עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Overshot,

שלום לכולם. ברשותי ASUS MAXIMUS FORMULA X38. למה כשאני מתקין 8500GT, הלוח מראה שלא התקנתי כרטיס מסך? א. כרטיס מסך כמו 9400 פועלים על הלוח הזה. 8500GT פועל על הלוח השני שלי. עשיתי CLEAR CMOS והכל. מה יכולה להיות הבעיה?..

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי מחשב מסוג alfawise b1 שהביאו לי מסין סוג של רכיבי מחשב נייד שעשו מהם גיימינג PC, מה שקרה שניסיתי לחבר מסך משני למחשב דרך חיבור DP (יש למחשב חיבור DP אחד וHDMI אחד) והמחשב לא הגיב בכלל לחיבור המסך השני, חשבתי אולי כתוצאה מכך שהכרטיס המובנה פעיל (יש למחשב כרטיס 960m gtx וintel 530), הלכתי לביוס וביטלתי את הכרטיס תצוגה ע"י כך שהפניתי את המחשב לחריץ הPCIE שבפועל מה שנמצא עליו זה הSSD שלי מסוג M2 (טעות..), ה960m GTX כנראה שיושב על יציאה אחרת שעדיין לא ברורה לי, המצב הנוכחי הוא שאני מדליק את המחשב אין צג הכל עובד כראוי אבל אני גם לא יכול לגשת לביוס ולהחזיר את הגדרות ברירת המחדל. הלכתי על הדרך הפיזית לאפס את ביוס דרך הסוללת CMOS אבל הפלא…

3. Started by dwking3,

העברתי את רמת החשמל של הספק מ230w ל115w. אז היה הבזק של אור בתוך הספק והמחשב אחר כך לא נדלק. האם כל המחשב נשרף או רק הספק?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by moti30,

שלום לכולם. יש לי מחשב נייד LENOVO S130 11IGM, שהלך לו הלוח אם, החלפתי לו ללוח הזה, (הלוח הקודם שלו היה 5B20R61168) ככל הנראה הלוח הזה שייך לדגם 120S, אך מתאים אחת לאחת לדגם S130. (חשוב לציין שS130 הוא בעצם אותו מחשב כמו 120S, אך מעט יותר מתקדם). אחרי ההחלפה עשיתי התקנה נקייה של WINDOWS, רק שמאז מקש הSHIFT הימני עושה את הסימן "\", ומקש הSHIFT השמאלי עושה את הסימן "#", כל השאר תקין לחלוטין, ניסיתי להתחל את המחשב עם LINUX שמותקן על LIVE CD, והבעיה עדיין קיימת, ככה שככל הנראה הבעיה אינה דרייבר. יש לציין שכשמחברים מקלדת בUSB, התקלה אינה קיימת. ניסיתי לשדרג BIOS, והתקלה עדיין קיימת. חשבתי אולי להתקין על הלוח אם את הBIOS של הדגם S130, אבל אני מפחד שזה…

5. Started by nw,

מאז שהתקנתי כרטיס קול חדש מסוג creative live 5.1 מופיע לי לעיתים די קרובות (לא תמיד אבל בדרך כלל בזמן שאני מריץ קבצי MP3 וסרטים) ניסיתי להחליף לחריץ PCI אחר וזה לא עזר יש לי את גרסת הדריברים הכי חדשה -יולי 2002 למישהו יש בעייה דומה? מישהו יודע מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום לכולם מחשב בן-3 מותקן מחדש כבר חודש מסיבות פרקטיות (לא היו בעיות חומרה). מהשבוע אני רואה שנעלמים לי קבצים. עשיתי בדיקת דיסק והוא גילה ופתר בעיות (יש תוכנה אחרת מומלצת פרט לזו שבמערכת?) מאתמול עושה ריסיטים סתם כך, מחשב ללא מאמץ וטמפרטורות סבירות (SPEEDFAN) הורדתי את ה-V מריסוט אוטומטי כפי שהציעו לאחר כאן האם יתכן שנפגע לי הספק? כיצד אני יכול לבדוק אותו. תודה מראש, יהודה

• 13 תגובות
    • 798 צפיות
  7. Started by TrytoDie,

שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב שלי ניהיה ממש איטי כתוצאה מזה שהוא קורא רק 2GB ram מתום ה4 שיש לי. יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט ועד לא מזמן עבד ממש טוב. לקחתי את הכרטיסי זכרון לבדיקה והם תקינים לחלוטין. ניתן לראות בתמונה שהמחשב אומר שהוא מנצל רק 2GB מתוך ה4. אשמח לעזרה מכם.

8. Started by yuyudodo,

קיבלתי היום את הX1600 PRO ואת הצורב דיוידי והתקנתי במחשב. יש לי פנטיום 4 בסלוט 478 יש לי ספק ג'נרי 300 ואט. המחשדב עובד ומשחקים עולים. אך אני חש ירידה מסויימת בביצועי המחשב. קשה לו אפילו להריץ את ניד פור ספיד מוסט וונטד על גרפיקה לא הכי גבוהה. מעבר לכך צרבתי דיסק דיוידי..במהירות 8X והצריבה ערכה כ25 דקות..הבאפר כל הזמן השתגע. ייתכן שכל אלו נובעים מהספק כוח החלש? טמפ המארז עלתה ב5 מעלות לאחר השידרוג וטמפ המעבד עלתה בכ7-8 מעלות לאחר מאמץ (לעומת מה שהייתה לאחר מאמץ לפני השדרוג). או שמא לנסות לפרמט ולשתוק? :s05: מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 764 צפיות
  9. היי יש ברשותי מחשב, מחשב בן - 5. המפרט שלו לפי מה שזכור לי זה מעבד i5 2500k לוח- ג'יגהבייט p67ud3-b3 זכרון- corsair 2x2gb ddr3 המחשב מגיע לשלב שהוא מעלה את הוינדוס (וינ 7) ואז מרסט את עצמו, ואז עולה שוב ומציג בפניי את הדף שהוינדוס נכשל בעליה, והאם ברצוני לתקן את הבעיה או להפעיל את וינדוס באופן נורמלי (launch startup repair או start windows normally) כמובן שבבחירה על הפעל בצורה רגילה הוא מרסט את עצמו שוב, גם בבחירה של התיקון הוא אינו מצליח לתקן, ומציע לי אפשרויות מתקדמות לתיקון ע"י שיחזור המערכת בדיקת הזיכרון וכו.. מה שמעצבן ולא ברור פה הוא שלא משנה במה אני אבחר, פשוט אחרי 2 דקות בערך המחשב מחשיך את המסך כאילו no signal ובעצם מפסיק בהתהל…

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. Started by es88,

שאני מפעיל את המחשב, המסך נדלק אבל לא רואים כלום, רואים את הנורה מהבהבת כזאת, כאילו הוא מנסה להידלק (LCD MAG 17). המחשב עולה כרגיל, ורק שהמחשב מגיע לווינדוס אז אחרי כמה שניות אחרי שהכל עלה, פתאום המסך נדלק. דבר נוסף, במידה ואני נניח מכבה את המסך ומדליק אותו, גם במצב הנוכחי כרגע שזה עובד, אז אחרי שאני מכבה ומדליק לא רואים כלום, לחצתי על המקלדת, עכבר, פתאום חזרה התמונה. אין לי כרגע עוד מסך בשביל לפסול אם זה בעיה במסך, אבל בכל אופן מה זה נראה לכם יכול להיות? בעיקר לפי התופעות המוזרות.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

אהלן, יש לי בעיה עם הכונן [שהוא גם צורב] שהוא לא קורא לי דיסקים... לא מוזיקה ולא DATA במנהל ההתקנים אין שגיאה לגביו המחשב מזהה אותו גם בביוס כשאני מכניסה דיסק זה נראה שהוא מנסה לקרוא אותו אבל לא יותר מזה, לפעמים כשאני מנסה להכנס לכונן זה תוקע לי את המחשב ... למישהו הבעיה מוכרת ? ???

• 13 תגובות
    • 975 צפיות
  12. Started by L1ron,

המסך שלי קורס במשחקים,(לא כבדים במיוחד),למשל Dirt 1 ,combat arms וכו'.עשיתי בדיקת מאמץ של OCCT ,ודווקא בבדיקה הוא לא קורס.הכרטיס שלי הוא ATI X1950 ,וטמפ' שהוא הגיע אליה בבדיקה היא 60-63.אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש,אבל אני רוצה להבין עם המסך קורס בגלל הכרטיס מסך,כי בבדיקה של הOCCT הוא לא קרס. מה שקורה זה שאני מתחיל לשחק במשחק כל שהוא ,משחקים לא כבדים,למשל Dirt 1 ,או Combat Arms ,משחקים שהכרטיס מסך אמור להריץ .ובאמת אני מתחיל לשחק,אבל אחרי דקה המסך פשוט נכבה ,אבל המחשב לא,למשל שמתי שיר,נכנסתי למשחק,ואז המסך נכבה אבל עדיין שמעו את השיר.אני לא יודע עם זה יוצא מהמשחק,אני לא יכול לראות,המסך נכבה,אבל לפי מה שנראלי שמעתי צלילים מהמשחק. המסך לא באמת נכבה ,אלה נכנס למצב הזה שצריך…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ryan_b,

כשאר חיברתי דיסק קשיח שקניתי (יד שנייה) קיבלתי הודעה מוזרה: NTLDR MISSING ומתחת לזה: לחץ קונטרול אלט דל לריסרט אחרי ריסטרט קורה בדיוק אותו הדבר. כאשר אני מחבר דיסק קשיח אחר אין בעיה בכלל. מה עושים?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ben060,

אם אני קונה חלקי מחשב באינטרנט מאתרים כמו skypc noacomp וכו האם יהיה לי איפה להתבכיין כשאחד החלקים התקלקל טרם נגמר תוקף האחריות

• 13 תגובות
    • 897 צפיות
  15. Started by aviel-bs,

קצת ארוך אבל מפורט: מחשב נייד של HP, ak000nj. אלה הפרטים שיש לי (זה הדגם). המחשב פתאום(יום חמישי) העלה את ההודעה הזו על זה שהוא לא מצליח לעשות boot. בריסטרט הבא לאחר מכן,המחשב כבר לא עלה בכלל והיה רק מסך שחור (מסך דולק,אבל שחור) ולא רואים כלום וכרגע זה המצב. המחשב נלקח לבדיקת מעבדה ושם אמרו שהלך הלוח אם ורוצים 650₪ כדי לתקן. א. איך אפשר לדעת שזה אכן הלוח? ב. המחיר שווה?

• 13 תגובות
    • 6.3k צפיות
  16. שלום ! מפרט המחשב שלי: P4 2.66Mhz זכרון 256MB ASUS - לא זוכר בדיוק איזה, אבל אני זוכר שיש לו חיבור AGP X4 RADEON 9600 Pro 256MB DDR כרטיס מסך ורשת מובנים. ושתי צורבים. עכשיו המחשב אצלי חצי שנה, ומאז שקניתי אותו, לא היה לי רגע אחד של שקט. הבעיה העיקרית: משחקים נתקעים (מסך קופא), עושים ריסט למחשב, מקרטעים (בחלק מהמשחקים). עכשיו בשביל לפתור את הבעיה החליפו לי במעבדה ספק, מעבד, כרטיס מסך, הארד דיסק, מה לא... תחילה היתה הבעיה קוראת אחרי דקות ספורות של משחק, אך היום במשחקים כמו קונטרסטריק לוקח מספר שעות (2-3) עד שהמשחק נתקע, ובמשחק STREET LEGAL RACING אני יכול לשחק רק כשעה עד שעה וחצי. עכשיו פתחתי את המחשב ועשיתי בדיקת חום: מסתבר שבמשחק קונטרסטריק, רזולוציה 1600X1200 גרפיקה על …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. התקנתי SSD חדש (Patriot Torqx 2 128GB) במחשב הזקן שלי, ועליו התקנתי חלונות 7 32ביט. כל כמה דקות המחשב קופא לכמה שניות, כאשר המנורה של ה-HDD דולקת ללא הרף. המחשב משתחרר לאחר כ-30 שניות וחוזר לפעילות תקינה, אבל התופעה חוזרת על עצמה כל כמה דקות... הלוח הוא ASUS M2N32-SLI DELUXE עם מעבד AMD. הבעיות האלה לא קיימות על HDD רגיל (זה שאני כותב ממנו עכשיו). יש למישהו מושג מאיפה נובעת התופעה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. זאת פעם שנייה שאני כותב את ההודעה יש לי מחשב: intel pentum 4 2.8 ghz לוח אם: ASUS P4P800 שני זיכרונות 256 שעובדים בדואל צ'נל כרטיס מסך: FX5200 והמחשב רק בן שנה!! אין שום וירוס ולא תוכנת ריגול, עבר פירמוט אבל יש בעיה שהוא עוצר לכמה שניות ואז ממשיך כל מה זמן... אז במשחקים, התקנות, הפעלת ווינדוס וכמעט כל דבר קטן הוא נורא איטי... מישהו רשם לי בהודעה הקודמת שההארד דיסק הולך למות אז איך בודקים אם זה באמת נכון? אז בבקשה שמישהו יגיב ויגיד לי מה לעשות או מה אני צריך לתקן. תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by rata,

אחרי פירמוט למחשב והתקנה של WINDOWS 7' כל פתיחה של תוכנה (אפילו אקספלורר) גורמת למעבד לעבוד קשה (עד 100%) והמחשב לא זז. אני לא מצליח לעבוד איתו ככה. זה קורה גם עם כרום. המחשב הוא לא חדש אבל עם 2 GB זיכרון שאמורים להספיק. אני בסך הכל רוצה לגלוש במחשב. לא גרפיקה ולא משחקים. אני מצרף את המפרט של המחשב ומספר בדיקות שעשיתי עם תוכנת CPUID CPU-Z OCCT CPUID HWMonitor http://www.f2h.co.il/8hc5x4fvs7wc http://www.f2h.co.il/ujrm3c8az9w נ.ב גם כשהיה מותקן WIN XP הוא היה "זוחל" בגלישה. אשמח לעזרה !

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by pssheba,

שלום, ברשותי חיבור אלחוטי לאינטרנט באמצעות מודם vtech שסופק לי ע"י ספק האינטרנט "בזק". רכשתי מדפסת canon mx495 ואינני מצליח לחברה בחיבור אלחוטי ל wifi. במהלך ההתקנה אני נדרש ללחוץ על כפתור wps אך כפתור wps לא קיים בראוטר ! פניתי לתמיכה של "בזק", שאלתי היכן ה wps ונעניתי ביובש ש "אין". שאלתי כיצד לחבר את המדפסת לרשת ה wifi ונעניתי שהם אינם נותנים תמיכה לחיבור מדפסות. חשבתי שאולי פה תמצא פה נשמה טובה שתתן לי תשובה יבשה אך מועילה איך לחבר מדפסת canon לרשת wifi ב windows10. תודה רבה ויבשה :-)

21. Started by THELAD,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד של DELL במשך קרוב לשנה, מדגם: Dell Inspiron 3493 i5 1035G1 1.0GHZ 512GB SSD 14.0 HD MX230 8GB (3493-1035G18G51GWOS) מאז רכישתו, קיימת בעיה של חוסר קליטת wifi. הבעיה קיימת במחשב מכיוון שיש קליטת wifi מעולה בחדר, כאשר משתמשים במחשבים ניידים אחרים וטלפונים חכמים אין שום בעיה כלל וכלל. ישנה קליטת wifi סבירה כאשר מקרבים את המחשב לנתב האלחוטי או משתמשים בנק' חמה בטלפון כשהוא נמצא בסמיכות למחשב הנייד. חשבתי להחליף את כרטיס הרשת בכרטיס אחר בעל ביצועים יותר טובים, אך אינני יודע באילו תקנים הכרטיס רשת צריך לעמוד בכדי להתאים ללוח האם שמותקן בחשב והאם החלפתו צפוויה לפתור את הבעיה? אשמח להתייחסות …

22. Started by boris02,

יש לי כונן קשיח של SeaGate עם 1 טרה ואתמול נכנסתי למחשב שלי , פתאום הוא לא מופיע , נכנסתי למנהל הדיסקים , מנהל ההתקנים , ביוס , חיברתי מחדש , שיניתי את החיבור במקום SATA 1 ל SATA 2 כל הכבלים מחוברים הוא אפילו דולק (ומשום מה עושה רעשים ממש מוזרים) , הוא מתחמם והוא דלוק אבל לא מופיע בשום מקום מה הבעיות ?! נסיתי הכל , ויש עליו 500 ג'יגה מאוד חשובים לי :[ מה אפשר לעשות תודה רבה לעוזרים !

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Tov_Tov,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד Dell V131 עם HD 500GB 7200rpm ובנוסף HD חיצוני WD green 1TB שמחובר בחיבור 3.0 USB המחשב מחולק לC ו D אשר נמצאים במחשב עצמו (500GB) וE,F,G שבכונן החיצוני. כאשר אני מעביר קבצים בין C ל D המהירות היא איטית מאוד מתחיל ב40מגה לשנייה ומהר מאוד צונח ל18מגה לשנייה, כאשר אני מעביר קבצים קטנים ( 2GB ) מC או D לכונן החיצוני העברה היא יחסית מהירה הוא מתחיל במהירות הזויה של 400 מגה לשנייה ובסופו של דבר מתאזן ב50, כאשר לקחתי קובץ גדול (20GB ) הממוצע היה 50 .. מהיריות אלה לעומת העבר איטיות בהרבה.. כאשר הייתי מעביר קבצים בUSB 3 קצב העברה היה בערך 90 קבוע וכעת משהו השתנה. מבחינת המהירות בין C לD היא לא אמורה להיות גבוהה אפילו מUSB3 ? (הרי זה זה אותו HD רק כונ…

• 13 תגובות
    • 5.8k צפיות
  24. בלתי נסבל אני חושב שיש לי בעיית זכרון הרצתי אנטי וירוס. מצא דברים אבל לא שיפר מעבר בין מסכים לוקח כ 30 שניות ולפעמים פשוט לא עובר. אני מיואש.. לא מבין כלום במחשבים. הצלחתי לצלם משהו שאולי יעזור להבין - קשור אני חושב לשימוש הזכרון

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. המחשב מתחמם תוך חצי שעה של באטלפילד... זה התחיל לקרות בזמן האחרון... יש סיבה לכך ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.