תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
האם הוא שווה משהוא בכלל? הוא עובד חלק. ווינדוס XP nusboym15@gmail.com אשמח לתשובות במייל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
עקרונית קיבלתי מחשב נייד HP PAVILON DV5000 המאוורר לא היה עובד אז פירקתי את המחשב נייד עד למאוור ניקיתי את האבק מהמחשב ומהמאוורר שמתי משחה תרמית חדשה שימנתי את המאוורר המאוורר עובד מצויין עכשיו. הבעיה שלי שמחשב נכבה ברגע שאני מנסה להתקין על המחשב WINDOWS XP בשלב ההתקנה של המסך הכחול כמו כן המחשב גם נכבה ברגע שאני נכנס לביוס. עכשיו בוינדוס זה לא נכבה לי הרצתי עליו SPUERPI איזה חמש דקות בדקתי טמפ' בעזרת SPEEDFAN והטמפרטורה היא 90C האם זה תקין ? אם זה לא החום של המעבד מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אז כמו שאמרתי קיבלתי מחשב : P3 500 CELERON ASUS CUV4X אלה הדברים החשובים... כשאני מפעיל אותו המחשב מתחיל להשמיע קולות מחרידים כאלה(צפצופים משונים) ואז הקולות הופכים לציפצוף אחד גדול והמחשב נתקע, מאחר ואני לא מכיר את הלוח אם אין לי מושג מה הציפצוף אומר... ניסיתי להחליף : זיכרון,מעבד,כרטיס מסך,כרטיס קול, אך שום דבר לא עזר. למישהו יש מושג מה הבעיה? אולי הלוח? אבל אין לי את האפשרות לבדוק את הלוח, מה גם שעל הלוח אם יש איזה רכיב כזה (ברח לי השם) יש בו מספרים מ 1 עד 9 ומתגים כאלה שאפשר לשחק איתם, אז חשבתי שאולי יש בעיה בהגדרות של הרכיב הזה... למישה יש מושג מה צריך להיות בהגדרות של השבב הזה? מקווה שתעזרו לי, אני יעלה תמונה של הצ'יפ הזה בקרוב. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
באמצע משחק קארומ שמי שלא יודע זה משחק ביליארד ברשת התכבה לי המחשב בפתאומיות ולפני שהוא התכבה קיבלתי מן מסך כחול שלא הספקתי לראות אפילו מה כתוב בו. בכל מקרה העלתי קבצי minidump ,מישהו יכל בבקשה להסביר לי מה הייתה הבעיה?הקובץ האחרון אני מניח שהוא קשור למקרה הזה תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הי היום עידכנתי את כרטיס המסך שלי לגרסא 84.21, ואחרי זה שיחקתי במשחק The lord of the rings battle for middle earth 2. בזמן המשחק קיבלתי מסך כחול, עם הפרטים הבאים: The problem seems to be caused by the following file: nv4_disp *** STOP: 0X000000EA (0X84BB2020, 0X843F7008, 0XF7A47CBC, 0X00000001) אני מניח שהבעיה נובעת מהכרטיס המסך, ובעיקר מהעדכון. העליתי את קובץ ה dmp הרלוונטי למסך הכחול הנ"ל. מצורף למטה. איך אפשר לתקן את הבעיה? :עריכה: אני לא בטוח בכלל מאיפה לעדכן את הכרטיס מסך שלי. תראו של מי הכרטיס דרך המפרט מתחת לאווטר שלי. אני מעדכן מהאתר של NVIDIA, ואם תשימו לב יש שם אפשרות ל GeForce Go 7800GTX, ו GF רגיל. מכיוון שה GF שלי הוא לא GO, אני בוחר ב GF רגיל...? או…
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
קיבלתי היום בבוקר 5 דקות אחרי שהפעלתי את המחשב מסך כחול.. הבאתי פה קישור לדאמפ שהוא הביא לי כדי שתפענחו לי אם תוכלו.. http://rapidshare.com/files/52621881/Mini090107-01.rar.html תודה רבה mz155
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
-
קיבלתי נייד ועשיתי פירמוט בעזרת DBAN (למי שמכיר) עכשיו אני לא יכול להתקין את מערכת ההפעלה (וינדוסXP) כי אין לי BOOTABLE SETUP DISK (דיסק איתחול) אני בדרך כלל מתקין בדרכים הבאות: cd i386 (enter) winnt או מתקין על מערכת ישנה יותר (ויזואלי). עכשיו מישהו יכול לעזור לי אולי באיזה אתר או קובץ שנותן איזה דיסק אימייג' שאני יכול ליצרוב ולאתחל למצב התקנה בדוס או משהו :'( אני נואש ??? כל דבר שיכול לעזור יתקבל בברכה תודה לכל התותחים על העזרה...
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-כאמור בכותרת- קניתי ספק Tt 410W אחרי שנשרף ספק HEC. לאחר חודש, כאשר הדלקתי את הUPS שהספק היה מחובר אליו פתאום הוא פלט עשן ונשרף. אפילו לא הדלקתי את המחשב... בקיצור- מימשתי את האחריות (אצל זיג זאג) וקיבלתי ספק חדש. עכשיו אני מתלבט איך לחבר אותו. *לUPS מחובר עוד P3 שלא קרה לו כלום. **מחובר עכשיו ג'נרי 250W למחשב שלו שייך הת'רמל טייק (המאווררים לא פועלים והדלת פתוחה.. פשוט הייתי חיב לשחק HL2 ו NFSU2 ) ככה שהUPS כנראה נותן מן ספייק בהתחלה. מה לעשות? האם צריך לחבר דרך הכבל שקיבלתי עם הספק או באיזה דרך? אני לא רוצה שיישרף שוב.
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קיבלתי שני חשבונות ואני לא מצליח לפתוח כתוב לי שהקבצים גדולים מידי מה צריך להוסיף למחשב לפתיחת הקבצים?
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
קיבלתי שני חשבונות קנית דלק וחשבון טלפון אני מנסה לפתוח את הקובץ שבדרך כלל לא היה בעיה ועתה מודיע לי שהקובץ גדול ואני לא מצליח לפתחו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש קיבלתי אותו היום ובאתי להתקין מערכת הפעלה XP ואז הוא הראה לי PARTITAION יחיד שבו יש רק 131 GB למה? :\ גם לא נראה לי שרימו אותי או משהו ... WD SATA II 200GB 7200
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב די חדש וטוב קיבלתי תוצאה לא טובה נראה לי בבדיקה .. משו כמו 4198 ... מה הסיבה לכך ? המפרט :du core e6300 1 gb memory gigabyte 945 s-3 geforce 7800 gtx 256 יש לציין שהמשחקים הכי כבדים עובדים לי חלק על ההגדרות הכי גבוהות ? תודה מראשש
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום חברים. רציתי לשאול אם מישהו יודע כאן כמה שעות הקלטה אני מקבל פר ג'יגה בקידוד H.265. אם זה משנה מאיזה מצלמה, והאם הזמן שאין תנועה גם צורכת מקום. מדובר במצלמה Xiaomi Mi Home QDJ4058GL תודה רבה. (מקווה שהפורום מתאים)
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
ערב טוב HW FORUM ברשותי SSD של סמסונג מדגם EVO850 בתצורת mSATA לפי המפרט שלו הוא תומך קידוד לפי "ENCRYPTION SUPPORT AES 256-bit Encryption (Class 0) TCG/Opal IEEE1667 (Encrypted drive)" אני משתמש בו במחשב עם לוח אם Gigabyte Z270- Gaming K3 ומערכת הפעלה Windows 10 PRO ברצוני לקודד את כונן הSSD בכדי להגן על התוכן שלו, וברצוני לעשות זאת ברמת החומרה כך שגם אם יועתק הכונן למחשב אחר המידע בו לא יהיה נגיש. ניסיתי לגשת לBIOS בחיפוש אחר קידוד OPAL או SED או משהו בסגנון, ולא מצאתי שום דבר דומה. יש שם 2 אופציות להגדרת סיסמא - user password ו administrator password איך אני יכול לקדד את הכונן בצורה היעילה ביותר? …
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אלפיי קבצים ותיקיות עם שמות כמו ג'יבריש באתר: http://www.pixiesoft.com/flip/ אני כן יכול לתרגם את השמות תיקיות אבל זה עדיין לא עוזר לי אני חייב תוכנה שתרוץ על כל התיקיות וקבצים ותמיר את לפורמט הנכון איתרתי את ה encode של הקבצים westren european mac - code page 10000 צריך להמיר אותם לעברית מישהו נתקל מכיר תוכנה טובה ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , החלפתי לוח אם שבוע שעבר ללוח H87-HD3 של ג'יגבייט. אני משתמש ביציאת ה SPDIF שעל הלוח בשביל להתחבר עם כבל COAX לרסיבר שלי. משום מה יש כל זמן רנדומאלי קיטוע בסאונד , זה יכול להיות פעם ב 10 שניות , פעם ב 5 דקות , פעם ב 20 דקות ... לא מצליח למצוא תבנית קבועה. הטלויזיה מחוברת למחשב באמצעות HDMI ומחוברת גם בכבל אופטי לאותו הרסיבר ,אם אני מפנה את הסאונד של המחשב ל HDMI ומוציא מהרסיבר את הסאונד שהטלויזיה משדרת (שבמקרה זה מגיע מהמחשב) הסאונד רציף , זאת אומרת שזה פוסל בעיה בתוכנה / בקובץ שאני מנגן. בנוסף , עד ללוח הזה היה לי לוח אחר של ג'יגבייט (אני יכול לרשום את הדגם שלו אם רלוונטי) ואיתו השתמשתי באותו הכבל בדיוק , ובאותו התקן של יציאת ה COAX מהמחשב ולא היתה שום בעיה …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , היום ניסיתי לראות סדרה בטלוויזה כהיא מחוברת בHDMI למחשב הנייד יחד עם אוזניות בלוטוס. התיישבתי בספה , מרחק של 2-3 מטרים והיו קיטועים אחרי ניגון רציף של כמה דקות . מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום הייתי עם כרטיס Audigy SE ו- WinVista וכרטיס מסך GeForce4 440MX והכל עבד מצויין. לפני מספר שבועות רכשתי כרטיס מסך חדש GeForce 7600GS (AGP). בכל מקרה מהרגע שיש לי את הכרטיס הזה אני שומע קיטועים בסאונד למרות שכ. המסך לא זה שמעבד לי אותו. ניסיתי הרבה שירים, הרבה תוכנות (Winamp, MP , MV2 ועוד) ואפילו במשחקים יש קיטועים בסאונד, לא בתמונה. כשאני נכנס ל-TaskManager רואים בגרף שה- CPU מתקרב ל-100% וברגע שאני עוצר את השיר ישר הוא צונח. את ה- Aero ביטלתי ואין שינוי, הקטנתי רזולוציה ואין שינוי. מה עוד יכול להיות ? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הי הבעיה היא שכאשר אני מריץ סרטון HD כמו למשל אחד מאלה מפה: http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx לדוגמא: http://download.microsoft.com/download/2/4/5/245bfb85-5394-4361-ba8c-c5b9906734cc/The_Rules_of_Attraction_1080.exe התמונה בסרט לא רצה באופן רציף, התמונה קופאת מידי פעם לחצי שנייה. הסאונד ממשיך לרוץ כרגיל. אחרי שהתמונה יוצאת מה "קפאון" שלה, התמונה משיגה את הסאונד וחוזרת לסינכרון מה יכול לגרום לזה ? איפה להתחיל ? כרטיס מסך ? גודל הזיכרון ? מסך ? הנה המפרט של הלפטופ שלי: Operating System: Windows Vista Home Premium* , Service Pack 1 (6.0.6001) Default Language: Hebrew DirectX* Version: 10.0 Physical Memory: 1013 M…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מה המצב? יש בידי כרטיס מסך Sapphire Radeon 9600XT 128MB ולוח אם של ABIT NF7 -S2G גירסא v1.0 האם יש בעיית תאימות כלשהיא בין שתי החלקים הללו? כי בדקתי כל דבר אפשרי והכרטיס מסך עושה לי שגיאת VPU RECOVER בהרבה משחקים. בדקתי מעלות , עידכנתי ביוס, פירמטתי ואפילו ניסיתי ספק אחר ושום דבר לא השתנה. (לינק לדיון:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=98955.0) שלחתי את זה לKSP וכל החלקים שבמחשב שלי הם מהם חוץ מהספק והדיסק קשיח . ספק החפתי ויצאתי מנקודת הנחה שזאת לא הבעיה. אז אין לי מושג כבר מה לעשות האים יש בעית תאימות כלשהיא בין הלוח אם שלי לכרטיס שלי ? מקווה שתתנו לי תשובה מספקת תודה ויום טוב.
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני רוצה להשתמש בהארד דיסק ישן אבל לא רוצה לפרמט אותו כי המידע חשוב לי. אין לי כרגע דיסק קשיח פנוי שאני יכול להתקין עליו מערכת הפעלה. קיימת דרך להשתמש בו מבלי לפרמט אותו? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שקניתי בשנת 2009 בערך. המפרט שלו כולל את החלקים הבאים: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX Gigabyte GA-EP43-DS3L Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5 Connect3d Radeon HD4870 Arctic Cooling Arctic 12L 120mm Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 יש לי בעיית קריסות במחשב כבר הרבה זמו. הקריסות בדרך כלל אקראיות ובמשחקים מסויימים (למרות שלאחרונה כמעט כל משחקים החדשים קורסים לי לדוגמא - WITCHER 2, SKYRIM, TRINE 2). תיאור של הקריסות - המסך הופך לשחור או לצבע לבן עם פסים, הסאונד ממשיך לפעול לכמה שניות אחרי הקריסה ואז והוא מתחיל לקפוץ או מפסיק. רק כיבוי והדלקה מחדש של המחשב מחזיר אותו למצב נורמלי. בעבר הצלחתי לסד…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב, ניגש היישר לעניין: בלי שום התראה מוקדמת ודי "ככה סתם", המחשב התחיל לקפוא(2-3 שניות בכל פעם) ולאתחל את עצמו מיד אח"כ ללא כל סיבה נראית לעין. אחרי כמה בדיקות והתנערות מהרגשת הדה ז'ה וו(פרטים בהמשך), הגעתי פחות או יותר למסקנה שהדבר מתרחש אך ורק כאשר קליינט הביטורנט פועל(בעקרון אזרוס, אך גם עם מיוטורנט זה קורה). הכל עבד כמו שצריך עד לפני שבוע ולא היו בעיות. לא החלפתי ולא התקנתי שום דבר(חומרה או תוכנה) שעלול לגרום למצב הזה. אם כי, ואולי חשוב להדגיש את זה - נדמה לי שכל הבלגאן התחיל אחרי איזה ווינדוס אפדייט(לא, אין לי מושג מה ווינדוס עדכן לעצמו שם). אומנם לא בדיוק הקדשתי יותר מדי תשומת לב בהתחלה ולקח לי מעט זמן להבין שמדובר בתקלה "רצינית" ולא באיזה משהו חד פעמי, אך אני די מ…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב מסוג לנובו דגם 560 נתע רו קופא אחרי זמן ממושך של עבודה יש לציין שהחלפתי זיכרון ראם(הזיכרון חדש ותיקני),מעבר לזה ההרדיסק עבר בדיקה והוא תקין גיליתי משהו מוזר הבחנתיכי המחשב נתקע רק כאשר יש הורדה ממושכת. אגב המחשב מחובר לרשת האלחוטית שלי. פורמ6ט ושוב אותה בעיה. תודה לכל העוזרים המשך יום טוב.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-