תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם קניתי היום בקיאספי 2 מיקרופנים ומשום מה הם לא עובדים מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
טוב אז ככה , המפרט : P4 2.8 ABIT IS7-E I865PE FX 5700 ... קיצר קניתי 2 גיגה DDR400 של קינגסטון , המחשב לפני שמגיע לווינדואס עצמו עושה ריסט , או בזמן הטעיה של המסך עם הקווים , או אחריו . יש לי עוד 2X512 גנריים ... שמתי אותם והכל בסדר , עכשיו זה כבר פעם שניה שזה קורא הוא הביא לי 2 גיגה אחרים לפני של קינגסטון ואמרתי לו שהם דפוקים והחליף לי לחדשים , משהו פה לא הגיוני , לא הגיוני ש4 סטיקים דפוקים . אגב נוסה על מחשב אחר : P4 2.4 MSI 6580 ואתה הבעיה , ושמתי שם רק גיגה אחד כי הוא תומך עד 1.5 גיגה ... קיצר אשמח אם מישהו יוכל לעזור . http://www.dooyoo.co.uk/motherboard/abit-is7-e/details/
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! היום קניתי את הכרטיס Gforce 6600GT אחרי המלצות רבות. של XFX. הלכתי לפי החוברת, ע"מ לא להתקע בבעיה בדריברים אחר"כ. אז כפי שהיה רשום מחקתי את הדריברים של ה-Nvidia של הגיפורס 4 MX הקודם שלי. אחר"כ הפעלתי מחדש את המחשב, המחשב הכניס דריבר של כרטיס מסך פשוט (ולא יכולתי לעלות רזולוציה וכדומה) אחלה! אז נתקתי את המחשב והכל, חברתי את הכרטיס החדש, הפעלתי את המחשב. ו..הכל ירוק! אין צבעים נורמליים, הכל בצבע ירוק כזה מגעיל. עכשיו לכרטיס מסך הזה, כפי שבטח אתם יודעים, אין יציאה למסך רגילה, יש 2 יציאות DVI. מכיוון שהמסך LG 775FT הישן ישן שלי אין לו חיבור DVI, הם מביאים 2 מפצלים. לכן חברתי את המפצל לכרטיס את המסך למפצל. אחלה הכל עובד אבל בירוק! יש למישהו פתרון איך אנ…
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קניתי LEADTEK 6800GT משומש ב800 שקל! יש מצב שהספק שלי חלש מדי למרות שאני לא בטח שזאת הבעיה... חיברתי הכל כמו שצריך ,במסך הראשון של המחשב איפה שהוא סופר תזיכרון רואים מלא קישקושים ארטיפקטים ולא מבינים כלום אחר כך זה עולה לווינדוס ושם מבינים משהו אבל עדיין יש ארטיפקטים מלא פסים כאלו כמובן שלא נכנסתי לשום משחק וכיביתי את המחשב בדקתי אם חיברתי טוב הדלקתי שוב ואותו הדבר:\ עכשיו הדילמה היא אם הכרטיס לא טוב או שהספק לא מספק לו מספיק חשמל?
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום את הקירור הנ"ל, בהתחלה חיברתי אותו כמו שצריך. הכל עבד מצויין, ואז נזכרתי שיש לי משחה AS 5 זרוקה איפשהוא בבית, אז החלטתי לפרק אותו ולשים את המשחה מחדש. לצערי ההתקנה לא הלכה חלק מסיבות לא מובנות, ובטעות שברתי את הקליפסה בתושבת הAM2 שלי, אומנם זאת חתיכת פלסטיק מסכנה, אבל בלעדייה אני לא יכול לחבר את הקירור. עצוב אני יודע. מה אפשר לעשות במצב כזה. אפשר לקנות רק תושבת? בנתיים הדבקתי את החתיכת פלסטיק שנפלה באמצעות דפק אפוקסי מיוחד, אני מריץ את המחשב שהוא במצב הפוך, והקירור רק יושב עליו ולא תפוס. הדבק הזה אמור להיות כמו פלדה אחרי 8 שעות בערך. מה אתם אומרים זה יצליח להחזיק את הקליפסה בצורה חזקה שתצליח לתפוס את הקירור? מקווה להצעות... ???
-
- 12 תגובות
- 944 צפיות
-
-
זו הבעיה: יש לי את הלוח אם הבא: gigabyte GA-P35-S3 וצירפתי תמונה של הלוח. ויש לי כרטיס מסך nvidia 8800 gt שהוא די מסיבי ויש לו מאוורר לא קטן. לכרטיס קול חיבור pci-e ואין לי מקום לחבר אותו כי בכניסה שמעל הכרטיס מסך אין לו מקום הוא לא נכנס ומתחת לכרטיס מסך לכניסה הראשונה הוא בכלל לא נכנס ובכניסה השניה מתחת הוא כל כך צמוד לכטיס מסך שהאוורור של הכרטיס מסך נחסם והטמפרטורה שלו עפה לשחקים לאחר שניות שהמחשב עובד וזה עוד במנוחה. מה עושים? קניה של לוח אם חדש אומרת הוצאה של אלפי שקלים כי אם כבר אני יקנה אז אני יקנה את הלוחות החדשים ואז זה כבר אומר זכרונות של DDR 3 מעבד חדש וכולי כי אין להם תמיכה אחורה ולא בא לי על ההוצאה הזאת עכשיו. איך אנשים שקנו את הכרטיס קול הזה חיברו אותו? [a…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי Windows XP SP2 אני מכניס אותו ולא קורא כלום... לא אמורים לשמוע צליל כזה...של חיבור ואז לראות מן כונן כזה...? :s05:
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב ישן שהחלטתי לשדרג, הוספתי RAM וקניתי GPU חדש, היה לי GTX 660 והחלפתי לGTX 1650 SUPER. הGPU הורכב במחשב, היו דרייברים של הGTX660 מותקנים, השתמשתי בDDU בשביל להסיר אותם אבל אני לא מצליח לעדכן את הדרייברים בשום צורה. יש לי WIN 10 64 bit, ניסיתי דרייברים ישנים, גרסת standard וגם גרסה רגילה, ניסיתי לעדכן דרך GeForce experience אבל גם שם זה לא מצליח. במנהל התקנים\device manager מופיע Microsoft basic display adapter ולא זה של NVIDIA. תודה מראש למי שינסה לעזור..
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
החלטתי לאט לאט לשדרג את המחשב, החלטתי להתחיל לשדרג קודם כרטיס מסך. היה לי ראדון 5750 512M , החלפתי אותו ל 750I GTX - 2 G אני משחק במשחקים כמו CS GO + NBA 2K15 ואני חייב לציין שאין כמעט הבדל בין 2 הכרטיסים, כמובן שהתקנתי דרייבים ומה שצריך ואין הבדל למה נראה לכם זה יכול להיום? שאר המפרט הוא - 4G RAM + Q9400 - המעבד לא הכי טוב אבל זה אמור להיות טוב למשחקים כאלו ( נבדק באתר can i run it) בקשר ל CS GO , חברים שלי עם אותו כרטיס מסך מרצים את המשחק על 150 FPS ואני על 60
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני אקצר לפני ששוב האינטרנט יתקע ואיתו כל המחשב נדפק לי ההארד דיסק הקודם שלא היה SATA, קניתי SATA חדש של WD 8GB, התקנתי ווינדוס, וכשאני נכנס לאינטרנט אחרי איזה 3 דקות הוא פשוט נתקע בהדרגה ואי אפשר לפתוח שום דבר במחשב.. זה הלוח אם: Blue Mountain 2 D845PEBT2 של אינטל. ולפעמים גם יש שגיאה של Generic Host Process for Win32 Services. וגם Windows update לא הצלחתי להוריד.... לא יודע הוא גם תוקע את האינטרנט והמחשב גם לא מגיב.. תודה
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
עכשיו אני מתקין אותו הכל בסדר ואז אני בא לתוכנה שעושה Macro למקש וכדי לעשות זאת אתה צריך להיכנס ללשונית Programing אבל כשאני לוחץ על זה לא קורה כלום נשאר חלון לבן ריק אבל שאני מנסה לשונית אחרת כן פועל לי ?!
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אני אסביר יש לי כונן אחד שהוא מפוצל C ו D עכשיו ב C יש וינדוס אני רוצה לחבר בנוסף את ה SSD ולהתקין בו את הוינדוס ואני רוצה לעשות שהC הקיים יהפוך לשם אחר יש אפשרות ? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, זה מה שקניתי- http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=297822&pfp=SEARCH (קניתי ב9.99$...) אני מחבר את זה למחשב הלד הזה נדלק אבל המכשירים שאני מחבר לזה לא עובדים וכשאני מחבר אותם בלי זה הם עובדים מצוין..... המחשב מזהה שזה USB HUB אבל הדרייברים של הווינדוס (דרך אגב יש לי ווינדוס 98...) לא עוזרים ונכנסתי לאתר של החברה שהוא- www.belkin.com ואין שם דרייברים לHUB הזה יש לHUBים אחרים והדרייברים שלהם גם לא עוזרים לי.... אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו עד השמיים !!!! תודה רבה רבה רב הרבה רבה רבה לכל העוזרים!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה כדיי יותר REDEON 8500 DH או http://www.benchmark.co.yu/video/chaintech/gf3ti200/gf3ti200_002.html ממש דחוף לי לדעת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ועכשיו כמו שאתם יודעים זה מגיע גם עם תוכנה לזיהוי פנים בכניסה למחשב .... עכשיו בטעות ניסיתי להתקין windows 7 שהורדתי ... וזה הצליח אבל עכשיו אני רוצה לחזור למערכת ההפעלה שקיבלתי עם המחשב (זאת שדל שמו לי ) המערכת ההפעלה הקודמת הייתה גם ווינדויס 7 אבל יותר טובה ... היא הייתה Home Premium ... מה אני עושה איך אני מחזיר למערכת ההפעלה שקיבלתי עם המחשב... אין לי גיבוי רק מי שיודע שיענה , תודה
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מאז חיבור המודם בדקנו וניתן לקבל בפקס הרגיל שלנו (לא במחשב), פקסים רק כאשר השולח שלח פיזי ולא ממחשב. יכול להיות כזה דבר? שווה לבדוק את איכות הכבלים? כלומר המודם 56 יכול להשפיע על הפקס הרגיל? https://ibb.co/c2odza
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר בR1950 PRO 512 SHPPHIRE הקטע הוא שחיברתי אותו ללוח אם אבל יש לו עוד חיבור בצד כזה של חשמל של 6 פינים ואין לי דבר כזה בספק.... המחשב שלי הוא במפרט.... יכול להיות וקיים מין מתאם שמחברים לחיבור מולקס וציהיה לו יציאה של 6 פינים? מרובע כזה? אן שאני חייב ספק חדש? כי מה שקורה הוא שהמחשב נדלק המאווררשלו נדלק אך אין תמונה והוא מצפצף כאילו אין כ.מסך.
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כאמור התקנתי את הווינדוז 7 ישירות מהתקנה נקייה ללא הXP וכאשר אני מנסה לעשות אקטיביזם לווינדוז הוא מציג לי הודעה שלא ניתן לעשות זאת מכיוון שהווינדוז לא הותקן דרך השידרוג אלא כהתקנה נקייה, נסתי לעשות פורמט ולהתקין ווינדוז XP אך בהתקנה של הXP אני מקבל לפני ההתקנה מסך שגיאה כחול.. למישהו יש פתרון בקשה לבעייתי?!? תודה... ???
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכנסתי את ההרדיסק הכל טוב המחשב קולט אותו כ-320 ג'יגה.. הבעיה שעשיתי לו PARTITION הוא קלט את זה כ127 ג'יגה רק ואין שום דבר שאפשר לעשות זה מה שהוא נותן לא יותר ... את ה- PARTITION עשיתי דרך הדיסק של הWINDOWS עשיתי BOOT מהדיסק כמו התקנה של ווינדווס ישירות מדיסק.. דרך אגב זה מחשב AMD 1700 יחסית ישן זה לא SATA 2 ויש לי הרדיסק שהוא פריימרי שמחובר על אותו רצועת DATA ... אין לי מושג מה זה השטויות האלה זה לא הגיוני הדבר הזה
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אוקי, קניתי היום זיכרון 256SDR של KINGSTONE PC133, הוספתי אותו ללוח... היה לי כבר זיכרון 64... במקום להציג לי זיכרון 320, הוא מציג לי שיש לי רק 192, כשהורדתי את ה64 הוא כתב שיש לי רק 128... מה קורה פה?! עבדו עליי?! או... שזה פשוט מציג את זה לא נכון?! יש לי מחשב פנטיום 3.... תודה ביי
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
עכשיו כאשר יש לי גם את ה SMASUNG 128 DDR 2100 ו LD 256 DDR 2100 אני לא יכול להגדיר ב BIOS מצב TURBO כי אז המערכת ההפעלה לא פועלת! או שלפעמים המחשב ניתקע בשלב של הבדיקת סידירום וכל החומרה בהתחלה!!! זה בסדר או לא?? אבל כך ב NORMAL הכל אחלה!!! ומה דתעכם על LD?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הזכרונות הקודמים גרמו למחשב לקרוס וכו' אז החלפתי אותם. יש לי עדיין את הזכרונות הישנים ורציתי לדעת אם זה אפשרי לשים אותם בחזרה... זה יגרום למחשב לקרוס? זה יהרוס את הזכרונות האחרים? או שזה יוסיף עוד קצת?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אתמול אחר הצהריים קניתי חלקים חדשים למחשב את החלקים הבאים: Intel® Core2 Duo E6750 2.66Ghz GIGABYTE GA-P35-DS3L 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC EVGA Gforce 8800GTS 320mb Superclocked ENERMAX LIBERTY 500w ועכשיו השאלות שלי הם: 1. עכשיו שהמחשב עלה אני נכנס לאברסט ורוב הפרטים מוסתרים לי כך: וגם ב CPU-Z זה ככה אני יודע שזה קשור לאיזה הגדרה בביוס אבל אני לא יודע איפה לחפש אותה אז תעזרו לי בבקשה?! 2. כל פעם שאני מפעיל תמחשב לוקח לו כמה שניות מהרגע שאני לוחץ על כפתור ההדלקה לרגע שהמאווררים מתחילים לעבוד והמחשב נדלק אני לא יודע אם זה בעיה או שככה זה בגלל הלוח או הספק?! 3. חיברתי את המחשב עכשיו אני לא יודע אם חיברתי נכון כמה חיבורים של החשמל בלוח יש תמונות שימו …
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
קניתי לוח אם של abit is7-v2 מעבד celeron d 533 fsb 2.4 ghz חיברתי ספק כח ושמתי כרטיס מסך וזיכרון כשאני מנסה לגוע במברג ב power שיידלק כלום לא קורה . יש אור מהלוח אם רק שהוא מחובר לחשמל? חשבתי לקנות מחר עוד חלקים לוחאם ומעבד שיהיה לי כדי שאני אוכל לדעת מה הבעיה . מה אתם מציעים לקנות לוח אם ומעבד שהיה לי לניסויים של פנטיום? ולמה לא נדלק לי? קראת הכל בלוח אם..עברתי אבל לא מצאתי מה לעשות אלא רק לקנות עוד חלקים ולבדוק מב דעתכם? תודה..
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-