תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
למה מחקו את ההודעה שלי מהפורום מה קרה ?? סך הכל רציתי לשאול על הצורב
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
רק בתוכנה xoftspy.. זה באמת קילוגר? התוכנה אמינה בכלל? :-\
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה קיצור דרך למצב שינה משולחן העבודה, אבל לא זה "שמכבה" את המעבד וכו... אלה מצב שמשאיר את המחשב במין מצב המתנה(שהנורה במחשב מהבהבת) יש לי קיצור במלקדת למצב הזה FN+F1ׁ (אך לא תמיד מתאפשר) ניסיתי כמה קודים כמו: rundll32.exe powrProf.dll,SetSuspendState rundll32.exe powrprof.dll,SetSuspendState 0,1,0 זה לא המצב שינה שאני רוצה^^ תודה רבה לעוזרים!! ׁׁׁ
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי משחב נייד של HP וכל לחצי האפים תפוסים לכל מיני קיצור מקלדת של המחשב לפי מה שאני יודע קיצור מקלדת במחשבים ניידים מבוצעים על ידי הכפתור fn ולחיצה על מקש בקיצור ואצלי זה לא ככה ובגלל שכפתורים האפים הם קיצורים של המחשב אני לא יכול להשתמש בהם לקיצורי ווינדאוס למיניהם אני ישמח אם תגידו לי איך אני מנשה את זה שהקיצורים בכפתורים האפים יקרו על ידי לחיצה על הכפתור fn+מקש האף הרצוי
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מציקה מאד, בכל פעם שאני עושה סימן קריאה ! מתבטל לי הAERO בWIN7 ואז אני צריך ללחוץ שוב SHIFT+1 שעושה לי סימן קריאה נוסף כדי להחזיר את הAERO ... זה משגע אותי כל פעם זה קופץ לי במסך ! !! אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי אך לבטל את קיצור המקשים האלה איכשהו שלא יהיו קשורים לAERO
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בן שנתיים ומשהו, עם חלונות 10 ואופיס 2013. לפני כמה ימים החלה תופעה מוזרה. כל קיצורי המקלדת: Ctrl+C, Ctrl+V, Ctrl+Z, Ctrl+S ועוד, לא עובדים ב - WORD. זה כן עובד בתוכנות אחרות, כולל בתוכנות אופיס אחרות כמו אקסל. בנוסף, הפעולות עצמן עובדות אם אני מבצע את זה באמצעות העכבר וסרגל הכלים. בעיה נוספת שצצה ב - WORD, זה שכל פעם שאני כותב משפט כמו was treated, זה מסמן לי אותו בכחול. גם אם המשפט תקין תחבירית, זה מסמן לי בכחול. המסמך מלא סימנים כחולים. ניסיתי לתקן את אופיס, זה לא עשה כלום. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני אמור לפתור את זה ? אבי
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם הקיצורים במחשב (ctrl c, ctrl s וכו.. ) הפסיקו פתאום לעבוד. מחשב נייד של אסוס עם ווינדוס 10. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קיצורים למקלדת. CTRL+C - העתקה CTRL+V - הדבק CTRL+X - גזור CTRL+S - שמור CTRL+P - הדפסה CTRL+Z - ביטול פעולה אחרונה CTRL+DEL - מחיקת מילה אחת קדימה START - התחל, פתיחת תפריט התחל SRART+E - סייר חלונות START+R - פתיחת חלון הפעלה START+D - חזרה לשולחן העבודה ALT+TAB - דפדוף בין התוכניות הפתוחות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בניתי מחשב גיימינג מזמן (שנתיים פלוס מינוס) ובזמן האחרון הכרטיס מסך קורס אז בדקתי את זה (בעזרת HWMonitor) וראיתי שהוא מגיע במשחק LOL ׁׁ(למי שמכיר המשחק לא כול כך כבד מבחינה גרפית) והוא הגיע ל 84 מעלות הכרטיס המסך המדובר הוא GTX 670 רציתי לדעת האם זה נורמלי או שצריך לשפר קירור הטמפרטורה הזו היא אחרי ניקוי המחשב מאבק
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם אני ישאיר את המארז פתוח,תמיד,אבל כמובן ידאג גם לנקות אבק שמצטבר. זה יכול לגרום לנזק למחשב?? פשוט בלי הצד הימני של המארז (פתוח) שמתי לב שהטמפרטורות שלי יורדות באיזה 5-6 מעלות!!!!
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי על הבארטון 2500 שלי קירור של thermaltake וולקנו 11, ויש לי שליטה על המאוורר בקדמת במחשב. עכשיו הוא התחיל כל הזמן לעלות ל4500 סל"ד, ולפעמים לעיתים רחוקות הוא מוריד קצת מהמהירות לאיזה שניה ואז ישר חוזר ל4500 מה אני עושה? איך אני מתקן את זה? זה ממש רועש אני לא יכול לסבול את זה.
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
בשעה טובה אני משרד את המחשב הישן שלי , המעבד החדש : i7 13700KF איזה קירור הכי מתאים לו? גם אוויר וגם קירור נוזלי לא מתכוון לבצע OC אבל לא סוגר את האופציה , ויש לי כרטיס מסך אז הבחירה של KF בגלל זה. הלוח הולך להיות מסדרה Z790 חשוב שיתמוך במארז : corsair 4000d מבחינת גובה. אשמח לתשובה.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אהלן, במחשב שלי בבית, כאשר המחשב נכנס ל-Sleep Mode, כל המאוררים מפסיקים לעבוד והמחשב שקט בצורה מוחלטת. לעומת זאת, במחשב של חברה שלי, כשהמחשב נכנס למצב שינה, הקירור למעבד ממשיך לעבוד והמחשב עדיין נשמע כאילו הוא במצב עבודה רגיל. ניסיתי לבדוק קצת את ה-Power Settings ולא מצאתי שום דבר מועיל שם. אשמח לעזרה, טיפים, עצות או כל דבר אחר. ובעיה נוספת, קטנה הרבה יותר - המאורר במארז של המחשב המדובר עושה טיפה רעש, ניקיתי אותו מאבק, הידקתי את הברגים כדי שלא תהיה תזוזה מסיבית של המאורר בעת סיבוב, והוא עדיין לא שקט מאוד. מצד שני, המארז במחשב הזה הוא מארז ג'נרי ומכאן אני מניח שגם המאורר הוא לא איזה זלמן, אז אולי זה קשור. שבת שלום לכולם, ותודה מראש
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה ! איפה אפשר להשיג גוף קירור לצ'יפסט הנ"ל ?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ראשית אני רוצה לפרגן לכל מי שתומך ועוזר באתר פה! עבודה מדהימה! פרטים קצת לפניי: מארז - Aurora 570 מעבד - Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz קולר - Zalman 7500 (אם אני לא טועה) לוח אם - Asus Striker II Formula כרטיס מסך - X2 GeForce 9600gt הלוח ידוע בבעיות חימום בעיקר באזור ה - NB, לאחר עבודה מרובה הצלחתי "לייצב" את הטמפרטורות אבל עדיין אני לא יודע אם זה מספיק. תמונה מHWMonitor: http://imageshack.us/f/847/tempyf.jpg/ אלה הטמפרטורות הממוצעות, השאלה אם יש צורך בקירור נוסף או שאפשר "לסחוב" ככה? תודה מראש לעוזרים! ושבוע טוב!
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם : יש לי קירור מים corsair 110i gt ,,,, המאוררים שלו מרעישות יותר מדי !!! אני רואה ביוטיוב הרבה מחליפים את המאוררים למאוררים יותר שקיטים ? מה אתם מציעים ! איזו מאוררים ואיזו חברה ומה המהירות rpm !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום נתקלתי בבעיה במחשב פתאום הקירור של המעבד התחיל להרעיש כאילו המחשב במאמץ (משחקים) למרות שהוא במצב מנוחה (גלישה באינטרנט) הורדתי SPEEDFAN אבל משום מה הוא אפילו לא מראה לי נתוני המאוורר של המנעבד אלה רק את של הכרטיס מסך. עשיתי אתחול למחשב כשהוא עולה אז המאוור עובד שקט פתאום עובר למאמץ חוזר לשקט וכך כמה פעמים עד שעובר למצב מאמץ תמידי. הגוף קירור של המעבד הוא: SCYTHE KATANA 4.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום פורום HWzone לאחרונה אבי קנה מחשב ואני הרכבתי אותו ביחד עם חבר, לאחר שסיימנו לחבר את הכול התקנתי גם את הקירור הבא של זלמן : "zalman CNPS7500-AICU LED" כשהדלקתי את המחשב כדי לבדוק שהכול פועל כשורה שמתי לב השמאורר נדלק לשניה (יענו מנסה להתחיל להסתובב,האור נדלק גם לשניה ואז מפסיק) חיברתי את הקירור במקום הסוקט של הCPU FAN לסוקט בלוח של מאורר גנרי והוא עבד בלי בעיה,החזרתי אותו לפנדס,הם טוענים שאין דבר פגום לא בלוח M ולא במאורר אלא פשוט שהוא נדלק רק שהמעבד מתחמם... אני לא יודע מה לחשוב,כי בחיים שלי לא שמעתי על כזה דבר, בנוסף גם הקירור STOCK שהגיע עם המעבד (E4400) לא נדלק בCPU FAN אבל עבד בסדר גמור בסוקט של גנרי. תודה רבה לכול העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אחרי - Delay מסוים. המחשב הוא - P3 עם 128 MB ram Sdram Windows 98. (המחשב הוא לא שלי) למישהו יש רעיון. אין ווירוסים, Spywarez, Spybots. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך7800GT ובמשחק QUAKE4 יש קירטועים. האם זה קשור לזכרונות???
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי מחשב לפני חודש בערך ומהרגע שקניתי אותו שמתי לב שיש קירטועים קטנים של שבריר שניה(מאוד משפיע במשחק FPS)במשחקים שאני משחק ובמיוחד במשחקים עם הגרפיקה הגבוהה יותר. הרצתי בנצמארקים למעבד ולכרטיס מסך והתוצאות יצאו בסדר אז שללתי את כך שהחומרה שקיבלתי פגומה(מקווה שלא טעיתי). המשחקים שאני משחק הם: battlefield 1 (הקירטועים רנדומליים ומשתנים מפעם לפעם.. פעם כמעט ולא מרגישים ופעם זה די מורגש)- פה גם המשחק נתקע לי פעם אחת(חוץ מהסאונד והצאט הכל נתקע) assassin creed origin(הקירטועים יותר מורגשים במשחק הזה אבל גם פה הם רנדומליים ופעם מופיעים בעוצמה חלשה יותר או חזקה יותר)- המשחק הוא לא באינטרנט ככה ששללתי את כך שהאינטרנט תוקע לי את המשחק. …
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם אפשרות הקישור הזו, שבה לנייד תהיה גישה לכל תיקיות הנייח, אפשרית גם כאשר הנייד בחו"ל?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
- 1 follower
-
-
מכיוון שאני יוצא בקרוב למילואים ומעונין להישאר מחובר לעולם המקוון החלטתי לנסות ולממש את חזון ה be connected של Nokia. ברשותי מחשב Laptop IBM 390X עם Windows 2000 וטלפון סלולרי Nokia 6210. התקנתי את תוכנת המודם של הטלפון הניתנת להורדה חינם מאתר Nokia, הגדרתי את מהירות המודם ואופן החיבור, הגדרתי dial-up חדש וניסיתי להתחבר (הקישור בין הטלפון ל laptop נעשה ע"י פורט ה IR). לצערי הרב לאחר תהליך הקישור בין ממשקי ה IR בעת תהליך ה dialing הקישור מתנתק והטלפון "נתקע". עלי לכבות את הטלפון ולהדליקו מחדש בכדי שיחזור לפעולה תקינה. לאחר מספר נסיונות הצלחתי להתחבר ל ISP (נטווי'ן) אך רק לכמה שניות ומיד התנתקתי. למישהו יש מושג איך מפעילים את העסק הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב של חבר כאשר מופעל הקישור נרשמת ההודעה הבאה : פעולה זו בוטלה עקב הגבלות החלות על מחשב זה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-