עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by wares2002,

אז כך נסיתי כבר להתקין דריורים של OMEGA ועדיין יש לי בעיה התמונה רוצדת כזאת בדרגוטיק ב 3DMARK2001 והמשחק COMANCHE4 עובד ממש לאאט ניתקע כזה....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by eliyhaoo,

שלום התקניתי עכשיו על המחשב שלי כרטיס קול חדש sound blaster x-fi platinum ומשהתקניתי אותו זה עשה לי ERRORS שהדלקתי את המחשב לגבי הכרטיס מסך וגם הDRIVER של הכרטיס מסך לא נפתח עכשיו אני הורדתי DRIVER חדש ומאז שאני פותח את המחשב הוא נותן לי ERORR חדש והוא- " Cant find ATI video boared" עכשיו כבר התחליתי לחשוב שהלוח אם אולי לא עומד בכרטיס מסך כל כך חזק [ radeon X850XT PE ] ובכרטיס קול הזה אבל זה לא נראה לי הגיוני כי הוא די חזק [ זה asus a8n-sli deluxe] עכשיו אני חושב שאולי יש בניהם איזה התנגשות [ בין הכריטס מסך - לקול] ומשהוא נותן לי את ה ERORR הזה הDEIVER גם לא עולה אבל עכשיו בניגוד למיקודם [ לDEIVER הישן] אני יכול להפעיל אותי ידנית [ הDRIVER של הכריס מסך] ומאז ירד לי ה FP…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by idan495411,

אחרי מסך כחול , המחשב לא עלה ניסיתי לבצע תיקון שגיאות דרך ה - boot ומאז יש לי את החלון הזה ... איך אני פותר את זה ?!

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by kobi_p,

יש לי בעיה במחשב שחוזרת על עצמה פעם שניה. כאשר אני מדליק את המחשב (יש ברשותי win7) מערכת ההפעלה עובדת כרגיל עד שמופיע האייקון של windows corporation ואז הוא נתקע. נורית כונן הקשיח כבויה והוא פשוט נתקע. לאחר שאני מכבה את המחשב ומדליק אותו מחדש הוא שואל אותי האם להפעיל את חלונות בצורה הרגילה או בעזרת תיקון האיתחול לאחר שאני מבצע תיקון איתחול (למעשה תיקון האיתחול הוא שיחזור של הפעם האחרונה שמערכת ההפעלה פעלה כראוי) הוא עובד כרגיל פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש WINDOWS ולאחר כמה שבועות הבעיה חזרה. אם זוהי איננה בעיית תוכנה יכול להיות שהכונן קשיח אינו תקין? תודה על עזרתכם!

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by NIRHA,

היי פתחתי את המחשב על מנת לנקות אותו לאחר שחיברתי הכל חזרה, הוא נידלק, מתחיל רגיל ואז אחרי 15 שניות בערך פתאום נכבה פתאום. מה לעשות ?????

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  6. Started by ztz,

חזרתי הביתה והופיע לי מסך כחול עם stop 0x0000001a memory managment כאשר התחלתי את המחשב מחדש הוא לא העלה לי את הווינדוס הוא רשם לי: bios rom checksum erroe ............ insert system disk and press enter אני אשמח מאוד עם משהו יכול לעזור לי

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  7. שלום, אני חושב שכרטיס הקול שלי נשרף, לכן רציתי לדעת איך אפשר לבדוק בוודאות שהוא אכן נשרף. דגם כרטיס הקול הוא: ALC1200 הכרטיס מובנה, על לוח: P5Q של ASUS. ואם הוא באמת נשרף כמו שאני חושב , איפה אני יכול למצוא כרטיס קול בסביבות ה 50 - 150 פחות או יותר, משהו ברמה של ה - ALC1200.. תודה ויום טוב..

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  8. כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש,תמיד מופיע לי hal.dll missing or corupt אני בטוח שכולכם מכירים, עכשיו ניסיתי דרך recovery tools של דיסק הבוט של הוינדוס - לא עבד. ניסיתי כול מיני דרכים והם לא עבדו, מישהו יודע ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  9. Started by דנדן,

שלום לכולם, יש לי זכרון 256MB 333MHZ 2.5CL וקניתי עכשיו 512MB 400MHZ 3CL התקנתי את שניהם על הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1612 וכל פעם שזה בא להפעיל את הWINDOWS המחשב קורס ועושה RESET ניסיתי להפעיל כל אחד מהזכרונות בנפרד, והם עבדו, אבל ביחד לא, יש למישהו רעיון למה לא ואיך אפשר לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  10. היי עד לאחרונה הצורבPhilips PCRW804 שלי עבד מצויין וצרב כ 300-400 דיסקים. עד שלפני כמה ימים הוא החליט פתאום שהוא לא צורב אלא "Read only Drive" והוא לא מקבל יותר דיסקים ריקים ולא נותן לצרוב ... ניסיתי הכל - באמת שהכל ... מההתקנה שלו מחדש בWINDOWS (2000) דרך עידכון הביוס הפרימוור של הצורב והסרת כל תוכנה שיכולה להשפיע עליו ... ניסיתי גם לחבר מחדש לחיבור האי די אי ולהחליף בינו לבין הCD וכלום !!! לקרוא דיסקים הוא יכול ולצרוב לא !!! מה יכולה להיות הבעיה ? .... אודה לכל עצה .... אגב, ניסיתי כמה מדיות ריקות וזה לא זיהה - ומדיות של CDRW זה קורא אבל לא שאני מנסה לכתוב עליהם הצורב מנסה לצרוב ונתקע ...

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  11. הוצאתי בטעות את החיבורים של הPOWER\RESET והלדים מהלוח אם, ואני לא מוצא את החוברת שלו. באתר של אינטל לא רשום כלום. אני אשמח אם מיששהו יוכל לתת לי את ההוראות לחיבור הלדים + כפתורי הפעלה בלוח D50GB. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yuval48,

היום כשחזרתי מצאתי את המחשב תקוע, ואחרי שכיביתי והדלקתי מחדש, המסך לא נדלק, והמחשב כאילו פועל חצי דקה ואז נכבה ונדלק מחדש מעצמו..ככה חוזר.. מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  13. שלום לכולם. יש לי מחשב P3 שאחרי כמה דקות עבודה נתקע. תמיד. לא משנה איזה מערכת הפעלה (יש לי גם לינוקס עליו) החלפתי את כל החומרה, חוץ מהלוח אם והמעבד, והתקלה חוזרת על עצמה. עכשיו לשאלה, האם הלוח אם פגום ? האם הבעיה במעבד ? יש דרך לבדוק איפה התקלה ? אני רוצה להחליף רק את החלק הדפוק, ולא בא לי לקנות לוח אם משומש רק כדי לגלות שהתקלה במעבד. תודה.

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  14. הי יש לי מחשב עם כרטיס מסך NVidia Geforce 240 חברתי אותו לטלויזיה עם כבל HDMI / HDMI. הטלויזיה היא LG LCD32. בטלויזיה כאשר אני עובר לחיבור HDMI אני רואה No Signal. לא רואים את מה שבמחשב. הגדרתי את הגדרות המסך המפוצל עד כמה שאני יודע ועדין לא רואה כלום בטלויזיה, עברתי בין כל הHDMI שיש בטלויזיה ועדיין לא מגיב.. אני צריך עזרה. תודה כפיר.

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  15. שלום המחשב שלי (AMD 2500) עבד לא משהו לאחרונה, אז חשבתי לפתוח אותו ולנקות קצת אבק מהמאווררים, כמו שאני עושה מדי פעם. אז פתחתי, הוצאתי את המאוורר של המעבד וניקיתי, וניקיתי גם את המאוור של הכרטיס מסך ועוד קצת, ניסיתי לחבר הכל שוב והופ - המחשב לא עולה. הוא עושה כמה צפצופים כאלה ונכבה. ניסיתי לפרק את המחשב אח"כ כמה שיותר, לראות מאיפה מגיעה הבעיה, עד שהגעתי למצב שמחוברים רק המעבד וזכרונות ללוח אם, ונתקלתי בתופעה משונה - כאשר הספק כוח היה מחובר עם שני החיבורים (הגדול והקטן) ללוח האם, אז הוא היה מצפצף ונכבה, אבל כשרק הגדול היה מחובר (ואני יודע שזה לא אמור לעבוד ככה) - אז המחשב עבד. לא שהוא עשה משהו במצב הזה, אבל הוא לא נכבה. בינתיים אני נאלץ להשתמש בפנטיום 3 של אחותי הקטנה :-\ י…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום המחשב עושה BOOT וכאשר הוא מגיע לWIN הוא מראה מסך כחול ניסיתי להתקין WIN מחדש דרך CD , בהתחלה הוא טוען את הדרייברים ואז כשהוא מגיע להתקין את ה-WIN על ה- HD הוא כותב שהוא לא מזהה HD ופעם אחרת הוא כתב לי את ההודעה הבאה: חיברתי לו HD דרך IDE (המקורי מחובר דרך SATA) והבעייה לא נפתרה איפסתי גם את הביוס ולא עזר. הדבר היחיד שאני חושב זה שהלוח לא תקין אם נתקלתם בדבר דומה ויש לכם פתרונות/הערות/הארות או סתם השערות אני ישמח לשמוע. תודה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  17. יש לי מחשב חדש, עם WIN XP, ומקלדת pleomax pdk700 פשוטה עם 3 כפתורים מיוחדים (כיבוי, סטנדביי ופתיחה כנראה). כרגע המקשים המיוחדים האלה לא עובדים איך אני משפעל אותם?

18. חברים תעזרו לי בבקשה !! אני עובד עם המחשב כרגיל ופתאום המחשב נכבה לי ......... בדקתי אם הבעיה מהמאווררים וכולם עובדים יש לי amd 2.2 כך שזה לא נראה לי הבעיה !! אני לא יודע מה הבעיה ..... פתאום הוא מקבל כריזה והמחשב קורס לי כזה ונפעל שוב מחדש ............. אני חייב את העזרה שלכם ?? מה אתם חושבים שזה ואיך אפשר לטפל בזה ???

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  19. שלום לכולם . יש לי בעיה שכבר מתחילה לעצבן אותי בלוח אם שלי (Asus P8Z68 Deluxe/GEN3) . עכשיו , אני לא יודע אם הבעיה היא בלוח אם עצמו (יציאות ה-USB שלו) או בזכרונות ה-FLASH . הבעיה היא שברגע שאני מכניס איזשהו דיסק און קי ל-USB , אז המחשב לא תמיד מזהה אותו , או שהוא מזהה אותו אבל הדיסק און קי לא עובד כמו שצריך , ז''א העברת קבצים מאוד איטית , קריאה מהדיסק און קי גם כן מאוד איטית , בזמן האחרון בכלל קורה שהמחשב קופא ברגע שאני מחבר דיסק און קי מסויים ומנסה לפתוח אותו או להעביר קבצים אליו . ניסיתי כבר שלושה סוגים שונים של הדיסק און קי , כולם מחברות שונות , ובכולם זה קורה , אפילו באחרון שקניתי לפני כשבוע בערך , גם אותה הבעיה . אולי מישהו פה יודע מה יכולה להיות הבעיה , תעזרו לי לפת…

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  20. המדפסת שלי עבדה עד לא מזמן , ופתאום בזמן האחרון כשניסיתי להדפיס הוא אומר שיש בעיה ואז כשנכנסתי לדרייברים פתאום גיליתי שאין בכלל דרייבר למדפסת. המחשב לא מזהה אותה בכלל למרות שהיא מחוברת , ניסיתי להוסיף מדפסת דרך הdevice manager אבל הוא לא מצליח. האם זאת יכולה להיות בעיה בלוח אם?

• 15 תגובות
    • 5.1k צפיות
  21. Started by Bragiz,

אז ככה .. פרמטתי , התקנתי קספרסקי ואז מחקתי ואז התקנתי avg אז אין מצב לשום התנגשות תוכנות או משהו כזה.. מה יכולה להיות הבעיה? תמונה :

22. הגדרתי דרך הBIOS שה- BOOT יהיה דרך CDROM אבל בזמן העליה של המחשב אני מקבל הודעה שה- BOOT דרך ה CDROM אינו יכול להתבצע עם שגיאה "CODE 5 " וזה ישר עובר למערכת הפעלה הנוכחית ,מה הבעיה? (-הסידירום תקין ) **עריכה** מוזר לי מאוד ניסיתי לעשות BOOT עם מערכת הפעלה קודמת-VISTA וזה כן עובד ה- BOOT ועם מערכת הפעלה החדשה W7 לא עובד במחשב שלי ,למרות שכן זה עבד במחשב אחר של חבר. צריך עזרה בדחיפות, תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  23. Started by deannahum,

שלום אני מחזיק במחשב AMD (אתלון 3000+) עם כרטיס מסך GeForce FX6600GT 256mb ולאחרונה נתקלתי בבעיה: בכל פעם שאני מפעיל משחק מסוים במחשב הוא עולה ורץ נהדר אבל בשלב מסויים ממש לאחר כמה דקות של משחק המסך קופא והמחשב עושה ריסטרט לבד. הורדתי אנטיוירוס חדש כי חשבתי בהתחלה שזהו הבעיה וגם לאחר סריקות שונות ועידכונים והכל אפילו עם הדרייברים הכי חדשים של nvidia הבעיה חזרה על עצמה... ניסיתי בכמה משחקים וראיתי ששוב קוראת הבעיה כך שלא מדובר במשחק אחד ספציפי בבקשה עיזרו לי ! תודה רבה וחג שמח !

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by TimoTy,

יש לי בעיה ברשת ואני לא יודע מה לעשות אבא שלי לוחץ עלי שאני יסדר אז אני מבקש את עזרתכם מי שיכול לתת לי לינק או הוראות מה צריך לעשות כדי להתקין את הרשת תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by karanl1k,

יש לי בעיה ממש מוזרה בזמן שאני משחק (המשחק שאני מדבר עליו הוא קאונטר סטרייק 1.6) כשיש עומס בשרת שאני משחק בו אני סובל מפינג גבוה כשהכרטיס מסך שלי צריך לעבוד קשה אני סובל מפינג גבוה עזרה !!!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים