תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,294 דיונים בפורום זה
-
היי , היום ניסיתי לראות סדרה בטלוויזה כהיא מחוברת בHDMI למחשב הנייד יחד עם אוזניות בלוטוס. התיישבתי בספה , מרחק של 2-3 מטרים והיו קיטועים אחרי ניגון רציף של כמה דקות . מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום הייתי עם כרטיס Audigy SE ו- WinVista וכרטיס מסך GeForce4 440MX והכל עבד מצויין. לפני מספר שבועות רכשתי כרטיס מסך חדש GeForce 7600GS (AGP). בכל מקרה מהרגע שיש לי את הכרטיס הזה אני שומע קיטועים בסאונד למרות שכ. המסך לא זה שמעבד לי אותו. ניסיתי הרבה שירים, הרבה תוכנות (Winamp, MP , MV2 ועוד) ואפילו במשחקים יש קיטועים בסאונד, לא בתמונה. כשאני נכנס ל-TaskManager רואים בגרף שה- CPU מתקרב ל-100% וברגע שאני עוצר את השיר ישר הוא צונח. את ה- Aero ביטלתי ואין שינוי, הקטנתי רזולוציה ואין שינוי. מה עוד יכול להיות ? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הי הבעיה היא שכאשר אני מריץ סרטון HD כמו למשל אחד מאלה מפה: http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx לדוגמא: http://download.microsoft.com/download/2/4/5/245bfb85-5394-4361-ba8c-c5b9906734cc/The_Rules_of_Attraction_1080.exe התמונה בסרט לא רצה באופן רציף, התמונה קופאת מידי פעם לחצי שנייה. הסאונד ממשיך לרוץ כרגיל. אחרי שהתמונה יוצאת מה "קפאון" שלה, התמונה משיגה את הסאונד וחוזרת לסינכרון מה יכול לגרום לזה ? איפה להתחיל ? כרטיס מסך ? גודל הזיכרון ? מסך ? הנה המפרט של הלפטופ שלי: Operating System: Windows Vista Home Premium* , Service Pack 1 (6.0.6001) Default Language: Hebrew DirectX* Version: 10.0 Physical Memory: 1013 M…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מה המצב? יש בידי כרטיס מסך Sapphire Radeon 9600XT 128MB ולוח אם של ABIT NF7 -S2G גירסא v1.0 האם יש בעיית תאימות כלשהיא בין שתי החלקים הללו? כי בדקתי כל דבר אפשרי והכרטיס מסך עושה לי שגיאת VPU RECOVER בהרבה משחקים. בדקתי מעלות , עידכנתי ביוס, פירמטתי ואפילו ניסיתי ספק אחר ושום דבר לא השתנה. (לינק לדיון:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=98955.0) שלחתי את זה לKSP וכל החלקים שבמחשב שלי הם מהם חוץ מהספק והדיסק קשיח . ספק החפתי ויצאתי מנקודת הנחה שזאת לא הבעיה. אז אין לי מושג כבר מה לעשות האים יש בעית תאימות כלשהיא בין הלוח אם שלי לכרטיס שלי ? מקווה שתתנו לי תשובה מספקת תודה ויום טוב.
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני רוצה להשתמש בהארד דיסק ישן אבל לא רוצה לפרמט אותו כי המידע חשוב לי. אין לי כרגע דיסק קשיח פנוי שאני יכול להתקין עליו מערכת הפעלה. קיימת דרך להשתמש בו מבלי לפרמט אותו? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שקניתי בשנת 2009 בערך. המפרט שלו כולל את החלקים הבאים: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX Gigabyte GA-EP43-DS3L Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5 Connect3d Radeon HD4870 Arctic Cooling Arctic 12L 120mm Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 יש לי בעיית קריסות במחשב כבר הרבה זמו. הקריסות בדרך כלל אקראיות ובמשחקים מסויימים (למרות שלאחרונה כמעט כל משחקים החדשים קורסים לי לדוגמא - WITCHER 2, SKYRIM, TRINE 2). תיאור של הקריסות - המסך הופך לשחור או לצבע לבן עם פסים, הסאונד ממשיך לפעול לכמה שניות אחרי הקריסה ואז והוא מתחיל לקפוץ או מפסיק. רק כיבוי והדלקה מחדש של המחשב מחזיר אותו למצב נורמלי. בעבר הצלחתי לסד…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, ניגש היישר לעניין: בלי שום התראה מוקדמת ודי "ככה סתם", המחשב התחיל לקפוא(2-3 שניות בכל פעם) ולאתחל את עצמו מיד אח"כ ללא כל סיבה נראית לעין. אחרי כמה בדיקות והתנערות מהרגשת הדה ז'ה וו(פרטים בהמשך), הגעתי פחות או יותר למסקנה שהדבר מתרחש אך ורק כאשר קליינט הביטורנט פועל(בעקרון אזרוס, אך גם עם מיוטורנט זה קורה). הכל עבד כמו שצריך עד לפני שבוע ולא היו בעיות. לא החלפתי ולא התקנתי שום דבר(חומרה או תוכנה) שעלול לגרום למצב הזה. אם כי, ואולי חשוב להדגיש את זה - נדמה לי שכל הבלגאן התחיל אחרי איזה ווינדוס אפדייט(לא, אין לי מושג מה ווינדוס עדכן לעצמו שם). אומנם לא בדיוק הקדשתי יותר מדי תשומת לב בהתחלה ולקח לי מעט זמן להבין שמדובר בתקלה "רצינית" ולא באיזה משהו חד פעמי, אך אני די מ…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב מסוג לנובו דגם 560 נתע רו קופא אחרי זמן ממושך של עבודה יש לציין שהחלפתי זיכרון ראם(הזיכרון חדש ותיקני),מעבר לזה ההרדיסק עבר בדיקה והוא תקין גיליתי משהו מוזר הבחנתיכי המחשב נתקע רק כאשר יש הורדה ממושכת. אגב המחשב מחובר לרשת האלחוטית שלי. פורמ6ט ושוב אותה בעיה. תודה לכל העוזרים המשך יום טוב.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה מחקו את ההודעה שלי מהפורום מה קרה ?? סך הכל רציתי לשאול על הצורב
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
רק בתוכנה xoftspy.. זה באמת קילוגר? התוכנה אמינה בכלל? :-\
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה קיצור דרך למצב שינה משולחן העבודה, אבל לא זה "שמכבה" את המעבד וכו... אלה מצב שמשאיר את המחשב במין מצב המתנה(שהנורה במחשב מהבהבת) יש לי קיצור במלקדת למצב הזה FN+F1ׁ (אך לא תמיד מתאפשר) ניסיתי כמה קודים כמו: rundll32.exe powrProf.dll,SetSuspendState rundll32.exe powrprof.dll,SetSuspendState 0,1,0 זה לא המצב שינה שאני רוצה^^ תודה רבה לעוזרים!! ׁׁׁ
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי משחב נייד של HP וכל לחצי האפים תפוסים לכל מיני קיצור מקלדת של המחשב לפי מה שאני יודע קיצור מקלדת במחשבים ניידים מבוצעים על ידי הכפתור fn ולחיצה על מקש בקיצור ואצלי זה לא ככה ובגלל שכפתורים האפים הם קיצורים של המחשב אני לא יכול להשתמש בהם לקיצורי ווינדאוס למיניהם אני ישמח אם תגידו לי איך אני מנשה את זה שהקיצורים בכפתורים האפים יקרו על ידי לחיצה על הכפתור fn+מקש האף הרצוי
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מציקה מאד, בכל פעם שאני עושה סימן קריאה ! מתבטל לי הAERO בWIN7 ואז אני צריך ללחוץ שוב SHIFT+1 שעושה לי סימן קריאה נוסף כדי להחזיר את הAERO ... זה משגע אותי כל פעם זה קופץ לי במסך ! !! אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי אך לבטל את קיצור המקשים האלה איכשהו שלא יהיו קשורים לAERO
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בן שנתיים ומשהו, עם חלונות 10 ואופיס 2013. לפני כמה ימים החלה תופעה מוזרה. כל קיצורי המקלדת: Ctrl+C, Ctrl+V, Ctrl+Z, Ctrl+S ועוד, לא עובדים ב - WORD. זה כן עובד בתוכנות אחרות, כולל בתוכנות אופיס אחרות כמו אקסל. בנוסף, הפעולות עצמן עובדות אם אני מבצע את זה באמצעות העכבר וסרגל הכלים. בעיה נוספת שצצה ב - WORD, זה שכל פעם שאני כותב משפט כמו was treated, זה מסמן לי אותו בכחול. גם אם המשפט תקין תחבירית, זה מסמן לי בכחול. המסמך מלא סימנים כחולים. ניסיתי לתקן את אופיס, זה לא עשה כלום. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני אמור לפתור את זה ? אבי
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם הקיצורים במחשב (ctrl c, ctrl s וכו.. ) הפסיקו פתאום לעבוד. מחשב נייד של אסוס עם ווינדוס 10. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קיצורים למקלדת. CTRL+C - העתקה CTRL+V - הדבק CTRL+X - גזור CTRL+S - שמור CTRL+P - הדפסה CTRL+Z - ביטול פעולה אחרונה CTRL+DEL - מחיקת מילה אחת קדימה START - התחל, פתיחת תפריט התחל SRART+E - סייר חלונות START+R - פתיחת חלון הפעלה START+D - חזרה לשולחן העבודה ALT+TAB - דפדוף בין התוכניות הפתוחות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בניתי מחשב גיימינג מזמן (שנתיים פלוס מינוס) ובזמן האחרון הכרטיס מסך קורס אז בדקתי את זה (בעזרת HWMonitor) וראיתי שהוא מגיע במשחק LOL ׁׁ(למי שמכיר המשחק לא כול כך כבד מבחינה גרפית) והוא הגיע ל 84 מעלות הכרטיס המסך המדובר הוא GTX 670 רציתי לדעת האם זה נורמלי או שצריך לשפר קירור הטמפרטורה הזו היא אחרי ניקוי המחשב מאבק
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי בניתי מחשב חדש לאחרונה: 5090 9800x3d x870e aorus pro NZXT Kraken 360 RGB 32gb corsia be quiet! LIGHT BASE 600 LX ספק כוח 1000w gold plus הרכבתי את המחשב לפי הספר משחה תרמית חיזוק הברגים בהצלבה לסגירה אחידה. הכול חובר כהלכה. כשאני מדליק את המחשב מגיע לביוס ותוך 2-3 דק המעבד מגיע מ 45 מעלות ל 100. כמובן שהוא מכבה את עצמו ב 105 כבגנה על הכררטיס. בצג של הקירור המעלות שמופעיות שונות לגמרי מהמעלות בביוס על הצג זה נע בין 45-55. בביוס כמו שציינתי מהר מאוד מגיע ל 100. חשוב לציין כל המאווררים מחוברים ל hub שמגיע מובנה במארז. מה בדקתי: הגדרתי בביוס full speed למאווררים התושבת חוברה בצורה תקינה החלפתי משחה תרמית פעמיים המאווררים מסתובבים כולם שיניתי…
-
- 5 תגובות
- 151 צפיות
- 2 followers
-
-
אם אני ישאיר את המארז פתוח,תמיד,אבל כמובן ידאג גם לנקות אבק שמצטבר. זה יכול לגרום לנזק למחשב?? פשוט בלי הצד הימני של המארז (פתוח) שמתי לב שהטמפרטורות שלי יורדות באיזה 5-6 מעלות!!!!
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי על הבארטון 2500 שלי קירור של thermaltake וולקנו 11, ויש לי שליטה על המאוורר בקדמת במחשב. עכשיו הוא התחיל כל הזמן לעלות ל4500 סל"ד, ולפעמים לעיתים רחוקות הוא מוריד קצת מהמהירות לאיזה שניה ואז ישר חוזר ל4500 מה אני עושה? איך אני מתקן את זה? זה ממש רועש אני לא יכול לסבול את זה.
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
בשעה טובה אני משרד את המחשב הישן שלי , המעבד החדש : i7 13700KF איזה קירור הכי מתאים לו? גם אוויר וגם קירור נוזלי לא מתכוון לבצע OC אבל לא סוגר את האופציה , ויש לי כרטיס מסך אז הבחירה של KF בגלל זה. הלוח הולך להיות מסדרה Z790 חשוב שיתמוך במארז : corsair 4000d מבחינת גובה. אשמח לתשובה.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אהלן, במחשב שלי בבית, כאשר המחשב נכנס ל-Sleep Mode, כל המאוררים מפסיקים לעבוד והמחשב שקט בצורה מוחלטת. לעומת זאת, במחשב של חברה שלי, כשהמחשב נכנס למצב שינה, הקירור למעבד ממשיך לעבוד והמחשב עדיין נשמע כאילו הוא במצב עבודה רגיל. ניסיתי לבדוק קצת את ה-Power Settings ולא מצאתי שום דבר מועיל שם. אשמח לעזרה, טיפים, עצות או כל דבר אחר. ובעיה נוספת, קטנה הרבה יותר - המאורר במארז של המחשב המדובר עושה טיפה רעש, ניקיתי אותו מאבק, הידקתי את הברגים כדי שלא תהיה תזוזה מסיבית של המאורר בעת סיבוב, והוא עדיין לא שקט מאוד. מצד שני, המארז במחשב הזה הוא מארז ג'נרי ומכאן אני מניח שגם המאורר הוא לא איזה זלמן, אז אולי זה קשור. שבת שלום לכולם, ותודה מראש
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה ! איפה אפשר להשיג גוף קירור לצ'יפסט הנ"ל ?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ראשית אני רוצה לפרגן לכל מי שתומך ועוזר באתר פה! עבודה מדהימה! פרטים קצת לפניי: מארז - Aurora 570 מעבד - Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz קולר - Zalman 7500 (אם אני לא טועה) לוח אם - Asus Striker II Formula כרטיס מסך - X2 GeForce 9600gt הלוח ידוע בבעיות חימום בעיקר באזור ה - NB, לאחר עבודה מרובה הצלחתי "לייצב" את הטמפרטורות אבל עדיין אני לא יודע אם זה מספיק. תמונה מHWMonitor: http://imageshack.us/f/847/tempyf.jpg/ אלה הטמפרטורות הממוצעות, השאלה אם יש צורך בקירור נוסף או שאפשר "לסחוב" ככה? תודה מראש לעוזרים! ושבוע טוב!
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-