תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם! הבעייה היא במחשבחדש אשר עד לפני כיומיים הריץ vista ultimate מפרט - E8400 לוח אם - GIGABYTE EP43-DS3L 2 GB HD- סמסונג 500 GB כרטיס מסך-Geforce 6900GT לפני כיומיים החלו לי קריסות שלהמערכת ללא הסבר או סיבה נראית לעין. החלטתי לפרמט ולחזור ל xp SP3 לא הצלחתי כי כל פעם הוא נפל בהתקנה במקום אחר PFN_LIST_CORUPPT הופיע בהודעת הקריסה. הרצתי MEMTEST86 וזה מראה בבדיקה מספר 3 2 שגיאות. האם אני צודק ויש לי בעייה בזכרון הראם? האם לחזור לחנות? יכל להיות שיש בעייה בלוח האם?
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, אני לא ממש גיימר אבל יש משחק אחד שאני משחק בו, וורקראפט, והיום התחיל משהו מוזר, באמצע המשחק המחשב נתקע, העכבר והמקלדת לא מגיבים, וכל מה שאפשר לעשות זה ריסט. בנוסף המאווררים עושים רעש ממש חזק אני חושב שזה בגלל זה, יש לי כרטיס מסך 7300 GS NVIDIA אם זה קשור, הוא על 80 מעלות במנוחה והמעבד ב 30 בערך. תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון קרו לי קריסות שלו היו לי קודם במשחקים, לדוגמא בCOD ובWorld of Tanks. המחשב פשוט נכבה באמצע בלי התראה מוקדמת שום תקיעות שום דבר פשוט קורס.. ההשערה שלי שזה הכרטיס מסך אבל אני רוצה להתעייץ איתכם מה לעשות לגבי זה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם =] לא מצאתי כותרת יותר מתאימה אז נא לסלוח .. יש לי בעייה קטנה ומעצבנת במחשב , אני עובד איתו ואז אני שומע קריסה מההארד דיסק (רעש כזה של קריסה , אני כמעט בטוח שזה מההארד דיסק). ואז המחשב נתקע , FREEZE כזה למשך דקותיים , ואני שומע כאילו ההארד דיסק (שוב אני מאמין שזה הארד דיסק) מתחיל להתסובב מחדש ולפעול , ואז המחשב חוזר לעצמו.. האם זה יכול להיות הארד דיסק? ואם כן מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
בדקתי טמפ , מתחים (אפילו החלפתי ספק כח לספק 750 ואט) הכרטיס חדש יחסית , ויש לי קריסות כל הזמן יש פעמים שהוא מחזיק 5 דקות וקורס , ויש כאלו שאפילו 4 שעות.. מתוך ה EVENT VIEWER זה מה שמצאתי Log Name: ACEEventLog Source: ACEEventLogSource Date: 18/05/2015 21:52:19 Event ID: 0 Task Category: None Level: Information Keywords: Classic User: N/A Computer: shahar-PC Description: 0000007843: 2015-05-18 21:52:19:767 GetFuzzyControllerCaps returned: -8 Error Called by: ATI.ACE.CLI.Component.Runtime.Shared.Private.BaseRuntime::Invoke processID:02396 threadID:(32 ) domainName:(…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב לפני כמה זמן (לא כלכך הרבה זמן) ויש לי בעיה בה המחשב קורס לאחר בערך 20-30 דקות של משחק, תלוי עד כמה כבד המשחק. עכשיו, הנה המפרט - Windows XP Pro SP3 GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz 2046MB RAM Albatron NVIDIA GeForce 8800 GT ספק 550W חדש, החלפתי בעבור 400W ג'נרי. מסך - LG 22WTQ - 22 אינצ' הבעיה - כאשר אני נכנס לדוגמא למשחק Assassin's Creed, או Battlefield Heroes - המשחק פועל חלק בצורה מדהימה, 50-60 FPS קבוע (בBFH המשחק פועל על 60 קבוע). לאחר כ10 דקות אני שומע צפצוף אזהרה מהאל-פסק שלי, שמזהיר כי המחשב עומד לקרוס (אין לבעיה שום קשר לאל-פסק, ניסיתי עם ובלי האל-פסק והבעיה עדיין ממשיכה...) - אם האל-פסק ממשיך לצפצף בערך כ15 שניות המחשב קורס (ה…
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שעה אחר ההדלקה המחשב נתקע מסך כחול ,מאתחל את עצמו לא מזהה את דיסק ההתקנה ומבקש דיסק איתחול. מכבה את המחשב כולל המתג הראשי בגבו מחכה כמה שניות מדליק את המחשב הוא עולה בצורה תקינה למשך שעה בדיוק ושוב התקלה וחוזר חלילה. ההודעה שאני מקבל לגבי הבעיה problem-blue screen- os version-6.1.7601.2.1.0.256.1 local id-1037 bccode-f4 bcp1-00000003 bc2-0887DCD28 BCP3-887DCE94 BCP4-83C5E3B0 OS VERSION-6-1-7601 SERVICE PACK-1_0 PRODUCT-256_1 עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי. אני די אובדת עצות ואשמח אם תוכלו לעזור. הסיפור הוא כזה: המחשב החל לקרוס קבוע פעם ביום (ווינדוס XP ) מעבד AMD DURRON 800 MHZ לוח אם שהכל ONBOARD (משהו של PCCHIPS). עד עכשיו הכל עבד מצוין . הוצאת דוחות מיני דמפ ובכל פעם היה סימפטום אחר - פעם זה היה KMIXER ופעם כרטיס וידאו ופעם מסך כחול עם שגיאה (0X0000008E ). שמתי לב שהדבר החל לקרות בעיקר לאחר שהמחשב התחבר למודם ADSL (עד עכשיו היה לו DIAL UP ) וקורה בעיקר כאשר מאזינים לרדיו רשת. איך לדעתכם אוכל להתמודד עם הבעיה ? האם זו בעית חומרה בכלל לדעתכם? (המחשב אחרי פירמוט ונקי מוירוסים). תודה רבה רבה.
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
חבר'ה אני פונה מתוך נואשות של מעבר לשבוע. הבעיה בגדול זה המשך של האשכול הזה שפירסמתי- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480788.msg4111853#msg4111853 אבל בכל מקרה אני אספר מהתחלה כדי שהכל יהיה ברור. הבעיה המקורית היתה שבכל פעם שאני מרסט את המחשב המחשב מעין "מנקה" את עצמו- מוחק תוכנות, מועדפים, דסקטופ וכ'ו. בהתחלה פירמטתי את המחשב כי במילא תיכננתי לעשות את זה הרבה זמן (היה וינדוס 7 מותקן ופירמטתי ולאחר מתקן התקנתי וינדוס XP). היומיים הראשונים עברו בסדר ואלחר מכן שמתי לב שהבעיה חזרה- דברים נמחקים כמו מקודם- הגדרות, תוכנות וכ'ו. פירמטתי שוב עם וינדוס אחר על המסך כחול- 0x0000007b. ואחרי זה שוב פירמטתי עם וינדוס אחר ועלה מסך כחול אחר שלא הספקתי לקלוט את הקוד. …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו בתראד הקודם, שוב שיחקתי וורקראפט (מה לעשות, אני חולה על המשחק הזה, חוץ מזה שהוא היחיד שיש לי ורץ נורמלי, בערך :-X) באמצע המשחק המחשב החל לבצע כיבוי מערכת מסודר, למרות שנוצר בין השאר קובץ דאמפ, בדקתי עם הכלי הסרה לוירוס המוזר החדש ZOTOB אבל לא היו לו שיירים :-X בדרך כלל כשוורקרפט קורס, הוא עושה זאת במלוא תפארת והדר, וכל המחשב אחריו מתחיל לעלות מחדש בלי כיבוי מסודר. צירפתי קובץ דאמפ, אשמח אם תעזרו. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
קניתי את המחשב לפני כשנה ולא הייתה שום בעיה משחקים פעלו טוב אבל עד לפני משהו כמו חודש-חודשיים המחשב התחיל לתפקד בצורה לא תקינה(עוד כשהיה לי וינדוס XP) ומשחקים קורסים מאז גם לאחר פרמוט והתקנת וינדוס חדש. זה קורס ברנדומליות בערך אחרי 5-10 דקות לפעמים רק אחרי משהו כמו שעה+- ויש "פטרן" של צבעים מוזרים שחוזרים על עצמם בעת הקריסה ופיקסלים משובשים על המסך ואני נאלץ לעשות ריסטרט. הבעיות כנראה התחילו אחרי ששיחקתי עם תוכנה שגרמה למסך כחול לקריסה ול"ריסטרט" של המחשב לפני כחודשיים. אני חושב שה"ביוס" השתבש ומשחקים קורסים בעקבות זאת (התוכנה איכשהו גרמה להתקנת "פלופי" למרות שאין לי כונן "פלופי"). * זה קורס בזמן שאני משחק במשחקי מחשב ולאחרונה גם זה קרה לי בדסקטופ על ההתחלה כשנכנסתי לוי…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אחד המחשבים בבית של ההורים שלי קורס קבוע. אין לי כאן כלים לניתוח ה-Minidump. אשמח אם מישהו יוכל לנתח את ה-Minidump המצורפים. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי את הדרייבר הכי חדש של ATI ופשוט מאז כל 5 דקות המחשב נתקע כזה, המסך עושה פריז לכמה שניות ואז יש מסך שחור כזה עם צורות מוזרות ואז זה חוזר להיות רגיל וזה אומר לי שהייתה שגיאה בדרייברים של הכרטיס מסך והמערכת הצליחה לחזור לתפקד בהצלחה ( זה בצד ימין למטה) יש לי עוד בעיה שנראה לי קשורה לכרטיס מסך, במשחק קוד7 אחרי איזה 20 דקות פשוט המשחק קופא, ואני צריך לצאת מהמשחק ע"י קונטרול אלט דליט עכשיו, שאני מוחק את הדרייברים בכלל זה לא קורה אבל זה בעייתי... כי אני צריך דרייברים תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, צריך את עזרתכם... מדי פעם (פעמיים בשעה או פעם בשבוע) המחשב פשוט עושה RESET. לא מזהה מדי פעם את ההארד דיסק. הבעיה הכי מציקה- באתרים מאובטחים, בעיקר כאלה שצריך להיות רשום אליהם (בנק, תפוז פורומים, HWZONE, D SPOT) בחמש דקות הראשונות הכל בסדר ואז אי אפשר לעשות פעולות! לא מצליח לכתוב תגובה (כמו את ההוד' הזו) אלא אם כן אני עושה RESET. יש רעיונות? יאללה, נשלח את זה לפני ש...
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי כרטיס מסך מ9200SE ל6200 מאז ההחלפה המחשב קורס כל כמה זמן- סימנים מוזרים על המסך ואז המסך מחשיך (לפעמים זה מתחיל מסימנים קטנים במעט מקומות, ואז המחשב עוד מתפקד, ואז, מתישהו זה מתפשט לכל המסך והמחשב קורס) (המפרט שלי לוח אם VER2.0 NF7 זכרונות GEIL 512X2 (הכחולים האלה) AMD בארטון 2800+ (כרגע לא על אובר קלוק) 2 הארד דיסקים, די וי די וצורב די וי די) חשבתי שזה אולי בגלל הספק (ג'נרי אבל כתוב עליו 500W) או אולי בגלל שהמאורר של הצ'יפסט לא עובד (כבר הרבה זמן, אז זה פחות סביר שבגללו)
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD 5850 ומעבד i5 750, ללא אוברקלוק, והם מגיעים לי לטמפרטורות של 80-90 מעלות במאמץ ומקריסים את המחשב בעת משחקים כמו battlefield 3 (לא בטוח שזו הסיבה לקריסות, אך הטמפ' גבוהה מאוד בעת המשחק). בשנייה שלפני הקריסה נמדדו כ-72 מעלות למעבד (היה יציב על הטמפרטורה הזאת הרבה לפני שקרס), והכרטיס מסך עמד על 85 מעלות בערך (גם כן היה יציב על הטמפרטורה הזאת לכל אורך המשחק). במשחקים אחרים כמו assassin creed revelations הטמפ' של המעבד הייתה בערך 68 מעלות לאורך כל זמן המשחק, ושל הכרטיס מסך כ-85. באף משחק אחר חוץ מבאטלפילד המחשב לא קרס, ולכן אני לא בטוח שזאת הבעיה. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק לעזרתכם עם הבעיה הזו: אחת לכמה זמן - לא קבוע ולא תלוי בתוכנה כלשהי או באינטרנט - המחשב עושה ריסטרט. מדובר במחשב P4 1700 . החלפתי כרטיס מסך, ניתקתי כרטיס רשת ומודם, אבל זה עדיין קורה מדי פעם. שמתי לב שלמרות שקבעתי לו שיתן מסך כחול לפני כיבוי - זה לא קורה, וגם אין כלל קובץ ב MINIDUMP . בדיקה עם MEMTEST - הראתה שהזכרונות תקינים. פתחתי את המארז: מלבד אבק מצאתי שהקבלים מעט (אבל מעט) נפוחים, אני לא בטוח שזה ברמה של "סיימו את חייהם". אני זקוק לעצה או רעיון. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי כרטיס מסך מסוג nvidia gtx465 ביצעתי אוברקלוק בכרטיס והכל עבד חלק לאט לאט העליתי והעליתי ,ברגע שהגעתי ל830 בmemory clock\ המחשב נכבה וסרב להידלק ,ניסיתי הכל (הוצאת זכרונות,ניתוק וחיבור של הספק כוח,ניתוק הסווללה,שינוי ג'אמפר) הכל ללא הצלחה המחשב לא נדלק עם הכרטיס מסך הוצאתי את הכרטיס מסך מהלוח אם והמחשב נדלק. אני לא יודע מה לעשותת בבקשהה עזרה המחשב שלי intel quad core 2.6 ספק כוח : 600 W כרטיס מסך:GTX465 זיכרון:G4 DDR2
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
המחשב שלי קורס רק במשחקים רק כבדים כמו Rainbowsix vegas 2 או Call of Duty 4, או בFlatOut Ultimate Carnage ולא קורס במשחקים פחות כבדים כמו Pro evolution soccer 2008. בעבר בד"כ כשהמחשב שלי היה קורס במשחקים, הוא היה משלב מסך כחול ולכן הייתי יודע מה בדיוק הבעיה במחשב אבל כרגע כשהמחשב שלי קורס באמצע משחק (בממוצע 5 דקות אחרי תחילת משחק), המשחק בעצם די נתקע, המסך נהיה שחור ורשום NO SIGNAL ויש לופים חוזרים של המוזיקה של המשחק והאפשרות היחידה היא לעשות reboot מאולץ. הפעלתי כל מיני תוכנות כדי לראות כיצד המעבד והזכרון פועלים בעת מאמץ והמחשב לא קרס או משהו ואפילו לא נמצאו תקלות.(ORTHOS פעל במשך 15 שעות בלי בעיות, OCCT עבר שעה בהצלחה) הרצתי גם את 3DMARK06 והמחשב קרס באמצע סצינה של תלת…
-
- 28 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי 2 בעיות: בעיה 1: במחשב הראשי כשאני מפעיל משחק כלשהוא לא משנה איזה המחשב נתקע אחרי דקה שתיים שהמשחק רץ והמסך מראה שחור! רק ריסטרט מוציא אותו מזה! וזה לא טמפרטורה! הטמפרטורות בסדר גמור לא עובר את 40 מעלות C. זה רק משחקים! תוכנות עובדות חלק בלי שום בעיות. בעיה 2: במחשב השני שלי באמצע משחק קרה דבר מאוד דומה! המשחק נתקע, המסך שחור וכשעשיתי ריסטרט המחשב לא עלה יותר! ואין את הפיפ הזה שיש בדר"כ כשמחשב עולה. גם פה זה לא טמפרטורות לפי דעתי! הלוח אם חדש לגמרי! אפילו שבוע אין לו!! אם זה חשוב יש לי רשת בין 2 המחשבים והדבר קרה קוד ם במחשב הראשי עם האינטרנט ורק אחרי זה במחשב האחר באמצע משחק Underground 2 ברשת אחד כנגד השני. כמו כן התקנתי במחשב הזה אנטי וירוס נוסף והוא לא מ…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בקריסה של המערכת ועם ניתוח של קובץ הdump התקבל כיוון הבעיה הבא: לאחר מכן ניתקתי את מודם הusb והמערכת קורסת שוב עם שגיאה אחרת: זה לוקח לכיוון של רשת או לאן? אחרקי השגיאה , כדי להדליק את המחשב אני לוחץ על הכפתור כרגיל והמחשב נדלק ל3 שניות נכבה , ומפעיל את עצמו מחדש. כשהוא נכבה לאותה שניה אני מכבה את הספק מאוחרה , מדליק אותו-ואז המחשב עולה ולאחר זמן מסויים שוב מתקבלת השגיאה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי החל קורס מעצמו,פשוט נתקע מסך דלוק אבל משחיר עם השניות..ופשוט לא יכול לעשות כלום. התקלה יכולה לקרות בכל מצב , במשחק בגלישה כשאני שומע שירים ואין לזה גם זמן מסוים..פעמיים שלוש באותו יום אבל יכול להיות גם פעם בשבועיים. ביטלתי בהגדרות במחשב שלי את הרסטרט האוטומטי.. קיבלתי מסך כחול (מצורף בסוף) ולא מצאתי בגוגל שום דבר אודות השגיאה שאני מקבל. התקנתי גם WinCfg אבל אין לי דאמפ כי משום מה הוא לא יוצר דאמפ חשוב לציין שהמחשב נתקע כמו פריז , יש צפצופים קטנים ומהירים (תי תי תי) ממש מהירים שאפילו אי אפשר לספור , החברה של הביוס זה AMI הלוח שלי הוא Intel Culver City 2 D925XECV2 http://img379.imageshack.us/img379/9641/dscf1596tg9.jpg http://img139.imageshack.us/img139/74…
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אהלן... הבוקר ניסיתי להפעיל אתה המשחק GTA SA, וכל פעם שאני מתחיל לשחק לא עוברים חמש דקות והמחשב שולח לי הודעה ש'GTA SA .exe' הפסיק להגיב. ניסיתי את פותר הבעיות של ווינדוס או להוריד איכות וזה לא עוזר. למען הסר ספק – המחשב שלי עומד בקריטריונים של המשחק (יש לי מעבד Intel® Core i5-3470 CPU @ 3.20GHz , שמונה ג'יגה RAM' יש לי מתאם תצוגה Intel® HD Graphics ואפילו התקנתי עכשיו DirectX וזה עדיין לא עוזר.) אז אם יש למישהו שמץ של מושג מה לעשות, אשמח לשמוע...
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני כרגע במצב בטוח, יש לי ווינדוס 7 והכל היה בסדר עד שיום אחד הוא פשוט החליט לכבות את עצמו, ומאז הוא נתקע לי שום ושוב בהפעלה של ווינדוס בקטע של הלוגו (של 4 החלונות)...אם אני עושה ריסטרט הוא כותב לי שהוא FAIL TO BOOT , ואז אני צריך לכבות אותו ולהכנס דרך מצב בטוח.. עשיתי סיסטם רסטור, וזה עובד, אבל אחרי כחצי שעה הוא נכבה עוד הפעם.. בלי חלונות כחולים בלי כלום, אני לא חושב שזאת תקלה בחומרה..אם יש תוכנה כלשהי לתיקון הווינדוס דרך מצב בטוח אני אשמח מאוד תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פירמטטי את המחשב השבוע ומאז יש לי בעיה בקריסה של המחשב בהפעלת משחקים נתונים תכניים Intel core 2 E5500 GIGABITE GA41-DT G4 RAM ATI REDON 1900XT WINDOWS 7 64BIT כשאני פותח משחקים כגון: assassin's creed 1 call of duty 4 וכד'( משחקים ישנים שיכולים לעבוד על המחשב) המשחק נפתח אבל ברגע שהוא מסיים לטעון, המחשב קורס לגמריי. כלומר המשחק עצמו נפתח אבל ברגע שמתחיל עיבוד של המשחק עצמו האנמציה ישר המחשב קורס. -בעיה של חום לא יכל להיות כי הטמפ' בכללי בסדר והמעבד/כ.מ אפילו לא מספיק להתחמם. -דרייברים של כ.מ עדכני כנל DricetX 9 לפי דעתי זה קשור איכשו לכרטיס מסך או לספק כח, כי ברגע שצריך עבודה של עיבוד במשחק המחשב ישר קורס. מה לדעתך הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-