עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אורח אדר
    Started by אורח אדר,

יש לי מחשב שהפסיק לעבוד אחרי הפסקת חשמל. נראה לי נשרף חלק או משהו. יש לי מעבד מדגם I5 3450 אני רוצה לקנות לוח אם חדש שיתמוך בו. צריך שהלוח אם יכול לתמוך בכרטיס מסך מדגם AMD HD 6870 או NVIDIA GTX 970 יש לי את הכרטיס מסך של NVIDIA הזה שקניתי לפני חודש עדיין לא הספקתי להכניס אותו למחשב מזל שכך. מתכנן לקנות את הספק כוח הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5940 הוא מספיק חזק בשביל לתמוך במערכת? במידה וגם המעבד הלך לעולמו, מתכנן לקנות מעבד AMD RYZEN 5 1600X אז רוצה לדעת שהספק יוכל לתמוך בלוח אם שתומך במעבד הזה עם כרטיס המסך של NVIDIA GTX970

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  2. Started by Adar Tzivion,

יש לי מחשב שהפסיק לעבוד אחרי הפסקת חשמל. נראה לי נשרף חלק או משהו. יש לי מעבד מדגם I5 3450 אני רוצה לקנות לוח אם חדש שיתמוך בו. צריך שהלוח אם יכול לתמוך בכרטיס מסך מדגם AMD HD 6870 או NVIDIA GTX 970 יש לי את הכרטיס מסך של NVIDIA הזה שקניתי לפני חודש עדיין לא הספקתי להכניס אותו למחשב מזל שכך. מתכנן לקנות את הספק כוח הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5940 הוא מספיק חזק בשביל לתמוך במערכת? במידה וגם המעבד הלך לעולמו, מתכנן לקנות מעבד AMD RYZEN 5 1600X אז רוצה לדעת שהספק יוכל לתמוך בלוח אם שתומך במעבד הזה עם כרטיס המסך של NVIDIA GTX970 תודה לעוזרים ולעוזרות.

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by danezeq,

המסך שלי הוא DELL U2412M ויש לו חיבור DisplayPort. כרגע מחובר כבל DVI ואני רוצה לקנות כבל DisplayPort איך אדע להתאים את הכבל? מצאתי את הכבל הזה באי-ביי https://www.ebay.com/itm/DisplayPort-Cable-1080P-6-10ft-Cord-Gold-Plated-High-Speed-Display-Port-DP-to-DP/233332951147?hash=item3653ba486b:g:gjEAAOSwa4xdcG7f אני רואה שזה מוגבל ל1080P האם זה יגביל אותי? אין לי מושג אם כרגע אני עובד ביותר מ1080P אני יודע שאני עובד איתו על רזולוציה של 1920*1200 על 60 HRZ תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by amitshefif7,

תקציב: 3000₪האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: לחסוךהאם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: מחשב שיענה על כל הדרישות.מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית, לימודים.מתי מתוכננת הרכישה: בזמן הקרוב מאודהאם יש חברה מועדפת למחשב הנייד:לאהאם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה:לאגודל קשיח מינימלי:500 GBהאם לתת דגש למשקל המחשב: אפשר להתחשב אך לא פרט הכרחיהאם לתת דגש לזמן סוללה: יום לימודים.גודל צג רצוי:אזור ה14 אינץ'לא קיימת העדפה מסויימת לחנות תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by eyalrainitz,
    • 0 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by Highlandwer,

שלום אני מעוניין לרכוש מצלמת IP כך שתצלם את הכניסה לבית שלי , ושידור הוידיאו יהיה ישירות לטאבלט אנדרואיד שנמצא בטווח של הבית כלומר לא יותר מ 20-30 מטר בין המצלמה לטאבלט . כמה שאלות . 1 האם אני חייב להעביר את התשדורת דרך ראוטר ? כך שהשידור וידיאו מהמצלמה ישוודר ישירות לטבלט ? 2 במידה ולא אז בהנחה שיש לי את המצלמה , ראוטר וטאבלט האם אני חייב שהם יהיו מחוברים לאינטרנט? או מספיק שיהיו מחוברים לרשת של הראוטר ? על איזה מצלמה פשוטה וטובה אתם יכולים להמליץ כדי להפעיל את המערכת באופן הבא ללא חיבור לאינטרט ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by itamar88,

שלום, יש לי מחשב ישן (נקנה לפני 4 וחצי שנים), רציתי לשדרג לו זיכרון RAM כרגע יש לו 4 גיגה ראם 2X2. רציתי להוסיף עוד 4 גיגה בצורה של 2X2, מכיוון שאף פעם לא עשיתי זאת, רציתי לשאול האם זה צריך להיות מאותו חברה? אותו סוג מהירות HZ? האם ניתן להוסיף סטיק אחד של 4 גיגה? (קשה למצוא היום 2X2) ובקיצור, מה הדברים שאני צריך לוודא לפני הקנייה? Manufacturer : Kingston Type : DDR3-SDRAM PC3-10700 (667 MHz) - [DDR3-1333] Format : UDIMM (133.35 x 0) Size : 2048 MB (2 ranks, 8 banks) זה תיאור הדגם מה - PC 'WIZARD.

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by eyalrainitz,

שלום. אני מתלבט בין כרטיסי המסך הבאים gtx 680 zotac 4gb sapphire radeon HD 7970 3gb oc boost אשמח מאוד לקבל את העצות כי אני מכוון למשחקים כבדים תודה על העזרה מראש (לא משנה המחיר רק לכרטיס מול כרטיס)

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  9. כלומר: אחד הגיימפדים כל הזמן נלחצים לו כפתורים בלי סיבה. הGAMEPADS לא של חברה ידועה ככה שבלתי אפשרי למצוא דרייברים. אשמח לעצות מועילות. נ.ב- מערכת הפעלה XP SP2.

• 10 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by ExploiT,

שלום כולם קניתי היום בקיאספי 2 מיקרופנים ומשום מה הם לא עובדים מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  11. טוב אז ככה , המפרט : P4 2.8 ABIT IS7-E I865PE FX 5700 ... קיצר קניתי 2 גיגה DDR400 של קינגסטון , המחשב לפני שמגיע לווינדואס עצמו עושה ריסט , או בזמן הטעיה של המסך עם הקווים , או אחריו . יש לי עוד 2X512 גנריים ... שמתי אותם והכל בסדר , עכשיו זה כבר פעם שניה שזה קורא הוא הביא לי 2 גיגה אחרים לפני של קינגסטון ואמרתי לו שהם דפוקים והחליף לי לחדשים , משהו פה לא הגיוני , לא הגיוני ש4 סטיקים דפוקים . אגב נוסה על מחשב אחר : P4 2.4 MSI 6580 ואתה הבעיה , ושמתי שם רק גיגה אחד כי הוא תומך עד 1.5 גיגה ... קיצר אשמח אם מישהו יוכל לעזור . http://www.dooyoo.co.uk/motherboard/abit-is7-e/details/

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Ran B,

שלום לכולם! היום קניתי את הכרטיס Gforce 6600GT אחרי המלצות רבות. של XFX. הלכתי לפי החוברת, ע"מ לא להתקע בבעיה בדריברים אחר"כ. אז כפי שהיה רשום מחקתי את הדריברים של ה-Nvidia של הגיפורס 4 MX הקודם שלי. אחר"כ הפעלתי מחדש את המחשב, המחשב הכניס דריבר של כרטיס מסך פשוט (ולא יכולתי לעלות רזולוציה וכדומה) אחלה! אז נתקתי את המחשב והכל, חברתי את הכרטיס החדש, הפעלתי את המחשב. ו..הכל ירוק! אין צבעים נורמליים, הכל בצבע ירוק כזה מגעיל. עכשיו לכרטיס מסך הזה, כפי שבטח אתם יודעים, אין יציאה למסך רגילה, יש 2 יציאות DVI. מכיוון שהמסך LG 775FT הישן ישן שלי אין לו חיבור DVI, הם מביאים 2 מפצלים. לכן חברתי את המפצל לכרטיס את המסך למפצל. אחלה הכל עובד אבל בירוק! יש למישהו פתרון איך אנ…

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  13. קניתי LEADTEK 6800GT משומש ב800 שקל! יש מצב שהספק שלי חלש מדי למרות שאני לא בטח שזאת הבעיה... חיברתי הכל כמו שצריך ,במסך הראשון של המחשב איפה שהוא סופר תזיכרון רואים מלא קישקושים ארטיפקטים ולא מבינים כלום אחר כך זה עולה לווינדוס ושם מבינים משהו אבל עדיין יש ארטיפקטים מלא פסים כאלו כמובן שלא נכנסתי לשום משחק וכיביתי את המחשב בדקתי אם חיברתי טוב הדלקתי שוב ואותו הדבר:\ עכשיו הדילמה היא אם הכרטיס לא טוב או שהספק לא מספק לו מספיק חשמל?

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Torn,

שלום לכולם, קניתי היום את הקירור הנ"ל, בהתחלה חיברתי אותו כמו שצריך. הכל עבד מצויין, ואז נזכרתי שיש לי משחה AS 5 זרוקה איפשהוא בבית, אז החלטתי לפרק אותו ולשים את המשחה מחדש. לצערי ההתקנה לא הלכה חלק מסיבות לא מובנות, ובטעות שברתי את הקליפסה בתושבת הAM2 שלי, אומנם זאת חתיכת פלסטיק מסכנה, אבל בלעדייה אני לא יכול לחבר את הקירור. עצוב אני יודע. מה אפשר לעשות במצב כזה. אפשר לקנות רק תושבת? בנתיים הדבקתי את החתיכת פלסטיק שנפלה באמצעות דפק אפוקסי מיוחד, אני מריץ את המחשב שהוא במצב הפוך, והקירור רק יושב עליו ולא תפוס. הדבק הזה אמור להיות כמו פלדה אחרי 8 שעות בערך. מה אתם אומרים זה יצליח להחזיק את הקליפסה בצורה חזקה שתצליח לתפוס את הקירור? מקווה להצעות... ???

• 12 תגובות
    • 950 צפיות
  15. זו הבעיה: יש לי את הלוח אם הבא: gigabyte GA-P35-S3 וצירפתי תמונה של הלוח. ויש לי כרטיס מסך nvidia 8800 gt שהוא די מסיבי ויש לו מאוורר לא קטן. לכרטיס קול חיבור pci-e ואין לי מקום לחבר אותו כי בכניסה שמעל הכרטיס מסך אין לו מקום הוא לא נכנס ומתחת לכרטיס מסך לכניסה הראשונה הוא בכלל לא נכנס ובכניסה השניה מתחת הוא כל כך צמוד לכטיס מסך שהאוורור של הכרטיס מסך נחסם והטמפרטורה שלו עפה לשחקים לאחר שניות שהמחשב עובד וזה עוד במנוחה. מה עושים? קניה של לוח אם חדש אומרת הוצאה של אלפי שקלים כי אם כבר אני יקנה אז אני יקנה את הלוחות החדשים ואז זה כבר אומר זכרונות של DDR 3 מעבד חדש וכולי כי אין להם תמיכה אחורה ולא בא לי על ההוצאה הזאת עכשיו. איך אנשים שקנו את הכרטיס קול הזה חיברו אותו? [a…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי Windows XP SP2 אני מכניס אותו ולא קורא כלום... לא אמורים לשמוע צליל כזה...של חיבור ואז לראות מן כונן כזה...? :s05:

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  17. אהלן, יש לי מחשב ישן שהחלטתי לשדרג, הוספתי RAM וקניתי GPU חדש, היה לי GTX 660 והחלפתי לGTX 1650 SUPER. הGPU הורכב במחשב, היו דרייברים של הGTX660 מותקנים, השתמשתי בDDU בשביל להסיר אותם אבל אני לא מצליח לעדכן את הדרייברים בשום צורה. יש לי WIN 10 64 bit, ניסיתי דרייברים ישנים, גרסת standard וגם גרסה רגילה, ניסיתי לעדכן דרך GeForce experience אבל גם שם זה לא מצליח. במנהל התקנים\device manager מופיע Microsoft basic display adapter ולא זה של NVIDIA. תודה מראש למי שינסה לעזור..

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  18. Started by 9055,

החלטתי לאט לאט לשדרג את המחשב, החלטתי להתחיל לשדרג קודם כרטיס מסך. היה לי ראדון 5750 512M , החלפתי אותו ל 750I GTX - 2 G אני משחק במשחקים כמו CS GO + NBA 2K15 ואני חייב לציין שאין כמעט הבדל בין 2 הכרטיסים, כמובן שהתקנתי דרייבים ומה שצריך ואין הבדל למה נראה לכם זה יכול להיום? שאר המפרט הוא - 4G RAM + Q9400 - המעבד לא הכי טוב אבל זה אמור להיות טוב למשחקים כאלו ( נבדק באתר can i run it) בקשר ל CS GO , חברים שלי עם אותו כרטיס מסך מרצים את המשחק על 150 FPS ואני על 60

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by elad_jacoby,

אני אקצר לפני ששוב האינטרנט יתקע ואיתו כל המחשב נדפק לי ההארד דיסק הקודם שלא היה SATA, קניתי SATA חדש של WD 8GB, התקנתי ווינדוס, וכשאני נכנס לאינטרנט אחרי איזה 3 דקות הוא פשוט נתקע בהדרגה ואי אפשר לפתוח שום דבר במחשב.. זה הלוח אם: Blue Mountain 2 D845PEBT2 של אינטל. ולפעמים גם יש שגיאה של Generic Host Process for Win32 Services. וגם Windows update לא הצלחתי להוריד.... לא יודע הוא גם תוקע את האינטרנט והמחשב גם לא מגיב.. תודה

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  20. Started by ShexyB,

עכשיו אני מתקין אותו הכל בסדר ואז אני בא לתוכנה שעושה Macro למקש וכדי לעשות זאת אתה צריך להיכנס ללשונית Programing אבל כשאני לוחץ על זה לא קורה כלום נשאר חלון לבן ריק אבל שאני מנסה לשונית אחרת כן פועל לי ?!

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  21. אני אסביר יש לי כונן אחד שהוא מפוצל C ו D עכשיו ב C יש וינדוס אני רוצה לחבר בנוסף את ה SSD ולהתקין בו את הוינדוס ואני רוצה לעשות שהC הקיים יהפוך לשם אחר יש אפשרות ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי, זה מה שקניתי- http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=297822&pfp=SEARCH (קניתי ב9.99$...) אני מחבר את זה למחשב הלד הזה נדלק אבל המכשירים שאני מחבר לזה לא עובדים וכשאני מחבר אותם בלי זה הם עובדים מצוין..... המחשב מזהה שזה USB HUB אבל הדרייברים של הווינדוס (דרך אגב יש לי ווינדוס 98...) לא עוזרים ונכנסתי לאתר של החברה שהוא- www.belkin.com ואין שם דרייברים לHUB הזה יש לHUBים אחרים והדרייברים שלהם גם לא עוזרים לי.... אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו עד השמיים !!!! תודה רבה רבה רב הרבה רבה רבה לכל העוזרים!!!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מה כדיי יותר REDEON 8500 DH או http://www.benchmark.co.yu/video/chaintech/gf3ti200/gf3ti200_002.html ממש דחוף לי לדעת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ועכשיו כמו שאתם יודעים זה מגיע גם עם תוכנה לזיהוי פנים בכניסה למחשב .... עכשיו בטעות ניסיתי להתקין windows 7 שהורדתי ... וזה הצליח אבל עכשיו אני רוצה לחזור למערכת ההפעלה שקיבלתי עם המחשב (זאת שדל שמו לי ) המערכת ההפעלה הקודמת הייתה גם ווינדויס 7 אבל יותר טובה ... היא הייתה Home Premium ... מה אני עושה איך אני מחזיר למערכת ההפעלה שקיבלתי עם המחשב... אין לי גיבוי רק מי שיודע שיענה , תודה

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  25. מאז חיבור המודם בדקנו וניתן לקבל בפקס הרגיל שלנו (לא במחשב), פקסים רק כאשר השולח שלח פיזי ולא ממחשב. יכול להיות כזה דבר? שווה לבדוק את איכות הכבלים? כלומר המודם 56 יכול להשפיע על הפקס הרגיל? https://ibb.co/c2odza

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.