עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הזמנו את המעבד דאול קור 3800 של amd עכשיו תראו בתמונה זה לא מראה באף מקום כאילו יש שניי מעבדים... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  2. Started by FatherBoard,

קיבלתי ב-PCMARK: CPU - 4664 (PENTIUM 4 2.0A MEMORY - 4397 (256 DDR 333 HDD - 564 (WD 40 GB 7200 אני לא מבין בזה כלום. האם התוצאות טובות?

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. יש לי הארד דיסק שמזוהה בביוס - אך לא בווינדוס אני צריך איזה TOOL חזק שיעזור לי לזהות את ההארד דיסק (WD) ולהציל את הקבצים החשובים שעליו תודה! *שאלת בונוס: כרטיס הרשת אונבורד שלי לא מזהה שמחברים אותו לדברים למרות שהדרייברים מותקנים, פעם הוא עבד. מחשב חדש בן פחות מחצי שנה. יש מה לעשות לפני שאני נוסע לחנות הרחוקה? האחריות מכסה דבר כזה? (זה בטוח בעיה פיזית, מאז שהיא התגלתה התקנתי ווינדוס מחדש אלף פעם) בין הפותרים נכונה תוגרל הערצתי האינסופית

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by super-MC,

קיבלתי לתקן מחשב של חבר הזיכרון לא טוב עכשב יש לו שני זיכרונות אני לא יודע מי מהם דפוק אשמח לתוכנה תודה :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 25.07.2007 בשעה 22:05:43 סלחיה חבקרה עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי :bash: :bash:

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by No-One,

צריך לשכפל מערכת הפעלה עם כל הכלול מHHD לSSD, מחפש משהו יעיל. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  6. צריבה עם צורב חיצוני USB תוצרת LG בדוס. תוכנה להעביר נתונים ממחשב למחשב דרך USB כשאחד המחשבים או שניהם בדוס. מדריך להצלבת כבל USB

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  7. הזמנתי זיכרון 512 למחשב כדי להתקינו בנוסף ל 256 שכבר יש לי. עכשיו ה256 הוא במהירות 333 (2700) ואת ה 512 הביאו לי 3200. האם יכול להגרם נזק מחיבור שניהם ביחד ? האם יכול להגרם נזק בחיבור ה 512 על לוח אם P4S533MX ASUS ??? שכן הלוח לפי המפרט תומך במהירות זיכרון עד 2700, והזכרון החדש הוא 3200. חשבתי שלוח לא יזהה את הזכרון אם אני יחבר, אבל חיברתי בכל זאת ונראה שהזכרון זוהה, אבל האם הלוח באמת יכול לתמוך במהירות כזאת ?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  8. https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z690-UD-DDR4-rev-1x#kf זה הלוח אם שלי. בCPU-Z רשום Z690 UD DDR4 הוא לא תומך בDDR 5 לפי מה שהבנתי. קניתי את המחשב בתחילת 2022 יש לי RTX 3060 12 GB ואני ממש לא מרוצה ממנו. לאחרונה שידרגתי ל32 GB ראם DDR4 וכנראה שעשיתי טעות כי לא ידעתי שיש DDR5 שהוא הרבה יותר טוב. גם פה לא ראיתי שיפור ממשי, בכל מקרה DDR 5 לא היה עובד לי בגלל הלוח אם זה המעבד שלי 12th Gen Intel(R) Core(TM) i9-12900K 3.20 GHz הספק שלי 750 W ממה שראיתי יש המלצה על כרטיסים של 4090 שיהיה 32 זיכרון של DDR 5. מה לעשות? להחליף את כל הלוח אם?

9. Started by itsik1231995,

יש לי מותקן על המחשב 8GB ראם התחדשתי בעוד 4GB לפני כמה ימים (מתוך מחשבה על העתיד ... מחיר הסטיקים ירד ממש נמוך, אז רציתי לקנות לפני שיצאו מיצור ואז תיהיה לי בעיה להשיג דגם כזה ... ואז אני יצטרך לקנות סט חדש ) בקיצור אני לא כזה מודאג מזה אבל יש צריכה מאוד גבוהה של ראם כ1.9-2.3 גיגה במצב מנוחה ושיא של 5.7 גיגה תפוס ב BF3 לאחר כשעה של משחק . . . (רק המחשבה שיש צורך ב 5.7 ושעד עכשיו היה רק 4 עושה לי חום ) *לפני שקניתי את הזכרונות, היתי יצוא מהמשחק וכול המחשב היה מגמגם עד שה RAM היה מתפנא (הוא היה מתמלא 100% ) זה כבר לא קיים עכשיו זה נורמאלי ?(צריכת ה RAM הזאת )

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  10. רציתי לדעת מה המשמעות של צריכה מלאה של המעבד לעומת צריכה נמוכה ~60% של הכ.מסך? הדבר קורה בזמן משחק... HD9650 1GB AMD Phenom II X3 710

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אתמול בלילה באתי למחשב וראיתי שהוא מגיב נורא איטי.. אז אחרי שניסתי לבדוק אם יש תוכנה ברקע מפריעה (ctrl + alt + del ) וגיליתי ששומדבר לא אמור להפריע - לחצתי על כפתור הכיבוי של המחשב כדי להדליק אותו מחדש. מאז הוא לא נדלק!! :\ הוא נישאר תקוע על מסך דוס שחור וכותב: verifying BMI Pool Data ........ Boot from CD: A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart ושומדבר לא עוזררר!! :\ פליז תעזור ליי היום בערב הגיע אליי איזה טכנאי מעפן שחושב שהוא יודע משהו ושעה שיחק לי עם כל מיניי דברים במחשב, (סליחה זה לקח חצי שעה וחרטתן עוד לקח לי על זה 150 שקל!!) כדי להגיד לי שהארד-דיסק דפוק ולו אין מה לעשות עם זה וכניראה שגם יהיה מאוד קשה להציל את זה בבקשה!! תעזרו לי!! יש משהו שאני כו…

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  12. שלום לכולם יש לי בעיה אתר מבוסס wordpress הפסיק לעלות לי במחשב הנייח ומתקבלת תגובה ERR_EMPTY_RESPONSE ניסיתי 5 דפדפנים שונים ואותה תגובה.במחשב הנייד ופלאפונים האתר עובד מעולה.כמו כן במחשב הנייח אתר אחר מבוסס wordpress עובד כמו שצריך. עוד פרט שיכול לעזור, עם פרוקסי האתר הבעייתי עובד. החברה שאמורה לתת תמיכה, ניסו מספר דברים ולא הועילו זה פשוט מדהים....ניסיתי כל מה שיכולתי לעלות על דעתי וחיפושים באינטרנט החל מרסטרטים לראוטר וסריקת המחשב לוירוסים והחלפת כתובת dns ועד למספר פקודות ב cmd אבל יש לי תחושה שהפיתרון הוא פשוט ומתחת לאף.רעיונות מישהו? נראה לי שהפרוקסי זה כיוון טוב

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  13. Started by inbar86,

היי לכם. יש לי בעיה "קלה". יש לי במשרד מחשב בלי כוננים, בכלל. בפעם האחרונה שפירמטנו אותו הייתי צריכה לפרק כונן דיסקים ממחשב אחר, לפתוח את המחשב חסר הכוננים ולחבר לו את הכונן, וכך לפרמט. יש לי כונן שמתחבר עם USB, אך המחשב אינו מזהה USB [מערכת הפעלה win2k], ואי אפשר להתקין לו שום דרייברים. יש סיכוי שמישהו ניטרל את חיבור הUSB, ולכן זה לא מזוהה אוטומטית, אני יודעת שיש אפשרות להפוך את הdisable הזה לenable, וזה אמור להיות איפשהו - ברג'יסטרי [כמעט בטוחה שזה שם, אני יודעת איך להפוך את זה לdisable אבל לא לenable], בcomputer management, אולי בadministrative tools? למישהו יש רעיון איך אפשר להחזיר את הUSB למחשב האומלל כדי שנוכל לחבר אותו לרשת [חסר כרטיס רשת, כרטיס מסך.. כואב לי עלי…

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  14. Started by דניאל ימין,

השתמשתי במחשב כרגיל ופתאום חצי מהמסך נהיה שחור כאילו נסדק אבל אין שום שברים או סדקים והוא לא קיבל מכה או שום דבר הוא פתאום נהיה שחור. המחשב עצמו כן עובד אבל אני לא רואה חצי מהמסך.. מישהו יודע איך אפשר לסדר? זה מחשב חדש

15. Started by Ronit_H,

קניתי מחשב חדש מבוסס על מעבד AMD SEMPRON +3000 64 BIT התקנתי מערכת הפעלה WINDOWS XP 64BIT הבעיה : המחשב לאחר 20-30 דקות מאתחל את עצמו באופן לא רצוני, כמובן שכל מה שעסקתי בו בשלב זה נמחק, לעיתים האיתחול לא מצליח והוא חוזר לאתחל את עצמו שוב ושוב. בנוסף אני מקבלת לפעמים את ההודעה הבאה : IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL אנא עצתכם האם לדעתכם זוהי בעיה של מערכת ההפעלה או של החומרה (כאמור שניהם חדשים). תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  16. Started by Michelle,

היום שבאתי לצרוב משהו זה אמר לי שזה צריך מקום לקבצי טמפ לגבות את הטראק ואין לי מספיק מקום בתקיית טמפ. וזה לא נותן לצרוב. מה זה אומר ? איך מוחקים קבצי טמפ ואיך יודעים אילו קבצים חשובים ואילו ניתן למחוק ? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Cahiml,

במחשב שלי מותקן 4GB זיכרון פיזי. בשבועיים האחרונים השימוש בזיכרון הפיסי במחשב מגיע לאזור 90% (כ 3.5GB) ולפעמים יותר... אני לא מצליח למצוא את הסיבה לכך הכלים המובנים של WINDWOS7. אני מצרף 2 תמונות של התהליכים ושל RESOURCE MONITOR של הזיכרון. סיכום צריכת הזיכרון שמציגים ההליכים אינו מתקרב לאזור 3.5GB מה שמגביר את התעלומה ובינתיים המחשב מקרטע . אודה לכל עזרה בנידון

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  18. Started by shaks,

יש לי לפטופ של סמסונג NP740U3E. בלפטופ יש 6GB ראם. לאחר עליית המחשב, צריכת הזיכרון עומדת על %70%-80. בדקתי תוכנות שעולות עם המחשב ולא מצאתי משהו חריג בנוסף עשיתי סריקה עם AVAST שלא מצאה כלום. ממה יכולה לנבוע צריכת זיכרון כזאת? מצורף לוג של HIJACKTHIS

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by RDS,

לא מזמן קניתי מחשב חדש, הכל טוב, פועל מעולה, אבל מה, כשאני בודק כמה זיכרון נמצא בשימוש (דרך מנהל המשימות->ביצועים-> זיכרון פיזי) אני רואה שבזמין יש לי פחות מ-500000, כאשר ברקע פועלות תוכנות מינימליות (מסנג'ר, AVG, deamon tools)... המפרט שלי: AMD 3800 Dual Core Gigabyte GA-M55S-S3 nForce 550 Socket AM2 Motherboard TwinMose 1G 667 WD 160 GB Sapphire X1950 PRO 256 MB אני משתמש בווינדוס XP.... תודה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  20. הי , יש לי מחשב יחסית חדש - 16 גיגה ראם יש לי בעיה אני שם לב שאני קבוע על יותר מ 75% זכרון לא ברור לי למה - ב TASK MANAGER הסכומים לא מסתדרים ואני מניח שזה נעלם בגלל משהו אחר הפעלה מחדש פותרת את הבעיה - אבל זה חוזר על עצמו אשמח לרעיונות

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי חברים,יש לי לפטופ שעובד 24/7 כשהמסך שלו מורד/מקופל כלומר אינו דולק. הוא דולק על מנת להריץ תוכנה שלוקחת כחצי אחוז ממשאבי המעבד, כלומר שאינה מכבידה. על המטען כתוב 45W והוא מחובר כל הזמן השאלה שלי היא האם הוא באמת צורך 45W או שזה רק המקסימום ובפועל בגלל שהמסך סגור ולא נעשות בו פעילויות נוספות הוא למעשה צורך פחות .? אשמח לדעתכם.

22. שלום לכולם. מפרט המחשב: (i7 8700k (oc 4.9 ram 16 gb 3000mhz z370 asus maximus x hero rtx 4080 16GB samsong 850 evo ssd 500 gb corsair rm 750x 80plus gold אני החלפתי כרטיס מסך מ1080TI לRTX 4080 וראיתי שיש לי ביצועים נמוכים במשחקים, לאחר שקראתי באינטרנט ראיתי שהרבה אומרים שהמעבד יוצר באטלנק לכרטיס מסך אבל בדקתי ובכל המשחקים אף אחד מהליבות של המעבד לא עובר את ה80%(אולי ראיתי פעמיים בPUBG שימוש של 90% של אחת הליבות וזהו) והכרטיס מסך יושב ברוב הזמן על 60 % ניצול( זה משתנה ממשחק למשחק). נסיתי לעשות פירמוט למחשב והתקנתי את ווינדוס 11,עידכנתי את הביוס,עידכנתי את כל הדייברים,עשיתי אוברקלוק,שיניתי כל מיני הגדרות בווינדוס או…

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  23. Started by OzZzZz,

שלום, יש לי מחשב שמשמש פיירוול בבית. הספק כוח שלו עם צריכה של 350w. רציתי לשאול מה הצריכה של מחשב כזה? בהשוואה למכשירים אחרים. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי מחשב מתקדם כדי שלא יהיו בעיות מעצבנות אלו ומערכת הפעלה XP מעודכנת עד העדכון האחרון של רגע זה (גם נפרץ ע"י קבוצת הפריצה הטובה ביותר) הבעיה שלי היא כל פעם שאני ניגש להרד דיסק SATA ספציפי ישר ההאקפלורר עולה ל 99 אחוז מה CPU ואז כדי להוריד את זה אני חייב גם לסגור את החלון, גם לכבות את האקפלורר ולעלות מחדש (וזה מציק מאוד כל פעם שזה קורה) או להפעיל מחדש את המחשב. אני כרגע מנסה לעשות איחוי לדיסק אבל לא מאמין שזה יעוזר מאחר וזה הרד דיסק חדש שלא מזמן עשיתי לו פורמט מלא (לפני פחות מחודש) וכל השימוש שלי בו הוא להורדות של האימיול בלבד. על כל מקרה אני נותן את המפרט שלי כי אולי אני לא יודע פרט כלשהו שמשבש לי את העבודה מפרט מחשב: AMD Athlon 64 3200+ (S-939) ASUS A8N-SLI Del…

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  25. Started by Gregorian,

ניסיתי לחבר לבד רק שלא הצלחתי....איך אני יכול לחבר שני דיסקים קשיחים.....??? תודה לעוזרים...

דיונים חדשים בפורומים