עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום , קיבלתי אתמול את המחשב החדש שקניתי לאבא שלי , T61 . אבא שלי עובד עם תוכנה שמשתמשת בפלאג הגנה שמתחבר ל 25 פינים ובמחשב החדש אין חיבור כזה (בישן שלו יש , אגב). אז מראש כבר קניתי ב EBAY כבל מ USB ל 25 פינים - נקבה , זול כזה ב 5 דולר. הבעיה היא שה WIN XP מזהה אותו בתור USB Printer port משהו כזה וכנראה שלכן התוכנה לא מזהה את הפלאג שמחובר דרכו. מישהו יודע איך אני יכול לגרום למחשב לזהות אותו? ניסיתי להתקין פורט של LPT אבל זה לא עוזר. זה ממש חשוב כיוון שבלי זה התוכנה לא עובדת. תודה חברים

• 13 תגובות
    • 6.4k צפיות
  2. Started by cvtt.z88,

המחשב נכבה ונדלק פתאומית רק במשחקים בדקתי זיכרון לוח כרטיס מסך ועדכנתי דרייברים ועדיין יש אותה בעיה אגב הטמפרטורות בסדר מפרט המחשב לוח ASUS P5QC כרטיס מסך Gainward 9800GTX+ 512MB מעבד אינטל q9550 זכרון 4GB תודה מראש למי שעוזר

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by es88,

שאני מפעיל את המחשב, המסך נדלק אבל לא רואים כלום, רואים את הנורה מהבהבת כזאת, כאילו הוא מנסה להידלק (LCD MAG 17). המחשב עולה כרגיל, ורק שהמחשב מגיע לווינדוס אז אחרי כמה שניות אחרי שהכל עלה, פתאום המסך נדלק. דבר נוסף, במידה ואני נניח מכבה את המסך ומדליק אותו, גם במצב הנוכחי כרגע שזה עובד, אז אחרי שאני מכבה ומדליק לא רואים כלום, לחצתי על המקלדת, עכבר, פתאום חזרה התמונה. אין לי כרגע עוד מסך בשביל לפסול אם זה בעיה במסך, אבל בכל אופן מה זה נראה לכם יכול להיות? בעיקר לפי התופעות המוזרות.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם, יש בידי מחשב amd כלשהו שקיבלתי מחבר. אני מנסה לתקן אותו כדי שיעבוד. להגיד מה הבעיה קשה לי להגיד- אני מדליק את המחשב- אין צלילי אין כלום, אני לא מצליח להביא למצב שאני רואה משהו במסך- אני מנסה לבודד את הבעיה על ידי החלפה של שני מסכים ו-3 כרטיסי מסך. עדיין אין פלט של תצוגה. אני לא יודע אם הבעיה בלוח או במעבד כי אז אין מה להשקיע. אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע, תודה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 952 צפיות
  5. Started by A.I,

שלום .. קניתי כמה חלקים לפני יומיים ומאז אני המחשב קורס לי במיוחד במאמץ. החלפתי לוח , זכרונות וכרטיס מסך . gigabyte p31-es3g זכרונות שני סטיקים של ג'יגה כל אחד 800מה"צ וכרטיס מסך של ג'יגה בייט 9800GT עם קירור זלמן. בהתחלה קרה לי שהמחשב נכבה בפירמוט של הווינדוס אחר כך זה קורה לי אחרי שאני משחק 5 דקות בCOD 4 על הגרפיקה הכי גבוה ( למרות שהמשחק פועל חלק בלי תקיעות) לאחר נפילה המחשב לא רוצה להידלק עד שאני לא מוציא אותי מהחשמל ומחכה כמה שניות ... נ.ב אני לא יכול לבדוק את הטמפרטורה של הלוח משום מה +++ הרגע השתמשי בתוכנה עריכה ונראה לי משהו מוזר בהספקים Test 2, 800000 Lucas-Lehmer iterations of M163839 using 8K FFT length. 3 minutes Temperature: Case: -55.00 Tempera…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, יש לי מדפסת שאני צריך לחבר למחשב שמרוחק כ-10 מטר ממנה. ידוע לי שיש מגבלת אורך לכבל USB 2 - האם אתקל במגבלה זו במרחק כזה?

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by Bloodbath,

שלום רב לכולם יש לי בעיה קצת מוזרה במחשב ואני מקבה שכן יוכלו לעזור לי הבעיה היא כזות כשאני מדליק את המחשב הנורה הירוקה נידלקת אבל אין דגובה המסך לא נידלק וגם המחשב לא ממש מתחיל לעבוד אני שומע שהכול עובד אבל רק הנורה הירוקה דולקת אבל האדומה לא נידלק המסך לא נידלק וזהו ואני לא מבין מה לעשות עם זה אולי יש בעיה האיזה משהו עם הפשר אני ישמח שיעזרו לי תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

אהלן, יש לי בעיה עם הכונן [שהוא גם צורב] שהוא לא קורא לי דיסקים... לא מוזיקה ולא DATA במנהל ההתקנים אין שגיאה לגביו המחשב מזהה אותו גם בביוס כשאני מכניסה דיסק זה נראה שהוא מנסה לקרוא אותו אבל לא יותר מזה, לפעמים כשאני מנסה להכנס לכונן זה תוקע לי את המחשב ... למישהו הבעיה מוכרת ? ???

• 13 תגובות
    • 960 צפיות
  9. Started by elerock,

שלום,ברשותי HD 250GB של WD. בתוכנה speedfan יש אפשרות בדיקת HD,זה נכנס לאתר כולשהו ומראה לי את הביצועים שלו וכו'... זה רושם לי שיש לי בעיה בסקטורים(לא שאני יודע מה זה סקטורים..). האם זה יכול להפריע לעבודה בעתיד?כי אני לא מרגיש כול שינוי. איך אני מסדר את הבעיה? הHD שלי מסודר,אני עושה איחוי פעם בשבועיים-שלוש,אין לי וירוסים והוא מקורר ע"י קירור של TT אם זה קשור. תודה רבה לעונים!

• 13 תגובות
    • 954 צפיות
  10. Started by Dimka,

המחשב כאמור לא נדלק, כל המאווררים עובדים וכל הרכיבים תקינים. (לא המחשב שיש לי בצד) אחרי התעסקות מצליח פה ושם לגרום לו להדלק (התעסקות כלומר ניתוק מהחשמל וניתוק כבל 20 פינים, גם לא עובד תמיד) וכאשר נדמה שהבעיה סודרה, פה ושם נכנס למצב הזה. צריך לציין שהוא גורם לקשיח לעשות רעשים מוזרים ולגרום לסידירום לקרוא ממנו, כמו כן גם לכונן הדיסקטים. כאשר אני מצליח לגרום לו לצאת מזה, הוא רושם לי ש-OC נכשל (למרות שלא עשיתי OC, אבל זה תמיד היה בעבר אם הייתה הפסקת חשמל או משהו בסגנון). מגיע לחלונות והכל עובד פיקס - מספיק לעשות סך הכל restart והוא נכנס שוב למצב הזה... בהתחלה חשבתי שזה הקשיח אבל גם הניתוק של כל ההתקני האחסון לא עוזר והקשיח עובד מעולה במחשב אחר. הבעיה גם לא בכרטיס מסך... אני ח…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by the crazy boy,

יש לי X800GTO עם קירור פאסיבי. המעלות שלו ב76 מעלות במאמץ. (עכשיו בחמסין... בימים נורמלים הוא היה על 69 70 בערך...) זה מעלות ממש גבוהות? או גבוהות קצת? מה המעלות המומלצות שלו??

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by mz155,

קניתי מחשב חדש עם מעבד e6600 עכשיו.. ביטלתי את הEIST והמכפלות עדיין משתנות לפי הצריכה.. וגם הbus speed הוא 170.5mhz בקום 266 תמונה: איך לסדר את הקטע של הeist והבאס ספיד? תודה mz155

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by A.Iniesta,

איך אפשר להחזיר את זה?

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. שלום לכולם! רקע כללי על המחשב: יש לי מחשב ישן מאוד שנמצא אצלי כבר מעל 14 שנה. הכל אצלו מקורי, לא החלפתי כלום מאז שקנינו אותו. (לפני שבוע המאוורר בספק הפסיק לעבוד. וגם המאוורר השני. חוץ מזה הכלל טוב)... אל דאגה. פתחתי את המחשב ומכוון עליו מאוורר. תיאור הבעיה: אין לי מושג מה קרה לפני שהוא לא עבד כי אני לא משתמש במחשב הזה. כשאני הגעתי לראות מה הבעיה, הדלקתי את המחשב וראיתי מסך שחור וכלום לא עבד. עכשיו ניתקתי את המחשב, ניקיתי אותו מאבק, ניתקתי חיבורים בתוך המחשב וחיברתי חזרה. הדלקתי את המחשב ומופיע לי במסך שחור ההודעה הזו: Windows coulld not start because the following file is missing or corrupt: system32\Drivers\Ntfs.sys You can attempt to repair this file by starting window…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by bimba_,

יש לי בעיה ממש חמורה במחשב שלי... (וניגמרה לי האחריות עליו!!) בשבועיים האחרונים הוא עובד באיטיות לא נורמלית (4 דקות עד שוינדוס עולה לדוגמא) וזאת למרות שמבחינת חומרה הוא איכותי ביותר, טוב הנה המפרט: מחשב נייד dell inspiron E1505 dual processor Manufacturer Genuine Intel® CPU T2500 @ 2.00GHz Clock Speed 2GHz L2 Cache Size 2048 Manufacturer Genuine Intel® CPU T2500 @ 2.00GHz Clock Speed 2GHz L2 Cache Size 2048 Memory Available Memory 71.39 % Page File Size 1.5078Mb Available Page File 23380 % Virtual Memory 2047.8Mb Available Virtual Memory 97.98 % Memory Slot 1 [DIMM_B] 1024Mb Memory Slot 2 [DIMM_A] 1024Mb Drive Type Drive Size Total A…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by MaDaR,

ערב טוב... אוקי הבעיה שלי מתחילה בזה... הלכתי לחנות מחשבים להחליף (לא להגדיל) זיכרון פנימי = Ram. עכשיו מה שקורה שלאחר ההחלפה המחשב שלי התחיל להשתגע בצורה מאוד מוזרה... זה מתבטא בהתקנות נכשלות חוסר יציבות מהמערכת וכד... הבעיה נפתרה (כך חשבתי) שהגעתי למוכר ושאלתי לבעייתי, המוכר אמר לי שהבעיה היא בביוס וכי הזיכרון לא הוגדר... = הגדיר לי. ולאחר תקופה של כ חודש עם עבודה על המחשב מבלי כל הבעיות שקראו לי נשארה בעיה אחת בולטת! שהיא התקנות נכשלות חוזרות... הכוונה היא שאני מכניס דיסק למחשב שצורך התקנה משחק/תוכנה... בחלק לא קטן! מן המקרים מופיעה לי שגיאה שאומרת כי ההתקנה לא מצליחה בביצוע התקנה של קובץ X. וכן ההתקנה נכשלת ונמחקת. הדבר לא היה ברור לי, היות שלמחרת בבוקר ההתקנה עבדה כמ…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ibo,

שלום. לוח אם: ASUS P5Q כרטיס קול: REALTEK HD מעבד: INTEL QUAD 9400 מערכת: XP PRO SP3 הבעיה: כל פעם שאני שומע סאונד מהמחשב (כל סאונד) אז הסאונד כל פעם "מקערטע" לי. כאילו אני משמיע דיסק עם שריטה. אך זה קורה לי בכל סאונד שאני שומע מהמחשב - גם סאונד שאני שומע מהאינטרנט. אני כבר ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר - אך לא עזר. מה אפשר לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי AMD 6400 X2 עכשיו מכירים את הרעש הזה שיש ממחשב נייד כשהוא חושב כאילו המעבד עובד? יש לי רעש כזה מהמעבד שהוא חושב - מבדיקות לא נראה שהרעש בוקע מאף מאוורר מישהו נתקל בבעיה כזאת? זה ממש מפריע לי ומדאיג אותי נתונים אחרים ASUS M2N SLI DELUXE 8800 GT OC 2 GB

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by amitbatito,

יש לי מחשב ויש בו בעיה הווינדוס לא עולה בו אני צריך לפרמט אותו למחשב יש לוח אם מסוג asus p4s800d-x וצריך להכין לו דיסקט raid מיוחד שבהתקנה צריך להכניס אותו ורק ככה הוא מזהה את הדריברים של הדיסק קשיח(ככה הוא אומר) הצלחתי להכין את הדיסקט והוא עבר את השלב הזה אבל אחרי שאני בוחר איזה כונן לפרמט ואחרי שהוא מפרמט שהוא מתקין את הווינדוס הוא עוד פעם רושם לי את הבעיה הזאת והדיסקט בפנים... מה אפשר לעשות?? בבקשה זה מאוד דחוף לי תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 934 צפיות
  20. Started by devilm,

קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש. הרכבתי הכל כמו שצריך, בדקתי כמה פעמים שהכל נכון. אבל כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק המאווררים עובדים התאורה בלוח אם נדלקת אבל כלום לא קורה אין צפצופים אין כלום המסך לא נדלק, האורות במקלדת לא נדלקים. בדקתי הכל שוב ניסיתי להחליף בין הזכרונות לא עזר. סתם למען הבדיקה אפילו הוצאתי את הזכרונות לגמרי וגם אותו דבר אין צפצופים. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט: core i7 920 , asus p6t deluxe, ocz 3g 1600ghz ocz3p1600lv3gk, enermax 82pro 525w, כרטיס מסך ישן של ati 2350. מארז של antec p182.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by A-L-o-n,

שלום, האם כיבוי פתאומי או הפסקת חשמל זה מסוכן לחומרת המחשב? רציתי לסובב את המחשב והוא נכבה לי בגלל שהכבל שמחובר לספק התנתק. השאלה שלי האם זה מסוכן לחומרה? ועוד שאלה... חיברתי את הכבל ובטעות התנתק לי שוב, כאילו הדלקה וכיבוי בשנייה... מסוכן?

• 13 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by Omry,

היי אנשים. חיברתי הרגע את הרכיבים הבאים (לא במארז) לספק הכוח TruePower Quattro 850W של Antec, במטרה להתרשם מהביוס של הלוח לפני ההרכבה הרגילה של המחשב: i7-920 w/Stock Cooler & MX-2 Rampage II Extreme 3x1GB OCZ Platinum 1,333MHZ CL7 GTX295 Samsung HD103UJ 1TB כולם חוברו לספק עם החיבור הנכון, הכול מחובר כמו שצריך בצורה הכי מהודקת שאפשר. ניסיתי לחבר מסך דרך VGA לכרטיס המסך (בעזרת מתאם DVI-A to VGA) וע"פ המסך, הכול מחובר כמו שצריך (שוב, הכי מהודק וממוקם שאפשר). לחצתי על כפתור ה-START שיש בתפריט ה-TweakIt שנמצא על הלוח והכול כביכול עובד. כל הרכיבים פועלים, משמיעים קול, מנצנצים בלדים נחמדים וכל מה שצריך. אבל אני לא רואה שום דבר על המסך שחיברתי. נ.ב. לא ניסיתי לחבר מקלדת, האם…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, אתמול התחדשתי בQ6600 עם מאוורר zalman 7000 משהו, ולוח Gigabyte EP43C-DS3. קצת הסתבכתי אתמול עם ההרכבה אבלז ה כנראה שהיה לי חום 40 (צריך קירור יותר חזק). היום בערב, אחרי שאתמול והיום השתמשתי במחשב והוא רץ נהדר, היו לי כמה פריזים (משהו כמו 5) ולאר מכן המחשב נתקע סופית, עשיתי לו restart (כפתור) והוא כמה פעמים נתקע על הlogo screen (של הלוח לא המערכת הפעלה), וסירב לעלות, כמה פעמים אחרי כ5 דקות על מסך הפתיחה הוא בכ"ז המשיך לאט לאט, אך לא הצליח להעלות מערכת הפעלה ודרש אתחול מחדש. לאחר קצת חיפוש בפורומים שונים החלטתי שאני פותח את המארז (!!!) ומסתכל על כל הרכיבים במבט מאיים ( ) לאחר מכן (במלי לסגור את דלת המארז...) הדלקתי את המחשב והוא שוב רץ נהדר, משעשע נכון? יש למישהו מו…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by The Modder,

אהלן חבר'ה. יש לי הארד דיסק IDE שאיתו הכל בסדר והוא מהווה את כונן C, הארד דיסק הזה עבר פירמוט. עכשיו כשחיברתי את הכונן SATA כשהמחשב עולה אני רואה שהוא מופיע והוא עולה, הכוונה בכמה שניות של העלייה של המחשב הוא קורא את ה-SATA זה במסך השחור בהתחלה, אבל כשאני נכנס למחשב שלי הוא לא מופיע שמה, מופיע רק הכונן עם החיבור IDE. איך אני אוכל לראות את הכונן של ה-SATA במחשב שלי? תודה לעוזרים. חג שמח.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by wili,

המחשב שלי עושה בעיות בזמן האחרון, כשאני משחק משחקים לא כבדים במיוחד, כמו קוד4 וL4D בהתחלה יש לי כמה דקות של משחק, ואחרי משהו כמו 10 דקות המשחק מתחיל לזוז בתקיעות עד שהוא לא קופא לחלוטין ואני צריך לעשות ריסטרט. גם אם אני מספיק להכנס למנהל משימות ולסגור את המשחק, כל המחשב ממשיך להיות תקוע ואני צריך לעשות ריסטרט. חשבתי אולי שזה קשור לעובדה שהמחשב מלא אבק, אבל גם אחרי שניקיתי את האבק והמחשב נקי לחלוטין עדיין יש לי את הבעיה.. המפרט שלי הוא: E8400 - בלי OC 4GB RAM HD4870 - חשבתי שזה קשור לטמפ' של הכרטיס, הוא על 55-60 במאמץ, אז זה לא קשור. CM Elite 334 550W PSU לא ג'נרי שמתי לב שהטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 47 מעלות, זה לא יותר מדי? אני עם ווינדוס XP ועם 32ביט. צילמת…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים