות?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by ano,

בוקר טוב אתמול בערב אחרי שיצאתי ממשחק ( rfactor2 ), הופיעו לי ארטיפקטים על המסך ואז המחשב ניתקע. התחלתי אותו מחדש וכמה דקות אחרי זה הופיעו עוד פעם ארטיפקטים ואז המסך הפך לאפור עם פסים... הדלקתי אותו עוד פעם, ובמסך הכניסה ( הכחול הזה עם "ברוך הבא " של ווינדוס 7 ) הופיעו כמה פסים ואז המסך ניהייה שחור וזהו... נכנסתי למצב בטוח, מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, הפעלתי את המחשב רגיל, והכל עובד. הורדתי והתקנתי דריוור חדש, עשיתי רסטרט ושוב... מסך שחור. כבר עשיתי פורמט פעמיים, פעם התקנתי ווינדוס 7 ובפעם השנייה ווינדוס 10. בשתי הפעמים הכל עובד עד שאני לא מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך. Intel 3750k או משהו כ…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by danieltrt,

לפני כחודשים התחילה לי בעיה במחשב בהתחלה ניסיתי לתקן את הבעיה ע"י פירמוט אך כשהתחלתי לפרמט אחרי זמן מסוים הוא הוציא לי הודעה שהוא לא מצליח לפרמט, ניסיתי מספר פעמים אך כל פעם הוא הוציא אותה בעיה אז יצאתי מנקודת הנחה שזה הדיסק קשיח אז קניתי RAPTOR 32GB ניסיתי שוב פעם והיתה אותה הבעיה אבל הפעם השניה זה הצליח המשחתי להשתמש ולאחר שבועה היתה אותה הבעיה אז החלפתי זיכרות אך היתה אותה הבעיה אטיות וחלונות כחולים,ואז החלפתי חלקים בין שתי מחשבים שיש לי שמתי את כל החלקים שיש במחשב החדש על הלוח אם,המעבד והספק שבמחשב הבעיתי. אך הבעיה עדין חוזרת על עצמה בשבועה הראשון המחשב עבד בסדר אך לאחר מכאן המחשב התחיל לעבוד באטיות ולהוציא מדי פעם מסכים כחולים עם ההודעה power error אני חושב שהבעיה בל…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by latismu,

אהלן עשיתי מעבר למק לא מזמן, ואני די מבסוט, מלבד דבר אחד שמציק. עשיתי קיצור מקלדת מסוים שדרכו אני עובר מעברית לאנגלית ולהפך - עד לפה הכל טוב ויפה אבל בוינדווס היה פיצ׳ר נחמד: אם הייתי על מצב עברית, אבל הייתי לוחץ על shift ומקליד, הוא היה כותב באנגלית. כאילו ה-shift היה ״העבר זמנית את מצב הכתיבה לאנגלית״ הדבר הזה מאוד מפריע לי כי התרגלתי שנים לכתוב בצורה כזו (אמנם זה כותב כ-upper case, אבל זה בסדר בשבילי) מישהו מכיר איך אפשר לשפר את המנגנון הזה? תודה

18. Started by KoM,

הבעייה היא כזאותי : אני מדליק את המחשב הוא נדלק אבל עם מסך שחור וכלום לא קורה, אחרי כיבוי והדלקה נוספת המחשב עולה עם מהיריות באס רגילות, אז אני צריך להכנס לביוס ולשמור מחדש את המהירויות... הדבר קורה פעם בשבועיים או פעם ביומיים, מתי שבא לו... האם הבעייה היא בלוח ? 4BDA או אולי במשהו אחר כמו הספק למשל ? עזרה מהירה בבקשה...

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by gman27,

שלום רב. קניתי מחשב DELL LATITUDE 6420 2540 מחברת notebookclub וקניתי ללא מערכת הפעלה, כיוון שיש לי מהמחשב הישן מערכת הפעלה. אך כפי שחשבתי לא הגיע עם המחשב דיסק הדרייברים. הורדתי את תר של מירב הדרייברים מהאתר של דל אך עדיין יש לי דרייברים לא ידועים האם למשהו יודע מהם הדרייבירים הנחוצים לנייד ? ובכללי כדי לבדוק שיש את כל מה שצריך או להפנות לאתר המרכז את כל הדריברים הנחוצים ? תודה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  20. שלום רב.. לפני כחודש רכשתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של חברת TEAC - פשוט בגלל שאני גם עובד איתם בעבודה כבר שנה וזה עובד יופי בעבודה... עכשיו אחרי כחודש מקש הSHIFT השמאלי מכבה את המחשב כל פעם שאני לוחץ עליו - ללא אזהרה מוקדמת וללא שאלה האם באמת בא לי לכבות את המחשב... ומקש הSHIFT הימני פשוט עושה מה בראש שלו... כל פעם משהו אחר... אולי יש איזשהו רצף מסויים אבל אין לי מושג מהו... בקיצור - כמו שאתם יודעים למקשי הSHIFT שימוש רב בעבודה עם המחשב ואין לי את היכולת לוותר עליהם... אם זה היה מקש אחר אולי הייתי חיי עם זה אבל בבקשה תעזרו לי... כשאני מחבר מקלדת אחרת למחשב - עם חיבור PS2 - אז היא עובדת יופי... זה רק עם האלחוטית ככה... ניסיתי לנתק ולחבר מחדש - ניסיתי להתקין דרייברים מחדש - ניס…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Motherboard Name: MSI RC410M H (MS-7173) מסך כחול הופיע לראשונה לאחר שהחלפתי לוח אם באייבורי (לפני חודש). בידיוק בגלל אותו מסך כחול ואחרים שהתלוו אליו. והנה זה מופיע שוב. BUGCODE_USB_DRIVER STOP: 0x000000FE (0x00000004,0x88D05008,0x89BDEE08,0x00000000) גם אני מרגיש את המוצרים של אייבורי על בשרי......

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. היי, רציתי לשאול קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים והיו בו תקלות מהחודש השני. הטכנאי לא הצליח לזהות את הבעיה וכל הזמן ניסה לתקן אותה משלט רחוק או ע"י הפעלה מחדש. כל זה לא עזר. הוא כרגע מנסה לבודד רכיב רכיב במחשב, על מנת לבדוק תוך כדי עבודה שלי איזה מהם תקול, ניסיתי וגיליתי שבלתי אפשרי לעבוד על המחשב כי התוכנות נסגרות ואנמ מאבדת חומר. אמרתי לו שאני רוצה שיבדוק את המחשב במעבדה בלי עזרתי והוא טען שזה יקח כך מלא זמן כי קשה לבדוק את זה. 21 ימי עסקים. לי זה נראה בלתי הגיוני להשבית את העבודה שלי (גרפיקאית) שכל כולה מתבססת על המחשב למשך כל כך הרבה זמן. ביחוד שהמחשב היה ממש חדש בזמן שההחלו התקלות, והטכנאי עד עתה לא מצא פתרון! מה מקובל בשו…

23. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של compaq דגם cq61 משנת 2010. מחשב שנחשב לותיק (core 2 duo), אבל מתפקד באופן תקין לפחות עד לסיפור הזה. מערכת ההפעלה שלו שודרגה לפני מספר חודשים לחלונות 10 X64 כרטיס המסך של המחשב הזה הוא Geforce G 103M. לאחרונה הופיע ברשימת העדכונים למערכת ההפעלה, עדכון לדרייבר של כרטיס המסך הזה. כל הנסיונות להוריד ולהתקין דרך העדכונים של חלונות נכשלו (גם לאחר ניטרול אנטיוירוס) אבל זאת היתה רק ההתחלה. חשבתי שמדובר בכשל במערכת העדכון, והורדתי כלי של מייקרוסופט לתיקון ה'בעייה', אלא שזה לא ממש עזר. גם התקנה של ה- experience, ונסיון להוריד ולהתקין באמצעותה נכשלה לחלוטין. החלטתי לנסות הורדה ידנית מדף הדריי…

24. Started by GrandMaster,

ערב צח בזמן האחרון היו בערך 4 הפסקות חשמל בביתי. בהתחלה חשבתי שזה סתם, אבל בפעם השנייה והשלישית הנחתי כבר שיכול להיות שהמחשב הוא גורם הבעיה.. הגעתי למסקנה הזו מכיוון שיש לי אל פסק, ואם יש הפסקת חשמל, המחשב היה אמור להשאר דולק לכמה זמן (אלא אם כן האל פסק מפשל, מה שלא קרה עד היום). עכשיו, העניין הוא שיש לי ספק די חדש (קניתי אותו לפני חודשיים ביחד עם כרטיס מסך ג'יפורס 6600GT) שהוא 360W של ת'רמל טייק.. עד לפני שבועיים בערך לא היה לי איתו בעיות כלל וכלל.. אני עדיין לא בטוח אם אכן זה גורם הבעיה, אבל אולי.. סה"כ אין לי מחשב שדורש יותר מזה.. ראוי לציין שגם כשאין עומס מיוחד של מכשירי החשמל בבית קרה שכל הבית פשוט התקצר.. ואגב, הקצר הוא ממש לשנייה ואז הכל חוזר.. המחשב נכבה ומיד נדלק…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. סליחה אם זה לא הפורום המתאים, אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה לפרסם את ההודעה. השאלה שלי היא האם אני אוכל לעשות שני משתמשים למשל, ובאחד יהיה XP ובשני וויסטה. האם זה אפשרי? מכיוון שאני לא רוצה שהביצועים במשחקים יירדו כתוצאה מהוויסטה. בכל מקרה oblivion וVegas לא עובדים ממש חלק על ההגדרות הגבוהות, כך שאני לא רוצה עוד בעיות :] אז זה אפשרי?

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים